Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Janota gara tārpi...
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Tigra2
Tu māki kolosāli krāsot...tas man liekas ir tavs vislielākais pluss, izkrāsot tā ne tikai datorā māk ļoti reti kurš.
Pēdējais zīmējums man nepatīk tik ļoti kā iepriekšējie, jo man liekas, ka krāsas ir pārāk spilgtas, nav harmonijas.
bet tas ta arī viss, ja kādam interesē manas domas.
Cowkiller
tu esi viena no labaakaajaam ziimeetaajamm shajaa saitaa hehe! laugh.gif biggrin.gif
man neizdodas kraasot,jo kraasas manus darbus nosmacee un tie kljuust par meesliem kurus grauzh taarpi un kukainji, kas paarnjemti ar jaunu meeslu mekleeshanu!
Janots
vaj.. nekad vel nedzirdeeju par sevi tik daudz labu vardinju, paldies wub.gif
sitais vispirms bija domats ka skriceleejums, peec tam ka titullapa manam komiksam beigu beigaas moleemu ievietot parasto ziimejumu mapee tongue.gif ruda- me (ar seju kaut kas ne taads ka gribeeju..), blakus Saint July, "labaaka" draudzene arii realajaa dzivee
IPB Image
kahi
nezināju, ka tev galva ir vienādā lielumā ar gurniem. laikam extra diēta. bet krāsojums ir labs, man sejas arī patīk. tikai Saint July izskatās pārbijusies.
Cowkiller
Saint July ieraudziija kaku! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
lab es tik jokoju!
ziimeejums ir tiktieshaam izstraadaats un labi izkraasots.
man jautaajums Janot vai vari uzziimeet kautko tieshaam pretiigu piem. uzshkjeerstus cilveekus, sabrauktus sunjus un cilveekus kas pakaarushies u.c. pretekliibas? dry.gif
kahi
njā, es arī to pašu padomāju... un ievēroju - Saint July krisā roka, laikam...nav labi pirksti. kādz viņai sadistiski salīmējis tos kopā.
Janots
zinu! nava shitais pretigais. par pretiigo doma ir bet nav laika zimet blink.gif
IPB Image
drogony-poooo!!! wub.gif
Erik4xp
Manējais briesmonis vēl likās piemīlīgs, bet šitais ir atbaidošss, tādam klāt neietu.
Kā nekā tam tur zem ķepas beikta meitene ph34r.gif .
[Labi uzzīmēts]
[Vienīgais, kas nepatīk atrodas uz kakla. Nesaprotu kas tas domāts, tas uz kakla.] huh.gif
Karamele
wāh ^^ gribu tādu mājās, lai varētu viņu skapī turēt =w=''
uzīmēts ļooooti labi un manam dikti patīk ^_~
*iet pakarās, jo tik slikti zīmē*
Cowkiller
labi uzziimeets, bet kaa jau pati teici, nav pretiigi. driizaaak episki- visvarenais puuukjis satveeris visneaizsargaataako un trauslaako buutini. cool.gif
Janots
vax... smukuliigais pretiigums procesaa!!! ph34r.gif tikai nezinu vai iznaaks pretiigi. Pagaidam shitais suuds - saint july ar kaku cool.gif
IPB Image
Cowkiller
forshais man patiik fons un loti labas sejas!
kautkas nav kaartiibaa ar rudmates kaaju! wink.gif
Janots
midori... vai ka tur vinu sauc? nu voot earth goddess fanarts prieksh keilijas scollikas. Chibi glare.gif
IPB Image
Mishelin
Pattiik stils!! kautkas uz chibi tongue.gif rolleyes.gif
kahi
nu pūķim varbūt galva nedaudz par mazu, un nepatīk, ka spārni tik dūmakaini. tad vajadzēja radīt miglu vai dūmus, kas tos nosegtu, bet es neko tādu neredzu.

chibi ļoti labs un pancīgs. puķītes arī smukas.
Janots
zinu ka veelu, bet tomer apsvecu happy halloween people!! mans bija happy un juusu????
IPB Image
kahi
haelovīns riktīgi rocks! bet ar platmali kkas nav kārtībā. neizskatās, ka mala aizietu pa riņķi, bet gan uz augšu, nu, lai nu kā būtu, izskatās dīvaini. un vēl meitenei nav nāsis. tas varētu apgrūtināt elpošanu.
Cowkiller
halloween piu...
ziimeejums rullee!!!! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Lalī
tik forsi ka man acis nokrit!
es nekad tik forsi nemacetu zimet es fanoiju par taviem darbukiem
kahi
darbuki? gome, par off, bet how lame people should be, to say darbuki? (no offence)

janot, gaidām, gaidām.....neticēsi - vēl joprojām gaidām!
Janots
apsvecu pati sevi ar vaarda dienu! dry.gif
IPB Image
I give my heart to U
Cowkiller
ja bija domaati sudraba mati tad... nesanaaca sad.gif
kraasojums atkal ir zhilbinosh! laugh.gif
Keydan
Vis ir ļoti skaisti...
Bet seja man nepatik.
kahi
piekrītu. sejas apakšdaļa pa masīvu. pierei vajadzēja būt lielākai, ja arī ir, to apslēpj čauka. varbūt lakatam vajadzēja būt bišku zemāk, tad izskatītos proporcionāli labi. tā pēc kāmīša nedaudz.
Janots
Laimīgu Jauno Gadu visiem!!
IPB Image
Cowkiller
mmmm lezbietes...
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Janots
blink.gif
zeloco
ohmy.gif whoa... how comes es neesmu sho galeriju uzgaajusi ieprieksh? O______O taadi krutumi... esmu sajuusmaa un gaidu veel...lieliski darbi!

