Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zeloco
okz... labu laiku nekas nav likts... mans peedeejai un viens no personiigaakajiem anime darbiem, ko esmu ziimeejusi: Nazi uniforms+Gothic Lolita+vampires = Z's in love
image
zeloco
QUOTE(Shumins @ Dec 13 2005, 20:18)
Izskataas, ka Nacikam lolita apnikusi... dry.gif
Laikam nepatiik Goti vinjam... blink.gif
Bet asinis ir un paliek asinis, shitai izsuuks liidz galam, un tad panjems ko labaaku... ph34r.gif
*

hahah biggrin.gif labinieks... ideja taada... nociteeshu vinja domas: ''..vinjas mati man atgaadinaaja par vecajiem labajiem laikiem...'' wink.gif
zeloco
QUOTE(Shumins @ Dec 13 2005, 20:25)
Taa nu vareeja buut, Frohlaini kaadreiz dikti puceejaas....
Patiik bildes nu kuraam var pafantazeet  blink.gif
*

biggrin.gif turpini fantazeet, man tas patiik biggrin.gif
Sushi
Smuki! Gothic stilaa tev ljoti labi sanaak! smile.gif
Labi, ka nav paaraak daudz kraasas izmantotas..
Vispaar ljoti labs!
Nirvana
Hm. Jaasaka, esmu sajuusmaa par stilu, tehniku un izpildiijumu. Sanaak burviigi. Veel - komplimenti tavai kraasu izjuutai, dazhi kraasu salikumi ir vienkaarshi neatkaartojami.
Vieniigi ar proporcijaam un anatomiju tieshaam kaut kas briizhiem nav iisti labi. Es saprotu, ka tas ir taads stils, un man patiik. Iisteniibaa gribeetos redzeet kaut ko no klasiskaas maakslas tavaa izpildiijumaa, tas vareetu buut interesanti.
Kaede
Nu laba bildīte. Vienkārši patika un viss! smile.gif
zeloco
QUOTE(Sushi @ Dec 13 2005, 21:16)
Smuki! Gothic stilaa tev ljoti labi sanaak! smile.gif
Labi, ka nav paaraak daudz kraasas izmantotas..
Vispaar ljoti labs!
*

Jaa.. minimaalisms ir manaa stilaa happy.gif Liels paldies

QUOTE(Angelic @ Dec 14 2005, 21:43)
Nu laba bildīte. Vienkārši patika un viss!  smile.gif
*

Paudies :hug:

QUOTE(Nirvana @ Dec 14 2005, 19:45)
Hm. Jaasaka, esmu sajuusmaa par stilu, tehniku un izpildiijumu. Sanaak burviigi. Veel - komplimenti tavai kraasu izjuutai, dazhi kraasu salikumi ir vienkaarshi neatkaartojami.
Vieniigi ar proporcijaam un anatomiju tieshaam kaut kas briizhiem nav iisti labi. Es saprotu, ka tas ir taads stils, un man patiik. Iisteniibaa gribeetos redzeet kaut ko no klasiskaas maakslas tavaa izpildiijumaa, tas vareetu buut interesanti.
*

^___^ Paldies liels, prieks, ka kaadam patiik smile.gif Jaa... anatomiju es veel censhos progreseet. Tiiri mans stils ir shaads (to mazo friiku sauc Riddle):
image
zeloco
Okz... k-kas jauns...

Sho bildi es tikai kraasoju. Lineart pieder satriecoshai maaksliniecei Karolinai (Karincoma):
image
Okz... shitais ir vnk chaabiigs.. izraadaas, ka sejas arii nemaaku ziimeet. Uz pirmo momentu varbuut shkjitiis ''Wow'', bet paskatieties uz to 3 stundas un shis ''wow'' izzudiis...
image
Tas pagaidaam arii viss smile.gif
Kazuki
melnmate peedeejajaa bildee ir vienk super. blondiinei gan seja taada bik pajociiga.
Sushi
Nja! Blondiinei ir taada diivaina seja, bet varbuut taadai vinjai arii vajadzeeja buut! smile.gif
Shausmiigi smuki peedeejie darbi! Apsveicu!
AKIRA
ar ko tu peedeejo darbu taisiji!?!??? i like! sejaam nau nevaines! -nejau viss pasaulee ir ideaals!
zeloco
QUOTE(dark_angel @ Dec 27 2005, 12:51)
melnmate peedeejajaa bildee ir vienk super. blondiinei gan seja taada bik pajociiga.
*

Pie profiliem arii jaapiestraadaa ^^;

