FuschichO
Apr 3 2008, 11:24
Nep, nep- neesmu fotogēniska- bail rādīt :3
man atgādina Mocartu. XD (labā nozīmē)
man krāsas patīk. blāvas~ foršas~ modificēto-acu krāsa~
zirneklis ar` foršs.
tur iepriekšējā lapā bija zīmējums `fauna`. fascinē doma. man ļoti patīk darbi, kuros ir jāieskatās, lai saprastu, kas tur īsti notiek. katru reizi ieskatoties tajā, es pamanu kaut ko jaunu. labs krāsu salikums.
nekad nebūtu domājusi, ka zaļš, rozā un lillā kopā tik labi izskatās.
ieliec vēl kaut ko. vēl. vēl. XD
FuschichO
Apr 5 2008, 22:44
Paldies, Asuka!
Sapratu, ka šitos pabeigt līdz galam nevarēšu. Pielabot- jā, bet ar peli novest līdz ideālam būtu.. mendoksai laikam
Iedvesmojoties no kāda cilvēka, kas šajā saitā postoja, bet laikam nobijās un aizbēga- vilka galva tajā pašā pagriezienā ar to pašu draudīgo izteiksmi:
Mazs, mīļš ņerga, kas radās no mēnesstariem man uz grīdas. Vēl nenoskaidrots dzimums:
Manas grāmatas varonis. Mati. Ienīstu matus. Ar peli- neiespējamā misija, grrr... Gribējās pamēgināt dubulto apgaismojumu- vienu siltu, otru vēsu:
Kuru no diviem iepriekšējiem čakarēt tālāk???
Ja šitas ir ar peli,tad Tu būt mans tutors!
Vilkam purns nedaudz šķībs....
visnotaļ to zaķi, jo tas ir sasodīti piemīlīgs un foršs. :3
Kā arī zaķim cauri virmo emocijas un tas liekas dzīvs, taču džekiņam tā trūkst.
FuschichO
Apr 5 2008, 22:50
āā.. tad tas tomēr būs zaķis? Bet es tā gribēju, lai man istabā ne no šā ne no tā parādās seksīgs džeks.... ;( ;( ;(
Kā topikam nomainīt nosaukumu vai parakstu?
Edito pirmo postu.
Un džekiņš tas īsti nevarētu būt, jo tik skaisti plūstošas un maigas līnijas ir tikai meitenēm. Manuprāt.
antuanete
Apr 14 2008, 20:13
mazais nerga ir visnotalj interesants, tam piemiit interesanta noskanja .... manupraat nenoteikta dzimte tam piestaav visvairaak, man liekas ka ne dzeks ne meitene vins nav ,tajaa arii glabaajas kkaads nosleepums ...
un par graamatu varoni... neesmu nekaads supermaakslinieks vai kritikjis bet man liekas ,ka acis ir par mazu un vina galva ir pagriezta taa ka labajai acij buutu jaabuut mazaak redzamai, shis liek domaat , ka galva ir paarlieku plata.
deguns... ideaals , tik labus degunus neesmu radzeejusi,nedz dziivee nedz arii kur citur..
rokas ....... man iisti nav skaidrs, taa roka 1.pieder kaadam citam, kas ir vinam aiz muguras
vai 2.vins ir apkampis pats sewi. ja ir domaats otrais variants tad manupraat ir nedzudz nedabiski,(vismaz man rokas neaug no jostasvietas
) un veel taa roka , kas vinam pie kakla... ir sajuuta , ka tai ir paaraak dauz pirkstu...bet atkaartoshos: es nezinu kaa ir pareizi, bet man izskataas, ka pirksti ir vienaada garuma.
man ljoti patiik tavu darbinju kraasas, taadas duumakainas un izjuutu virpuljojoshas... taa luuk
Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 14 2008, 22:40
Visu cieņu ja ar peli var uzzīmēt tadas acis. Pārējam šķiet pacietības trūcis bet to var arī uzskatīt par savdabīu stilu, kas nebūt neliekas traucējošs.
FuschichO
Apr 15 2008, 00:08
Mmmja.. varbūt acis ir par mazu- es centos uztaisīt "garās sejas" tipāžu, un pagriezienu bojā tas, ka deguns, tas ideālais deguns, ir uzzīmējies nedaudz nepareizā leņķī. To nu es nekādi nemācēju izlabot. Kazi- varbūt vēlāk.
