Uzprasiijos uz komentiem XD Bet super.... Paldies visiem ^^ *lasa*
QUOTE(lilion @ Sep 8 2006, 18:25)
Tu nezīmē parasti. Tu nezīmē vienkārši . Taviem darbiem ir doma tas rosina manu fantāziju. Tā turpini . Man ļoti patīk ideja tavā priekšpēdējā darbā par debesīm un zemi.
Jaa, manu ziimeeshanas veidu nereti ir nosaukushi par naivinistisku :/ nedomaaju, ka tas ir labi...
Paldies
QUOTE(kahi @ Sep 8 2006, 20:26)
patīk lietussargs, bet pēdējā zibeņi tev ļumīgi kā koka saknes sanākuši.
QUOTE(hypnotize @ Sep 9 2006, 14:49)
tieshaam tas zibens izskataas peec koka sakneemmmm...bet taapeec, ka vinjam apkaart kontuura apvilkta..vnk vajadzeeja paareejo taisiit bik tumshaaku un zibeni atstaat gaishu...un buutu labi.....
Par taam koku sakneem es ilgi reecu XD Tas ziimeejus vispaar ir vairaak vai mazaak kaa idejas skice... biju domajusi (kaa vienmeer, kad aizraujos ar kaadu stulbu ideju), ka to kaadreiz uzziimeeshu "taa nopietni" (tas nekad nenotiks), taadeelj arii iipashi neaizraavos ar detaljaam...
QUOTE(Shumins @ Sep 9 2006, 17:01)
Otraa bilde, par meiteni pie Juuras...Tieshaam patiik...Izveeleets interesants kraasojums...Lietus maakonji...Vilnji...Tikai tie sparkles virs maakonjiem rada nelielu neizpratni...Par pirmo bildi teikt naf ko...So so...Apnikushi to Goti ar krustiem angeliem...Aizej uz bazniicu un visas sienas ar taadaam gleznaam...
Bet otra bilde manai galvinjai ir tieshi laikaa...Kaarteejaa domu raisoshaa bilde, izteelojos galvaa lietus mitro gaisu pie juuras...Viljnu skanjas, kad tie skrien pret krastu...Lietus skanjas...Cool...Un ta nabaga meiteni, kas iznaakusi laukaa pie juuras, lai paardomaatu kaut ko, vai vienkaarshi atpuustos veerojot dabu...Patiik taadas bildes...Ja galvaa fantasy ir no limit, tad var aizseedeeties pie shaadas bildes, pat izdomaat visaadus sadraudzeeshanaas teicienus ar to smukumu pie juuras
(Man patiik bilde, katalizators domaashanai)
Personiigi apskatu visas ieliktaas bildes, bet saproti pats, nejau vienmeer ir noskjanjojums ko komenteet, vai arii kads jau izteicis ko liidziigu un ko tad veelreiz to pashu atkaartot...
Laigan dazjreiz ir saliktas diezgan smukas bildes, un kaa maakslas cieniitaajam ir elementaars jautaajums, juus veelaak taas bildes met laukaa or?
Varbuut kad ir kaad izstaade Anime festaa, panjem kaadas liidzi un izstaada...Varbuut pa kaadu materiaalu kompensaaciju, or da sazin kaadaa citaadaa veidaa...kaadreiz kaadas bildes vareetu ieguut sev un pielikt home pie sienas
Citaadi atseviskji darbi ir tik smuki, ka buutu zjeel, ka tiem naaktos iesliigt kaadaa aizmirstiibas atvilknee pie veciem zjurnaaliem maklatuuras...
Zaljajaa bildee nav juuras >_>; tur ir kalni... Jautaajums, ko uzdod bilde ir: "kur rodas lietus?" Ideja taada, ka "viens tur augshaa" vienkaarshi aplaista maurinju :/ (Mans leimais humors)
Jaa, enjgjelju bilde ir tieshaa saistiibaa ar bazniicaam vai vismaz bazniicu gleznaam. To es uzzimeeju laikaa, kad biju Itaalijaa. Biju staigaajusi pa Maakslas muzejiem un tur iedvesmojos saziimeet k-ko.. nu.. laikam "gotisku" (taa gan nebija domaats, bet taa nu ir sanaacis). Maakonji un kalni ir galvenie divi jauninaajumi, ko ieguvu peec sho muzeju apmekleejuiem. Laika gaitaa to tehnika tiks izkopta, bet pagaidaam tie paliks taadi "skechiigi".