QUOTE(Sushi @ Dec 27 2005, 14:12)
Nja! Blondiinei ir taada diivaina seja, bet varbuut taadai vinjai arii vajadzeeja buut! smile.gif
Shausmiigi smuki peedeejie darbi! Apsveicu!
*

Ne gluzhi... vnk man ne iipashu padodas cilveeku profili.
Paldies happy.gif

QUOTE(AKIRA @ Dec 27 2005, 14:16)
ar ko tu peedeejo darbu taisiji!?!??? i like! sejaam nau nevaines! -nejau viss pasaulee ir ideaals!
*

Hehe.. smile.gif peedeejo uz uzskiceeju uz papiira, tad ieskaneeju un izkraasoju ar MX Fireworks... Iisteniibaa man liekas, ka tas ir mans pirmais darbs, kuraa man noteikta lineart. es liinijas peec tam novaacu...
Prieks, ka tev patiik ^___^
vampire_kiss
man iepatikaas tas ziimejums ar to meiteni ar zilajiem matiem...tik auktasiniigs skatiens sen nebija redzeets...
nu bet zini...labi tev sanaak...smile.gif
zeloco
vnk skice, kuras ideja man baigi patiik, varbuut k-kad uzzimeeshu iisto versiju
image

"Threesome" XD nelielas perversijas ar draugiem (Vita/ Veezis (Pakkun)/ es)... tiks izkraasots, kad man dators buus kaatriibaa
image

Kaarteejais eksperiments, ziimets tikai uz datora..
image
Pakkun
mmmmmm... peec gadiem kad Zii buus slavena maakslineice, vareeshu plaatiities kaa bijaam klasesbiedri un draugi un 3soms kopaa arii bij'(un cerams veel ar tad buus tongue.gif )
baac, bet esmu bish dusmiigs---> dalju no shitaam bildeem vispaar neesmu redzeejis!
Jebkuraa gadiijumaa tagad redzu... *nadziigi ieteiko mentaalo pikcheru*
Namejs
hmm...talants tew ir tik biki wairaak jaapiestraadaa gan pie stila gan pie maaxlinieciskaa skilla
kahi
patīk kā tu zīmē gotus, nesparastos un vēsos!!! smukas krāsu pārejas! ļoti pati-ik foni!!!
Gruntaf
woov! nezheeliigi skaisti! man mega patiik taa Gothic Lolit! un taas Karolinas kraasotie darbi arii baigi smukie. zhetons tev wink.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Feb 27 2006, 23:56)
mmmmmm... peec gadiem kad Zii buus slavena maakslineice, vareeshu plaatiities kaa bijaam klasesbiedri un draugi un 3soms kopaa arii bij'(un cerams veel ar tad buus tongue.gif )
baac, bet esmu bish dusmiigs---> dalju no shitaam bildeem vispaar neesmu redzeejis!
Jebkuraa gadiijumaa tagad redzu... *nadziigi ieteiko mentaalo pikcheru*
*

lol... *reec*
buutu redzeejis, ja ietu uz Deviantart galeriju.. tur veel daudzas par kuraam neko nezini XD

QUOTE(Namejs @ Feb 28 2006, 00:05)
hmm...talants tew ir tik biki wairaak jaapiestraadaa gan pie stila gan pie maaxlinieciskaa skilla
*

esmu jau sen nonaakusi pie secinaajuma, ka viena stila man nav... nepaartraukti eksperimenteeju, taadeelj nesanaak kaadu noteiktu stilu izstraadaat un nogludinaat... dazhreiz tas mani pahu tracina... nesanaak taa kaa domaats ._.
bet liels paldies, ka pamaniiji ^^

QUOTE(kahi @ Feb 28 2006, 16:27)
patīk kā tu zīmē gotus, nesparastos un vēsos!!! smukas krāsu pārejas! ļoti pati-ik foni!!!
*

jaa... nereti tieshi tukshums un aukstums ir tas, ka paarnjeemis manu galvu ziimeeshanas laikaa... nekad neatceros par ko domaaju ziimeeshanas laikaa... tapeec laikam arii vienmeer taadi sanaak tongue.gif
prieks, ka patiik fons... tas man vienmeer ir sagaadaajis progleemas... nevaru izdomaat ko likt >_>
Paldies :3

