QUOTE(TradeMAAK @ Sep 19 2005, 21:31)
Līmīti & maisiņ' gan paņemš', oki?
Nu davai, nevienam kospleju nevajadzees!!!!!!
Shaisuke
Sep 19 2005, 22:24
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 20:30)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 19 2005, 19:14)
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 15:04)
hehe, tagad mans ULTRAMEGASUPER gjenjaalais kosplejs, biju catboy, tagad buushu usagiboy!!!!
Maita taads, tu nozagi manu ideju. !!!!!!!!!!!!!!
~BN~well, sorr *nokaunaas *, Ok es neko nekosplejoshu!!!! LOL
NEE NEE NEE! Es tev LJAUJU cosplayot usagi, kaamiit... Mees buusim divi mazi miilji usagi XD (ja vien es nedabeigshu Rukia teerpu *evil shinigami grin*)
~BN~
GunMetaL
Sep 19 2005, 22:34
QUOTE(Shaisuke @ Sep 19 2005, 22:24)
NEE NEE NEE! Es tev LJAUJU cosplayot usagi, kaamiit... Mees buusim divi mazi miilji usagi XD (ja vien es nedabeigshu Rukia teerpu *evil shinigami grin*)
~BN~ mmm gribeetu redzeet tevi shinigami kostiimaa ^^
Shaisuke
Sep 19 2005, 22:39
QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 21:34)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 19 2005, 22:24)
~BN~ mmm gribeetu redzeet tevi shinigami kostiimaa ^^
Kapeec? Iemeslu luudzu? Tu uzskati ka man nepiestaaveetu! ATZIISTIES!!!!!
~BN~
GunMetaL
Sep 19 2005, 22:42
nejau taada ziņa biju to domaajis... tici man nejau taadaa
+Chibi+
Sep 19 2005, 23:20
Ja nebūtu tik auksti, es kosplejotu Lust.
GunMetaL
Sep 19 2005, 23:23
sorr bet ja atmiņa neviļ lust nebij chibi "D sorr par ļaunumu
QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 23:23)
vot tas bija ljauni
Nu Lust jau var un aukstaa laikaa KOSPLEJOT, if ya' know what i mean!!!!!
Ehh... Jums te tik jautras, aktiivas diskusijas
! Zjeel, ka es nebuushu...
GunMetaL
Sep 20 2005, 00:06
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 23:29)
vot tas bija ljauni
Nu Lust jau var un aukstaa laikaa KOSPLEJOT, if ya' know what i mean!!!!!
taa jau nekas bet lust bij viens no labaakajiem personaažiem fma un viņa bij videeja garuma bet, te peekšņi "chibi"
un jaa S.U.D taisniiba, saķersi vel apauksteešanos un tad tas vairs nebuus chibi
Shaisuke
Sep 20 2005, 08:32
QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 21:42)
Kaadaa tad...? Nu! Saki! Gribu zinaat.
~BN~
soirvakt
Sep 20 2005, 10:32
GunMetaL
Sep 20 2005, 15:18
QUOTE(Shaisuke @ Sep 20 2005, 08:32)
~BN~ vai tas kas ļaunas ka es gribu redzeet skaistu meiteni skaistaa shinigami teerpaa
i'm only human..... WOHOOO
Tigra2
Sep 20 2005, 20:04
Cik cilvēki kaut ko kosplejos?
Shaisuke
Sep 20 2005, 23:52
QUOTE(EliminatoR @ Sep 20 2005, 14:18)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 20 2005, 08:32)
~BN~ vai tas kas ļaunas ka es gribu redzeet skaistu meiteni skaistaa shinigami teerpaa
i'm only human..... WOHOOO
Akvai. *da biggest blush ever*... Es centiishos to teerpu pabeigt... par prieku tev, hehe
~BN~
pag, sāku kaut ko tomēr nesaprast: šajā tusā kosplejs taču nav obligāts? vai kā?
