Jaladin
Sep 12 2005, 17:50
Hehē! Newsflash! Es arī iespējams būšu(kaut gan mani laikam tur neviens negrib redzēt
) Un, runājot par kurbuli.... Nu man tā tauta tusos liekas mazliet pārāk depresīva, zinu, ka man nav pilnīgi nekādas teikšanas, bet es ieteiktu padomāt pirms aicināt kurbuliešus.....
es savaa depresiivajaa buutiibaa arii tuseeju kurbijkurnee (btikai un vieniigi briivdabas lomu speelju sadaljaa). nezinu cik depresiivs esmu es (piu esmu un pat ljoti) bet nu peec manis viena nevajag spierst.. veel arii sigfa tur meedza tuseet.. piu, atkal labs piemeers.... aaa, vo lija tur ir regjistreejusies!
QUOTE(ETM @ Sep 12 2005, 17:57)
es savaa depresiivajaa buutiibaa arii tuseeju kurbijkurnee (btikai un vieniigi briivdabas lomu speelju sadaljaa). nezinu cik depresiivs esmu es (piu esmu un pat ljoti) bet nu peec manis viena nevajag spierst.. veel arii sigfa tur meedza tuseet.. piu, atkal labs piemeers.... aaa, vo lija tur ir regjistreejusies!
well pats jushiro tur ir labi paziistams, es ar tur esmu tik mazak izlienu no dzelmes, tur ir daudz no otaku!!!!! mees sastaadam sakariigo kbkurnes dalju ( yeah right ) !!!!!!!!
aigarius
Sep 12 2005, 18:18
QUOTE(S.U.D @ Sep 12 2005, 17:05)
well pats jushiro tur ir labi paziistams, es ar tur esmu tik mazak izlienu no dzelmes, tur ir daudz no otaku!!!!! mees sastaadam sakariigo kbkurnes dalju ( yeah right ) !!!!!!!!
khem, khem. offtopic.
Edit: Diskusija par to kurš ir vai nav kubikurnē (lai kas tas arī būtu vai nebūtu) ir tas ko es domāju kā offtopiku šajā tēmā.
Es nesaprotu, kapeec jautaajumu, par to, kursh driiksteetu naakt uz tusu un kuram to dariit nebuutu veelams, sauc par offtopiku?
Un vai tik cieniijamais aizraadiitaajs pats neuzskaaka sho teemu?
Jaladin
Sep 12 2005, 18:36
Es jau neteicu, ka kāds nedrīkst nākt, vienkārši pieredze
Ah ETM esmu tas melnais matainais d'zeks no boofiem
netaisiet oftopiku, ja nu kas es skalji pazinjoju ;P
LastGuru brauks arii
liekas, ka es vareetu atnest uz tusu, Angel Sanctuary un FF : Advent Children, ja kaads veelas skatiities protams.
GunMetaL
Sep 12 2005, 23:56
QUOTE(S.U.D @ Sep 12 2005, 23:32)
liekas, ka es vareetu atnest uz tusu, Angel Sanctuary un FF : Advent Children, ja kaads veelas skatiities protams.
maybe preciizi neatceros bet, mam likaas ka jaanes viss kas tev ir
emm..shis izklausaas baismiig wilinoshi.... ja uzrejz war pieteikties par paartikas konwerteetaaju (juus neticeesiet,bet man diiikti patiik nodarboties ar eestgatawoshanu), tad warbuut..es labpraat pieteiktos kaa potenciaals tusa daliibniex...nja.. pagajdaam jaw weel nez,bet shkjiet,ka wareetu.gribeetos...
tas bija domaats kaa?? tipa ja tev neljaus gatavot, tu nepiedaliisies? nu es varu diezgan droshi apgalvot, ka liela dalja neliegs smoreet vinju vietaa (es pats ljausu pilniigi droshi, kas zina, tas saprot).
man ir tads maz mazitins jautajums vai uz so pasakumu var ierasties ari es?
vai ari mani jabut kadam rekomendacijam no otakiesu vidus ?
Church
Sep 13 2005, 14:28
QUOTE(sipps @ Sep 13 2005, 13:12)
protams, ka droshi vari.
no malas veerojot tie breecieni "kas driikst / kas nee" i galiigi saputrojushi citiem visu.
Shaisuke
Sep 13 2005, 14:28
Pag, tu biji tas dzeks toreiz ar ETM un Sigfu ja?
