Janots
Aug 25 2005, 17:23
Teikshu, ka ljoti labi!!!!!!!! Pirmais gadiijumaa nav fan arts par Quistis Trepe????? Man patiik otrais!!!!! Treshajaa acis tieshaam nav sanaakushas, ceturtais man patiik vislabaak, piektais ir forsh, tev diezgan labi sanaak kraasoshana !!!!!! Turpini !!!!!!!!!!
yorsa-kun
Aug 25 2005, 18:23
Manupraat, vislabaak sanaacis pirmais darbs, sevishki patiik matu detalizaacija. Peedejais izskataas buutu normals ja nebuutu tas kraasojums, tur neko no sejaam un detaljaam nav iespeejams saredzeet, manupraat, paaraak daudz melnaa, bet kopumaa ok.
Janots
Aug 25 2005, 18:27
thanks par visu, bet pirmais ir manas draudzenes portrets, treshaja iipasha elfu rasa ar tadam aciim. peedejais ar man liekas paarak daudz melna, bet bija druums noskanojums... bet thanks!
QUOTE(Janots @ Aug 25 2005, 18:27)
thanks par visu, bet pirmais ir manas draudzenes portrets, treshaja iipasha elfu rasa ar tadam aciim. peedejais ar man liekas paarak daudz melna, bet bija druums noskanojums... bet thanks!
Ziimeejumi Superiigi, bet pirmais ziimeejums tieshaam atgaadina Quistis Trepe no FF8 :
Janots
Aug 25 2005, 20:28
hmm.... tieshaam. Bet es par taadu pat nebiju dzirdejusi...
man patiik tavi darbi, tomeer shurtur skatoties ziimeejos, shkjiet mazliet shkjiibi...un piekriitu, vislabaak tev ir sanaacis 1. ziimeejums, 2. ar labs, tik rokas ir pa mazu kjermenim, ne?Patiik ka tu kraaso, kas man nekaadi nesanaaca...Malacis
Tigra2
Aug 25 2005, 22:03
Man visvairāk patīk pēdējais zīmējums, tas ir izkrāsots ļoti skaisti.
Kagome
Aug 25 2005, 22:41
man jaapiekriit, piermais ziimeejums tev sanaacis vislabaak
. manupraat biski vajag piestraadaat pie seju ziimeshanas, bet taa zimeejumi tieshaam ir labi.
Janots
Aug 25 2005, 22:58
pirmais ziimetais ar Adobe Photoshop... skiibs...
yorsa-kun
Aug 26 2005, 09:19
Tieshaam pirmais
?? bet baigi forshi sanaacis, MALACIS^^
Kagome
Aug 26 2005, 11:38
tagad vispaar nav ko teikt par 1. ziimeejumu. tieshaam malacis
Tigra2
Aug 26 2005, 15:56
Kolosāls backgraunds! Atgādina pavasari.
Janots
Aug 26 2005, 17:34
thanks par komentaariem!
kadas domas par naakoshaam... man:
taa es trakoju dzimshanas dienaa...
puukim gan stulbs purns...
Met shitos pa taisno Fantasy!!! topikaa!!!!!!
Superiigi ziimeejumi!!!!!!!!!!! Puukja purns Rullee!!!!!!!!
ha!Tas izskataas piemiiligi nevis baisi!
un tik un taaa, otrajaa ziimeejumaa...hmmm, kaut kas....shoreiz nav shkjiibs, bet shkjet tomeer proporcionaai nevisai pareiz, bet nejau augumaa, bet kaut kaadaas mazaas detaljaas...piem. rokas...un acis shkjiet ir pa tuvu...
es tavainojos, ja tev nepatiik taada kritika, bet patieshaam gribaas ieraudziit laut ko labi no tevis, jo tu jau pieraadiiji, ka vari (ar 1. ziimeejumu), taapeec tagad es peikasiishos!!!!
nu vispaar es ar gribeeju lai cilveeki izsaaka savas domas un kritiku, lai es vareetu izlabot savas kluudas... thanks par visu!!!
nu tad arii jaunie ziimeejumi. Lineart & kas sanaaca beigu beigaas.
pinksakura
Sep 6 2005, 17:37
fantastsiski zīmējumi...1postā 2 zīmējums man neīpaši patika acis....bet tā nav par ko piesieties...
Thanks!!! Lai gan man liekas ka kluudu ir vairaak. nez... nepatiik man savi ziimejumi
kaut kaadi vini ir baigi plakani... un vel anime stils...
Click to view attachment nu... pabeigts vinsh nav... un laikaam ar nebuus...
