Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Topic title
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
FuschichO
QUOTE(Arts @ Feb 2 2009, 17:52) *

Meitenei pārāk lielas acis,matis ir par šķidru,augums neizteiksmīgs,ar kleitiņu izskatās pēc večiņas.

Pie plaukstas locītavas roka izskatās no gumijas veidota,tik iekšā drāts.
Pārējais ir pieņemams,tikai zemākā līmenī.
Un....NOŅEM TO SŪDA BLOOM NOST!

Shit, ur so wrong xD
Acis par lielu?!!! THIS IS ANIME!
Mati par šķidru? <- average mati, ne-animeiski, tas gan
Augums? <- average
Kleita? <- ampīrs
Roka? <- tici vai nē- roka ir daudz sarežģītāka un elastīgāka par baļķi.

Zemākā līmenī, jo te galvenā ir doma.
Nav jau tā ka taisnojos, bet tev būtu jāpamācās pamatota kritika un loģiskā domāšana, pirms ver muti vaļā. Bez tam tu laikam neesi redzējis manus vecos zīmējumus, kuros es vispār balstos tīri uz līniju plūsmu un harmoniju, nevis racionālu anatomijas aprēķinu. Tā nav fotogrāfija tomēr, reālisms ne vienmēr ir labākais izteiksmes līdzeklis.

Un kas ir Bloom?
Arts
Mana kritika ir tikpat irracionāla,cik Tavs zīmējums,kā redzēju,tā runāju.
Rokai nebija kauliņš izspiedies,tos burbuļus nevajag.
Šitas darbs Tev ir mazkvalitatīvāks nekā citi,ar tādu krāsošanu acis neiet klāt,izskatās pastulbi.
Uzzīmē meža elfu,ar daudz kokiem!
Haikis
A man patika...
FuschichO
Ai, ai. Tomēr būs man mācība nelikt vienas stundas hipijdvesmas darbus...
Arta
Es parasti skatos uz darba kopskatu, nevis uzreiz meklēju kļūdas kaklā vai kleitā. o.o Bieži iven gribētos, lai arī manus darbus uzlūkotu tā. -.-

Lai nu kā, skatīties var, bet pietrūkst tāda šarma, kas ir gandrīz katram tavam darbam.
zeloco
fly-pickers. eh...
man patiik par spiiti detaljaam... taads foshs moody darbinjsh, varu sadereet mana muteriite par sho buutu staavaa sajuusmaa biggrin.gif
antuanete
man gan patika un es piekriitu artai, pirmais ko ieraudziiju shinii darba bija kopskats un no taa man veidojas iespaids , man liekaas skaisti, tiesa gan par to roku kkas nav taa , bet visumaa ir diezgan interesanti

ps vabuut taapeec, ka kkas jauns (es domaaju cits stils, jauns, "neglezniecisks" - nezinu kaa pateikt ceru sapratiisi manu domu), forshi
Asuka
QUOTE(FuschichO @ Feb 2 2009, 19:37) *

. ..nevis lien ārā no kloākas

smējos. ilgi. biggrin.gif

man patīk, kā ir izzīmēta sejas izteiksme, nu sajūtas.
un Art, ja es savas rokas varu tā salikt, then call me a freak.

glīts putnītis. biggrin.gif
man patīk tas efekts, kā gaisma, pēc idejas krīt tieši `objektīvā` (vietām rodas balti apļi). pretty.
kleitas modelis iedvesmo. atgādina par kādu 19.gs. mīlas stāstu, ar baložu pastu. blāvie koki rada tādu dreamy efektu. (maybe it`s extasy XD)
bet tomēr ir viena lieta, kas piesaista manu skatienu - žoklis. masīvs. ja būtu smalkāks būtu labāk. un ja tantei būtu riteņi, viņa būtu autobuss. THE HECK!, tāpat ir labi.
gut arbeit! smile.gif
FuschichO
aww. Bet man patīk pozitīvisma piestrāvoti komentāri ^^
FuschichO
Riskēšu ar vēl vienu mood'a skici

