Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusinjsh
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
aigarius
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 20:37)
Inchukalna pagasta "Kalndzirnavas" XD
*

Hmm, nevarēju uz http://www.ikarte.lv viņu atrast. Vienīgās "Kalndzirnavas" bija Valmieras pusē.
Tu varētu uztaisīt linku uz turieni - aizej uz iKarte, atrodi to vietu uz kartes, nospied pogu kur ir karodziņš un konverte un tad nospied uz kartes tajā vietā, kur tā māja atrodas. Parādīsies jauna lapa, kurai augšpusē būs tiešais links uz kuru aizejot jebkurš šo vietu varēs redzēt.
Piemēram, es dzīvoju šeit smile.gif

Ņemot vērā pieredzi es domāju, ka vajag uzreiz uz visu sestdienu un svētdienu rezervēt, lai tikai svētdienas vakarā būtu pa mājām jādodas. Un ņemot visu vērā tam nevajadzētu būt agrāk par 24-25. septembri, lai var sagatavoties. smile.gif

Edit: redzu, ka krustiņš kartē jau ir biggrin.gif
Shaisuke
dariits
Yume
ūūūū....kautkas top...n tapiniet,tapiniet...man pašlaika rto laiku tā pašvaki, palīdzēt nekādi nevarēšu, bet ar abām ķepam par. Kad sadomāsiet, atsūtiet man sms ar laiku un vietu. Lūdzu.... *puppy eyes*
ETM
Tagad katram, kas lasa sho topiku, ir sveets pienaakums aizsuutiiy Yumei infu, kaa tiko taa paraadaa. Let the bombing begin!

Tauta meegjinaam sabiidiit kaut ko ar tehniku. kaadam nevareetu buut pieejams kaads projektors?
GunMetaL
tomeer žeel ka teļuka nebuus es un nuin buutu vareejuši paķert ps2 stafus :\

ps. par info yumei.... ha pats velk nekaa nesaprotu tiko pamodos biggrin.gif
lastguru
QUOTE(S.U.D @ Sep 7 2005, 21:54)
Otaku grib braukt visur un vienmeer

sono koto ga uso ja zo!

bet vispaar jau man nav ne mazaakas nojausmaz kur tas pats inchukalns vispaar atrodas kaa taads... ar kaadu transportu, pa kuru marshrutu un cik ilgi tur jaabrauc? kaa naprotu vilcieni tur iet... vairaak neko noprast nespeeju...
+Chibi+
Inčuklans ir netālu no Siguldas.
Sērfijs
Braucot ar vilcienu un rēķinot visas pieturas, Inčukalns ir 3 pieturas pirms Siguldas.
jurc
Mani ar laikam var skaitīt iekš tā tuss, bet tas nav no manis atkarīgs. smile.gif

Reku Inčukalns:
Uz šo pusi Rīgaimage
ETM
man patiik shitaada veida pamaaciibas: triis pieturas pirms siguldas.
Tas tas pats kas 200 metrus pirms luksafora. tas noziimee, ka man jaaizbrauc liidz luksaforam, jaanomeera 200 metri atpaklaj un tad jaameklee tas pagrieziens.

Daudz logjiskaa buutu skaidrot ar to cik pieturas aiz kaada objekta nvis pirms.
Sērfijs
Nu jā, skanēja jau labi, bet tik sen es to maršrutu nesmu braucis, ka vienīgās pieturas, kuras es atceros ir Inčukalns - Sigulda.

EDIT: Ā un vēl, this could sound weird, bet ja ir tad moš paķeriet līdzi arī Yu-Gi-Oh kārtis.
CloudX
Varbut tikshu uz sho tusu ,jo gribas iepaziities ar fellow otaku ,bet izredzes ir 50/50 unsure.gif
ETM
Kaadam, kas buus pakjeeris liidzi MTG kaartis, buus liidzi arii zobeni, tapeec padomaajiet vai gribat njemt YGO.

