Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusinjsh
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Church
QUOTE(-Kai- @ Oct 1 2005, 22:01)
...
bet par yaoi.... pazistu te dažus yaoi cieniitaajus
*

biezhaak - cieniitaajas. ;>
Ella
:'( Work ,that F*****g work, tikai 22 beidzas =/ un svētdien jau 12 jābūt darbā atkal =/
Yume
Emm, nu teiksim tā. Man ir darbs piektdien līdz 22 vakarā, sestdien un svētdien, bet tas nemaisa man dabūt sev drīvdienas uz to laiku.

Tikai labi jāgrib.
Shade de Monesko
QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 15:47)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 18 2005, 12:24)
QUOTE(not_alone @ Sep 18 2005, 12:17)
mjā..klausieties,aber cosplays arī būs?vai kā?   huh.gif
*

Ja paspeesi kko uztaisiit tad naac tik ar cosplay... Zinu ka kosplejs buus man, rainei un zeloco laikam ar. Kaa ar citiem, nezinu.

~BN~

*

Hmm... man bija ideja vispaar nenaakt, bet ja jau jums buus tik maz cosplay-tautas... >_>
*

Man skiet, ka cosplayotaaju buus kaads barinjs. Ja sanaaks laiks uztaisiit to nolaadeeto teerpu, tad arii mans buus ar cosplay happy.gif
Naktspukjiite
Tauta... visām problēmām ar kospleja tērpiem ir viens atrisinājums.
RANDOM ANIME CHARACTER. laugh.gif
X_Kamui
QUOTE(Church @ Oct 1 2005, 22:13)
QUOTE(-Kai- @ Oct 1 2005, 22:01)
...
bet par yaoi.... pazistu te dažus yaoi cieniitaajus
*

biezhaak - cieniitaajas. ;>
*

Tikai cieniitaajas biggrin.gif

Atkal offtops no manas puses XDDDDD sorryy - nevaru notureeties
deleted-ray
Drīkst ņemt vienu draugu - iesācēju no savas čuhņas? smile.gif Pilnībā atbildu par viņu!
Faplo
Organizator, Shaisuke, ja nekludos tu teici ka izveidosi listu ar 100% brauceejiem bet nekur neredzu. sad.gif . Ceru ka tu tomer izveidosi list wink.gif
Shaisuke
Tapec ka redzu, ka liela dalja nevis suuta man PM ar pazinjojumu, ka buus, bet raksta sheit. Un liela dalja nemaz 100% nezin vai buus. Listi ar brauceejiem noposteeshu pirmajaa postaa kkad pariit vai aizpariit. Laiks jau veel ir. Un Ray, njem tik liidz.

Un pareejie - Ja velaties njemt kadu draugu lidz, tad japazinjo man caur PM damnit.

~BN~
gramozeks
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif noooo!!! garamozeks nekur nebrauks!!!! blink.gif blink.gif blink.gif (gara krivu valodas folklora un sasista eekas siena)
Sigfa
QUOTE(gramozeks @ Oct 6 2005, 13:21)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  noooo!!! garamozeks nekur nebrauks!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif (gara krivu valodas folklora un sasista eekas siena)
*

kaa tu to dabuji gatavu? laugh.gif
Shaisuke
Nu taa, te ir manis soliitaa liste ar cilveekiem kas man ir atsuutiijushi PM, vai kaa savaadaak (atskaitot so topiku) pazinjojushi ka brauks (ljoti iespejams ka brauks). smile.gif Ja esmu kada vardu piemirsusi, ludzu zinjojiet. Cilveki kuru vards ir iekavas aiz kada cita cilveka ir konkreetaas personas draugi, kas arii ierodas uz so tusu.

