Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Topic title
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Arta
Tbh - it shows!
nikitaa
Hmmm... tā tīri neko tas čalis kad pieliek viņam zodu! :S

Pēdējais darbs dikti glīts seja patīkama! Ar ko krāsots?

Ā, un skatos, ka Tu ļoti bieži zīme rudmates/sarkanmates. Vai tam ir kāds izskaidrojums? :]
KuroRyuuD
QUOTE(FuschichO @ Nov 14 2010, 17:15) *

IPB Image

ROFL, es apņirdzos, izskatās ka viņu kāds aplaimojis x-X
Iemesls kādēļ slēdzu bij tiktiešām tavs komentārs, normālu teikumu nevar uzrakstīt? Jo man tas tiešām liekas kā hemoroīds - atrast savā topikā troļļu cienīgus postus, tādēļ vai nu normālus teikumus, vai nu gtfo.

Attiecībā uz tavu darbu, interesanti sanācis, bet pēdas gan par platu, kā Arta teica - lāčainas. Var saprast kādēļ meitene zem ūdens, neviena kurpe nederēja ;P
FuschichO
QUOTE(KuroRyuuD @ Nov 14 2010, 19:59) *

IPB Image

ROFL, es apņirdzos, izskatās ka viņu kāds aplaimojis x-X
Iemesls kādēļ slēdzu bij tiktiešām tavs komentārs, normālu teikumu nevar uzrakstīt? Jo man tas tiešām liekas kā hemoroīds - atrast savā topikā troļļu cienīgus postus, tādēļ vai nu normālus teikumus, vai nu gtfo.

Tu nu gan, spriežot pēc rakstītā, esi mīksts, ar vāju prātu apveltīts īpatnis- kas trollīgs tajā, ka uzrakstu, ka viņam nav zoda? Tas, ka rakstīju gramatiski nepareizi? Buthurt Baaaka! Jā, kā Engures bāka vai kaut kā tā.
FuschichO
QUOTE(nikitaa @ Nov 14 2010, 19:20) *

Pēdējais darbs dikti glīts seja patīkama! Ar ko krāsots?

Ā, un skatos, ka Tu ļoti bieži zīme rudmates/sarkanmates. Vai tam ir kāds izskaidrojums? :]

Es gleznoju ar eļļas krāsām. Rudmates- jo vizuāli efektīgi izskatās. Kāds gan varētu teikt, ka man vajadzētu aiziet pie psihologa, jo pašai rudi mati (par spīti tam, ko daži domā- krāsoti)
Tamashi
Viss izskatas itka forsi,orginali, BET wtf notika ar udens virsmu? Vecene sez normali taisni,bet udens wirsma kautkada 40 gradu lenki. Fiziku skola macijies?
FuschichO
QUOTE(Tamashi @ Nov 20 2010, 15:14) *

Viss izskatas itka forsi,orginali, BET wtf notika ar udens virsmu? Vecene sez normali taisni,bet udens wirsma kautkada 40 gradu lenki. Fiziku skola macijies?

Oh you noob. dry.gif
Es protams, neizmantoju foto kā refrenci (ko var vairāk kā skaidri redzēt pēc tizlajām krāsām, formām un kontrastiem) un man viss ir pārspīlēts, bet tomēr:
IPB ImageIPB Image
Tamashi
Me? Lol
Nu vismaz tik daudz vareji pacensties.
Cowkiller
taa nu gan ir viena mataina vaavere! biggrin.gif

ziimeejums makten labs un nav ko piesieties!
FuschichO
hehē... paldies. Īstenībā jums bija iespēja viņu skatīt un šausmināties par to dzīvajā iekš NabaKlab, ja kāds uz turieni maz iet ietusēt, bet nu- tādas iespējas vairs nav (nav jau tā, ka kāds par to raudātu, bet tomēr). :3 Man šķiet, tur bija daudz interesantu darbu, kurus es pati diemžēl neredzēju.
kaiva

Man drausmīgi gribās padirsties, un jūs būsiet mana sliktā garastāvokļa (kurš patiesībā ir labs) upuri.