Just kidding. But not really.
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Sep 7 2005, 23:35)
Just kidding. But not really.
*

Es mīlu sito izteicienu. XD

Anyway,gan jau bruxim visi kopā un gan jau vismaz viens no mums zinās, kur jākāpj ārā, un ja ne, tad gan jau kāda tantiņa vilcienā dalīsies informācijā.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 23:54)
Zini es teikshu, ka ar siltumizolaaciju buus oki tongue.gif Ja kas, vareesi gulet arii telpaa blakus pirtinjai, ja cilveeki ies pirtii, taa telpa buus piesildiita. (Gulta tur ir)
~BN~

*

Turēšu pie vārda.

Kadas ir patāvošās food expedition iespejas, jebšu jāstiepj līdzi. Interesē arī ceļa izmaksas un izmantojamais transports.
aigarius
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 7 2005, 22:46)
Interesē arī ceļa izmaksas un izmantojamais transports.
*

Ja ar velosipēdu, tad 35 km (1 - 1.5 stundas), ja ar vilcienu, tad 57 santīmi (50 minūtes) uz gandrīz jebkura vilciena no Rīgas uz Siguldu, Cēsīm vai Lugažiem.

Tikko būs zināms datums un visi ierobežojumi, tiks izziņota satikšanās vieta un laiks. Es ceru šoreiz tomēr nebūs, ka es viens ar velosipēdu mīšos tongue.gif

Partikas iepirkšanu organizēsim centralizēti vai nu Inšukalnā vai arī Origo RIMI. To lemsim, kad tuvāk tas viss nāks un kad mūs informēs par veikalu tuvumu un kvalitāti Inčukalnā.
Roze
Nu tiem kuriem slinkums vai cita veida transporta problēmas varu teorētiski paņemt savā drandoļetā (Unit-01) smile.gif
ETM
tu savaa drandaljotaa nevari panjemt kaut ko labaaku pat 15" monitoru, kursh tiek piedaavaats shobriid?
Roze
Jautājums ir par paņemšanu vai atrast ko labāku par 15`?
Paņemt var viennozīmīgi.

Ja otrs, tad teorētiski no darba var paņemt 21` monitoru. Kā ar projektoru nezinu, jāskatās, pašam īpašumā nav bet varbūt var kaut ko izkasīt, lai gan ir diezgan so-so uz dzertiņu ņemt 1-2K vērtas lietas smile.gif

Trešais variants ir atrast kādu pienācīgu televizoru .. video ar S-out un pāreju uz AV nebūtu problēma.
aigarius
nu es savējo notebooku līdzi paņemšu un es domāju, ka lastguru arī, varētu skatīties par labāku audio sistēmu, ko pieslēgt, bet pārsvarā vajadzetu pietikt.
Hikaru
Hmmm.... Man līdz Inčukalnam ir tuvāk nekā līdz Rīgai.
Un attālums no dzelzceļa līdz mājai Inčukalnā ir aptuveni vienāds, ja iet no Pleskavas šosejas..... varbūt tikai mazliet 2x garāks. Man tad izdevīgāk būtu ar autobusu līdz Sēnītei atbraukt un tad atnākt uz Inčukalnu....
zenofex
Kurā īsti datumā tas tiek plānots? Ja zināšu, ir iespēja dabūt projektoru un DVD ar animēm, kā arī auto ar dažām brīvām vietām.
Shaisuke
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 7 2005, 22:43)
Anyway,gan jau bruxim visi kopā un gan jau vismaz viens no mums zinās, kur jākāpj ārā, un ja ne, tad gan jau kāda tantiņa vilcienā dalīsies informācijā.
*

Es sagaidiishu cilveekus Riigas stacijaa. Paartiku vislabaak buutu iepirkt Riigaa, jo inchukalna veikalos izveele ir diezgan suudiiga.

