Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Topic title
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pakkun
QUOTE(FuschichO @ Sep 28 2008, 00:03) *

[..]postapokaliptiskā stāvoklī. sad.gif

sakārojās Mad Max noskatīties.
FuschichO
QUOTE(aeonseraph @ Sep 28 2008, 01:48) *

Nē, es jau nesaku ka tas i slikti, gluži otrādi, es apbrīnoju tos cilvēkus kas ar krāsām zīmē, un pie tam labi zīmē smile.gif
Kapēc postapokaliptiskāis stāvoklis? kāda krīze iestājusies?

Ļoti banāla finansiālā krīze, kad pietiek tikai tam, lai piebāztu vēderu (jo tas dzīvē ir galvenais) XD
aeonseraph
QUOTE(FuschichO @ Sep 28 2008, 08:07) *

Ļoti banāla finansiālā krīze, kad pietiek tikai tam, lai piebāztu vēderu (jo tas dzīvē ir galvenais) XD

Mjā, zinu kā tas ir sad.gif Bet vienmēr pec kīzēm nāk kkas labs un dzīve iet uz augšu. Iņ un Jaņ lieta, ja notiek kkas slikts, tad aiz tā vienmēr seko kkas labs. Tas saucās balanss, bet nu domāju ka tu jau to visu sen zini. XD
FuschichO
Mī un žē, kā te smird.
Dzīvības labad šo to safočēju: pa lielu priekš skanera. Tā kā fotožopa man vairs nav- tad kādi nu viņi ir tie darbi, tādi nu viņi ir.
Ietekmējoties no Spirited Away
IPB Image
Ietekmējoties no Juuni Kokuki
IPB Image
Ietekmējoties laikam no Stephanie Piu Mun Law (ceru, ka pareizi uzrakstīju)
IPB Image

Pj..
yaamm tas otrais zīmejums ir vnk dievīgs.. tā ēnošana.. mmm :3
Tenma
hm... visi zīmējumi gaužām jauki smile.gif btw, spirited away man asociējas ar jauku vēsu toņu gammu tongue.gif bet tas ir mans personīgais ieskats
dmonster
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKK!!!!!! Bij jau sen laiks!!!!

Uijohaidīī, skaisti gan tie darbi.
1.Pūķis tāds jauks un skaists tik liekas, ka pirmajam S lokam vajadzēja būt ar asākām līnijām, pārāk izplūdis izskatās itkā būtu jau tālumā. Fons izskatās skaisti virmojošs.
2.Dikti patīk šis. Siltais un vēsais kontrasts liekas jauks. Labās acs skropstas tik par gar liekas un viņa kakls ar par tuvu zodam - izskatās itkā viņš vai nu uz leju cenšas baigi skatīties vai arī, ka galvai defekts.
3.Fujāā zīmuļu darbs! Patīk šams, tik liekās itkā viņas kreisās pēdas kurpe no zīda taisīta, jo tajā biezumu nesaskatu - cik pēda plata tik kurpe ar.

Ceru, ka varēsim drīz vēl tavus darbus apskatīt.
FuschichO
Tas nu gan bija stimulējoši!!!! ohmy.gif Kā driģenes d***ā iesmērējot!!!

Bet nopietni- spēcīgs koments.

Visiem paldies! smile.gif
FuschichO
Es tiku pie tabletta. Re, dazhi iesaakti darbi. Wut do u think?
Un es joprojaam ieniistu matus ;(

IPB Image
IPB Image
Arta
Otrais bāaigi patīk.
Visp smukas krāsas un tērpi man patīk.
Bet nu jā.. pirmajā mati ir tādi kādi viņi ir. ;D
Apsveicu, ka tiki pie tableta. ^^ Gribētos zināt, kādas firmas tev viņš ir? :]
eh.. Savu gaidu.. nevaru sagaidīt.. -.-
Tramvajs
Tev tik labi sanāk sejas zīmēt, ka es pilnīg' nevaru beigt priecāties. smile.gif
Miyako
Sejas tik tiešām ir ļoti labas, bet es gribētu bišķi piesieties pie otrā zīmējuma. Čellam lociņs (ja nemaldos tā to sauc tongue.gif ) ir garāks, nevar īsti saprast, bet ja meitene spēlē, nevis gatavojas to darīt, tad tas, cik zinu, notiek starp sašaurinājumu un arī čella augšdaļa parasti ir citāda. Puiša gurni un pleci liekas par šauru tādiem pleciem, bet tā laikam gaumes lieta biggrin.gif

