Crap-art needed.
Tātad tas ir rough pencil sketch, fotogrāfēts ar ziepju trauku un kaut cik pieklājīgi apstrādāts iekš PS
Art, kā tu domā, šeit attēlotā persona mani nenogalinās?
Nedaudz 'uzlabots' jau viņš ir, piemēram, celiņš matiem citur un neesmu pārliecināta par zodu. Tad ir vēl kāda lieta, bet lai tā paliek. Kas attiecas uz sejas detaļām, tad viss ir pareizi kaut cik- man pat liekas, ka viņam tur tiešām ir dzimumzīmīte. A varbūt pumpele. Nez. Un acis arī, man šķiet, ir tādas. Visādā ziņā tās ir lielas un mandeļveida.
Also, šim cilvēkam piemīt sekojošās īpašības: garš augums un plati pleci. Es pamērīju un sanāca platāki, nekā pēc anatomijas grāmatām jābūt. Kopumā vērtējams kā slaids.
Es šausmīgā kārtā plānoju kaut kādā veidā saspamot te ar over 9k šitādiem zīmējumiem. Teorētiski man ir modelis, haha, un es viņu izmantošu tā, ka pat ar aizsietām acīm iemācīšos zīmēt.
Kas viņš ir? Jūs laikam to nezinātu, pat, ja būtu ar viņu atradušies vienā telpā, cerams. Tiem, kas grib minēt, lūdzu sūtīt PM, citādi es vairs nebūšu starp dzīvajiem.
Varbūt kāds vēl vēlās, lai uzzīmēju viņa portretu? Varu pat mēģināt anime stilā. for fun ^^
Redzi, redzi- tu domā, ka es tik tevi nodiršu, bet patiesībā es tevi fanātiski zīmēju *rāda mēli*
edit: man laikam tomēr neizdevās parādīt, cik tieši foršas ir tās acis, bet... *stupid-face-drool*