Un visp, tas bija domaats kaa vienkaarshs PARASTS tusinjsh, bet nu, jums jau vaig arii anime un stuff, taa kaa paareejo atstaashu juusu zinjaa XD

EDIT - Datumu noskaidroshu sodien vakaraa... Ap plkst. 21.00 buus zinaams.
~BN~
Hikaru
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 10:46)
Un visp, tas bija domaats kaa vienkaarshs PARASTS tusinjsh, bet nu, jums jau vaig arii anime un stuff, taa kaa paareejo atstaashu juusu zinjaa XD
*

Nu bet protams, kas tas par tusu bez anime. blink.gif biggrin.gif
Shaisuke
Zini, paarsvaraa tusinji notiek bez anime, bet juus esat ATKARIIGI!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

~BN~
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 10:56)
Zini, paarsvaraa tusinji notiek bez anime, bet juus esat ATKARIIGI!!!!!!!!!!!!  biggrin.gif

~BN~

*

exactly, and damn proud of it!
zenofex
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 09:56)
Zini, paarsvaraa tusinji notiek bez anime, bet juus esat ATKARIIGI!!!!!!!!!!!!  biggrin.gif

~BN~

*

Kautkā dīvaini - parasts tusiņš, kurā tusējas parasti otaku. Un bez animes. Es te saskatu milzīgu pretrunu smile.gif
Shaisuke
Es nerunaaju par otaku tusinjiem... tongue.gif Es runaaju par parastiem tusinjiem kur aiziet, iztrakojas, mosho pie smagas muuzikas, nereti piedzeras utt Bet paarmainjas naak tikai par labu biggrin.gif

~BN~
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 12:39)
Es nerunaaju par otaku tusinjiem... tongue.gif Es runaaju par parastiem tusinjiem kur aiziet, iztrakojas, mosho pie smagas muuzikas, nereti piedzeras utt Bet paarmainjas naak tikai par labu biggrin.gif

~BN~

uz shaadiem "parastajiem" pasaakumiem man iet nu noteikti nav ne mazaakaas veeleeshanas. ciest nevaru diskoteekas un liidziigas trakoshanas, skalja muuzika nepatiik, kaa arii nedzeru ne alu, ne ko stipraaku.
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Sep 8 2005, 12:05)
uz shaadiem "parastajiem" pasaakumiem man iet nu noteikti nav ne mazaakaas veeleeshanas. ciest nevaru diskoteekas un liidziigas trakoshanas, skalja muuzika nepatiik, kaa arii nedzeru ne alu, ne ko stipraaku.
*

smile.gif Par alu piekritu, bet par visu paarejo nee...
Un ja nebuutu animes tad tas buutu parasts tusiņš kuros es esmu bijis jau neskaitaamas reizes un es laikam nebrauktu jo man to ir tik un ta daudz un tt........... tongue.gif
Shaisuke
Bet ja otaku stipraa puse to nokaartos tad buus arii anime...

~BN~
Sigfa
Nu faktiski, viss ir skaidrs, paareejiem vajdzeetu saskanjot lietas savaa starpaa. Domaaju, ka datums shobriid ir primaarais.
kaarleens
vajadzeetu datumu zinaat (ja buutu iespeejams piedaliities es arii veelvienu dranduljetu vareetu piedaavaat)
Shaisuke
Taa ir probleema ar datumu. Mees varam tikt tikai uz 15. un 16. oktobri, jo visas paareejaas briivdienas taa maaja jau ir aiznjemta. Ap to laiku kaads visp veeleesies braukt...?

~BN~
ReD_FoXy
juuuuu.... es braukshu kaut vai aaraa 1m dziljsh sniegs... laugh.gif
Sigfa
neredzu iemeslu kapeec nebraukt.
Zuzix
pilniibaa piekriitu RF... braukshu neskatoties ne uz ko... kaut pa logu liidiishu aaraa no maajaam (man 3ais staaws happy.gif )... me toch buus... wismaz centiisies
Shaisuke
Aaa Un veel viens jaut... paargaajienaa gribat??