Un protams, Domaaju ka Chibi par tevi galvos XD
emm..shis izklausaas baismiig wilinoshi.... ja uzrejz war pieteikties par paartikas konwerteetaaju (juus neticeesiet,bet man diiikti patiik nodarboties ar eestgatawoshanu), tad warbuut..
Lmao, piekriitu ETM, domaaju ka tev so nodarbi neviens neaizliegs.
~BN~
Tsukino
Sep 13 2005, 16:52
Visp aivvv ideja ka to, lai cik ljoti tas neatbilstu patiesiibai, bet VAR un man liekas ka arii vajag kaa jauku miilju pasaakumu........ Ljoti oficiaalu un izgliitojoshu! Me is gonna use this.
not_alone
Sep 13 2005, 22:15
es būšu,ja man neaizliegs(kam vajag,sapratīs,vēl joprojām pūšos<biki>).
tas ir,es būšu 99%
par to 1 vēl šaubos,jo Shaisuke my love,vēl naf atbildējusi par vienīgo ietekmējošo faktoru
he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!!
Shaisuke
Sep 14 2005, 13:32
QUOTE(not_alone @ Sep 13 2005, 21:15)
es būšu,ja man neaizliegs(kam vajag,sapratīs,vēl joprojām pūšos<biki>).
tas ir,es būšu 99%
par to 1 vēl šaubos,jo Shaisuke my love,vēl naf atbildējusi par vienīgo ietekmējošo faktoru
Saul, tev jaabuut... Un neuztraucies, gljuks nebuus.... Par laimi
~BN~
GunMetaL
Sep 14 2005, 14:39
QUOTE(Lija @ Sep 14 2005, 10:25)
he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!!
katik nebeidzas arsavstarpeeju izreeķinaašanaos
lol
ShinChan
Sep 14 2005, 15:09
QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 13:39)
lol
Esi bez bēdu, viņiem nav izredžu
1kaart kurbeļu ir mazāk kā otakiešu (konkrētajā burziņā)
2kaart vidusmēra kurbeļa vecums ir puse no vidusmēra otakieša vecuma
3kaart kurbeļiem patīk runāt/solīt, bet nepatīk darīt/izpildīt
4kārt kurbeļi būs bruņojušies ar burvju nūjiņām , kurpretī Tadoram un vēl dažam labam būs kārtīgs cērtamais.
Biedri, uzvara ir ar mums.
QUOTE(ShinChan @ Sep 14 2005, 14:09)
lol
Esi bez bēdu, viņiem nav izredžu
1kaart kurbeļu ir mazāk kā otakiešu (konkrētajā burziņā)
2kaart vidusmēra kurbeļa vecums ir puse no vidusmēra otakieša vecuma
3kaart kurbeļiem patīk runāt/solīt, bet nepatīk darīt/izpildīt
4kārt kurbeļi būs bruņojušies ar burvju nūjiņām , kurpretī Tadoram un vēl dažam labam būs kārtīgs cērtamais.
Biedri, uzvara ir ar mums.
guys, guys... mieru, tikai, mieru!! kā teica kāds... lets make love, not war!!
p.s. viņiem tiešām būs burvju nūjiņas??? gribu redzēt!!!
*nopietni domā noķert kādu kurbijkurnieti un izkratīt*
aigarius
Sep 14 2005, 15:38
lol
šito var viegli atrisināt - paņem x pārstāvjus no abam pusēm, ieliek pirtī, nelaiž ārā, kamēr visi nav nonākuši pie vienotas nostājas apskatāmajā jautājumā
līdzīgi var izdarīt ar spameriem/fleimeriem un moderātoriem
not_alone
Sep 14 2005, 16:15
Saul, tev jaabuut... Un neuztraucies, gljuks nebuus.... Par laimi
~BN~ ok than,tad es būsu 100%
jāsāk iepirkt ēdamais
QUOTE(aigarius @ Sep 14 2005, 14:38)
lol
šito var viegli atrisināt - paņem x pārstāvjus no abam pusēm, ieliek pirtī, nelaiž ārā, kamēr visi nav nonākuši pie vienotas nostājas apskatāmajā jautājumā
līdzīgi var izdarīt ar spameriem/fleimeriem un moderātoriem
un pie vienotas nostājas gan jau, ka nonāks
ja nekas nemainīsies, tad būšu. Kaut gan jeb kurā gadījumā tas būs grūti priekš manis
Andromens
Sep 14 2005, 22:23
Mazs ieteikums paskuma autorei, pati vai ar backup brigādi ar pm apzini jau puslīdz apzinātos 100% tusētājus un publicē listi savādāk kaut kā tizli manuprāt ka katrs atsevīšķi pa trīs lāgi pasaka ka būs. Thats all.
