Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mdr7
soma ir dievīga!
zeloco
^^ paldies

shie ir dazhi svaigaakie (gomen par kvalitaati, man nav skanera, tikai fotoaparaats ^^; )

image
image
CirvjaKaac
Pēdējais ļoti glīts! blush.gif Keep on diggin'
Pakkun
abi baigi smukie (peedeejais fiichainaaks) tikai peedeejajaa attelota meitene? pagaidaam man 80% liekas, ka jaa tongue.gif
Tigra2
peedeejais mani drusk biedee,kaajstaqrpe tik milziiga, a nu labi, pienjemsim, ka tas taads stils wink.gif
bet taa feja taada dusmiiga, dusmiiga....
Keydan
Pedeja ir laba! man patik!
Kirara
Nezinu, bet man liekas, ka tu mācētu kko labāku uzzīmēt.
Cow
Pēdejā bildē ir teivs cilvēciņš.
ayame
Pēdējai nav ne vainas.. Man patīkās.. Savdabīgs stils.. wink.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Jul 10 2006, 10:22)
abi baigi smukie (peedeejais fiichainaaks) tikai peedeejajaa attelota meitene? pagaidaam man 80% liekas, ka jaa tongue.gif
*

manaas bildees dzimumu nosaka kruutis (divi kruutis) biggrin.gif

QUOTE(ayame @ Jul 12 2006, 01:46)
Pēdējai nav ne vainas.. Man patīkās.. Savdabīgs stils..  wink.gif
*

Stils gan nav meneejais, nedaudz iespaidojos no Neumorin.

Svaigaakais:

image
Cow
Iskatas ka viņa ir mirusi un tad tas ļaunais viņu nolika pagulēt laugh.gif
Winry
It's so creepy, but I like creepy things.....tas man dod spēku kādam nesist, bet man nu jau baigi patīk! biggrin.gif
kiki
iteresantas domas un lolti loti bailiiigi
kiki
jaaa sasuke taisniiiiiba
Pakkun
oooh, peedeejais ir superiigs, man jau patiik happy.gif .. izsaucam kko? tongue.gif
Kazuki
shitais ir vieniigais no taviem darbiem, kas man personiigi nepatiik. sad.gif
uzziimeets jau labi, bet nav manaa gaumee
Keydan
Zeloco, tu esi ļoti tumšs cilveks! (no ofense smile.gif )
Piekritu Kazuki.
zeloco
ermm.. paldies? biggrin.gif

veel no vecajiem kraajumiem:

image
Tigra2
smukiiiii.... man patiik shaads stils.
taads vidusceļš starpanime un realitaati, totaali smukinji.
doomed-Angel
Smuki smuki kaa jau visi tavi darbi!
Kautkaadaa maakslas skolaa maacijies?
Erik4xp
Njaaa tu nu gan laid.... huh.gif laugh.gif
Paskatoties uz dažiem darbiem izjūtu divejādas lietas apbrīnu un "ak cik ilgi jāsēž lai tadu uzzīmētu" . Tas attiecas piemēram uz darbu kur redzama dēļu grīda... Nobeikties kamēr savelk tos dēļus tongue.gif
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Jul 15 2006, 21:36)
taads vidusceļš starpanime un realitaati, totaali smukinji.
*

tas gan ir tiirs realiisms (ja neskaita to shuvi), bet laikam arii iisteniibaa taa acs izskataas liela XD

QUOTE(doomed-Angel @ Jul 16 2006, 00:51)
Kautkaadaa maakslas skolaa maacijies?
*

mazliet maaciijos, bet piem, shito peedeejo es ziimeeju pirms tajaa gaaju... un tur man maaciija tikai ar ziimuli (tobish klasisko ziimeejumu)