~BN~
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 21:14)

~BN~
*

tas atkariigs no laika apstaakljiem...
[ muahaha... es meegjinaaju runaat gudri un nosveerti laugh.gif]
Bet gan jau ka gaajeeji buusim happy.gif
GunMetaL
man der buušu. hmmm paargaajiens biggrin.gif cik garš? ir gadijies iet gabalus kad beigaas nogaažas un taa arii paliek...
Shaisuke
Nju var izveeleeties garumu.... 5-6 km iisaakais...

~BN~
Naktspukjiite
6 km nav ne vainas ^^
lastguru
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 20:04)
Taa ir probleema ar datumu. Mees varam tikt tikai uz 15. un 16. oktobri, jo visas paareejaas briivdienas taa maaja jau ir aiznjemta. Ap to laiku kaads visp veeleesies braukt...?

~BN~

hehe... nu tad ja buushu tad manu dzimshanas dienu svineesim, jaa? (18-tajaa)
Shaisuke
Eu nu super biggrin.gif Man patiik ideja lastguru...

~BN~
QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 20:04)

~BN~

*

Paskaties kāda atsaucība. Tauta grib tā ka vari par to neuztraukties.

QUOTE(Shaisuke @ Sep 8 2005, 20:14)

~BN~
*

Pie labiem laika apstākļiem mans ir gatavs izlīst ārā.... Varbūt.
Sērfijs
Visdrīzāk, ka es tajā laikā tikšu, bet ir pāragri spriest, vēl līdz 15.10 jānodzīvo un pārgājiens - laba ideja, varētu pat garāku.
aigarius
Garaku pārgājienu nevajadzētu - neesam staigāt atbraukuši un tāpat jau lielākā daļa galu galā nekur no mājas iziet negribēs (ja nu vienīgi uz pirti) tongue.gif

Kā jums patīk šitāda pasākuma programma:

15. oktobris:
12.00 - velosipēdistu starts no Origo, visi pārējie sāk pie tā paša Origo vākties kopā
12:30 - tiek norīgota pārtikas delegācija, kas iepērk pārtiku iekš Origo RIMI
13:00 - automobilisti izbrauc ar mašīnām, vilciennieki izbrauc ar vilcienu Rīga-Sigulda
14:00 - vilciennieki iebrauc Inčukalnā un sāk čāpot uz mājas pusi
14:30 - visi beidzot ir savākušies pie _pareizās_ mājas, izpakošānās, pārģērbšanās, audio/video/mutimedio aprīkojuma uzstādīšana
15:00 - tiek uzsākta pirts kurināšana, oficiālā pasākuma atklāšanas runa, uz viena no mēdiju attēlotājiem tiek palaists "She and her Cat"
15:15 - anime iet uz visām to spēlēt varošām ierīcēm, brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm, laugh.gif
17:00 - pirmā pēršanās -- tikai dāmas
18:00 - spēle "Ultimate"
19:00 - otrā pēršanās -- tikai kungi
20:00 - spēle "King"
21:00 - random pēršanās (kautrīgie - peldkostīmos)
22:00 - tiek izziņotas un ar brīvprātīgo palīdzību sakārtotas "nolūzšanas" vietas
23:00-07:00 - hiperintelektuālā spēle "Yume" un vispārējs bezsakars

