Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusinjsh
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
aigarius
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 9 2005, 00:02)
QUOTE(aigarius @ Sep 8 2005, 22:25)
16. oktobris
07:00 - rīta pikošanās (ja atbilstoši laikapstākļi) (pikoties nolūzšanas zonās _nav_ aizliegts wink.gif)
*

Šitais gan man nepatīk.

Laika apstākļi būs labi (ja vēl kāds nodefinētu kādi laikapstākļi šajā gadījumā ir "labi" tongue.gif)

Nav lietus, dubļi un sniegs.
*

Nu tad tev nav par ko uztraukties - sniega (visticamāk) nebūs biggrin.gif
Tas vairāk kā tāds semi-jautrs modinātajs bija domāts. Semi-jautrs tāpēc, ka vismas tiem, kas modina notiekti būs jautri rolleyes.gif
X_Kamui
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 19:04)
Taa ir probleema ar datumu. Mees varam tikt tikai uz 15. un 16. oktobri, jo visas paareejaas briivdienas taa maaja jau ir aiznjemta. Ap to laiku kaads visp veeleesies braukt...?
~BN~

*

Hoho tak vel ilgi lidz braucienam.... rolleyes.gif

QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 19:27)
Nju var izveeleeties garumu.... 5-6 km iisaakais...
~BN~

*

Pa maz, bet man nav iebildumu... biggrin.gif
(Vasaraa no Kraslavas atpaka uz vasarniicu stiepos 20km, taapataas)

QUOTE(lastguru @ Sep 8 2005, 19:35)
hehe... nu tad ja buushu tad manu dzimshanas dienu svineesim, jaa? (18-tajaa)
*

Hehehe.... image
ReD_FoXy
QUOTE(aigarius @ Sep 8 2005, 23:25)
Garaku pārgājienu nevajadzētu - neesam staigāt atbraukuši un tāpat jau lielākā daļa galu galā nekur no mājas iziet negribēs (ja nu vienīgi uz pirti) tongue.gif

Kā jums patīk šitāda pasākuma programma:

15. oktobris:
12.00 - velosipēdistu starts no Origo, visi pārējie sāk pie tā paša Origo vākties kopā
12:30 - tiek norīgota pārtikas delegācija, kas iepērk pārtiku iekš Origo RIMI
13:00 - automobilisti izbrauc ar mašīnām, vilciennieki izbrauc ar vilcienu Rīga-Sigulda
14:00 - vilciennieki iebrauc Inčukalnā un sāk čāpot uz mājas pusi
14:30 - visi beidzot ir savākušies pie _pareizās_ mājas, izpakošānās, pārģērbšanās, audio/video/mutimedio aprīkojuma uzstādīšana
15:00 - tiek uzsākta pirts kurināšana, oficiālā pasākuma atklāšanas runa, uz viena no mēdiju attēlotājiem tiek palaists "She and her Cat"
15:15 - anime iet uz visām to spēlēt varošām ierīcēm, brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm,  laugh.gif
17:00 - pirmā pēršanās -- tikai dāmas
18:00 - spēle "Ultimate"
19:00 - otrā pēršanās -- tikai kungi
20:00 - spēle "King"
21:00 - random pēršanās (kautrīgie - peldkostīmos)
22:00 - tiek izziņotas un ar brīvprātīgo palīdzību sakārtotas "nolūzšanas" vietas
23:00-07:00 - hiperintelektuālā spēle "Yume" un vispārējs bezsakars

16. oktobris
07:00 - rīta pikošanās (ja atbilstoši laikapstākļi) (pikoties nolūzšanas zonās _nav_ aizliegts wink.gif)
09:00 - brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm
10:00 - brokastis
11:00 - pārgājiena sākums
12:00 - pasākumi pārgājiena galapunktā (klinšu kāpšana, virves, ...)
13:00 - atgriezšanās no pārgājiena
14:00 - atsaldēto vietu sildīšana ar globālu tea-party un aņukiem
15:00 - lastguru dzimenes sumināšana, jubilāra cilāšana, mērcēšana mucā, vārtīšana sniegā (nevajadzīgo izsvītrot)
15:30 - random spēles ("Yume", "Go", "Ultimate"), anime, ...
18:00 - sākam sakopt teritoriju
18:20 - visi atstāj teritoriju
19:00 - vilciennieki kāpj vilcienā Sigulda-Rīga
20:00 - pasākuma beigas pie Origo, Kaigan himnas kolektīva dziedāšana biggrin.gif