Kopumā man ļoti patīk
Tenma
pirmais - pēkšņa asociācija ar Elvisu. neprasi kāpēc.
otrajā skatos, atkal tas trauslais vilkatis... skaisti. vai viņš diktē meitenei, ko spēlēt?
dmonster
Viss. Laiks apdirst tavu ieguldījumu Latvijas mākslinieciskajā attīstībā. Ja jau wipi, tad var atļauties.

1.Derētu sejā un mazliet uz apģērba fona atblāzma, kā arī matos ādas atblāzmu. Aproces varētu būt ciešāk rokām klāt, izskatās, ka džeks no sava lielā brāļa tās būtu paķēris. Matiem ieteiktu atsevišķās strēmeles ievilkt ar dikti mazāku otu savādāk mati izskatās taukaini un salipuši. Derētu ēnās krāsas likt, kas ir piesātinātākas par pamattoni ēnās. Liekas, ka googļi tā īsti neideras tēlam kopumā (Lai gan tas nav atturējis katras Digimonu sezonas galvenajam varonim likt tādas valkāt tongue.gif ). Bet citādāk, kruta, derētu tev vairāk darbus ar planšeti taisīt, lai būtu vairāk, ko baudīt.

2. Meh, izskatās itkā tēli būtu no plastmasas. Pat, ja viņi būtu superbāli viņiem tā pat vajadzētu sarkanumus vaigos vai citur, kur āda tuvāka asinsvadiem, bet, ja viņi domāti vampīri (vai kādi citi radījumi, kuri asinsvadus vairs neizmanto), vari to ignorēt. Ēnot sejas un ķermeni būtu bijis labāk ar zilajiem toņiem. Ar melnu ēnojumu kā tādu viņi izskatās makslīgāki(nepatīkamā veidā). Sievietei - kreisās rokas mazais pirkstiņš, liekas, pārāk daudz izliecies uz āru, kleita pie kreisā ceļa vai nu ar caurumu, vai arī ļoti, ļoti jocīgi izlocījusies, mūzikas instrumentam stīgas(nav ne jausmas kā viņš saucās, piedodiet, piemirsās) stīgas izskatās pārāk vaļīgas derēja vilkt ar k-kādu lasso tooļu(fotošopā bij tur tāds), vēl kautkas nepatika, bet aizmirsās. Džekam - seja kā dēlis, derēja ielikt vaibstu ēnojumu, lai tālāk varētu spriest, apģērba pogas citādā krāsā, lai vienīgais, kas to neatšķirtu no jakas būtu to kontūra, kreisās kājas zābakam, laikam, vajag zābaka atloci ielikt, viņa tā jocīgi pazūd. Daudzkas no iepriekšējā arī attiecas. Fonam - vietu, kur "siena" ar "grīdu" saiet kopā, varēja tumšāk vai izteiktāk ielikt, it sevišķi no meitenes pa kreisi, abu ēnas vajadzētu vienādā tumšumā likt. Blablabla.... vēl tur kautkas ir bet tas, lai paliek. Nāk miegs.

TL;DR variants - *Fangirlish squeel* ZOMG, cik skaisti!! Bet kautkā nepatīk kautkas.

P.S Cerams viņus vēl pabeigsi, interesē, kā viņi tad izskatīsies, zinot tavus skillus.
Kikyou
Apsveicu ar jaunu detaļu! Tā jau baigi normāli. Pirmajam tik glīta sejiņa, hi hi hi. Ja vien apģērbs būtu tikpat labi uzzīmēts... Bet tas tā, man tik un tā patīk.
Man tikai šķiet, ka otrais izskatītos labāk melnbaltā veidā, vai arī ar citu krāsojuma veidu.
FuschichO
Interesanti komenti.