Adar
Aigarius
alt
anti
bbad
+Chibi+
Deadly Frozen
Dero
edg
Eliminator (BAMS)
ETM (Aivv, soirvakt, Ladykiller)
FaNtA
Faplo
Forgotten*Memory (Eternity)
GameMaster
Hikaru
Iori Yagami
Isabel Carmin fon Edelhain
Jaladin
Janchux
Kagome
-Kai-
Lastguru
Lija
Naktspukjiite
Noriass Gato
not_alone
One_Winged_Angel (Kaspars)
Pinksakura
QUATRO
Rags
Ray (Artuurs)
Red_Foxy
Rudoru-san
Sephiroth (Ernests)
Seven_of_Zero
Shade de Monesko
Shaisuke (Melnais_Vilks, Sinder)
ShinChan
Shoune
Sigfa
Sipps
S.U.D (Justs)
Tenjou
TroTils (Artuurs)
Yume
za4peedinja
Zeloco
Zuzix

~BN~
Sigfa
taatad uz papiira 48 cilveeki, pieskaitam veel 10 un ir saraksts gatavs biggrin.gif
Shaisuke
Brrrrrrrrr, man no tiem skaitljiem bail paliek O.o

~BN~
Faplo
Shausuke veel tikai dereetu kkaadu sufixu pielikt klaat tiem kas varbuut brauks tongue.gif Un kaapeeec veel kaadus 10 jaskaita klaat? 0o. Un un un kaa tad iisti ir ar to naudu lasiiju un iisti nesapratu cik sleep.gif , kaapeec sarakstaa nav roze vaitad roze nebrauks? blink.gif
Shaisuke
Roze nav man suutiijis PM. Un par tiem 10 ir taa. Pie za4uka soliijaas braukt 20 - aizbrauca 34.... Sseit solaas buut 48, visticamaak buus 58 (jo daudzi veel nezin vai brauks)... un par to varbuut nav jeegas, ja buus, buus, nebuus, ta nebuus. PAr izmaksaam ir update pirmaja postaa.

~BN~
Jaladin
Tagad jau Jaladin biggrin.gif
ETM
---Es gribeetu precizeet, un uzskatu, ka arii daudzi citi veelas zinaat to, kuri buus "paartikas brigaades" sastaavaa un kaada paika konkreeti tiks iepirkta. Jaanjem veeraa arii tas, ka katram otakietim var buut arii individuaals viedoklis par to, kas ir laba paartika un ko nevar eest peec savas buutiibas.
---Ariii metamaa naudas summa man skjiet vienkaarshi smiekliiga, njemot veeraa, ka tas viss notiks vairaaku dienu garumaa. Taapat neslikti buutu arii uzzinaat kaadas paarikas pagatavoshanas ieriices ir pieejamas konkreetajos apartamentos.
---Peedeejais ieteikums no manas puses buutu nepaljauties 100% uz citiem un padomaat katram par sevi individuaali (kaa kaartiigiem egoistiem pienaakas), jo paartikas pazushanas tempi shjaados pasaakumos tiecas uz bezgaliibu.

EDIT: stulbi, ka te nevar tekstu normaali struktureet.
Deadly Frozen
Eh, ieliec arī mani tajā sarakstā. Šķietami es arī braucu un cenšos parādīt, ka ne visi , kas ir kurbijkurnē un izskatās melni ir alkaši, pokemoni un šausmīgi drūmojas vienmēr... Vai arī vienkārši labi pavadīt laiku Inčukalnā.

ā jā, neliela iespējamība, ka es varētu piedalīties cosplay. varbūt kkādu random gothic lolita, ja nepietiks laika nekam citam.
Jaladin
tā kā tur būs Mārīc Aivv un Kiki šaubos, ka tev tas tik labi izdosies...
Shaisuke
Naudas summa taada jo lielu partikas dalju perku es pati.