Rokas ir pilnīgi neizzīmētas, tomēr pirkstu skaits ir pareizs. Ja kādu dienu to pabeigšu, gan jau sapratīsi, kur tur kura locītava domāta. Par otru roku- bija domāts, ka tā ir saliekta elkonī un viņš uz pleca ir uzmetis jaku, bet jūtu, ka tur jālabo pats rokas lenķis, nemaz nerunājot par pārējo, bet tā jau ir tikai pabeigšanas/nepabeigšanas vaina.
Yup, I'm a sucker at ending stuff
Edited:
Sveiciens visiem raperiem iekš. Es zinu, ka jūs katrs patiesībā esat rAperis, tikai jūs no tā baidāties! Sajūtiet savu iekšējo rAperi un ļaujiet tam vaļu! Esiet dabiski un līgsmojiet kopā!
Un tagad mazs fanarts:
Gribēju vēl bishonenus, kurus nodevu izstādei atrādīt, taču esmu noskanējusi pusi no darba- otrs skans pazuda hvz kur... ;(
FuschichO
Apr 22 2008, 16:11
Dubļu posts, ha ha! Kurš dzēsīs?
thearnis
Apr 23 2008, 19:15
Neko citu, kā vien - Lieliski! - nevar pateikt..
p.s. He, tas pirmais ir pieaudzis un nobriedis Gangsta Naruto? ;] nez, man kaut kā krāsu dēļ uzreiz asociējās
FuschichO
Apr 24 2008, 16:40
yep- varbūt arī
Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 24 2008, 20:31
Damn, pat nepamanīju ka ir kaut kas jauns tādas vienkāršas lietas dēļ kā pēdējā posta editošanas, bet byaku/ichi fanarts gan patīk.
Ichigo piestāv tie dīvainie matu dekorējumi... bet nē... lūdzu neko dezorientētu...
FuschichO
Apr 25 2008, 01:16
Wiss kārtībā- viņi dzer kolu draudzības vārdā
Beidzot atradu savus bishonenus:
Narciss Gray
Apr 29 2008, 17:41
MMmm, glīti bishoneni!
Man vislabāk patīk tas priekšējais džeks, kas skatās pār plecu.
Un iepriekšējie darbi ir vnk lieliski!
Miyako
Apr 29 2008, 23:27
fantastiski, trūkst vārdu...
mjā, visi viņi jauki, bet skatiens pār plecu arī man patīk vislabāk... vienīgais viegli mulsina, ka nav vienota gaismas avota. kaut via no centra. kaut gan, ja tam jāizskatās kā kolāžai, tas laikam ir Ok
FuschichO
May 3 2008, 18:41
Jā- ēnoju to pusi, kura likās šim nolūkam piemērotāka. Laikam viņi ir no pārāk dažādiem lenķiem, lai būtu iedomājami vienotā vidē, tāpēc jā- tā ir kolāža. Un, protams, katrs jūsu komentārs mani neizsakāmi priecē. Liels paldies!
Redzeju bildes animefest - superigas!!!!!!!!!!!!!!!
FuschichO
May 4 2008, 00:45
Njau- paldies. Bet ar to konkursu gan es kaut kā garām aizšāvu laikam. Pirmais, kas ienāca prātā- Naruto, pheh, cik apdrāzts temats. Laikam tas arī bija viens no lielajiem sliktumiem, un manas draugaļas mani par ātru aizrāva prom- neredzēju, kādus māsterpīsus citi sataisīja ;( Būs bildes kaut kur?
Nothinga
May 6 2008, 15:30
Sen nav savs purniņš te bāzts ^^
Paraugoties uz taviem darbiem man jāsecina viens - tātad līmenim, ka'ds ir tavējais, man, personīgi, l'dizi neturēt ^^ Tev labi sanāk. Ir dažas nepilnības, bet, kā tika minēts, tā ir pabeigšanas/ nepabeigšanas vaina ^^ Tavi darbi ir lieliski. Redzēju viarākus dzīvajā animefestā (arī bišonenus) un jāsaka viens - dzīvajā vis izskatās daudz labāk kā digitālajā - sugoi!