Pilniigi gribaas palabot. Nez vai sanjemshous though. Par chellu izskatu chist nepiesieties- personal retard design.

mmm... ko veel... Nu pa cik tie ir nepabeigti, tad Dmonsters tomeere paaraak harsh sakomenteeja, bet visai veseliigi shaa vai taa :3

Un man nepieder tabletts. Es ziimeeju skolaa. Taa kaa taads luuzeris, LOL

Tenmai-- juu tas ir tas pats. Vinjiem vienkaarshi ir idille shobriid- ikdienaa gan vinsh shamo nelabi izmanto, heh. Sado- mazo XD
dmonster
Piedod, ja koments par stipru. Es tā tikai daru, jo man nav draugu dzīvoju pagrabā un visu laiku ēdu 6 gadu vecas šprotes, kuras atrodu kanalizācijā(cilvēkam būtu jābrīnās cik daudz 6 gadu vecas šprotes var vispār atrast Latvijā). Ak jā, arī tāpēc, ka patīk redzēt tavus pabeigtos darbus, kritizējot varu vismaz izteikt, ko iespējams vajadzētu uzlabot, gadījumā, ja to tu pati nebūtu ievērojusi(maza iespējamība, ka tu pati savas kļūdas neievēro, bet var jau cerēt ;D).
FuschichO
QUOTE(dmonster @ Dec 16 2008, 20:39) *

Piedod, ja koments par stipru. Es tā tikai daru, jo man nav draugu dzīvoju pagrabā un visu laiku ēdu 6 gadu vecas šprotes, kuras atrodu kanalizācijā(cilvēkam būtu jābrīnās cik daudz 6 gadu vecas šprotes var vispār atrast Latvijā). Ak jā, arī tāpēc, ka patīk redzēt tavus pabeigtos darbus, kritizējot varu vismaz izteikt, ko iespējams vajadzētu uzlabot, gadījumā, ja to tu pati nebūtu ievērojusi(maza iespējamība, ka tu pati savas kļūdas neievēro, bet var jau cerēt ;D).

Interesanti. Ja taa kaut daljeeji ir taisniiba- negribi satikties? Man laikam taada tradiicija driiz iedibinaasies- satikties ar no-liferiem un paraadiit tiem dziives dailjumu, kuru es pati veel nezinu XD

Jaa.. kursh veel piesakaas. Zinu, ka neesmu pats labaakais variants, ar ko komuniceet, bet nu... vismaz kaada paarmainja XD

(Fuschi atkal nav, ko dariit)

Editeetas bildes, joprojaam nepabeigtas, bet tomeer

IPB Image
Elvisa kraasas fotoshopaa izskataas pilniigi savaadaak. Vienk- wtf?
IPB Image
Kikyou
QUOTE(FuschichO @ Dec 17 2008, 12:24) *

Interesanti. Ja taa kaut daljeeji ir taisniiba- negribi satikties? Man laikam taada tradiicija driiz iedibinaasies- satikties ar no-liferiem un paraadiit tiem dziives dailjumu, kuru es pati veel nezinu XD

Jaa.. kursh veel piesakaas. Zinu, ka neesmu pats labaakais variants, ar ko komuniceet, bet nu... vismaz kaada paarmainja XD

Me! Me! Lai gan esmu ļoti apmierināts ar dzīvi un dzīves skaistums man netrūkst, man patīk pavairot savu paziņu loku. ō_ō (Unnnn man ir drusku garlaicīgi. Šobrīd. Šai momentā.)
Haikis
Interesanti.
Tenma
kaut kas nav kārtībā ar Elvisa pieri un viņa labo uzacs valnīti. uzacs valnītim, spriežot pēc otras uzacs, ir jābūt izteiktākam, bet piere virs tā izskatās izbīdīta uz priekšu. pie tam tie "gūgļi" izskatās pēc matu sprādzēm, jo nemanu nekādu sasaistījumu vai piesaisti galvai
FuschichO
QUOTE(Kikyou @ Dec 17 2008, 15:00) *

QUOTE(FuschichO @ Dec 17 2008, 12:24) *

Me! Me! Lai gan esmu ļoti apmierināts ar dzīvi un dzīves skaistums man netrūkst, man patīk pavairot savu paziņu loku. ō_ō (Unnnn man ir drusku garlaicīgi. Šobrīd. Šai momentā.)