QUOTE(Erik4xp @ Jul 16 2006, 23:19)
Paskatoties uz dažiem darbiem izjūtu divejādas lietas apbrīnu un "ak cik ilgi jāsēž lai tadu uzzīmētu" . Tas attiecas piemēram uz darbu kur redzama dēļu grīda... Nobeikties kamēr savelk tos dēļus  tongue.gif
*

darbs ar deelju griidu man aiznjeema aptuveni divas stundas kopaa. tas nav ilgi, ja zina iisto tehniku, kuraa ziimeet wink.gif

nedaudz paarmainjaam. Mans pirmais graffiti meegjinaajums (pazinjai vajadzeeja divus galvaskausa logo vienam pasaakumam):

image
Cow
Kādēļ tu nezīmēji?Nu labi,tu zīmēji tos melnos pleķus...
zeloco
ko neziimeeju? O_o
Kirara
Man nepatiik kraasu salikums. It sevishkji zalja skeletgalva..
Pakkun
vajadzeeja piebilst: taalaak skataamais nav cilveekiem ar miikstiem nerviem happy.gif
zeloco
jaa.. nu, ko lai saka... ir taadas lietas, kas mani fascinee, bet dazhiem izraisa nelabas asociaacijas...

ps. esmu atpakalj dzimtenee, ir jauni ziimeejumi, tik jaadabuu digitaalaa formaataa
zeloco
labs, ir - jaunaas shausmas - ilustraacija graamatai "the vampire Lestat":

IPB Image
Taison
uuuu... jaateic tev taads horror ziimeeshanas stils biggrin.gif

bet nu roka kas atrodas zem kakla, vinjai tiem diviem pirkstiem kas ir eenaa neizceljas kontuuras.... [bet varbuut tas taa domaaats]
ayame
UUUU.. vampiirs izskataas tiešām pēc nekrietna neģēļa... smile.gif
vispaar skaists darbs!
mdr7
glīts darbs,man patīk, tikai vampīram tādi pavisam sīciņi zobiņi-nez vai vēnu pārkodīs biggrin.gif
Psycholog
Nez, ja tas ir domats lestats, tad es domaaju vinju tomeer vajadzeeja uztaisiit nedaudz jaunaaku (nu apmeram Queen of The Damned lestats diezgan preciizi (iznjemot paris sikumus) atbilda aprakstam)
zeloco
QUOTE(mdr7 @ Aug 15 2006, 08:07) *

glīts darbs,man patīk, tikai vampīram tādi pavisam sīciņi zobiņi-nez vai vēnu pārkodīs biggrin.gif

izmeeram nav noziimes ^_~ bez tam, staastaa tie ir vinja vieniigie divi zobi ph34r.gif

QUOTE(Psycholog @ Aug 15 2006, 08:44) *

Nez, ja tas ir domats lestats, tad es domaaju vinju tomeer vajadzeeja uztaisiit nedaudz jaunaaku (nu apmeram Queen of The Damned lestats diezgan preciizi (iznjemot paris sikumus) atbilda aprakstam)

Jaunaaku gan nee. driizaak veel vecaaku... vinjam tur ir paari 20 un te jau vinjsh izskataas peec pusaudzha...
Piekriitu, tas Lestats bija vairaak vai mazaak atbilstoshs graamatai...

nedaudz no taa, kas mani peedeejaa laikaa aizrauj - tetoveejumi un rockabilly/psychobilly:

IPB Image
Brencs
QUOTE(zeloco @ Jul 17 2006, 22:13) *

nedaudz paarmainjaam. Mans pirmais graffiti meegjinaajums (pazinjai vajadzeeja divus galvaskausa logo vienam pasaakumam):

IPB Image

heh man draugs rādīja bildītes no šamējā pasāciena. tongue.gif Tip kekss vārdā Hārdijs izvācās no dzīvokļa, ja pareiz atceros. smile.gif (a varbūt k-ko jaucu. tongue.gif )

Kopumā - tīri sakarīgi zīmējumi. Daži gan bišku šokēja. Bet nu ir bišk talantiņš. wink.gif

P.S. Dod vēl! smile.gif
zeloco
QUOTE(Brencs @ Aug 16 2006, 04:54) *

QUOTE(zeloco @ Jul 17 2006, 22:13) *

heh man draugs rādīja bildītes no šamējā pasāciena. tongue.gif Tip kekss vārdā Hārdijs izvācās no dzīvokļa, ja pareiz atceros. smile.gif (a varbūt k-ko jaucu. tongue.gif )

Mhm.. pareizi.. vinjsh bija mans klases biedrs...

