GunMetaL
Sep 17 2005, 18:27
vai te iet runa par sigfu??
nevajag laist totālos alkaanus & tos, kas ir 100% pret alkoholu, tad paliks tie, kuri saprot, ka piedzeties nav smuki un pavadīs labi laiku, nevis kausoties alkaanu murgos vai anti-alkaanu aizspriedumos.
haha, chibi, braukshu jau laikam gan, pa ja alkaholam piegrieziis skaabekli, bet es tieshaam neredzu iemeslu aizliegt aklaholu, kaa jau ShinChan izteicaas, nebrauksim otraa graavii.
GunMetaL
Sep 17 2005, 18:40
tas buutu smagi klausiities ko runaa alkaši jo taas parasti ir baigaas dziives gudriibas...
Dzonis
Sep 17 2005, 18:48
te jau ieziet paarmeeriibaas (shis apgalvojums te jau laikam tika mineets). Nu nebrauks tur neviens paarliet seju. zem 18 graadi aizliegti, bet virs jau vajadzeetu maaceet sevi kontroleet, un ne jau katrs, kas paredzeejis ko lietot, njems n x .7 traukus. Taa kaa shaubos vai tur buus pievemti kakti, paarsistas galvas un pierunaatas ausis ar alkaholaa ieguutaam atklaasmeem. Dazji jau nakts tusos bija, alko tur lietoja, bet kkaa neatceros ka kaada skade tiktu nodariita, taa kaa nez vai buutu taads tracis jaataisa
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 17 2005, 18:49
Sorry te visi tik runā ta itkā pagājušo reiz būtu bijusi baigākā izdzdzeršanās. Jau sākumā bij teikts ka nav vēlams tas draņķis un punkts. Ja kads tomēr mēģinās plani klasies (itsevišķī attiecas uz jauniņajiem).
Sigfa ir Sigfa nu lai dar ko grib.
un pietam, kas ir pirts bez auksta alinja... tas tomeer pieder pie lietas, pa letinju modei
Varbūt varat nosaukt otaku cilvēkus kas arī tā dara - piekožas, novemjas un stāsta apkārtējiem savas gudrības? Šķiet ka otaku sabiedrība nav tāda. Nevajag skatīt piemēru no vecākiem/draugiem utt.. Domāju ka alkoholu pilnībā nevajadzētu aizliegt, bet ierobežot gan varētu - teiksim ne vairāk par pāris aliņiem.
Jo ir tāda lieta - ne jau visiem patīk spiegt, skraidīt apkārt un spēlēt tās spēles. Daži brauc vienkārši dēļ tā lai redzētu pārējos otakiešus purnā un tad kautkur kādā klusā stūrī pasēdēt, paposīt animi, parunāt par jaunākām epām, padalīties ar stuff utt... Rēķinieties ar to ka ir dažāda vecuma grupa - attiecīgi viena grupa klaigās apkārt un spēles spēlēs, citi atkal būs ieurbušies kāda animē, citi kautkur spēlēs GO. Es piemēram nevaru iedomāties Rozi, kaarleenu, Church, Shinobi-samu un vēl dažus vienā barā ar tīnēm aizrautīgi spēlējot spēles =)
cik te skatos lielaako ties otakieshi ir saakot no 90.gada taapec arii ir shaadas teemas aizliegt vai ierobezot alkoholu. neviens tachu negrib atbildeet par apkodushos beernu un vest to atpumpeet.
lastguru
Sep 17 2005, 19:11
piekriitu Jurchikam, sevi arii nevaru iedomaaties speeleejot visaas taas tiinju speeles.
kopsavilkums:
Sigfam - jaa,
Spamam - nee,
alkoholam - ierobezhots liidz absoluutam minimumam, kontrolees alt, OK? Domaajams ka dazhi nevarees izdziivot dienu bez pudeles alus, vai kaa stipraaka (neliegsim jau Rozem vinja miiljaako dzeerienu). Kameer nav pieraadiits preteejais uzskataam ka otaku nav taada publika kas piedzersies liidz peliiteem.
beidzot, sakariigs verdikts. to es varu pienjemt.
Church
Sep 17 2005, 19:32
taa kaa es nebuushu - uz to vien alko pateerinjsh samazinaasies vismaz 2 x ;>
Andromens
Sep 17 2005, 19:59
Alkoholam, nē! Bet fakts kā tāds ka latviešiem alus līdz 5 litriem tiek uzskatīts par atspirdzinošu dzērienu.
Shaisuke
Sep 17 2005, 20:28
QUOTE(lastguru @ Sep 17 2005, 18:11)
kopsavilkums:
Sigfam - jaa,
Spamam - nee,
alkoholam - ierobezhots liidz absoluutam minimumam, kontrolees alt.
