Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Puma
Sho zveru izvelejos jo tas ir savaa zinjaa saistiits ar manu personiibu un es pati to ziimeeju rolleyes.gif
ShinChan
QUOTE (Puma @ Jul 28 2004, 12:04 PM)
Sho zveru izvelejos jo tas ir savaa zinjaa saistiits ar manu personiibu un es pati to ziimeeju rolleyes.gif

Nav slikti, tikai man vinsj vairaak kaadu kjirzakveidiigu raapuli atgaadina nevis pumu
Yume
Jap, radiibinja interesanta. Nu jaa ShinChan, driiks tevi precizeet, vinsh tev laikam hamelionu atgaadina, vai ne?
Puma
Tas nav saistiibaa ar niku vienkaarshi zveers tas var atgaadinaat da jebko wink.gif
Kikyou
QUOTE (ShinChan @ Jul 28 2004, 01:46 PM)
QUOTE (Puma @ Jul 28 2004, 12:04 PM)

Nav slikti, tikai man vinsj vairaak kaadu kjirzakveidiigu raapuli atgaadina nevis pumu

Ieveero kaajas =3 Puma puma tas ir =3
zweihander
Nu maneejais vienkaarshi shkjielee!! un arii druscinj nelaimiigs, a taa kopumaa labais... cool.gif
Yume
jap.. labs jau ir.. tikai apetiiti nerosina.. biggrin.gif
ShinChan
Veel buutu labi, ja vinjam pa plaisaam balti galjas taarpi raapotu un buutu aadas lanckari uz sejas, kaa arii vienas acs vareetu vispaar nebuut.
Ella
Tas jau sadistiski izklausaas!
Kikyou
QUOTE (ELLADORA @ Aug 3 2004, 12:41 AM)
Tas jau sadistiski izklausaas!

Ko ta tu no ShinChana gaidiiji? biggrin.gif

Bet jaa vispaar apetiiti rosina... XDDDDD
zweihander
eest...
Rune
QUOTE (zweihander @ Aug 4 2004, 02:31 PM)
eest...

cilveekus... smadzenes....
ShinChan
Atljausjos atgaadinaat (tai skaitaa arii sev biggrin.gif ), ka sjeitan jaarunaa par foruma biedru smukajiem avatariem, nevis jaamalj bezjeegas teksti par "Dziivo mironju atgriesjaanaas" teemu, lai cik simpaatiska man taa neliktos wink.gif
ShinChan
Atljaavos ar sev jaunu avataru uzlikt. Nebij jau nekaada vaina tam siikajam meerglim no Cowboy Bebop 6 ep., bet sjis labaak iet pie sirds.
Batou
QUOTE (ShinChan @ Aug 7 2004, 12:21 AM)
Atljaavos ar sev jaunu avataru uzlikt. Nebij jau nekaada vaina tam siikajam meerglim no Cowboy Bebop 6 ep., bet sjis labaak iet pie sirds.

jo shis labaak izsaka visas pasaules bezjeedziigaas saapes un cieshanas. kaut kaads depresiivs wink.gif taa vien gribas pieiet klaat tam nabagam un pateikt: ee, kameer uudre nav komisaare viss ir kulee.
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Aug 7 2004, 03:19 AM)
QUOTE (ShinChan @ Aug 7 2004, 12:21 AM)

jo shis labaak izsaka visas pasaules bezjeedziigaas saapes un cieshanas. kaut kaads depresiivs wink.gif taa vien gribas pieiet klaat tam nabagam un pateikt: ee, kameer uudre nav komisaare viss ir kulee.

He, he, tiesjaam avatara izveele "veiksmiigi" sakrita ar muusu jaunaas eirokomisaares nomineesjanu. Bija vienkaarsji nozjeelojami klausiities Emsja "uudens liesjanu" 4dien Apollo chataa. Par ko mums taada sodiiba ph34r.gif
A taa saknjupusii nelaimes cjupa uz benkja, kaa jau dazjs labs vareeja nojaust ir Ikari Shinji.
edg
Gribeeju izteikt savu negatiivo viedokli par Rune avataru. Nu ir jau jauki ielikt karodzinju, bet, ja shis karodzinjsh tik ljoti atgaadina Latvijas karogu, tad buutu veel jaukaak, ja tas tieshaam buutu taads, kaadam Latvijas karogam jaabuut - ar garuma/platuma proporcijaam 2/1. Visa dokumentaacija sheit: http://www.latinst.lv/lat/simboli.htm#Karogs
Rune
Vai tiešām tev viņš tik traki uzbāzīgs liekas? It kā visur būtu mani posti... Kad nebūs slinkums, tad varbūt nomainīšu.
Dzonis
aaaaa!ELLADORA, tu pat nevari iedomaaties kaadas mociibas man sagaadaa skatiities (zinu, negribi neskaties)uz tavu signature bildi!Taas vinjas acis bija iemesls kaapeec man nepatika tas seriaals.es pat teiktu ka ieniiidu to!
Ella
Man NOIR gan ljoti patiik =]]]
Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =]
P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik???? huh.gif blink.gif
edg
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 16:56)
Man NOIR gan ljoti patiik =]]]
Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =]
P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik???? huh.gif  blink.gif
*

Man gan patiik... vieniigi liela taa bilde gan.
Ella
Mazaakas man nava un ja es taisu mazaaku tad vinja paliek nesmuka.
edg
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 21:46)
Mazaakas man nava un ja es taisu mazaaku tad vinja paliek nesmuka.
*

