Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ayumi
Kikyou jaunais avs mani pievelk ''give me a break'' cool.gif
anishuara
Ichno-sama
tiesham smuks avs tev... happy.gif
Ayumi
QUOTE(anishuara @ Sep 19 2005, 21:37)
Ichno-sama
tiesham smuks avs tev... happy.gif
*

paldies,paldies! tava roze taa pat.
mans avatoru tops
1.anishuaras avs
2.Chibi
3.yumes.
4.un kikyou. laugh.gif
pinksakura
1.Yume..
2.anishuara
3.+Chibi+
4.NakashimaMichiyo
5.Hikaru
bet mans vispār ārpus konkurences....
laugh.gif
Ghoul
Ok mans top 10
1. Mans gjenjaalais avs
2. ShinChan gjenjaalais avs
3. arteck gjenjaalais avs
4. Hikaru forshais avs
5 Lapsas sexiigais avs
6. Yumes reeciigais avs
7.Shumina kaitinoshais avs
8. lastguru veel kaitinoshaakais avs
9. EliminatoR stiliigais avs
10.+Chibi+ avs
anishuara
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 21:44)
Ok mans top 10
1. Mans gjenjaalais avs
4. Hikaru forshais avs
5 Lapsas sexiigais avs
6. Yumes reeciigais avs
10.+Chibi+ avs
*

aaaaaaa sad.gif a mans avs tev nepatik... es jau neuzprasos vai ne? happy.gif
Ghoul
QUOTE(anishuara @ Sep 19 2005, 22:06)
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 21:44)
Ok mans top 10
1. Mans gjenjaalais avs
4. Hikaru forshais avs
5 Lapsas sexiigais avs
6. Yumes reeciigais avs
10.+Chibi+ avs
*

aaaaaaa sad.gif a mans avs tev nepatik... es jau neuzprasos vai ne? happy.gif
*

well, man tas chars tavaa avaa nepatika, bet avs tiiri pievilciigs, bet runa gaaja par top 10, taapeec tur ir attieciigs sviests laugh.gif
Sushi
Nu nezinu... man laikam arii vajag sarindot peec seciibas! smile.gif

1.Hikaru (shis avs ir dieviigs wub.gif )
2.Yume (shausmiigi miilji)
3.KIKyou (k-kas baigi smuks smile.gif )
4.Kagome (taads smukinjsh happy.gif )
5.-Kai- (mmm... Kamui wub.gif )
6.Shoune (taads saulains)
7.SteiN (reeciigs&ideaals wink.gif )
8.ReD_FoXy (jaa... piesaistosh smile.gif )
9.Lastguru (originaals biggrin.gif )
10.S.U.D. (reaali smiekliigs laugh.gif )
11.Church (taads misteerisks ph34r.gif )
12.ShinChan (vienkaarshi ideaals)
13.Ichno-sama (kawaii)
14.Pinksakura (ljooti forss)
15.Anishuara (miiliigs smile.gif )
16.+Chibi+ (interesants&stiliigs biggrin.gif )
17.Tigra2 (taads jautrs!!! biggrin.gif )

Heheheh... par manu nemaz nerunaasim...
ReD_FoXy
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 22:44)
5 Lapsas sexiigais avs

*

LOL dry.gif IT'S NOT SEXY... es kaadiem 5 cilveekiem jau esmu to teiktuse... d00h... dry.gif

Es veeljoprojaam esmu viena no Yumes ava faniem... Tas ir vienk aarpuss konkurences... wub.gif
Sushi
Hmmmm... Kaadam ir kaadi komentinji par manu topinju? smile.gif
anishuara
QUOTE(Missy @ Sep 19 2005, 22:26)
Hmmmm... Kaadam ir kaadi komentinji par manu topinju? smile.gif
*

zini Missy a tavs avs ir jauki skumjsh paskatoties uz to man uzreiz labak ap sirdi paliek... happy.gif
+Chibi+
QUOTE(Tomoko @ Sep 18 2005, 22:12)

2. Chibim

*

Siev.dz.! Chibim ir vīriešu dzimtē.
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 19 2005, 22:20)
5 Lapsas sexiigais avs

*

LOL dry.gif IT'S NOT SEXY... es kaadiem 5 cilveekiem jau esmu to teiktuse... d00h... dry.gif

