Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusinjsh
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Shaisuke
Lieta taada, ka ir iespeeja taisiit kkur septembra beigaas/oktobra saakumaa tusinju. Nekaads cosplay, vnk taapat vien...
Maaja, kur to ir iespeejams taisiit atrodas Inchukalnaa. Divi staavi, gultu pietiekami daudz lai visi vareetu saguleet, guljammaisi uz vietas. (Tas taapeec ka maajaa pa vasaru notiek klinshu kaapshanas nometne.) Maaja pieder manai trenerei un vinja to iziiree paziistamiem cilveekiem tusinju u.c pasaakumu riikoshanai. Vieniigais miinuss, ka maaja ir veca, nezinu kaa otakieshi attiecas pret to, bet citaadi - vietas daudz, blakus mezs, divi ezeri un laba pirts...

Ko juus par to domaajiet?

~BN~

UPD:
kopsavilkums par alkoholu:
Sigfam - jaa,
Parejiem - nee,
alkoholam - ierobezhots liidz absoluutam minimumam, kontrolees alt.

UPD 2:
QUOTE(aigarius @ Sep 8 2005, 21:25)
15. oktobris:
12.00 - velosipēdistu starts no Origo, visi pārējie sāk pie tā paša Origo vākties kopā
12:30 - tiek norīgota pārtikas delegācija, kas iepērk pārtiku iekš Origo RIMI
13:00 - automobilisti izbrauc ar mašīnām, vilciennieki izbrauc ar vilcienu Rīga-Sigulda
14:00 - vilciennieki iebrauc Inčukalnā un sāk čāpot uz mājas pusi
14:30 - visi beidzot ir savākušies pie _pareizās_ mājas, izpakošānās, pārģērbšanās, audio/video/mutimedio aprīkojuma uzstādīšana
15:00 - tiek uzsākta pirts kurināšana, oficiālā pasākuma atklāšanas runa, uz viena no mēdiju attēlotājiem tiek palaists "She and her Cat"
15:15 - anime iet uz visām to spēlēt varošām ierīcēm, brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm,  laugh.gif
17:00 - pirmā pēršanās -- tikai dāmas
18:00 - spēle "Ultimate"
19:00 - otrā pēršanās -- tikai kungi
20:00 - spēle "King"
21:00 - random pēršanās (kautrīgie - peldkostīmos)
22:00 - tiek izziņotas un ar brīvprātīgo palīdzību sakārtotas "nolūzšanas" vietas
23:00-07:00 - hiperintelektuālā spēle "Yume" un vispārējs bezsakars

16. oktobris
07:00 - rīta pikošanās (ja atbilstoši laikapstākļi) (pikoties nolūzšanas zonās _nav_ aizliegts wink.gif)
09:00 - brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm
10:00 - brokastis
11:00 - ?
14:00 - atsaldēto vietu sildīšana ar globālu tea-party un aņukiem
15:00 - lastguru dzimenes sumināšana, jubilāra cilāšana, mērcēšana mucā, vārtīšana sniegā (nevajadzīgo izsvītrot)
15:30 - random spēles ("Yume", "Go", "Ultimate"), anime, ...
18:00 - sākam sakopt teritoriju
18:20 - visi atstāj teritoriju
19:00 - vilciennieki kāpj vilcienā Sigulda-Rīga
20:00 - pasākuma beigas pie Origo, Kaigan himnas kolektīva dziedāšana biggrin.gif

*

UPD 3 :
Parunajoties ar daziem cilvekiem nolemam, ka pargajiena nebus, jo 1) tam tika atvelets par maz laika (vajadzeja vismaz 5 stundas iedalito 2 vieta); 2) Cilveki pec neguletas (ka nu kuram) nakts, saubos vai visp gribes kkur iet.

UPD 4 :
Izmaksas - Ls 1 par tusu (Jo maaja tiek iireeta)
                             Ls 1, 14 celjam turp atpakalj (tiem kas brauc no Centraalas Stacijas)
                          Paika - Grozinji.

