Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kentaishi
Šķiet ka Vendsdijas zīmējumā viņai pēdām varētu būt kāds 35 izmērs uz augumu apmēram 1,70 m, bet tas ir tikai mans viedoklis, kopumā man visi darbi liekās diezgan saistoši. Tas pēdējais darbiņš nezināmu iemeslu dēļ atgādina P!nk sejas izteiksmes uz plakātiem, vispār tīri forši tikai varētu nedaudz piestrādāt pie pēdējā darba kājām. Nez, kaut kas tur nepatīk.

Lai gan kurš to būtu teicis, es kurai no zīmēšanas sajēga ir 0 dry.gif
zeloco
QUOTE(Cowkiller @ Dec 30 2006, 22:51) *

mjaaa ar ziimeejumu saturu nevareetu lepoties...
man patiik ziimeejumu izstraade! laugh.gif

guilty as charged *nokaunas* bet ko var dariit... 3. reiha lietas ir mans fetishs >_>

QUOTE(eXplode @ Dec 31 2006, 12:05) *

Šķiet ka Vendsdijas zīmējumā viņai pēdām varētu būt kāds 35 izmērs uz augumu apmēram 1,70 m, bet tas ir tikai mans viedoklis, kopumā man visi darbi liekās diezgan saistoši. Tas pēdējais darbiņš nezināmu iemeslu dēļ atgādina P!nk sejas izteiksmes uz plakātiem, vispār tīri forši tikai varētu nedaudz piestrādāt pie pēdējā darba kājām. Nez, kaut kas tur nepatīk.

Vensdijas bildee tika izmantota references bilde un nu... laikam nebija labaakaa reference vai arii es nemaaceeju to uzzimeet :/ Pink... biggrin.gif tas ir kaut kas jauns biggrin.gif
Peedeejaa darba kaajas... nu... diezgan pagruuti uzzimeet resnumaa proporcionaalu anorektikji, jo... nu... vinji nav iipashi proporcionaali :/

New shite:
(trakaakais, ko esmu dariijusi - filmeejusi to, kaa ziimeeju O_O (gomen par krapiigo kvalitaati - webcam nav liels pikselju liimenis...)

IPB Image
Kentaishi
satriecoši, šis darbs man tīk visvairāk no visiem ^^ Pilnīgi noteikti. Mhm... tikko pieleca, ka daudziem taviem zīmējumiem ir pīrsingi XD Vēl jo saistošāk ^^
zeloco
QUOTE(eXplode @ Jan 4 2007, 16:18) *

satriecoši, šis darbs man tīk visvairāk no visiem ^^ Pilnīgi noteikti. Mhm... tikko pieleca, ka daudziem taviem zīmējumiem ir pīrsingi XD Vēl jo saistošāk ^^

:B jaa man peedeejaa laikaa shii teema ir aktuaala ^^

veelvienc:

video: http://www.youtube.com/watch?v=Ff6E6KjvCHY

IPB Image
Tigra2
I just love your pointy, pointy techniques...
Atgādina televizoru, kad peibāž labi tuvu seju klāt. Tehnika tiešām ir the best.
bunny girl ir neparasta, jo neredzu tajā pierasto cutiigumu, kas parasti raksturīgs bunnygirls. :3
Nepierasti, bet skaisti.

update.edit.pēc video skatīšanās.:
Var zināt, kur tika pirkts tas blociņš...ne tikai es interesējos, bet arī cilvēks man blakus.. ^^
Erik4xp
Pēdējā darbā tā sejā ĻOTI man atgādina Andželīnu Džolī!!! huh.gif
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Jan 6 2007, 04:12) *

update.edit.pēc video skatīšanās.:
Var zināt, kur tika pirkts tas blociņš...ne tikai es interesējos, bet arī cilvēks man blakus.. ^^

to es nopirku Milaanaa, bet liidziigus blokus esmu pirkusi arii Riigaa - uz stabu ielas ir veikas Skizze. Tur visaadas fignjas maaksliniekiem.. tikai tam bloknotam lapas ir nedaudz iedzeltenas (man pashai tas gan patiik un tas netraucee, jo, ja piemeeram bildi ieskanee, tad dzeltenunu neredz avi arii vnk var nonjemt)..

