Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ella
Inujasham ir blusas??? blink.gif blink.gif blink.gif
aya-angel
He, he smile.gif Cerams, ka tās ir tikai viņa iztēlē tongue.gif
Yume
Kā, bet nu, a kas tad ir Miyoga? Vai tad viņš nav blusa? Ub landās visu laiku ar InuYashu, tad nav jau brīnums ka laiku pa laikam iekož.
aya-angel
AAAA!!!!!!!!! Tochna!!!!!!! Mans bija piemirsis tongue.gif Sen jau manguci lasiju sad.gif Bet tik un tā baigi mīļa bildīte!!!! ^-^
Yume
tieši tā. Nez, man arī uznāca bildi pamainīt, tā pati manga, tas pats varonis,tā pati mangaka. K.Minekura "Wild adapter"-Kubota. happy.gif
aya-angel
Jūties aplieta? laugh.gif
Yume
un kā vel, bet ar tādu arodantu sejas izteiksmi, ka nav grēks justies aplietai,un vēl pie reizes dzeltenais labi kontrastē ar foruma zilo fonu.
aya-angel
Sejas izteiksme- "a mne vse pofig!" laugh.gif
Yume
Un, nu... man arī tādu gribās, vai tad slikta? biggrin.gif
aya-angel
Nep, tev pat ļoti atbilstoša!! laugh.gif
jurc
/me ieskatās... atkal te ir panesies 100% čats... dry.gif

Lai nebūtu offtopic - šo avataru pats uztaisīju izgriežot no Ah! My Godness! Izrādās ka ar Adobe ImageReady var no jebkura video izgriezt kādu gabalu un uztaisīt kā .gif
Kikyou
VAR!? O_____O Sasodīts, būs jāizmēģina.
....anywaaaaay! Beidzot arī es nomainīju to avataru...
Gandrīz gadu viņš man nemainīgs stāvēja...
+Chibi+
*points at her own* tikai Kikyou saprot... tongue.gif
Kikumi
Manam arī cits avs, blablabla... But no one cares.... >.> Blablabla....
Kima
njaaa, laikam pie Kikyou un Kikumi avatariem biju pieradusi wiswairaak. piemeeram Kikyou man saistiijaas tieshi ar to ieprieksheejo awataru, bet Kikumi...kaa man patika tas awatars ko 1. tew redzeeju (taa iedegusii meitene ar wiljnainiem matiem, nezinu kur tu winju atradi)
Kyoushu
QUOTE(JurCHiX @ Jan 28 2005, 09:18)
/me ieskatās... atkal te ir panesies 100% čats...  dry.gif

Lai nebūtu offtopic - šo avataru pats uztaisīju izgriežot no Ah! My Godness! Izrādās ka ar Adobe ImageReady var no jebkura video izgriezt kādu gabalu un uztaisīt kā .gif
*

Laba kwalitaate....Pat baigi laba..buus jaadabuu Image Ready..
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 29 2005, 12:28)
*

Mja... es te tāds ekskluzīvs eksemplārs.... laugh.gif
Kikumi
QUOTE(za4peedinja @ Jan 29 2005, 14:35)
njaaa, laikam pie Kikyou un Kikumi avatariem biju pieradusi wiswairaak. piemeeram Kikyou man saistiijaas tieshi ar to ieprieksheejo awataru, bet Kikumi...kaa man patika tas awatars ko 1. tew redzeeju (taa iedegusii meitene ar wiljnainiem matiem, nezinu kur tu winju atradi)
*

Ai, tā man pagaisusi no kompja! Nez, man tagadējais vairāk iet pie sirds. Atbilst manai būtībai... happy.gif
Yume, vai man tā tikai liekas, vai arī tavs avatars ir drusku tāds dīvains? Liekas nedaudz izstiepts platumā. blink.gif Varbūt man kompis gļukojas... *iesper kompim*
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Jan 29 2005, 17:08)
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 29 2005, 12:28)
*

Mja... es te tāds ekskluzīvs eksemplārs.... laugh.gif
*

taadeelj jau es esmu taa kaa tava eena.. vinmeer sekoju, lai tu neaizmirstu, ka mees vieniigaas tev viena otru saprotam!!! *scary eyes*
Sigfa
hmm, man ljoti patiik Kikumi avatars... nemaaku teikt, vai atbilstsh, bet izskataas.. hmm... taads iespaidiigs, vaarda miikstajaa noziimee biggrin.gif
Hikaru
Man ļoti patīk Ray avatars. happy.gif
Yume
QUOTE(Kikumi @ Jan 29 2005, 16:29)
Yume, vai man tā tikai liekas, vai arī tavs avatars ir drusku tāds dīvains? Liekas nedaudz izstiepts platumā. blink.gif Varbūt man kompis gļukojas... *iesper kompim*
*

