Sho zveru izvelejos jo tas ir savaa zinjaa saistiits ar manu personiibu un es pati to ziimeeju
ShinChan
Jul 28 2004, 13:46
QUOTE (Puma @ Jul 28 2004, 12:04 PM) |
Sho zveru izvelejos jo tas ir savaa zinjaa saistiits ar manu personiibu un es pati to ziimeeju |
Nav slikti, tikai man vinsj vairaak kaadu kjirzakveidiigu raapuli atgaadina nevis pumu
Jap, radiibinja interesanta. Nu jaa ShinChan, driiks tevi precizeet, vinsh tev laikam hamelionu atgaadina, vai ne?
Tas nav saistiibaa ar niku vienkaarshi zveers tas var atgaadinaat da jebko
Kikyou
Jul 28 2004, 21:34
QUOTE (ShinChan @ Jul 28 2004, 01:46 PM) |
QUOTE (Puma @ Jul 28 2004, 12:04 PM) | Sho zveru izvelejos jo tas ir savaa zinjaa saistiits ar manu personiibu un es pati to ziimeeju |
Nav slikti, tikai man vinsj vairaak kaadu kjirzakveidiigu raapuli atgaadina nevis pumu
|
Ieveero kaajas =3 Puma puma tas ir =3
zweihander
Aug 2 2004, 16:19
Nu maneejais vienkaarshi shkjielee!! un arii druscinj nelaimiigs, a taa kopumaa labais...
jap.. labs jau ir.. tikai apetiiti nerosina..
ShinChan
Aug 3 2004, 00:28
Veel buutu labi, ja vinjam pa plaisaam balti galjas taarpi raapotu un buutu aadas lanckari uz sejas, kaa arii vienas acs vareetu vispaar nebuut.
Tas jau sadistiski izklausaas!
QUOTE (ELLADORA @ Aug 3 2004, 12:41 AM) |
Tas jau sadistiski izklausaas! |
Ko ta tu no ShinChana gaidiiji? Bet jaa vispaar apetiiti rosina... XDDDDD
zweihander
Aug 4 2004, 15:31
eest...
QUOTE (zweihander @ Aug 4 2004, 02:31 PM) |
eest... |
cilveekus... smadzenes....
ShinChan
Aug 4 2004, 20:00
Atljausjos atgaadinaat (tai skaitaa arii sev
), ka sjeitan jaarunaa par foruma biedru smukajiem avatariem, nevis jaamalj bezjeegas teksti par "Dziivo mironju atgriesjaanaas" teemu, lai cik simpaatiska man taa neliktos
ShinChan
Aug 7 2004, 00:21
Atljaavos ar sev jaunu avataru uzlikt. Nebij jau nekaada vaina tam siikajam meerglim no Cowboy Bebop 6 ep., bet sjis labaak iet pie sirds.
QUOTE (ShinChan @ Aug 7 2004, 12:21 AM) |
Atljaavos ar sev jaunu avataru uzlikt. Nebij jau nekaada vaina tam siikajam meerglim no Cowboy Bebop 6 ep., bet sjis labaak iet pie sirds. |
jo shis labaak izsaka visas pasaules bezjeedziigaas saapes un cieshanas. kaut kaads depresiivs
taa vien gribas pieiet klaat tam nabagam un pateikt: ee, kameer uudre nav komisaare viss ir kulee.
ShinChan
Aug 7 2004, 11:23
QUOTE (Outlawz @ Aug 7 2004, 03:19 AM) |
QUOTE (ShinChan @ Aug 7 2004, 12:21 AM) | Atljaavos ar sev jaunu avataru uzlikt. Nebij jau nekaada vaina tam siikajam meerglim no Cowboy Bebop 6 ep., bet sjis labaak iet pie sirds. |
jo shis labaak izsaka visas pasaules bezjeedziigaas saapes un cieshanas. kaut kaads depresiivs taa vien gribas pieiet klaat tam nabagam un pateikt: ee, kameer uudre nav komisaare viss ir kulee. |
He, he, tiesjaam avatara izveele "veiksmiigi" sakrita ar muusu jaunaas eirokomisaares nomineesjanu. Bija vienkaarsji nozjeelojami klausiities Emsja "uudens liesjanu" 4dien Apollo chataa. Par ko mums taada sodiiba
A taa saknjupusii nelaimes cjupa uz benkja, kaa jau dazjs labs vareeja nojaust ir Ikari Shinji.
Gribeeju izteikt savu negatiivo viedokli par Rune avataru. Nu ir jau jauki ielikt karodzinju, bet, ja shis karodzinjsh tik ljoti atgaadina Latvijas karogu, tad buutu veel jaukaak, ja tas tieshaam buutu taads, kaadam Latvijas karogam jaabuut - ar garuma/platuma proporcijaam 2/1. Visa dokumentaacija sheit:
http://www.latinst.lv/lat/simboli.htm#Karogs
Vai tiešām tev viņš tik traki uzbāzīgs liekas? It kā visur būtu mani posti... Kad nebūs slinkums, tad varbūt nomainīšu.
Dzonis
Sep 15 2004, 00:18
aaaaa!ELLADORA, tu pat nevari iedomaaties kaadas mociibas man sagaadaa skatiities (zinu, negribi neskaties)uz tavu signature bildi!Taas vinjas acis bija iemesls kaapeec man nepatika tas seriaals.es pat teiktu ka ieniiidu to!
