Tigra2
Oct 13 2006, 20:26
Tu māki kolosāli krāsot...tas man liekas ir tavs vislielākais pluss, izkrāsot tā ne tikai datorā māk ļoti reti kurš.
Pēdējais zīmējums man nepatīk tik ļoti kā iepriekšējie, jo man liekas, ka krāsas ir pārāk spilgtas, nav harmonijas.
bet tas ta arī viss, ja kādam interesē manas domas.
Cowkiller
Oct 13 2006, 20:55
tu esi viena no labaakaajaam ziimeetaajamm shajaa saitaa hehe!
man neizdodas kraasot,jo kraasas manus darbus nosmacee un tie kljuust par meesliem kurus grauzh taarpi un kukainji, kas paarnjemti ar jaunu meeslu mekleeshanu!
Janots
Oct 16 2006, 16:02
vaj.. nekad vel nedzirdeeju par sevi tik daudz labu vardinju, paldies
sitais vispirms bija domats ka skriceleejums, peec tam ka titullapa manam komiksam beigu beigaas moleemu ievietot parasto ziimejumu mapee
ruda- me (ar seju kaut kas ne taads ka gribeeju..), blakus Saint July, "labaaka" draudzene arii realajaa dzivee
nezināju, ka tev galva ir vienādā lielumā ar gurniem. laikam extra diēta. bet krāsojums ir labs, man sejas arī patīk. tikai Saint July izskatās pārbijusies.
Cowkiller
Oct 16 2006, 22:18
njā, es arī to pašu padomāju... un ievēroju - Saint July krisā roka, laikam...nav labi pirksti. kādz viņai sadistiski salīmējis tos kopā.
Janots
Oct 22 2006, 15:44
zinu! nava shitais pretigais. par pretiigo doma ir bet nav laika zimet
drogony-poooo!!!
Erik4xp
Oct 22 2006, 16:22
Manējais briesmonis vēl likās piemīlīgs, bet šitais ir atbaidošss, tādam klāt neietu.
Kā nekā tam tur zem ķepas beikta meitene
.
[Labi uzzīmēts]
[Vienīgais, kas nepatīk atrodas uz kakla. Nesaprotu kas tas domāts, tas uz kakla.]
Karamele
Oct 22 2006, 17:22
wāh ^^ gribu tādu mājās, lai varētu viņu skapī turēt =w=''
uzīmēts ļooooti labi un manam dikti patīk ^_~
*iet pakarās, jo tik slikti zīmē*
Cowkiller
Oct 22 2006, 19:18
labi uzziimeets, bet kaa jau pati teici, nav pretiigi. driizaaak episki- visvarenais puuukjis satveeris visneaizsargaataako un trauslaako buutini.
Janots
Oct 23 2006, 20:01
vax... smukuliigais pretiigums procesaa!!!
tikai nezinu vai iznaaks pretiigi. Pagaidam shitais suuds - saint july ar kaku
Cowkiller
Oct 24 2006, 11:15
forshais man patiik fons un loti labas sejas!
kautkas nav kaartiibaa ar rudmates kaaju!
midori... vai ka tur vinu sauc? nu voot earth goddess fanarts prieksh keilijas scollikas. Chibi
Mishelin
Nov 1 2006, 16:04
Pattiik stils!! kautkas uz chibi
nu pūķim varbūt galva nedaudz par mazu, un nepatīk, ka spārni tik dūmakaini. tad vajadzēja radīt miglu vai dūmus, kas tos nosegtu, bet es neko tādu neredzu.
chibi ļoti labs un pancīgs. puķītes arī smukas.
zinu ka veelu, bet tomer apsvecu happy halloween people!! mans bija happy un juusu????
haelovīns riktīgi rocks! bet ar platmali kkas nav kārtībā. neizskatās, ka mala aizietu pa riņķi, bet gan uz augšu, nu, lai nu kā būtu, izskatās dīvaini. un vēl meitenei nav nāsis. tas varētu apgrūtināt elpošanu.
Cowkiller
Nov 3 2006, 20:30
halloween piu...
ziimeejums rullee!!!!
tik forsi ka man acis nokrit!
es nekad tik forsi nemacetu zimet es fanoiju par taviem darbukiem
darbuki? gome, par off, bet how lame people should be, to say darbuki? (no offence)
janot, gaidām, gaidām.....neticēsi - vēl joprojām gaidām!
Janots
Dec 17 2006, 17:27
apsvecu pati sevi ar vaarda dienu!
I give my heart to U
Cowkiller
Dec 17 2006, 17:30
ja bija domaati sudraba mati tad... nesanaaca
kraasojums atkal ir zhilbinosh!
Keydan
Dec 17 2006, 20:53
Vis ir ļoti skaisti...
