Shaisuke
Oct 14 2005, 12:04
Pate
icos.
Starp citu, OWA, es tev samaksashu latu par to TV.
~BN~
Iori Yagami
Oct 14 2005, 12:12
Shaisuke
Oct 14 2005, 12:31
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 14 2005, 11:12)
Vai shii varbuutiiba paraadijaas peec mana posta vai citu iemeslu delj?
lastguru
Oct 14 2005, 12:32
alt ir nikna uz noteikumiem un tagad domaa vai ir veerts braukt. vinja uzskata ka nav ko ierobezhot cilveeku skaitu.
Shaisuke
Oct 14 2005, 12:38
Es arii esmu nikna. Es esmu nikna uz cilveekiem kas to vien dara kaa saka ka ar kko nav apmierinaati. Ja alt tik ljoti grib aivvu liidz lai riiko pati savu tusinju uz kuru buutu ierobezojums uz mani. Piedodiet, aivvs ar savu iztureshanos ir izraisijis nepatiku, nereti naidu forumieshos (ne visos protams), par to man jaasaka pats vainiigs. Es tomer palieku pie sava. Ja alt bez sava aivva tusaa nevar iztikt lai nebrauc.
~BN~
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 12:32)
alt ir nikna uz noteikumiem un tagad domaa vai ir veerts braukt. vinja uzskata ka nav ko ierobezhot cilveeku skaitu.
pag, uz tagadējiem noteikumiem? es biju sapratusi, ka viņai nepatika aigarius uzstādītie.
nu bāc.
lai viņa brauc, lai nespītējas!
lastguru
Oct 14 2005, 12:43
uz aigariusa noteikumiem vinja ir nikna. un uz to ka tas jautaajums vai kaadam ir atljauts braukt, par taam garantijaam un izbalsoshanu, vispaar tika apspriests. vinjas gadiijumaa kaa es saprotu (varbuut arii paarpratu...) neiet runa par aivvv, iet runa par principu.
Noriass Gato
Oct 14 2005, 12:46
Nu, lai iesāla tad tos savus principus.
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 12:43)
uz aigariusa noteikumiem vinja ir nikna. un uz to ka tas jautaajums vai kaadam ir atljauts braukt, par taam garantijaam un izbalsoshanu, vispaar tika apspriests. vinjas gadiijumaa kaa es saprotu (varbuut arii paarpratu...) neiet runa par aivvv, iet runa par principu.
neviens taču neizturas tā, itkā alt būtu nevēlams tusiņa dalībnieks, kur ir problēma?
princips, princips.. screw it! arī man daļa noteikumu šķiet pārspīlēti skarba, bet nu es saprotu, ka kaut kā tas viss tusēt gribētāju bars taču jāsavalda.
lai alt beidz pukoties un brauc - esam tak pieauguši cilvēki (*sigh*), nevis mazi, niķīgi bērneļi.
zenofex
Oct 14 2005, 13:07
Nav mums te nekāda Vudstoka, un ir pilnīgi normāli, ka cilvēks, pie kura notiek tusiņi, uzstāda noteikumus. Es arī tā darītu, jo negribu, lai notiek kaut kas, kas pēc tam būtu jānožēlo. Vispār apbrīnoju Shaisuke, ka viņai pietiek spēka gatavot tusu, zinot ka tur piedalīsies 40-50 cilvēki, daudzi no tiem pilnīgi nepazīstami.
Respektēšu visus noteikumus, kāmēr tie man liksies racionāli un izpildāmi. Ja tomēr ne - klusi atteikšos no piedalīšanās. Viss. Nesaprotu par ko vispār viss šis bazars.
ShinChan
Oct 14 2005, 13:19
QUOTE(zenofex @ Oct 14 2005, 12:07)
Nesaprotu par ko vispār viss šis bazars.
Par to, ka dažiem patīk "kačāt pravas" vietā un nevietā. Arī es nekad neuzņemtos šāda cimperlīga bara vagarēšnu.
