Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusinjsh
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ghoul
well tur buus ljoti daudz cilveeku stulbaas dreebees, taa ka par to neuztraucies Nu neliels nepatiikamas smarzas izraisiitaajs nemeisiis ( laikam), taa ka nav par ko uztrukties!!! biggrin.gif
TRoTiLs
nu normaali... bet esi wink.gif)
Rudoru-san
Ha, ha, tā nu tas ir, tur daudzi būs jocīgās drēbēs... laugh.gif
Tāda vispār iesvētīšana, līmi matos?! Varēsi cosplayot random charu... biggrin.gif
Shaisuke
Taa people, uz so tusu ieradisies mana masica no Somijas. Taa kaa, be nice with her.. Or I'll show my evil shinigami powers biggrin.gif

~BN~
bbad
QUOTE(ETM @ Oct 7 2005, 18:11)
Taapat neslikti buutu arii uzzinaat kaadas paarikas pagatavoshanas ieriices ir pieejamas konkreetajos apartamentos.
*

es arii sho gribeetu uzzinaat
X_Kamui
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 11 2005, 13:24)
Oh, c'mon people
sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

Dariišu ko vareešu lai tiktu uz tusu, bet tas ir maz atkariigs no maniim wink.gif
>_< un es pats esmu vainiigs.......
Shaisuke
QUOTE(bbad @ Oct 11 2005, 21:07)
QUOTE(ETM @ Oct 7 2005, 18:11)
Taapat neslikti buutu arii uzzinaat kaadas paarikas pagatavoshanas ieriices ir pieejamas konkreetajos apartamentos.
*

es arii sho gribeetu uzzinaat
*

Hmmm/// Ko ta jums tadu vaig?

~BN~
bbad
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 22:18)
Hmmm/// Ko ta jums tadu vaig?

~BN~

*

man vajadzeetu riivi un bljodu, lai uztaisiitu vienkaarshi superiigu meerci, kas labi iet kopaa ar chipsiem
Shaisuke
Tu njirgaajies? tongue.gif Tik aizvesturiska ta maja nav. Dabuusi savu riivi un bljodu.

~BN~
One winged angel
UUU, maasiica no Somijas.... biggrin.gif Izskatiiga, cik gadu(sorry), vai vinjai jau ir džeks?????????????
Shaisuke
Tev nespiid. Vinja miil Gackt.

Un btw jaa jau otro reizi atkartoju, tiem kam ir guljammaisi, ludzu panjemiet liidzi.

~BN~
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 22:37)

juus ko, abas esat iemiileejushaas Gaktaa? jums nespiid, labaak vieteejos puishus atrodiet wink.gif ph34r.gif
One winged angel
Vinjas jau to pashas zin, veciit...(vismaz es taa ceru) Var veel to kretiinu Goldiju atvilkt uz tusu? Jo kad pateicu, ka S.U.D. un Jaladin tip MTG speelees un es arii, vinjsh uzreiz sagribeeja
Sigfa
Goldijs... Nu, ja jau shis ljoti grib var jau paraut liidzi, bet vinjam tur diez ko labi neklaasies :S
Shaisuke
QUOTE(lastguru @ Oct 11 2005, 21:45)
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 22:37)

juus ko, abas esat iemiileejushaas Gaktaa? jums nespiid, labaak vieteejos puishus atrodiet wink.gif ph34r.gif
*

Esam gan. Man gan nedaudz trakaak taa atkariiba lol... Un nevajag nemaz meklet wink.gif Gackt = GOD. Varu galvot ka no mana kompja tusa vinjsh daudz skanes.

btw, sodien no treneres dabuju majas atslegu biggrin.gif Vinjas pashas tusinja laikaa maajaa nebuus (varbut tikai 7dien), vinjas deels muus pieskatiis lai neizsitam korkjus. Un es ar vinju aprekjinaju ka sagulet vares ~50 cilveki. Ja kads gribes ka ists laucinieks gulet siena, tad arii to varees biggrin.gif Itkaa lielaakais skaits cilveku kas tani maja ir bijushi ir 84. Un vinja man deva kaudzi ar instrukcijam ko NEDRIKST darit (tb slegt ieksha vienlaicigi lai neizsistu korkjus), ta ka pirms doshanaas maajaa man laikam bus janolasa droshibas instrukcija un jaizlime lapinjas pie sienam biggrin.gif XD

Ja izsitisim korkjus pakalja bus. Ceru ka bus vismaz viens cilveks kas no elektrikas kko jedz :S Ja nu kas.