Tieshi taa, un man ir aizdomas ka so liekam pirmajaa postaa lai zin visi.
~BN~
QUOTE(Shumins @ Sep 17 2005, 19:32)
*(Alus skaitaas paartika (paika))
buus jums dieeta, he hee
njemot veeraa ka lielaako dalju jaunieshu nezinu, daudz jauninjo, taa teikt,
es nezinu kaa kuram ir ar alkoholu,
to vajag ierobezjot..
es tieshaam neveelos bojaat sev pasaakumu aukleejot jaunieshus, kas tomeer atljaujaas dzert to ko vinjiem nevajadzeetu..
kaa teicu ieprieksh, driikst panjemt mazliet sev.. bet ne vairaak...
Otaku pasaakumi tomeer izceljas ar to ka alkahola ir maz, zjeel ka kubijkurnieshiem taa vareetu nebuut, nezinu.
buusim toleranti, pasaakums ir domaats lai kopistiski visi atpuustos un labi pavadiitu laiku, alkahols tur neiederaas...
alkahola teema sleegta....
ja kas sakaams tad privaati
/alt
+Chibi+
Sep 17 2005, 21:56
Someone wise once told me: alus-šķidrā maize. Vai arī "Beer, that's what's for dinner!"
Anyway.
Kopsavilkums ir ļoti labs, taču es tāpat nesaprotu to "alkašu" daļu. Come on, es ne reizi neemsu redzējusi, ka otaku pasākumā kāds izdzert tik daudz, ka "piekožas, novemjas un stāsta apkārtējiem savas gudrības". Izņemot to gudrību daļu, ko mēs jebkurā gadījumā stāstam, piem., pat te. Un visa tā nievājošā attieksme pret tiem, kas lieto alkoholu, ir, all in all, manās acīs, tīri liekulīga. Lielākā daļa cilvēku apzinās mēru, tādēļ nevajag uzreiz visus tos, kas izdzert, pieraxtīt idiotu saraxtā. Tie, kas grib, lai dzer,that's what i think. Mani, piemēram, ļoti uzjautrina piedzēries Sigfa. Un man lieliska izklaide ir viņa vērošana. So tagad man visa jautrība tiek liegta.. Noooo.....
Heh heh. </rambling>
Eh. Un tagad es brīnos, ko es te pēkšni kļuvu tāda alus aizstāve?!
Laikam Tavegila overdose...
Chibi, tu liec man izskatiities peec tieshi taada, kas piedzeraas un tad vaartaas savaa sulaa.
Tusinjaa alkoholam nee, ja kaadam ir pretenzijas, griezties pie manis, vieta ir iireeta, un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer, ja tusinjaa buus alkahols es to cilveeku sitiishu, nopietni...
Geeeee... tad jau tikpat labi varēja viss forums kolektīvi iet uz operu. Labi pavadīta laika sajūtas koeficients vienāds...
lastguru
Sep 17 2005, 22:14
Viss, pietiek. ja shii diskusija turpinaasies nodzeesiishu labi daudz spama no shii topika. pasaakuma organizeetaaja jau pateica savu vaardu, taalaak diskusijas par alko lietoshanu ir liekas.
UPD. retoriskais jautaajums (tas noziimee ka nevajam man te atbildeet): kaada vaina operai?
Shaisuke
Sep 17 2005, 22:23
QUOTE(lastguru @ Sep 17 2005, 21:14)
UPD. retoriskais jautaajums (tas noziimee ka nevajam man te atbildeet): kaada vaina operai?
Es gribeeju jautaat tieshi to pashu XD
~BN~
nu velns, nokaveeju vissvariigaako teemu. taa tachu nevar. vienkaarshi sleedz teemu neuzklausot visu ieintereseeto personu viedokli.
Cik sapratu, par alkohola teemu nerunaajam, bet alus nav alkohols, taa ir skjidraa maize, tapeec es gribeeju piedaavaat tiem kas domaa kaut ko sev konsuumeejamu njemt tomeer liidzi (es nojaushu kas tie buus) pakonsulteeties arii ar mani (PM rullee) un es uznjemshos saskanjot to visu ar kontroleejoshajaam instanceem.
Tigra2
Sep 17 2005, 22:58
Vai es drīkstu piedalīties, jau sen vēlos ar jums visiem iepazīties, tikai mani moka jautājums kā es jūs pazīšu. Dzīvoju 20 minūšu brauciena attālumā no Origo. Ziepniekkalnā. Nevienu otakieti, tā šķiet nepazīstu. Uz norises laiku man būs 15 gadi.