Emmm, nu vuņš ir standarta platuma, laikam bija 98pix, un garumā kautkādi 120-130 pix bija Kā tad tev rādās? Uztaisi refresh ja savādāk, tā laiku pa laikam gadās.
Ella
Nju taaks peec Yumes luuguma nomainiit avu uz mazaaku voila =] smile.gif cool.gif
Kanako
Man patīk Kikyou ava, man viņš liekas mīļš biggrin.gif
Ghoul
Nu paskataties uz manu jauno avataaru vai nav labs man tas patiik vislabaak................... kaisles pilns............................!!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
ETM
QUOTE(S.U.D @ Feb 8 2005, 13:42)
Nu paskataties uz manu jauno avataaru vai nav labs man tas patiik vislabaak................... kaisles pilns............................!!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
*

Es droshi vien veel neesmu izaudzis liidz taadam liimenim.
Un vispaar man kaukaa taa visa avataru padariishana nesaista. Vieglaak jau itkaa ir atpaziit ko kursh postojis, ja katram savaadaaks avatars, bet ja vinji tik biezhi mainaas, tad shii labaa iipashiiba zaudee savu iedarbiibu.
Ghoul
QUOTE(ETM @ Feb 8 2005, 14:53)
QUOTE(S.U.D @ Feb 8 2005, 13:42)
*

Es droshi vien veel neesmu izaudzis liidz taadam liimenim.
Un vispaar man kaukaa taa visa avataru padariishana nesaista. Vieglaak jau itkaa ir atpaziit ko kursh postojis, ja katram savaadaaks avatars, bet ja vinji tik biezhi mainaas, tad shii labaa iipashiiba zaudee savu iedarbiibu.
*

Nu jaa taa tas ir bet ja cilveeks atrod kas vinjam vairaak liidziigs vai vienkaarshi labaak patiik tad un veco avu nomaina bet paarsvaraa tikai sacenshas kuram krutaaks............... laugh.gif
deBUGa
QUOTE(ETM @ Feb 8 2005, 13:53)
Vieglaak jau itkaa ir atpaziit ko kursh postojis, ja katram savaadaaks avatars, bet ja vinji tik biezhi mainaas, tad shii labaa iipashiiba zaudee savu iedarbiibu.
*
Jaa bija veeleeshanaas saveejo avataru nomainiit, bet shii pasha apsveeruma peec to pagaidaam netaisos dariit... varbuut kaads, kas izvairaas no maniem murgojumiem, nevarees laiciigi tos atpaziit un nejaushi izlasiis... smile.gif
Kikumi
Negribas iejaukties, bet es neredzu S.U.D. avataru (ja tāds ir)! Vai varbūt man takal kompis gļukojas? blink.gif Ar Yumes avataru man jau bija tāda problēma.... dry.gif
Ella
Es S.U.D avu ar neredzu dry.gif
sandzi
S.U.D vispar avator ir es vinu ari neredzu
edg
Starp citu, piekriitu, ka avataru biezhaa mainiishana traucee. Nezinu, kaa ir citiem, bet es postotaajus iegaumeeju peec avatariem. Vaardus jau principaa izlasu, bet tie aatri aizmirstas. Ja kaads nomaina avataru, tad gruuti izdomaat, kas tas par jauno cilveeku...
X_Kamui
Yap... ta avataru mainisana tiešam trauce....
bet vajag tak dažas parmaiņas biggrin.gif

