Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Topic title
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cowkiller
ZOMG! after seeing this, im starting to feel soooo smal and puny!!!! xD
anyway domaaju, ka shis darbas ir perfekts no visiem skatupunktiem- tematika, kraasojums, proporcijas utml...
tev tik tieshaam jaadodas pie sensejiem, citaadi man piemetiisies kkaadi mazveertiibas kopleksi. laugh.gif
Sigfa
peedeejaa darbaa eenojums pieklibo, un lose the outlines (vai nu visaa darbaa, vai vispaar nee), bet citaadi darbi ir daudz labaaki par vidusmeera otakiesha un vietai sensejos vajadzeetu atrasties. Not that it matters, anyway.
FuschichO
QUOTE(Sigfa @ Jun 20 2008, 09:57) *

peedeejaa darbaa eenojums pieklibo, un lose the outlines (vai nu visaa darbaa, vai vispaar nee), bet citaadi darbi ir daudz labaaki par vidusmeera otakiesha un vietai sensejos vajadzeetu atrasties. Not that it matters, anyway.

Tur ir ēnojums kāds īpašs? dry.gif Jā, man vājā vieta tā, ka esmu vējaslota un nevaru izdomāt vienu konkrētu gaismas avotu, tāpēc visu ēnoju tā, kā, pēc manām domām, labāk izceļas objekta forma n faktūra. Laikam vajag savākties... unsure.gif Turklāt fotoaparāts padarīja visu pencilworku gaišu un izplūdušu diezgan. Attaisnojumi, attaisnojumi, attaisnojumi... ai ai.
Un wtf ar outlines? Nesaprotu. Bez tam tā nav vektorgrafika un nepastāv noteikums "apvilkts viss vai nekas" Anime bojā redzi XD Bet paldies par viedokli. Vismaz kāds izņemot Tenmu (tauki XD) un vēl dažus labus saskata ko acij netīkamu.

Tā kā esmu baigais Stephany Piu Mun Law un akvareļfans, esmu sākusi kačāt skilu ar akvareļiem. Vēl priekšā tāls un smags ceļš, bet šito taisīt man bija kā.. nez, dažiem laikam narkotikas vai izpletņlekšana. Kas nu kuram. Uz tizlībām neskatīties.

"Mednieks atpūtā"
Medījot, viņš noņem savu tizlo galvasrotu, tā kā tā ir ļoti pamanāma. Lapsa viņam ir kā medību suns un viņiem ir daudz kopīga. Kāds ir redzējis rižu elfu??? O.o
Un vispār. Lapsa arī grib pīpēt, bet Viņš saka, ka vispirms viņai jāsameklē kāds medījums. Maitasgabals. Žīds (tas ir literārs vārds). Sasodītais gaļēdājs. Par ēšanu vien domā. Par savu labo draugu Lapsu viņam nospļauties.
Mhm. Tā domāja lapsa, kamēr viņš sūca miniatūro ūdenspīpīti.
IPB Image
Jā, nevarēju atturēties no PS lietošanas. Ar fotoaparātu bildēta tā neizskatījās diez ko baudāmi.

Jā, man nav dzīves... XD
Arta
āh, man kā jau ļoti paredzams patīk. ^^
un ar akvareļiem? [retorisks jautājums] ohmy.gif labais.. es visp neko nespēju ar akvareļiem.. kkādas tizlas ķēpas sanāk..
bet nu smuki.. 8]
Cowkiller
wooov! nice tieshaam smuks! trakoti patiik blink.gif
neveelies ilustreet kaadu pasaku graamatu? biggrin.gif
FuschichO
QUOTE(Cowkiller @ Jun 30 2008, 02:30) *

wooov! nice tieshaam smuks! trakoti patiik blink.gif
neveelies ilustreet kaadu pasaku graamatu? biggrin.gif

Es jau to izdarīju, bet, ja ir kāds piedāvājums- dodiet šurp. MAN VAJAG NAUDU!!!!! T_T
XD
Tenma
he hee... tam elfam ir īpatneji spalvainas ausis. Piedod, bet spalvas nu galīgi neizskatās kā iespraustas matos pie ausīm, bet gan no ausīm augošas XD nav ne vaina rižajiem matiem smile.gif
FuschichO
Es dziļi paklanos un atvainojos, un solu, ka nākošie BŪS anime stilā, lai arī cik lielu jautrību zīmējot tas man laupītu XD