Tiešām risinājums ir vienākšs, ja kaut kas nepatīk tad var nepiedalīties, un uzmest lūpu tāpēc, ka tas un tas nav atbalstīts ir mazākais muļķīgi, jo īpaši, ja rīkotājs savu soli ir pietiekami argumentēti motivējis.
Un neaizstājamu cilvēku tādā barā nav, kāda iztrūkumu neviens nemanīs, lai gan nešaubos Aivvv būtu kolorīts tēls.
Iori Yagami
Oct 14 2005, 13:28
nudien.
pasakiet man labak, cik kg desiņu šitas viss cilvēku bars varētu apēst?
Iori Yagami
Oct 14 2005, 13:33
QUOTE(anti @ Oct 14 2005, 13:32)
nudien.
Viss šitas cilvēku bars varētu apēst visu desiņu kas buus (kaut arii 2000kg)
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 14 2005, 13:33)
QUOTE(anti @ Oct 14 2005, 13:32)
nudien.
Viss šitas cilvēku bars varētu apēst visu desiņu kas buus (kaut arii 2000kg) :D :D :D :D :D
nēnu, es nopietni. 3 kg? 2 kg? 5 kg? man jāzina. jāņem jau vērā, ka tur vēl daži veģetārieši/vegāni ar būs, cik sapratu.
Tas tev izveeleeties, es njemtu 3 kilo.
QUOTE(Sigfa @ Oct 14 2005, 13:48)
Tas tev izveeleeties, es njemtu 3 kilo.
3 kg tātad. nu, cerams, ka nebūs pa daudz/pa maz.
Iori Yagami
Oct 14 2005, 13:55
Es domaju kaa Sigfam ir taisniiba. 3 kilo pietiks
+Chibi+
Oct 14 2005, 14:03
Es nebūšu.
+ ja nebūtu aivvv, es nekad šajā forumā nenokļūtu, so ja jūs mīlat mani [khe khe, veltas cerības un ilūzijas], tad respect arī viņu. Un no kurienes par viņu tādi briesmu stāšti saradušies? Phe.
Shaisuke
Oct 14 2005, 14:06
Iznjemu tevi no saraksta.
~BN~
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 14 2005, 14:03)
Es nebūšu. ^_^
+ ja nebūtu aivvv, es nekad šajā forumā nenokļūtu, so ja jūs mīlat mani [khe khe, veltas cerības un ilūzijas], tad respect arī viņu. Un no kurienes par viņu tādi briesmu stāšti saradušies? Phe.
kādēļ nebūsi? darba dēļ? man gan būtu gribējies ar slaveno chibi iepazīties :)
anyway, par to aivvv - nu, ja paskatās kaut vai uz to, ko viņš šajā forumā sadrukājis, mati stāvus saceļās. labi, ok, nepazīstu viņu dzīvē, bet nu pēc dzirdētā/lasītā/redzētā kaut ka arī nav radusies vēlme iepazīt.
+Chibi+
Oct 14 2005, 14:10
skan bargi. uu, manis tagd nav saraxtaa, un ja man izdodas tomeer pusnaktii atbraukt, mani nelaidiis paari paar slieksnim. Merde, les enfants, merde.
Edit: to anti: slavenā Chibi ir sliktā nozīmē, ne? Bet nu merde se passe, pusnaktī vilcienu uz Inčuklanu kā par brīnumu nav. Un tieši ap to laiku es tieku vaļā no pēdējiem klientiem [un tagad tie, kas nezina, par ko es strādāju, sāk prātot, kas tie par pusnakts klientiem]
Shaisuke
Oct 14 2005, 14:12
Uij, neparproti nu mani Chibi. Ja tu tomer busi tad nav nekada iemesla tevi neielaist.