Enīvei. Man pašai nepatīk, ka ielieku kaut ko, kas man liekās kruts, un pēc tam kaut ko tādu mediocre vai sūdīgu. Jums arī nepatīk, vai ne? Nu bet.. kaut ko tak vajag..

IPB Image

Gribēju tikai pateikt, ka šitas darbs ir dikti feins, gan noskaņas, gan vispārējā izpildījuma ziņā

------------------
damm te retards lilion
FuschichO
Nice, acīmredzot kādam dīvainam cilvēkam (un es nezinu kam), arī tā likās un es tiku no tā vaļā. Es gan joprojām nevaru saprast, kurš kaut ko tādu liktu mājās pie sienas. Ak, šie dažādie cilvēki..
lilion
Es liktu to pie sienas :>
Nu ne jau guļamistabā bet virtuvē noteikti.

--------
A varbūt kolekcijai nopirka? Un pēc pardesmit gadiem pārdos pa pāris miljoniem
yukito-San
Ja man virtuvē pie sienas būtu šis darbs, es noteikti smeltos iedvesmu ābolu kompota gatavošanai.
Cilvēki liek arī dīvainākus darbus pie sienas, man piemēram izstabā ir kokgriezums kurā attēlots koks biggrin.gif
FuschichO
Vajadzētu uztaisīt metālkodinājumu, kurā attēlots metāls.... ._O Man nāk prātā Manowar. Lame, I know
FuschichO
Lai pupuķa svētīti jūs topat! Jel piepildiet savas sirdis ar viņa paspārnes dūnu siltumu un topat dzirdīti ar viņa sekstes dievišķo mirdzumu.

IPB Image
Keydan
IPB Image
It's a bird!
FuschichO
pupuķis uz jums apvainojās par to, ka neizrādījāt viņa cekulam pienācīgu uzmanību un nosprāga šausmīgā nāvē.
IPB Image
sunder
Smuks krāsojums, un diezgan reālistiski arī izskatās, jo īpaši ta seja. Biš pat izskatās ,ka seja būtu pārzīmēta, vai ka savādāk paņemta no citurienes, varbūt tas dēļ atšķirīgās detalizācijas
FuschichO
QUOTE(sunder @ May 15 2011, 11:56) *

Smuks krāsojums, un diezgan reālistiski arī izskatās, jo īpaši ta seja. Biš pat izskatās ,ka seja būtu pārzīmēta, vai ka savādāk paņemta no citurienes, varbūt tas dēļ atšķirīgās detalizācijas

Es sejai izmantoju krāsas no pašas foto, tāpēc tā. Lainārts gan parastais mirstīgais
yukito-San
Seja izskatās ļoti reālistiski, šalles detalizācija arī ir laba. Vienīgi zilais apģērbs adgādina gumiju, it īpaši piedurknes.
FuschichO
true dat. es mocījos un tā arī nemācēju sakarīgi uztaisīt
FuschichO
Nezināju, kur varētu ielikt šādu info, bet varbūt kādam noderēs.

Akcija:MOLBERTA KOMPLEKTS.
Tagad var molberta komplektu iegādāties par puscenu. Tajā ietilpst:
>galda molberts;
>22 cm * 30 cm audekls uz rāmja;
>saru otas - 6 dažādi izmēri;
>akrila krāsu komplekts CONDA 12*12 ml;
>plastmasas palete;
>paletes nazis.