Interesantas sajūtas sakarā ar sekojošo darbu. Kamēr tas bija skices stadijā, man vienbrīd gandrīz sirds apstājās- likās pārāk dzīvs un dvēselisks. Pārāk daudz garīgo enerģiju un entuziasmu viņam atdevu, tāpēc turpmākajā procesā es to sabojāju un tas vairs nav dzīvs, lai nebiedētu mani vai kādu citu.

Behold:
Real-life Sagara Sanosuke

IPB Image

Un tehnika visu padara anālu, jo: zīmuļa ķēpa + fotoaparāts + louzy (vai kā rakstās) 30 min vai mazāk PS
Cowkiller
nezinu kas ir Sagara Sanosuke, bet man atgaadina RAMBO, Koledžas laikaa! you know... the red headband...
darbs ir loti labs, patiikami uz taadu skatiities ^^
antuanete
seja laba un acis smukas smile.gif , par matiem gan es taa neteiktu, seja un acis izskataas iistas ,bet mati ir kaa no plasteliina . sad.gif
FuschichO
Pozitīvs komentārs no Cowkiller, always makes me happy ^^

Mati... es jau teicu, ka anime bojā redzi?? Man arī sabojājās. Un ar peli negaidiet no manis nekādus skaistos matus nekad mūžā. Kad bomzītim būs naudiņa, tad gan, tad jūs redzēsiet tādus ķirbīšus... muahahaha

Sagara Sanosuke ir no Ruroni Kenshin. Mans favorīts laikam
ify
blush.gif uuaaa *Liebe* wub.gif

Go ! FuschichO biggrin.gif vnk skaistas acis , jā !
Arta
Āha, skisti, sakisti. ^^
Cowkiller
un kas tas taads? Ruroni Kenshin????? laugh.gif
Miyako
I think I just fell in love wub.gif

Lieki piebilst, ka tev viņš sanācis daudz smukāks nekā pašā animē biggrin.gif
Kikyou
Man patīk. Vienīgais, nu jā, tie mati, bet par to jau citi ieminējās.
FuschichO
Sasodīts, man pašai lomkas....

Neskaties, Fuschi... NESKATIES, AIZVER ACIS!!!! Elpo dziļi!!

Bāc... esmu viens nelaimīgs cilvēks, ka uzzīmēju kaut ko tādu, no kā pati nevaru atraut acis. Varbūt tā ir jauna patmīlības forma?? Jāveic psiholoģiskā pašanalīze, jāizlasa visi Junga un Freida darbi... eh.. sūrs darbs...

Un Cowkiller- kas vainas Ruroni Kenshin T___T. Īstenībā man no sākuma tā anime likās debīla, bet ar laiku pie visa pierod un vēl pie tam sāk iefanot XD Būs noteikti vēl kādi fanarti
Cowkiller
QUOTE(FuschichO @ Jul 12 2008, 20:57) *

Un Cowkiller- kas vainas Ruroni Kenshin T___T. Īstenībā man no sākuma tā anime likās debīla, bet ar laiku pie visa pierod un vēl pie tam sāk iefanot XD

es neko sliktu nedomaju vnk nezinu taadu, varbuut ja iisumaa pastaastiitu es arii skatiitos rolleyes.gif
FuschichO
QUOTE(Cowkiller @ Jul 12 2008, 22:50) *

QUOTE(FuschichO @ Jul 12 2008, 20:57) *

Un Cowkiller- kas vainas Ruroni Kenshin T___T. Īstenībā man no sākuma tā anime likās debīla, bet ar laiku pie visa pierod un vēl pie tam sāk iefanot XD

es neko sliktu nedomaju vnk nezinu taadu, varbuut ja iisumaa pastaastiitu es arii skatiitos rolleyes.gif