UPD 5 :
Veel luugums visiem tiem kam ir guljammaisi njemt tos liidz, jo tur esosho guljammaisu visiem NEPIETIKS! Tie kas grib iet pirtii liidz njemat arii dvieljus. Siltas dreebes arii nenaaks par ljaunu, kaa nekaa rudens tak. smile.gif

UPD 6:
Cilveeki kas plaano ierasties -
Adar
Aigarius
alt
anti
bbad
Deadly Frozen
Dero
edg
Eliminator (BAMS)
ETM (soirvakt)
FaNtA
Faplo
Forgotten*Memory (Eternity)
GameMaster
Hikaru
Iori Yagami
Isabel Carmin fon Edelhain (dupseenc)
Jaladin
Janchux
JurCHiX
Kagome
-Kai-
Lastguru
Lija
Naktspukjiite (IN'KO)
not_alone
One_Winged_Angel (Kaspars)
Pinksakura
QUATRO
Rags
Ray (Artuurs)
Red_Foxy
Rudoru-san (Martinjsh)
Sephiroth (Ernests)
Seven_of_Zero
Shade de Monesko
Shaisuke (Neko, Melnais_Vilks,_D_N_X_ )
ShinChan
Shinobi-Sama
Shoune
Sigfa
Sipps
S.U.D (Justs)
Tador (kami-sama)
Tenjou
TroTils (Artuurs)
Yume
za4peedinja
Zeloco
zenofex
Zuzix 

Ludzu cilveki kas zin ka noteikti buus/varbuut buus atsuutiit man PM.
Sigfa
izklasuaas labi. Kaa izskataas 'veca' maaja?
One winged angel
uuuuuuu... Tai mājā gadienā nespokojas??? biggrin.gif
Shaisuke
'Veca' maaja domaata ar to ka vinjai ir stabili paari 100 gadiem.

Es jau vareetu pastaastiit par alpiinistu 'spociigajiem' inchukalniem, bet tas buus pamatiigs offtopiks.

Aaa, un alkohols atljauts.

~BN~
aigarius
Es esmu ar visām četrām par, ja cosplays ir atļauts un alkohols tiek padarīts par stipri opcionālu pasākumu (piemēram, kā šajā cosplayā).

Tur uz kādas sienas gadījumā klinšukāpšanas trasses nav statisītas treniņiem? Tas būtu jautri biggrin.gif

P.S. Tur būtu blakus kads atklāts laukumiņš aptuveni futbola laukuma (vai mazliet mazākos) izmēros?
Sērfijs
Kad izlasīju, ka ir pirts, nolēmu, ka par braukšanu domāt nav vērts - ir jābrauc.
jurc
Kā tur ir ar tehniku - TV, PC, mož projektors uz kā varētu animi posīt?

Izlasot pēdējo teikumu par pirti un 2 ezeriem kautkā siekala saskrēja... ideāla vieta tusiņiem...
Shaisuke
Agraak tur bija koka aizkjeres uz pirtinjas aizmugureejaas sienas, tagad nezinu, var jau ar Liaanu (treneri) sarunaat lai uzliek. Tur no otraa staava var laisties lejaa ar virvi, un kaapt uz otro staavu ar atljauts. Sisteemas ir, shnjores ir, mezaa paarceltuves (divas) ir. Tik man jaazin apmeeram nedeelju ieprieksh vai visp kaads taisaas braukt, jo Liaanai otrajaa staavaa jaaiestiklo logi ( biggrin.gif laikam kkaads panku tuss bija)... LOL

Cosplejs atljauts, par laukumu nezinu (to vietu tik labi nepaarzinu), mosh tuvumaa ir, pajautaahu. Par alkoholu, kas grib lai dzer, tomeer nebuutu ieteicams, es jau liaanai palieliiju otakieshus kaa kaartiigu tautu XD

EDIT : Vot par to TV taa ir probleema, jo Liaana tur vairs neriskee pirkt jaunu, ieprieksheejie peec alpiinistu tusinjiem ir aizgaajushi nebuutiibaa, anime buus vieniigi tad ja kaads pieteiksies aizvest portatiivo. Es mosh sarunaashu ar treneres deelu lai sis aizved PC.