~BN~
Sepultura
eeeee a ko dariit tiem kam nav guljam maisu ? laugh.gif rolleyes.gif cool.gif mad.gif smile.gif sad.gif tongue.gif huh.gif ph34r.gif wink.gif unsure.gif ohmy.gif blink.gif biggrin.gif dry.gif
Iori Yagami
QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 23:15)
eeeee a ko dariit  tiem kam nav guljam maisu ?
*

Vienkarši tongue.gif tongue.gif
NEGULĒT!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
edg
Vai tad nevar uzzinaat, kaada veida korkji tur ir un nopirkt veikalaa? Neticu, ka baigi daargie.
Da, kaadi korkji? Draati pa taisno un miers!

To droshiibas instrukciju staastiit ir naivi. Visi kaa gaaziisies maajaa iekshaa... Un tu katram atsevishkji nenolasiisi. Visi jau vienlaiciigi arii neieradiisies. Taas lapinjas ir reaalaakais variants. Un nevis pie sienaam bet katram izdaliit vienu lapu.
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 23:05)
vinjas deels muus pieskatiis lai neizsitam korkjus.

mmm... un es domaaju ka vinjsh tajaa laikaa buus aarzemees... laikam nesanaaca vinjam aizbraukt (btw, visiem kam veel neteicu, ar shito sanaaca liels LOL: shiis te sauktais "deels" ir mans sens draugs, no kura nejaushi uzzinaaju ka vinjsh tur dziivo... tipa satieku uz ielas, vinjsh: "kaapeec juusu anime pasaakums buus pie manis maajaas?", es: " blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ")

QUOTE(edg @ Oct 11 2005, 23:25)
Vai tad nevar uzzinaat, kaada veida korkji tur ir un nopirkt veikalaa? Neticu, ka baigi daargie.
Da, kaadi korkji? Draati pa taisno un miers!

jaa, tieshaam, buutu labi noskaidrot kas pa korkjiem, un iepirkt savlaiciigi... mezha viduu bez elektriibas palikt nav interesanti... un tad pie reizes kaadam ir jaapanjem lukturiitis lai korkjus vareetu ieskruuveet.
X_Kamui
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 11 2005, 22:18)
QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 23:15)
eeeee a ko dariit  tiem kam nav guljam maisu ?
*

Vienkarši tongue.gif tongue.gif
NEGULĒT!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*

Ka vienmeer biggrin.gif un terorizeet apkarteejus, kamer tevi nesalociis un neieliks skapii laugh.gif
not_alone
būs man i guļammaiss,i spilvens,bet es drīkstēšu pie radiatora gulēt?man vnk. bik alerģija pret aukstumu sad.gif
Sigfa
nu, ir taada lieta, kaa elektriibas kaste, kas vairaakaam maajaam atrodaas aarpusee un zem atsleegas... taadaa gadijumaa mums jauni korkji nekaadu labumu nedos.

Un veel, vai mums tur triis veljasmashiinas, 5 elektriskaas pliitinjas un 10 datori buus? veselai maajai korkjus izsist nav nemaz tik viegli, pat ja taa ir vecaaka gadagaajuma.
Noriass Gato
Varētu būt ka apsilde (mājas un ūdens) ir uz elektrības... Tad gan tas ir iespējams, ja vēl sarubī iekšā TV, datorus un vēl pārējo jau pieminēto
edg
QUOTE(Sigfa @ Oct 12 2005, 07:24)
nu, ir taada lieta, kaa elektriibas kaste, kas vairaakaam maajaam atrodaas aarpusee un zem atsleegas... taadaa gadijumaa mums jauni korkji nekaadu labumu nedos.
*