Bildeem ir dazhaadi liktenji.. Vairums (suudiigaakie) glabaajas vienaa atvilknee, kuru esmu atveeleejusi tieshi tiem... Laiku pa laikam izvelku, paarlapoju, ja nav iedvesmas, nereti atjaunoju vecas idejas vai realizeeju vecas skices, kas man veel shkjiet "leitojamas". Skolas laikaa (es buutiibaa ziimeeju tikai stundu laikaa), dalju savaaca mani klasesbiedri (man ir suudiigs nikjis, ka es nespeeju pateikt "nee" ._.). Tagad vinji izbojaa savas istabas ar shiim muljkjiibaam. Shobriid es neveiksmiigi censhos vismaz kaadu dalju paardot, jo esmu kljuvusi mantkaariiga (man gribaas jaunus zaabiishus un visaadas nevajadziigas fignjas). Ja esi ieintereseeta kaadu darbu pirkt - saki, nekautreejies (ja kautreejies suuti PM). Cenas ir no 5 - 15 ls (iipashos gadiijumos vai ziimeejumios peec pasuutiijuma - vairaak; zinu, ka nav leeti, bet njem veeraa, ka pie tevis paliek origjinaals, nevis k-kaada kopija).
Dazhus darbus es nesu raadiit uz k-kaadiem pasaakumiem, kur ir iespeeja paraadiit (Pagaajushaa animefestaa gan veel neizstaadiiju, bet naakoshajaa, domaajams, ka vareetu ar to nogurdinaat...).
QUOTE(Catgirl @ Sep 9 2006, 22:11)
nu...a man būtu jāvērtē es liktu zeleco 7/6, zeleco darbi ir ļoti radoši, bet ja ar to aizraujas....nekas laps nesanaak(es mācos māklas skolā jau 3. gadu
) tev daži zīmējumi vnk. super, bet tajos ir kaut kas lieks un katrā zīmējuā tas ir kaut kas cits un es zinu un arī varbūt daži citi zin kas tas ir.....tev tomēr jāizmēģinā nedaudz pamēģināt ar dzīvniekiem, ne jau uzreiz iznāks, bet vnk. pamēģini un tev varbūt jāpamēģina zīmēt cute zīmējumus, jo pasaulē ne viss ir slikts...bet tev ļoti lapi sanāk ēnojumi(man liekas, ka tas ir tafs īstais lauciņš)pamēģini vairāk manipulēt ar krāsām....ieliec gaišās un tumšās ne par daudz(tas ar' jāskatās ko tu gribi ar to zīmējumu parādīt.....)
Ja es ar ziimeeshanu neaizrautos, tad shii topika vispaar nebuutu...
Laikam man nav naakotnes :/
Nee, dziivnieki... :/ Prieksh sevis es ziimeeju to, ko man gribas ziimeet.. kas mani aizrauj (tas mani gremdee!!). Esmu kakju fanaate, bet vairaak par fotografeeshanu shajaa zinjaa negribu iet... nepievelk.. Protams, ja man buus kaada uuberaakaa ideja, kuraa savu lomu speelee kaads dziivnieks/-ki, tad es tos ziimeeshu... Shobriid mani vairaak aizrauj semi-reaalisms, anomaalijas un citas "ne-peec-Graamatas*" lietas..
Es neziimeeju druumus darbus, jo juutos, ka mana dziive ir suudiiga (ja nu varbuut taa diena), vai taapeec, ka "visi mani ieniist/nesaprot/etc". Es ziimeeju, jo tas man uzlabo garstaavokli, padara laimiigaaku. Ziimeeshana prieksh sevis ir mana miilestiiba
Ziimeeju tumshi neapzinaati.. Laikam gribaas, lai ziimeejumi buutu "boldaa", kontrastainaaki... esmu meegjinaajusi ziimeet pasteljkraasaas, bet beigaas esmu vnk panjeemusi spilgtas kraasas.. Katram savs... ne es maaku ziimeet "maigos" tonjos, ne man to iipashi gribas... Tas laikam ir viens no iemesliem, kaadeelj esmu grafikas nevis, piem, gleznoshas fakultaatee
*Graamata - Biibele
Eksperimenteeju ar akrilu (gomen, par bildes kvalitaati - focheeta):
Tiku pie jaunaam pildspalvaam - iemeegjinaaju kraasainu punktoshanu ar freaky kraasaam
(paldies Red Foxy par ieskaneeshanu *hug* :3)