ps. es vnk reecu, kas dzirdeeju, ko tu Ainaa teici par emo XD

QUOTE(Erik4xp @ Jan 6 2007, 04:22) *

Pēdējā darbā tā sejā ĻOTI man atgādina Andželīnu Džolī!!! huh.gif

jaa, kad beidzu lineart es arii to nosecinaaju, tjip Angelina goes cyber ;D Bet bildes pashmeerkjis taads nebija, taa vnk sanaaca ^^

man nav nekas saskaneets, taadeelj - atkal foto unsure.gif

IPB Image
exile
vau fantastiska galerija! Briinos ka tevi veel nav pie sensejiem iemetushi. "Wednesday Addams meets Lestat" interesanti ko taadu redzeet. Un vispaar man baigi patiik tavas "tumshaas" bildes.
Misa
bildes superīgas , man ļoti patīk tas apģērba stils, un wēl tās mīkstās rotaļlietas wnk perfekti smile.gif
Shatako
Zeloco anime nav tava stimrā puse???
Man gan liekas tu es talantīga!Tiešām iespaidīgi!Man ļoti iepatikās 1.6.8.10 uc!Tev sanāk! smile.gif
zeloco
QUOTE(exile @ Jan 7 2007, 18:08) *

"Wednesday Addams meets Lestat" interesanti ko taadu redzeet. Un vispaar man baigi patiik tavas "tumshaas" bildes.

^_~ Paldies. Man gan peedeejaa laikaa panesushaas kraasainaas (punktotaas) bildes, bet nu paaries.. smile.gif

QUOTE(MyLove @ Jan 7 2007, 18:26) *

bildes superīgas , man ļoti patīk tas apģērba stils, un wēl tās mīkstās rotaļlietas wnk perfekti smile.gif

Atziishos - liels dzenulis, lai saaktu bildi ir tieshi kaads konkreets apgjeerba gabals, ko esmu iedomaajusies... Vieglaak uzziimeet nekaa uztaisiit smile.gif Paldies ^^

QUOTE(Shatako @ Jan 9 2007, 22:47) *

Zeloco anime nav tava stimrā puse???
Man gan liekas tu es talantīga!Tiešām iespaidīgi!Man ļoti iepatikās 1.6.8.10 uc!Tev sanāk! smile.gif

Talantiiga varbuut, bet ne anime smile.gif *hug* Liels paldies ^^

Taakaa esmu par slinku, lai ieskaneetu peedeejos darbus un ir tuvu vieniem nakti (tas kaa attaisnojms, ka nevaru skaneet), tad es izdomaaju, ka ielikshu referenchu bildi no Wednesday meets Lestat bildes, jo daudzi (ne tikai sheit) nosauca vairaakas kljuudas. Gribu, lai juus redzat no kurienes uz kurieni tas viss virzaas wink.gif

IPB Image IPB Image
Pakkun
nu ar venzdijas ( biggrin.gif ) kājām esi gan nohaltūrējusi. domāju, ka pati redzi kur un kā. bet lestats un venzdijas ( biggrin.gif ) augums virzienā no vidukļa uz augšu ir padevušies vienkārši lieliski!
tikai... hhehe ;DD lestata mati izskatās pēc dzijas laugh.gif
Cowkiller
jauki patieshaam jauki laugh.gif
zeloco
Beidzot ieskaneeju savus Cthulhu... paraadiishu kaut gan nevienam vinji neliekas interesanti...
taatad mans pirmaa oforta rezultaats:

IPB Image

lai juus negarlaikotu ielikshu arii savu peedeejo meistarstikji ;DD tajaa ir ljoti daudz simbolisma.. nee, buutiibaa tas sastaav tikai un vieniigi no simbolismiem:

IPB Image
exile
Buudams cilveeks melnaa man peedeejais darbs liekas par kraasainu, bet savaadaak vis ir ok. Jaa, es buutu visnotalj pateiciigs, ja Cthulu buutu ielikts nedaudz lielaaka izshkirtspeejaa, savaadaak bilde par mazu lai to pienaaciigi noveerteet.
Karamele
pēdējā darbā patīk visa simbolika un pati ideja. interesanti. Viss kā jau vienmēr smalki izstrādāts.
Vendija man vislabāk laikam patīk. nya~ no coment perfect. ^^
Tigra2
Punktiņtehnikas kā vienmēr rullz.
Pārsteidz tavu pēdējo darbu košums. Tie liekas neparasti krāsaini, nedaudz uz hippy velk.
Un lai gan darbos ir daudz krāsu, tie neizskatās bezgaumīgi. Drīzāk gan kautkas... no skatījuma, kad cilveks salietojas kādu narkotisku vielu, vai sapņo. Līdzīga pasaule izskatās manos sapņos - debesis koši zilas, zāle koši zaļa, viss pārmēru košs, tomēr harmonisks.

