Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
jurc
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:55)
*gi gi* Thx Jurchik... Esmu prieciga, ka tev patik... Es tikai TEVIS del vien centos, lai tev butu patikamak skatities uz maniem postiem...  wink.gif
*

huh... huh.gif
tas bija mājiens?
dmonster
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:00)
Vienalga "viņa"!  Avatara paradita sievieshu dzimuma parstave...  [ vai ari esmu parspelejusies MU, kur mani visi uzruna ar "viņš" un man nakas to visu laiku koriget... Man jau tadi reflexi...] sleep.gif
*

Es uz "viņš" uzsvēru uz tava avatara latviskās izrunas vīrieša dzimuma galotnes "s" . (did I really write this huh.gif ?)
anishuara
ja mimi6kas avatars ir super, tomer man liekas ka vinjai ir tainiba jo parstav siev dzimti..... ^__^
Dzonis
un vispār..avatars ir TAS..kā nekā nedzīvs "priekšmets"
-kumori-
QUOTE(JurCHiX @ Jun 26 2005, 17:03)
huh...  huh.gif
tas bija mājiens?
*

*hmm* Majiens uz ko? ? ? rolleyes.gif Es tikai raxtiju, ko domaju... Man patik dzeki, kam patik tas pashas lietas, kas man wub.gif

Un vispar... vai nav vienalga... aizmirstam par to, ko raxtiju... dry.gif
+Chibi+
<----------------------------

Es jau necenšos te izrādīties ar savu jauno avvu.... NEMAZ. laugh.gif
aigarius
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 21:18)
Es jau necenšos te izrādīties ar savu jauno avvu.... NEMAZ.  laugh.gif
*

Prikolīgs, bet man tavs iepriekšējais labāk patika - dziļāks cool.gif
Nuin
Gatavs nošauties no jūsu spama.* Skatās uz avataru* ph34r.gif
deleted-ray
es censhos pietureeties pie edq principa, ar to avataru nemainiishanu smile.gif
Bet man ar patiik MIMI'jas avatars-avatariene smile.gif
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 21:18)
<----------------------------

Es jau necenšos te izrādīties ar savu jauno avvu.... NEMAZ.  laugh.gif
*

HAHAHAHAHAHAHAHA! laugh.gif
Labs avs!
X_Kamui
smile.gif Man gan Chibi gan MIMI avatari patik rolleyes.gif .....
Sigfa
hmm, es ar negribu mainiit avu, savaadaak mani vairs neatpaziis, taa veesi urbaanaa bilde ir tieshi tas ko toreiz no vinjas centos izdabuut biggrin.gif

Jaasaka, ka man shajaa forumaa patiik gandriiz visi avi, nevaru nevienu taa baigi izcelt.
dmonster
Es laikam piederu pie tiem cilvēkiem, kuriem ļoti patīk pagaidimējie Chibi un MIMI avatari. smile.gif
Hikaru
Pinky avatars man baigi patīk. wub.gif happy.gif Var skatīties un skatrīties ilgi un neko vairāk nedarīt.
Nuin
QUOTE(Hikaru @ Jun 28 2005, 23:03)
Pinky avatars man baigi patīk.  wub.gif happy.gif Var skatīties un skatrīties uz avataru un neko vairāk nedarīt.
*

Šāds avatars pamatīgi novērš uzmanību no posta. pārāk daudz kustību.
-kumori-
A Man Loti Patik Nuin Avatars happy.gif
Tik smuka bildite! ! ! [ ceru, ka nedusmojies, bet es saglabaju to sava kompi, lai butu tuvak wink.gif ]
Nuin
Viss ok.
jurc
Nuin, tev vajadzētu biežāk lietot tādu frāzi kā "es nošaušos". Tev tas ļoti piestāvētu.. tavam avam tb
Pinky
heh, man ir forsh avatars, un domas no posta vinsh nenoveersh... tongue.gif
kaarleens
QUOTE(Pinky @ Jun 29 2005, 08:41)
heh, man ir forsh avatars, un domas no posta vinsh nenoveersh...  tongue.gif
*

