Man pasham vienmeer bija licies, ka mans avatars neizsaka pilniigi neko, liidz es par to padomaaju un atrast vareeja diezgan daudz:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=70&view=findpost&p=23831Bet patiesiibaa no avatara par sveshu cilveeku pateikt var ljoti maz. Piemeeram, ja es uzlikshu avataru, kuraa atteelots Takeshi (aka Broks) no Pokemon, tad sveshs cilveeks par mani vareetu izvirziit tikai versijas un diezgan daudz un pretruniigas:
- esmu liidziigs vinjam peec rakstura, purna
- mani aizrauj vinja raksturs, purns (mosh esmu meitene)
- fanoju par Pokemon
- ironiski smejos par Pokemon
- gribu paraadiit, ka avatars par mani neko neizsaka
- es nemaz nezinu, kas tas par teelu. varbuut pat esmu anime analfabeets
- fanoju par visu, kas raadiits Latvijas televiizijaas
- taa bilde vienkaarshi gadiijaas pa rokai
- mani aizrauj avatara ziimeeshanas kvalitaate par spiiti tam, ka tas ir fanart
Nu re, kameer nav lasiiti posti, par avataru neko pateikt nevar. Kad ir lasiits pietiekami daudz cilveeka rakstiitais, tikai tad var saakt saprast, kura no versijaam ir pareizaa. Un kad cilveeks patieshaam ir iepaziits, tad jau avataraa var atrast veel daudz vairaak informaacijas. Piemeeram, ja kaads uzzin, ka esmu piedaliijies 2. Pasaules karaa un kopsh taa laika niistu vardarbiibu, tad augshmineetais avatars peekshnji paraada arii manas veca viira tieksmes sist kanti katram jaunam skukjim, kaa arii to, ka es esmu par miilestiibu nevis par vardarbiibu, kaa arii to, ka man shii karu pilnaa pasaule nepatiik, taapeec sapnjoju par laimiigaaku pasauli (aka Pokemon pasauli), pie tam, manii smagi atstaataas kara peedas neljauj pienjemt pasauli pilniigi bez vardarbiibas, taapeec esmu izveeleejies tieshi Pokemon pasauli, kur visu laiku notiek pokemonu ciinjas, un veel avatars (un mana atrashanaas shai forumaa) tad paraada arii to, ka es, par spiiti savam vecumam, atbalstu visu jauno, taatad veelos pagaatni atstaat aiz muguras, neesmu atmetis ar roku ceriibai savaa dziivee piedziivot arii ko citu bez kara.
Labs i, mazdeels naak => jaaiet prom no kompja, jaanjem spiekjis un jaaiet cuukas raudziit.