Zinu jau zinu ^^
Garš gan viņš ir... Hmm vēsturiskais žanrs. Par laiku, kad Japāna kļuva imperiālistiska. Bijušais slepkava kļūst par pacifistu. Viņa galvenās iezīmes: mazs un trausls kā sieviete, ļoti ātrs, baigais ūber-swordsman skills, sarkani mati, x veida rēta uz vaiga, patīk bērni, neuzbāžas sievietēm, ir traģiska pagātne un viņam pakaļ skraida kāda pārāk skaļa sieviete. Kopā ar dažiem draugiem imperālistiskās Japānas sākumposmā viņi pierāda, ka viens cilvēks ar zobenu var izdarīt makten daudz.
Izdomā pats, vai izklausās kārdinoši... Man pat filleri bieži patika. ieteiktu noskatīties OVAs (samurai x ir pirmā, ja pareizi atceros). Rada ļoti īpašu sajūtu, bik anormālu, tikai man briesmīgi nepatika sejas animācija, tur bija kaut kas baigi kreiss... sad.gif

Heh, cerams nebija par garu. Pati noskatījos, jo nolēmu, ka top-rated klasiku nedrīkst tik viegli laist gar acīm. pokemonus gan neskatīšos XD
Cowkiller
hmm mazliet liidziigi samurai champloo, kuru saaku vakar skatiities tik liela atšķiriiba tajaa ka tur galvenais varonis uzmaacas sievieteem xD
FuschichO
Man tādi laikam vairāk patīk dažreiz XD impotenti are not my style, būs tas SC jānoskatās...
FuschichO
Redzēts tipāžs, tik acis bik savādākas.
Čars, par kuru pasaule, iespējams, tā arī neko neuzzinās.

Trying to develope ma own anime-style. Laikam jau nekas sevišķi neatšķiras no klasikas. Vienu es zinu- ūber animeigajā anime stilā es nezīmēšu, citādi rokas nopūs... Cannot allow that, ne? T_T

Heh, es neiznīcināju kļūdas un te nu tās ir visā savā krāšņumā.

Kā allaž.. I wish I had an angel tfu... scanner... X(

IPB Image

Kas uzminēs, kāpēc viņu sauc Roumi, dabūs imagināro cepumu. Bet varbūt labāk viņu saukt par Ro(u)dan, vai Ro(u)nan... Jā... Ronans būtu pat eiropeiski.. kā Konans XD
Cowkiller
varbuuts sauc vinju par čaku, kaa čaku norrisu?? biggrin.gif
lainu kaa pat ar visaam kļūdaam izskataas jauki. cool.gif
Cowman
noz mosh ronju fanaats? ohmy.gif
Sigfa
not bad, smeekjis gan taads diivains tongue.gif

par vaardu, this? http://flickr.com/photos/19311694@N00/2599976816
FuschichO
Visu cieņu minētājiem, bet vārds saistīts ar viņa būtību- vilkacis. Roumi ir visai muļķīgs kanji vilks (on:rou) un vīrietis (names:mi) salikums. Es izvēlējos nosaukt viņu tomēr par Ronanu, jo nan ir vīrieša on readings. Šis salikums, starp citu, redzams attēla augšpusē.

Vakar beidzot pabeidzu rakstīt plotu... Grūts darbs. Vajadzēja daudzas sarežģītas grāmatas izlasīt, sasūkties visādas gudrības, iepriekš pilnībā izstrādāt tēlus n stuff. One grand novel coming up!
Sigfa
lol, nu 狼男 lasaas gan kaa ookami otoko tongue.gif un vienaa vaardaa visi kandzhi lasaas vai nu kaa on-jomi vai kun-jomi (ja atminaj nevilj), nav intercheindzhabli.
FuschichO
Nu tik daudz es zinu biggrin.gif Tā jau nav viņa vārda rakstība anyway, bet roots gan
Tenma
heh... īpaši acis, uzacis... apburoši... smile.gif
zeloco
pēdējais darbs ir s-e-x <3
k-gan tev vēl jāpatrenējas ar to datoreditēšanu... smile.gif
Cowman
nu vinsh taads kaarns vilkatis biggrin.gif
Kirara
Cowmana dēļ man atkal tavs zīmējums saistās ar kaut ko. XD
Ja reiz kārns vilkatis, tad jau tas ir Remuss Vilksons!