Es sapratu, ka buus tas treneres deels. Vai tad nu vinjam nebuus atsleegas?
Iori Yagami
Taa ir prasiiba iztaisiit jauno topiku kur jau buus informacija kad, kur cikos tiekamies, ar ko braucam, cik naudas janjem liidzi (minimum uz transportu)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Un veel, ja buus Tekken varbuut es varu panjemt DBZ: Budokai 3
One winged angel
QUOTE(edg @ Oct 12 2005, 10:33)
*

*

aaah, mees to trenneres deelu piedzirdiisim un viss buus ok!!! biggrin.gif muahahahahahahahahahaha Un es tusaa tomeer buushu smile.gif
ETM
QUOTE(One winged angel @ Oct 12 2005, 10:27)
QUOTE(edg @ Oct 12 2005, 10:33)
*
*
aaah, mees to trenneres deelu piedzirdiisim un viss buus ok!!! biggrin.gif muahahahahahahahahahaha Un es tusaa tomeer buushu smile.gif
*
vai godaajamajam ir vispaar kaut mazaakaa nojeega uz ko vinsh atbildeeja ar ierosinaajumu piedzirdiit kaadu?
Te tika apspriests jautaajums par korkju izturiibu. Daudziem ir taads pats uzskats kaa man ( atziimeeshu, ka tas ir pareizais uzskats ), ka vajag noskaidrot kas par korkjiem un panjemts liidzi rezervi. Tomeer pastaav varbuutiiba, ka sadales skapis atrodas aarpus maajas sleegtaa skapiitii. Shaados gadiijumos gan cilveekiem, kuri no shaa skapiisha ir atkariigi, tiek iedota arii atseleega, ar kuru var atsleegt vitaalo objektu un nomainiit korkjus. Taatad, te mees meegjinaam noskaidrot vai tam treneres deelam ir shii atsleega. Un es absoluuti neredzu kaa shii subjekta piedzirdiishana vareetu mainiit situaaciju par labu korkju veiksmiigai nomainjai, peedeejo veiktspeejas izbeigshanaas gadiijumaa.

Es ljoti ceru, ka shie, sameeraa svariigie, jautaajumi tiks noskaidroti un publikai tiks sniegta informaacija. Buutu pavisam neforshi sastiept tehniku (kas nav nemaz ar tik viegli) un pirmajaas 10 minuutees palikt bez elektriibas uz visu pasaakuma gaitu.

Viela paardomaam: Ja neizdosies noskaidrot jautaajumu par korkjiem, vai kaadam nav pieejams diizeljgjenerators?
One winged angel
OOOps.... atvainojiet, jaa es tagad ariii palasiiju par tiem korkjiem, es vienkaarshi parasti paskatos divus peedeejos postus un rakstu reply, sorry taads stulbs ieradums... Nu bet tik un taa piedzirdam vinju, vinjam muus tip jaapieskata, bet ja dzeks pillaa, tad tikai varees iet valjaa jautriiba, veciit....
Iori Yagami
QUOTE(One winged angel @ Oct 12 2005, 11:27)
muahahahahahahahahahaha Un es tusaa tomeer buushu smile.gif
*

Yeah !!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif Atkal daudz cilveeku tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
One winged angel
arpraac aizmirsu, ko gribeeju teikt par tiem korķiem, mums tagad informaatika, rakstu no skolas datora, vajag kautko shitty dariit un klausiities, ko uchene saka.... Starpcitu, kaapeec visi taa uztraucas par tiem korkjiem, mees tochna tik daudz electronic izmantosim??? wink.gif Paskaidrojiet man cik daudz...
Shaisuke
Lastguru, ne tas deels. Tas deels kuru tu paziisti ir Makjedonijaa XD Buus Jancis ne Atis...

Maajas apsilde ir caur kamiinu un krasninju.

Kas par korkjiem to vareshu noskaidrot tikai 4dien.

QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 22:15)
eeeee a ko dariit  tiem kam nav guljam maisu ?  laugh.gif  rolleyes.gif  cool.gif  mad.gif  smile.gif  sad.gif  tongue.gif  huh.gif  ph34r.gif  wink.gif  unsure.gif  ohmy.gif  blink.gif  biggrin.gif  dry.gif
*

Segu tur ir daudz. biggrin.gif

~BN~
Seven_of_zero
Hmm. par kadiem korķiem var but runa. Ja Latvenergo ir ielicis skaitītāju kastīte, tad tur stāv automātiskais slēdzis drošinātajs. bet ja tur vel ir vecais skaitītājs.tad mosh es varu paņemt līdzi vecos ieskruvējamos drošinātājus, kuri ir daudzlietojami,nu parslodzes gadijumā, izlec poga.
Ghoul
Sliktas zinjas, mees ar Jaladinu TV atvest nevareesim sad.gif.
Vai nav kaada, kursh vareetu dabuut TV ???? Citaadaak paliksim bez tekken.

Iori, ja mees dabuusim TV, buutu labi, ja tu panjemtu DBZ smile.gif
X_Kamui
XDDDDDD Wiiiii es atkratijos no manaam paziņaam, hehe tagad to4 zinu ka tikšu rolleyes.gif

Mde bez TV buus slikti... ne tekken ne DBZ (atkariiba no teļuka...) biggrin.gif
Bet nu tomer, esiet optimisti, gan jau atradiisies kaads labs civeeks kurš aizdos mums TV ......cerams wink.gif

Un par tiem korķiem, man ar likas ka diez vai tos izsitiis, bet ja nu tomer....
ETM
ja ir iespeeja ka korkjus izsitiis un nekas netiks dariits, lai shiis probleemas rashanaas gadiijumaa mums buutu uzreiz gatavs risinaajums, tad korkji lidos jau pashaa tusa saakumaa. Vai tieshaam neviens meerfiju neatceras?
Shaisuke
Man tikko cilveks kas maju perfekti parzin paskaidroja ka korkji ir tikai 2rajaa staavaa, pirmajaa ir TAAAAADA elektriibas sisteema (ko ja mes izsitisim, tad buus dziljaa d*****. Itkaa kaiminjsh makot sataisiit, ja kkas notiks. GRRRRRRRRR

~BN~
Faplo
Taa jautaajums par to tusa grafiku 19:00 vilcienieko iekaapj vilcienaa mekleeju es 118 un neatradu taadu vilcienu kas iet 19:00, ir tikai 19:33, bet tas man neder jo jau 20:00 jabuut Rigaa dry.gif un tas kurs tur ir 18:52 tas sveetdienaas neiet.
Sepultura
nu tad barauc ar taksi tongue.gif laugh.gif
aigarius
UZMANĪBU! Organizātoriskais paziņojums!

Sakarā ar to, ka ir pieteikušies ļoti daudz cilveku, tika nolemts, ka ir nepieciešams ņemt mazliet stingrākus mērus, lai nodrošinātu kārtību pasakuma gaitā.

1. Pasākumā var ierasties tikai šādas personas:
* otaku.lv foruma aktīvie biedri, kas ir pievienojušies pirms 2005. gada 1. septembra
* cita persona - ciemiņš, par ko galvo viens otaku.lv foruma aktīvais biedrs

Ja kāds ciemiņš jebkādā veidā pārkāps uzvedības normas pasākuma gaitā, tad galvtāja primarais uzdevums ir apturēt ciemiņu. NERV Team patur tiesības par kārtības pārkāumiem sodīt gan ciemiņu, gan foruma biedru, kas par šo ciemiņu ir galvojis. (Lūdzu pārbaudiet pēc iepriekš publicetā sraksta, kurš par kuru galvo. ETM atceries, tu pašlaik esi aivvv galvotājs, ar visām izrietošajām sekām.)