Laika apstākļi būs labi (ja vēl kāds nodefinētu kādi laikapstākļi šajā gadījumā ir "labi" tongue.gif)

Lūk tāds ir mans priekšlikums.  cool.gif
Kādi komentāri?
*

blink.gif Shajaa sarakstaa truukst tikai pieraxta kas un kad iet uz tualeti... laugh.gif rolleyes.gif
Sigfa
to plaanu vareetu njemt kaa guidelines, jo cilveeku veelmeem parasti ir lielaaks speeks biggrin.gif Citaadi viss ir ok.
ETM
Tajaa plaanaa saskatu jeegu buut tikai visam ar transporteeshanos saistiitajam (nikljuushana, paargaajiens) un pirti, jo tur jaabuut diezgan kolektiivi nospriestam laikam, bet paareejais ir bezjeedziigi saplaanots. es garanteeju, ka paareejie pasaakumi nenotiks peec plaana.
Tador
ak jaa, aizmirsu te ieposteeties, ka man shaada ideja liekas SUPER! ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 16:34)
bet ja nopietni uz šo pasākumu piesaku dalību..
*

QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 23:09)
Nu tiem kuriem slinkums vai cita veida transporta problēmas varu teorētiski paņemt savā drandoļetā (Unit-01) smile.gif
*

Raadaaas, ja es buuushu tad nmoteikti izmantoshu viemiiliigo benkji Roze's Unit-01, kaa nekaa "Dai-fan desu".

Khmmm nu es vareetu atstiept "Azumi2 DVD-R" respektiivi atspeeleejamu uz jebkuras dvd-player ieriices kaa dvd filmu. Veel vareetu uzorganizeet Densha Otoko luureeshanas pasaakumu, lai gan viss seriaals ir 11 epizodes reiz videeji 46-48 min katra. Pastaav arii iespeeja "Kenshin OVA Betrayal DVD-R", arii griezhamu ieksh jebkuru dvd media player.

Raadaas daudz hentai fanu novaaksies. Nee nu var jau pakjert arii kaadu gaamuci liidzi happy.gif.

Runaajot tiiiri praktiski, tad ietacimi obligaati buutu "90w RRR" jo savaadaak bauda buus nozagta, es varu droshi apgalvot, ka uz to gaidaamo baru 30w speeks buus izlikshanaas, ka varees adatu dzirdeet kriitam.

Mok vareetu open-Onsen uzmeikot un tad viens no pasaakumiem buutu "Onna no Nozoki"(Peeping) happy.gif, lai gan mans neizmanto iespeeju meereceeties.

Hmm, alkoholiskaa piesknaja, manupraat, tikai un vieniigi kaitees pasaakumam, protama lieta piegaazties kaa maarkam ir katra pasha liidzsvara izjuutas ietvaros, bet, ja tur apkaart vazaasies duljkainas fasaades, kuras otraa riitaa vaidees par pohaam, tad tas viss nebuus nekas vairaak kaa kaada tiiinju bezmoraaliska pielieshanaas ar sevaardu "slapjo yugistu atceres pasaakums", un lozungi par Elfen Lied krutiibu, kaaa ariii tieleeshanaas, ka tiek skatiiits Bleach, buus tikai vaarga atruna, kabataas burzot "yugio kaaartis" (Gomen dailjaas shiis kartona kalodas tureetaajas).

