keitaro
May 8 2004, 22:24
ir jau labi.
kakamaka! nav jau obligāti kaut kāds specifisks anime style jāietur! neiesim taču pilnīgās galējībās
Aya, tev gan labais avatars! Ļoti skaists, ja drīkst tā teikt. No kurienes tas ir? Man liekas baigi redzēts stils, tik no kurienes...
TheBadEdd
May 11 2004, 20:04
Jauna diena... jauns gariigais... jauns Avatars... man patiik! Un kaa jums?!
keitaro
May 11 2004, 20:07
un kas tas tāds būtu?
TheBadEdd
May 11 2004, 20:17
QUOTE (keitaro @ May 11 2004, 07:07 PM) |
un kas tas tāds būtu? |
keitaro
May 11 2004, 20:29
nu, kad jau visi te tos avatarus maina, tad es arī pamainīšu.
- my favourite character!
TheBadEdd
May 11 2004, 21:27
QUOTE (keitaro @ May 11 2004, 07:29 PM) |
- my favourite character! |
Tas ir par godu man vai ne?!
Keitaro, tu jau laikam zini par ko es... vai ne?! Nju ja nee tad es atklaashos! MANI SAUC TAAPAT KAA Keitaro AVATARU!
P.S. Maneejais ir no taas speeles PT!!!
Dzonis
May 12 2004, 19:28
Avatars - budismaa ta ir persona, kura sasniegusi nirvaanu, bet atgriezusies uz zemes, lai paliidzeetu to sasniegt citiem.
(Sasniegt nirvanu ar korpulentu trusi.....hm...
)
Kikumi
May 12 2004, 20:25
Oi, korpulents trusis? Es gan tā neteiktu! Viņš izskatās tik mīļi!
aya-angel
May 12 2004, 20:39
Kikumi, paldies par komplimentu mana avataram!
Man pašai tas arī likās varen mīļš!!!
No sākuma gribēju citu bildīti kā avatoru izmantot, bet tā parādījās šajā forumā
Tomēr beigu beigās izlēmu, ka mans tagadejais ir labāks:) A kur to dabuju, godīgi sakot neatceros....
A tavs avatars man arī patīk!!!!!! Neparasts un beautiful(no kurienes tas ir????)! Cik saprotu avatars atspoguļo tavu būtību. Tā ir? Bet varbūt es vienkārši spriežu pēc sevis?
keitaro
May 12 2004, 21:42
QUOTE |
Tas ir par godu man vai ne?! Keitaro, tu jau laikam zini par ko es... vai ne?! Nju ja nee tad es atklaashos! MANI SAUC TAAPAT KAA Keitaro AVATARU! |
keitaro
May 12 2004, 21:43
QUOTE |
korpulents trusis? Es gan tā neteiktu! Viņš izskatās tik mīļi! |
kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Fate/Stay Night ir speele...
What is FATE / Stay Night?
tihiro
May 13 2004, 10:15
Kikumi Tev gan skaists avatars tās krāsas tādas skaistas
man patīk.......
Nu tad arii es beidzot uzliku sev avataru!
Nee, tas nav Miyazaki uzmetums, nee tas nav nekaada gjeniaala maakslinieka briinumdarbs! Ticiet vai neticiet, tas ir manis pasha ziimeejums!
keitaro
May 15 2004, 00:23
vai tas var būt? a es domāju ka tas ir mamoru oshii veidota tachikomas skice...
ShinChan
May 15 2004, 22:41
QUOTE (edg @ May 14 2004, 11:05 PM) |
Nu tad arii es beidzot uzliku sev avataru!
Nee, tas nav Miyazaki uzmetums, nee tas nav nekaada gjeniaala maakslinieka briinumdarbs! Ticiet vai neticiet, tas ir manis pasha ziimeejums! |
Man gan tas izskataas peec Ferdinanda Porsjes masjiinas raseejuma, bet laikam kljuudiijos.
Taa kaa daudzi maina avatarus es ar izdomaaju, ka jaatbriivojas no taa maniakaalaa Naruto un jaaieliek, kas jauns. Nezinu, kaa vinju sauc, ja kaads zin luudzu pasaka, jo vienkaarsi atradu lejuplaadeetaas bildees un izdomaaju, ka jaapiesavinaas.