Jūū.. man tikai jāizveseļojas ^^
Dmonster laikam nokaunējās

Tenmai: Ur right! Liekas, ka tās gūgles vispār prātīgāk ir aizvākt pavisam
Sephy
QUOTE(dmonster @ Dec 16 2008, 20:39) *

Piedod, ja koments par stipru. Es tā tikai daru, jo man nav draugu dzīvoju pagrabā un visu laiku ēdu 6 gadu vecas šprotes, kuras atrodu kanalizācijā(cilvēkam būtu jābrīnās cik daudz 6 gadu vecas šprotes var vispār atrast Latvijā).

Davai trolli. Satiekamies mēs. Esmu interneta leģiona elites biedrs btw. Tā kā derētu man notestēt vai tu esi īsts nolife biggrin.gif .

p.s.
Es varu derēt uz savu pron kolekciju ka labākajā gadījumā esi newfag sad.gif
dmonster
Njā, necik nenokaunējos, vairāk laika trūkums man. Neesmu nekāds zemgrīdas puika bez sociālām prasmēm un zināšanām par skaisto pasaulē, kas stiepjas aiz manas darba virsmas. Žēl jūs tādā ziņā pievilt.
Sephy: labakajā gadījumā es kvalificētos par newfagu. Trollēt forumus nesanāk tik daudz, pietrūkst tādām jautrām lietām aizvien vairāk laika.
Satikties jau ne ar vienu pretenzijas man nebūtu, tik laiks tik maz, ka bail.

Atgriežoties pie topika. Darbi izskatās jau labāki. Piekrītu Tenmai par gūgļiem un pieri. Turpini tik tālāk un būs jau visai skaisti.
FuschichO
Iepriekščakarēto darbu psd faili tika izdzēsti no skolas datora un līdz ar to skaitās miruši sad.gif

Skičveidīgi veidojumi no manis.
Šos darbus nevajag kritizēt augstākminētā iemesla dēļ.
Es jums prezentēšu sajūtu nevis vizuālu perfekcionismu. Jums vajag iztēloties to, ko mana roka nav uzzīmējusi, bet tas jau ir katra lieliska darba pamatā- autors mudina skatītāju domāt, fantazēt utt.
(Jā, slikts attaisnojums, Fuschi!) xD

Tad nu te divi darbiņi, kuros spēlējos ar gaismām un ēnām. Otrajā attēlota meitene. Jā es zinu, ka man īpaši neveicas ar dzimumu atšķirību uzsvēršanu xD Šeit jums jāiztēlojas, ka tas mēsls, ko viņi tur rokās ir šaujamierocis. Kāds? Tas atkarīgs no katra paša gaumes.

IPB Image

IPB Image

Un laikam jums jau zb.. bet te atkal manas grāmatas varonis. Tagad tev, ja esi meitene (vēlams) jāiedomājas, ka viņš nav labā omā, jūs atrodieties tumšā istabā, un tev par nelaimi, viņš piespiedis tevi sienai, lai nākošajā brīdī atstātu tevi bez spēkiem (vampaaiiirrr). Diemžēl nesanāca tik smeksīgs, kā biju gribējusi. ;(

IPB Image
Tenma
viņš ir vampīrs nevis vilkatis? unsure.gif
FuschichO
QUOTE(Tenma @ Jan 7 2009, 14:05) *

viņš ir vampīrs nevis vilkatis? unsure.gif

Nei, vilkatis. Tikai nevis uz holivudas huiņas, bet uz ezoterikas likumiem balstīts tēls. Tas ir sarežģīti, bet vienkārši runājot, viņš ir enerģētiskais vampīrs, kura astrālais ķermenis ieņem vilka formu. Manuprāt, tas pastiprina ticamību. Es neticu, piemēram, ka cilvēks reāli var pārvērsties par vilku, bet es ticu, ka cilvēka astrālajam ķermenim var piemist tik zemas vibrācijas, ka tas top redzams, piemēram, pilnmēness naktīs un varbūt pat sataustāms, turklāt, astrālo ķermeni var savainot ar asiem priekšmetiem un lodēm un tas pēc tam atspoguļojas uz miesiskā ķermeņa... rolleyes.gif
Arta
Kā man patīk šādi skičveidīgi darbi, ja tie izskatās tik labi, kā tavi. Vnk ir tā kā vajag.. izskatās ļoti labi. Un visvairāk patīk pēdējais. ^^
Tramvajs
Man, nez' kāpēc, skatoties uz pirmajiem diviem, prātā ienāca Metal Gear Solid. huh.gif

edit: btw, tas skaitās takā kompliments no manis. biggrin.gif
FuschichO
QUOTE(Tramvajs @ Jan 7 2009, 16:29) *