noveersh noveersh lasot tavus postus ar kreisu aci visu laiku uz vinju luuru un peec tam luuru ar abaam, galvaa protams tikai ecchiigas domas raisaas cool.gif
anishuara
nav brinums tas ta4u esi tu!!!! tev vienmer tadas domas.... tongue.gif
-nDigo-
pinky avators, tas ir paraak .. vinsh uzmaniibu noveersh, kaa tika mineets smile.gif *ieseivo to aviku sev uz PC un skataas atkal un atkal laugh.gif *
Yume
runājot par Nuin avu, hehe, man tas asociācijas ar "nošaušos" nu nekādi neizsauc. tauta zin kas tajā ir? Saiyuki redzēja? Sanzo pazīst, tas tipiņš ir tas kas nošaus kādu citu, bet nu nekādi ne sevi. Hehe, velarvien tas ir viens no čariem kuram es labprāt uzmestu ķieģeli uz galvas, so annoing... biggrin.gif
+Chibi+
Aaaaa... Man gan Sanzo liekas nenormāli rēcīgs... Un tā bilde ir tipiska viņam - "I'm so excited that my head's gonna explode.." Like "You're all so goddamn anooying.." *rolls eyes* Tipisks Sanzo, heh heh. Man ļoti patīk. ^^
Tsukino
Un ja par avatariem, man baigi pariika Yumes vecais un veel man baigi patiik +Chibi+ jaunais, no kuras animes tikai neatceros... sad.gif
ETM
QUOTE(Tsukino @ Jul 2 2005, 22:31)
Un ja par avatariem, man baigi pariika Yumes vecais un veel man baigi patiik +Chibi+ jaunais, no kuras animes tikai neatceros... sad.gif
*

FMA

Un es esmu Chibi paraadaa pateiciibu par savu jauno avu. Nez kapeec vinjai skjita ka man piestaaveetu.... *padomaa, dzerot Bauskas tumsho*
Church
laikam katram savs avatars i vismiiljaakais ;>
vismaz par saveejo tagadeejo es uzreiz sajuusmaa iedegos kad kautkur ieraudziiju
alt
eee ETM cits avatar
sugoi

bet man mans patiik, protams, bleach bleach bleach
jurc
QUOTE(alt @ Jul 3 2005, 15:13)
bet man mans patiik, protams, bleach bleach bleach
*

Gomenesai, bet nu īstenībā man tavs avs bik tracina, it īpaši tie kas ir tavā journālā. Varbūt ja noskatītos Bleach, ta domas mainītos, bet nu manas domas paliek manas domas un tās nav jāņem vērā.
Sigfa
Chibi, tu, kaa vienmeer lec preikshaa aizvainojumiem, bet ljauj man tev noraadiit uz ta ka shis ir publisks forums- katram ir briiva vaarda tiesiibas, tapeec tev nav tiesiibu vinjam kautko aizraadiit, bet tas nav tas ko gribeeju teikt. Tu, kaa super-mega-ultra pozitiivs cilveeks, paaraak saasinaati uztver negatiivas emocijas. Ja cilveekam kautkas nepatiik, tad tas nav jaanosleedz. Katram ir tiesiibas zinaat ko par vinju domaa citi- tu to shobriid liedz. Paarlieku emocionaali cilveeku lielaakaa probleema ir taa ka no vinjiem visu sleepj, kaa vinjsh kljuus par sakariigu cilveeku, ja nezin ko par vinju domaa? Taadi kaa tu, kas visu laiku tikai "Tu esi briinishkjiiga!" u.tml. fraazes shos cilveekus grauj pashos pamatos, taadejaadi padarot arvien vaariigaakus pret iespeejami skarbaako realitaati.