QUOTE(Gruntaf @ Feb 28 2006, 20:06)
woov! nezheeliigi skaisti! man mega patiik taa Gothic Lolit! un taas Karolinas kraasotie darbi arii baigi smukie. zhetons tev wink.gif
*

yes, yesss *iebaazh kabataa* XD
paudies ^^
zeloco
Mans dators nestraadaa, taapeec kjeros izvarot oekaki:

pashportrets XD

image

Slacker lolita:

image

one word: destroy:

image
Ghoul
pashportrets ljoti patiik, bet manupraat, pavisam nav liidziigs tongue.gif
mms61
Nereāli forshi bilžuki!! sad.gif smile.gif
Krumons
Ideaali!!!!
Pakkun
man tas 3. no peedeejajiem patiik vislabaak, bet to, ka pistole rokaa, to gan var saprast tikai tad kad tu pasaki tongue.gif
zeloco
paldies visiem

ps. es tachu teicu, ka pistoles nemaaku ziimeet >.<*
zeloco
Taatad... jaunas k**as:

Mans jaunais chars - Sam (taa ir vinja un iespaidota no Gorillaz Noodle <3):
image
image
image
"boxed":
image
Queen of Hearts (tagad Shade de Monesko iipashums):
image
devilboy (nav nekaada sakara ar hellboy):
image
depresiivie ziimeejumi:
hatred (uzmaniibu ecchi):
image
Zadekiel's fall (staasts sheit):
image
Nirvana
Queen of Hearts ir vienkaarshi uuber alles taa sejas izteiksme un skatiens....nekad neesmu speejusi saprast, kaa var uzziimeet sejas izteiksmee ietvertas domas un emocijas - tev tas ir izdevies. Paldies.

Pirmie darbi man gauzhaam nepatiik, bet pareejais gan ir ljoti jauki.
Kazuki
jaaa piekriitu nirvana, skatieni tev iznaak kolosaali. peedeejie 2 ziimeejumi absoluuti mani favoriiti
zeloco
QUOTE(Nirvana @ Apr 14 2006, 18:28)
Queen of Hearts ir vienkaarshi uuber alles taa sejas izteiksme un skatiens....nekad neesmu speejusi saprast, kaa var uzziimeet sejas izteiksmee ietvertas domas un emocijas - tev tas ir izdevies. Paldies.

Pirmie darbi man gauzhaam nepatiik, bet pareejais gan ir ljoti jauki.
*

QUOTE(dark_angel @ Apr 15 2006, 18:47)
jaaa piekriitu nirvana, skatieni tev iznaak kolosaali. peedeejie 2 ziimeejumi absoluuti mani favoriiti
*

^^ paldies...
varbuut pirmaie neliekas tik efektiivi, jo ziimeeti vnk, lai izkoptu k-kaadu stilu un kvalitaati...
zeloco
I CRAVE YER BLOOD!!! (nepieveersiet uzmaniibu)
labi... nonaacu pie secinaajuma, ka te sen nav nekas likts... man arii nav nekaa dizhi dauc ko likt >_> tikai viens nopietns darbs... ar *insert swearword here* daudz kljuudaam (varat neteikt, ka to tur nav, es tur redzu, ka to tur ir vairaak nekaa varu saskaitiit) Goddamn manu piekasiibu >_<

image
kahi
jaa, man visvairāk patīk zābaki un atvērtās iekšas kā arī devilboy, bet sarkanā pēc nūdlas nu nemaz neizskatās(tas tad, ja tu biji domājusi kko līdzīgu uztaisīt)
zeloco
wink.gif paldies.. sarkanaa beibe gan vairaak ir iespaidota nevis ziimeeta peec Noodle liidziibas... >_>

edit: ljoti asha skice:

image
Kirara
Ar ko tu tos darbus ziimee?Ar tushu? Kaut arii peedeejais darbs ir ljoti asha skice, man vinjsh patiik un sejas izteiksmes tev labi sanaak.
minta
peedeejais darbs ir vnk super... es taadu gribeetu pie sienas sev pielikt smile.gif
Pakkun
tev "ashaas skices" sanaak kudii labaak par dazhu labu pilno ziimeejumu happy.gif
zeloco
QUOTE(Kirara @ May 27 2006, 19:30)
Ar ko tu tos darbus ziimee?Ar tushu?  Kaut arii peedeejais darbs ir ljoti asha skice, man vinjsh patiik un sejas izteiksmes tev labi sanaak.
*

tradicionālos parasti ar zīmuli un/vai tintes pildspalvu. agraak bija mīļa viena lodīšpildspalva (forši varēja veidot ēnas), bet tagad trenējos komiksa stila līnijas. Tushu es pa retam arī lietoju, mana Nazi Lolita bija zīmēta ar tušu... Liels paldies par komplimentu ^^ *hug*