Saucās: I want it
xD

IPB Image
Catgirl
Vai tu izmantoji fonam akvareli vai datorgrafiku?
Pats zīmējums man patīk, bet neesmu pārliecināta par ēnu - tas ir flomasters?
FuschichO
QUOTE(Catgirl @ Feb 18 2009, 13:09) *

Vai tu izmantoji fonam akvareli vai datorgrafiku?
Pats zīmējums man patīk, bet neesmu pārliecināta par ēnu - tas ir flomasters?

Tas viss ir tikai dators Nolēmu ēnot ar rupju štrihu
Nothinga
mood skices man patīk ^^ Tās ir skices un tām arī neko daudz vairāk nevajag. Bet pašas idejas ir interesantas un labi pasniegtas.
asamashii ritori banpaia
pēdējā ļooti nice happy.gif
FuschichO
Pick your favourite! :3
3 h darbs

IPB ImageIPB Image
Asuka
noteikti pirmais.
looks more hotter. like hotter-hotter. XD

pirmajā viņš tāds `peldošāks` un vieglāks izskatās, bet otrajā pārāk lec acīs krāsas un ugunis.
ideāli izdevušies mati.

in general - quite amazing. smile.gif
Tenma
man pavisam noteikti otrais patīk labāk - dzīvāks, dinamiskāks. pirmajām pārāk trūkst kontrastu, pat sejā, tāds plakans izskatās, tāda ēteriska būtne, kas nespeetu pat mušai āri nodarīt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nav tāda īsta materiāla ķermeņa - kā spokam (moš Amors? cool.gif) tongue.gif uguns un tumsa pavisam noteikti ir manis ļoti iemīļoti motīvi, un arī siltā toņu gamma zīmējumos man ir daudz tuvāka kā vēsā. anyway - this one is not my type rolleyes.gif
Nothinga
piekritīšu Temnai un zivelešos otro ^^ Otris mani vairāk piesasitīja ar krāsām un telpiskuma izjūtu. Pirmais ar nav slikts, bet šķiet kaut kādā ziņā blāvāks, neizeiksmīgaks, iesējams šķietamā līniju trūkuma dēļ. Otrajā gan linearts varētu būt mazleit citā tonī ne melns, bet citādi - nekādu iebildumu ^^
Arta
Pirmajam gribētos otrā tērpa krāsas. biggrin.gif
Lūk tā. ^^
Haikis
Baltajam man patīk seja. Pārējais... nu tā es arī varu. Vajag labāk! biggrin.gif
FuschichO
Moš pamēģināt uzzīmēt mangu. Ja godīgi, man bail laugh.gif

Tizla roka

IPB Image
Sephy
QUOTE(FuschichO @ Mar 16 2009, 13:50) *

Tizla roka

Man gan liekas ka lielākas problēmas varētu būt ar sižetu dry.gif
FuschichO
QUOTE(Sephy @ Mar 16 2009, 14:13) *

QUOTE(FuschichO @ Mar 16 2009, 13:50) *

Tizla roka

Man gan liekas ka lielākas problēmas varētu būt ar sižetu dry.gif

Duraks, to jau es sen izdomāju (the same book)
Tamashi
Forsh zimejums =*
Man gan liekas ka rokai naw newainas.
dmonster
*Fangasms* Vai šī vīrieša krūtaža! Tik patīkama pēc skata!
Gay, gay, gay.....

Tātad, seja baigi izstiepta, pieņemšu, ka, lai izskatītos vilciskāk. Tas, ka viņam roka pazūd aiz teksta un viņa krekls netīšām noslīd neuzlabo aizdomas par to, ka viņš ir publisks... "pašmaigotājs". Ja jau viņš ir tik tievs, visdrīzāk vajadzēja arī parādīties ēnai, kas rodas no ribām. Liekas, ka ēnai zem atslēgas kaula(? tas tur virs krūts, gadījumā, ja kļūdos) būtu jābūt mazliet gaišākai.