[Ou jee... ieshu pirkt blocinju...paldies, ka atklāji savu slepeno inventaara iepirkshanas vietu >:)]
Cowkiller
ahhh tu atklaaji kaa tev izdodas taadus uzziimeet- tu salietojies un tad ziimee! biggrin.gif
bet ja nopietni tad darbi ir exstravaganti cool.gif
zeloco
Saakshu ar spiedzieniem - WHOOOOOOOOOOOOOOOOOT!! ;DD Me ir ticis sensejos *paklanaas* danke, arigatou un grazie!

QUOTE(exile @ Jan 15 2007, 11:14) *

Buudams cilveeks melnaa man peedeejais darbs liekas par kraasainu, bet savaadaak vis ir ok. Jaa, es buutu visnotalj pateiciigs, ja Cthulu buutu ielikts nedaudz lielaaka izshkirtspeejaa, savaadaak bilde par mazu lai to pienaaciigi noveerteet.

;DD es arii taa agraak domaaju, jo arii biju cilveeks melnaa... askeetisms man piegriezaas, kaut gan paariet uz kraasaam ir pagruuti - "old habits die hard". tomeer kraasas nenoziimee, ka mani darbi kljuust saturiski "gaishaaki" :3 don't even think about that ;D
Lielaaku - luudzu!

QUOTE(Karamele @ Jan 16 2007, 00:22) *

^^

Liels paldies happy.gif

QUOTE(Tigra2 @ Jan 16 2007, 14:40) *

Pārsteidz tavu pēdējo darbu košums. Tie liekas neparasti krāsaini, nedaudz uz hippy velk.
Un lai gan darbos ir daudz krāsu, tie neizskatās bezgaumīgi. Drīzāk gan kautkas... no skatījuma, kad cilveks salietojas kādu narkotisku vielu, vai sapņo. Līdzīga pasaule izskatās manos sapņos - debesis koši zilas, zāle koši zaļa, viss pārmēru košs, tomēr harmonisks.

[Ou jee... ieshu pirkt blocinju...paldies, ka atklāji savu slepeno inventaara iepirkshanas vietu >:)]

:3 liela iespaidoshanaas no DeadNeSS un MegoBoom. Deadness arii izmanto pildspalvas, tikai lodiishu un vinjsh ir iemaaciijies eenot tik gludi, ka daudzi netic, ka kaut ko taadu iespeejams izdariit ar parastu lodiishu pildspalvu. MegoBoom bildees ir daudz dredainu meitenju :B yeah.. >_>
Hippie!! whoot! par iemeslu vareetu buut tas, ka peedeejaa laikaa klausos daudz hioiju vecaas balaades/indusriaalo :B
man nekad nav bijushi taadi uuber spilgti sapnji... es priecaajos, ja man vispaar taadi ir ;D

QUOTE(Cowkiller @ Jan 16 2007, 18:41) *

ahhh tu atklaaji kaa tev izdodas taadus uzziimeet- tu salietojies un tad ziimee! biggrin.gif
bet ja nopietni tad darbi ir exstravaganti cool.gif

;DD gribeetos jau, bet diemzheel nee; toties man ir daudz iedvesmu no filmaam par narkomaaniem (ja vari kaadas labas ieteikt - go ahead!)
Paldies A__A

shodienai - stencili (aka puushamie shabloni):

IPB Image
IPB Image

(tas pac pozitiivaa):
IPB Image
zeloco
WIP darbi

Mana fanaarts (suurais reaalisms ;DD) :

IPB Image

Tualetes memuaari atgriezhas (oh noes!!) (tikko sapratu, ka griidas deelji nav pabeigti.. paarpostoshu, kad uziimeeshu un ieskaneeshu):

IPB Image
Tigra2
reaalisms rocks hard! Wow, gandrīz kā dzīva!
Tualetes memuāri kā vienmēr labi izstrādāti. Jau kādu laiku nebiju shamos redzējusi, bet vēljoprojām atceros dēlīšu grīdu :3

exile
Skaists fanarts tik vietaam izskataas pavirshs shtirojums. Otrais shablons labs - vai var jau kautkur ielaas redzeet ?
kahi
tā apmēram izskatās manā istabā... nu, labi, diezgan precīzi. vēl nenāktu par sliktu kko sarakstīt uz lapiņām pie ziņojumu dēļa. sievietē ala realitātē auss ir šķība. manuprāt.
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Jan 24 2007, 22:23) *

reaalisms rocks hard! Wow, gandrīz kā dzīva!
Tualetes memuāri kā vienmēr labi izstrādāti. Jau kādu laiku nebiju shamos redzējusi, bet vēljoprojām atceros dēlīšu grīdu :3

Dzīvs... Tas ir Mana ^^
Paldies ^^

QUOTE(exile @ Jan 25 2007, 01:44) *

Skaists fanarts tik vietaam izskataas pavirshs shtirojums. Otrais shablons labs - vai var jau kautkur ielaas redzeet ?

