Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Taka
Mans avatars norāda uz manu "specializāciju" animē. Nu vismaz uz vienu daļu no tās.
pinksakura
*huh*man no foruma avatraiem ļooooti patīk...ReD_FoXy....Tador...Tsukino..un +Chibi+...avatari...
kā jums mans...?gribu zināt vai manīt...
ReD_FoXy
paldies pinksakura!!! Taveejais man ljoti patiik... vispaa leilaakaa dalja gif'u ir superiigi... maybe atrodi kko sexiigaaku?? rolleyes.gif Bet obligaati gif formaataa!! biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Ghoul
QUOTE(pinksakura @ Sep 6 2005, 17:30)
kā jums mans...?gribu zināt vai manīt...
*

Jaa tavs man patiik, bet nav tik sexiigs, stiliigs, kustiibas paarpilns kaa maneejais!!!! cool.gif Domaaju mainiit nevajag ( naf vispaar avus likt, ja ik peec nedeeljas liec citu, man liekas, ka avs domaats, lai citiem buutu vieglaak atpaziit, kursh postojis komentaaru, bet ja tev nepatiik savs avs ar nav labi, tad var mainiit )!!!!!!!!!
pinksakura
wub.gif paldies....es laikam nemainīšu (moš kautkad oktobrī vai uz savu dzimšanas dienu...janvārī) tongue.gif biggrin.gif
Usagi
Me ar patiik daudzi no otakieshu avatariem nu teiksim Rebel. S.U.D. arii ir forshs. Tie tikai dazhi piemeeri... Un vispaar nav neviens taads, kursh nepatiktu... biggrin.gif Un manaa avataraa ir mazs plaidniigs trusis,jo man taads niks un es ljoti fanoju par trushiem un man pashai taads ir tongue.gif
Dero
nupat redzēju +chibi+ atvaru, loti smuks un labs, iesku vinai kaadu laiku nemainiit to.
Hikaru
QUOTE(aigarius @ Sep 6 2005, 00:20)
Vēl avataram IMHO būtu jābūt praktiski nemainīgam un mainīties tikai tad, kad cilveks pats jau ir tik ļoti izmainījies, ka viņa vecais avatars vairs nav patiess šī cilvēka būtības (vai imidža) atainojums. Turklāt šāds nemainīgums arī sekmē atpazīstamību.
*

Piemēram, man agrrāk bija Inuyashas avs, un tagad Kyo. Bet galvenā ideja neizmainījās - Inuyasham un Kyo ir ļoti līdzīgi vai, pat varētu teikt, pilnīgi vienādi raksturi, kas atspoguļo manas iekšējās būtības raksturu.... lai ko tas nozīmētu. laugh.gif
Tsukino
Tikai tagad atcereejos..... es dievinu sandzi avu laugh.gif

Un arii pinksakurai......
X_Kamui
rolleyes.gif Hehe, es tikko pamaniju Lijas avataru un tas man nereali patika hihi super!!! biggrin.gif
flasherr
Es domāju, ka visiem skaidri saprotams, ka mans (flasherr) avatars ir vislabākais. Kas par kompozīciju! Kas par krāsām!! Kas par apslēptu dziļu jēgu!! Fantastiska ietekme uz bildes skatītājiem! Vienkāršs, bet ģeniāls avatars!!
*flasherr nomierinās*

vēl man patīk edg un Hikaru avatari
Rozes avatars arī labs biggrin.gif
deleted-ray
Izdomaaju ka melnbaltais rulzz (naacaas biki biki pielabot) happy.gif Paldies Foxijai par atrasto avataru smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Ray @ Sep 6 2005, 22:22)
Izdomaaju ka melnbaltasi rulzz (naacaas bikibiki pielabot) happy.gif Paldies Foxijai par atrasto avataru smile.gif
*

Vienmeer laipni happy.gif
Tagad esmu viena no Ray ava faneem... rolleyes.gif Pirmaa taa teikt wink.gif
Ghoul
Ray avs izskataas taads tuksh un ljoti vienkaarsh, neinteresants bet ir OK ( mans labaaks laugh.gif )!!!!!!!! gribeeju pateikt, ka edq ir labaakais avs, peec maneejaa tongue.gif !!!
deleted-ray
Tomēr izprintēju - iekrāsoju - ieskanēju tongue.gif Var jau būt ka biki patizli un neskaidri izskatas, bet nu lai ir kā ir smile.gif
lastguru
godiigi sakot, tas avatars kas Ray'am bija sheit daudzus meeneshus, pirms vinjsh nesen saaka mainiit gandriiz vai katru nedeelju, man ljoti patika... vairaak nekaa visi naakamie Ray'a avatari kopaa njemti
Sushi
Gribeeju pateikt to, ka es apsolos vairs kaadus vairaakus meeneshus, nee veel ilgaak, nemainiit avataru! Es mainiiju triis reizes taapeec, ka nevareeju atrast taadu, kas man riktiigi labi dereetu. Tagad atradu un man tas patiik. smile.gif