Kopumā tīri patīkami, nav ne vainas fonam, vilks arī tā neko.

Klusībā priecājos, ka nav OHMEEGAAAWD SPARKLEDAWG!!!1eleven!
Cowkiller
tev obligaati buutu jaaziimee manga! ^^
FuschichO
QUOTE(dmonster @ Mar 18 2009, 23:43) *

*Fangasms* Vai šī vīrieša krūtaža! Tik patīkama pēc skata!
Gay, gay, gay.....

Tātad, seja baigi izstiepta, pieņemšu, ka, lai izskatītos vilciskāk. Tas, ka viņam roka pazūd aiz teksta un viņa krekls netīšām noslīd neuzlabo aizdomas par to, ka viņš ir publisks... "pašmaigotājs". Ja jau viņš ir tik tievs, visdrīzāk vajadzēja arī parādīties ēnai, kas rodas no ribām. Liekas, ka ēnai zem atslēgas kaula(? tas tur virs krūts, gadījumā, ja kļūdos) būtu jābūt mazliet gaišākai.

Kopumā tīri patīkami, nav ne vainas fonam, vilks arī tā neko.

Klusībā priecājos, ka nav OHMEEGAAAWD SPARKLEDAWG!!!1eleven!

Mani darbi dara tevi gejisku? Pzc- tas ir sasniegums! ohmy.gif
Starp citu, viņam tiešām ir problēmas ar seksualitāti- tā ir pārāk izteikta, jo kā jau īsts vīrs, viņš ar seksu aizvieto jūtas.
Ribiņas man netīk. Nu labi- aizmirsu kādā lenķī viņas gāja. *Pataustu sevi* Ā.... Dažreiz aizmirstas, ka man pašai arī ir ķermenis, lol
Nu jā- tas vilks ir viņa Alter Ego- nav ar neapbruņotu aci redzams, tā ka tur diemžēl nav master-sidekick attiecības. :/

Un jē, CK, es pamēģināšu. Laikam. Vispirms pašai manga jāpalasa, lai būtu kaut kāda sajēga par to visu.
FuschichO
Mani pēdējie darbiņi.

Nebija laika strādāt pie detaļām un ēnojuma, bet cerams, ka tā pat patiks wink.gif

Mammai patīka otrais.

IPB Image

IPB Image
Arta
Nu ļoti. Ļoti ļoti. Bet anatōmija suckz assez! Lūk tā.
FuschichO
QUOTE(Art`a. @ Apr 7 2009, 13:33) *

Jūs vienkārši nesaprotat mākslu T____T
Arta
QUOTE(FuschichO @ Apr 7 2009, 13:43) *

QUOTE(Art`a. @ Apr 7 2009, 13:33) *

Jūs vienkārši nesaprotat mākslu T____T

Cik aizskaroši. .___________________.
anti
Man gr;uti pilnībā izbaudīt šos mākslas darbus, jo ieskenēti pārāk mazā izmērā un nav uz rūtiņu lapas :/
dmonster
Ahahahahahahahaahahahahahahaha... es nesapratu tongue.gif.

Nu, ko lai saka. Vērtējumi 10 baļļu sistēmā:

1.Anatomija metama, rokraksts galīgi garām, tu azianewbiski uzrakstīji, ka tu gribi izvarot Džastinu Timberlaku. Vienīgais, kas šo darbu glābj ir viņas nošļukušās krūtis. 0.22
2. Tik pat metams, ja nebūtu asaru fetišists liktu zemāku atzīmi, bet sanāk -7.24.

Kopumā -2.51 (+ balle par izdevušos parodiju). Atgriezies, kad būsi camwhore vai arī mācēsi zīmēt.

Pie tam, gribās redzēt arī kādu nopietnu darbu :V !
FuschichO
QUOTE(dmonster @ Apr 8 2009, 12:05) *

Ahahahahahahahaahahahahahahaha... es nesapratu tongue.gif.