Shaisuke
Sep 14 2005, 23:43
Paldies par ieteikumu.
Ludzu tie cilveki kas zin ka noteikti buus/varbuut buus atsuutiit man PM. Paaldieees
~BN~
Tomoko
Sep 15 2005, 11:19
Es arii gribeetu, bet mana muteriite nelaizj
... doooh... jauzsaak protesta akcija
pinksakura
Sep 15 2005, 21:04
+Chibi+
Sep 15 2005, 22:41
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 12 2005, 17:50)
Hehē! Newsflash! Es arī iespējams būšu(kaut gan mani laikam tur neviens negrib redzēt
)
Es vienmēr priecājos tevi redzēt.
Man taču vajag atvainoties par to ,ka vecis orandžajā trenniņkostīmā mani nohipnotizēja!
QUOTE(sipps @ Sep 13 2005, 14:12)
Ja es nebraucu, tad tu arī ne, ha! Pazīstu es tevi ar tavu love uz mazām anime meitenēm!
Jaladin
Sep 15 2005, 22:52
Eh, oranžais džeks ir tikai atruna...
Mana roka bija tikai cntimetrus 25 no tavas sejas....
Liekas, ka savāksies arī Tekken aktīvistu bariņš, ceru. Tāpēc, ja kāds domā vai vēl braukt, tad jums ir perfekts iemeslis, proti Tekken!!!
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 15 2005, 22:52)
Liekas, ka savāksies arī Tekken aktīvistu bariņš, ceru. Tāpēc, ja kāds domā vai vēl braukt, tad jums ir perfekts iemeslis, proti Tekken!!!
jaa es jums visiem paraadiishu kaa Tekken jaaspeelee!!!!!!!!! Bwa-ha-ha!!!!!!! Nu lab var buut ne visiem, bet daziem...............
X_Kamui
Sep 15 2005, 23:13
QUOTE(S.U.D @ Sep 15 2005, 21:57)
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 15 2005, 22:52)
jaa es jums visiem paraadiishu kaa Tekken jaaspeelee!!!!!!!!! Bwa-ha-ha!!!!!!! Nu lab var buut ne visiem, bet daziem...............
Kadu tekkena daļu? ja 3 tad varat tikai sapņot par manis uzvareešanu
zenofex
Sep 16 2005, 08:35
Es gribu redzēt ne tikai braucēju sarakstu, bet arī informāciju kas īsti tur notiks. Pagaidām esmu redzējis ļoti daudz piedāvājumu un ideju. Taču nav skaidrs, kas no piedāvājumiem un idejām tiks realizēts.
aigarius
Sep 16 2005, 09:07
QUOTE(zenofex @ Sep 16 2005, 07:35)
Es gribu redzēt ne tikai braucēju sarakstu, bet arī informāciju kas īsti tur notiks. Pagaidām esmu redzējis ļoti daudz piedāvājumu un ideju. Taču nav skaidrs, kas no piedāvājumiem un idejām tiks realizēts.
Nu tā dienas kārtība, ko es piedāvaju kalpos par pasākuma galveno skeletu un, tā kā iebildumu pret to nav, es un pārējie skaļie bļāvēji centīsies realizēt tur minētos pasakumus aptuveni ap to laiku, kad viņi ir minēti. Pārējo pasākumu notikšana un norises laiks ir tiešā veidā atkarīgs no viņu organizetājiem un tie visticamāk norites kā alternatīva/papildinājums kādam no pamatskeleta pasakumiem.
Es ieteiktu cilvēkiem, kas grib sarīkot Tekken/Zolītes/... matčus, apskatīties dienas kārtībā un pateikt aptuveni, kad tas varētu risināties, lai pārējie pasākumu organizētāji un visi dalībnieki varētu laikus izdomāt, ko viņi grib darīt, kad viņi grib gulēt un tamlīdzīgi.
