Tigra2
Sep 28 2005, 17:24
Es izveidošu jaunu topiku, pēc 2 nedēļām to izdzēsīšu, tie 10 avatari kurus nominēs visvairāk otakiešu iekļūs kandidātu sarakstā, katrs otaks var nominēt tikai vienu otakieti (sevi vai citu, vienalga), pēc tam 2 nedēļas notiks balsošana un tiks pasludināts uzvarētājs, tas kuram visvairāk balsu.
Kagome
Sep 28 2005, 17:31
ehh, ko tur, savu avu arii nomineeshu
iisteniibaa te tishaam visi avi ir superiigi, un nav taada ava kas man nepatiktu
Tsukino
Sep 30 2005, 12:42
QUOTE(anishuara @ Sep 20 2005, 17:34)
And the prise goes to NakashimaMichiyo
To think I found it.... i'm just sorry i didn't put it up in the first moment...
QUOTE(NakashimaMichiyo @ Sep 20 2005, 18:09)
paldies par komplimentu...
man personīgi ļoti patīk Pinksakuras avs....un Tsukino avs...
Tsukino avs... tagadeejais vai kursh?
Manuprāt, smuks avatars ir Ichno-sama i, Tsukino, pinksakura i, Yume i (.. I'm a tiger!
), -Kai- , Red_Foxy
! Kagomei arī ļoti smuks!!
Jaunais Tomoko avatars man lika mazliet parēkt
!
Man patīk šis avatars un pieļauju, ka es to nemainīšu tuvākaj';a laikā, jo pilnajā pilbē ir redzans dievīgi skaists (pēc manā m domām) eņģelis ar melnioem spārniem!!!
QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 13:22)
Manuprāt, smuks avatars ir Ichno-sama i, Tsukino, pinksakura i, Yume i (.. I'm a tiger!
), -Kai- , Red_Foxy
!
paldies velreiz. bet es savu pita ten esmu nomainiijusi pret Orihimi no bleach. kaa patiik? atstāt? kagomes avs rocks.
X_Kamui
Oct 12 2005, 21:24
Hehe dark angel ir baigi labs avs
XD man patiik...
Kagome
Oct 12 2005, 21:32
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 12 2005, 19:50)
QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 13:22)
), -Kai- , Red_Foxy
!
paldies velreiz. bet es savu pita ten esmu nomainiijusi pret Orihimi no bleach. kaa patiik? atstāt? kagomes avs rocks.
tnx ^^. iisteniibaa man labaak patiik tavs tagadeejais avs...., bet ieprieksheejais arii bija labs
Kazuki
Oct 12 2005, 21:33
Tomoko
Oct 14 2005, 18:35
QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 12:22)
Manuprāt, smuks avatars ir Tomoko! avatars man lika mazliet parēkt
!
Vai, nu ko tu.. *blushes* Paldies, paldies! Man vinjsh arii patiik... *he he* nju taa apmeeram
! Bet jaunais Ichno-sama avatars IR ljoti smuks!! *aplausi* taatad.. es nomineeju
Kagomi, ReD_FoXy, Ichno-samu, Missy, dark_angel, Pinksakuru, -Kai- , Tsukino, Chibi, Yumi un Tigru2
shie avatari man ljoti patiik... (un kaa jau teicu, vinus nomineeju
)
Kikumi
Oct 14 2005, 20:28
Man ļoti patīk Yumes, Chibi, Tomoko, ReD_FoXy, Kagomes un -Kai- avatari! Tos arī nominēju labākā avatara titulam!
One winged angel
Oct 14 2005, 21:27
bet man nereaali patiik Icewirm jaunais avatars, super
Hihihii! Lijas jaunais avatars ir baigi smukinjsh!!
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! ShinChan!!! Nu kaapeec, KAAPEEC? tev vajadzeeja nomainiit avataru!!!!! ><
Nesproti nepareizi, shiis avs ir eee...piemiiliigs...tomeer taa bij pierasts pie ieprieksheejaa ><
Ehhhh...
Lielais paldies Edg, par traktorinja atgrieshanjos, bet uz doti mirkli man vislabaak patiik 2 avatari
1. vietaa City_gal avs, nu vienkaarshi man ljoti patiik rudens un taas meiteniite sejas izteiksme ir super!!!