2. Visiem ir jāreģistrējas nosūtot PM Shaisukei līdz piektdienas 15:00. Pirms izbraukšanas uz tusa vietu Shaisuke pārsūtīs man pieteikto cilveku sarakstu un tie, kuru niki nebūs šajā sarakstā tiks lūgti neierasties, pat ja tas būs Tadors rolleyes.gif (lūguma izpildi nodrošinās NERV Team ph34r.gif ).

3. Ja 5 vai vairāk cilveki līdz piektdienas 16:00 aizsūtīs Shaisukei PM, kurā tiks pateikts, ka attiecīgais biedrs nevēlas redzēt pasakumā "aivvv" (vai kādu citu potenciālu nācēju), tad "aivvv" (vai kādam citam potenciālam nācejam) ļoti stipri palūgs neierasties (skat. augstāk par NERV Team).

4. Ievērojot alkohola lietošanas ierobežojumus, katram nācējam, kura bagāžā tiks atrasta vairāk nekā viena pudele ar alkoholisku dzērienu (vai šīs pudeles tilpums pārsniegs 0.5 l, vai stiprums pārsniegs 40 grādus), tiks dota izvēle - atbrīvoties no augstākminētā alkohola (izlejot, izmetot, bet ne izdzerot), vai atteikties no pasakuma apmeklēšanas. Tas ir pilnīgi nopietni. mad.gif

5. NERV Team patur tiesības norošināt iereibušu cilvēku nodalīšanu no pasākuma norises pielietojot tādus paņēmienus kā: neielaizšana vilcienā, atskurbināšana ar peldi ezerā, ietīšana segā apsargātā stūrī vai sasiešana ar virvēm un ielikšana skapī.

Pasākuma laikā augstākā autoritāte ir vietas saimniece un viņas delegāti - Shaisuke un saimnieces dēls. Visus viņu lūgumus vai prasības ir jāizpilda bez ierunām.

Remember - NERV is watching you!

P.S. Es ļoti ceru, ka šādas striktas lietas nebūs jādara, tacu atcerieties, ka kārtība šāda mēroga pasakumā ir atkarīga no katra no mums.
Kima
taadaa gadiijumaa arii atbildi par saviem vaardiem!!!
Tomeer ir paarspiileejumi, saprotu ka uztraucaaties par kaartiibu, bet neshkjiet ka tas ir pa daudz?Cilveeki brauc atpuusties nevis buut armijas uzraudziibaa.
Par cieminju regjistreeshanu...nu ko varu teikt, paldies par ieprieksheeju miilju pasuutiishanu, jo es jau sen visiem pazinjoju, ka nezinu kaa mani laidiis, iespeejams laidiis iespeejams nee 50/50 un zinaashu es tik peedeejaa mirklii pirms braukshanas dry.gif
Totaals tizlums!Sanaak ka es neesmu gaidiita tik taapeec ka manaa dziivee nav stabilitaates?Tad nu gribaas pateikt paaris miiljo!!! mad.gif
Grrrr...tas sadusmo!!!Es saprotu ka gribaaas kaartiibu! pie maniim viss jau arii nenogaaja tik gludi cik vajadzeetu...bet tomeer...ja buus taada uzraudziiba....tas neljaus normaali atpuusties...
Ha un veel tik 1 pudele alus?HaAaaaaaaaaahahaha, liidz 3l alus nekad netika uzskatiits par alkoholu (nedomaajiet, esmu pret masiivo piedzershanos un vemshanu)...es vnk izsaku domas, jo man tieshaam shkjiet ka esmu miilji pasuutiita!!
(lai gan daudzi organizatori zinaaja manu situaaciju!!!)
feeling really good! laugh.gif mad.gif
Shaisuke
Za4i, mes bijaam vienojushas, ka es tevi saraksta pierakstu un ja tu netiec tu mani informe. Un nevajag domat ka neesi gaidita. smile.gif
Kima
QUOTE(Shaisuke @ Oct 12 2005, 22:06)
Za4i, mes bijaam vienojushas, ka es tevi saraksta pierakstu un ja tu netiec tu mani informe. Un nevajag domat ka neesi gaidita. smile.gif
*

un kaa ar Annu?Neko?Vinjai tu ar ljaavi buut, tomeer regjistreeta ieksh otaku vinja ir 1.10...un es nevaru par vinju atbildeet, jo nezinu vai maz pati buushu!!!!
Shaisuke
Par Annu es galvoshu. smile.gif