Es veeljoprojaam esmu viena no Yumes ava faniem... Tas ir vienk aarpuss konkurences... wub.gif
*

tas ir sexiigs, un po- ko tu saki tongue.gif
Yumei nav tik labs, kaa maneejais. tongue.gif

Jaa nav jaasaka Chibim, bet gan Chibuciitei!!!!!! tongue.gif

Njaa un nezinu kaapeec, bet man patiik, Sigfas avs, taads viegls 'n' stuff.
anishuara
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 19 2005, 23:23)

2. Chibim

*

*

kada shkirba galvenaiz ka tev ir super avatars!!!!! happy.gif
Sushi
QUOTE(anishuara @ Sep 19 2005, 23:31)
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 19 2005, 23:23)

2. Chibim

*

*

kada shkirba galvenaiz ka tev ir super avatars!!!!! happy.gif
*

Nu ja Chibiite ! smile.gif
Shinobi-sama
Quote'eeshana 3 liimenjos kljuvusi varen populaara, un 'i tad posta ovneris nespeej izdvest vairaak par saraustiitu elementaarteikumu. Kas tas par debiilismu? Tas jau vairs nav forums, bet beernishkiiga svaidiishanaas ar smailjikiem, kad 2 ekraanus jaaskrollee cauri quote'eem. Kamoon moderetoram vaidzeetu iespraust savu bargo vaardu!!!
edg
Jaa, kaunaities, nelieshi! Quoteeshana 3 liimenjos, kas te atiet, ir chats. Tiesa, mani tas netraucee...

QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 22:25)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 19 2005, 22:20)
5 Lapsas sexiigais avs

*

*

tas ir sexiigs, un po- ko tu saki tongue.gif
*

Pilniibaa piekriitu! Ja atminja nevilj, tas ir seksiigaakais avs visaa foruma veesturee. Tas varbuut nav tas, ko Red Foxy grib mums ar avu paraadiit (bet ko mees taapat redzam), bet tas noteikti ir speeciigs fakts.
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Sep 20 2005, 08:59)
Pilniibaa piekriitu! Ja atminja nevilj, tas ir seksiigaakais avs visaa foruma veesturee. Tas varbuut nav tas, ko Red Foxy grib mums ar avu paraadiit (bet ko mees taapat redzam), bet tas noteikti ir speeciigs fakts.
*

NEEEE... Un kaadaa veel otaku veesturee... pff... mans avs nearko neatshkjiras no paareejiem.... baac.. MY AV IS NOT SEXY!!! mad.gif
rolleyes.gif
GunMetaL
well, thats only your opinion
Tigra2
Man patīk S.U.D. avatars, tāds histērisks
Un misy avatars, noslēpumains
Tāds jautājums, vai avatars attēlo cilvēka būtību, vai arī domāts tāpat prikola pēc?
Nuin
Dažiem tāpat, dažiem būtību.
MAn attēlo 80% būtību. Pofigisms.^^
GunMetaL
nu viss atkariigs no taa, kaa pats cilveeks to uztver...

taži maina savu avu pie pirmaa jaunaa un krutaa paraadiišanaas, daži paliek pie sava vecaa ilgu laiku. it depends on human being ^^
Nuin
EliminatoR, man ir aizdomas, ka tevs avs ir no Wonderful days.
GunMetaL
QUOTE(Nuin @ Sep 20 2005, 15:25)
*

varu apstiprinaat tavas aidomas. taa tas tik tiešaam ir un es ar to lepojos jo avs ir labs tam ir kautkas pievilciigs
Sushi
Jaa... mans avs arii apm. 80 vai 70% izsaka buutiibu! smile.gif Bet man vinjsh arii ljoti patiik!!! biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(EliminatoR @ Sep 20 2005, 16:06)
QUOTE(Nuin @ Sep 20 2005, 15:25)
*

varu apstiprinaat tavas aidomas. taa tas tik tiešaam ir un es ar to lepojos jo avs ir labs tam ir kautkas pievilciigs
*

jaa forsh avs, bet ne tik kruts kaa mans tongue.gif ( es laikam jau saaku apnikt? wink.gif )

