Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Topic title
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Jan 28 2010, 15:57) *

Cik ilgu laiku tas Dāvid-chans prasīja? :3
Izskatās jau baigi šiki, tie cilvēki(modeļi) gan tādi.. nu tādi XD, bet uzzīmēts ļoti labi.

Ui, Dāvid-chans pret mani bija nežēlīgs. Skolotājam ļoti patika, un viņš ar lielu entuziasmu visu laiku pieprasīja, lai kaut ko pielaboju. Laikam kādu mēnesi zīmējās (16 nodarbības), tiesa uz maiņu ar citiem, vienkāršākiem, darbiem, jo reizēm vemt gribējās no tā Dāvida (es iepriekš viņu biju vismaz 3 reizes zīmējusi turklāt un over 9000 reizes detaļas).

Reiz bija par modeli atnācis jauns, spēcīgs vīrietis. Un ko domājiet? Tā bija vienīgā reize, kad viņš ieradās T__T Visu laiku kaut kādi milf jāzīmē. Bet tagad arī tas laikam nebūs, jo akadēmijai vairs nav naudas priekš pirmā kursa n00biem.
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Jan 28 2010, 16:02) *

Reiz bija par modeli atnācis jauns, spēcīgs vīrietis. Un ko domājiet? Tā bija vienīgā reize, kad viņš ieradās T__T Visu laiku kaut kādi milf jāzīmē. Bet tagad arī tas laikam nebūs, jo akadēmijai vairs nav naudas priekš pirmā kursa n00biem.

A vot tas, ir skumji. ohmy.gif
Ko tad jūs tagad zīmēs - viens otru? >.o
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Jan 28 2010, 18:53) *

A vot tas, ir skumji. ohmy.gif
Ko tad jūs tagad zīmēs - viens otru? >.o

Lai cik jocīgi tas būtu- visticamāk, ka tā. Protams, ne jau kailus biggrin.gif
Keydan
Onkulis ar tubu = awesome.
To varētu manā konkursā ielikt, un es neiebilstu!
FuschichO
Kas solīts, tas jāpilda. Šajā galerijā tāpat ir lots of lulz un querious stuff, tāpēc es domāju, ka neviens nenomirs, ja es ielikšu vēl pēdējo jocīgo bildi.

Lai dzīvo bezgaumība, kičs, naivitāte un nesmuki pupi. Hooray. Iemetiet mani sniegā!

wub.gif RŪDOLFA VASARAS IZPRIECAS wub.gif

IPB Image

E*ala acī!!! VASARĀ NAV PĪLADŽU> KO NU?????? AAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh
Keydan
Dat's sum lucky deer...
Sephy
smuks deer laugh.gif
Ayumi
bezgaumība?
bet ir baigi smuks!
Tenma
emm... man tas briedis liekas salīdzinoši plakans ar to sievišķi. it kā viņa būtu uzsēdusies uz plāksnes, uz kuras uzzīmēts briedis. rolleyes.gif
FuschichO
ek, nevaru noturēties
Pa ilgiem laikiem uzzīmēju kaut ko sev. Skillz pazudis, ja vispār ir bijis. :< Bet nu- siltam laikam sākoties novēlu daudz skaistu skatu.
IPB Image
Sigfa
atgādina brobdingnagiāņus. tiem gan laikam nipeļi netrūka.
Keydan
Man atgadina sandman smile.gif
Also, loe teh colorz.
FuschichO
QUOTE(Sigfa @ Apr 19 2010, 04:25) *

atgādina brobdingnagiāņus. tiem gan laikam nipeļi netrūka.

I'm always getting confus about man-nipples. blush.gif
Kikyou
Nu tad zīmē vīrus ar krūtīm!
Šis pēdējais smuks (es jau teicu, ka man tie tavi geji patīk ļoti), vienīgais - varbūt tas ir tik mans monitors, bet viņš ir nenormāaaaaali dzeltens. Pirmā asociācija ir, ka viņš ir smilšu skulptūra ar pērno zāli matu vietā.
Arta
Ar pērno zāli. biggrin.gif roflcoperrrr

Ir normāli, bet kko esi nosačkojusi, bet tu jau droši vien pati zini, kas un kā. Bet vismaz kaut kāds zīmējums, jā. ^^
Haikis
Aaahh... krāsas, ģībstu! biggrin.gif Labs potenciāls!
FuschichO
Eu eu... tas laikam nav pa tēmu un spams, bet nobalsojiet, lūdzu, par manu pseido-mākslu internetdizainā šeit. Liels paldies.

Also, work in progress... tāpēc vēl neko nekliegt!!!
IPB Image
Keydan
Holly nutcracker Jesus! Viņa 3 dienas spainī ar ūdeni stavejusi!?