Church
Paaris domas: ja jau cilveeki piedaavaa kaarus (kaarleens IIRC?) ta imho nevaidzeetu buut probleemaam ar transporteeshanu un no otaku bara dereetu atrast kaadu ar vismaz 90W tumbaam && pastuuzi. runaajot par playback devaisu .. no vienas puses laptjaps ar dvd draivu i ok, no otras puses standarta keisam var pieraut klaat dvd burnekli (kas parasti labaak lasa leetos dvd matrachu burneejumus par parasto dvd draivu). Par skatiishanos .. ja jau pub skatiishanaas, projektors imho i gandriiz vieniigaa izveele. pat pie 21" nau komfortabli skatiities > 3 cilveekiem. viss bars .. tad likt subu fontsize pa pusi screena, shelj? ;>
Melnais_Vilks
godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D
Shinobi-sama
Naivais - Tu domaa ka 50w uz 90db patiikami skan? Labaak lai ir 90w bet ir 60db un bauda daudz lielaaka.
Church
QUOTE(Melnais_Vilks @ Sep 9 2005, 23:00)
godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D
*

subjektiivi dazhiem gabaliem man ir pamaz 90niechu blakus vietai kur es seezhu mazaa istabaa dziivoklii. kur nu kaadaa lielaakaa telpaa ;>
alt
Mees arii BRAUCAM!!!!!
Njemiet muuus liiidz!!!!!!!!!!

alt & Iori Yagami
biggrin.gif

kas ir Yumei jaasaka?
pinksakura
piedāvāta programa liekas ļooooti interesanata tas nozīmē es arī braukšu...... kas te kam jāsaka?
kaarleens
Taaks man galvenaa probleema vareetu buutu taada ka es vareetu buut aiztriekts elee rataa komandeejumaa, savaadaak ar aparatuuras transporteeshanu nekaadas probleemas. Btw Shinobi, ja es braukshu no Jelgavas tevi ar jau noteikti paraushu liidz, bet nu Rozem jau arii ir ar ko vest.
Nu galvenais cerams ka mani neaizsuutiis uz Latgali x_x lai gan baumas esmu dzirdeejis ka taa vareetu notikties dry.gif
TradeMAAK
A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi"
lastguru
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38)
A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi"

man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... smile.gif dzirdeets ir, bet kas tas ir...

Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... mad.gif ...) guglaa pamekleet, vai shajaa forumaa (Games -> Go) - tur ir viss izskaidrots. faktiski taa ir sena kjiinieshu galda speele. Yume savukaart ir unikaala superintelektuaala kaarshu speele. Par shiis speeles noteikumiem es varu teikt tikai sho (fraaze beidzas).
ShinChan
šoreiz neko nesolīšu, ja nu atkal netieku, bet gribētos, jau ļoti
pinksakura
QUOTE(lastguru @ Sep 10 2005, 23:09)
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38)

man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... smile.gif dzirdeets ir, bet kas tas ir...

Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... mad.gif ...) guglaa pamekleet, vai shajaa forumaa (Games -> Go) - tur ir viss izskaidrots. faktiski taa ir sena kjiinieshu galda speele. Yume savukaart ir unikaala superintelektuaala kaarshu speele. Par shiis speeles noteikumiem es varu teikt tikai sho (fraaze beidzas).
*

atkal tā spēle...pēdējo reizi neko nesapratu un izstājos...būs vēlrez jāmēģina.. cool.gif ha ka var nezinat kas ir riču-raču...vajdzēs paņemt līdzi...parādīt..
Winry
Panjem gan.....buus saprotama speele vismaz biggrin.gif ...
Un es varbuut buushu....veel neesmu drosha!!! tongue.gif
pinksakura
QUOTE(Winry @ Sep 11 2005, 09:39)
Panjem gan.....buus saprotama speele vismaz biggrin.gif ...
Un es varbuut buushu....veel neesmu drosha!!! tongue.gif
*

varu panjemt arī monapolu...latviešu valodā...
Isabel Carmin fon Edelhain
Ai jā riču-raču. Tadu vel atceros, bet nez vai protu vēl spēlēt.
Par Monopolu. Gatavojies bankas bankroam. Hehehe....
pinksakura
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 11 2005, 11:25)
Ai jā riču-raču. Tadu vel atceros, bet nez vai protu vēl spēlēt.
Par Monopolu. Gatavojies bankas bankroam. Hehehe....
*

nekā nebija...es esmu savā mājā čempions...tapēc pati gatavojies bankrotam..
njemšu es savu komplektu 50 spēles....tur visādas spēles vienā kastē...
Church
litrobols tachu arii skaitaas galda speele? ;D
Shaisuke
QUOTE(Church @ Sep 11 2005, 13:05)
litrobols tachu arii skaitaas galda speele? ;D
*

Neceri tongue.gif

~BN~
ETM
litrabolu var speeleet kaa galda speeli, taa arii kaa aara speeli un pat komandaas. tas ir universaals sacensiibu veids, kas pieljauj lielu valjiibu noteikumu nosaciishanaa.
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 13:42)
*

Muahahahaha........

