Janots
Jun 24 2007, 19:59
nu var buut gaumes lieta, vienk man maakslenee skolotaaja vienmeer maacija ka lietas taalumaa un foons nav galvenais un jaziimee sviikani un dubl'aini (atceros vinas vaardus
) bus laiks un iedvesma meeginaashu ko labot
date: 19.06.07 -lainarts
tagad top kraasainais variants akvareles/akriles, roka galiigi greiza
charas name Kissate/Satty
tīri jauks linearts, un nevaru sagaidīt akrilvariantu, jo tev tas baigi labi padodas. divas lietas, kas man nepatīk, ir plauksta un krūšu pārlieku liels tuvums, saraukums... =)
Bet tas nekas.
Par gaumi - jā, iespējams... Jo tas darbu padara tādu, bezrūpīgāku un brīvāku ^^
Ar ko zīmēji lineartu?
Mishelin
Jun 24 2007, 20:37
Es jau tagad juutu ka buus labi
Janots
Jun 24 2007, 22:00
QUOTE(Roserette @ Jun 24 2007, 20:33)
tīri jauks linearts, un nevaru sagaidīt akrilvariantu, jo tev tas baigi labi padodas. divas lietas, kas man nepatīk, ir plauksta un krūšu pārlieku liels tuvums, saraukums... =)
Bet tas nekas.
Par gaumi - jā, iespējams... Jo tas darbu padara tādu, bezrūpīgāku un brīvāku ^^
Ar ko zīmēji lineartu?
pa preiksu tteiksu ka bilde sanaaks diezgan raiba ne visiem tas var patikt
esmu stulbene! sitai kleitai nevajadzeeja ziimet to liiniju starp kruutim! tikai tagad sapratu ka tur iisti veidojas
lainarts ar gela pildspalvu, briinums atradu taadu kura neizpluust uudenii
izskataas ka tavi lainarti paliek aizvien labaaki - shis jau ir baudaams pats par sevi, pieverot acis uz pashas mineeto kluudu. Varu ieteikt vienu triku - kad ziimee rokas laiku pa laikam paskaties uz saveejo pagriezhot to atieciigajaa lenkji.
Nothinga
Jun 25 2007, 16:46
Darbi labi, amn personīgi aptīk. Iespējams pie vianas ir dažādie krāsošanas veidi, bet man pēdējie lieks krietni albāki apr pirmajiem, kaut gan arī vienm no pēdējajiem krāsotajiem (nārai) šis tas šķiet krietni jāpielabo. Linearts labs un arī komikss man patika. Ziņkārība moka uzzināt stoyline ^^
Ko vēl varu teikt? Daļai darbu man nepatika krūtis, izskatījaš amzliet pārāk uzpūstas/apaļas/polsterētas/pielīmēti pusaplīši. Mazliet īpatnējas dažos darbos ir plaukstas. Apģērbi lieliski! Sejas - kā kura - citām defekti mazāk redzami un/vai paŗvērsti apr efektiem, bet dažām, īpaši pa vidu, izskatās kā veidoti no plastalīna vai māla - pārāk nošķelta virspuse, tomēr jaunākajos darbos tie jau izskatās kreitni labāki.
Tev sanāk brīnišķīgi zīmēt, man personīgi patīk, pat ļoti. Darbiem ir savs stils ar nelielām variācijām. Tērpi lieliski - gan ēnojums, gan stils.
Turpini zīmēt!
piedodiet nekaa kraasaina pagaidam nebuus, mans skaneris visus kraasainus darbus vienk kroplo (laikam dazs zina, kad tumsaaki laukumi paliek striipaini)
pagaidam tikai shis
Tools: laikam atkaal akriles/akvareles
Name: Lillate/Litty (Sattijas maasa)
Ooo! Reāls line-art ^^ Man pat labāk patīk Litty, nekā Satty.
Nevaru sagaidīt akrilvariantu.
Ar labo(vai kreiso(no kuras puses skatoties.. xD)) toč kkas nav kārtībā. Sejiņa baismīgi foršiņa sanākusi. :>
Nothinga
Jul 2 2007, 09:48
Pēdējā darbā man seja izskatās mazliet šķiba, manuprāt par daudz kroku kreklam un jocīgi stāv zeķes uz ka'jām. Tomēr tie ir tikai sīkumi, kas pamanāmi kaŗtīgāk eiskatoties. Lai vai kā, darbs man patīk ^^ Turpini!
buushu uzmaaciiga *bother, bother* bet negribi peedeejos divus ielikt
sheit?
