Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ella
Nu nez, ne jau visi izvēlas avu pēc tādiem kritērijiem. Citi, piemēram es, mēģina atrast avu kas kautcik atspguļo raxturu =] un hotj vismazākajā mērā izskatu jo tadu bildi kur izskats būtu 50% kopīgs ar avu nu nez atrast manuprāt ir 1% iespējamība!
Yume
QUOTE(bypass @ Mar 13 2005, 12:23)
Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi
Un darīt nepareizi nav stulbi?
Es gribēju teikt, ka raksturs un cilvēka izskats parasti neatbilst avam, tādēļ nevajadzētu pēc tā spriest. Avatārs drīzāk norāda, piemēram, uz interesēm, fav animi un fav čariem and stuff, ne tā?
*

mhhh, tev ir dīvaini subjektīvs viedolkis.
Nevar spriest pēc vienām savām domām, pēc visiem.
Un vēv viena neliela piebilde- parasti chrs, kas ir avā ir kāds favorite chars no tuva anime/mangas, bet fav.chari parati ir tā vai šitā bet saistīti ar cilvēku, tas ir tīri psiholoļiski, cilvēks meklē līdzību, un tikai tad liek.
ShinChan
Bet protams ka avatarā attēlotais čars parasti neko daudz nevar pastāstīt par biedra raksturu, nemaz nerunājot par personības dziļāko būtību. Ir zināma cilvēku kategorija kas vēlas sevi identificēt ar to vai citu anime tēlu, taču ja pasekojam līdzi tad redzam, ka šeit notiek bieža avataru mainība un vairumam svarīgāk škiet lai avatars būtu vizuāli nevis jēdzieniski piepildīts (kaut vais nule uzbrukusī DBZ maniak banda un pirms tās YGOistu mafija). Galvenais, lai avatars izskatās kruta, bieži vien pat nezinot tajā attēlotā čara vārdu. Jāatzīst, ka pats daļēji vados pēc šādiem uzskaiem. Daži mani iepriekšējie avatri saturēja purnus par kuriem es neko nezināju (piem, Gaara no Naruto un kāds epizodisks neģēlis no Cowboy Beebop) toties piesaistīja vizuāli. Un kā tie mani raksturoja? Ok, varbūt pašreizējais avs ir daiļrunīgāks, tač arī sājā gadījumā galvenais bija vizuālais noformējums un Shinji vietā tur varēja sēdēt arī kāds cits čars.
Yume
ok, katram pret tol lietu ir sava attieksme, tur nevar īsti pat strīdēties par viedolki. jo katram savs.
SheWr
Par sho striidu - itkaa lielu dalju no iespaida par cilveeku veido tieshi pirmais iespaids, piemeeram, kad pats ierados shajaa forumaa, domaaju ka Yume ir zeens, jo skatoties vinjas avataraa bija redzams zeens... Nu bet protams tas ir tikai man un katram ir savaadaaka uztvere.....
Yume
Nu ShWer tu nebūt nebiji tāds vienīgais, un tev ēl noveicās nerāpīt uz brīdi, kad man bija mānija rakstīt no nekatrās dzimtes.
Manam vēlarvien tas patīk. biggrin.gif
X_Kamui
SheWr biggrin.gif Hehe vai tad tas ir strids.... es domaju šadi, viņi citadi un viss... hehe katram savs...
kad pats ierados shajaa forumaa, domaaju ka Yume ir zeens, jo skatoties vinjas avataraa bija redzams zeens...

Hehe... man tik pec meneša pieleca ka viņa nava viņš... laugh.gif laugh.gif
SheWr
Heh... es te gribu uzlikt sev jaunu/smiekliigu Naruto avataru, bet nevaru izlemt, kursh forshaaks. Luudzu izpaliidziet... laugh.gif

1)image
2)image
3)image
4)image
5)image
6)image
7)image

Piedodiet ka tik daudz bildiites...laikam jau kaadam te mazliet pakaarsies manis deelj...Bet luudzu izpaliidziet....
edg
Man pasham vienmeer bija licies, ka mans avatars neizsaka pilniigi neko, liidz es par to padomaaju un atrast vareeja diezgan daudz: http://otaku.lv/index.php?showtopic=70&view=findpost&p=23831

Bet patiesiibaa no avatara par sveshu cilveeku pateikt var ljoti maz. Piemeeram, ja es uzlikshu avataru, kuraa atteelots Takeshi (aka Broks) no Pokemon, tad sveshs cilveeks par mani vareetu izvirziit tikai versijas un diezgan daudz un pretruniigas:
- esmu liidziigs vinjam peec rakstura, purna
- mani aizrauj vinja raksturs, purns (mosh esmu meitene)
- fanoju par Pokemon
- ironiski smejos par Pokemon
- gribu paraadiit, ka avatars par mani neko neizsaka
- es nemaz nezinu, kas tas par teelu. varbuut pat esmu anime analfabeets
- fanoju par visu, kas raadiits Latvijas televiizijaas
- taa bilde vienkaarshi gadiijaas pa rokai
- mani aizrauj avatara ziimeeshanas kvalitaate par spiiti tam, ka tas ir fanart