Varu paķert gramatu ar visādām spēlēm. Un ja ir kādam vēlēšanās arī sālītos gurķus.
pinksakura
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 11 2005, 13:58)
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 13:42)
*

Muahahahaha........

Varu paķert gramatu ar visādām spēlēm. Un ja ir kādam vēlēšanās arī sālītos gurķus.
*

davai ņem grāmatu ar spēlēm un arī sāltos gurķus....
Church
QUOTE(Shaisuke @ Sep 11 2005, 13:18)
Neceri tongue.gif
~BN~

*

d' es ta ko, pats nebuushu. bet pakaitinaat jau var ;>
Faplo
Taa man interesee kaadi cilveeki te buus nu aptuvenaas vecumgrupas ;P
QUOTE(Faplo @ Sep 11 2005, 17:39)
*

Ļoti raiba kompanija mēs te esam. No padsmit līdz pāri divdesmit. Tā ka nepilngadīgie ar nervoziem vecakiem var pārāk neuztraukties.
Sushi
Jaa! tas ir labi! Lielaakie pieskata mazaakos, lai tik nepaardzeraas! biggrin.gif
Ayumi
mans meiginas(ir iespeejama izgashanas) piedabuut savus sencus ka es tur varu braukt.hmmm, loti neiespejami bet i'll try. happy.gif
pinksakura
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 11 2005, 15:53)
mans meiginas(ir iespeejama izgashanas) piedabuut savus sencus ka es tur varu braukt.hmmm, loti neiespejami bet i'll try. happy.gif
*

not try bu u will come..i will kidnap you..
GunMetaL
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 18:22)
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 11 2005, 15:53)
*

not try bu u will come..i will kidnap you..
*

priekš viņas tas ir neiespeejami vai vismaz ļoti tuvu tam. vecaaki neaļaus kaa teikt maasa ir iipaš gadijums.

if you know what i meen
TradeMAAK
Labi, es domāju mēs tad ar brauksim.
X_Kamui
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 11:28)
varu panjemt arī monapolu...latviešu valodā...
*

smile.gif Aaaaa es monopolu jau veselu muužiibu neesmu spelejis >_<

Hehe man ļoti patik kaartis speleet!!! ja kas........ rolleyes.gif

QUOTE(Faplo @ Sep 11 2005, 16:39)
*

no 12 liidz 37 =DDDDDDDDDDDDD wink.gif
lastguru
man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat?
Ghoul
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 22:23)
man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat?
*

well var jau, var jau, bet esmu vinju redzeejis, tiesa gan vinjsh bija kko sadzeeries un bija diezgan sakariigs, bet kaa jau vienmeer idjods laugh.gif sorr aivvv, tas nv domaats slikti!!!!!!! laugh.gif
Naktspukjiite
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 21:23)
*

Varu piedāvāt starpnieka pakalpojumus šajā ziņā, jo šis indivīds ir visai labi pazīstams. laugh.gif
Bet ja viņš atbrauks, tad esiet gatavi uzklausīt ilgus monologus par to, kāpēc otaku un anime nekam neder.
GunMetaL
QUOTE(S.U.D @ Sep 11 2005, 22:26)
*

well var jau, var jau, bet esmu vinju redzeejis, tiesa gan vinjsh bija kko sadzeeries un bija diezgan sakariigs, bet kaa jau vienmeer idjods laugh.gif sorr aivvv, tas nv domaats slikti!!!!!!! laugh.gif
*

neaizmirstiet noteikti ierasties tradeMARK nevis kaa pedeejo reiz neierasteis biggrin.gif
lastguru
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:31)
Bet ja viņš atbrauks, tad esiet gatavi uzklausīt ilgus monologus par to, kāpēc otaku un anime nekam neder.