Church
Sep 17 2005, 23:14
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 21:58)
Vai es drīkstu piedalīties, jau sen vēlos ar jums visiem iepazīties, tikai mani moka jautājums kā es jūs pazīšu. Dzīvoju 20 minūšu brauciena attālumā no Origo. Ziepniekkalnā. Nevienu otakieti, tā šķiet nepazīstu. Uz norises laiku man būs 15 gadi.
kaa vienmeer. kaa parasti. pa lielaakai daljai pirms pasaaciena vismaz dalja tautas kopistiski savaacas kaut kur (kaut vai origo pulkstens ;>), par ko ieprieksh iepostee pasaaciena threadaa. jebkuram gadiijumam nemaisa pieseivot paaris mobiilo numurus no shajaa pashaa forumaa esosha threada. vismaz riikotaajiem.
Tigra2
Sep 17 2005, 23:27
Piedodiet par nezināšanu, kas ir threads?
Shaisuke
Sep 17 2005, 23:31
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 21:58)
Paziisi muus taa - buus kaudze ar diivaini gjeerbtiem, skaljiem cilveekiem kas runaas par anime..
~BN~
Church
Sep 17 2005, 23:35
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 22:27)
Piedodiet par nezināšanu, kas ir threads?
sadalja forumaa.
un konkreeti domaaju -
http://otaku.lv/index.php?showtopic=786
Tigra2
Sep 17 2005, 23:42
Vēlos zināt precīzas izmaksas, neskaitot transportu. Un precīzu, vietu un laiku kur savāksimies. Iespēja, ka būšu 90%. Kas jāņem līdzi?
Church
Sep 17 2005, 23:53
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 22:42)
Vēlos zināt precīzas izmaksas, neskaitot transportu. Un precīzu, vietu un laiku kur savāksimies. Iespēja, ka būšu 90%. Kas jāņem līdzi?
Izmaksas .. pabrowsee forumu / riikotaaju postus .. vieta/laiks savaakshanai - nau bik par agru? - Parasti tiek norunaats preciizaak peedeejaas 2 dienaas pirms pasaakuma. Kas jaanjem liidzi? - peec pasaakuma specifikas. 2 dienas? - attieciigi nemaisa vismaz guljammaiss, pat ja gultas soliitas. eediens/dzeerieni ir uz vietas/nav? kaadas specifiskas lietas ir vajadziigas piemeerotas pasaakuma specifikai .. ( eg. pirts > peldlietas? speeles / graamatas / anime diski / dreebes / cigareshu bloks / alus kaste / S&M aadas teerps / gumijas sieviete / ko nu sirds veelas ;P (sorry, aizgaaju jau uz joku pusi ;D )). just common sense. ja probleemas izveeleeties, tachu vecaaki var paliidzeet? liidziigi kaa uz skolu paargaajieniem, es nez. ;>
Taa kaa pasaaciens peec ~ meenesha, domaaju veel daudz kas konkretizeesies / mainiisies ..
Sep 18 2005, 00:01
Tigra2 vēl jau daudz laika līdz pasakumam. Viss vēl tiks nolemts lidz galam. Tikšanās noteikti kā vienmēr pie origo. Par atpazīšanu - tik droši nāc klāt viskošākajam baram un jautā pēc otakiešiem.
Tigra2
Sep 18 2005, 00:16
Ko dāvināt Lastguru?
lastguru
Sep 18 2005, 00:23
QUOTE(ETM @ Sep 18 2005, 00:19)
daavinaat Alus pudeli (es atkal njirgaajos). man jau skjiet ka dajebkas derees, un neesmu droshs vai taa var, bet es domaaju tikt cauri ar vaardisku apsveikumu (labaakajaa gadiijumaa).
lastguru nedzer, pat alu nee.
UPD: Kas attiecas uz daavanu, buushu prieciigs ja kaads pateiks labu vaardu. Es nevienam neaizliedzu kaut ko nealkoholisko man daavinaat, bet tas nav nekaads requirements.
aigarius
Sep 18 2005, 00:40
Labi gan jūs te pafleimojat kamēr manis nebija, patīkami, ka galu galā nonāca pie tā paša, ko es sakuma pateicu - strikti runājot alkohols nav aizliegts, bet, ja kāds tiks pieķerts viņu lietojot publiski vai būs publiski pamanāmas šīs lietošanas sekas, tad šī te lieta tiks kolektīvi sodīta.
Novēros vismaz es un alt, iespējams citi.
not_alone
Sep 18 2005, 13:17
mjā..klausieties,aber cosplays arī būs?vai kā?
Shaisuke
Sep 18 2005, 13:24
QUOTE(not_alone @ Sep 18 2005, 12:17)
Ja paspeesi kko uztaisiit tad naac tik ar cosplay... Zinu ka kosplejs buus man, rainei un zeloco laikam ar. Kaa ar citiem, nezinu.