~BN~
lastguru
Oct 14 2005, 14:12
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 14 2005, 14:10)
skan bargi. uu, manis tagd nav saraxtaa, un ja man izdodas tomeer pusnaktii atbraukt, mani nelaidiis paari paar slieksnim. Merde, les enfants, merde.
laidiis, laidiis, tu esi VIP
+Chibi+
Oct 14 2005, 14:16
Kaapeec tad VIP nava speciaala transporta? XD
lastguru
Oct 14 2005, 14:22
emm... pazvani man kad buusi tikusi valjaa no klientiem... varbuut kaada mashiina noorganizeesies, nezinu, redzeesim... es nezinu vai kaads gribees braukt, bet nu var tak uzjautaat - par to neviens mani nenozhmiegs...cerams...
One winged angel
Oct 14 2005, 15:05
Jaaa, man tikai jaaizdomaa kaa lai es paarvietoju to televizoru...
Nu var jau paskraidiit apkaart ar Lielu, diezgan pasmagu kasti apkaarts, bet labaak buutu, ja kaads to TV aizvestu... taa kaa jasurunaa ar kaadu, kam ir mashiina un kursh piekriit
Luudzu! Gaidu atsauksmes, pats varu ar sbiedrisko, galvenais TV jaaaizved, mani neobligaati njemt....
Shaisuke
Oct 14 2005, 15:12
Paprasi zenofexam. Mashiina ar ko es braucu ir pilna
~BN~
jo vairāk lasot šo topicu jo lielāka vēlēšanas ir nebraukt.
Just relax, be easy.
Viens cilvēks nebrauks? Nu nekas - viens cilvēks vairāk vai mazāk tajā barā.. kāda starpība. Kautkas nepatīk? Nebrauc! Neviens ar mietu nedzen. Nu i atraduši problēmas. Ir labi ka vispār kautkas tāds notiek.
Tā tīri intresē - cik ta tur PC būs? Visi tik sola sola a beigu beigās nekā nebūs un nāksies skatīties kā citi spēlē teikenu uz 15" TV.
Shaisuke
Oct 14 2005, 15:47
Mans kompis, ETM kompis un aigariusa portativais + lastguru portatiivais.
~BN~
es prikola peec pakjershu liidzi arii hubu un tiiklavadus dazhus, janu uznaak gribeeshanas sakonekteet.
kāds varētu līdzi paķert arī Internetu..
respektiivi noziedot telefonu gprs modemam?
QUOTE(ETM @ Oct 14 2005, 16:16)
respektiivi noziedot telefonu gprs modemam?
nujā :)
zinkā, lai varētu savilkt jaunākās anime sērijas, etc..
jaa ar taas draats platumu varees taadas kaudzes ar animeem savilkt... iisteniibaa nesiet DVD ripas, jo man buus pusliidz ejoshs rakstiiklis, un varees proveet kko sarunaat. un hubis arii buus, taa kaa ar 10 megabitiem kko var pashaareeties.
Ja kaads pakjers liidzi cietni, ar nesuudzeeshos.
Seven_of_zero
Oct 14 2005, 17:06
18H 53min. lidz startam.
Man nav lukturīša. Kads paņemiet.
Ja būs viss nepieciešamais lai noverstu elektro piegades problemas, tas nemaz neparadīsies, bet ja instrumentus aizmirsis.....
Shaisuke
Oct 14 2005, 17:07
XD tu jau skaiti
~BN~
One winged angel
Oct 14 2005, 17:30
yay
, Zenofex panjems, tikai vinjsh negarantee, ka atpakalj arii vediis
(iet runa par TV nevis mani, jo pats braukshu ar visiem...)
pievienošos visiem tikai vakarā
( Bet žēl, palaista garām diena
)
Shaisuke
Oct 14 2005, 18:45
Es tagad dodos uz tusinja vietu. Ja kas kontakteeties ar maniim caur 8309533 vai 6730444
THE END
Iori Yagami
Oct 14 2005, 20:00
Es tomer buushu
Njemshu DBZ:Budokai 3 un Tekken 5. Un veel YuGiOH speeles kartes
ļoti atvainojos ka rakstu pedējā brīdī, taču tomēr nebūšu...
pēc divām negulētām naktīm(darba dēļ) jūtos slikti, pavisam slikti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.