Trollig aside, man izskatas pat ļoti labi.
FuschichO
Es vēl neesmu zīmējusi kājas un matus. Kā arī bckground
Kikyou
QUOTE(FuschichO @ May 10 2010, 19:12) *

neko nekliegt!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Apgrieztā psiholoģija. ;_;

Man simpatizē viņas kakla daļa.
anti
Apģērba krokas, trū respekt jō.
Un man ļoti patīk viņas korsete. Tā taču ir korsete?
FuschichO
QUOTE(anti @ May 10 2010, 22:35) *

Tā taču ir korsete?

Nu jā, kinda I guess.

Kad samazināts, tad var arī redzēt, pie kā vēl jāstrādā (un es ar to domāju tās daļas, pie kurām jau ir strādāts) Patīkami. Šo es stiepšu kā gumiju... lēni... bet kārtīgi. Gribu beidzot kaut ko ļoti kārtīgu. Starp citu, bija ļoti grūti izdomāt, kas man būtu tik aktuāls un patīkams, lai to varētu zīmēt dienu no dienas. Še tev. Ragana cietumā biggrin.gif
FuschichO
Redzēju sapnī. Ko tas nozīmē? Drausmīgi spoži zilas acis. sketcy sketcy.

IPB Image
anti
Bāc, es ar šitādus gribu redzēt sapnī!
Kikyou
Vai atceries sapni pirms tām spožajām acīm?

Man bieži vien sapņi beidzās ar ļoti spožām acīm, un tad neatceros vairs atlikušo sapni pamostoties. Tā ir cenzūra. x_x
FuschichO
Hmm.. redzēju ļoti daudz frīkainus sapņus šonakt, bet neatceros īsti viņus. Šis tēls bija garāmejošs, kā šķiet palika atmiņā "spilgtuma" dēļ
FuschichO
Man kauns atzīties. Esmu slima mazohiste. Un gulēt nemāku.
IPB Image
Ar katru reizi sanāks labāk. Muahahaha.... ;D Lovu lovu.

Man tā patīk sevi apkaunot, mīļum.

A vispār, varbūt māsai taisnība, jūs esiet nedaudz, nedaudz līdzīgi. Pat ja neņem vērā manus idealizēšanas lvlus.
IPB Image
Jādodās pie zobārsta! brb
Starp citu, man mati nesanāks nekad, jo mana palete tomēr nav tik laba, kā man šķita tā būs. Atstāj pilienu līnijas galā un nav pārāk jūtīga, gļuko. Varbūt nolietojās, bet varbūt vienkārši sūds.
Arta
Acis man patīk vislabāk.

Par tiem pilieniem - tu lieto PS vai SAI? Izskatās pēc PS.. bet nu jāpārjautā.
Tur tie settingi riktīgi jāuzliek, lai mats tā smuki fade`otu uz beigām, es ilgi čakarējos kamēr atradu un saliku tā kā jābūt, mazliet piemirsies ir kur&kā.. tā kā reti vairs lietoju PS zīmēšanai.
Planšete nebūs vainīga, varbūt tikai mazliet. ;D
anti
Par planšetēm neko nezinu, bet nu zīmējums man ļoti patīk :]
Un jāpiekrīt Art'ai - tās acis! Ļoti dzīvas :)
FuschichO
hmm, jā, lietoju PS. Nu, es pamanīju, ka tur ir feidošanas opcija, var jau būt tas man palīdzētu.
Arta
aah, kkur pie shape dynamics. T.i. jāieslēdz tas un tad vēlviens un tad bija tas labais efekts.. :'D Sorry, man te nav PS, nevaru paskaidrot savu domu. .__.
FuschichO
QUOTE(Art`a. @ Jun 9 2010, 18:29) *

aah, kkur pie shape dynamics. T.i. jāieslēdz tas un tad vēlviens un tad bija tas labais efekts.. :'D Sorry, man te nav PS, nevaru paskaidrot savu domu. .__.

Es zinu, zinu, diezgan labi orientējos Ps. Vispār jau man, protams, arī ir slinkums, jāpamēģina dual brush vai kas tāds- lai vairāk matu ar vienu rokas vilcienu. Yeah
Isabel Carmin fon Edelhain
pēc tādām lietām, gribas sevi iepērt par nekā jauna nezīmēšanu.

izskatās nosarcis tas jauneklis ar smukajām acīm ^^
FuschichO
white demon love song
Let us be in love, let us be so gay...
IPB Image
anti
Waaaaait... Sesshoumaru?

P.S. Smuka dziesma.
FuschichO
QUOTE(anti @ Jun 10 2010, 20:27) *

Waaaaait... Sesshoumaru?

Nu, viņš man ienāca prātā, kad klausījos, tomēr es necentos kopēt čaru. Seshoumaru laikam strīpas citādākas vai kaut kā tā, bet jā... lai tas būtu viņš. Man viņš dikti patika.
anti
Neizskatās kopēts, man tik tādas asociācijas radās :]
Poza patīk. Ja es kaut ko tādu cenšos uzzīmēt, man viss kaut kā baigi statiski un tizli sanāk.
FuschichO
QUOTE(anti @ Jun 10 2010, 20:41) *

Poza patīk. Ja es kaut ko tādu cenšos uzzīmēt, man viss kaut kā baigi statiski un tizli sanāk.