Seven_of_zero
May 15 2004, 23:22
Ta bilde ir no Cowboy Bebop. Viena serija bija tads vecis, Spike vinu piebeidza.
standby
May 15 2004, 23:43
Jupp. Tieshi vecis - nabaga zeenam gadu bija vairaak kaa mums kopaa njemot
Starp citu, ja reiz ir labaakais avatars, vai nevajadzeetu arii labaako signature. Dazhiem te ir iisti maakslas darbi
aya-angel
May 22 2004, 20:20
Vēlreiz nomainiju avatoru
Tas jau kļūst par sava veida hobbiju
Šoreiz par manu "upuri" kļuva kādas vjetnamiešu populārās dziedātājas bilde
Es ceru, ka nav nemaz tik slikti! Un ko par šo manu izvēli teiks eksperti t.i. jūs, cienijamie foruma biedri?
Kikumi
May 22 2004, 20:22
Man patīk tavs jaunais avatars, Aya!
aya-angel
May 22 2004, 20:24
Thanx, Kikumi-chan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es jau cerēju uz tavu atbalstu!!!!!!!!
Godīgi sakot, jo vairāk skatos uz šo savu jauno "seju", jo vairāk tā man sāk patikt!!
Kikumi
May 22 2004, 20:28
*lol* Jā, katrai meitenei (sievietei) kādreiz gribas izskatīties tik skaistai.
Nez', man taa kaa taa dziedaataaja izskatiities nezkaapeec negribaas.
*juutaas kaa beerns* laikam tomboy esmu un taads palikshu.
aya-angel
May 22 2004, 20:39
Nu ja tā padomā....... Man patīk tādas "gaisīgas" un meitenīgas/sievišķīgas lietas kā romantiskie anime/filmas/dziesmas/klipi, rozā un violētā krāsa, Hello Kitty, make up, shoppings and other stuff
Jā, Yumu-chan, mēs ar tevi esam divi pretstati un tomēr turamies kopā!
Kikumi
May 22 2004, 20:51
Es laikam esmu un palikšu gothic punk... Lai gan man arī patīk sievišķīgums. Katrs cilvēks jau ir savādāks!
aya-angel
May 22 2004, 21:01
Kikumi, tas ir forši, ka tev patīk savs tēls un stils!!!!!
Savulaik biju izmēģinājusi daudzus stilus un tēlus, bet es esmu tāds cilvēks, kuram ir grūti "nosēdēt uz vienas vietas"
aya-angel
May 22 2004, 21:06
Klau, Kikumi, tu esi lasijusi "Paradise Kiss"???
Kikumi
May 22 2004, 21:08
Nē, bet vēlos.
ShinChan
May 22 2004, 21:23
Jaunkundzes, daargaas, juus torpedeejat sjo topiku ar sieviesju "pie kafijas" runaam.
Aya, man nepatiik, kad par avataru tiek njemta cita cilveeka forograafija, man liekas, ka tas nav iisti pareizi.
aya-angel
May 22 2004, 21:28
Klusē, vīrieti!!!!!!!!!!!!!!!
Kikumi-chan, ja mums kādreiz būs lemts satikties, tad es tev obligāti iedošu šo mangu palasīt!!
Tā ir savdabīga, bet interesanta. Vienīgais, manga ir vācu valodā. Tas tevi nemulsina?
Kikumi
May 22 2004, 21:33
*lol* Pārsmējos! Aya, tu gan laid!
Nē, mani nemulsina, ka manga ir vācu valodā. Es to protu ļoti labi!
Kikumi
May 22 2004, 21:35
QUOTE (ShinChan @ May 22 2004, 08:23 PM) |
Jaunkundzes, daargaas, juus torpedeejat sjo topiku ar sieviesju "pie kafijas" runaam. |
Centīsimies laboties!!!
aya-angel
May 22 2004, 21:39
Oi, piedod ShinChan, es aizmirsu, ka tas ir tavs topiks. Gomen!
Kikumi, tu par to "Klusē, vīrieti!" pārsmejies?
Kikumi
May 22 2004, 21:40
Jā! Mani ir ļoti viegli sasmīdināt!
aya-angel
May 22 2004, 21:46
Mani arī ir itin viegli samidināt
Kas būs, kad mēs satiksimies? Laikam smiesimies nonstop!! Es iedomājos, ko cilvēki padomās!!!!!! Divas trakās!!!!! Bet vai nav vienalga??
ShinChan
May 22 2004, 21:49
QUOTE (aya-angel @ May 22 2004, 08:39 PM) |
Oi, piedod ShinChan, es aizmirsu, ka tas ir tavs topiks. Gomen! |
Taa it ka tu to pirms tam buutu zinaajusi
Bet nekas, mani sieviesju sjovinistu uzbrukumi neiespaido, esmu ruudiits cilveeks.
Dodu atljauju plerksteet sjajaa topikaa par ko vien ienaak praataa, galu galaa pats esmu piekjeezijis daudzas teemas ar saviem offtopic spriedeleejumiem.
aya-angel
May 22 2004, 22:08
Paldies Shin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buča uz tev vaiga!!!!!!!