Runaajot par avem un lietotaaju personiibaam, esmu mazliet liidziigs Hintaro, un tas ir mans miiljaakais chars. Avs man tieshaam patiik un mainiit to netaisos! smile.gif

Un lapsa, tavs avs ir sexiigaakais foeuma veesturee ( vieniigi mans paarspeej )!!!!! laugh.gif
Sushi
Nu jaa... Tu, S.U.D. vareetu buut liidziigs Hintaro... rolleyes.gif
anishuara
Es atradu musu foruma visjaukako avu visa ta vesture happy.gif {nju vismaz pec manam domam }

And the prise goes to NakashimaMichiyo

paskatieties pashi ja man neticat vienkarshi kawaiii happy.gif
Sushi
Njaa, jaa! Nakashimai ir smuks! happy.gif
Freya
paldies par komplimentu... wub.gif man personīgi ļoti patīk Pinksakuras avs....un Tsukino avs...
Tomoko
Eu, kapeec mani posti tiek izdzeesti? sad.gif ;( I'm sad, jau taapat suudiiga diena bija...
Sushi
Anishuara, tavs jaunais avs baigi smuks! Sho atstaasi? wink.gif
anishuara
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 19:54)
Anishuara, tavs jaunais avs baigi smuks! Sho atstaasi? wink.gif
*

big thx happy.gif atradu sho avu un iemilejos... wub.gif tapec domaju ka shis man palix uz ilgaku laiku... >.< tad jau redzes rolleyes.gif ja nu es atradishu ko labaku tad laikam ari aizstashu... tongue.gif bet pagaidam palikshu ar sho...
Ayumi
mans beediigs ka tava Roze(FMA) no ava pazuda. dry.gif
ak jaa s.u.d avs rullee. laugh.gif
Shaisuke
QUOTE(Tomoko @ Sep 18 2005, 21:12)
10. Shaisukes ieprieksheejais (ar to laaciti un siiko.. biggrin.gif riktiig labz)
*

Tas ir Gloomy Bear.

Btw, piekriitu Shinobi Sama. Neredzu shim topikam nekadu jegu. Vislaik atkartojas vieni un tie pashi teksti. "mans avs ir smukaakais. nee mans. Nestriidies ar mani, protams ka mans avs ir labaakais....a kaa tad ar maneejo? vai jums nepatiik? .... jatta jatta" No malas tads iespaids, ka te ir savakusies kaudze ar maziem smilshkastes vecuma berneljiem, ar atbilstoshu uzvedibu. Uzskatu, ka, lai shim topikam butu kada jega ir ieteicams izveidot kkaadus verteshanas kriterijus. Vai vismaz katram skaidri un gaishi nobalsot par kadu konkretu avataru, un nedeljas vai menesha beigas pasludinat teiksim "Avatar of the week/month". Citaadi siis bezgaliigaas "ir gan seksiigs/nav gan seksiigs" teemas malshana saak piegriezties.

Bet tas ir tikai mans viedoklis.

~BN~
edg
Shis topiks tika saakts taa:
QUOTE(ShinChan @ Mar 1 2004, 10:31)
Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis.
*

Tad nu arii dereetu dariit, kaa prasiits - pamatot.

Es vispaar esmu apjukumaa un neprotu pamatot, kaapeec buutu labi vai slikti rakstiit nepamatotus ierakstus formaa "Man ljoti patiik X avatars."
+Chibi+
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 14:47)

Citaadi siis bezgaliigaas "ir gan seksiigs/nav gan seksiigs" teemas malshana saak piegriezties.

*

gluzhi manas domas. dry.gif
ShinChan
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 14:42)
Shis topiks tika saakts taa:
QUOTE(ShinChan @ Mar 1 2004, 10:31)
Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis.
*

Tad nu arii dereetu dariit, kaa prasiits - pamatot.
*

Pilnīgi piekrītu topika aizsācējam, starp citu, reti pratīgs cilvēks.
aigarius
He, he. Tadā gadījumā izskudinu konkursu par septembra seksīgāko avataru. Lūdzu nominācijas. Pašiem sevi nominēt nevar, atteikties, ja kāds tevi nominējis arī nevar (chau, foxy wink.gif).
1. oktobrī es uztaisīšu jaunu topiku ar balsošanu un tad mēs arī noteiksim uzvarētāju.
Paralēli varat arī izteikt nominācijas septembra mīļākajam, cooolākajam un personībai atbilstošākajam avataram!