Nu re, kameer nav lasiiti posti, par avataru neko pateikt nevar. Kad ir lasiits pietiekami daudz cilveeka rakstiitais, tikai tad var saakt saprast, kura no versijaam ir pareizaa. Un kad cilveeks patieshaam ir iepaziits, tad jau avataraa var atrast veel daudz vairaak informaacijas. Piemeeram, ja kaads uzzin, ka esmu piedaliijies 2. Pasaules karaa un kopsh taa laika niistu vardarbiibu, tad augshmineetais avatars peekshnji paraada arii manas veca viira tieksmes sist kanti katram jaunam skukjim, kaa arii to, ka es esmu par miilestiibu nevis par vardarbiibu, kaa arii to, ka man shii karu pilnaa pasaule nepatiik, taapeec sapnjoju par laimiigaaku pasauli (aka Pokemon pasauli), pie tam, manii smagi atstaataas kara peedas neljauj pienjemt pasauli pilniigi bez vardarbiibas, taapeec esmu izveeleejies tieshi Pokemon pasauli, kur visu laiku notiek pokemonu ciinjas, un veel avatars (un mana atrashanaas shai forumaa) tad paraada arii to, ka es, par spiiti savam vecumam, atbalstu visu jauno, taatad veelos pagaatni atstaat aiz muguras, neesmu atmetis ar roku ceriibai savaa dziivee piedziivot arii ko citu bez kara.

Labs i, mazdeels naak => jaaiet prom no kompja, jaanjem spiekjis un jaaiet cuukas raudziit.
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Mar 14 2005, 16:42)
Heh... es te gribu uzlikt sev jaunu/smiekliigu Naruto avataru, bet nevaru izlemt, kursh forshaaks. Luudzu izpaliidziet... laugh.gif

3)image
4)image
*

Cetrutais gan ir labaaks... XD Zo funny. happy.gif Un atbilst tavam fututre cosplay'am. wink.gif
tostermaize
+Chibi+ man tavs avatras patiik smile.gif un kas tas pa anime varoni vinnaa?????????????????
Kikyou
QUOTE(tostermaize @ Mar 15 2005, 22:12)
+Chibi+    man tavs avatras patiik smile.gif      un kas tas pa anime varoni vinnaa?????????????????
*

Edwards no FMA happy.gif
Varu tikai piebalsot tostermaizei. laugh.gif Tas avatars toč labs (kur tu šitos izroc? <_>).
X_Kamui
wink.gif Yap... pievienojos, Chibi avatars ir labakais...
Pagaidam biggrin.gif
Kikyou
Ui, nevarēju nepamanīt Ray jauno avataru. o_o
Reiyon no Tokyo Underground! ^___^
deleted-ray
Ughu, man tas pershonaazsh nu vienkaarshi iepatikaas, visvairaak no visiem taas animes personaazhiem, nu vienakarshi kawaiii happy.gif
SheWr
Eu, Kikumi, kur tu dabuuji to FMA animeeto avataru?

60, 60, 60, 60....
Kikumi
Man palika garlaicīgi no nekustīgajiem avatariem, aizgāju uz www.deviantart.com un tur atradu. Man ļoti iepatikās... biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(SheWr @ Mar 18 2005, 15:14)
Eu, Kikumi, kur tu dabuuji to FMA animeeto avataru?

60, 60, 60, 60....
*

Shewr, reku. :3
Janus
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Evanesai ir skaista avatara. biggrin.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Es to saku nopietni. Rakstu lai butu visas 60 zimes.
Evanesa
Es uzliku savu avataru, jo viņš bija tāds kas mani raksturo nedaudz.
Tador
beh
man ir labbaakais avatars un punkts biggrin.gif
vismaz var paskatiities, pagrimt saldaas atminjaas un pasmieties,, ja ir speeleets vai vismaz dzirdeets biggrin.gif

UPD: var labaak salasiit manaa juuzerinfo.
lastguru
lai atziistas tie kam nepatiik maneejais!
Yume
Mha... kam tad var nepatikt Yogurts. biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:48)
Mha... kam tad var nepatikt Yogurts. biggrin.gif
*

*Khem, khem* dry.gif
-kumori-
QUOTE(lastguru @ Jun 20 2005, 00:52)
lai atziistas tie kam nepatiik maneejais!
*

Es DIEVINU TAVU AVATARU!!!! :DDDD Tas mazais goblinz ir tik superigz happy.gif
Dero
whos the man?
-nDigo-
QUOTE(MIMI @ Jun 20 2005, 18:44)
Tas mazais goblinz ir tik superigz happy.gif
*

khhhm goblins..dry.gif ka tik ne ar. kapeec cilveeki nevar vienkaarshi uzrakstiit ka tas yoda ir un speeks tam liels smile.gif biggrin.gif
baseboalbatboy
War redzēt ka Star Wars skatīts nemaz nav! laugh.gif
Yume
hehe, jā par goblinu es Yodu vēl nemēģināju uzskatīt. biggrin.gif man visu laiku nāca prātā ka viņa izcelsme ir saistīta ar ļoti veciem elfiem, kas jau zaļi no vecuma. hehe.. jā, un spēks viņam ir.... bet viņš tāpat ir Yogurts. biggrin.gif
Revol
Yogurt says : May the schwartz be with you.
[gan jau kaads sapratiis wink.gif ]

ps. nelieciet tik platus avatarus, imho izskataas negliiti, un traucee lasiit, ja posti ir nobiidiiti pa labi

pps. ph34r my avatar
aigarius
Es tikko nelēmu sev beidzot atavaru uztaisīt - ilgi šaubījos starp šādiem variantiem:
image
image
image
image
image
image
image