Bet veelreiz izsaku sajuusmu par Hikaru avu, ideaals!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Hikaru
Wow, tik daudziem patīk mans avs! tongue.gif Arigato gozaimasu! Man arī patīk savs avatars. laugh.gif
Izņemot -Kai- avu, man vēl īpaši patīk +Chibi+ avs, Red FoXy.... ko tā uzreiz varu atcerēties. Protams, sliktu avu nav. Visi pārējie labi.
Lija
QUOTE(-Kai- @ Sep 6 2005, 19:17)
rolleyes.gif Hehe, es tikko pamaniju Lijas avataru un tas man nereali patika hihi super!!! biggrin.gif
*

he,he,he, jā pēdējā laikā esmu nedaudz tendēta uz Kamui... man pat ir viņa galva mob.tel. laugh.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Hikaru @ Sep 7 2005, 10:22)
Wow, tik daudziem patīk mans avs! tongue.gif Arigato gozaimasu! Man arī patīk savs avatars.  laugh.gif
Izņemot -Kai- avu, man vēl īpaši patīk +Chibi+ avs, Red FoXy.... ko tā uzreiz varu atcerēties. Protams, sliktu avu nav. Visi pārējie labi.
*

Arigato! happy.gif
To skaits kuriem patiik mans avs palielinaas............ rolleyes.gif laugh.gif
deleted-ray
Pie velna tās visas mainišanas ") lastguru mani apgaismoja biggrin.gif A tās biles labāk pie Čibi sadaļas ielikšu happy.gif
X_Kamui
QUOTE(Lija @ Sep 7 2005, 08:50)
he,he,he, jā pēdējā laikā esmu nedaudz tendēta uz Kamui... man pat ir viņa galva mob.tel.  laugh.gif
*

XD Kamui rulleee... hehe biggrin.gif

Un vel aizmirsu pateikt ka Chibi ir baigi labais avs, man ļoti patiik tas kraasas aaaaa rolleyes.gif
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 7 2005, 13:26)
Arigato! happy.gif
To skaits kuriem patiik mans avs palielinaas............  rolleyes.gif  laugh.gif
*

Tev savs avatars jaaieposto pilnaa izmeeraa attieciigaa art sadaljaa. No taada jau var buuveet wallpaper.
Sigfa
Man kautkaa nezheeliigi iepatikaas Chibi jaunais avs... taads stiliigs smile.gif
+Chibi+
Sigfa, ja tu zinātu, no kurienes tā bilde ir..... Heh heh.
Yume
oj'a... ja tauta zinātu, kas ir bildē, un kā viņa izskatās pilnīb... ( shota-shota.. biggrin.gif )
Sushi
QUOTE(-Kai- @ Sep 7 2005, 22:07)
QUOTE(Lija @ Sep 7 2005, 08:50)
he,he,he, jā pēdējā laikā esmu nedaudz tendēta uz Kamui... man pat ir viņa galva mob.tel.  laugh.gif
*

XD Kamui rulleee... hehe biggrin.gif

Un vel aizmirsu pateikt ka Chibi ir baigi labais avs, man ļoti patiik tas kraasas aaaaa rolleyes.gif
*

Jaa... Kamui ir super! smile.gif
GunMetaL
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 7 2005, 22:39)
Sigfa, ja tu zinātu, no kurienes tā bilde ir..... Heh heh.
*

mums vienalaga no kurienes, ka tik izskataas lab... vispaar vareetu iedomaaties no kurienes tas izvilkts :]
Yume
*Yume nepievērš uzmanību tiem kas lasa*
Lovless, loveless, loveless.... tralalalala....

BTW.... offtopik jautājums, no kurienes tauta ņem avus, un vai liek atsauksmes.
Ghoul
QUOTE(Yume @ Sep 7 2005, 23:06)

*

es google ierakstu attieciigaas animes nosaukumu, google tante izmet to ko atradusi, es skatos kas man patiik, un luudzu juus redzats stiliigaako, sexiigako, labaako avataru ( maneejo ) visaa forumaa!!!!!!!!!! laugh.gif
Yume' ei tagad ir reeciigs avs!!!!!! I'm a tiger laugh.gif
Sushi
QUOTE(S.U.D @ Sep 8 2005, 00:09)
QUOTE(Yume @ Sep 7 2005, 23:06)

*

es google ierakstu attieciigaas animes nosaukumu, google tante izmet to ko atradusi, es skatos kas man patiik, un luudzu juus redzats stiliigaako, sexiigako, labaako avataru ( maneejo ) visaa forumaa!!!!!!!!!! laugh.gif
Yume' ei tagad ir reeciigs avs!!!!!! I'm a tiger laugh.gif
*

Tev S.U.D. ir supersmiekliigs avatars!!!!
+Chibi+
YUME!!!!! ES MIILU TAVU PĒDĒJO AVU!!!!! happy.gif

Un... Es savējos avus dabūnu iekš LJ. Izņemot šito.