GunMetaL
Sep 21 2005, 00:12
kosplejs nav obligaats, vari buut ar teeru un bez taa. tas atkariigs no taa kaa izveelies, ja buutu palasijusi redzeetu
QUOTE(EliminatoR @ Sep 21 2005, 00:12)
kosplejs nav obligaats, vari buut ar teeru un bez taa. tas atkariigs no taa kaa izveelies, ja buutu palasijusi redzeetu
nu, es jau lasīju, bet to jūsu pēdējo lappušu spampenteri gluži vienkārši slinkums cauri lasīt :>
skaidrs, tātad kosplejs nav obligāts. tad ok, jo nu.. i'm not in mood for cosplaying.
+Chibi+
Sep 21 2005, 00:32
Es saprotu, ka neviens otakietis neuzskata sevi par normālu otaku, ja viņš nav paņirgājies par mani, bet ziniet, mani tas visnotaļ ir izbesījis. Pat manai pacietībai ir mērs, goddamnit.
Tigra2
Sep 21 2005, 16:20
Es par tevi neesmu ņirgājusies, bet tik un tā uzskatu sevi par normālu otaku? Un kāpēc gan par tevi ņirgājas, es te saskatu diskrimināciju. Tas ir morāls pārkāpums, kas tiek sodīts, var pat iet uz policiju, ja tas tevi negatīvi psiholoģiski ietekmē. Par to pat ir speciāls sods- vai nu soda nauda vai nu sabiedrībai derīgi darbi. Kāds paziņa tika norīkots uz 5 dienām tīrīt Elejas apkārtni (viņš tur dzīvo), tikai tāpēc, ka nosauca savu klasesbiedreni par stulbu m***u.
Church
Sep 21 2005, 16:28
QUOTE(Tigra2 @ Sep 21 2005, 15:20)
Es par tevi neesmu ņirgājusies, bet tik un tā uzskatu sevi par normālu otaku? Un kāpēc gan par tevi ņirgājas, es te saskatu diskrimināciju. Tas ir morāls pārkāpums, kas tiek sodīts, var pat iet uz policiju, ja tas tevi negatīvi psiholoģiski ietekmē. Par to pat ir speciāls sods- vai nu soda nauda vai nu sabiedrībai derīgi darbi. Kāds paziņa tika norīkots uz 5 dienām tīrīt Elejas apkārtni (viņš tur dzīvo), tikai tāpēc, ka nosauca savu klasesbiedreni par stulbu m***u.
mees nenjirgaajamies. mees velkam uz zoba, jo dusmojoshas chibi i reti kawaii ;>
QUOTE(Church @ Sep 21 2005, 15:28)
mees nenjirgaajamies. mees velkam uz zoba, jo dusmojoshas chibi i reti kawaii ;>
I second that
+Chibi+
Sep 22 2005, 00:02
dusmīga, varbūt, bet ne izbesīta.
SPams
tas ka es vairs neplaanoju raadiities ieksh otaku nenoziimee ka netaisos raadiities pasaakumos.....
ja kas dodiet zinju no neta uz meilu vai telefonu..
bye bye
soirvakt
Sep 27 2005, 23:32
da visiem taapat skaidrs ka viss notiek. tapeec arii viss norimis.
Parādījās interesanta ideja šoreiz kaut ko normāli nokosplejot, tā kā ja vis izdosies...Tad...nu jā tad es arī, kaut kas būšu...
gramozeks
Sep 28 2005, 09:40
cerams es ar tik6u javien nebuus jastraadaa!!!!^_^!!!
Tigra2
Sep 28 2005, 15:09
Es pirms kāda laika uzdevu jautājumu, kurš kaut ko kosplejos? Vai visi kas kosplejos nevar man aizsūtīt PM ar diviem vārdiem ''Es kosplejošu''
Nav taču grūti...
pinksakura
Sep 28 2005, 15:17
QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2005, 14:09)
Es pirms kāda laika uzdevu jautājumu, kurš kaut ko kosplejos? Vai visi kas kosplejos nevar man aizsūtīt PM ar diviem vārdiem ''Es kosplejošu''
Nav taču grūti...