Bet nu, ja tu ta velies ETM var jau katrs paiku pirkt atsevishkji. NEbus jau mana vaina ja kads mirs badaa dry.gif

~BN~
Deadly Frozen
Mhm, ja viņi nepārkož jēgu kā cūkas, tad nav nemaz tik traki XD *been there, seen it...*
lastguru
BAC, es tuuliit kas tikko pieteicaas sheit uzlikshu warnu... piecas reizes teica tachu : jaasuuta PM

Edit: ETM, ir formateeshanas iespeejas, atsuuti PM ja gribaas zinaat vairaak, vai labaak uzmeklee googlaa par BBCODE
Deadly Frozen
PM nevajadzēja sūtīt, to ka būšu Shaisuke jau mutiski dzirdēja. Es tikai izrādu savu personu, lai arī visi citi mani pamanītu un piefiksētu, ka es būšu tongue.gif
X_Kamui
Izmaksas - Ls 1 par tusu (Jo maaja tiek iireeta)
                            Ls 1, 14 celjam turp atpakalj (tiem kas brauc no Centraalas Stacijas)
                            Ls 1 paika.

O_o man liekas vai vajaga tikai 3,14Ls tusam... kautka pa maz iznak bet nu lab...

Paņemšu liidzi mugursomu pilnu ar nelegalu eeedienu hahaha XDDD
anti
QUOTE(Deadly Frozen @ Oct 7 2005, 18:17)
Mhm, ja viņi nepārkož jēgu kā cūkas, tad nav nemaz tik traki XD *been there, seen it...*
*

nu pag, cik es sapratu, tad šajā tuša nekāda cūciskā košana nebūšot :]
un labi vien ir.

kas attiecās uz -Kai- pieminētajām tusa izmaksām - nudien kaut ka tā summa dikti maza. Shaisuke, nudien nekļūdījies?
:)
Shaisuke
Par maajas iireeshanu un celju toch nekljuudiijos. Ja par paiku maksa liekas par mazu tad gaidu jusu ierosinajumus ka labak?????

~BN~
GM

Nu, pastāv iespēja pasākumu no "tusa" pārdēvēt par "bohēmu", tādējādi cūciskajai košanai atrodot jauku attaisnojumu. Pašlaik plānotais izskatās pēc riču rača spēlēšanas ar periodisku svīšanu pirtī.
anti
QUOTE(GameMaster @ Oct 8 2005, 15:16)

Nu, pastāv iespēja pasākumu no "tusa" pārdēvēt par "bohēmu", tādējādi cūciskajai košanai atrodot jauku attaisnojumu. Pašlaik plānotais izskatās pēc riču rača spēlēšanas ar periodisku svīšanu pirtī.
*

un kāda vaina? vai ta visos tusos zvērīgi jāpiekožās? var jau arī tā tīri jauki i bez visas dzeršanas/ar minimālu iedzeršanu (atkarīgi no vecuma/saprāta grupas :) pasēdēt, parunāt un izklaidēties.

īpaši neredzu jēgu no prastas piedzeršanās. neesmu jau PAVISAM pret dzeršanu, galu galā, kā jau teicu, var jau nedaudz iedzert, nepārkāpjot robežas, bet nu piekosties un pievemt stūrus, vai uzvesties tā, ka pašam kauns nākamajā dienā.. nu, atvainojiet, priekš kam?
Dero
un kāda vaina? vai ta visos tusos zvērīgi jāpiekožās? var jau arī tā tīri jauki i bez visas dzeršanas/ar minimālu iedzeršanu (atkarīgi no vecuma/saprāta grupas smile.gif pasēdēt, parunāt un izklaidēties.

īpaši neredzu jēgu no prastas piedzeršanās. neesmu jau PAVISAM pret dzeršanu, galu galā, kā jau teicu, var jau nedaudz iedzert, nepārkāpjot robežas, bet nu piekosties un pievemt stūrus, vai uzvesties tā, ka pašam kauns nākamajā dienā.. nu, atvainojiet, priekš kam?