Pagaidām nee un domājams, ka nebūs ar... pagaidām vienīgā vieta, kur tas ir redzams ir man uz krekla laugh.gif :B

ps. kas ir shtirojums? O.o

QUOTE(kahi @ Jan 25 2007, 10:36) *

tā apmēram izskatās manā istabā... nu, labi, diezgan precīzi. vēl nenāktu par sliktu kko sarakstīt uz lapiņām pie ziņojumu dēļa. sievietē ala realitātē auss ir šķība. manuprāt.

biggrin.gif nu tā ir domāta kā jauniešu istaba... man bija ideja visus tos siikumus un bildes pielikt uz datora, bet, kad es to izdariiju, tad tas izskatiijaas diezgan samociiti :/ atstaaju tikai skinny puppy plakaatu, jo liekas, ka tas iedereejaas..

ps. iztulko "sievietē ala realitātē auss ir šķība." es nesaprotu sad.gif

vecs.. man nepatiik, bet man nav ko likt un shis te nav bijis...

IPB Image
Shumins
Liekas buusi zaudeejusi kjeerienu uz ziimeeshanu... dry.gif
Ja godiigi, tad tevis pirmie ziimeetie ziimeejumu manaa skatiijumaa bija nedaudz labaaki. Kaut kur iekshaa zemapzinjaa buusi mainiijusies - peedeejie darbi taadi ljoti baali un vienkaarshi... ph34r.gif

Shamie kaadreizi gan bija labie laugh.gif (Weird stuff for weird shumins)

IPB Image
exile
tongue.gif domāts bija štrihojums - taa ir kad pa naktīm raksta! Pats jau tādus vārdus esmu ljoti labi iemācījies nolasīt, jo sāku lasīt pirmos burtus un uzreiz paarlecu uz uz galotni. esmu vienu stāstinju lasījis kur tā gandriiz katram vārdam bija nodarīts - pamaniiju tikai kad biju jau līdz vidum ticis biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Shumins @ Jan 27 2007, 00:18) *

Liekas buusi zaudeejusi kjeerienu uz ziimeeshanu... dry.gif
Ja godiigi, tad tevis pirmie ziimeetie ziimeejumu manaa skatiijumaa bija nedaudz labaaki. Kaut kur iekshaa zemapzinjaa buusi mainiijusies - peedeejie darbi taadi ljoti baali un vienkaarshi... ph34r.gif

Shamie kaadreizi gan bija labie laugh.gif (Weird stuff for weird shumins)

Agraak (stundu laikaa) vareeja nodoties visaadaam muljkjiibaam (taas parasti bija ziimeeshana), tagad nav taadu briizhu kuros taa.. zinaamaa meeraa ar adrenaliinu (ka nu nepiekjer!) vareetu k-ko pakjeepaat.. tagad vairaak vai mazaak ir pofig... tas laikam arii ir redzams... tas vareetu buut viens iemesls... tajaa pashaa laikaa piekriitu tam, ka zemapzinjaa esmu mainiijusies... nonaakot "pieaugushaa" statisaa cilveeki kljuust stulbi.. saak paaraak daudz domaat un iedziljinaatie "kaapeec tas vajadziigs"... eh.. labi, man jau aizgaaja runaajamais ._.

QUOTE(exile @ Jan 27 2007, 16:56) *

tongue.gif domāts bija štrihojums - taa ir kad pa naktīm raksta! Pats jau tādus vārdus esmu ljoti labi iemācījies nolasīt, jo sāku lasīt pirmos burtus un uzreiz paarlecu uz uz galotni. esmu vienu stāstinju lasījis kur tā gandriiz katram vārdam bija nodarīts - pamaniiju tikai kad biju jau līdz vidum ticis biggrin.gif

sk, kad biju uzrakstiijusi atbildi man radaas taada nojauta, bet negribeejaas editot...

man shon taac suudiiks gariigais (jau no vakardienas)... laikam saak iestaaties pavasara depresija... taapeec depresiivs darbs: All of this is just bullshit. Vareetu teikt, ka pirmais darbs uz PS (k-kad Mozusa laikos biju straadaajusi, bet es pat neesmu drosha vai taa bija ph34r.gif
clean and simple..