~BN~
GM
4. Ievērojot alkohola lietošanas ierobežojumus, katram nācējam, kura bagāžā tiks atrasta vairāk nekā viena pudele ar alkoholisku dzērienu (vai šīs pudeles tilpums pārsniegs 0.5 l, vai stiprums pārsniegs 40 grādus)

Kā būtu tomēr ar 2'ām pudelēm?
aigarius
QUOTE(Shaisuke @ Oct 12 2005, 21:06)
*

Ja agrāk bija jāreģistrējas tikai tad, ja tiec 100%, tad tagad ir jāreģistrējas, ja tiec vismaz pa 10%.

Zakīt, mēs labi atceramies, ka pie tevis viss gāja ļoti labi (lai gan tu biji pamatīgi noskrējusies uz beigām) un mēs ceram atkārtot līdzīgu gaisotni, tikai ar mazāku slodzi uz organizatoru. Tu noteikti esi gaidīta, tikai aizūti Shaizukei PM, ok?

Daži uzskata arī, ka puslitrs spirta uz cilvēku nav nekāds baigais alkohols. Tā kā limitus lēma nedzērāji, tad tā arī sanāca rolleyes.gif

Jebkādi izņemumi tiks lemti uz vietas ar NARV un/vai Shaisukes piedalīšanos, tomēr būtu labāk aprobežoties ar vienu alus pudeli un sakoncentrēties uz anime un citāda veida kulturālu izklaidēšanos smile.gif
Sērfijs
Tu nedaudz nepārspīlē Aigarius?
Pat dzeršanas tusos izīrētās pirtīs, kur piedalās >30 cilvēki un kuros esmu bijis es, sliktākais, kas notika ir tusa organizētājs, protams pālī būdams, iemērca izlietnē aizkarus, viņš teica, ka aizkari bij netīri un pie tam tas notika otrajā rītā, kad viss tika kopts.
Kima
starp citu jaa, kaa tad PIRTS bez ALUS?!
ShinChan
QUOTE(aigarius @ Oct 12 2005, 20:47)
4. Ievērojot alkohola lietošanas ierobežojumus, katram nācējam, kura bagāžā tiks atrasta vairāk nekā viena pudele ar alkoholisku dzērienu (vai šīs pudeles tilpums pārsniegs 0.5 l, vai stiprums pārsniegs 40 grādus), tiks dota izvēle - atbrīvoties no augstākminētā alkohola (izlejot, izmetot, bet ne izdzerot), vai atteikties no pasakuma apmeklēšanas. Tas ir pilnīgi nopietni.  mad.gif

Tas ir galīgi nenopietni. Pēdējo reizi kad pētīju Rīgas melnā balzāma pudeli uz tās etiķetes bija atzīme alq. 45%. Ko man ieteiksiet darīt? Bez sava mīļā dzēriena, kas jau izsenis kalpo kā viegls tonusa uzturētājs un lielisks profilaktisks līdzeklis man būs atņemta liela daļa prieka (nē es neesmu alkoholiķis, vienkārši balzāms ir BALZĀMS).
Vai nevar manā gadījumā izdarīt izņēmumu, apsolu, ka nejūtīsiet starpību starp mani dzērušu un nedzērušu? Pliiiiiiiiiiiiz!
Andromens
Maziņš jautājums. Kas ir NERV sastāvā? dry.gif
GM
starp citu jaa, kaa tad PIRTS bez ALUS?!

Jā!!! Kā, pasakiet man - kā gan tas ir iespējams? Tas ir kā spļāviens cilvēces veselā saprāta sejā, kā dunča dūriens loģikas mugurā. "Pirts = alus" ir bezmaz vai aksioma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.