Peec pasuutiijuma - veel :3

(atkal Tualetes Memuaari: Aadams (aka Megija) un Frena):

IPB Image
zeloco
atljaushos pielikt veel. shis bija domaats kaa dizains skeitbordam vai varbuur snowbordam, bet tas taa... random... vinjai ir negliita seja, zinu (tam tillam virs vinjas sejas ir noziime):

IPB Image
Ragana
Nu, jā, seja atgādina tranvestītu...
Bet labs darbs, kā jau visi šajā pavedienā...(izskatīju visas lapas)
Man no pēdējiem vislabāk patika tas no Tualetes Memuāriem, un kopā vislabāk patika šis
No tā kaut kas staro...
Ghoul
*Aplaudee* Izcili!
zeloco
QUOTE(Ragana @ Aug 23 2006, 10:45) *

Nu, jā, seja atgādina tranvestītu...
Bet labs darbs, kā jau visi šajā pavedienā...(izskatīju visas lapas)
Man no pēdējiem vislabāk patika tas no Tualetes Memuāriem, un kopā vislabāk patika šis
No tā kaut kas staro...

Hahah biggrin.gif transfestiits XD
happy.gif prieks, ka patiik... No peedeejaas bildes staro nacisms biggrin.gif lol.. ne gluzhi... taas pamataa ir vairaaki no maniem fetishiem: 3.reiha uniformas, gothic lolitas, vampiiri, rudmati un korsetes... iisteniibaa taa ie viena no manis pashas miiljaakajaam bildeem (saturiski).

Paldies ^^

QUOTE(Ghoul @ Aug 23 2006, 18:32) *

*Aplaudee* Izcili!

*klanaas un salutee* Paldies! biggrin.gif

Svaigaakaa: IPB Image
rebel
aaaw! kawaii, i wanna take it home! ^^
zeloco
biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

komenteejiet, lai zinu, ka kaads vispaar skataas... >_> negribaas taisiit dubultpostus...
Tigra2
Es skatos, skatos, visu laiku skatos. Es esmu sev noteikusi postu samazināšanas programmu, tāpēc ierobežoju sevi un postoju daudz mazāk.

Patīk pēdējie zīmējumi, tādi smuki un pildspalvaini; Enģelim skaisti spārni, un lietus zīmējumā visai interesants saturs...patīk backgraunds ar daudz kalninjiem.

Btw. RIP lolita ir riktīgi smukinja^^
lilion
Tu nezīmē parasti. Tu nezīmē vienkārši . Taviem darbiem ir doma tas rosina manu fantāziju. Tā turpini . Man ļoti patīk ideja tavā priekšpēdējā darbā par debesīm un zemi.
kahi
tetovētajai meičai ir atribūts, par ko es jau sen rēcu, kur vien ieraugu - proti, buļļa riņķis degunā. tas ir tik smieklīgi, ka nevar turēt.
neglītajai vampīrmeitenei ala mulenrūžas stilā uzmanība nav jāpievērš sejai, bet gan sasodīti izcilajām kājām!, it sevišķi špiļkām, kuras mani sevišķi fascinē!
patīk lietussargs, bet pēdējā zibeņi tev ļumīgi kā koka saknes sanākuši.