FuschichO
May 6 2008, 15:42
Paldies, tiešām prieks, ka patīk. Parasti visi saka- dzīvē izskatās labāk, bet ir otrādi, bet ja jau tu tā saki par maniem darbiem, tad šī diena ir pelnījusi kūku.
+Chibi+
May 9 2008, 15:11
Redzēju festivālā - izskatās lieliski. Kad lēmām par balvām, teikšu godīgi, tas fanart ar Ichigo un Byakuyu (i hope i'm not mistaking) took my heart... ^^
FuschichO
May 9 2008, 16:57
QUOTE(+Chibi+ @ May 9 2008, 15:11)
Redzēju festivālā - izskatās lieliski. Kad lēmām par balvām, teikšu godīgi, tas fanart ar Ichigo un Byakuyu (i hope i'm not mistaking) took my heart... ^^
Es īsti labi nezinu jūs visus pēc izskata, bet pēc visa spriežot, tu kādu laiku biji Hitsugaya Toshiro un Naruto. Šitik labi izskatījās- patiešām tev bija viens no labākajiem kosplejiem. Izskatījās kawaii
Un jā- par Ichigo un Byakuyu tu nekļūdies ^^
Haikis
May 10 2008, 11:47
Man patīk, kā tu zīmē sejas.
FuschichO
May 10 2008, 12:11
Man šķiet, ka es to vien zīmēju un neko citu arī nemāku
+Chibi+
May 11 2008, 15:55
QUOTE(FuschichO @ May 9 2008, 16:57)
QUOTE(+Chibi+ @ May 9 2008, 15:11)
Es īsti labi nezinu jūs visus pēc izskata, bet pēc visa spriežot, tu kādu laiku biji Hitsugaya Toshiro un Naruto. Šitik labi izskatījās- patiešām tev bija viens no labākajiem kosplejiem. Izskatījās kawaii
Un jā- par Ichigo un Byakuyu tu nekļūdies ^^
Wow, i've been discovered, hehe. Sankyuu!
Kaut arī es īsti neticu, ka Hitsugaya bija kawai.. Es tik ļoti iegāju tēlā, ka visu dienu izskatījos augstākā mērā izbesīts. Milzīgs prestats hiperaktīvajam Naruto.. nobiedējus pāris jauniņos, kuri, pieraduši pie Naruto, bija šokēti par Hitsu attitude..
FuschichO
May 11 2008, 18:50
Labais, ^^ žēl, ka es tur ilgāk nepagrozījos
Mani vilka prom, ķip, ko es tādā jocīgā vietā daru u.t.t
vot eto dā!
patīk tavas tumši-gaišās attiecības, krāsas arī svaigas, patīkamas.
neesmu admins, bet vēl nedaudz un tevi varētu likt sensejos. darbi ilgstoši ir ļoti labā kvalitātē, un, pats galvenais - tie ir atšķirīgi, tā kā ir interesanti apskatīties, kas šoreiz sanācis.
FuschichO
Jun 13 2008, 16:01
ōu baigi skaisti. ^^
viss tik izstrādāts un pie katra nieciņa izdomāts kāds efektiņš..
ar ko tas ir zīmētstaisītskrāsots? neizskatās, ka tikai ar parasto zīmuli..
Kirara
Jun 13 2008, 19:54
WOW! Tas ir mans mīļākais darbs šajā galerijā!
Vai tas ir Orochimaru?
FuschichO
Jun 13 2008, 20:19
Hmm, nez kāpēc Orochimaru...? O.o Viš tač ir krietni citādāks, bet smeksīgs jau tāpatās
Dalību procesā ņēma sekojošie draugi: zīmulis, tuša & akvarelis
Tramvajs
Jun 13 2008, 21:04
Varbūt Orochimaru atgādina dēļ dzeltenajām ačelēm un bālās ādas, taču nav nemaz tik līdzīgs.
Bet man nenormāli patīk, kā Tu zīme sejas un rokas(tb plaukstas). ;D
nu kvalitāte ir vienkārši satriecoša.
man ļoti patīk tas zušveidīgais zvērs. mīlīgs. bet man kaut kas neliek mieru skatoties uz labās rokas plaukstu. visticamākais, ka saliekot savu roku tādā pozīcijā, viss ir labi, bet vizuāli uz papīra, kaut kas neliekas pareizi. vēl viena lieta ir ar kaklu - man liekas, ka tas ir nedaudz par garu.
dievinu krāsojumu, ēnas un sīko detaļu izstrādi. es uz viņām esmu ķerta, tapēc mani ļoti piesaista fons.
labprāt redzētu vēl kaut ko tik baudāmu.