Nemanu nekaadas buutiskas atshkjiriibas:
user posted image
Ella
edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem!
Ella
Dzoni priecaajiues =DDDD
edg
QUOTE(ELLADORA @ Sep 17 2004, 11:49)
edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem!
*

Ir windowsaa taads kruts tuulis ar nosaukumu MS Paint. Ar to arii strech&skew samazinaaju liidz 60% tongue.gif

Un taa tava jaunaa bilde ir veel lielaaka, un veel daudz daudz gruutaak ir lasiit tekstu, kas starp taam bildeem nosleepies.
Ella
Nu jaa paints ha. man vinj6 to bildi melnbaltu uztaisa ja meegina saglabaat >:(
Crash
QUOTE(ELLADORA @ Sep 17 2004, 14:45)
Nu jaa paints ha. man vinj6 to bildi melnbaltu uztaisa ja meegina saglabaat >:(
*

Meegini Adobe ImageReady wink.gif
Ella
Jau uztasiiju =]
Dzonis
oh!!!paldies, ELLADORA!
un par taam aciim varbuut kaut kad izstaastiishu tongue.gif
Ella
OK tikai neaizmirsti wink.gif cool.gif Mans ir ljoti zinjkaariigs tongue.gif rolleyes.gif
Dzonis
kaut kad atgaadini...wink.gif
p.s.: tikai negaidi nezinkaadus tur briinumus...smile.gif
Dzonis
kas nu tur par nosleepumu....ok.pienjemsim ka man vienkaarshi nepatiik un viss
Crash
Man visp baigi patiik Volzha avatars... Uzreiz aizdomaajos par patiikamaam lietaam tongue.gif
GM
Crasham cool avs. Tas tāpēc, ka šķiet no redzēta anime, kas ļoti paticis. No kura tieši neatminos, bet šķiet redzēts.
Leonheart
Kikumi`s to4no ir labs un laikam "self-made" :) Hotya vinjas avataru nevar atrast ieksh vinjas deviantart lapas :(
Karlitosa (i.e. karlik`a) avatars to4no apraksta karlika butiibu :)
kaarleens
QUOTE(Leonheart @ Sep 28 2004, 13:59)
Kikumi`s to4no ir labs un laikam "self-made" smile.gif Hotya vinjas avataru nevar atrast ieksh vinjas deviantart lapas sad.gif
Karlitosa (i.e. karlik`a) avatars to4no apraksta karlika butiibu smile.gif
*

vispaa karlitos = kaarleens cool.gif
karliks ir cita persona wink.gif
Taka
Man patīk Yumes avatars wub.gif
Kikyou
QUOTE(Taka @ Sep 29 2004, 11:08)
Man patīk Yumes avatars  wub.gif
*

Man ar biggrin.gif
Leonheart
kaarleens, es karlik`u saucu par karlito un basta smile.gif
Forgotten*Memory
Vispaar man patiik visu avatari (tiem kuriem vinji ir...) un shkjirot negribaas - kuram labaaks, kuram ne! Katraa savs knifs! Interesanti un origjinaali... No More Comments! wink.gif
Taka
Un vēl man patīk Ray avatars un animētā bildīte parakstā
deBUGa
upgrade complete...

tagad mani nedriikstees suutiit d****... MAN tepat ir labi... tongue.gif
Yume
Hehe, labi.. nesūtīsim, tad mums arī būs labi.. happy.gif
deleted-ray
Man ar patiik Yumes nu ljoooti miiljais avatars happy.gif
asamashii ritori banpaia
es nomainīju savu komplektiņu, bet nepretendēju uz favorītu noteikti...
Shinobi-sama
to Ray:

MMM saktos ka esi baybladeru fans dry.gif.

----------------

Būs man ar kāds gifs jāuztaisa, garalcība bisku māc - par cik man patīk tā Ziyi Zhang, tad es ātrumā to avatāru uzmetu. Bet skatoties kādi creatīvie visi, tad mani māc neliela skaudība.

deleted-ray
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49)
to Ray:

Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik smile.gif Patiik sarkanais apseejs ap pieri (taa kaa Sanosuke no Kenshin) ar Inj-Janj pa vidu. Patiik garie mati bizee plus Tiigeris ir mans miiljaakais dziivnieks. + patiik taisiit no filmaam vai anime kaut kaadus kustiigus gifus. rolleyes.gif
tostermaize
QUOTE(Ray @ Oct 14 2004, 15:17)
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49)
to Ray:

Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik smile.gif Patiik sarkanais apseejs ap pieri (taa kaa Sanosuke no Kenshin) ar Inj-Janj pa vidu. Patiik garie mati bizee plus Tiigeris ir mans miiljaakais dziivnieks. + patiik taisiit no filmaam vai anime kaut kaadus kustiigus gifus. rolleyes.gif
*

p.s aizmirsi piebilst ka tur tavs niks rakstiits vai to pat nebiji ieveerijis smile.gif
deleted-ray
QUOTE(tostermaize @ Oct 15 2004, 11:23)
p.s aizmirsi piebilst ka tur tavs niks rakstiits vai to pat nebiji ieveerijis smile.gif
*

Nu bet logiski ka zinu biggrin.gif. Pats tak to avataru taisiiju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.