Man, nez' kāpēc, skatoties uz pirmajiem diviem, prātā ienāca Metal Gear Solid. huh.gif

edit: btw, tas skaitās takā kompliments no manis. biggrin.gif

Mkay, paldies ^^
Man, n00bam, nav zināms Metal Gear Solid, tāpēc nevarēšu tavus vārdus baudīt ar pilnu atdevi T__T

Uz priekshu!!!!

IPB Image

mekleet originaalu TE
Kikyou
IPB Image
Hmm...
zeloco
priekšpēdējā Postā ļoti patīk 1, 2 bildes.. emocijas ir vnk wub.gif
thearnis
Lieliski, kā vienmēr! Vispār Tev ĻOOTI labi sanāk sejas, tāpēc būs Tavi zīmējumi jāņem par turtoriāļiem
FuschichO
QUOTE(thearnis @ Jan 15 2009, 22:16) *

Lieliski, kā vienmēr! Vispār Tev ĻOOTI labi sanāk sejas, tāpēc būs Tavi zīmējumi jāņem par turtoriāļiem

OMG, I'm soo flattered blush.gif Tas gan laikam ir vienīgais, kas man sanāk. Apsolu iepostot kādu ainu, ainavu vai daudzfigūru kompozīciju :3
thearnis
Cik redzēts, tad Tev bez izņēmumiem viss labi sanāk tongue.gif bet sejas īpaši izcēlu, jo.. nezinu, laikam tas stils dikti tīk smile.gif
Arta
Es visp gribētu redzēt kko at backgroundu kkādu. ^^ Diezgan sakarīgi izteicos, bet tev arī tie forši sanāk un jā.. es gribu iemācīties izdomāt/uzzīmēt BG`us.. -.-
FuschichO
Nē, man pagaidām vēl nepiesaista ainavas sleep.gif Too lazy

IPB Image
Tigra2
Mati un kaķa spalva fantastiski skaisti. Bikiņ gan nesaprotu vai viņš sēž uz palodzes vai nē, jo tās baloža tupamrīks kautkā jauc skatu. Bet visādi citādi, ja tās mājas tiks smuki izzīmētas un galvenais čars tiks pablruināts, domāju būs ļoti smuki.
Tā kā, tālākus "wow" un smukos vārdus gaidi pēc pabeigšanas. :B
antuanete
tas ir VINJSH??? blink.gif figuura un seja gan taada sievishkjiiga wacko.gif un veel gurni ohmy.gif kakjiits labs biggrin.gif
Sephy
QUOTE(antuanete @ Jan 22 2009, 23:23) *

tas ir VINJSH???

Izskatas pec nenopietna bizness Sephiroth... huh.gif
zeloco
Fuschi - man tev jaut - tu ziimee skici/ziimeejumu zem shiem gleznojumiem vai mochii pa taisno? just curious ^^

Peedeejaa dzekam mati kaa dziivi O.O
Fonaa jau vareeji saklekseet vairaak biggrin.gif
FuschichO
Man patīk kompliments par matiem smile.gif Paldies

Tas ir gan džeks. Viens no maniem iedomu tēliem, kuru laikam sākšu bliezt masveidā, Viņam brīvi atmesta visai liela lupata, tāpēc tas, vai viņa gurni ir lieli, ir diskutabls jautājums. Bet tā kā tas oriģināli bija domāts enģelis, tad dzimumam nav nozīmes.

Sēž viņš uz kaut kādas vecas, augstas mājas verandas laikam.

Un es to laikam neturpināšu. Nez. Pablurināt gan varētu, bet esmu nonākusi pie secinājuma, ka reizēm darbi nav jāpabeidz un tiem nav jāizskatās perfekti, sevišķi, ja to dara savam priekam. Reizēm švīkas un ķēpas padara to dzīvāku un baudāmāku. Kā arī- ir vienkārši lietas, kuras es nezinu. ;( Tāpēc patiesā nozīmē kaut ko pabeigt var tikai īsts profesionālis.