IPB Image
Pakkun
viņas(?) labais apakšdelms izskatās ļoti nedabisks un tai rokai pirksti par īsu, un truukst delma kauli, kreisā pēda par mazu, galva un seja izskatās vnk briesmīgi un atbaidoši ph34r.gif pārējais ir ok un ļoti patīk ēnojums smile.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Feb 11 2007, 10:58) *

viņas(?) labais apakšdelms izskatās ļoti nedabisks un tai rokai pirksti par īsu, un truukst delma kauli, kreisā pēda par mazu, galva un seja izskatās vnk briesmīgi un atbaidoši ph34r.gif pārējais ir ok un ļoti patīk ēnojums smile.gif

par roku vareetu piekrist, par pirkstiem un kaaju var veel pastriideeties. Seja - jedem das seine smile.gif cik cilveeku - tik gaumes. man seja patiik, nav pati labaakaa, ko esmu uztaisiijusi, bet tajaa briidii man vinja likaas ljoti piemeerota..

veelviena ar briesmiigu seju ;D pagaidaam tikai liinijas... iisti nezinu vai gribu to kraasot...
konkreeti par ideju - Self-deafening personality disease (nekleejiet wikipedia wink.gif)

IPB Image
Tigra2
Dēlīšu grīda rullee, kakjis cuute, mati cool, bet kjermenis un seja nerulleee.
Kā var redzēt pozitīvā ir vairāk ^.^ soo.. manupraaat okei, nepiesiesimies pie gaumes.
Pakkun
par pēdējo. piekrītu tigra2 un piemetinu - nezināju, ka kakls tā var izlocīties XD normāls gulbis.
Janots
QUOTE(zeloco @ Feb 11 2007, 00:00) *

IPB Image

f**k biggrin.gif mans milaakais izteiciens!
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Feb 21 2007, 00:03) *

Dēlīšu grīda rullee, kakjis cuute, mati cool, bet kjermenis un seja nerulleee.
Kā var redzēt pozitīvā ir vairāk ^.^ soo.. manupraaat okei, nepiesiesimies pie gaumes.

;D paldies

QUOTE(Pakkun @ Feb 21 2007, 14:14) *

par pēdējo. piekrītu tigra2 un piemetinu - nezināju, ka kakls tā var izlocīties XD normāls gulbis.

mans var >_>

QUOTE(Janots @ Feb 21 2007, 14:41) *

QUOTE(zeloco @ Feb 11 2007, 00:00) *

f**k biggrin.gif mans milaakais izteiciens!

dazhreiz mans ar ^^

no shitty treats today... hop in after a while...
zeloco
beidzot k-ko uzshmoreeju... nekas ideaals... liikas kaajas, shkjiiba seja, bet esmu tikko tikusi pie PS un esmu sajuusmaa taakaa gaidaat ko vairaak (vaaja ceriiba, ka naakoshais vareetu buut labaaks):

par godu Emilie autumn albuumam Opheliac:

IPB Image
Dead Star
Nu es tik turpinu pielūgt cilvēkus,kam ir nojēga par PS kā tādu un viņi šo nojēgu izmanot samērā sekmīgi.Hmm es nez,varbūt tikai man tā liekas,taču šķiet,ka nav īsti kārtībā ar to daļu,kur korsete-pārāk kokaina,vairāk savādāka ēnojuma?nez,varbūt man vienkārši gļuks.Vispār teiktu-vairāk matu,bet tas ar tīri mana individuālā vēlme smile.gif Emm un proporcijas,protams,tev raksturīgās,ja tā var teikt.izliksimies,ka var.ā un kurpes ir pielūdzamas :> Ko es gribēju teikt?nu glīti,glīti,gaidīšu nākamo gara darbu iekš PS un tecināšu slienu
metaphor
IPB Image

cik smuki ziimeejumi. vienk kawaiii wub.gif paar shito ziimeejumu nomanis viena pieziime dry.gif : tas i-pods vareeja buut telpiskaaks un neatgaadinaat papiira lapinu biggrin.gif
bet paareejais liekas i ok happy.gif
Tigra2
ja ir kautkas, kas mani tiešām fascinē tavos darbos, tad tie ir tērpi.Tie ir ļoti skaisti izsrādāti, idejām pilni un tiešām interesanti. Man liekas, ka tev ir dizainera dotības. ^.^
Arī pēdējam darbam ir ļoti skaists tērps. Pats darbs man patīk krietni vien labāk kā divi iepriekšējie, kā jau anime fans, esmu sasodīts ideālists un uzskatu, ka anime-style sejām jābūt skaistām, varbūt arī tās skaitās skaistas no kāda cilvēka skatupunkta, bet no mana gan šoreiz, ne.
Patīk krāsojums un krāsu gamma. ^.^ Gaidu nākamos darbiņus.
zeloco
QUOTE(Dead Star @ Mar 4 2007, 00:36) *