par to skatīšanos - protams, ka turpināšu apjūsmot tavus darbus. kur ta tu no manis liksies!
hypnotize
tieshaam tas zibens izskataas peec koka sakneemmmm...bet taapeec, ka vinjam apkaart kontuura apvilkta..vnk vajadzeeja paareejo taisiit bik tumshaaku un zibeni atstaat gaishu...un buutu labi.....
zaljais diezgan parasts....ta4u maakonji tev baigi labi sanaak...un noskanja vinjam arii ir iistaa...smile.gif
Catgirl
nu...a man būtu jāvērtē es liktu zeleco 7/6, zeleco darbi ir ļoti radoši, bet ja ar to aizraujas....nekas laps nesanaak(es mācos māklas skolā jau 3. gadu laugh.gif ) tev daži zīmējumi vnk. super, bet tajos ir kaut kas lieks un katrā zīmējuā tas ir kaut kas cits un es zinu un arī varbūt daži citi zin kas tas ir.....tev tomēr jāizmēģinā nedaudz pamēģināt ar dzīvniekiem, ne jau uzreiz iznāks, bet vnk. pamēģini un tev varbūt jāpamēģina zīmēt cute zīmējumus, jo pasaulē ne viss ir slikts...bet tev ļoti lapi sanāk ēnojumi(man liekas, ka tas ir tafs īstais lauciņš)pamēģini vairāk manipulēt ar krāsām....ieliec gaišās un tumšās ne par daudz(tas ar' jāskatās ko tu gribi ar to zīmējumu parādīt.....)
zeloco
biggrin.gif Uzprasiijos uz komentiem XD Bet super.... Paldies visiem ^^ *lasa*

QUOTE(lilion @ Sep 8 2006, 18:25) *

Tu nezīmē parasti. Tu nezīmē vienkārši . Taviem darbiem ir doma tas rosina manu fantāziju. Tā turpini . Man ļoti patīk ideja tavā priekšpēdējā darbā par debesīm un zemi.

Jaa, manu ziimeeshanas veidu nereti ir nosaukushi par naivinistisku :/ nedomaaju, ka tas ir labi...
Paldies smile.gif

QUOTE(kahi @ Sep 8 2006, 20:26) *

patīk lietussargs, bet pēdējā zibeņi tev ļumīgi kā koka saknes sanākuši.

QUOTE(hypnotize @ Sep 9 2006, 14:49) *

tieshaam tas zibens izskataas peec koka sakneemmmm...bet taapeec, ka vinjam apkaart kontuura apvilkta..vnk vajadzeeja paareejo taisiit bik tumshaaku un zibeni atstaat gaishu...un buutu labi.....

Par taam koku sakneem es ilgi reecu XD Tas ziimeejus vispaar ir vairaak vai mazaak kaa idejas skice... biju domajusi (kaa vienmeer, kad aizraujos ar kaadu stulbu ideju), ka to kaadreiz uzziimeeshu "taa nopietni" (tas nekad nenotiks), taadeelj arii iipashi neaizraavos ar detaljaam...

QUOTE(Shumins @ Sep 9 2006, 17:01) *

Otraa bilde, par meiteni pie Juuras...Tieshaam patiik...Izveeleets interesants kraasojums...Lietus maakonji...Vilnji...Tikai tie sparkles virs maakonjiem rada nelielu neizpratni...Par pirmo bildi teikt naf ko...So so...Apnikushi to Goti ar krustiem angeliem...Aizej uz bazniicu un visas sienas ar taadaam gleznaam...
Bet otra bilde manai galvinjai ir tieshi laikaa...Kaarteejaa domu raisoshaa bilde, izteelojos galvaa lietus mitro gaisu pie juuras...Viljnu skanjas, kad tie skrien pret krastu...Lietus skanjas...Cool...Un ta nabaga meiteni, kas iznaakusi laukaa pie juuras, lai paardomaatu kaut ko, vai vienkaarshi atpuustos veerojot dabu...Patiik taadas bildes...Ja galvaa fantasy ir no limit, tad var aizseedeeties pie shaadas bildes, pat izdomaat visaadus sadraudzeeshanaas teicienus ar to smukumu pie juuras blink.gif (Man patiik bilde, katalizators domaashanai)

Personiigi apskatu visas ieliktaas bildes, bet saproti pats, nejau vienmeer ir noskjanjojums ko komenteet, vai arii kads jau izteicis ko liidziigu un ko tad veelreiz to pashu atkaartot...