Es te vienmēr kad raxtu tev atbildes domāju par mazo ShinChanu no RTL2 anime seriāla
Un atceros vienu dziesmu no tā paša seriāla OSTa
aya-angel
May 22 2004, 22:09
T.i. tev uz vaiga. Es atkal izgāzos!
Nu daamas, daamas.. [labi ka e pie taadaam nepiederu
] es tomeer iejaukshos,tas ko juus te spamojat citiem kriit uz nerviem.. saprotiet tachu, mums nav diez cik interesanti to lasiit.
aya-angel
May 22 2004, 22:24
Tad nelasiet!
Tas taču ir tik vienkārši.
Tur jau taa lieta ka nav tik vienkaarshi.. probleema taada ka ja starp juusu postiem paspruuk kautkas pa teemu tad mees to neredzeesim... Kas jums gruuti ir parunaat caur Privaataam Zinjaam?
Es saprotu ka vajag lai visi redz, bet tad jau var to kautkaa sakonspekteet un ielikt te vienu pstu lai visi papriecaajaas..
Nevajag spamot, labi?
aya-angel
May 22 2004, 22:35
Nu par privātajām ziņām runājot, neesam no visuslaikiem, arī tos izmantojam. Tikai nelaime tāda, ka paskastīte ātri vien paliek pilna un kompis sāk "kārties"
Seven_of_zero
May 22 2004, 22:38
Paskastīti var arī izdzēst
Viss, es jau arii saaku spamot....
Aya, tam ir domaats arii e-mails...Tas tik aatri pilns nepaliks...Sliktaakaa gadiijumaa, ir taads modernaas tehnikas briinums kaa telefons...
Nu jaa, es te atceros kaads raxtiija par citu cilveeku bildeem avatoru vietaa...
Jap, man arii neljoti patiik kad avi ir ar fotograafijaam, man tas nezkaapeec shizofreeniju atgaadina. [Aya, nothing personal] Tas kas man avaa, itkaa arii ir reaala persona, bet tas dabas briinums ir taa paarveidots photoshopaa, ka vinju vairs pasha maate nepaziis, kautgan arii nav tas labaakais variants...
ShinChan
May 23 2004, 00:01
QUOTE (Yume @ May 22 2004, 09:39 PM) |
Nu jaa, es te atceros kaads raxtiija par citu cilveeku bildeem avatoru vietaa... |
tas "kaads" biju es.
Runaajot par spamosjanu, jaatziist, ka "lai met pirmo akmeni, kas pats bez greeka" un es diemzjeel taads neesmu (pavazaajas apkaart un apseko, cik teemas esmu ar saviem aarpusteemas postiem piesaarnjojis) un taapeec nejuutu moraalas tiesiibas kaadam ko paarmest. Vienkaarsji vienreiz maigaa formaa aizraadiiju, taalaakais pasju zinjaa.
Njaa, ShinChan, ljoti atvainoos ka nosucu tevi par "kaadu" fui cik bezpersoniski. Solos taa vairaak nedariit.
Bet par spamoshanu, lieta taada ka arii tam ir jaajuut meers, ja tas ilgst vairaaka lapaspuses, un ja ne vaarda netiek piemineets par teemu, tad es domaaju ka vajadzeetu gan, taa saprotami, aizraadiit.
Njaa un runaajot par teemu, par aviem , es te meeginaaju paanalizeet kraasas avos no psohologiskaa viedokla [man dazhaadi gluki uznaak], sanaak ka mees te lielaakaa dalja esam dikti egresiivi, vismaz zemapzinjaa.
ShinChan
May 23 2004, 10:10
QUOTE (Yume @ May 23 2004, 09:03 AM) |
Njaa un runaajot par teemu, par aviem , es te meeginaaju paanalizeet kraasas avos no psohologiskaa viedokla [man dazhaadi gluki uznaak], sanaak ka mees te lielaakaa dalja esam dikti egresiivi, vismaz zemapzinjaa. |
...un ja konkreetaak.
Konkreetaak?
Tu gribi zinaat kas iisti ir agresiivs, vai kaapeec?
ShinChan
May 23 2004, 11:38
QUOTE (Yume @ May 23 2004, 09:14 AM) |
Konkreetaak? Tu gribi zinaat kas iisti ir agresiivs, vai kaapeec? |
Var arii "kaapeec?", paareejo cerams, ka pats vareesju izskaitljot. To, ka man ir sleepta agresivitaate, driizaak peec postiem vareetu noteikt, bet iespeejams, ka arii peedeejie 2 avatari nodod. Pirmais (skat. zemaak), noteikti ne par kaadu agresivitaati neliecinaatu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.