Bet tā, man labāk patīk tavi krāsainie fantasy zīmējumi..
Tenma
QUOTE(Kirara @ Jul 15 2008, 19:19) *

Cowmana dēļ man atkal tavs zīmējums saistās ar kaut ko. XD
Ja reiz kārns vilkatis, tad jau tas ir Remuss Vilksons!

nope, Vilksonam ir silts un smaidošs, bet saguris skatiens! šim ir parāk ass un sauss, lai tas būtu Remuss...
FuschichO
QUOTE(zeloco @ Jul 15 2008, 16:26) *

pēdējais darbs ir s-e-x <3
k-gan tev vēl jāpatrenējas ar to datoreditēšanu... smile.gif

Es aizmirsu, ka viņam ir tumša bītlene XD. Nja, būtu jūs redzējuši kā izskatās raw fotogrāfija.. piu piu.

Kārns vilkatis, jo nelaimīgs. Nelaimīgi cilvēki par ēšanu nedomā. Un viņš neēd gaļu. Iemesls, kāpēc nosaucu viņu par vilkati ir sarežģīts.

No ezoteriskā viedokļa vilkatis ir enerģētiskais vampīrs, cilvēks, kurš izejot astrālī, savas asinskārības dēļ pieņem vilka formu un pilnmēness naktīs tos ir vieglāk saskatīt. Cilvēki, kuriem uzbrucis vilkatis, netiek saplosīti, tie mirst no spēku izsīkuma. Un astrālo ķermeni, proti pašu vilkati, IR iespējams savainot ar asiem priekšmetiem/lodēm un šīs pēdas parādās arī uz cilvēka īstā ķermeņa.

Izmantojot visu šo bullšitu, es radīju tieši tādu vilkati. Viņam nepatīk, tas ko viņš dara, bet viņš to dara, lai iegūtu lielāku spēku, piu piu. Viņam fiziskais spēks nav vajadzīgs, jo viņš var uzveikt jebkuru kuili, vienkārši nosūcot viņa enerģiju. Vēl viņš daudz smēķē, tāpēc pilnīgi izslēgts, ka viņš varētu būt kā no DBZ. Bet iekritušas krūtis arī viņam nav. Man tas netīk ;( Nesen sāku rakstīt romānu vienkārši. Samierinieties ar to XD

Par kārnumu. Nu man nepatīk tuklums vīrietī, sievietei tas var piešķirt pat daiļumu, bet ne jau vienmēr, protams. Un nepatīk īsi augumi, kaut ļoti bieži īsi cilvēki ir skaisti. Patiešām skaisti. Pieturos pie uzskata, ka vīrietim jābūt garākam par sievieti.
Cowkiller
esmu slaids, smeekjeeju, bet man nav iekritis kruushkurvis! ^^
cik tu esi gara?
FuschichO
Lol, iepazīšanās sludinājums. Nē, es negribu iekritušu krūškurvi, jauki, ka tev tāds nav, vienkārši viens no maniem čomiem bišķiņ sirgst ar plaušām un viņš var apgulties, ieliet 'krūšu bedrē' ko šķidru un sūkt ar salmiņu. Tas NAV erotiski XD

Kad pēdējoreiz mērījos bija 1,80 m
Cowkiller
how interesting... biggrin.gif
runaajot par salminjiem, māki aliņu izdzert 10 sec. izmantojot salminju? xDDD
FuschichO
Nekad neesmu mēģinājusi dzert uz ātrumu, tāpēc gan jau ka nemāku.... T_T Bet man kā meitenei noteikti kunģis mazāks, tāpēc nav forši ātri dzert.
FuschichO
Te kaut kas no žurku tantes
A tribute.
It's awright. Don't be afraid. She's long dead

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
zeloco
waaa... zhurks miiksts _^_ <3
thearnis
Visforšākās tās abas bildes, kur figurē banāns, tā laikam sanāk 4. un 9. bilde... drīkst zināt, kā sauc (sauca)?
Arta
Izskatās softīgs žurkēns. ^^
Cowman
sad.gif taa aste brrr
FuschichO
QUOTE(thearnis @ Jul 20 2008, 21:14) *

Visforšākās tās abas bildes, kur figurē banāns, tā laikam sanāk 4. un 9. bilde... drīkst zināt, kā sauc (sauca)?