Piedāvājums pieejams ierobežotā daudzumā maksamazak.lv
Akcijas rīkotājs- vietējais interneta veikaliņš māksliniekiem gleznot.lv, ko arī labprāt iesaku, jo tur visu laiku ir kaut kādas akcijas, bezmaksas piegāde noteiktās robežās un vidēji lētāk nekā man zināmajos mākslinieku preču veikalos.
Un jā, varbūt tas ir spams, bet man ir svarīgi, lai tas veikaliņš izdzīvotu.

cheers.
lilion
Nu kāpēc ir jābūt tādām akcijām ,kad man viņas vairs nevajag, jo ir jau nopirkts par pilno cenu ;X;
FuschichO
Nekāda progresa. Muļķības baigās. Forums ir miris anyways.
Zīmējums priekš T-krekliņa.

IPB Image

Sienas gleznojums bērnistabā. Diemžēl izplūdis. Tas bija pirmais gleznojums evur. Bija bail, un zīmējums sanāca dīvaini, jo nelietoju projicēšanu :S.
IPB Image
El4an
gleznojums ļoti labi sanācis, tik, jā, kā jau pati teici, vajag asumu un bišķ vairāk balto atspīdumu arī nenāktu par ļaunu. a 1. bildē, manuprāt, prasās vairāk tumšos toņus, piesātinājumu, spīdīgumu kā arī mazliet kontrastu
FuschichO
Es negribu būt captain obvious, bet izplūdis ir foto, ne jau gleznojums.
Par tumšumu- un tas droši vien attiecas uz visiem maniem iepriekšējiem datora darbiem un gan jau uz visiem nākošajiem- man laikam būtu jāpārvar savi aizspriedumi un jāsāk domāt par LCD monitora iegādi. Tas, kas jums ir pelēks, man ir melns, un katru pleķi informācijas panelī gluži nav lustes pārbaudīt.

Paldies par komentāru. Mani nedaudz kaitina tas, ka es parasti mēģinu attaisnoties liek nao. lol
airlia
awwww so cute
() ()
(*_*)

mans vērtējums no malas saka, ka tas ir awsom jauks&piemīlīgs ^^
Koneko
Patīk tas kaz-veidīgā vienraža-stila lops bērnistabai o/
FuschichO
Es zinu, tas var likties dīvaini manā gadījumā, bet te ir pirmā, manuprāt, normālā izstāde, kurā piedalos un kuru arī daļēji organizēju. Tajā apskatāmas pārsvarā gleznas, ir arī viens keramikas darbs un viena grafika.

IPB Image

Lai nebūtu pārlieku garlaicīgs posts, te jums piedāvāšu litogrāfijas tehnikā veidotu darbu "Paralēlajā pasaulē ronīši sit tevi". Nedaudz paplūdis foto gan.

IPB Image
FuschichO
Ak, mīļotā nekrofīlija!

Nav laika zīmēt to, kas patiktu pašai, tāpēc atliek iepostot kādu uzdevumu, kuru izpildīju, cenšoties iegūt darbu. I failed.
Uzdevums bija tāds- man tika dota zīmuļa skice, un tā bija jāpārvērš par lineart jāpieliek šādas tādas detaļas un jāizkrāso. Tēls nav mans. Spriežiet paši, kāpēc nevaru dabūt labi apmaksātu darbu XD

IPB Image

Un vēl viens maznozīmīgas izstādes plakāts ^^
IPB Image
aruka_sei
FuschichO: forši darbi smile.gif
FuschichO
NEcROPHAGiSt!
Ienesīsim nedaudz dzīvības šajos ūdeņos.
Es jūtos nedaudz vainīga par to, ka šiem darbiem nav nekāda sakara ar animu, bet nu, varbūt kādam patīk.
Sausā adata:
IPB Image
Linogriezums:
IPB Image
Litogrāfija:
IPB Image

Šie darbi ir veidoti un drukāti atbilstoši nosauktajām grafikas tehnikām.
Arta
Man interesē, kas ir sausā adata? ouo
FuschichO
QUOTE(Arta @ Nov 18 2012, 20:27) *