VEELVIENS EDIT : Ja cilveeki veelas, varu Liaanu pierunaat lai aizved muus paargaajienaa (kaadi 5/6 km) uz tuveejaam klintiim, tur ar var kaapt.

~BN~
Isabel Carmin fon Edelhain
Yey.... Majas vecums nebiedē galvenais ka ir kur palikt. Lai gan ir viens jautājums - ka tur ar apkuri un siltumizolāciju? Mans ir loti jūtigs pret caurvējiem.
+Chibi+
Būšu materiāliste: cik tas mums izmaksās?
X_Kamui
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:39)
Būšu materiāliste: cik tas mums izmaksās?
*

haha labs jautajums biggrin.gif kurš ari mani interesee.........

Un par tusiņu...
mde, sen jau es nebiju uz otaku tusiņiem, ta ka es laikam piedalos rolleyes.gif
Shaisuke
Zini es teikshu, ka ar siltumizolaaciju buus oki tongue.gif Ja kas, vareesi gulet arii telpaa blakus pirtinjai, ja cilveeki ies pirtii, taa telpa buus piesildiita. (Gulta tur ir)

Par izmaksaam man jaarunaa ar Liaanu, bet tas vareetu buut no 50 sant. liidz 1 latam, no cilveeka. Atkariibaa no taa cik cilveeku buus.

+ veel celjsh

par paiku var sarunaasim, bet visticamaak ka buus taapat kaa ar za4a tusu.

~BN~
GunMetaL
sounds good. bet njaa ar tehniku taa pavaaji, bet teoreetiski mums jau vaig tikai monitoru smadzenes jau varam itka paši atnest. (ļaunaakajaa gadijumaa) un vel kaa ar skaļu muuziku ?? :|
Naktspukjiite
Piedalos. ^^
Ayumi
es labpraat piedaliitos, bet man vaig siikaaku informaaciju. ph34r.gif
Lija
njā? Tuss??? Uzreiz iemirdzējās kreisā acs!!! cool.gif vajaga runāt konkrētu datumu, lai tauta var atprasīties un izbrīvēt tieši to laiku!!!
Nebūtu slikti ja varētu arī kaut ko cosplayot, taču pati par sevi nezinu vai kaut ko šajā laikā pati būšu spējīga sataisīt... tā kā, par cosplay arī var uzlikt uz podziņas - ja var tad nāk! unsure.gif
Melnais_Vilks
esu taja maaja bijis neskaitaamas reizes... sakaraa ar to alpiinisma nometni! Iisumaa par maaju: kaadus 100 vai vairaak mazaak nezinu iisti gadus tur bija dzirnavas bet visas noliktasvas ir paartaisiitas par istabaam un lifts katraa staavaa paarveidots par toleti! pashai maajai itkaa ir divi staavi ,bet nu tur ir taa ar pagrabiem ka ir viens pagrabs kursg ir tik pat liels kaa viens staavs un taja pagrbaa var nokaapt dziljaak uz veel vienu pagrabu pagrabu:) v.v.s. tautai pa to maaju ir kur pakliist.... veel ja interesee mieriigais vakars prieks staastinjiem tur ir arii normaala lieluma istaba ar 4 guultaam un kamiiinu!!! Runaajot par to paargaajienu ko piemineeja Shaisuke... tas ir kaadus aptuveni 5-4 km no maajaam parasti paargaajiens beidzaas pie murjaanju sporta skolas nu tur veel blakaam ir veca pamesta kamaninju trase! Blakus kamaniju trasei ir klinshupiie un protams milshu lkintis kaadus 6-7 m augstas nu un trenere var uztaisiit kaadu alpiinisma distanci ar virveem un varat uznjemt laiku un uztaisit savstrapeejas sacensibas! paceljam noteikti noiesiet garaam rodelju trasei un varbuut arii uz tilta vareesiet pa dulfereeties lejaa!!!

Cilveekiem kas nezin kono noziimee DUULFEREETIES..... Tas ir laisties pa virvi no kaada augstuma lejaa!!!! nu tasnu buutiibaa iisuma arii viss! rolleyes.gif
lastguru
QUOTE(aigarius @ Sep 6 2005, 22:42)
P.S. Tur būtu blakus kads atklāts laukumiņš aptuveni futbola laukuma (vai mazliet mazākos) izmēros?

man laikam no riita pamodoties smadzenes tik labi nesteaadaa, jo nevaru sarast kam tev laukuminjsh? ciinjas riikot vai?

(yey, mans shoreiz laikam nav brauceejs, jo savas intereses ir beigushas, bet aizvilkt veel neviens nepiesakaas... esmu laimiigs smile.gif )
anti
domāju, ka piedalīšos, jo izklausās jau vilinoši - gan vieta, gan māja. ja vien, kā allaž, kaut kas nenojuks un es netikšu.
slay3r
Sounds spooky!
I'm in!
Shaisuke
Mana mamma pieteicaas aizvest manu kompi ar masiinu uz turieni, taa kaa skatiities buus uz kaa.

Un par skalju muuziku, taa ir atljauta, klausiities varees uz kompja, taapeec ka tur esoshais magjis bojaa diskus, domaaju ka Liaana jau pie skaljas muuzikas ir pieradusi njemot veeraa visus alpiinisma tusinjus kad liidz 5 riitaa skan grindcore, un anyway, tur 2km attaalumaa nav nevienas maajas kur pastaaviigi uztureetos cilveeki, taa kaa nevienu netraucees.

Sodien vai riit tiksos ar treneri, taa kaa vareesu noskaidrot preciizus datumus, kad mees driikstam ierasties tai maajaa.

~BN~
Church
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 11:26)
Sodien vai riit tiksos ar treneri, taa kaa vareesu noskaidrot preciizus datumus, kad mees driikstam ierasties tai maajaa.
*

imho cilveeki buutu pateiciigi uzzinaat orienteejosho $$ summu, ko vareetu galvaa sadaliit uz potenciaalo otakieshu skaitu ;>
P.S.
Taa kaa vismaz pirmo atvaljinaajuma nedeelju visdriizaak nodziivoshos pa latgali, laikam uz sho pasaacienu nebuushu.
ReD_FoXy
Ja izdosies izrauties no savu vecaaku nezheelastiibas un skeptiskaas uztveres par tusinjiem.... - I'M IN!!! happy.gif
anti
tāds jautājums - tā kā man tā arī nav sanācis piedalīties jūsu tusos, tad - ko jūs tajos īsti darat? nu, ja neskaita anime skatīšanos.
Ghoul
QUOTE(anti @ Sep 7 2005, 14:48)
tāds jautājums - tā kā man tā arī nav sanācis piedalīties jūsu tusos, tad - ko jūs tajos īsti darat? nu, ja neskaita anime skatīšanos.
*

daudz perversu lietu, speeleejam modificeetas viesiibu speeles, ciinamies ar boofed zobeniem, runaajam par hentai un daudz ko citu...........
Domaaju, ka uz sho tusu vareetu tikt!!!!!!! smile.gif
Sērfijs
Bez tam šitajā tusā parādas jauna izprieca - PIRTS!!!
ETM
piu... vot vajadzeeja pateikt, ne?.... tagad man boofi ar buus jaastiepj liidzi (itkaa es to taapat nebuutu dariijis).

Kas iisti tas buus par kompi (ekraana izmeers) un kada tehnika nodroshinaas skaljo muuziku? man vairaak simpatizee nevis skalja bet kvalitatiiva skanja, tapeec 50000 watu 10X15X12cm magnetafons jaunu nebuutu labaakais variants.