Laigan dazjreiz ir saliktas diezgan smukas bildes, un kaa maakslas cieniitaajam ir elementaars jautaajums, juus veelaak taas bildes met laukaa or?
Varbuut kad ir kaad izstaade Anime festaa, panjem kaadas liidzi un izstaada...Varbuut pa kaadu materiaalu kompensaaciju, or da sazin kaadaa citaadaa veidaa...kaadreiz kaadas bildes vareetu ieguut sev un pielikt home pie sienas blink.gif
Citaadi atseviskji darbi ir tik smuki, ka buutu zjeel, ka tiem naaktos iesliigt kaadaa aizmirstiibas atvilknee pie veciem zjurnaaliem maklatuuras... unsure.gif

Zaljajaa bildee nav juuras >_>; tur ir kalni... Jautaajums, ko uzdod bilde ir: "kur rodas lietus?" Ideja taada, ka "viens tur augshaa" vienkaarshi aplaista maurinju :/ (Mans leimais humors)

Jaa, enjgjelju bilde ir tieshaa saistiibaa ar bazniicaam vai vismaz bazniicu gleznaam. To es uzzimeeju laikaa, kad biju Itaalijaa. Biju staigaajusi pa Maakslas muzejiem un tur iedvesmojos saziimeet k-ko.. nu.. laikam "gotisku" (taa gan nebija domaats, bet taa nu ir sanaacis). Maakonji un kalni ir galvenie divi jauninaajumi, ko ieguvu peec sho muzeju apmekleejuiem. Laika gaitaa to tehnika tiks izkopta, bet pagaidaam tie paliks taadi "skechiigi".

Bildeem ir dazhaadi liktenji.. Vairums (suudiigaakie) glabaajas vienaa atvilknee, kuru esmu atveeleejusi tieshi tiem... Laiku pa laikam izvelku, paarlapoju, ja nav iedvesmas, nereti atjaunoju vecas idejas vai realizeeju vecas skices, kas man veel shkjiet "leitojamas". Skolas laikaa (es buutiibaa ziimeeju tikai stundu laikaa), dalju savaaca mani klasesbiedri (man ir suudiigs nikjis, ka es nespeeju pateikt "nee" ._.). Tagad vinji izbojaa savas istabas ar shiim muljkjiibaam. Shobriid es neveiksmiigi censhos vismaz kaadu dalju paardot, jo esmu kljuvusi mantkaariiga (man gribaas jaunus zaabiishus un visaadas nevajadziigas fignjas). Ja esi ieintereseeta kaadu darbu pirkt - saki, nekautreejies (ja kautreejies suuti PM). Cenas ir no 5 - 15 ls (iipashos gadiijumos vai ziimeejumios peec pasuutiijuma - vairaak; zinu, ka nav leeti, bet njem veeraa, ka pie tevis paliek origjinaals, nevis k-kaada kopija).
Dazhus darbus es nesu raadiit uz k-kaadiem pasaakumiem, kur ir iespeeja paraadiit (Pagaajushaa animefestaa gan veel neizstaadiiju, bet naakoshajaa, domaajams, ka vareetu ar to nogurdinaat...).

QUOTE(Catgirl @ Sep 9 2006, 22:11) *

nu...a man būtu jāvērtē es liktu zeleco 7/6, zeleco darbi ir ļoti radoši, bet ja ar to aizraujas....nekas laps nesanaak(es mācos māklas skolā jau 3. gadu laugh.gif ) tev daži zīmējumi vnk. super, bet tajos ir kaut kas lieks un katrā zīmējuā tas ir kaut kas cits un es zinu un arī varbūt daži citi zin kas tas ir.....tev tomēr jāizmēģinā nedaudz pamēģināt ar dzīvniekiem, ne jau uzreiz iznāks, bet vnk. pamēģini un tev varbūt jāpamēģina zīmēt cute zīmējumus, jo pasaulē ne viss ir slikts...bet tev ļoti lapi sanāk ēnojumi(man liekas, ka tas ir tafs īstais lauciņš)pamēģini vairāk manipulēt ar krāsām....ieliec gaišās un tumšās ne par daudz(tas ar' jāskatās ko tu gribi ar to zīmējumu parādīt.....)