16. oktobris
07:00 - rīta pikošanās (ja atbilstoši laikapstākļi) (pikoties nolūzšanas zonās _nav_ aizliegts wink.gif)
09:00 - brīvprātīgie organizē pārtikas subproduktu konvertēšanu par patērējamām substancēm
10:00 - brokastis
11:00 - pārgājiena sākums
12:00 - pasākumi pārgājiena galapunktā (klinšu kāpšana, virves, ...)
13:00 - atgriezšanās no pārgājiena
14:00 - atsaldēto vietu sildīšana ar globālu tea-party un aņukiem
15:00 - lastguru dzimenes sumināšana, jubilāra cilāšana, mērcēšana mucā, vārtīšana sniegā (nevajadzīgo izsvītrot)
15:30 - random spēles ("Yume", "Go", "Ultimate"), anime, ...
18:00 - sākam sakopt teritoriju
18:20 - visi atstāj teritoriju
19:00 - vilciennieki kāpj vilcienā Sigulda-Rīga
20:00 - pasākuma beigas pie Origo, Kaigan himnas kolektīva dziedāšana biggrin.gif

Laika apstākļi būs labi (ja vēl kāds nodefinētu kādi laikapstākļi šajā gadījumā ir "labi" tongue.gif)

Lūk tāds ir mans priekšlikums. cool.gif
Kādi komentāri?
GunMetaL
QUOTE(aigarius @ Sep 8 2005, 22:25)

Lūk tāds ir mans priekšlikums.  cool.gif
Kādi komentāri?
*

komentaari taadi ka tev patiik visu saplaanot bet reti kautkas iziet peec plaana... kurnu vel meenesi iepriekš biggrin.gif
lastguru
taa... ja kaads mani grib shajaa pasaakumaa redzeet, tad uzreiz saku ka nekaadaas juusu briinishjhiigajaas speelees nepiedaliishos. ja kaads ir pret - i am pass, atradiishu labaakas lietas ko dariit. taa izpauzhas mans nesabiedriskums. vieniigais ko es varu speeleet - Go, punkts.

tad par organizatorisko jautaajumu - vajag tumbinjas, daudz, aktiivaas (t.b. ar pastiprinaataaju). manupraat nekaada anime skatiishanaas uz notebook nesanaaks ja to nebuus - kaa tika noskaidrots, vismaz mans portatiivais ar skaljumu neizceljas. Tad piesakos uz tumbinjaam es (esmu pieradis skatiities animi austinjaas, taa kaa ar tumbinjaam neesmu apgaadaats), un aigariusam laikam arii nodereetu paaris. ja veel kaadam buus atraadiishanas ieriices, tad taam klaat visticamaak vajadzees veel aareejaas atskanjoshanas ieriices. protams var jau buut ka taa ir tikai mana notebook vaina, bet kaut kas liek domaat ka taa vien nav. protams aareejie ekraani arii nevienam bukam netraucees, jo paarsvaraa bukiem ekraani ir tomeer mazaaki par 20 collaam... bet tas ir optional smile.gif

un veel kas, taa kaa to ko skatiities man arii ir slinkums gatavot, tad raadiit man ko nebuus. attieciigi (un tas neattiecas tikai uz maniim, bet vispaar), luudzams visiem kam ir ko raadiit, to arii atnest lielos daudzumos.

taalaak, cik tur ir atsevishkjas istabas? skatiities uz vairaakaam ieriiceem vienaa telpaa ir slikti-slikti-slikti. vispaar jau varbuut var pat sheit saakt likt kopaa sarakstus ar to ko raadiis un kas raadiis (uz vietas sapratiis jau kuraas telpaas, bet katrs seanss buus atsevishkjaa istabaa). taa lai buutu noteiktiiba. parallel sessions, un taa taalaak. tad visi zinaas kas kur iet, un neskraidiis pa telpaam mekleejot labaaku animi. Like this idea?
QUOTE(aigarius @ Sep 8 2005, 22:25)
16. oktobris
07:00 - rīta pikošanās (ja atbilstoši laikapstākļi) (pikoties nolūzšanas zonās _nav_ aizliegts wink.gif)
*

Šitais gan man nepatīk.

Laika apstākļi būs labi (ja vēl kāds nodefinētu kādi laikapstākļi šajā gadījumā ir "labi" tongue.gif)

Nav lietus, dubļi un sniegs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.