10 klikskji jaaiztaisa. manuprat to jau var nosaukt par gruutu un atbildiigu darbu.
Vispaar es shaubos ka te leilai daljai ir baisaa skaidriiba vai un ko cosplayos.
Jaladin
Sep 29 2005, 10:56
Eh, nezinu vai kaut ko cosplayoshu... Varbūt vienkārši atnākšu hakamā....
Shaisuke
Sep 29 2005, 15:30
Mans veeljoprojaam pieturas pie Kuchiki Rukia kospleja Uz animefestu buus kas cits... Paldies ETM kas pasvieda vnk ideaalu ideju XD
~BN~
EndlessReality
Oct 1 2005, 13:58
Vai tur būs arī cilvēki manā vecuma grupā? Citādi, ja visi tur būr augstskolnieki+, un piedevām visi runās par hentai... Vienai pašai man katrā ziņā braukt neļautu, jāņem līdzi mamma, un ja viņa kaut ko tādu padzirdēs, es dabūšu mājas arestu uz pailgu laiku, lai neteiktu vairāk... Vēl, tur taču lielas dzeršanas nebūs?
Ja man ap to laiku jau būs noņemts ģipsis, ļoti nedaudz iespējams ka tikšu. Parunāšu ar senčiem.
P.S. Draugus arī var ņemt līdzi?
zenofex
Oct 1 2005, 14:05
Nu es saprotu ka tur būs visdažādākās vecuma grupas, až līdz 30 gadiem
Par hentai varbūt nedaudz runās, bet tikai pavisam nedaudz. Tas ir temats ko parasti neapspriež publiski, vismaz man nav gadījies dzirdēt.
ShinChan
Oct 1 2005, 14:19
QUOTE(EndlessReality @ Oct 1 2005, 12:58)
Citādi, ja visi tur būr augstskolnieki+, un piedevām visi runās par hentai...
Nevajag vispārināt, nedomāju, ka hentajs būs karstais temats, ja nu vienīgi Tadors tiks kopā ar Shinobi-sama
Naa, Yume tiks pie Lijas un Chibi un yaoi ies plašakos mērogos, kā hentai.
Un vuspār runājot par publiku- mēs taču esam tik dažādi, un tajā pašā laikā tik vienādi, tāpēc katrs atradīs par ko parunāt.
*..o.. pat poētiski sanāca*
EndlessReality
Oct 1 2005, 15:35
Labi! Izlasīju S.U.D. postu, drusku notrūkos... Man ienāca prātā... varbūt man -ja tikšu, protams- atnest savus zīmējumus?
P.S. Vai forumā ir arī kāds no RKĢ 7 klases?
stiep, skatīsimies. ^^
Hmm, tauta, kas grib visus faktus samest vienaa postaa, lai varu ielikt pirmajaa lapaa? man pashai slinkums to dariit.
+Chibi+
Oct 1 2005, 16:34
QUOTE(pinksakura @ Sep 28 2005, 15:17)
diemžēl tas būs problemātiski, jo man mājās nav cepeškrāsns.
QUOTE(Yume @ Oct 1 2005, 14:21)
Naa, Yume tiks pie Lijas un Chibi un yaoi ies plašakos mērogos, kā hentai.
HEE HEE HEE *perversi smiekliņi* Es vēl ieraxtīšu tā superīgā sporta veida, ko es nesen atklāju, sacensības. Tjip, laušanās. Divi veči triku guļ viens otram virsū un raustās. Mjaaaaaa, tad mūs trijatā nevarēs apklusināt.... ILGI. It's a warning.
Un par cosplayiem.. Skatījos InuYashu un domāju par to, ka Kanas tērps nav nemza tik grūts. Daudz pūdera un spogulis. XD UN - gavilējiet - viņa IR chibi.