ps. starp citu, piedod par uzbaaziibu, bet tev gadījumā nav galerijas DeviantArt? ph34r.gif
Janots
smile.gif aha, aha ira! es kstati tevi arii tur redzeeju ph34r.gif
The Light of Hope
Omg kādēļ šo galeriju neliek pie Sensei of Art??? blink.gif tu nežēlīgi labi krāso, neviens nemāk tik labi no otakiešiem krāsot, kā tu... wow... kaut arī šis anime stils nav tas, par kuru fanoju es, bet tu tiešām zīmē un krāso baigi labi... kaut es tā mācētu... mazliet par vēlu, bet man baigi patīk tas Helovīna darbs un debesis.. awww
Janots
blush.gif
ieskreeju otaku un ieraudziiju ausainju galeriju, ar stulbumu sapratu ka man arii ir 2 taadi darbini. Mazliet savaads un pavecs, bet diezgan smukins
IPB Image
shitais vel vecaaks un proporcija galiigi skiibas laugh.gif pirmas darbs kur liinias ar pen tool uztaisiitas. Hentai blink.gif
IPB Image
Mimi
QUOTE(Janots @ Jan 3 2007, 15:42) *

blush.gif
ieskreeju otaku un ieraudziiju ausainju galeriju, ar stulbumu sapratu ka man arii ir 2 taadi darbini. Mazliet savaads un pavecs, bet diezgan smukins
IPB Image
shitais vel vecaaks un proporcija galiigi skiibas laugh.gif pirmas darbs kur liinias ar pen tool uztaisiitas. Hentai blink.gif
IPB Image

Man ļoti patīk tas otrais darbs, un tā specefekti... Tu to sfēru (vai lodi) ņēmi no tutoriāla? Vienkārši redzēju kaut ko līdzīgu... Bet jā, tu tagad vispār velc līnijas ar pen tool?

Sorry, ka uzbāžod, vienkārši man tā ne visai fotošopā tās līnijas padodas, interesanti, ar ko velkat jūs...
Tomēr specefekti - the best... bāc es ar tā gribu!!! ph34r.gif
Cilveeks
tas pirmais darbs man makten patiik... happy.gif tikai pleci man shkiet ir bikinj pa platu... bet kraasojums ir kuul(cool)... biggrin.gif
zeloco
peedeejie darbinji fantastiski, pat nenjemot veeraa, ka tie ir ne tik svaigi.. Fascinee tavs kraasojums.. tu izmanto PS? ja jaa, tad kuru?

QUOTE(Janots @ Jan 1 2007, 22:00) *

smile.gif aha, aha ira! es kstati tevi arii tur redzeeju ph34r.gif

kaads tev niks? man tevi ir vnk jaapievieno devwatch!
Janots
ZELOCO
Adobe Photoshop CS2, kas taa par PS??? janots13 bet ja mekleeshanaa uzrakstiisi vienk janots arii paradiis

PEARL
laugh.gif nee man bija taadas tapetes - zvaigznota debesis un ar stamp tool es to paarkopeeju uz vaja dziigu vietu. Pen tool ir labs tikai man nepatiik ka liinijas ir tik taisnas "nedziivas", loti palidzeeja shis tutorials
IPB Image
nava mans, bet ceeru ka kaadam noderees tongue.gif
Keydan
Heh... echii...
Man ar to PenTool "Simulate Pressure" visu laiku ir problemas! Vajadzigu efektu dod, bet gandriz pat 1/5 no visas "path" netik aizkasota!
Janots
IPB ImageIPB Image
ICY & FLAMY
zeloco
PS = PhotoShop ^^

Peedeejie perfekti. nesaprotu kaa tu maani ziimeet pūkjus un tas fenikss..<3
doomed-Angel
10 bales ar krustu smile.gif
Janots
lainarts nava mans , colours by JanotsIPB Image
Keydan
Yep... var pateikt... izkrasots labi!
Janots
slinkums naak, negribas neko dariit
IPB Image
Mimi
Ooo.... tu esi nr.1 krāsotāja... zini, tu varētu ielikt kaut kādu paštaisīto tutoriālu, kā tu krāso... ļoti forši! wink.gif
Janots
kurs labaaks?? pec tam ieliksu lielu
IPB Image
ReD_FoXy
Otrais.
Kentaishi
Piekrītu Foxy'ai. Otrais ir vissaistošākais, lai gan patiesībā īpaši neatšķirās no pirmā. Vismaz manā skatījumā. Un krāso tu patiesi labi wink.gif
Janots
ieladeeju visus triis realaa size. kurs tagad izskatas labaak?
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Aven
Pirmais, tiem pārējiem izskatās irkā būtu izgriezta vieta ap acīm :X
kahi
ne viens, ne otrs, ne trešais. nepatīk tie ragi un spārni ala monsters sienā. ja viņi domāti caurspīdīgi, tad tiem tiešām jābūt caurspīdīgiem - ne tik bieza kontūra, ja tie ir viņas pašas, tad jābūt atspīdumam uz matiem. es nelasīju, varbūt kāc jau šo teica.

apsveicu, janot, pirmo reizi pamanīju, ka tu sensejos.
exile
Piesaatinaakais ir labaakais . Jebkuraa gadiijumaa tev labi padodas digitaalais kraasojums.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.