Bet seja man nepatik.
piekrītu. sejas apakšdaļa pa masīvu. pierei vajadzēja būt lielākai, ja arī ir, to apslēpj čauka. varbūt lakatam vajadzēja būt bišku zemāk, tad izskatītos proporcionāli labi. tā pēc kāmīša nedaudz.
Janots
Dec 31 2006, 19:31
Laimīgu Jauno Gadu visiem!!
Cowkiller
Jan 1 2007, 15:48
whoa... how comes es neesmu sho galeriju uzgaajusi ieprieksh? O______O taadi krutumi... esmu sajuusmaa un gaidu veel...lieliski darbi!
ps. starp citu, piedod par uzbaaziibu, bet tev gadījumā nav galerijas DeviantArt?
aha, aha ira! es kstati tevi arii tur redzeeju
The Light of Hope
Jan 2 2007, 03:11
Omg kādēļ šo galeriju neliek pie Sensei of Art???
tu nežēlīgi labi krāso, neviens nemāk tik labi no otakiešiem krāsot, kā tu... wow... kaut arī šis anime stils nav tas, par kuru fanoju es, bet tu tiešām zīmē un krāso baigi labi... kaut es tā mācētu... mazliet par vēlu, bet man baigi patīk tas Helovīna darbs un debesis.. awww
QUOTE(Janots @ Jan 3 2007, 15:42)
Man ļoti patīk tas otrais darbs, un tā specefekti... Tu to sfēru (vai lodi) ņēmi no tutoriāla? Vienkārši redzēju kaut ko līdzīgu... Bet jā, tu tagad vispār velc līnijas ar pen tool?
Sorry, ka uzbāžod, vienkārši man tā ne visai fotošopā tās līnijas padodas, interesanti, ar ko velkat jūs...
Tomēr specefekti - the best... bāc es ar tā gribu!!!
Cilveeks
Jan 3 2007, 19:18
tas pirmais darbs man makten patiik...
tikai pleci man shkiet ir bikinj pa platu... bet kraasojums ir kuul(cool)...
peedeejie darbinji fantastiski, pat nenjemot veeraa, ka tie ir ne tik svaigi.. Fascinee tavs kraasojums.. tu izmanto PS? ja jaa, tad kuru?
QUOTE(Janots @ Jan 1 2007, 22:00)
aha, aha ira! es kstati tevi arii tur redzeeju
kaads tev niks? man tevi ir vnk jaapievieno devwatch!
ZELOCOAdobe Photoshop CS2, kas taa par PS??? janots13 bet ja mekleeshanaa uzrakstiisi vienk janots arii paradiis
PEARL nee man bija taadas tapetes - zvaigznota debesis un ar stamp tool es to paarkopeeju uz vaja dziigu vietu. Pen tool ir labs tikai man nepatiik ka liinijas ir tik taisnas "nedziivas", loti palidzeeja shis tutorials
nava mans, bet ceeru ka kaadam noderees
Heh... echii...
Man ar to PenTool "Simulate Pressure" visu laiku ir problemas! Vajadzigu efektu dod, bet gandriz pat 1/5 no visas "path" netik aizkasota!
ICY & FLAMY
PS = PhotoShop ^^
Peedeejie perfekti. nesaprotu kaa tu maani ziimeet pūkjus un tas fenikss..<3
doomed-Angel
Jan 6 2007, 20:01
10 bales ar krustu
Janots
Jan 10 2007, 22:17
lainarts nava mans , colours by Janots
Keydan
Jan 10 2007, 23:57
Yep... var pateikt... izkrasots labi!
Janots
Jan 23 2007, 19:44
slinkums naak, negribas neko dariit
Ooo.... tu esi nr.1 krāsotāja... zini, tu varētu ielikt kaut kādu paštaisīto tutoriālu, kā tu krāso... ļoti forši!
Janots
Jan 23 2007, 23:46
kurs labaaks?? pec tam ieliksu lielu
ReD_FoXy
Jan 23 2007, 23:50
Otrais.
Kentaishi
Jan 24 2007, 00:06
Piekrītu Foxy'ai. Otrais ir vissaistošākais, lai gan patiesībā īpaši neatšķirās no pirmā. Vismaz manā skatījumā. Un krāso tu patiesi labi
Janots
Jan 24 2007, 17:39
Pirmais, tiem pārējiem izskatās irkā būtu izgriezta vieta ap acīm :X
ne viens, ne otrs, ne trešais. nepatīk tie ragi un spārni ala monsters sienā. ja viņi domāti caurspīdīgi, tad tiem tiešām jābūt caurspīdīgiem - ne tik bieza kontūra, ja tie ir viņas pašas, tad jābūt atspīdumam uz matiem. es nelasīju, varbūt kāc jau šo teica.
apsveicu, janot, pirmo reizi pamanīju, ka tu sensejos.
Piesaatinaakais ir labaakais . Jebkuraa gadiijumaa tev labi padodas digitaalais kraasojums.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.