P.S. S.U.D. - viņam tagad vispar nav avatara, ta izskatas....
Rob_X
Cilveekiem laikam baigi nepatiik Chrno Crusade dry.gif un tik jauks un nevienam netrauceejosh avatarinsh, buutiibaa ideaals gandriiz (kaa nu kuram, tapeec gandriiz tongue.gif ) nu un buutiibaa edg vai rozes avatari tie labaakie ("nekad" nemainaas, no prob ar aciis krishanu)
Ghoul
Hmm nezinu kas bija noticis uzraadiija ka man nav avataara bet nekas ieliku atkal............. smile.gif
X_Kamui
Ooo Ray - viņam tagad ir labs avatars..... man patik smile.gif
Kikumi
S.U.D. avatars ir rēcīgs! laugh.gif
DasH
Manupreet Lbaakais shii foruma AVATRS ir Raggaman ! smile.gif
Chaos
Ray avatars ir labs un man veel patiik seven of zero avatars
jurc
kāds var pateikt kas manā avatarā tas ir par zvēru? No kuras animes?
Revol
QUOTE(JurCHiX @ Mar 9 2005, 13:07)
kāds var pateikt kas manā avatarā tas ir par zvēru?
*

Izskataas ka tas zveers ir Homo sapiens tongue.gif
Sigfa
Homo Animus. Man nezkapeec izraisa asociaacijas ar kimi ga nozomu eien.
Taka
QUOTE(Chaos @ Feb 15 2005, 14:21)
Ray avatars ir labs un man veel patiik seven of zero avatars
*

Seven of Zero izmanto seriāla Gundam Wing tēlu Zechs Merquise (aka Miliardo Peacecraft)

Mans avatars atspoguļo manu animes žanru "specializāciju" smile.gif
fluffy?!
Nu, nemaaku izteikties kaa profinjsh, bet man patiik ljoti daudzi avatari, kaut vai taapeec, ka ir ziimeeti anime stilaa, ir kaut kaa stiliigi, vai kas cits. man iipashi patiik Yume avatars dry.gif , izskataas peec speeciigas personiibas, kurai ir ko saciit
Patiik arii Smog un citu avatari, nevaru visus atcereeties pashlaik.
uz to, ka kaadam vareetu patikt mans avatars sevishkji neceru, jo izveeleets tas ir vienkaarshi peec teemas, lai atbilstu manam nikam. neesmu sevishki piestraadaajusi lai atrastu savai personiibai atbilstoshu. varbuut ar laiku smile.gif
bypass
man iipashi patiik Yume avatars  , izskataas peec speeciigas personiibas, kurai ir ko saciit
Pēc avatāra spriest par personību ir ... stulbi? Pie tam minot, ka tas avatārs iespējams ir nācis no kārtējās "maigo puišu" animes. Atvainojos.
baseboalbatboy
Khmnnnmn.....man patīk Forgotten*Memory avatars (image) vienkārši liekas baigi forš un vispār viņš pēc manām domām atbist Forgotten*Memory personībai dry.gif
Sigfa
Manupraat, juus te galiigi griezi lietojat vaardu personiiba. Raksturs buutu tuvaak patiesiibai.
Yume
QUOTE(bypass @ Mar 12 2005, 13:44)
Pēc avatāra spriest par personību ir ... stulbi? Pie tam minot, ka tas avatārs iespējams ir nācis no kārtējās "maigo puišu" animes. Atvainojos.
*

Nu, tu Minekuru lasīji? hehe, palasi, tad viedolkis kļūs objektīvāks un to varēs uztvert par pilnu. happy.gif Pašlaik, man ļoti patīk lietot tava nika otro daļu, ejot garām taviem postiem -pass...
Nu un runājot par manu, no kuras ir chars avā, nez cik Wild Adapter ir uzskatāma par Shounen ai, tikpat lielā mērā kā teiksim- Saiyuki Requiem, emm, ok, slikts salīdzinājums, tas ir tas pats autors, hmm... tad, kā Cowboy bebop.. ja tu uzskati ka Spaik'am ar Vicious'u ( slasham vienmēr ir vieta, bet neviens nesaka ka viņš ir parādīts. biggrin.gif)

X_Kamui
QUOTE(bypass @ Mar 12 2005, 13:44)
Pēc avatāra spriest par personību ir ... stulbi?
*

Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi smile.gif

biggrin.gif Es gan skatus uz avataru un uzreiz iztelojos cilveka izskatu un raksturu...
Nu ko var sacit uz 50% to ko es iztelojos bija pareizs... laugh.gif laugh.gif
(oh nu pilnigs offtops)
bypass
Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi
Un darīt nepareizi nav stulbi?
Es gribēju teikt, ka raksturs un cilvēka izskats parasti neatbilst avam, tādēļ nevajadzētu pēc tā spriest. Avatārs drīzāk norāda, piemēram, uz interesēm, fav animi un fav čariem and stuff, ne tā?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.