Un iekš LJ es vienmēr dodu credit... Te gan ne, nav jau kur. Mēdzu avus arī zagt, mwah hah hah!
Kima
man ar patiik, Yumes avs...
Un hmmmm...neesmu tadaa staraa par to Chibi avu, kaa paareejie (bet man ar patiik), tomeer signature man ljoti patiik.....es atceros, sho bildi, tavs pirmais fanarts, ne?
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Sep 7 2005, 22:36)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 7 2005, 13:26)
Arigato! happy.gif
To skaits kuriem patiik mans avs palielinaas............  rolleyes.gif  laugh.gif
*

Tev savs avatars jaaieposto pilnaa izmeeraa attieciigaa art sadaljaa. No taada jau var buuveet wallpaper.
*

Mans avs jau IR art sadaljaa... laikam topicaa cute... atradu googlee bet vienreiz aiz gara laika skatiijos visu topicu un pamaniiju tur savu avu... damnit... dry.gif
-
pinksakura
Yume tavs avs ir super....dam ja kādam vajag es varu atsūtīt kādu avu...
Sigfa
Chibi, ljauj mineet, kautkaads 'homoseksuaals' projekts? Visticamaak, Loveless.
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Sep 8 2005, 18:44)
*

esi gjeenijs, Yume to jau ieprieksheejaa lapaa pateica tongue.gif
GunMetaL
QUOTE(lastguru @ Sep 8 2005, 18:49)
QUOTE(Sigfa @ Sep 8 2005, 18:44)
*

esi gjeenijs, Yume to jau ieprieksheejaa lapaa pateica tongue.gif
*

vispaar nav jau jeega mineet nekas cits tas nemaz nevareetu buut biggrin.gif
Sigfa
mnjaa, emsu iepalicis laikaa. Nav veelmes lasiit, kaa te visaadi saka, ka yumei ir baigi kuulais avs :S
Dero
QUOTE(za4peedinja @ Sep 8 2005, 07:21)
Un hmmmm...neesmu tadaa staraa par to Chibi avu,
*

Chibi ir ļoti skaists avs, man ļoti patk domāju, ka daudzi domā tāpat, iespējams labākais avs.
Isabel Carmin fon Edelhain
Ai kā man patīk Yumes avs. Nu vnk super.
ReD_FoXy
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 9 2005, 21:39)
Ai kā man patīk Yumes avs. Nu vnk super.
*

Juuu... Yumes kakjiic ir vienk topaa... laugh.gif rolleyes.gif dry.gif
Ayumi
yumes ''tiger'', chibi un red_foxy avi vienkarshi k-a-w-a-i-i. happy.gif
Kagome
Yume tavs avs ir vnk super happy.gif
SteiN
jaa..man jaw te dawdz kas patiik...
Sushi
Un kaa buus ar manu? laugh.gif Tu ar' neesi sliktu izveeleejusies! biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Missy @ Sep 13 2005, 23:58)
Un kaa buus ar manu? laugh.gif Tu ar' neesi sliktu izveeleejusies! biggrin.gif
*

Ir baigi ok! smile.gif

MANS avu tops-

1. nu, Yume, Yume smile.gif
2. Chibim
3. Red_Foxy.. nu vnk Kawaii smile.gif!
4. -Kai-
5. Alt
6. aya-angel
7. Tador
8. S.U.D riktiigi reeciigs smile.gif!
9. Sandzi.. biggrin.gif
and the last...
10. Shaisukes ieprieksheejais (ar to laaciti un siiko.. biggrin.gif riktiig labz)
Tie ir tie kas man vislabaak patiik, neapvainojieties, ja kaada vaardinjsh nav te... tie taadi "spilgaaki" smile.gif

Aaa, un kaadam patiik mans avs? vai vismaz sig? happy.gif biggrin.gif
X_Kamui
Aaa, un kaadam patiik mans avs? vai vismaz sig? happy.gif  biggrin.gif

rolleyes.gif Labs, labs, labs un velreiz labs.... rolleyes.gif
šinii forumaa nava sliktu avu!!! happy.gif
Kikyou
QUOTE(-Kai- @ Sep 18 2005, 21:48)
*

Nevar nepiekrist. XD
Tomoko
QUOTE(-Kai- @ Sep 18 2005, 22:48)
Aaa, un kaadam patiik mans avs? vai vismaz sig? happy.gif   biggrin.gif

rolleyes.gif Labs, labs, labs un velreiz labs.... rolleyes.gif
*

aaaww, jutos glaimota happy.gif smile.gif! Bet sheit visi avi IR tieshaam smuki... pat dazjreiz gribeehies nozagt, bet tas tachu ir kaunc un negods! laugh.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.