QUOTE(RoseRed @ Mar 21 2007, 22:03)
Akrildarbs ir vienkārši... Tik... profesionāls!!!
Zini, pēc krāsām līdzīgs pēdējai Harija Ptera grāmatai. XD Tas akrilzīmējuma stils man patīk labāk, nekā punktiņzīmējumi...
pat tuvu nav profesionaals, ja tas nebuutu mans es teiktu, ka cilveeks, kas to gleznojis ir vnk noslinkojis ;D *nokaunas*
Poters ;DDD labais...
Man gan punktinji patiik labaak par akrilu, vieglaak ;D
Paldies ^^
QUOTE(lilion @ Mar 22 2007, 15:56)
Nu kā var kaut,kas tik labs, varētu saistīties ar Harīju poteru.
šausmīgi patīk Zaļmatainā puiša acis un to izteiksme. Akrila darbs godīgi sakot mani nepiesaista, kaut gan tas ir maigi sakot veikts lābā izpildījumā.
Uztveri vienīgi nedaudz traucē devinarta ūdenszīmes.
Un vēl viens jautājums, kā tu spēj ar pildspalvu iegūt tik labu fonu, jo tie ir apbrīnojami.
Kas vainas Poteram? ;D Es to uzskatu par komplinetu ;D
njaa.. nu ko lai saka par taam uudensziimeem.. pieredze maaca, ka vajag likt :/ Neko dariit..
Fons... ar lielu pacietiibu... man parasti pie fona ziimeeshanas parasti ir vairaaki rezhiimi: 1) labi, pietiks, izskataas good enough; 2) blj... labi, viss!!! >___< 3) riit pabeigshu *grumble* bet visos es agraak vai veelaak atgriezhos liidz es juutu, ka tieshaam pietiek. iisteniibaa man fonu ziimeeshanaa vajadzeetu maaciities no daudziem, kas sheit posto, jo vinjiem kaut kas tur vispaar ir nevis vnk random siena ;_; Man vnk nav izteeles...
Paldies ^__^
QUOTE(Pakkun @ Mar 22 2007, 16:48)
par to mello un zaļo: vispār atgādina davio,
bet patīkās, patīkās, kāsiņas. |:3
par bezskropstu frīkiem: viņiem nav skropstu .__.' un kaut kāpēc man tas darbs izskatās tāpat kā visi pārējie tevis zīmētie tāda veida zīmējumi. pilnīgi tādi paši. nē, nu izpildījums protams ir lielisks.. bet tās lūpas. muah! XD izskatās pēc ar botulīnu pārpildītām sliekām.
;___; kaadeelj jeel? kaadeelj mani sievieshi izskataas peec viirieshiem? (parasti man bija otraada probleema, ka viirieshi izskataas peec sievieshiem, bet nu jau ir smags gadiijums)
;D nevajag skropstas, tad izskatiisies peec cacaam ;DDD (cacas - no offense ^_~)
Man tuupljluupas paatiik, kaut vai tikai taapeec, ka tev nepatiik (that's just another reason to live! ;D)
Paldies, bet tavas neizsmeljamaas kritikas man dziives vnk nebuutu ;DDD
QUOTE(Tigra2 @ Mar 22 2007, 18:12)
Laikam piekritīšu pakunam, vienīgias, kas nedaudz nesimpatizē ir tās līnijas uz lūpām. Galvenais jau būtībā, lai pašam patīk, tomeer... :3 njuu.. tās līnijas, manuprāt, neiet klāt.
Punktiņzīmējumi kā vienmēr owns, deguns arī cool... realistisks. Ļoti aptīk gaismas efekts matos. Var redzēt, ka riktīgs darbs ieguldīts :B
Par akrildarbu - ir kewl, Man vispār patīk kā izsktaas otu pēdiņas. Tas ir, darbi, kas zīmēti ar otiņu.
nez... man tagad jau kaa eest prasaas taas sviitrinjas uzvilkt ;D
man gan vienmeer besii, ka var redzeet k-kaadas peedas, ko atstaajushas otas (ja vien darbaa taa nav paredzeets)... it sevishkji, kad meegjinu izkjibinaat liidz reaalismam.. >w<
Paudies
QUOTE(eXplode @ Mar 22 2007, 18:26)
Kas jums pret tām svītriņām? Man tieši tās strīpiņas vislabāk patīk visos zīmējumos. ^^ Tas tās lūpas padara vienreizējas un neatkārtojamas.
;D Yay!! manaam striipainajaam luupaam ir atbalstiitaaji!! ;D *hug*
QUOTE(Pakkun @ Mar 22 2007, 18:53)
njā. pūst trompeti ar tūpli un tādējādi izpelnīties mākslinieka titulu(kkad okna pavīdēja šāds sižets) arī ir unikāli un neatkārtojami. par mākslu un oriģinalitāti mūsdienās var būt pilnīgi JEBKAS. es nezinu vai smieties vai raudāt.. cik cilvēku, tik viedokļu. ok, es te mazliet pārspīlēju, lai uzskatāmi parādītu situāciju.
man vēljoprojām nepatīk tās uzpūstās sliekas uz lūpām. makes them look snob'ish
Maybe they are snobish? >.>
QUOTE(┼Ami┼ @ Mar 23 2007, 00:52)
Tas punktiņzīmējums - tur jau ir izstrādāts stils. Man patīk tie auskariņi ar galvaskausiem, džekam ar violet drediem. ^-^ Akrildarbs - paklanos.
;____; tas ir sievishkjis... bet nu labi, naakoshreiz pieziimeeshu cacainaas skropstinjas un buus bumbaas ^.^
jaa, es pie taadiem tuneliishiem jau labu laiku netaa siekalojos... vien tagad tunelis (cuukjis) aizaudzis un jaunu stiept negribaas >_>
A_____A Paaaldies!
Lab, lai buutu neliela atpuuta no tragjikomeedijas ko sauc par maniem tradicionaalajiem ziimeejumiem, piedaavaaju ieskatu manas skolas dziivee. Viens no peedeejiem -puspabeigtajiem- darbiem kompoziicijaa: