Smuki, smuki (it iipashi BG un putninja mati). Un jaa, man liekas, ka labaak izskataas versija bez taa rozaa.
Гы! Красиво! Давай есчё!
liels jautajums: MAN SITU STULBENI TALAK ZIMET??? vai nav parak krasaini mati???
shaomina, citu vinas versiju var redzet posta #37. zimets pirms 13 menesiem
kleita, spārni un debesis - da best, pārējais netikļotipatīk.
un tu uzminēji. mati tiešām nav pārāk krasaini! vienīgais - sprādze, vai kas tur sien matus kopā - pa lielu. mazāku un smalkāku, piem. lenta vai divmetrīga auduma strēmele. citādi izskatās pēc lady liberty.
hypnotize
Sep 9 2006, 14:42
protams ka vajag turpinaat...
un man piemeeram ljoti patiik tieshi tie mati...laba ideja......un
poza arii laba......man vispaar patiik tavi darbi...ljoti labi.....
pati taa gribeetu maaceet...gribeeju paprasiit...vai taa var izkraasot arii ar peli...vai tur vajadziigs kkaac speciaals dator ziimulis vai kkas tml????
Janots
Sep 11 2006, 14:20
hypnotize:> nee, kraasots ar peli.
shitais bus real size kuraa es to visu ziimeju. tagad bus vel viens jautaajums : Kaada kraasa lai es uzzimeju zobeenus??? man ar skolas saakumu pilniigi svaki ar izteeli
Njaa zobeniem ir vissarezgiitaak izdomaat kraasas, bet pameegini piemeeram nokraasot zalu ar rozaa striipinjaam.
Taison
Sep 11 2006, 15:01
hmm... par zobeniem nu nez.... man gan pie sirds labaak iet standarta peleekais...
bet nu taa ir tava izveele...
Keydan
Sep 11 2006, 17:01
Золото, серебро, бронза... лазурный (но эта экзотика)!
Janots
Sep 11 2006, 20:03
ou va!!! man vel kas interese...
vai kads ir dzirdeijs par "Prisma colour markers(pencils)" un tria markers, pro markers. tie it ka amerikanu nosaukumi, nez ka tie varetu saukties eiropa. vai kaadu lidzigus markerus var nopirkt Riga???
dzirdeju ka ir arii kads "makslinieku veikals", plzzz kads vareetu iedot adresiiti???!! es neesmu no riigas..
Janots
Sep 12 2006, 22:16
freaky
hypnotize
Sep 13 2006, 18:56
oho...kkas origjinaals.....
tikai taa roka nereaali staav aiz muguras...un ar galvas proporcijaam arii nav labi...bet man patiik ideja.....un kraasu salikums...
Keydan
Sep 13 2006, 20:41
Negaidiju kautko tadu no tevis!
Bet man tdi zimejumi nepatik. Ka tu pati teica "freaky".
Janots
Sep 14 2006, 10:35
jap! jap! tadas pasas domas par to visu, bet par proporcijam ta ari vajadzeeja. parak kaulaika, parak tieva, un nereali prieks cilveka "cuskaina"
a vot sxitai man gan patiik vairak, lai gan baigi krasaina. Irida © by me!!
Janots
Sep 14 2006, 18:45
avarelkrasas, akvarelzimuli & akrilkrasas
akrilkrasa rulle!
Janots
Sep 17 2006, 17:34
kam kadas domas par shito??? bikses vel nepabeigtas, var but kaut ko linearta vajaga iznainit???
Tigra2
Sep 17 2006, 18:27
eu vispār baigi interesanti...patīk tavs zīmēšanas veids; vismaz kautkas oriģināls and so...
vispār: I want you for CO!
hmm..interesants maģisko zīmju pielietojums(tas iepriekšējā) kļūda nav zīmējumā, bet saturā; tās zīmes sastopamas bija pergamenta rituļos un uz tāsīm, ne grāmatās. (bet tas tāpat nav nozīmīgi..)
(kā izskatīsies pabeigts... nevaru sagaidīt)
Janot, man ļoti patīk tavi darbi! Tie ir krāsaini un labā izpildījumā.
Varbūt vienīgais, kas man mazliet nepatīk varētu būt stils, bet tas tikai manas jocīgās gaumes dēļ. XD
Turpini tādā garā, tev labi (ļoooti labi) padodas krāsojums!
tu patiešām forši zīmē.. vēl nav no taviem darbiem kāds tāds, kas man nepatiktu.. un šis izskatās maģiski labs..
Kikyou
Sep 17 2006, 18:52
Skaists krāsojums. Šķiet, ka lineartā viss ir tā, kā tam vajag būt. Gaidu pabeigto. :)
Janots
Sep 19 2006, 17:39
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2006, 18:27)
eu vispār baigi interesanti...patīk tavs zīmēšanas veids; vismaz kautkas oriģināls and so...
vispār: I want you for CO!
hmm..interesants maģisko zīmju pielietojums(tas iepriekšējā) kļūda nav zīmējumā, bet saturā; tās zīmes sastopamas bija pergamenta rituļos un uz tāsīm, ne grāmatās. (bet tas tāpat nav nozīmīgi..)
(kā izskatīsies pabeigts... nevaru sagaidīt)
es vispar esmu arii ieintereseta klut par CO biedru, bet probleema ka es neesmu no Riigas un nevareshu piedaliities sanaksmees. Tas magiiskaas ziimes ir ruunas, keltu rakstiiba un arii zilesanas veids. man pasai ir taadas kartis in tie labi darbojas
QUOTE(Sushi @ Sep 17 2006, 18:48)
Janot, man ļoti patīk tavi darbi! Tie ir krāsaini un labā izpildījumā.
Varbūt vienīgais, kas man mazliet nepatīk varētu būt stils, bet tas tikai manas jocīgās gaumes dēļ. XD
Turpini tādā garā, tev labi (ļoooti labi) padodas krāsojums!
paldies tev Sushi par labiem vaardiem, man jau it kaa ir savs ziimeshanas stils bet man patiik eksperimenteet, tas arii ir labs trenins.
Kaads stils tad tev patiik? Un paldies par informaaciju, busu Riiga un noteikti meginaashu veikalinu atrast
shitais te darbins nav pilniigi mans. Lineart ir loti labas makslinieces Rukiaprincess darbs. Es tikai izkrasoju to. Speciaali contestam
Hmm, nu man patīk tāds stils.. es pat nezinu kāds XD grūti tā pateikt..
Šim darbam krāsojums ir tiešām labs, vot tas tev padodas ļoooti labi! Un vispār ideja interesanta. :]
Janots
Sep 22 2006, 19:28
nu vot! toties izkraasoju. lai gan beigās bija jamaina gandrīz visu krāsu shēmu
nosaukums : Pure snow
6itais baigi smuks darbs.
Tigra2
Sep 22 2006, 20:28
riktiigi labi; gandrīz nevar atpzīt.
Nezkāpēc man liekas, ka tēmai pure snow gan tā īsti neatbilst, bet to jau var dažādi interpretēt. Patīk krekla ēnojums ><
Janots
Sep 24 2006, 12:00
izskatās pēc tā seriāla w.i.t.c.h.... nē, tavie daudz labāki! un pure snow ir ļoti skaista josta, divas elfenes arī izkrāsotas ļoti labi, štrunts, ka nezīmē tu. krāsot arī jāmāk.
Janots
Sep 27 2006, 19:22
viens no druumajem, zimeets vasaras sakumaa peec draudzenes pasutiijuma
Nu vnk perfektu atmosvēru rada... super...
you'r jobs rock
my s.cks
...
Tigra2
Sep 27 2006, 19:42
nu nevaidzēja dibenu tik apaļu, tas liek pasmīnēt... ^^
bet tā ļoti labi, nelielas problēmas ar profila zīmēšanu, bet tas tā.
hypnotize
Sep 30 2006, 19:11
nu man gan dibens liekas tiiri laps...
spaarms baigi labais...Tu tieshaam ideaali kraaso....
un piekriitui Tigran2 par profilu...taac bik jociigs
Karamele
Oct 1 2006, 10:27
tu gadījumā neesi arī iekš elwooda? O_o
darbi ļoti labi, man patīk.
QUOTE(Karamele @ Oct 1 2006, 10:27)
tu gadījumā neesi arī iekš elwooda? O_o
darbi ļoti labi, man patīk.
nee elfwoodaa bija parak lieli kezelijumi ar registraaciju. negribeejas visu to lasiit
shitais ziimets nakoshajaa dienaa peec I'll be with U pikcas. prichene patiik
Ja... ka vienper man patik.
Labs tev stils...
pirmais izpildiitais ar akvarelziimuliem, diezgan vecs ziimets decembrii 2005 nez kapeec visiem loti patiik, man ar
Cilveeks
Oct 8 2006, 13:28
pirmais kas man ienaaca praataa ieraugot bildi bija - Hermione..
nja... tiesam!
nebiju pat iedomajusies...
Честно скажу - драконы на 9 с +!
Лично у меня никогда они толком не получались... разве что головы или крылья...
ar ko tu šitamos zīmē? patīk melnais, bet pēdējam tāda lame ķepa. un tu aitas, vai jērus arī zīmēt nemāki, bet pūķi sanāk vienreizīgi...
man taa hermione un tas aitu puukis pattik, bet peedeejais taads diivains izsk...
Edit : P.S Niks rada maldiigu priexstatu par dzimumu..
Erik4xp
Oct 9 2006, 22:16
Turpinu apbrīnot tavas krāsošanas spējas . . .
Mati lieliski sanāca.
iru-chan
Oct 11 2006, 10:04
cik smuki drakoni bet tas pedejais tisam tads dinains.. bet treseja man jers nepatik bet tomet pirmie divi ir briskigi
Kikyou
Oct 12 2006, 08:15
Pūķi ir vienreizēji... Melnais ar mēnesi man vislabāk patīk.
Un tad vēl pirmais šajā lapā arī man atkāra žokli līdz grīdai. Super super~!
Janots
Oct 12 2006, 09:31
kahitas pedejais gleznots ar guashu, tris pirmie ar guashu+akril kraasas. Eeru es pirmo reizi ziimeju un ar lielu otu
Stormnu ja zinu...
vienkarsi mani klasesbiedri ta mani sauc jau no pirmas klases, ar laiku kluva par manu otru vaardu pat negribas no ta skirties
iru-chanpedejais gleznots kad man bija 13 gadi uz A1 formata
to laik bez kluudam nekaa
skolotajas toreiz smejas : kugja buras latvijas karoga kraasaas
shita ziimeta prieks animaacijas par dzimto pilseetu...
Balvu lauminja
baseboalbatboy
Oct 13 2006, 19:20
Godiigi sakot kad ieraudziju dazhas bildes nez kapeec iedomaajos par poteru!
Janots
Oct 13 2006, 20:03
kaadas tad???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.