paldies, uz to es arii ceru.
Naktspukjiite
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 21:40)
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:31)

paldies, uz to es arii ceru.
*

Tādā gadījumā es pieņemu, ka tā ir zaļā gaisma viņa aicināšanai uz šo pasākumu. rolleyes.gif
TradeMAAK
K, vēl pāris draugus panemšu.
aigarius
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 11 2005, 21:43)
K, vēl pāris draugus panemšu.
*

Khem, es gribētu šajā brīdī ieminēties, ka šis pasākums lielākoties domāts otaku publikai un ja kāds otaks atved uz pasakumu kādu savu draugu, ta šim otakam ir jābūt spējīgam par šo cilveku galvot un viņu kontrolēt/pieskatīt.

Es pat teiktu tā - ja draugi nav anime cienītaji, tad es tomēr lūgtu atturēties viņu uzaicināšanas.
Shaisuke
Nekaa nebija... Sis pasakums ir otaku only tongue.gif Sveshus mums tur nevaig...

Edit - Tieshi taa aigarius.

~BN~
GM
Es pat teiktu tā - ja draugi nav anime cienītaji, tad es tomēr lūgtu atturēties viņu uzaicināšanas.

Es neesmu nekāds dižais anime fanāts, taču uzturos otaku forumā. Ko tad darīt? Pie kuras grupas man būs piederēt? Parastie "We don't need those fuckers" cilvēciņi, vai arī anime "tāds tādu atrod" fanātiķi?
anti
*

amizanta doma :>
man jau dikti interesē, vai viņš arī dzīvē TĀ uzvedās. un vai dzīvē ar runā, "Š" vietā izmantojot "SS", "Ķ" vietā "KK"un tā tālāk :>
vārdsakot, iesmiet būtu par ko..
Church
QUOTE(GameMaster @ Sep 11 2005, 23:11)

Es neesmu nekāds dižais anime fanāts, taču uzturos otaku forumā. Ko tad darīt? Pie kuras grupas man būs piederēt? Parastie "We don't need those fuckers" cilvēciņi, vai arī anime "tāds tādu atrod" fanātiķi?
*

no malas threadu vuareejot, radaas iespaids, ka bij domaats - "neaicinaat izteiktus anime niideejus / kas citiem saspoilos gariigo". nevis ka jaabuut 100%/autentiskam/asdf/dadadd otaku ar attieciigu notariaali apstiprinaatu otaku sertifikaatu 3jos rakstiskos eksemplaaros un ar firmas apaljo ziimogu. ;>
aivvv
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nee nu man vienk nav ko teikt esmu autaa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
neviens gan manneko nezinnoja bet pats uzodu (jo baumas par banossanu ir tikai dalleejas tongue.gif )
nevaru veel simt punkti pateikt ka buussu latvijaa bet ja buussu tad buus jaabrauc arii pie jums domaaju kopaa ar soirvakt (vinnss ir ssajaa forumaa wink.gif )
un btw es neesmu anime niideejs mani apmelo mad.gif dry.gif laugh.gif
es esmu fma un motopeles no marsa fans laugh.gif mad.gif

aa unj visiem kam ir probleemas ar vecaakiem iesaku sso pasaakumu defineet ar intelektuaalu anime pasaakumu un lielu uzsvaru likt uz paargaajienu profesionaalas trenneres pavadiibaa (klintis var nepiemineet ) un nav pat buutiski vai tas notiks via nee jo vecaakiem tas vareetu buut labaakais pasaakuma sakidrojums
vai arii protams tradicionaalo aizbildinaajumu ka es braucu ciemos pie draudzenes vai drauga rolleyes.gif

gribu piemineet ka es gan lietoju alkaholiskos dzeerienus taccu esmu serptificeets litrabola speeleetaajs un kontroleeju gan savu uzvediibu gan pokemonus jebkaadaa ssiis visnotall intelektuaalaas speeles momentaa cool.gif

jaa un izskatos es peec elvisa ...labi joks ph34r.gif
ETM
Par Game Masteru es varu galvot, ja kas. Un pats uzskatu, ka vinsh pietiekami labi iederas otaku baraa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.