Nu, ko lai saka. Vērtējumi 10 baļļu sistēmā:

1.Anatomija metama, rokraksts galīgi garām, tu azianewbiski uzrakstīji, ka tu gribi izvarot Džastinu Timberlaku. Vienīgais, kas šo darbu glābj ir viņas nošļukušās krūtis. 0.22
2. Tik pat metams, ja nebūtu asaru fetišists liktu zemāku atzīmi, bet sanāk -7.24.

Kopumā -2.51 (+ balle par izdevušos parodiju). Atgriezies, kad būsi camwhore vai arī mācēsi zīmēt.

Pie tam, gribās redzēt arī kādu nopietnu darbu :V !

Es izvēlos camwhore, ja mani šitā nolika sad.gif ;( ;(
Ayumi
vispār, liels mīnuss ir arī tas, ka tu ar pildspalvu nezīmēji.

FuschichO
Ayumi, tev taisnība. Es nožēloju savus grēkus.

Šamo es oriģināli zīmēju ar zīmuli, bet gribējās nedaudz sapleķot ar krāsām. Pati nesaprotu, vai labāk vai sliktāk, bet ļoti gribējās sapleķot.
Bērni, kuru asinīs vēl plūst ķeltu gudrības, sapratīs, kas par personu te attēlota, ko viņa dara ikdienā utt. Tip:skatīt karekli kaklā.
Vispār te gribēju attēlot cilvēku, kas tikko devies ceļā. Apņēmības pilns un drošsirdīgs. Tā kā pēdējā laikā pārāk aizraujos ar vīrieškārtas pārstāvju attēlojumu, nolēmu, ka tas jālabo ar sieviešu kulta atjaunotni.
Bik šķības acis un pēdiņa kaut kā arī nesanāca.

IPB Image
Tenma
jaušama vizuāla līdzība ar Tevi pašu. tiesa gan, var gadīties, ka es Tevi vnk esmu pārāk maz satikusi tongue.gif
FuschichO
Kaut kas jau tur ir tāds. Zīmējumā gan ir labākā versija.
Rūnas tauta vairs nemaz neprot lasīt? sad.gif
Janots
ziimejums loti patiik, bet charu neatpazistu
ruuna - ta nav gadijuma Teivaza? Taisniigums & dieviskais bruninieks? gomen ja jaucu, paraak sen tas bija smile.gif
Sigfa
QUOTE(FuschichO @ Apr 15 2009, 17:32) *

[peedeejaa bilde]

Smuki, pat ljoti. Par shkjiibu aci vai nesanaakushu peedu nepiesieshos, bet tas audums, kas kreisajaa pusee karaajaas gan neizskataas paaraak labi :]
FuschichO
QUOTE(Janots @ Apr 16 2009, 08:36) *

ziimejums loti patiik, bet charu neatpazistu
ruuna - ta nav gadijuma Teivaza? Taisniigums & dieviskais bruninieks? gomen ja jaucu, paraak sen tas bija smile.gif

Malacis par rūnu. Čars gan ir no pirksta izzīsts un tur nav nekā īpaša, ko atpazīt.
Bruņinieciskā nozīme rūnai ir, turklāt tas ir bruņinieks, kura ienaidnieks ir viņš pats.
Nothinga
Es fanoju par koku ^^ brīnišķīgs dabas veidojums, ar veikli izzīmētām lapām un gandrīz vai sataustāmi grubuļainu stumbru, kas, ja nekļūdos, ir panākts ar diezgan vienkāršu paņēmienu ^^

FuschichO
Es laikam tā arī neaizraušos ar animu zīmēšanu.
Un nav jau tā, ka es neko nezīmētu, es tikai te nelieku tongue.gif
Bet, padzirdējusi, ka šeit senseji neko sen nav likuši, nolēmu rīkoties.