Ja es ar ziimeeshanu neaizrautos, tad shii topika vispaar nebuutu... biggrin.gif Laikam man nav naakotnes :/
Nee, dziivnieki... :/ Prieksh sevis es ziimeeju to, ko man gribas ziimeet.. kas mani aizrauj (tas mani gremdee!!). Esmu kakju fanaate, bet vairaak par fotografeeshanu shajaa zinjaa negribu iet... nepievelk.. Protams, ja man buus kaada uuberaakaa ideja, kuraa savu lomu speelee kaads dziivnieks/-ki, tad es tos ziimeeshu... Shobriid mani vairaak aizrauj semi-reaalisms, anomaalijas un citas "ne-peec-Graamatas*" lietas..
biggrin.gif Es neziimeeju druumus darbus, jo juutos, ka mana dziive ir suudiiga (ja nu varbuut taa diena), vai taapeec, ka "visi mani ieniist/nesaprot/etc". Es ziimeeju, jo tas man uzlabo garstaavokli, padara laimiigaaku. Ziimeeshana prieksh sevis ir mana miilestiiba smile.gif
Ziimeeju tumshi neapzinaati.. Laikam gribaas, lai ziimeejumi buutu "boldaa", kontrastainaaki... esmu meegjinaajusi ziimeet pasteljkraasaas, bet beigaas esmu vnk panjeemusi spilgtas kraasas.. Katram savs... ne es maaku ziimeet "maigos" tonjos, ne man to iipashi gribas... Tas laikam ir viens no iemesliem, kaadeelj esmu grafikas nevis, piem, gleznoshas fakultaatee smile.gif

*Graamata - Biibele

Eksperimenteeju ar akrilu (gomen, par bildes kvalitaati - focheeta):

IPB Image

Tiku pie jaunaam pildspalvaam - iemeegjinaaju kraasainu punktoshanu ar freaky kraasaam biggrin.gif (paldies Red Foxy par ieskaneeshanu *hug* :3)

IPB Image
Karamele
nē nu kā viens cilēks var šitā zīmēt *worship worship*
patiešām... mhm, labi būtu pārāk maigi teikts. wii tagad zināšu ko īsti man vajag, ja gribu kosplejot rip lolitu biggrin.gif
pēdējais man patīk vislabāk happy.gif
ReD_FoXy
QUOTE(zeloco @ Sep 11 2006, 21:07) *

..paldies Red Foxy par ieskaneeshanu *hug* :3..

Nav par ko. happy.gif
Tas zābaciņš dzīvē izraisa labas sajūtas... Nežēlīgi... Karsts... biggrin.gif
Un tas ko mees pie maniim ieskaneejaam dziivee arii izskatijaas iespaidiigaaks. Visi tavi ziimeejumi ir iespaidiigi, darn.
IMiGS
kaut zimeshanas stils Zeloco ir loti interesants, bet.. kadel tu nevaretu "gaishakus" personazhus zimet, savadak,izskatas, ka dzive tev apkart tikai viss tumsais un sliktais lidinas..vai ari tavs prats visu laiku atrodas tada depresiva stadija, ka tikai sadi tumshi zimejumi zimejas.. Man skiet, tev loti labi sanaktu zimet smaidigus cilvekus(par pieradijumu ir tavs pirms gada zimetais zimejums, ja nemaldos animefestam..) taa radot smaidu daudziem cilvekiem,savadak pasaule jau ta ir tik daudz tumshu jeb nopietnu cilveku, tadel,man skiet, tavs interesantais stils + gaishie attelie raditu daudz lielaku effektu un galvenais, raditu gaishakas domas mums visiem!
Neuztver to ka kaut kadu manu iegribu,vienkarshi ieteikumu, lai raditu gaishaku noskanjojumu mums visiem.. unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.