Nu es tik turpinu pielūgt cilvēkus,kam ir nojēga par PS kā tādu un viņi šo nojēgu izmanot samērā sekmīgi.Hmm es nez,varbūt tikai man tā liekas,taču šķiet,ka nav īsti kārtībā ar to daļu,kur korsete-pārāk kokaina,vairāk savādāka ēnojuma?nez,varbūt man vienkārši gļuks.Vispār teiktu-vairāk matu,bet tas ar tīri mana individuālā vēlme smile.gif Emm un proporcijas,protams,tev raksturīgās,ja tā var teikt.izliksimies,ka var.ā un kurpes ir pielūdzamas :> Ko es gribēju teikt?nu glīti,glīti,gaidīšu nākamo gara darbu iekš PS un tecināšu slienu

nu.. korsete domaataa viktoriaanju laika, taas ir buutiibaa kokainas kaa tu saki - taam nav dizhu izliekumu (shematiski taas izskataas kaa cauruliites ar shauraaku apaksgalu..
man arii pasniedzeeji saka, ka manas proporcijas ir nepareizas un katru reizi vienas un taas pashas... tas laikam ir vnk kaa es redzu cilveekus... >_>;
Liels paldies par kritiku un komplimentiem ^^

QUOTE(metaphor @ Mar 4 2007, 18:20) *

cik smuki ziimeejumi. vienk kawaiii wub.gif paar shito ziimeejumu nomanis viena pieziime dry.gif : tas i-pods vareeja buut telpiskaaks un neatgaadinaat papiira lapinu biggrin.gif
bet paareejais liekas i ok happy.gif

;D par iPodu piekriitu, bet es to biju saakumaa domaajusi to kraasot, tomeer tas pagaidaam izpalika...
Liels palies _^_

QUOTE(Tigra2 @ Mar 4 2007, 20:57) *

ja ir kautkas, kas mani tiešām fascinē tavos darbos, tad tie ir tērpi.Tie ir ļoti skaisti izsrādāti, idejām pilni un tiešām interesanti. Man liekas, ka tev ir dizainera dotības. ^.^
Arī pēdējam darbam ir ļoti skaists tērps. Pats darbs man patīk krietni vien labāk kā divi iepriekšējie, kā jau anime fans, esmu sasodīts ideālists un uzskatu, ka anime-style sejām jābūt skaistām, varbūt arī tās skaitās skaistas no kāda cilvēka skatupunkta, bet no mana gan šoreiz, ne.
Patīk krāsojums un krāsu gamma. ^.^ Gaidu nākamos darbiņus.

;D smejies vai raudi, man bija taada ideja iet uz modes dizainu, bet taa doma naaca par veelu ;_;
jaa, seja vinjai sanaakusi taada.. nu.. TAADA ;D bet es straadaaju paaraak haotiski, lai to pamaniitu, kameer veel tas ir mainaams...
Paldies A___A

kaartoju failus un folderus un atraku arhaiskus darbus... ieraudziiju sho un paarnjeema nostaljgjija - mans pirmais OpenCanvas darbs ;D man tas liekas jauks A__A
Colour me blood red (iz Malice Mizer dziesmu repertuaara):

IPB Image
zeloco
taa.. man beidzot ir kas jauns - YAY! (oh noes!)
nenjemot veeraa dazhas kljuudas kas mani tracina shis kopumaa ir viens no maniem miiljaakajiem veikumiem peedeejaa laikaa... it kaa nekas iipashs, bet k-kaa miiljsh.. Sevishkji lepna esmu par zaljsejaino...

IPB Image

Tiem, kam riebjas shii stila ziimejumi, piedaavaajumaa ir arii akrila/guasha atkreepojums:

IPB Image

paaldies par uzmaniibu!
Mimi
Akrildarbs ir vienkārši... Tik... profesionāls!!! ohmy.gif Zini, pēc krāsām līdzīgs pēdējai Harija Ptera grāmatai. XD Tas akrilzīmējuma stils man patīk labāk, nekā punktiņzīmējumi... dry.gif
lilion
QUOTE(RoseRed @ Mar 21 2007, 21:03) *

Akrildarbs ir vienkārši... Tik... profesionāls!!! ohmy.gif Zini, pēc krāsām līdzīgs pēdējai Harija Ptera grāmatai. XD Tas akrilzīmējuma stils man patīk labāk, nekā punktiņzīmējumi... dry.gif