QUOTE(minta @ May 28 2006, 07:11)
peedeejais darbs ir vnk super... es taadu gribeetu pie sienas sev pielikt smile.gif
*

biggrin.gif Liels paldies *glomp* izprintee un pieliec XD

QUOTE(Pakkun @ May 28 2006, 11:18)
tev "ashaas skices" sanaak kudii labaak par dazhu labu pilno ziimeejumu happy.gif
*

tas man visvairaak besii ._.

veelviena paveca ashaa skice (iemeegjinaaju OpenCanvas):

image
Kirara
Tas ir zakjis jaa?
Taads pavirshs kraasojums, bet man patiik.
Pakkun
haha, miiksts.. zakjis ar alusveederu biggrin.gif
zeloco
jaa, zakjis biggrin.gif

tikko uzcepu:

image

daudz kjuudu, bet es vnk sen nebiju ziimeejusi un man to vajag kaa eest... laika truukums mani nogalees.. X_x
Pakkun
jaa, kljuudas ir un tuuliit uzkritiishu uz nerviem ar taam tongue.gif
fons - nelabs sad.gif
seja - vareeji smukaaku, acis paaraak prastas
viduklja apkaartmeers iisti manupraat nesaskan ar rokaam. un tur veel korsete ir..
jaa, gaidu kad tu mani sitiisi happy.gif
Kirara
Kaut kaa vinja izskataas viirishkjiiga peec formaam.
Man arii liekas, ka tur ir kljuudas, bet nezinu kur.
zeloco
biggrin.gif taapeec jau to sauc tikai par skici biggrin.gif
bet paldies par kritiku

vecs darbs, ljoti vecs:

image
Kirara
Man jau taada stila ziimeejumi ne iipashi, bet izpildiijums ir labs.
Angelina
apbriinojams darbs! kraasu salikums ir vnk iespaidiigs.. starp citu,man radaas jautaajums - tas ir tapis tikai ar roku un dabiskajiem materiaaliem? pilniigi bez datora?
davio
omg... super! es ar gribu taa ziimeet.... sad.gif
Kazuki
jaa, shitas peedeejais ir iespaidiigs darbinjsh. respect. man izskataas ka ziimeets ar pasteliem. man skauzh tavs talants zeloco biggrin.gif
nekodzuki
pēdējais zīmējmus ir tik tiešām iespaidīgs! es vēlētos tādu taustāmā veidā pie sienas... es nespēju pārtraukt to apbrīnot!
Nirvana
Dievinu tavus zīmējumus, īpaši tavu stilu. Jāsaka, ka līmenis tev ir gana augsts. Un tāpēc saku, ka pirmspēdējais darbs (ar meiteni sarkanā kleitā) ir vienkārši briesmīgs - tas nav tavs līmenis. Kļūdas neminēšu - varu saderēt, ka tu pati pat labāk zini, kādas tās ir.
Pats pēdējais gan ir labi izdevies. Prieks skatīties.
zeloco
QUOTE(Kirara @ Jun 4 2006, 19:48)
Man jau taada stila ziimeejumi ne iipashi, bet izpildiijums ir labs.
*

Esmu sadiste l'dz kaulam - tas nav labojams XD

QUOTE(Angelina @ Jun 5 2006, 13:40)
apbriinojams darbs! kraasu salikums ir vnk iespaidiigs.. starp citu,man radaas jautaajums - tas ir tapis tikai ar roku un dabiskajiem materiaaliem? pilniigi bez datora?
*

Nee, taas bija vnk 10 minūšu zīmuļskice un 5 minūšu darbs ar datoru

QUOTE(Nirvana @ Jun 5 2006, 22:57)
Dievinu tavus zīmējumus, īpaši tavu stilu. Jāsaka, ka līmenis tev ir gana augsts. Un tāpēc saku, ka pirmspēdējais darbs (ar meiteni sarkanā kleitā) ir vienkārši briesmīgs - tas nav tavs līmenis. Kļūdas neminēšu - varu saderēt, ka tu pati pat labāk zini, kādas tās ir.
Pats pēdējais gan ir labi izdevies. Prieks skatīties.
*

Ko var nodarīt eksānemu laiks -> pāris nedēļu nezīmēšana - rokas paliek tizlas un tu vairs neko nevari uzzīmēt XD

Ps. Vēlos visiem ļoti pateikties gan par jaukajiem vārdiem, gan kritiku, nekas nevar būt patīkamāks, kā apziņa, ka tu kaut ko nedari tukšam gaisam <3

viena no manu "Tualetes Memuāru" varonēm - Madija (vai kāds ticēs, ka viņa agrāk bijusi cybergoth? biggrin.gif):

image

Kirara
Man laikam shajaa topickaa reti naaksies kritizeet, zheel..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.