2. vietaa (bet protams) ir Lijas jaunais avatars ^^ *Ponchik, ponchik*
protams jo tas ir zakjiitis (es), kas leekaa paar labaakaa "ponchik ponchik" izpildiitaaja (uzmieniet nu...
, bez obid )
ShinChan
Oct 19 2005, 10:09
QUOTE(za4peedinja @ Oct 19 2005, 08:36)
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! ShinChan!!! Nu kaapeec, KAAPEEC? tev vajadzeeja nomainiit avataru!!!!! ><
Nesproti nepareizi, shiis avs ir eee...piemiiliigs...tomeer taa bij pierasts pie ieprieksheejaa ><
Ehhhh...
Ja līdz šodienas plkst. 18:00 būs vēl vismaz 2 protesti pret esošo avu un lūgumi atstāt iepriekšējo... tad tiks darīts.
A kas iepriekšējā bija tik interesants? Man protams bija pamatojums kāpēc es to izvēlējos, bet kas citiem tur likās interesants un saistošs?
*bikli pacelj roku gaisaa* ermm... khm khm.,..es arii esmu par ieprieksheejo ShinChan awataru
JO:
1) shinji seezh uz kreesla wiens pats atduuris galwu un tas ir Taws (ShinChan) defaulta staawoklis
2) sawukaart kad Tu kko uzraksti.. un Tawi posti ir nezheeliigi gari, ciniski, pamatoti, parasti arii kliedzoshi utt utjp unblablabla tad war iedomaaties ka shinji pieceljas kaajaas, izplet rokas un kliedz, kas padara Tawu postu komisksaaku liidz ar to wieglaak uztweramu...
Bet shis aws arii ir ljoti jauks.. xexe... (dawai aatri tauta postojam lai ShinChanam ir atpakalj wecais aws!!!!!!!)
ReD_FoXy
Oct 19 2005, 14:55
SHNICHAN!!! Kas taa par izvirtiibu?
kur tavs vecais avs????? tuliit pat back vinju!!!
Man patiik Lijas, Yumes, un Chibi avi... miilji jautri un smiekliigi... Ari chibi signature...
Kagome
Oct 19 2005, 16:08
ShinChan kaapeec nomainiiji savu avu??? liec atpakalj savu veco avu!!!
ShinChan, visi te bļauj - maini atpakaļ, maini atpakaļ, bet es teikšu - atstāj, nepadodies spiedienam! vai vēl labāk, nomaini uz hardcore yaoi vai arī Gollumu :>
P.S. kas attiecās uz labāko avataru - kā allažiņ nominēju sevi.
ShinChan
Oct 19 2005, 18:37
Tauta ir runājusi (vairāk vai mazāk aktīvi). Nāksies vien man sho krustu nest līdz mūža galam.
Yaoi vai Golums būtu pārāk straujšs lēciens manā avataru izvēlē, tamdēļ nāksies vien, anti, tavu ierosinājumu noraidīt (es esmu vājš cilvēciņš,).
Lai jūs zinātu no kāda avatara esat piespieduši mani atteikties:
runaajot par labaakajiem avatariem... nu traktors da best. un vispaar.. laikam naaksies man ar uz savu veco avu paariet.....
+Chibi+
Oct 20 2005, 00:08
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 19 2005, 14:55)
miilji jautri un smiekliigi... Ari chibi signature...
es ceru, ka tu par to NaruSasu runā..
ReD_FoXy
Oct 20 2005, 08:31
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 01:08)
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 19 2005, 14:55)
miilji jautri un smiekliigi... Ari chibi signature...
es ceru, ka tu par to NaruSasu runā..
Jup jup par to pashu
un visp arii tas ar edu ir labs
visp peedeejo nedeelju esmu eda fane so.............
He's to sexy for his shirt
QUOTE(ShinChan @ Oct 19 2005, 18:37)
Lai jūs zinātu no kāda avatara esat piespieduši mani atteikties:
smuka bilde ar puikupuisis līdzīgs Raito/Light no "Death Note" mangas. tas man arī liek domāt par yaoi.