Aaaa....es zinu, zinu par ko tu runā, man arī bija ļoti lies prieks kad es to Narvā pirmo reizi redzēju. Acis kvadrātā, droll pa galdu, un jautājums-" a kāpēc viņiem kautkas virsū, nēerti taču!" Tagad es zinu ka tur sames pozīciju vienmēr dabon tas smagākais, bet ņirprākais var palīst un pārņemt iniciatīvu.
Un vēl es zinu ka tad kad lejā stūrī, iespiests un raustās, tas saucās - Porters.
*tas tā, ievadam*
Man ir jautāums- cik daudz tad īsti cilvēku brauc, un kas no kurienes, jo es domāju ka paika, tehnika utt. pats neaizvedīsies, un labāk vest kopā.
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 16:34)
HEE HEE HEE *perversi smiekliņi* Es vēl ieraxtīšu tā superīgā sporta veida, ko es nesen atklāju, sacensības. Tjip, laušanās. Divi veči triku guļ viens otram virsū un raustās. Mjaaaaaa, tad mūs trijatā nevarēs apklusināt.... ILGI. It's a warning.
Kuššš!!!
Tās sacensības, par kurām tu runā, ir brīvā cīņa/grieķu-romiešu cīņa (vajadzīgo pasvītrot, drīzāk brīvā). Atšķirība ir tā, ka grieķu romiešu cīņā aizliegts ķerties kājās
Starp citu, arī sievietes nodarbojas ar šo sporta veidu
+Chibi+
Oct 1 2005, 16:58
QUOTE(Dzy @ Oct 1 2005, 16:48)
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 16:34)
Kuššš!!!
Tās sacensības, par kurām tu runā, ir brīvā cīņa/grieķu-romiešu cīņa (vajadzīgo pasvītrot, drīzāk brīvā). Atšķirība ir tā, ka grieķu romiešu cīņā aizliegts ķerties kājās
Starp citu, arī sievietes nodarbojas ar šo sporta veidu
tā viennozīmīgi bija grieķu-romiešu cīņa. un tās sievietes, kas tur cīnās, nav foršas. viņas ir lielas, un muskuļainas, un neizskatās ne pēc vīr., ne pēc siev., bet pēc ONO.
EndlessReality
Oct 1 2005, 17:01
Ja nav noslēpums, ko tu domāji ar ONO?!
lastguru
Oct 1 2005, 17:03
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 16:58)
tās sievietes, kas tur cīnās, nav foršas. viņas ir lielas, un muskuļainas, un neizskatās ne pēc vīr., ne pēc siev., bet pēc ONO.
peec Ono Hisayoshi ???
AAAA, nabaga zvirbulis, kā jūs apceļat Ono-senseju.
Būu, uz jums. Viņš rotams ir dīvains, bet maziņš un jauks.
Un izbeidzot offtopiku par cīņam.Savādāk es jums jaunu topiku uztaisīšu
not_alone
Oct 1 2005, 19:51
amm..īstenībā,man liekas,tas ono bij domāts kā nekatrā dzimte,tas būtu,ir vīriešu dz.,sieviešu dz. un ono-k-kas pa vidu
EndlessReality
Oct 1 2005, 19:58
Es visticamāk netieku...
pinksakura
Oct 1 2005, 20:41
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 14:34)
QUOTE(pinksakura @ Sep 28 2005, 15:17)
diemžēl tas būs problemātiski, jo man mājās nav cepeškrāsns.
sūti recepti uztaisīšu pati.....nebūs tik labi kā tevis cepta....
X_Kamui
Oct 1 2005, 23:01
QUOTE(EndlessReality @ Oct 1 2005, 12:58)
Citādi, ja visi tur būr augstskolnieki+, un piedevām visi runās par hentai...
Vēl, tur taču lielas dzeršanas nebūs?
Par hentai apspriešanu nekad neesmu dzirdejis... par to diez vai daudz runaas!!!
bet par yaoi.... pazistu te dažus yaoi cieniitaajus
Upd:
Es te kaut ko esmu dzirdejis par savu ziimejumu atnešanu... es laikam atnesiišu paaris, savus, dažus, labus... zimeejumus...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.