Give it a thought & Nelec lodeem priekshaa wink.gif

Par aviem- ETM avatars ir kapitaali vislabaakais smile.gif
lastguru
papildinaajums sigfas runai:
Chibi, un lai tev kaut ko pieprasiit izmainiit savaa avataraa/sigaa JurCHiXam tiesiibas ir nepaskaidrojot iemeslu, taapeec vinjsh arii ir mods tongue.gif
jurc
1) Piekrītu Sigfam
2) lastguru, es viņai neko neesu mainījis, tik teicu ka viņai vairāk piestāvēja avatars no FMA, bet es viņai to NELIKU mainīt. Nav jau obligāti jāklausa visi cilvēki. Galvenais ka tev pašai patīk.
3) Ļoti atvainojos ja kādu aizvainoju/aizskāru. Tas nemaz nebija tā domāts. Gomen nasai.
4) Un beidzam šeit runāt par cilvēku aizvainojumiem utt...
SheWr
es kaa vienmeer skatos peec grafikas, taapeec man tagad taa labi aciis iekrita CloudX jaunais avatars
Batou
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 3 2005, 19:24)
Piemēram, drusku emocionālākus cilvēkus tavi vārdi var ļoti aizskart un aizvainot. Jo avs iekš foruma ir kā feiss ārpus tā. Nomaini seju! Hah hah. XD
*

tad jau man nav sejas sad.gif
anti
nu man labākais, gluži saprotami, liekas mans avatars - jo tur esmu es.
hihi :>
anishuara
mdaaa man gan patik savs pareizi teica, ka katram savs avs milaks... neka mes neliktu sev dazadus avus... ja jau mums patiktu 1 un tas pats avs tad mums visiem butu vienadi avi... un pietam mes visi esam atshkirigi un tapec mums avi ir dazadi tapec tie ir tik jauki... tapec ka katram otakietim sheit avs ir lidzigs sev pasham.... laugh.gif
Tsukino
Jaa, un klausies Chibi, vai vispaar taada meitene kaa tavaa avataraa bija?
Viena vai otra...
anishuara
QUOTE(Tsukino @ Jul 4 2005, 15:48)
Viena vai otra...
*

un ka to sprast... sry blondine.. leni pielec..... unsure.gif
Tsukino
Vienkaarshi... vai anime arii bija taads cilveecinjsh...
Taa mazaa man likaas redzeeta, bet pacik FMA veel neesmu redzeejusi maybe es tikai par daudz skatos uz Chibi jauno avataru... biggrin.gif
Kikyou
Shhh, noskaties FMA! ^_^
Bet jā, animē bija tāds cilvēciņš.
Tsukino
Ok, bet kur var to animi atrast? ph34r.gif
Kagome
QUOTE(Tsukino @ Jul 4 2005, 17:09)
*

DC++
anti
Viena vai otra...
*

hm.. neatceros, ka +Chibi+ avatarā būtu kaut viena meitene..
anti
QUOTE(Kagome @ Jul 4 2005, 17:39)
Ok, bet kur var to animi atrast? :ph34r:
*

DC++
*

.. bittorrentos, ircā failservos, emulē, soulseekā, utt, utt. :)
Tsukino
QUOTE(anti @ Jul 4 2005, 18:03)
QUOTE(Kagome @ Jul 4 2005, 17:39)
*

DC++
*

.. bittorrentos, ircā failservos, emulē, soulseekā, utt, utt. smile.gif
*

wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Paskatiishos...
Kagome
QUOTE(anti @ Jul 4 2005, 18:02)
Viena vai otra...
*

hm.. neatceros, ka +Chibi+ avatarā būtu kaut viena meitene..
*

bij, bij, meitene ar blondiem(ja taa var teikt) matiem un divaam astiiteem(ja nemaldos).

P.S.+Chibi+, tavs avatars ir superiigs!! biggrin.gif
X_Kamui
Giii XD man jaasak meklet sev jaunu avu ph34r.gif
Kagome
QUOTE(-Kai- @ Jul 4 2005, 19:51)
Giii XD man jaasak meklet sev jaunu avu ph34r.gif
*

kaapeec? kas vainas tavam pasreizejas avataram?
alt
image
X_Kamui
QUOTE(Kagome @ Jul 4 2005, 19:09)
kaapeec? kas vainas tavam pasreizejas avataram?
*

Lab nu lab, nekas....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.