žēl, varēji jau atstāt. bet nu, pieturēsimies pie klasikas - welcome back, Shinji :>
ShinChan
Oct 20 2005, 10:13
QUOTE(anti @ Oct 20 2005, 08:10)
puisis līdzīgs Raito/Light no "Death Note" mangas. tas man arī liek domāt par yaoi.
žēl, varēji jau atstāt. bet nu, pieturēsimies pie klasikas - welcome back, Shinji :>
Nu Shinji tēls arī bieži tiek saistīts ar yaoi...
nezinu kāpēc taču man tas jaunais avs ShinChanam tīri labi patīk...
un tāpēc īsti nesaprotu par ko tāds fuss???
Visiem atgriezties pie vecajaam labajaam veertiibaam! Lai dziivo vecie, labie foruma saakuma laiki... (ne tie, kur mums nebija avatari vispaar)
edg nomainiijaas uz traktoru, taapeec, ka:
1) ar traktoru es saistos visiem foruma "vecajiem", un vinji gribeeja atpakalj.
2) ar traktoru saistiits tik daudz spama (manas buutiibas forumaa), ka pat aivvv bija paarliecinaats, ka esmu kurbijkurnes foruma biedrs (vinjsh "edg" uzreiz asocieeja ar traktoru un spamu)!
3) man nav zheel. traktors sevii nes tik daudz manas buutiibas galu galaa. saakot no prieciigiem briizhiem, beidzot ar skumiigiem... tas nav joks.
ShinChan
Oct 20 2005, 21:15
QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 20:11)
Cik izjusti un patiesi...
QUOTE(ShinChan @ Oct 20 2005, 20:15)
QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 20:11)
Cik izjusti un patiesi...
Tev par nozheelu tas netika rakstiits izjusti. Bet patiesi gan.
Ai, kaa gribas man
Nopirkt septinjsimtnieku.
Veselus divus.Muljkjiem un citaa realitaatee dziivojoshiem: taa augshaa ir haiku.
Sērfijs
Oct 20 2005, 21:41
Es jūtu, ka ir jātaisa edg fanu klubs, šitāds mākslinieciskais ģēnijs, netikai paintā viņš ir monstrs, bet arī izcils haikists un droši vien arī dzejnieks un sazin kādi vēl apslēpti talanti viņā vēl ir.
un tad redzees vai tas klubs nodziivos ilgaak par stases fanu klubu.
P.S. vecie avatari rullee. es tagad apsolos ka manaa vataraa shajaa forumaa buus shis pats konservbundzha, varbuut tikai dazhaados izpildiijumos.
QUOTE(Sephiroth @ Oct 20 2005, 20:41)
Es jūtu, ka ir jātaisa edg fanu klubs, šitāds mākslinieciskais ģēnijs, netikai paintā viņš ir monstrs, bet arī izcils haikists un droši vien arī dzejnieks un sazin kādi vēl apslēpti talanti viņā vēl ir.
Nekas netiek sleepts!
rakstnieks - neapshaubaami!
aktieris - neapshaubaami!
komponists - smaga mana vaajiiba...
rezhosors - veel viena vaajiiba...
muzikants - vajadzeeja dzirdeet manu izcilo kokles speeli otaku tusaa! "Mees dziedam par meiteni ar ziliem matiem..." Nu kaa sauc to, ar kuru es kopaa speeleeju?
kokteelnieks - koka suns "Bobis" jau apveltiits legjendaam un pasakaam!
arhitekts - es jau vareetu jums paraadiit buudinjas mezhaa, kuru tapshanaa esmu piedaliijies, bet, diemzheel, manas ugunsdroshiibas, mezhacuukdroshiibas un ljaunomezhstraadniekdroshiibas iemanjas nav taas labaakaas.
fotograafs - "Coca-cola pudeles celjojums" ir ubermaaksla...
sniegteelnieks - cik no jums ir no sniega uztaisiijushi divmetriigu Linkolna teelu?
...gan jau veel kas, tik praataa nenaak.
ShinChan
Oct 20 2005, 22:59
QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 21:48)
edg un viņa neskaitāmie talanti
kaa gan vienā ķermenī to visu var satilpināt? Un kur vēl atrast laiku, lai visus šos talantus izkoptu un realizētu?