~BN~
btw, tigra2: zep lieta,- ja uz sho pasaacienu dodiisies arii kagome (dosies waj nea? nez), tad kopaa ar tewi tiigjereen
sanaak jaw ~ 3 cilweeki. me no taa pasha rajona.
taa ka - naax laix,warbuut kko saspriediisim un uz otaku origo tikshanos wareesim dodiities kopistiski waj kkaa taa.
nju,taac mans priekshlikums. es gan weel nezinu,waj braukshu,bet man kkaa taad sajuuta ir,ka gribeetos. (sorrz,ka spamoju shajaa topicaa, bet tigra2 nez kaapeec newar ajzsuutii pm..
)
zeloco
Sep 18 2005, 15:47
QUOTE(Shaisuke @ Sep 18 2005, 12:24)
QUOTE(not_alone @ Sep 18 2005, 12:17)
Ja paspeesi kko uztaisiit tad naac tik ar cosplay... Zinu ka kosplejs buus man, rainei un zeloco laikam ar. Kaa ar citiem, nezinu.
~BN~ Hmm... man bija ideja vispaar nenaakt, bet ja jau jums buus tik maz cosplay-tautas... >_>
Sep 18 2005, 16:20
Man liekas ka es artomēr kosplejošu, ja vien izdosies atrast to kaķi.
not_alone
Sep 18 2005, 16:28
es, nedomājot par cosplayu,esmu šādus tādus nieciņus uztaisījusi..nu tad jau redzēs.žēl tikai,ka tik maz cilvēku k-ko cosplayos
Tigra2
Sep 18 2005, 17:09
Es arī labprāt kaut ko kosplejotu...laikam no Inuyashas...ja paspēšu tērpu uztaisīt...
Kagome
Sep 18 2005, 17:11
QUOTE(Tigra2 @ Sep 18 2005, 17:09)
Es arī labprāt kaut ko kosplejotu...laikam no Inuyashas...ja paspēšu tērpu uztaisīt...
mani maac ziņkaare, kuru 4aru tu cosplayosi?
ja man paveiksies, tad arii es tiksu uz sho tusu
Tigra2
Sep 18 2005, 17:13
Nezinu, laikam sango, bet varbūt arī Inuyashu-meitenes izskatā.Iespējams Rinu.
Visticamāk, ka Rinu.Bet es negribu vilkt svārkus...
Ai labi, pēc tam jau redzēs...
Tagad esmu pilnīgi pārliecināta, kas būšu - Sango! Taijas tērpā.
hehe, tagad mans ULTRAMEGASUPER gjenjaalais kosplejs, biju catboy, tagad buushu usagiboy!!!!
Tigra2
Sep 19 2005, 17:00
Ar smukām garām austiņām?
QUOTE(Tigra2 @ Sep 19 2005, 17:00)
Ar smukām garām austiņām?
Jaa!!!!
Ehh, bet var gadiities, ka nebuushu. Juusu vietaa cereetu taa, buus par vienu uzmaaciigu, nepatiikamu personu mazaak
.
Tigra2
Sep 19 2005, 17:05
Tev nu gan zems pašvērtējums
ReD_FoXy
Sep 19 2005, 17:05
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 18:03)
Ehh, bet var gadiities, ka nebuushu. Juusu vietaa cereetu taa, buus par vienu uzmaaciigu, nepatiikamu personu mazaak
.
Tu teici ka buusi manis deelj... so tu buusi...
Diemzheel uz party mn teerpa nembuus...
QUOTE(Tigra2 @ Sep 19 2005, 17:05)
Tev nu gan zems pašvērtējums
njaa punkts tev, taa tas tieshaam ir!!!!!
well, ja buushu, tad njemu MTG, ja kaadm nepiecieshams varu atvilkt arii Yurgja deku. No anime laikam njemshu Angel Sanctuary.
Ok peljuk (
), tevis deelj buushu
Shaisuke
Sep 19 2005, 19:14
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 15:04)
hehe, tagad mans ULTRAMEGASUPER gjenjaalais kosplejs, biju catboy, tagad buushu usagiboy!!!!
Maita taads, tu nozagi manu ideju. !!!!!!!!!!!!!!
~BN~
QUOTE(Shaisuke @ Sep 19 2005, 19:14)
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 15:04)
Maita taads, tu nozagi manu ideju. !!!!!!!!!!!!!!
~BN~well, sorr *nokaunaas *, Ok es neko nekosplejoshu!!!! LOL
TradeMAAK
Sep 19 2005, 21:31
Līmīti & maisiņ' gan paņemš', oki?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.