Sauca Mīce. Viņas mammu sauca Sise, jo reiz bērnībā lasīju pasaku par žurku Sisi. A Mīcas vārda cilme ir ļoti 'sarežģīta': mouse-mice...Jo viņa bija viena no 12 žurkulēniem smile.gif

Un WTF ar asti, Cowman? Piedod par jautājumu, bet tu vispār esi džeks? Pēc dažiem postiem, ieskaitot šo, radās jocīga sajūta... XD
Kirara
Man visvairāk patīk pirmspēdējā bilde.

Vispār, manu kaķi sauc Mīce. XD
Tigra2
Vai gadījumā pirmā bildē ar žurku nav nofočējusies hypnotize? Kautkā dikti līdzīga liekas. >.<

Man arī reiz bija žurka. Žurka vispār ir viens no visinteresantākiem mājdzīvniekiem, kautkas pa vidu starp kaķi un suni, tikpat uzmācīga kā suns un tikpat ziņkārīga kā kaķis. :3 Jebkurā gadījumā ideāls mājdzīvnieks ja mājās maz vietas.
Kas ar Mīci notika? Un vai jauna žurka nav iegādāta?

P.s. Cowmans laikam ir džeks, viņš kautkad agrāk bija sev profilā foto ielicis.
Btw pazīstu visai daudzus džekus kam žurkas izraisa negatīvas pat pretīgas emocijas, tā kā nebūtu korekti saistīt nepatiku pret konkrēta veida radībām ar to vai esi vecis vai ne. ._.
Veicināsim dzimumu vienlīdzību. :3
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Jul 21 2008, 10:16) *

Vai gadījumā pirmā bildē ar žurku nav nofočējusies hypnotize? Kautkā dikti līdzīga liekas. >.<

Man arī reiz bija žurka. Žurka vispār ir viens no visinteresantākiem mājdzīvniekiem, kautkas pa vidu starp kaķi un suni, tikpat uzmācīga kā suns un tikpat ziņkārīga kā kaķis. :3 Jebkurā gadījumā ideāls mājdzīvnieks ja mājās maz vietas.
Kas ar Mīci notika? Un vai jauna žurka nav iegādāta?

P.s. Cowmans laikam ir džeks, viņš kautkad agrāk bija sev profilā foto ielicis.
Btw pazīstu visai daudzus džekus kam žurkas izraisa negatīvas pat pretīgas emocijas, tā kā nebūtu korekti saistīt nepatiku pret konkrēta veida radībām ar to vai esi vecis vai ne. ._.
Veicināsim dzimumu vienlīdzību. :3

Es apvainojos. Pati fotogrāfēju T__T. Skolas studijā.

Pievienojos tam, ka žurka ir jauks mājdzīvnieks smile.gif Tikai grauž visu un čurā daudz. Manas žurciņas nomira no vecuma nespēka, bet jaunu nepirkšu, jo kaķene Nana, kura gan agrāk jau tika iepazīstināta ar tādu dzīvnieku kā žurka, tomēr kļūst aizvien trakāka. Bez tam- žēl, ka tik ātri nomirst. Kaut gan.. tas nav labs arguments- manās mājās pat bruņurupucis ātri nomirtu. sad.gif Nez kāpēc es joprojām adoptēju dzīvniekus...

Dzimumu vienlīdzība ir skaista, morāla, bet nedaudz stulba lieta. Taču es tai ceļā nestāšos smile.gif
FuschichO
Blieziens uz atvadām.

IPB Image
Tigra2
Im in love with that nose *.* ļoti Ļoti patīk deguns. :3 lūpas arī ļoti foršas.
Izskatās tāds šķelmīgs tas elfs. :3
Nu ko - feins fiksais.
Shatako
fiksais ir riktīgi varens! loving. :3 bet par žurku. smukas bildes, smuka mīce. dikti līdzīga manai žurkai! manējo sauc marta. :3
IPB Image
hā bet ir, ir līdzīgas!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.