QUOTE(Sigfa @ Jun 20 2008, 09:57)
peedeejaa darbaa eenojums pieklibo, un lose the outlines (vai nu visaa darbaa, vai vispaar nee), bet citaadi darbi ir daudz labaaki par vidusmeera otakiesha un vietai sensejos vajadzeetu atrasties. Not that it matters, anyway.
Tur ir ēnojums kāds īpašs?
Jā, man vājā vieta tā, ka esmu vējaslota un nevaru izdomāt vienu konkrētu gaismas avotu, tāpēc visu ēnoju tā, kā, pēc manām domām, labāk izceļas objekta forma n faktūra. Laikam vajag savākties...
Turklāt fotoaparāts padarīja visu pencilworku gaišu un izplūdušu diezgan. Attaisnojumi, attaisnojumi, attaisnojumi... ai ai.
Un wtf ar outlines? Nesaprotu. Bez tam tā nav vektorgrafika un nepastāv noteikums "apvilkts viss vai nekas" Anime bojā redzi XD Bet paldies par viedokli. Vismaz kāds izņemot Tenmu (tauki XD) un vēl dažus labus saskata ko acij netīkamu.
Tā kā esmu baigais Stephany Piu Mun Law un akvareļfans, esmu sākusi kačāt skilu ar akvareļiem. Vēl priekšā tāls un smags ceļš, bet šito taisīt man bija kā.. nez, dažiem laikam narkotikas vai izpletņlekšana. Kas nu kuram. Uz tizlībām neskatīties.
"Mednieks atpūtā"
Medījot, viņš noņem savu tizlo galvasrotu, tā kā tā ir ļoti pamanāma. Lapsa viņam ir kā medību suns un viņiem ir daudz kopīga. Kāds ir redzējis rižu elfu??? O.o
Un vispār. Lapsa arī grib pīpēt, bet Viņš saka, ka vispirms viņai jāsameklē kāds medījums. Maitasgabals. Žīds (tas ir literārs vārds). Sasodītais gaļēdājs. Par ēšanu vien domā. Par savu labo draugu Lapsu viņam nospļauties.
Mhm. Tā domāja lapsa, kamēr viņš sūca miniatūro ūdenspīpīti.
Jā, nevarēju atturēties no PS lietošanas. Ar fotoaparātu bildēta tā neizskatījās diez ko baudāmi.
Jā, man nav dzīves... XD