Es tev piekrītu būt bezfilmā otaku tusaa buutu tiešām pazemojoši, bet kā jau tu teici nevajag būt pret to pilnība, jo visu to laiku nav iespējam spēlēt spēles un runāt par kādu ainimi vai dzīvi ir arī jāatslābinās! smile.gif
Un kas ir kārtīga atpūta bez pudeles alus?
ShinChan
Vai ta nu atkal jaatgriežas pie alq. temata? Viss tak jau izrunāts- Lietot mērenās devās, tā lai netraucē citiem. Ja ar to liekas par maz, tad var nozīmēt kādu zvērinātu alq. nelietotāju, kuram otaku vidū ir autoritāte un tas tad lai arī veic vagara funkcijas, lai gan šaubos vai kāds no tiesas aizlies ģīmi un šaks planēt apkārt.
+Chibi+
pa kuru laiku es esmu paspeejusi pieteikties? Last time i checked, es naktii no 15. uz 16. straadaaju. So, yay, tikai 57 cilveeki! And no annoying chibi! wink.gif
sipps
Vis tika izrunats un aprunats par a-hola lietosanu,kapec atkal kaut kada masveida panika sakas tiko runa sakas par a-hoholu?

potencjalie LIETOTAJI jau tapat ir apzinati un visiem skaidrs kuri tiebus. taka lielaka dala tusina dalibnieku viņus pazist personigi tad kur vispar rodas visa Ši sakapinataā atieksme pret a-hoholu? ja es saprotu ka *ATBILDIGAS PERSONAS* ir norupejusas par to, lai jaunaka gadagajuma cilvek berni nesajustu brivibas garsu un neizmantotu otaku tusiņu ka iespeju piedzerties. un uzmetot acis brauceju sarakstam neizskatas ka tur but salasijusies kautkadi "SVESIE MEGA KODEJI" tongue.gif
+Chibi+
last time i che checked [ es peedeejaa laikaa tik duadz kaut ko paarbaudu!], aivvv IR mega kodeejs. XD
sipps
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 8 2005, 14:49)
last time i che checked [ es peedeejaa laikaa tik duadz kaut ko paarbaudu!], aivvv IR mega kodeejs. XD
*

nu labi viens cilveks nevar atstiept tik daudz *velna dziras* lai visus apdzirditu un par vinu tapat ir atbildigs ir ETM taka domajams *piliens medus darvas mucu nesabojas* biggrin.gif
Shaisuke
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 8 2005, 15:35)
pa kuru laiku es esmu paspeejusi pieteikties? Last time i checked, es naktii no 15. uz 16. straadaaju. So, yay, tikai 57 cilveeki! And no annoying chibi!  wink.gif
*

Tevi pieteica Sipps tongue.gif

~BN~
aigarius
QUOTE(ShinChan @ Oct 8 2005, 15:06)
... var nozīmēt kādu zvērinātu alq. nelietotāju, kuram otaku vidū ir autoritāte un tas tad lai arī veic vagara funkcijas ...
*

Un, ja palasa šo pašu threadu, tad tas arī jau tika izdarīts - NozīmētāExtremālāReatskurbināšanasVagara (NERV) funkcijas pildīs alt, Iori un es viņu atbalstīsim fiziskā ziņā (vai drīzāk centīsimies pieturēt alt, lai samazinātu fatalitātes pārkāpēju rindās rolleyes.gif )
X_Kamui
QUOTE(Shaisuke @ Oct 8 2005, 13:28)
Par maajas iireeshanu un celju toch nekljuudiijos. Ja par paiku maksa liekas par mazu tad gaidu jusu ierosinajumus ka labak?????
*

image Da viss ok, kas grib lai pats ņem kautko liidzi...