Protams tādām lietām, kā Go, piemēram, plānošana nav vajadzīga, jo tā spēle ir nenoteikti ilga un pamatā skar tikai to divus cilvekus, kas konkrētajā brīdī spēlē.
T.b. plānošana būtu ļoti noderīga tiem pasākumiem, kur ir vajadzīga vairāku cilvēku piedalīšanās un varētu būt arī plašāka dalībnieku/skatītāju interese.
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 15 2005, 20:41)
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 12 2005, 17:50)
)
Es vienmēr priecājos tevi redzēt.
Man taču vajag atvainoties par to ,ka vecis orandžajā trenniņkostīmā mani nohipnotizēja!
QUOTE(sipps @ Sep 13 2005, 14:12)
Ja es nebraucu, tad tu arī ne, ha! Pazīstu es tevi ar tavu love uz mazām anime meitenēm!
neparvertisim to par izkaidrosanos neta
ja tu nebusu man tevis loto loti pietruks
X_Kamui
Sep 17 2005, 01:07
Eeeh lidz tam oktobra viduum ir tik ilgi jaagaida
bet es jau gribu palureet animi otaku pulkaa....
mdems es jau neatceros kad bija pedeja strelka vai kaa to jau sauc, kuraa es piedalijos....
+Chibi+
Sep 17 2005, 09:23
QUOTE(sipps @ Sep 16 2005, 10:05)
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 15 2005, 20:41)
neparvertisim to par izkaidrosanos neta
ja tu nebusu man tevis loto loti pietruks
aha. es arii tevi miilu.
Shade de Monesko
Sep 17 2005, 09:54
Iespeeja, ka es buushu ir apmeeram 70%
t.i. ja nebūs jaataisa kaut kas skolai...
Bet, ja buushu un paspeeshu uztaisiit kostiimu, tad es 100% kaut ko cosplayoshu
Noriass Gato
Sep 17 2005, 12:58
Hmm, izlasīju cauri visu topiku, bet tik un tā neiebraucu, vai vērts braukt, un vai atkal nebūs pārāk daudz 'litrabola'... (Ienīstu 'litrabolu'... )
aigarius
Sep 17 2005, 13:16
QUOTE(Noriass Gato @ Sep 17 2005, 11:58)
Hmm, izlasīju cauri visu topiku, bet tik un tā neiebraucu, vai vērts braukt, un vai atkal nebūs pārāk daudz 'litrabola'... (Ienīstu 'litrabolu'... )
Litrabola būs ne vairāk kā iepriekšējā tusiņā pie Zaķa, t.b. ja kas arī bija tad tie kas nepiedalijas to pat nepamanīja. Un tā vajadzētu būt arī šoreiz. Pārkāpēji tiks kolektīvi iedvesmoti tā vairāk nedarīt
cilveeki panjemiet liidzi MTG un Yogio kaartis, tie kam ir..
/me gribees uzspeeleet
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 17 2005, 15:05
QUOTE(aigarius @ Sep 17 2005, 13:16)
QUOTE(Noriass Gato @ Sep 17 2005, 11:58)
Litrabola būs ne vairāk kā iepriekšējā tusiņā pie Zaķa, t.b. ja kas arī bija tad tie kas nepiedalijas to pat nepamanīja. Un tā vajadzētu būt arī šoreiz. Pārkāpēji tiks kolektīvi iedvesmoti tā vairāk nedarīt
Kolektīva litrabolistu peldināšana tuvākaja peļķē.
Hehehe
Tas gan būtu jautri.
Taa cilveeki....
Tusinjaa alkoholam nee, ja kaadam ir pretenzijas, griezties pie manis, vieta ir iireeta, un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer, ja tusinjaa buus alkahols es to cilveeku sitiishu, nopietni...
ja kaadam nezjeeliigi slaapts panjem sev vienu pudeli alu, nopietni, nekaada nodzershanaas tur nenotiks...
Noriass Gato
Sep 17 2005, 16:00
Paldies Alt...
Skaidrs, ka tad ir vērts braukt patusēties ar cilvēkiem un nenodzerties un neskatīties kā citi pārvēršas par lopiem...
Kad nāks tuvāk, tad skatīšos kā man tieši ar tiem laikiem tais dienās sanāks...