Man interesē, kas ir sausā adata? ouo

Tas ir dobspieduma veids. Sīkāk esmu to aprakstījusi TE smile.gif
Arta
I see, I see - skaidrs! Atseros, ka linolierēju un presēju kaut ko sen, sen mākslas skolā un ar to grebjamo vienmēr ievilku pirkstos. :'D Bet tas nekas, jo arī pirkstu pie auduma paspēju piešūt arī atrodoties mākslas skolā, bet tas jau ir cits stāsts. xD Skatos, ka tev tur trūkst follow poga. =.= Domāju, ka būtu vērts iegādāties, lai interesenti var stalkot. ^^
Un vispār, atbalstam ielikšu tevi arī sava bloga listiņā, cerams, ka nekas pretī nav, ja ir, tad NEKO DARĪT. :'D Pagaidām nosaucu tā kā tev banerī - Tiir Na Nog. C: Ja vēlies, varu rakstīt savādāk. ^^

P.s.

Tikko ieraudzīju tavā slideshowā dažus tavus vecos darbus ar smukajiem chariem, aw aw ;u; <3 MORE!
FuschichO
Paldies!
Es varētu ielikt arī saiti uz tavu blogu, pagaidām manu gan daudz cilvēku neskatās. Nevaru arī īsti izšķirties, vai pareizi būtu rakstīt latviski vai angliski. Laikam jau nav īsti iespējams uztaisīt vairākās valodās. Man likās, ka es visas pogas saliku kā nākas, būs laikam jāpārbauda.
Tev ir ļoti jauki noformēts blogs, modificēji kādu tēmu vai kaut kā citādāk apstrādāji? Man vajadzētu arī šim aspektam kārtīgāk pieķerties.
Tagad smukajiem puišiem ne laika, ne iedvesmas nepietiek. Lai būtu iedvesma, vajag ilgoties, bet mana sirsniņa ir samērā apmierināta. Reizēm gan var pasapņot ^^
Un par tiirnanog- vari likt tā. Man nav oficiāla pseidonīma. Should think of one.
Arta
Vari, likt, ja vēlies, bet nav obligāti. C:
Jā.. man arī bija neliela dilemma ar to LV vai ENG, lai gan tas bija pirms 3 gadiem, hah. Bet sapratu, ka vairāk ārzemnieki interesējas par manu stuffu nekā mūsējie un tomēr, plašākai auditorijai ENG ir kas tuvāks. Man arī ir kaut kā grūti rakstīt latviski, man liekas, ka viss teksts ir kantains un es nevaru izteikt kārtīgi sakāmo.. kaut kas līdzīgs notiek šobrīd. :'D
Blogu es modificēju. Nesen arī pārliku savu mājaslapu thearta.eu uz wordpress, lai vienkārši varu modificionēt ko vajag, bet grūti bija atrast vēlamo template, jo es gribēju kā portfolio, nevis blogu. Iepriekš biju salipinājusi lapu izmantojot Adobe Muse - viss bija vienkārši, bet tomēr čakars, kad grib kaut ko jaunu likt iekšā vai mainīt un serveri un štrunti so yeah. biggrin.gif
FuschichO
PUPIIII!

Zīmējums priekš 150x150 px ikonas, tāpēc nav īpaši nolaizīts.

IPB Image

sunder
OHMYGAWD BOOBIES!!! biggrin.gif

Izskatās kā chara avatar priekš datorspēles.
FuschichO
QUOTE(sunder @ Sep 27 2013, 13:04) *

Izskatās kā chara avatar priekš datorspēles.

Jā, tas ir chars no datorspēles. Pašā spēlē gan nekā erotiska nav. Spēle saucās Steam Defense vai Туман войны krieviskā versijā, un šobrīd to var mēģināt uzkapāt iekš inbox spēlēm, būs (varbūt jau ir) iekš v kontakte un odnoklassniki smile.gif
FuschichO
hei hei!
Gadījās uzzīmēt portretiņu kā pasūtījumu.
Čars no DOTA spēles.
Jā.. tikko pamanīju, ka viena pēda toč pa lielu.. nu neko, pa vēlu biggrin.gif
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.