UPD: laikam pakjershu liidzi MTG kaartis, peed dazha laba ieteikuma. ceru, ka ja kaadam bez manis ar kaada kava ir,tad taa tik panjemta liidzi.

P.S. Vajag nodroshinaat izklaizhu pasaakumu daudzveidiibu, lai nebuutu garlaiciigi, nevis suudzeeties ka nav ko dariit.
pinksakura
oooo ja es varēšu tad es būšu ...bet tad es rakstu cd ar anime...
anti
QUOTE(ETM @ Sep 7 2005, 15:47)
UPD: laikam pakjershu liidzi MTG kaartis, peed dazha laba ieteikuma. ceru, ka ja kaadam bez manis ar kaada kava ir,tad taa tik panjemta liidzi.
*

bija jau vēl tie, kas to GO (?) spēlēja.
Shaisuke
QUOTE(ETM @ Sep 7 2005, 14:47)
P.S. Vajag nodroshinaat izklaizhu pasaakumu daudzveidiibu, lai nebuutu garlaiciigi, nevis suudzeeties ka nav ko dariit.
*

Pie shii tiks piestraadaats. wink.gif

~BN~
aigarius
QUOTE(lastguru @ Sep 7 2005, 10:17)
man laikam no riita pamodoties smadzenes tik labi nesteaadaa, jo nevaru sarast kam tev laukuminjsh? ciinjas riikot vai?

Būtībā es domāju par Ultimate, bet tava ideja arī nav peļama - cīņas ar zobeniem, aikido paraugdemonstrejumi, ... smile.gif

QUOTE(lastguru @ Sep 7 2005, 10:17)
(yey, mans shoreiz laikam nav brauceejs, jo savas intereses ir beigushas, bet aizvilkt veel neviens nepiesakaas... esmu laimiigs smile.gif )
*

I kur tu liksies? Protams, ka aizvilksim. cool.gif
ETM
aikido paraugdemonstreejumi, ko? gan jau atradiisies kaads ar buufotu divroci, kas bljus "Blood, Death anv Vengence!", un kas visus aikido meistarus izpwnos.

P.S. ciinjas labaak riikot mezhaa, starp visaadiem skjeershljiem, tad interesantaak.

P.P.S. Friizbijs vareetu buut jautri, bet mans skjiivja meshanas skills s.cks un veel nevar zinaat cik tajaa laikaa aaraa buus karsti.
Roze
*

hentai hentai smile.gif

bet ja nopietni uz šo pasākumu piesaku dalību..
lastguru

mums veel ir divas super-aizraujoshas galda speeles: Go un Yume

Un... blink.gif blink.gif Roze braux... wow...
Hikaru
QUOTE(aigarius @ Sep 7 2005, 16:40)
....aikido paraugdemonstrejumi, ... smile.gif
*

un/vai taekwon-do... ph34r.gif

Jā ir tāda dzirdēta spēle - Go. Ja kāda tauta gribēs, varu atvest. smile.gif

A, jā un laikam es arī iespējams ka varbūt būšu.
Sigfa
nu ljauzhi izskataas vienkaarshi gjeniaali biggrin.gif tauta ir, vieta ir, ko veel var vajadzeet? viss paareejais ir sekundaari.
Ghoul
QUOTE(Hikaru @ Sep 7 2005, 17:54)
QUOTE(aigarius @ Sep 7 2005, 16:40)
....aikido paraugdemonstrejumi, ... smile.gif
*

un/vai taekwon-do... ph34r.gif

*

jaa Go panjem!!!! shoreiz es to pameegjinaashu!