QUOTE(alt @ Sep 17 2005, 15:52)
un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer
Ta jau labāk varēji pateikt - stulbiem cilvēkiem alkaholu nelietot!
Un neviens netaisās tur braukt lai pielietos! Tādā kondīcijā animi ir diezgan grūti skatīties!
ShinChan
Sep 17 2005, 17:32
Smaga diskriminācija pret alq lietotājiem. Piekrītu, ka salagām zem 18 vajadzētu aprobežoties ar viena aliņa pļumpēšanu, bet īsteniem vīriem un sievām kam ir tā turēšana nevajadzētu liegt aknas bojāšanu arī ar kreftīgākām mantām. Protams, pirmo, kas sāk stutēt sienas vai vemstīties vajag sasiet un iemest karcerī lai atžirgst un nekrīt citiem uz nerviem, taču domāju, ka katrs pats zin cik var atļauties dzert, lai nekļūtu smieklīgs citiem un nožēlojams pats sev. Visādi citādi neredzu iemeslu, kāpēc kāds nobriedis prāts nevarētu atļauties sev iejaukt mazu kokcīti un vakara gaitā izsūkt vienu, divus vai ja situācija prasa pat veselus trīs tādus? Tad jau nākamais solis būs aizliegt visus kaņepju preperātus, ecstasy, vecos labos amfetamīnus un haluciogēnus. Kā es bez savām sēnēm iztikšu, ko?
Noriass Gato
Sep 17 2005, 17:40
Nu re, un solījās būt patīkams anime fanu tusiņš bet sanāks atkal kārtējā pieļurbāšanās... Cik uz tādām nav būts... gribētos ko savādāku...
Un nebūt tā 18+ robeža nenosaka, kas var un kas nevar, tīņi redzot vecākos, arī aizrausies, savukārt dažam arī 36os nepietiks prāta nenodzerties ja apkārt kompānija ar to pašu nodarbojas...
ShinChan
Sep 17 2005, 17:58
QUOTE(Noriass Gato @ Sep 17 2005, 16:40)
Nu re, un solījās būt patīkams anime fanu tusiņš bet sanāks atkal kārtējā pieļurbāšanās... Cik uz tādām nav būts... gribētos ko savādāku...
Un nebūt tā 18+ robeža nenosaka, kas var un kas nevar, tīņi redzot vecākos, arī aizrausies, savukārt dažam arī 36os nepietiks prāta nenodzerties ja apkārt kompānija ar to pašu nodarbojas...
Un kāpēc uzreiz jāiet galējībās? Kāds ir teicis, ka būs nodzeršanās un vārtīšanās paša izdalījumos un vēmekļos? Vai tiešām otaku.lv publiku vērtējam tik zemu? Varbūt kādam kompleksi, sasprindzinājums, un kautrība nedaudz pagaist pēc viena aliņa izmešanas, varbūt kādam ir bijusi smaga darba nedēļa un viņš vēlas pačupoties gan anime, gan paziņu, gan arī neliela daudzuma alq. klātbūtnē, varbūt kādam alkohola lietošana automātiski nenozīmē pamošanos otrā rītā un neatcerēšanos, kas noticis pa nakti? Kāpēc jāiet galējībās, ko? Es varu piedalīties un tusēt gan ar, gan bez alkohola, taču neredzu iemeslu, kamdēļ tik strikti vajadzētu piemērot aizliegumu.
P.s. Bet izlemiet ir atļauts alkohols mērenās devās, vai nav. Skaidrībai jābūt jebkurā gadījumā, lai vēlāk nav pārpratumu.
Taa cilveeki....
Tusinjaa alkoholam nee, ja kaadam ir pretenzijas, griezties pie manis, vieta ir iireeta, un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer, ja tusinjaa buus alkahols es to cilveeku sitiishu, nopietni...
ja kaadam nezjeeliigi slaapts panjem sev vienu pudeli alu, nopietni, nekaada nodzershanaas tur nenotiks...
nu taka tusejat jus ne pirmo reizi
ir tacu apzinat lielakie aizliekto vielu lietotaji un cilveki kuriem vienmer kads grakitis jaiemet tad tiem ari var boret smadzenes par to " ka tas ir slikti un ta nevajadzetu darit u.t.t.u.t.j.p.
+Chibi+
Sep 17 2005, 18:27
I have a gift of forsight. Alkoholam "nē", un Sigfa jau nebrauc....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.