QUOTE(Pakkun @ Feb 27 2006, 23:56)
mmmmmm... peec gadiem kad Zii buus slavena maakslineice, vareeshu plaatiities kaa bijaam klasesbiedri un draugi un 3soms kopaa arii bij'(un cerams veel ar tad buus
)
baac, bet esmu bish dusmiigs---> dalju no shitaam bildeem vispaar neesmu redzeejis!
Jebkuraa gadiijumaa tagad redzu... *nadziigi ieteiko mentaalo pikcheru*
lol... *reec*
buutu redzeejis, ja ietu uz Deviantart galeriju.. tur veel daudzas par kuraam neko nezini XD
QUOTE(Namejs @ Feb 28 2006, 00:05)
hmm...talants tew ir tik biki wairaak jaapiestraadaa gan pie stila gan pie maaxlinieciskaa skilla
esmu jau sen nonaakusi pie secinaajuma, ka viena stila man nav... nepaartraukti eksperimenteeju, taadeelj nesanaak kaadu noteiktu stilu izstraadaat un nogludinaat... dazhreiz tas mani pahu tracina... nesanaak taa kaa domaats ._.
bet liels paldies, ka pamaniiji ^^
QUOTE(kahi @ Feb 28 2006, 16:27)
patīk kā tu zīmē gotus, nesparastos un vēsos!!! smukas krāsu pārejas! ļoti pati-ik foni!!!
jaa... nereti tieshi tukshums un aukstums ir tas, ka paarnjeemis manu galvu ziimeeshanas laikaa... nekad neatceros par ko domaaju ziimeeshanas laikaa... tapeec laikam arii vienmeer taadi sanaak
prieks, ka patiik fons... tas man vienmeer ir sagaadaajis progleemas... nevaru izdomaat ko likt >_>
Paldies :3
QUOTE(Gruntaf @ Feb 28 2006, 20:06)
woov! nezheeliigi skaisti! man mega patiik taa Gothic Lolit! un taas Karolinas kraasotie darbi arii baigi smukie. zhetons tev
yes, yesss *iebaazh kabataa* XD
paudies ^^