Man NOIR gan ljoti patiik =]]]
Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =]
P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik????
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 16:56)
Man NOIR gan ljoti patiik =]]]
Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =]
P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik????
Man gan patiik... vieniigi liela taa bilde gan.
Mazaakas man nava un ja es taisu mazaaku tad vinja paliek nesmuka.
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 21:46)
Mazaakas man nava un ja es taisu mazaaku tad vinja paliek nesmuka.
Nemanu nekaadas buutiskas atshkjiriibas:
edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem!
QUOTE(ELLADORA @ Sep 17 2004, 11:49)
edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem!
Ir windowsaa taads kruts tuulis ar nosaukumu MS Paint. Ar to arii strech&skew samazinaaju liidz 60%
Un taa tava jaunaa bilde ir veel lielaaka, un veel daudz daudz gruutaak ir lasiit tekstu, kas starp taam bildeem nosleepies.
Nu jaa paints ha. man vinj6 to bildi melnbaltu uztaisa ja meegina saglabaat >:(
QUOTE(ELLADORA @ Sep 17 2004, 14:45)
Nu jaa paints ha. man vinj6 to bildi melnbaltu uztaisa ja meegina saglabaat >:(
Meegini Adobe ImageReady
Dzonis
Sep 19 2004, 15:59
oh!!!paldies, ELLADORA!
un par taam aciim varbuut kaut kad izstaastiishu
Dzonis
Sep 19 2004, 18:34
kaut kad atgaadini...
p.s.: tikai negaidi nezinkaadus tur briinumus...
Dzonis
Sep 19 2004, 19:35
kas nu tur par nosleepumu....ok.pienjemsim ka man vienkaarshi nepatiik un viss
Man visp baigi patiik Volzha avatars... Uzreiz aizdomaajos par patiikamaam lietaam
Crasham cool avs. Tas tāpēc, ka šķiet no redzēta anime, kas ļoti paticis. No kura tieši neatminos, bet šķiet redzēts.
Leonheart
Sep 28 2004, 13:59
Kikumi`s to4no ir labs un laikam "self-made" :) Hotya vinjas avataru nevar atrast ieksh vinjas deviantart lapas :(
Karlitosa (i.e. karlik`a) avatars to4no apraksta karlika butiibu :)
kaarleens
Sep 29 2004, 10:40
QUOTE(Leonheart @ Sep 28 2004, 13:59)
Kikumi`s to4no ir labs un laikam "self-made"
Hotya vinjas avataru nevar atrast ieksh vinjas deviantart lapas
Karlitosa (i.e. karlik`a) avatars to4no apraksta karlika butiibu
vispaa karlitos = kaarleens
karliks ir cita persona
Man patīk Yumes avatars
Kikyou
Sep 29 2004, 13:45
QUOTE(Taka @ Sep 29 2004, 11:08)
Man patīk Yumes avatars
Man ar
Leonheart
Sep 29 2004, 14:22
kaarleens, es karlik`u saucu par karlito un basta
Forgotten*Memory
Sep 30 2004, 17:04
Vispaar man patiik visu avatari (tiem kuriem vinji ir...) un shkjirot negribaas - kuram labaaks, kuram ne! Katraa savs knifs! Interesanti un origjinaali... No More Comments!
Un vēl man patīk Ray avatars un animētā bildīte parakstā
deBUGa
Oct 12 2004, 19:08
upgrade complete...
tagad mani nedriikstees suutiit d****... MAN tepat ir labi...
Hehe, labi.. nesūtīsim, tad mums arī būs labi..
deleted-ray
Oct 13 2004, 21:47
Man ar patiik Yumes nu ljoooti miiljais avatars
asamashii ritori banpaia
Oct 13 2004, 22:49
es nomainīju savu komplektiņu, bet nepretendēju uz favorītu noteikti...
Shinobi-sama
Oct 14 2004, 14:49
to Ray:
MMM saktos ka esi baybladeru fans
.
----------------
Būs man ar kāds gifs jāuztaisa, garalcība bisku māc - par cik man patīk tā Ziyi Zhang, tad es ātrumā to avatāru uzmetu. Bet skatoties kādi creatīvie visi, tad mani māc neliela skaudība.
deleted-ray
Oct 14 2004, 17:17
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49)
to Ray:
.
Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik
Patiik sarkanais apseejs ap pieri (taa kaa Sanosuke no Kenshin) ar Inj-Janj pa vidu. Patiik garie mati bizee plus Tiigeris ir mans miiljaakais dziivnieks. + patiik taisiit no filmaam vai anime kaut kaadus kustiigus gifus.
tostermaize
Oct 15 2004, 11:23
QUOTE(Ray @ Oct 14 2004, 15:17)
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49)
to Ray:
.
Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik
Patiik sarkanais apseejs ap pieri (taa kaa Sanosuke no Kenshin) ar Inj-Janj pa vidu. Patiik garie mati bizee plus Tiigeris ir mans miiljaakais dziivnieks. + patiik taisiit no filmaam vai anime kaut kaadus kustiigus gifus.
p.s aizmirsi piebilst ka tur tavs niks rakstiits vai to pat nebiji ieveerijis
deleted-ray
Oct 15 2004, 15:26
QUOTE(tostermaize @ Oct 15 2004, 11:23)
p.s aizmirsi piebilst ka tur tavs niks rakstiits vai to pat nebiji ieveerijis
Nu bet logiski ka zinu
. Pats tak to avataru taisiiju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.