FuschichO
Jun 14 2008, 01:05
Maa heart is pounding in pleasure. Man patīk, ka citiem patīk ^^
Garš kakls.. Jā, man patīk pārspīlēt ar proporcijām. Bet nez.. daudziem cilvēkiem ir gari skaisti aristokrātiski līki un spalvaini gulbja kakli.
Un tā roka.. tā mani arī mocīja... grr... izskatās jocīgi, jo 1) zīmēju bez modeļa saprotams un savu roku tādā lenķī ir neiespējami ievērtēt 2) nav redzams īkšķis un rodas sajūta, ka kaut kas trūkst... too much ework, bleeding nose...
purrrfect... a vispār labās puses uzacij prasītos drusku augstāku un asāku loku un jostas ēnojums rada efektu, ka viņa vēders šķērsgriezumā ir sfērisks (hm? aptaukojies vampīrs? XD), kreisajai rokai kkas nav kārtībā ar posmu starp elkoni un plaukstu, it kā pa vidu būtu lauzts kauls, bet tas tā, sīkumi, ko var pamanīt tikai rūpīgi pētot ar ekstrēmi kritisku aci
FuschichO
Jun 14 2008, 18:22
Jā, tas bija ekstrēmi
hm... nez, man liekas, ka vampīri by default ir bāli, kontrastaini un stipri vien kalsnas vai pat trauslas miesasbūves... Tāpēc ideja par bālu un apaļīgu vai pat aptaukojušos vampīru mani neizsakāmi uzjautrina
tas čūskveidīgais lops gan Tev labi sanācis, bet vai nav gaisma no dažādām pusēm zvēram un vampīram?
FuschichO
Jun 14 2008, 19:21
Par gaismu nedomāju. Ja gaisma spīd no loga, tad jau vispār visam jābūt savādāk, n aptaukojies viņš tomēr nav, tikai ļoti izgāzis gurnus, bet jā- to lāga nevar saprast
Candyhunter
Jun 15 2008, 21:28
Šī galerija krietni vairāk iederas senseios nekā daži labi, kas tur jau ir ^^ liels prieks skatīties: skaistas ēnas, precīza anatomija, viss pārējais arī forši.
QUOTE(Candyhunter @ Jun 15 2008, 21:28)
Šī galerija krietni vairāk iederas senseios nekā daži labi, kas tur jau ir ^^ liels prieks skatīties: skaistas ēnas, precīza anatomija, viss pārējais arī forši.
totally agree. ^^
FuschichO
Jun 16 2008, 19:31
Merci
Kikyou
Jun 16 2008, 20:31
QUOTE(Candyhunter @ Jun 15 2008, 21:28)
+1, es brīnos, ka šī galerija vēl šeit atrodās.
thearnis
Jun 16 2008, 22:53
Neiegrimšu detaļās, cik darbs ir lielisks (Tu jau to pati apzinies :] ) - gribēju tikai pajautāt, cik daudz laika Tev aizņem šāda lielizmēra meisterdarba izstrāde?
p.s. par sensejiem pilnībā piekrītu
Domāju, ka modiņi, labie gariņi varētu
FuschichO pagodināt ar vietiņu pie sensejiem.
^^
*priecājas par FuschichO panākumiem un novēl veiksmi turpmāk* ^^
[man šovakar labs garīgais.. ;P]
FuschichO
Jun 17 2008, 11:53
QUOTE(thearnis @ Jun 16 2008, 22:53)
Neiegrimšu detaļās, cik darbs ir lielisks (Tu jau to pati apzinies :] ) - gribēju tikai pajautāt, cik daudz laika Tev aizņem šāda lielizmēra meisterdarba izstrāde?
p.s. par sensejiem pilnībā piekrītu
Uff uff. You people are nice.
Nu šis aizņēma man tādu kārtīgu dienu, no rīta līdz vakaram, bet protams neesmu nekāds darbaholiķis, tāpēc izstiepu pa trijām dienām
zeloco
Jun 18 2008, 00:26
oo, shitais jau uber jauns un skaists... patiik detaljas un viss kopaa... mm... cepums no manis..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.