Reizēm mans zīmējums sākas no ieskanēta vai nofočēta zīmējuma. Varbūt man būtu jāsāk izmantot foto vai kādas citas real-life refrences, jo, godīgi sakot, es biju samulsusi, zīmējot elkoni un mēģinot ēnot. Es izjūtu aizvien lielāku nedrošību, jūtu, ka man trūkst zināšanu. unsure.gif

Pēdējā laikā mana darba kārtība ir šāda:
Uzbliežu atsevišķā leierī lainartu (ne jau vektoros)
Apakšā tam palieku divus leierus- fonu un ādu/svarīgās lietas
Virsū arī divus leierus- ādas izstrādes leieri un matu leieri.

Gribētu pamēģināt vēl samazināt leieru skaitu, Tad tas tiešām būtu kā gleznošana ^^
Tenma
hm... vai nu rokai vajadzeeja mazaak muskulatuuras vai mugurai vairaak, bet šobrīd kkā liekas neproporcionāli. ar padusi arii kkas nav kaartiibaa. btw, man liekas mazliet diivaini, ka plauksta ir vienaa garumaa ar augshdelmu un apakšdelmu. kaķa galva izskataas atliekata atpakaļ. pārējais, kā vienmēr, apburoši wink.gif
asamashii ritori banpaia
gaismas un ēnas, ļoti forši, anatomija bez problēmām - cool. un vispār krāsu un toņu izvēle ļoti patīk smile.gif smile.gif
zeloco
mm... man parasti katram mazama suudinjam savs leijeris biggrin.gif I should quit that...
mm... bet tieshaam lieliski... nez.. taadas baigaas kljuudas aciis nelec.. vizuaali ljoti baudaami smile.gif
Haikis
No akadēmiskā nezinu, bet paskatoties uz formām tā ir sieviete, bet vaibsti kā vīrietim! hmm...
FuschichO
QUOTE(Haikis @ Jan 30 2009, 12:18) *

No akadēmiskā nezinu, bet paskatoties uz formām tā ir sieviete, bet vaibsti kā vīrietim! hmm...

Normāli liktos, ka otrādi- seja sievišķīga, bet ķermenis- vīrišķīgs. Note- tur nav domāti lieli gurni.
Tā kā tas ir iedomu radījums, svēts pēc savas dabas, hermafrodītisms ir dabisks rezultāts. wink.gif

Ā, un tām sievietēm, kuras zinu es, formas ir daudz maigākas un pufīgākas. Kaut vai rokas.
Piika
Eh nu man gan ļoti patīk kā izskatās roka un tā izskatās pat ļoti reāli. Vispār nesaprotu kā kko tādu var dabūt gatavu uz datora bet nu skaisti. Šis darbs man izskatās tik labs kā no mākslas grāmatas.
FuschichO
QUOTE(Piika @ Jan 30 2009, 17:46) *

Eh nu man gan ļoti patīk kā izskatās roka un tā izskatās pat ļoti reāli. Vispār nesaprotu kā kko tādu var dabūt gatavu uz datora bet nu skaisti. Šis darbs man izskatās tik labs kā no mākslas grāmatas.

*totally flattered*

Šis darbiņš vairāk simbolisks. Atgriežos pie savas kādreizējās idejiskās 'konfesijas' mākslā:

Wish of Love

IPB Image

Ā, un tā vēstule ir piesieta baloža kājiņai, nevis lien ārā no kloākas xD
Arts
Vismukākā lieta šitajā zīmējumā ir balodis ar striķi no kloākas.
Meitenei pārāk lielas acis,matis ir par šķidru,augums neizteiksmīgs,ar kleitiņu izskatās pēc večiņas.
Man gribās patiešām kasīties arī pie kakla,bet tas skaists un nedabiski jauks kā gulbītim.
Kāpēc kreisajā rokā nav kaulu?
Pie plaukstas locītavas roka izskatās no gumijas veidota,tik iekšā drāts.
Pārējais ir pieņemams,tikai zemākā līmenī.
Un....NOŅEM TO SŪDA BLOOM NOST!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.