Taatad... es gribeetu piemineet Za4peedinjas (Kimas) lielisko awataru... kaapeec? JO:
1) Tas ir ARHOOZAAAAAAAAA (taax... roozaa niideeji wemiet.. tas ir Kimas uzdewums - saweejie sapratis, rozaa nudien naw Kimas miiljaakaa kraasa, tomeer citus ar to pakaitinaat.... ^^ HEHEHrEn)
2) Man winjsh ljoti patiik...
3) ES winju atradu rakaajot netu un iedewu Kimai
(tieshaak winja man to atnjeema)
P.S. pie reizes ieweerteejiet manu awataru ^^
Kazuki
Oct 21 2005, 00:07
zuzix, tavs jaunais awtars ir super!! man shausmiigi patiik.
QUOTE(ShinChan @ Oct 20 2005, 21:59)
QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 21:48)
edg un viņa neskaitāmie talanti
kaa gan vienā ķermenī to visu var satilpināt? Un kur vēl atrast laiku, lai visus šos talantus izkoptu un realizētu?
Laiks
naak un iet...
Vieniigais, kas atliek, ir paarpalikushaas smadzenju speejas peec ShinChan atstaashanas miinusos zolee, izmantot, sacerot, piemeeram, jaunu gjeniaalu recepti (kas varbuut nesastaav no visa, ko virtuvee var atrast). /pavaara talants/
lastguru
Oct 21 2005, 01:58
nu tad varbuut uz taa arii pabeigsim shajaa topikaa sarunu par edg un vinja nesleeptajiem talantiem, kurus pat gruuti visus uzskaitiit, jo tas aiznjemtu paaraak daudz laika un klaviatuura noteikti buuu beigta pat ja uzrakstiit pusi no tiem. savaadaak es kaut ko saakshu dzeest un kaut ko likt klaat...
QUOTE(dark_angel @ Oct 20 2005, 23:07)
zuzix, tavs jaunais awtars ir super!! man shausmiigi patiik.
tur nu nevar nepiekrist vienkārši burvīgs, tāds kavaii, bet nav pārspīlēti.
hmm, domaaju, kuru man avatoru labaak nemt? tagadeejo vai orihimi??? balsojiet!.
ReD_FoXy
Oct 24 2005, 21:08
Kursh ir labaaks?
anishuara
Oct 24 2005, 21:16
man ir dilemma kursh ir labax???
nevaru izveletiez kuru par avu taisit... >.<
gan lapsai, gan anishuarai, juusu ieprieksheejie avi bija labaaki!
Kazuki
Oct 24 2005, 21:30
sud shajaa zinjaaa taisniiba. vecie bija labaaki, bet man tas zilais kosmoss arii liekas acij tiikams.
QUOTE(dark_angel @ Oct 24 2005, 21:30)
sud shajaa zinjaaa taisniiba.
S.U.D visaas zinjaas ir taisniiba, tikai nevienmeer citi to atziist
ehhh atkal saak gribeeties mainiit avu, bet nee es tam ciinos pretii, nemaniishu....AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Bet ta anishuara otrais variants man tiik labaak, lapsa liec iepriekshejo!!!
Church
Oct 24 2005, 21:36
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 24 2005, 20:08)
lapsas stila proms. 1) otraa bilde peec kaarteejaa loli-ecchi velk, 2) pirmaa tuvaak nikam atbilst.
ufuf, ja jau daudzie atgriezhaas pie sakotneejiem avatariem, ta es ar ^^ , lai gan tas ir treshais, tomeer pirmie man nepatika, shiis ir pirmais kas man patika >< (neko nevaru dariit, ka visi zakja bilzhuki ir rozaa >< )
uhuh, un foxy, nemaini savu avu....iespeejams tikai uz to mainiito mozillu lapseenu.
anishuara, smukaaks peec manaam domaam, ir pirmais
ceru ka kaadam patiik mana acs. man ir vel varianti-
un mans iepriekseejais.
Kazuki
Oct 24 2005, 21:52
taa acs ir ok. tie citi varianti man nu taaa..... :/
Atstāj aci
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.