Nu kā var kaut,kas tik labs, varētu saistīties ar Harīju poteru. huh.gif
šausmīgi patīk Zaļmatainā puiša acis un to izteiksme. Akrila darbs godīgi sakot mani nepiesaista, kaut gan tas ir maigi sakot veikts lābā izpildījumā.
Uztveri vienīgi nedaudz traucē devinarta ūdenszīmes.
Un vēl viens jautājums, kā tu spēj ar pildspalvu iegūt tik labu fonu, jo tie ir apbrīnojami.
Pakkun
par to mello un zaļo: vispār atgādina davio, biggrin.gif bet patīkās, patīkās, kāsiņas. |:3

par bezskropstu frīkiem: viņiem nav skropstu .__.' un kaut kāpēc man tas darbs izskatās tāpat kā visi pārējie tevis zīmētie tāda veida zīmējumi. pilnīgi tādi paši. nē, nu izpildījums protams ir lielisks.. bet tās lūpas. muah! XD izskatās pēc ar botulīnu pārpildītām sliekām.
Tigra2
Laikam piekritīšu pakunam, vienīgias, kas nedaudz nesimpatizē ir tās līnijas uz lūpām. Galvenais jau būtībā, lai pašam patīk, tomeer... :3 njuu.. tās līnijas, manuprāt, neiet klāt.
Punktiņzīmējumi kā vienmēr owns, deguns arī cool... realistisks. Ļoti aptīk gaismas efekts matos. Var redzēt, ka riktīgs darbs ieguldīts :B

Par akrildarbu - ir kewl, Man vispār patīk kā izsktaas otu pēdiņas. Tas ir, darbi, kas zīmēti ar otiņu.
Kentaishi
Kas jums pret tām svītriņām? Man tieši tās strīpiņas vislabāk patīk visos zīmējumos. ^^ Tas tās lūpas padara vienreizējas un neatkārtojamas. smile.gif
Pakkun
QUOTE(eXplode @ Mar 22 2007, 17:26) *

Kas jums pret tām svītriņām? Man tieši tās strīpiņas vislabāk patīk visos zīmējumos. ^^ Tas tās lūpas padara vienreizējas un neatkārtojamas. smile.gif

njā. pūst trompeti ar tūpli un tādējādi izpelnīties mākslinieka titulu(kkad okna pavīdēja šāds sižets) arī ir unikāli un neatkārtojami. par mākslu un oriģinalitāti mūsdienās var būt pilnīgi JEBKAS. es nezinu vai smieties vai raudāt.. cik cilvēku, tik viedokļu. ok, es te mazliet pārspīlēju, lai uzskatāmi parādītu situāciju. biggrin.gif
man vēljoprojām nepatīk tās uzpūstās sliekas uz lūpām. makes them look snob'ish
Ami
Tas punktiņzīmējums - tur jau ir izstrādāts stils. Man patīk tie auskariņi ar galvaskausiem, džekam ar violet drediem. ^-^ Akrildarbs - paklanos.
zeloco
QUOTE(RoseRed @ Mar 21 2007, 22:03) *

pat tuvu nav profesionaals, ja tas nebuutu mans es teiktu, ka cilveeks, kas to gleznojis ir vnk noslinkojis ;D *nokaunas*
Poters ;DDD labais...
Man gan punktinji patiik labaak par akrilu, vieglaak ;D
Paldies ^^

QUOTE(lilion @ Mar 22 2007, 15:56) *

Nu kā var kaut,kas tik labs, varētu saistīties ar Harīju poteru. huh.gif
šausmīgi patīk Zaļmatainā puiša acis un to izteiksme. Akrila darbs godīgi sakot mani nepiesaista, kaut gan tas ir maigi sakot veikts lābā izpildījumā.
Uztveri vienīgi nedaudz traucē devinarta ūdenszīmes.
Un vēl viens jautājums, kā tu spēj ar pildspalvu iegūt tik labu fonu, jo tie ir apbrīnojami.

Kas vainas Poteram? ;D Es to uzskatu par komplinetu ;D
njaa.. nu ko lai saka par taam uudensziimeem.. pieredze maaca, ka vajag likt :/ Neko dariit..
Fons... ar lielu pacietiibu... man parasti pie fona ziimeeshanas parasti ir vairaaki rezhiimi: 1) labi, pietiks, izskataas good enough; 2) blj... labi, viss!!! >___< 3) riit pabeigshu *grumble* bet visos es agraak vai veelaak atgriezhos liidz es juutu, ka tieshaam pietiek. iisteniibaa man fonu ziimeeshanaa vajadzeetu maaciities no daudziem, kas sheit posto, jo vinjiem kaut kas tur vispaar ir nevis vnk random siena ;_; Man vnk nav izteeles...
Paldies ^__^

QUOTE(Pakkun @ Mar 22 2007, 16:48) *

par to mello un zaļo: vispār atgādina davio, biggrin.gif bet patīkās, patīkās, kāsiņas. |:3

par bezskropstu frīkiem: viņiem nav skropstu .__.' un kaut kāpēc man tas darbs izskatās tāpat kā visi pārējie tevis zīmētie tāda veida zīmējumi. pilnīgi tādi paši. nē, nu izpildījums protams ir lielisks.. bet tās lūpas. muah! XD izskatās pēc ar botulīnu pārpildītām sliekām.