I'm yellow alien!!!Click to view attachmentarii shodienas darbs. stundas garlaiciigas!!!!!
yorsa-kun
Sep 7 2005, 17:11
Tas gjiimitis ar to masku man patiik, un sanaak tev NORMALJAUSKAS^^Uj taa nav laikam maska WUPSI:P
gliishi, glishi, bet tikai tam citplaneetietim vinja kreisaa(no muusu puses labaa)
kaaja taada diiwaina!! bet taa man jau baigi patiik!!
Nesaprotu kā var uztaisīt tik smukus backgraundus, es tā nemāku.
Janots
Sep 12 2005, 14:50
un kaa jums shis? Taa vispaar ir tikai skice. Laiks : ar 10 min...
Dog Lady, lai gan par ko tik vinju neuzkatiija citi...
Click to view attachment
baigais respekt par to dzelteno citplaneetieti
tam bij krutaas peedas he he
taccu poaareejie man kaukaa neaizkker ja neskaita to pirmo meiteni kad tu vinnai piekiki kraasas...
Janots
Sep 16 2005, 20:32
tomeer izkraasoju...
Click to view attachmentshis kaut kur nociepts, tik tas otrs nebija kraasains...
Click to view attachment
yorsa-kun
Sep 17 2005, 12:35
Tas peedejais laps neskatoties uz to ka kraasots ar ziimuli, sanaacis sameeraa pat pievilciigi.
Kagome
Sep 17 2005, 15:26
tev labi sanaacis peedeejais, kljuudas arii it kaa nemanu, taa tik turpini
Tigra2
Sep 17 2005, 15:36
No visiem visskaistākais ir pēdējais, viņa ir kā aizsapņojusies.
Janots
Sep 20 2005, 16:33
Janots
Oct 10 2005, 15:03
kaut kas lidzigs mangai... man liekas.
..
OMG un tu to pati bez nekaadas noziimeeshanas uzziimeeji??
taadaa gadiijumaa man nav ko teikt.. lieliski!!!
Janots
Oct 10 2005, 17:24
paldies!! es tieshaam nekur nenoziimeeju!!
njaa peedeejais ir SUPERIIGS!!! nav ko teikt, perfekti!!!
EndlessReality
Oct 10 2005, 18:33
Skaisti, tiešām izcili... Respect. Kur tu mācījies?
Zīmēt, es domāju.
zeloco
Oct 11 2005, 16:09
QUOTE(Janots @ Sep 20 2005, 15:33)
QUOTE(Janots @ Oct 10 2005, 14:03)
Shie divi - <3<3<3
Janots
Oct 11 2005, 18:24
thanks!!!
es visus juus loti miilu!
es nekur nemaacijos, tik agraak paarziimeeju multenju varonus. tagad bez jebkaadas paarziimeeshanas varu uzziimeet!
Janots
Oct 19 2005, 15:32
laikam mans vislabaakais darbs... Vinu sauc Shaomina Rekkij, mana pasa izdomaata varone
baigi smuki.. Man tieshaam, patiik, bet vai nav viduklis bish par tievu, vai taa vajag buut?
Tigra2
Oct 19 2005, 19:27
Pēdējais super tikai kreisajai rokai nevajadzēja tos pirkstus kopā, man ļoti patīk, atgādina vienu bleach charu
vaaks, ir labi, tik seja man nepatiik, bet kljuudu nav, visu uzlabo tas, ka ziimeejums ir labi izkraasots!!
Janots
Oct 26 2005, 16:37
kadreiz fanoju par Sailor Moon
"Mercury's memories"
es te ta redzeeju ka Sailor Moon daudziem nepatiik... nu lab, kas par shiem sakams????
wow, baigi labi! Smuki izkrāsots
Tev ir ljoti skaisti ziimeejumi! Cepuri nost! (tikai man jau vinja jau sen pazudusi
) Saki man, kur tu TAAAA esi iemaaciijies ziimeet???? Pamaaci man!!
Aaa, un jaa, paldies par Happy Halloween!
Janots
Nov 30 2005, 17:37
Hahaa! Labs eksperiments ar labiem rezultaatiem!
Vinjai baigi daudzkas tur samikseets!
Te jau vairs nava bazara! Iistens talants!!!
Es pat nezinu, ko pasiic. Burviigi.
iewucis
Nov 30 2005, 20:12
....vvipara jau ziimeejumi labi.., jo tazjus no tiem pat ar roku neuzziimeetu kur nu vel uz datrora.......njaa apeedejais tieshaam jociigs izskataas...
p.s sailormoon ir laba
Red Devil
Nov 30 2005, 22:13
Wow ... nav ko teikt... man ir tikai viens jautaajums ar ko un kaa tu kraaso bildes??
lineart - zimeets ar parastu melnu pildspalvu, bet kraasots Adobe Photoshopaa CS2, fochenes ar uz Adobe P taisiitas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.