P.S. Ir nominējami tikai tie avatari, kas ir forumā septembra mēneša laikā un kura attēlu nominātors var ielikt savā nominācijas postā.

P.P.S Nominācijām ir jābūt ar pamatojumu cool.gif
ReD_FoXy
QUOTE(aigarius @ Sep 21 2005, 18:18)
(chau, foxy wink.gif).

*

Attaa aigarius... tongue.gif
Shaisukei tieshaam radaas laba ideja par shaada tipa konkursu... Tas vareetu buut tiiri interesanti happy.gif maybe riikot kaigan ietvaros? ( muahahaha es neesmu ieksh kaigan... laugh.gif ) Bet kas notiks ar uzvareetaaju? balvaa - bans? laugh.gif
edg
Oficiaali nomineeju Red_Foxy par septembra seksiigaako avataru.
image

Kaapeec sevi nomineet nevar? sad.gif
Sushi
Hmm... Seksiigaakais... taadi jaw nemaz tik daudz te nav! Nu jaa.. varbuut Foxijai, bet... Nu nezinu! Bet ideja par to konkursu laba. Un buutu labi, ja visi uz shii konkursa laiku nesaaktu spariigi mekleet jaunus coolos avus, bet gan atstaatu tagadeejos. mellow.gif happy.gif
Sigfa
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 20:57)
Oficiaali nomineeju Red_Foxy par septembra seksiigaako avataru.
image
*

Sansee! 3 balsis par sarkanaas lapsas seksiigaakaa avatara nominaaciju!
anishuara
un ka vel piekritu visiem, man personigi ari liekas ka foxy avs ir vissexigakais.... happy.gif weee kawaii..... happy.gif wub.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Mdems... re kur mans top10: tongue.gif

1. Ichno-sama
2. Tsukino
3. dark angel
4. EndlessReality
5. Kikyou
6. Yume
7. Chibi
8. <Graph>
9. NakashimaMichiyo
10. Lija
Church
stulba ideja. - ieviest papildus pollu ar vismaz 20 entrijiem un .. vai ir iespeeja ik nedeelju pievienot/nomainiit/updeitot ja biezhaak piedaavaati citus entriji pollam?
aigarius
QUOTE(Church @ Sep 25 2005, 14:39)
stulba ideja. - ieviest papildus pollu ar vismaz 20 entrijiem un .. vai ir iespeeja ik nedeelju pievienot/nomainiit/updeitot ja biezhaak piedaavaati citus entriji pollam?
*

Poolu par vis<pazīme> avataru varētu rīkot tikai par kādu laika periodu, piemēram manis izziņotais pools ir par septembri un tāpēc tas sāksies tiešo 1. oktobrī un visas izmaiņas pēc tam uz poolu neatsauksies.

P.S. Pagaidām lapsiņas avatars ir vienkārši ārpus konkurences (jo neviens konkurents pat nav pieteikts smile.gif)
Tigra2
Kā būtu, ja mēs šite pat pieteiktu kandidātus, tad izveidotu pollu, lai balso, pēc divām nedēļām, balsošana beidzas un visi grupveidā iet apsveikt uzvarētāju, pretējā dzimuma pārstāvji, lai sniedz bučiņu...bet tā jau tikai tāda ideja
pinksakura
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2005, 20:48)
Kā būtu, ja mēs šite pat pieteiktu kandidātus, tad izveidotu pollu, lai balso, pēc divām nedēļām, balsošana beidzas un visi grupveidā iet apsveikt uzvarētāju, pretējā dzimuma pārstāvji, lai sniedz bučiņu...bet tā jau tikai tāda ideja
*

Ģeniāla ideja Tigra2 par to apsveikšanu...tad ja var nominēt sevi es nominēju sevi...bet ja nē tad vēlāk palabošu postu un pateikšu... laugh.gif laugh.gif
Sushi
Heh, es arī labprāt nominētu sevi!
Man vispār te daudzi patīk. rolleyes.gif , laikam jāsāk ciešāk vērot!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.