;___; kaadeelj jeel? kaadeelj mani sievieshi izskataas peec viirieshiem? (parasti man bija otraada probleema, ka viirieshi izskataas peec sievieshiem, bet nu jau ir smags gadiijums)

;D nevajag skropstas, tad izskatiisies peec cacaam ;DDD (cacas - no offense ^_~)
Man tuupljluupas paatiik, kaut vai tikai taapeec, ka tev nepatiik (that's just another reason to live! ;D)
Paldies, bet tavas neizsmeljamaas kritikas man dziives vnk nebuutu ;DDD

QUOTE(Tigra2 @ Mar 22 2007, 18:12) *

Laikam piekritīšu pakunam, vienīgias, kas nedaudz nesimpatizē ir tās līnijas uz lūpām. Galvenais jau būtībā, lai pašam patīk, tomeer... :3 njuu.. tās līnijas, manuprāt, neiet klāt.
Punktiņzīmējumi kā vienmēr owns, deguns arī cool... realistisks. Ļoti aptīk gaismas efekts matos. Var redzēt, ka riktīgs darbs ieguldīts :B

Par akrildarbu - ir kewl, Man vispār patīk kā izsktaas otu pēdiņas. Tas ir, darbi, kas zīmēti ar otiņu.

nez... man tagad jau kaa eest prasaas taas sviitrinjas uzvilkt ;D

man gan vienmeer besii, ka var redzeet k-kaadas peedas, ko atstaajushas otas (ja vien darbaa taa nav paredzeets)... it sevishkji, kad meegjinu izkjibinaat liidz reaalismam.. >w<

Paudies smile.gif

QUOTE(eXplode @ Mar 22 2007, 18:26) *

;D Yay!! manaam striipainajaam luupaam ir atbalstiitaaji!! ;D *hug*

QUOTE(Pakkun @ Mar 22 2007, 18:53) *

njā. pūst trompeti ar tūpli un tādējādi izpelnīties mākslinieka titulu(kkad okna pavīdēja šāds sižets) arī ir unikāli un neatkārtojami. par mākslu un oriģinalitāti mūsdienās var būt pilnīgi JEBKAS. es nezinu vai smieties vai raudāt.. cik cilvēku, tik viedokļu. ok, es te mazliet pārspīlēju, lai uzskatāmi parādītu situāciju. biggrin.gif
man vēljoprojām nepatīk tās uzpūstās sliekas uz lūpām. makes them look snob'ish

Maybe they are snobish? >.>

QUOTE(┼Ami┼ @ Mar 23 2007, 00:52) *

Tas punktiņzīmējums - tur jau ir izstrādāts stils. Man patīk tie auskariņi ar galvaskausiem, džekam ar violet drediem. ^-^ Akrildarbs - paklanos.

;____; tas ir sievishkjis... bet nu labi, naakoshreiz pieziimeeshu cacainaas skropstinjas un buus bumbaas ^.^
jaa, es pie taadiem tuneliishiem jau labu laiku netaa siekalojos... vien tagad tunelis (cuukjis) aizaudzis un jaunu stiept negribaas >_>

A_____A Paaaldies!

Lab, lai buutu neliela atpuuta no tragjikomeedijas ko sauc par maniem tradicionaalajiem ziimeejumiem, piedaavaaju ieskatu manas skolas dziivee. Viens no peedeejiem -puspabeigtajiem- darbiem kompoziicijaa:

IPB Image
Cilveeks
ieliec to peedeejo www.cgimage.lv.... dabuusi veel dazhu labu(vai sliktu) komentu... tur pilns ar shitaadiem darbiem... lol lol lol lol lol..... biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Cilveeks @ Apr 2 2007, 23:16) *

ieliec to peedeejo www.cgimage.lv.... dabuusi veel dazhu labu(vai sliktu) komentu... tur pilns ar shitaadiem darbiem... lol lol lol lol lol..... biggrin.gif

Taa bilde ir vairaak fotomanipulaacija nekaa CG, bet paldies par linku - pacholeeshos forumaa biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(zeloco @ Apr 6 2007, 01:37) *

Taa bilde ir vairaak fotomanipulaacija nekaa CG, bet paldies par linku - pacholeeshos forumaa biggrin.gif

forums labs.... un tur arii var likt fotomanipulaacijas.... tur daudz taadas... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.