Doma bija parādīt manu piesaisti gan Anime, gan datoriem, un ideālajā gadījumā arī Debian (simbols: sarkana spirāle) vai Linux (pingvīns).

Tad es atcerējos, ka Evangelion bija tāds foršs pingvīns un sāku meklēt viņa bildes. Tā sanāca mans pašreizējais avatars: image

Kā patīk? biggrin.gif
Yume
jā, par avu izmēru ierobežošanu runa jau sen iet. Tikai neksas īpaši darīts netiek, atskaitot manus aizrādījumus, bet tas parasti palīdz.
Ayumi
kas pa anime bija tie peedeejie divi aviaatori?
Yume
e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies.

(worship Spike-Worship Spike... bet tas tsss...)
Ayumi
e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies.

*aiziet stūrī* sad.gif

mani Cowboy Bebop nesaista, es vel domāju vai vinu downloadeet vai nee.
Tador
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 21 2005, 00:42)

*aiziet stūrī* sad.gif

mani Cowboy Bebop nesaista, es vel domāju vai vinu downloadeet vai nee.
*

...
UZ FIKSAAKO VELC!!!
grrrrr
X_Kamui
Tador kur tu tadu avataru atradi rolleyes.gif

smile.gif Un tagad offtops:
Es vispar tikai Cowboy Bebop amv redzeju un pietam tikai vienu ph34r.gif
aigarius
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 19:26)

Tā takš klasika smile.gif Iesērcho googlē "All your base are belong to us"
lastguru
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 20:26)

mad.gif nu...
es piemeeram nezinu kas tas par "all your base are belong to us", mani tas neinteresee... es briinos par citu: ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj...
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 21:07)
ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj...
*

Hahhahha tongue.gif kam deļ meklet ja var pajautaat... biggrin.gif
(pie tam es nezinu kur meklet)
varbut esmu ļoti slinks cilveeks un,un,un nezinu kr4 tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Kikumi
Cik man zināms "All Your Base Are Belong To Us" ir kaut kāda veca kompjuterspēle. Tador avatars varēja būt šaurāks. Tagad tas bojā foruma ierakstu skatu... No offense! wink.gif
Sērfijs
"All Your base are belong to us" šķiet ir no Zero Wing, viņa ir kā paraugs kā netūlkot spēles, filmas un visu citu kas ir tulkojams.
-kumori-
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 20 2005, 21:35)
War redzēt ka Star Wars skatīts nemaz nav! laugh.gif
*

Pfff... Skatitaz ir visas Star Wars daljaz... Zinu, ka tas ir Masters Yoda un ka tas ir patiesais galvenais varonis visa shaja lielaja filma!!! happy.gif
jurc
Lai nu kā, bet MIMI avatars šajā forumā vienkārši ir vislabākais! Neviens nepārspēc viņu, vismaz manās acīs!
dmonster
Jā, man arī viņš no visiem redzētajiem vislabāk patīk. smile.gif
-kumori-
QUOTE(JurCHiX @ Jun 25 2005, 22:55)
Lai nu kā, bet MIMI avatars šajā forumā vienkārši ir vislabākais! Neviens nepārspēc viņu, vismaz manās acīs!
*

*gi gi* Thx Jurchik... Esmu prieciga, ka tev patik... Es tikai TEVIS del vien centos, lai tev butu patikamak skatities uz maniem postiem... wink.gif
-kumori-
QUOTE(dmonster @ Jun 26 2005, 10:58)
*

*mdaaa* Tagad visiem bushu "viņš" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lai gan 17 gadus domaju, ka esmu "viņa" blink.gif
lastguru
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:56)
QUOTE(dmonster @ Jun 26 2005, 10:58)
*

*mdaaa* Tagad visiem bushu "viņš" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lai gan 17 gadus domaju, ka esmu "viņa" blink.gif
*

Manupraat bija domaats nevis "vinjsh" MIMI, bet gan "vinjsh" avatars... laugh.gif
(last time I checked, this was not a love forum... tongue.gif )
-kumori-
QUOTE(lastguru @ Jun 26 2005, 14:58)
Manupraat bija domaats nevis "vinjsh" MIMI, bet gan "vinjsh" avatars...  laugh.gif
*

Vienalga "viņa"! Avatara paradita sievieshu dzimuma parstave... [ vai ari esmu parspelejusies MU, kur mani visi uzruna ar "viņš" un man nakas to visu laiku koriget... Man jau tadi reflexi...] sleep.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.