Priekshpeedeejais vnk ouno *__*
par darbu kvalitāti nesūdzos - izcila! pēdējais biš foršāks liekas, jo man tie mati patīk labāk kā priekšpēdējas skruļļainie.
litty lūpas pīrsings izskatās mazliet nepareizs. varbūt es kko nezinu, bet man liekas, ka pīrsus lūpas gaļā tieši nedur(var izaugt ārā), bet gan zem/aiz lūpas.
Alta Melissa
Jul 2 2007, 22:13
Es nevaru izlemt kura no šīm divām man patīk labāk. Ir pāris tādi sīkumi, kurus ierauga, ja paskatās ilgāk. Bet visā visumā darbi tiešām burvīgi ^^
Lillate mans favs!
nenormāli patīk. mati, tērps, acis, izstrāde... nu manās acīs ideāli? un ģitāra vispār uhh..
bet viena lieta - es nekad neesmu redzējusi ģitāru ar piecām stīgām. bet tas sīkums. darbs owno!.! vai dzirdi owno!!
P.S. kissatei ļoti patīk tērps. ^__^
kura no shiim labaaka? linearts gandriiz netika mainiits, viss paarejais pilniigi
GOMEN par valodu
Saint_one
Jul 6 2007, 22:32
mermaid/16 page
1 chapteris skicees gatavs
5 pirmaas lappusees paarziimeetas otrreiz, dazas tresho
bet turpinaajumam domu nav!! noskanojums *real rebel*
QUOTE(Janots @ Jul 6 2007, 20:18)
kura no shiim labaaka? linearts gandriiz netika mainiits, viss paarejais pilniigi
GOMEN par valodu
manuprāt pirmais variants ir daudz labāks. vienkārši krāsas dzīvākas un patīkamākas.
un ēnojums vairāk patīk.
Nārai tās krūtis un pleci nav pareizi...un viena roka resnāka par otru.
Janots
Jul 13 2007, 11:59
QUOTE(Ayumi @ Jul 12 2007, 16:16)
Nārai tās krūtis un pleci nav pareizi...un viena roka resnāka par otru.
lab ka tu tar dibenu neko nepateici, tas visiem nepatika visvairaak
---
vaf! slinkums kaut ko dariit, shis redzeets kaut kur un ziimets peec atminjas
edit
un sis tas, vienk skices
yana-naara varbuut buus redzama vienaa no cover page'm
taa augseeja pieder pie pheerai rases (NAV elfs!)
Tajā komiksā man personīgi labāk patik otrais variants.
Janots
Jul 13 2007, 12:10
QUOTE(undux @ Jul 13 2007, 12:04)
Tajā komiksā man personīgi labāk patik otrais variants.
ok, paldies zinaasim
Lūdzu nav par ko! Es ar viedokli neskopojos.
Pakkun
Jul 13 2007, 13:43
otrai nārai foršas acis XDDD nešķielē bišku?
Janots
Jul 13 2007, 14:17
QUOTE(Pakkun @ Jul 13 2007, 13:43)
otrai nārai foršas acis XDDD nešķielē bišku?
nedaudz ir XD, man tas biezi gadaas, bet tach skice
Pēdējo darbu sērijā man vislabāk patīk tas photoshopa kalnu glezna. Ļoti labi sanāca.
Kā vienmēr, arī pārējie ir OK, bet, tiklīdz tu zīmē galvu 3/4, tev viena acs ir neproporcionāli maza pret otru. Pēdējā darbā vislabāk patīk tā, kas guļ uz vēdera.
Tai, kas tur augšā, lūpas pa lielu un pa tumšu, un auss arī tāda pamilzīga.
Gaidu izkrāsotus. ^-^
Janots
Jul 15 2007, 23:21
QUOTE(Mimi @ Jul 13 2007, 21:09)
Pēdējo darbu sērijā man vislabāk patīk tas photoshopa kalnu glezna. Ļoti labi sanāca.
Kā vienmēr, arī pārējie ir OK, bet, tiklīdz tu zīmē galvu 3/4, tev viena acs ir neproporcionāli maza pret otru. Pēdējā darbā vislabāk patīk tā, kas guļ uz vēdera.
Tai, kas tur augšā, lūpas pa lielu un pa tumšu, un auss arī tāda pamilzīga.
Gaidu izkrāsotus. ^-^
vispaar tie domaati tikai ka skices, un realizeeti netiks (ja tik nebus iedvesmas)
---
te vel viena autes bruninieku skica, pavisam kropla, no visiem patiik tik skyblue
UrghtEspanaSill'yaGrin'hay
Alexa De Šarlote
Jul 16 2007, 17:19
Smukākā no viesām ir lila meiča Urght....un tev labi sanāca līnijas uztaisīt tādas stipras un biezas....
Janots
Jul 16 2007, 22:16
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 16 2007, 17:19)
Smukākā no viesām ir lila meiča Urght....un tev labi sanāca līnijas uztaisīt tādas stipras un biezas....
labaakais cilveeku izgudrojums - mehaniskais ziimulis
---
back ka vienmeer noslinkots
Pakkun
Jul 17 2007, 16:13
dēm.. XD tās acis.. nevar būt, ka man vienīgajam šķiet, ka viņas šķielē. viņas labo aci prasās ne tik daudz pa labi.
viss pārējais ir lieliski, protams.
Alexa De Šarlote
Jul 17 2007, 17:10
labaakais cilveeku izgudrojums - mehaniskais ziimulis
Gadiem tik ar to zīmēju...
Janots
Jul 19 2007, 21:07
ar aciim labaak?? fons bisk labaak, nep?
Alexa De Šarlote
Jul 19 2007, 21:24
Acis ir labas , bet tie burbulīši traucē uztaisi viņiem gaišāku apvalku, tumšākas ēnas būtu vajadzīgas nārai, jo pēc fona spriežot viņa neizskatās ka būtu kadā gaišā vietā...labo aci no manas puses vajadzētu tomēr uzleju, jo viņa ir noliekusi galvu līdz ar to arī atcs ir zemāk...., bet tā kā jau parasti, patīk man tavi darbi....
Pakkun
Jul 19 2007, 23:19
ir, ir ar acīm labāk. daudz labāk!
Janots
Jul 20 2007, 22:18
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 19 2007, 21:24)
Acis ir labas , bet tie burbulīši traucē uztaisi viņiem gaišāku apvalku, tumšākas ēnas būtu vajadzīgas nārai, jo pēc fona spriežot viņa neizskatās ka būtu kadā gaišā vietā...labo aci no manas puses vajadzētu tomēr uzleju, jo viņa ir noliekusi galvu līdz ar to arī atcs ir zemāk...., bet tā kā jau parasti, patīk man tavi darbi....
paldies, pielabots!
---
shitas var uzskatiit par skiceem. Neesmu viniilacaino fane, bet tas bij pirmais anime ko redzeeju un vispaar sakot, SM del es arii saku ziimeet
Nu, vislabāk sanāca Sailor Mars.
hmm,SM arī manu dzīvi vairāk saistīja ar anime, pirmā multene, pirmie zīmējumi, viss ap to... ^-^
Skicēm prasītos vairāk ēnojuma un proporciju pareizību - jo Sailor Moon, piemēram, ir ļoti mazāka par Marsu...
zeloco
Jul 21 2007, 18:33
Peedeejaas skiciites atljaushos nosaukt par pro-cieniigaam *envy* <3
Janots
Jul 22 2007, 15:59
pirmais pixel art, base by charmy
Oo. Kādreiz sēdēju kaut kādā i-lappusē, kur bija čats, kurā vajadzēja taisīt šāda tipa cilvēciņus... Nu, izvēlēties apģērbu, matus utt.
Tev sanāca ļoti līdzīgi.
Kaut gan man tomēr labak patīk tavi lielie darbi, jo salīdzinājumā ar iepriekšējiem, šis ir 5 minūšu skricelējums, un es zinu, ka tu vari daudz labāk priekš sava līmeņa.
Tāpēc par šo darbu nejūsmoju.
Cilveeks
Jul 23 2007, 03:48
QUOTE(Janots @ Jul 22 2007, 15:59)
pirmais pixel art, base by charmy
oo pixelarts.. sweet.. cik kraasas izmantoji?? vareeji mazaak kraasaas un izmantot dithering(nezinu kaa lai labaak latviski pasaku)... aadai lielaaku kontrastu vajadzeetu un varbuut some AA uz aareejaam malaam.
MuGenJi
Jul 23 2007, 04:22
teikšu 3 lietas: impressive!
nicely done!
un dikti jau smuki!
a cik ilgi tupeeji lai pabeigtu šādus smukumus?
Janots
Jul 23 2007, 13:34
QUOTE(Mimi @ Jul 22 2007, 17:12)
Oo. Kādreiz sēdēju kaut kādā i-lappusē, kur bija čats, kurā vajadzēja taisīt šāda tipa cilvēciņus... Nu, izvēlēties apģērbu, matus utt.
Tev sanāca ļoti līdzīgi.
Kaut gan man tomēr labak patīk tavi lielie darbi, jo salīdzinājumā ar iepriekšējiem, šis ir 5 minūšu skricelējums, un es zinu, ka tu vari daudz labāk priekš sava līmeņa.
Tāpēc par šo darbu nejūsmoju.
ja, lielaaki darbi izskataas smukak, bet nu izmeiginaat vajag visu
QUOTE(Cilveeks @ Jul 23 2007, 03:48)
oo pixelarts.. sweet.. cik kraasas izmantoji?? vareeji mazaak kraasaas un izmantot dithering(nezinu kaa lai labaak latviski pasaku)... aadai lielaaku kontrastu vajadzeetu un varbuut some AA uz aareejaam malaam.
kraasas.. ap 4 katraa puse no midtone, adai jau bija baaze tapee to nemainiiju. vispaar bija domaats ka .gif ar nelielu animaaciju bet nu saite neatlaava ieladeet arii kraasas pazaudeetas un laini nav redzami
QUOTE(MuGenJi @ Jul 23 2007, 04:22)
teikšu 3 lietas: impressive!
nicely done!
un dikti jau smuki!
a cik ilgi tupeeji lai pabeigtu šādus smukumus?
paldies
, doll ap divam stundaam, pet vispaar viens darbs aizneem 2-3 dienas pa 5-6 stundaam
----
kaut kas ar priekseeju roku, var nevarat dot padomu?? un arii citas kluudas plz uzradiet, vai neskiet par tievu?
Janot, kaut kas ar to roku ir pirkstu tievums.. Tie ir pārāk atdalīti viens no otra, tiem vajadzētu būt ciešāk kopā... vai arī resnākiem...
Vēderu varētu bišķīt platāku
Pārējā kļūdas grūti atrast... :?
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 24 2007, 00:47
Pirmais jau tas, ka tu mēģini izgrozīt to plaukstu kautkā nedabīgi - ja mēģina ta saliekt tos divus pirkstus tā, kā tas ir zimejumā, tad pēc loģikas arī mazais pirkstiņš liecās līdzi vai arī, ja to sanāk taisni novieot, tad nu noteikti nebūs pirksti tik atstatu. Bonusā tie vēl ir pārāk tievi. Pavēro labāk savu plaukstu, nevis ko šauj uz dullo.
Un atkal krūšu daļā liekas līnijas. Spriežt pēc krūstura, tam nevajag spiesties tik daudz uz augšu - tā tev nav nekāda korste.
Liekas ari ar kaklu uz tuvākās rokas pusi kautkas ne tā.
Vidukli attiecība pret gurnu daļu 3-4mm platāku uz katru pusi.
Alexa De Šarlote
Jul 24 2007, 18:46
Nezināju ka lai paskaidro, bet es izdariju tā....es neko īpašu nepamainiju...un sorry par švīkaino darbu tas tā uz atro, ceru ka palīdzēs.
Green Marta
Jul 25 2007, 13:02
Nu par tiem pirkstiem es varu piebilst tikai to, ka tā viņus turot mazaiz pirkstiņš mierīgi var atrasties tispat vertikāli kā rādītāj pirksts, bet no jebkura rakursa viņš ir īsāks apmēram 2/3 no rādītājpirksta, un vidējie (noliektīe) pirksti vienmēr ir cieši blakus kopā un zēmāk noliecas tb lielāku delnas daļu nosedz.
Janots
Jul 25 2007, 18:48
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 24 2007, 18:46)
Nezināju ka lai paskaidro, bet es izdariju tā....es neko īpašu nepamainiju...un sorry par švīkaino darbu tas tā uz atro, ceru ka palīdzēs.
aww... nevisai saprotu
, eenas vai proporcijas...
koregeeju lainus uz tava ziimejuma baazes, sanaaca shitaa:
Mimi,
Isabel Carmin fon Edelhain,
Green Marta paldies par padomiem
Alexa De Šarlote
Jul 25 2007, 19:42
Ai par tām enām nujā nezinu kam par prieku viņas ieliku, bet tagad viņa izskatās daudz proporcionālāka....
Tigra2
Jul 26 2007, 10:48
hmm, runājot par pēd'jo, tam pašlaik ir redzama izteikta kļūda kājstarpes atrašānās vietā. Sievietei kājstarpe ir zemāk.
Ja darbs ir šitik liels, tad aptuveni 5~6 mm uz leju. :3
Vēl es ieteiktu neveidot viņai tik muskuļainu puncīti, sievietēm daudz vairāk piestāv plakans gluds vēders. ;3 manuprāt.
Pag, tā chixe gadījumā nav trenūzerēs un krūšturī... XD?
Mati, kā jau vienmēr, izzīmēti ļoti glīši.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.