Tā kā man nav skanera, tad viss baltais, protams, ir tapis pelēks. (atskaitot, kur es ar kompi paķēpājos)

Attēlā redzams dzīvnieks, kurš mūža otrajā pusē ieaug zemē. Uz viņa var uzcelt namiņu, kurā dzīvo īpašs cilvēks- orākuls, jo tas dzīvnieks ir baigi gudrs- šamam trešā acs, viņš visu zinam jo ir ieurbies zemē un sazinās ar orākulu ar telepātijas palīdzību. Lololol. Vēl viņš ir dzeltens. Sephy teica, ka tie ir hospitāliešu murgi.

Un vēl uz tās planētas, kur viņš dzīvo, debesis ir violeti rozā, tāpēc viņš tur sevišķi labi izceļās. Gluži kā mazu, nevainīgu meitenīšu sapnis, ne?

IPB Image
edg
Uztver kā komplimentu vai kā kaut ko sliktu, bet salīdzinot ar taviem iepriekšējiem zīmējumiem šis ir ļoti labs un smuks. Varbūt man vienkārši patīk zīmuļotas bildes no seniem laikiem, bet.. nu, jā, varbūt arī.

Tavs komentārs gan man nepatīk. Ne tikai tāpēc, ka tu uzsver, ka var būt orākuls, kurš ir gudrāks par mani, pie tam no zelta (vai sviesta), bet arī tāpēc, ka apvaino meitenes. Ir ne tikai rozā, bet arī melnie pokemoni, pie tam visas sapņo par to kā balti zirgi lēkā pļavā. Lololol. Tigra, back me up on this!

p.s. zinfandel
Sigfa
edg +1, peedeejais neapshaubaami labaakais (kvalitatiivaakais) liidz shim. Needs more shrooms.
Tigra2
+1 augšējiem, man arī šis patīk vislabāk.

QUOTE(edg @ Aug 19 2009, 23:06) *

Tigra, back me up on this!

Tieši tā, fuchi-chan, nevajag apvainot meitenītes, katra no mums ir īpaša un brīnišķīga un mūs visas vieno baltie zirgi, kas lēkā pļavās :3 Un dzeltenās krāsas nav vispār, tā ja. Tas ir nepiedienīgi sapnī redzēt kaut ko dzeltenu.

IPB Image

Back up FAIL! ._.
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Aug 20 2009, 00:29) *

+1 augšējiem, man arī šis patīk vislabāk.

QUOTE(edg @ Aug 19 2009, 23:06) *

Tigra, back me up on this!

Tieši tā, fuchi-chan, nevajag apvainot meitenītes, katra no mums ir īpaša un brīnišķīga un mūs visas vieno baltie zirgi, kas lēkā pļavās :3 Un dzeltenās krāsas nav vispār, tā ja. Tas ir nepiedienīgi sapnī redzēt kaut ko dzeltenu.

Nu labi, labi, es tikai domāju, ka viņš varētu izskatīties jocīgāk... nu domājiet ārpus šīs planētas rāmjiem. Varbūt tur baltā krāsa skaitās weird. Bet vispār mani šitais uzjautrināja biggrin.gif Un jauki apzināties, ka kādam liekas, ka kvalitāte ir augusi.
Keydan
MAKE DEVIANTART PAGE ALREDY! SHEESH, FOR THE LOVE OF NORS GODS WOMAN! >:C
FuschichO
QUOTE(Keydan @ Aug 20 2009, 23:48) *

MAKE DEVIANTART PAGE ALREDY! SHEESH, FOR THE LOVE OF NORS GODS WOMAN! >:C

Why, I despise DA. For fantasy there is elfwood.com- an ode to faggotry
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Aug 21 2009, 15:41) *

Why, I despise DA. For fantasy there is elfwood.com- an ode to faggotry

Hey, ja nav noslēpums, kāpēc tev nepatīk DA?
Tur dažkārt iet visai lustīgi. ^>^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.