QUOTE(aigarius @ Oct 8 2005, 17:38)
Un, ja palasa šo pašu threadu, tad tas arī jau tika izdarīts - NozīmētāExtremālāReatskurbināšanasVagara (NERV) funkcijas pildīs alt, Iori un es viņu atbalstīsim fiziskā ziņā (vai drīzāk centīsimies pieturēt alt, lai samazinātu fatalitātes pārkāpēju rindās rolleyes.gif )
*

imageVarat pieskaitiit ari mani, nedzeru un man nepatik piedzeruši cilveeki......(nuu..... dažreiz ari patiik biggrin.gif )
Ghoul
Liidz S.U.D asaajaam ausiim nonaaca zinja, ka tusaa nebuus TV ohmy.gif
Ja tusaa nebuus TV, tusaa nebuus Tekken, ja nebuus tekken, buus saapes biggrin.gif

Taatad mees ar Jaladin'u noleemaam aiztransporteet uz tusu savu TV, tikai probleemas sagaadaa TV nogaadaashana liidz tusa vietai ( well, skraidiit ar TV pa stacijaam??? ) Mees ar auto varam nogaadaat TV liidz Riigai, bet buutu labi, ja kaads, kursh uz tusu dosies ar auto, vareetu TV savaakt un aizvest liidz Inchukalnam!!!! Kaads piesakaas buut par varoni Tekkenistu aciis???? biggrin.gif
Shaisuke
Ja juus piesakaties braukt ar mani un vel daziem cilvekiem 5dien vakara, tad varu aizvest biggrin.gif

~BN~
Dero
varbūt varētu tikt sastādīts saraksts, kas ar ko brauc, lai zin, ko pie origo meklēt!!! smile.gif
Shaisuke
Paklau, tu pie Origo 40 divaina paskata, skalji par anime runajosus cilvekus nevaresi atpazit? O.o

~BN~
Sepultura
haaa... es ar piedalos.. ph34r.gif par cik esmu ljoti kluss juus pat amni nepamaniisiet !! tongue.gif laugh.gif
X_Kamui
XDDDDDD Nu gan suu... gadaas, es mož netikšu uz tusu... image
One winged angel
Man laikam naaksies teikt to pashu, ko KAI sad.gif
Iori Yagami
QUOTE(-Kai- @ Oct 10 2005, 23:07)
XDDDDDD Nu gan suu... gadaas, es mož netikšu uz tusu... image
*

QUOTE(One winged angel @ Oct 10 2005, 23:13)
Man laikam naaksies teikt to pashu, ko KAI  sad.gif
*

Oh, c'mon people
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Rudoru-san
Nu tochna, you must be there!!!! sad.gif
Vajag visus Otaku, kuri var tikt... Ja nu tieshaam nevarat, nepaardziivojiet... wink.gif
Faplo
Taa tur rakstiits gulammaisus luugums nemt pasiem liidzi sanaak ka visi gulees tik "nopietni" ? Vai tad nebuus taa ka viens otram maisis un iznaaks ka neviens negul?
aigarius
QUOTE(Rudoru-san @ Oct 11 2005, 13:55)
Nu tochna, you must be there!!!!  sad.gif
*

Yeah - be there or be a Pikachu! rolleyes.gif

Adaptēts no "Be there or be square" saukļa
One winged angel
Ehhh, es laikam buushu tomeer, man veel jaasarunaa ar Senseju biggrin.gif , taa kaa neko nevaru apsoliit... Bet veel kas: varbuut es tusaa shausmiigi smirdeeshu peec ziviim vai kautkas taads, jo mums Piektdien pirms tusa notiks iesveetiishana vidusskolaa, laugh.gif , mani salies ar kautkaadu kjiiseli, vai liimi matos, liks dariit kautko pazemojoshu, utt. Kr4 tas ir liels lol laugh.gif Bet gan jau izdziivoshu, tikai teica jau, ka ar to lieshanos buus taa, ka peectam pat mazgaashana nepaliidzees, taakaa, ja tikshu uz tussu, es vareetu smakot vai ierasties kautkaadaas stulbaas dreebees, jo normaalaas ir sabojaatas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.