Tikai tagad sapratu, kur atrodas Inchukalns........ taalu, naaksies braukt uz Riigu un tad uz Inchukalnu, well tikai mazliet vairaak naudas irteereeshu un mazaak neveseliigas paartikas nopirkshu...............! Es njemu MTG, citi, kam ir arii njemat, buus jautri!!!!!
ReD_FoXy
*vicina rokas* Es gribu tikt, gribu tikt, gribu tikt... Ja netikshu vareesiet mani pakaart... dry.gif
Shaisuke - peec iespeejas aatraak jaanoskaidro datums... happy.gif
Lija
QUOTE(Hikaru @ Sep 7 2005, 16:54)

*

panjem, panjem.. happy.gif Ja kāds gribēs varēs atkal par mani paņirgāties... bet tā gribās uzspēlēt kaut reizīti vēl, ja kāds ar mani vēl gribēs spēlēt!!!

P.s gribu redzēt Rozi! man liekas, ka reizīti esu redzējusi, taču man ir atmiņas zudumi un atradumi, tā ka nju neatceros.. !!!
Kima
QUOTE(lastguru @ Sep 7 2005, 11:17)
*

kheee....es visai ljauni piesakos, ja protams pati tikshu, ja tikshu, shoreiz sagatavoshu izklaides programmu, bet as varbuut...paprasiishu lai sensei pastaasta kaadu japaanju party game....kas zin, varbuut ko interesantu uzzinaashu
+Chibi+
Erm. Jā. Procentuāla iespēja, ka ieradīšos: 15%. Have fun, kids.
ReD_FoXy
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 7 2005, 21:19)
Erm. Jā. Procentuāla iespēja, ka ieradīšos: 15%. Have fun, kids.
*

Chibi - WE NEEEEEEEED YA'!!! biggrin.gif laugh.gif
Kapeec nebuusi?
Shaisuke
Hmmm, ja kaadam ir ssis 5dienas vakars/6dienas riits briivs, tad var atbraukt man un daziem citiem alpiinistiem liidz uz turieni un pastiities kaa tur ir, vai visp otakieshi gribees braukt...

~BN~
zeloco
5dienas vakars/ 6dienas riic <=== tur tjipa pa nakti palikt?

Es 80% buushu, 40%, ka k-ko cosplayoshu...
ceru, ka laiku vareeshu izbriiveet ^^
Shaisuke
Es domaaju ja kaads grib redzeet kaa tur ir tad sso 6dien/7dien ir iepseejams braukt... a par datumiem kad mees driikstam tur ierasties noskaidroshu riit... visticamaak ka arii tas buus 6dien7dien njemot veeraa to ka cilveekiem ir darbs un skola.

~BN~
Roze
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 20:25)
Hmmm, ja kaadam ir ssis 5dienas vakars/6dienas riits briivs, tad var atbraukt man un daziem citiem alpiinistiem liidz uz turieni un pastiities kaa tur ir, vai visp otakieshi gribees braukt...
~BN~

*

Vai vari pateikt precīzi adresi vai ievilkt krustu kartē?
X_Kamui
Uuuu baigi daudz cilveeku un daudz speļu - buus intersanti hehe rolleyes.gif
Shaisuke
Inchukalna pagasta "Kalndzirnavas" XD

image

~BN~

Rudoru-san
*smiles an evil smile* biggrin.gif
Būšu! Vismaz man gribas būt... Un tas jau gandrīz tas pats... smile.gif
Man ar ir MTG kārtis, visi ņemam līdzi!
One more thing: Kad būs zināms datums, sarunājam satikšanās vietu un laiku, lai tad kopā varam braukt... tongue.gif
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 20:25)
vai visp otakieshi gribees braukt...

~BN~

*

Otaku grib braukt visur un vienmeer, bet nevienmeer tiek!!!!!!! biggrin.gif Domaaju, ka vieta muus visus apmierinaas, lai kada nebuutu ( nu var jau buut par traku tongue.gif )!
Uz tusu domaaju tikshu!!!!!! Ir sarunaats, ka es vareetu braukt ( tikai jaazin datumi ), taa ka ja nesalaidiishu visu griistee, buushu!!!!! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.