Es skatījos spogulī, bet atmiņa ne pārāk laba, tāpēc plaukstas, kas ir paslēptas, ir arī nedaudz nolažotas, kā arī paduse, jāgrozās spoguļa priekšā ^^ Tā ir laba metode
Isabel Carmin fon Edelhain
Ho.. pirmā asociācija ar bija tādi pati biggrin.gif pat pārbaudīju, paskatot bildi profilā. mēness pierē savādāk Sesshoumaru.

Ritīgi poza patīk
FuschichO
Man tik ļoti pašai patīk pārmaiņas pēc, ka uztaisīju wallpaper'i
IPB Image
klik
Keydan
Hmm... he looks a bit more ghey than ususal. Oh well, must be the awesomez colorz.
Tigra2
Manuprāt šis tev dikti smuks iznācis. Tāds sievišķīgi maigs. :3
Anatomiski dikti labs, un to padusi es arī papētīju pie spoguļa - nu aptuveni tāda viņa arī aptuveni izskatās, tā kā, ir baigi okei! ^^

Hmm.. mazs jautājums, tu pozas tā vienkārši uzprojektē un tad pievieno detaļas, skaties spogulī, fotogrāfijās un tā tālāk. Vai arī otrādi - sākumā grozies pie spoguļa un tad projektē pozu? (Visai murgains jautājums droši vien XD)
Sigfa
verī nais. man gan tas kareklis diezko nepatīk. Izskatās tāds out of place dēļ krasā kontrasta.
FuschichO
QUOTE(Tigra2 @ Jun 11 2010, 03:09) *

Hmm.. mazs jautājums, tu pozas tā vienkārši uzprojektē un tad pievieno detaļas, skaties spogulī, fotogrāfijās un tā tālāk. Vai arī otrādi - sākumā grozies pie spoguļa un tad projektē pozu? (Visai murgains jautājums droši vien XD)

Nu, ar šo bija tā, ka vienkārši klausījos dziesmu un prātā automātiski veidojās tāds liriska demona tēls, kas staipās kaut kā. Tad es pastaipījos spoguļa priekšā, mēģinot atrast to pozu, kas izteiktu manu demonisko laiskumu XD. Nu tā, tad es paturēju prātā to, fiksi uzskicēju un tad jau, protams, strādāju pie detaļām. Pārējie darbi man nav tik dinamiski tāpēc tur laikam nav ko komentēt.

Esmu no tiem, kas tic, ka ķermeņa poza spēj atveidot emocijas. Un zīmējumos tas ļoti labi strādā.
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2010, 11:31) *

verī nais. man gan tas kareklis diezko nepatīk. Izskatās tāds out of place dēļ krasā kontrasta.

Šis.
FuschichO
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2010, 11:31) *

I see. Kad stāv uz desktopa tad ir vēl mindfakīgāk, jo liekas, ka tā ir ikona XD Šķita, ka tāds akcents būtu interesants :s Mana fantāzija uz rotaslietām gan ir slikta, varbūt tas arī ir traucējoši.
Visu var novākt.. visu.
Arts
Visu var novākt.. visu.

To spokaino gurnautu gan atstāj, ffs!
FuschichO
QUOTE(Arts @ Jun 11 2010, 13:41) *

To spokaino gurnautu gan atstāj, ffs!

I loled.
Neuztraucies, man vīrieši zemāk par vidukli nepatīk XD
FuschichO
Roses are red
Violets are blue
I'll kick your ass.

Pamanīju, ka ir modīgi zīmēt karotājus. Neko no tā nejēdzu, tomēr nolēmu kaut ko uzskicēt. How did I do? Vai ir vērts izkrāsot stilīgās krāsiņās?

IPB Image IPB Image
ETM
QUOTE(FuschichO @ Jun 17 2010, 11:37) *

Roses are red
Violets are blue
I'll kick your ass.

Pamanīju, ka ir modīgi zīmēt karotājus. Neko no tā nejēdzu, tomēr nolēmu kaut ko uzskicēt. How did I do? Vai ir vērts izkrāsot stilīgās krāsiņās?

IPB Image IPB Image

Augšstilbu sargiem vajadzētu:
a) būt viengabalainiem vai arī plāksnēm jāpārklāj vienai otru. Tā vieta nelocās, atstāt ievainojamas spraugas ir dumji.
cool.gif jāsargā arī sānus, ne tikai priekša, šobrīd izskatās ka viņi ir ļoti šauri un nneturpinās neredzamajā daļā, iespējams dēļ ēnojuma.

Labās rokas sargam vajadzētu turpināties pāri elkonim, ja jau tas ir tādas formas.

Kas pie velna tā par siksniņu viņai pāri?

Zobena rokturis ir stipri par platu lai būtu ērti satverams. Ja izskatās ka šaurāks rokturis ir par sīku attiecībā pret asmeni, tas tāpēc ka arī asmenis ir par platu, to var sašaurināt nebojājot vispārējo izskatu.

Citādi ir ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.