FuschichO
Jun 17 2010, 19:51
Tas, kas viņai ir uz ciskām ir darināts no ādas un ar metāla plāksnēm izlikts. Ciskas nelocās lol. Bet varēja būt viengabalains, jā. Tikai nezkāpēc likās, ka tā būtu smagāk.
Par pārējo laikam varētu piekrist- pie zobena vispār nepiedomāju, galīgi neinteresē priekšmetus zīmēt diemžēl. Tas ir mascot-zobens XD
edit. Tā siksna bija domāta zobena makstij, bet man liekas, ka tur vajadzīga vēl viena siksniņa, kas iet zem otra pupa, vai ne?
QUOTE(FuschichO @ Jun 17 2010, 19:51)
Tas, kas viņai ir uz ciskām ir darināts no ādas un ar metāla plāksnēm izlikts. Ciskas nelocās lol. Bet varēja būt viengabalains, jā. Tikai nezkāpēc likās, ka tā būtu smagāk.
Par pārējo laikam varētu piekrist- pie zobena vispār nepiedomāju, galīgi neinteresē priekšmetus zīmēt diemžēl. Tas ir mascot-zobens XD
edit. Tā siksna bija domāta zobena makstij, bet man liekas, ka tur vajadzīga vēl viena siksniņa, kas iet zem otra pupa, vai ne?
Tik garu zobenu nav reāli izvilkt no maksts kas ir uz muguras (paņem slotas kātu, pamēģini) un makstij būtu jābūtr pa otru diagonāli, lai rokturis būtu pie labās rokas.
Pie iepriekšējā posta aizmirsu piebilst ka pie tik smagām bruņām gan varētu arī vēderam ko vairāk par drānu pielikt priekšā.
Un pilnīgam reālismam matus varētu sapīt bizē un uzvilkt ķiveri. Bizei grūtāk cauri izcirst līdz kaklam un mati sejai priekšā nekarājas, bet tas laikam būtu pārāk liels upuris kompozīcijas ziņā.
bafina
Jun 23 2010, 21:49
QUOTE(ETM @ Jun 21 2010, 18:37)
Tavu postu izfeilo vārds "reālisms". Anime esi redzējis, ja? Un vēdera priekšā ir chainmail. Negribēju zīmēt aplīšus vai ko tur. Vispār jā- atmet "reālismu" un tad taisi ieteikumus.
Liekas nedaudz smieklīgi, kad par tādām tehniskām lietām kaut ko raksta pilnīgi nereālam čaram, bet paldies par ieguldījumu, ņemot vērā kaut vai to, ka jau rakstīju, ka zobens ir tikai tā starp citu piezīmēts.
edit: te Fuschi
lilion
Jun 23 2010, 22:56
Mani biedē tā meiča, jo atgādina konana sievišķo variantu anime stilā. :>
Es ar gribu tādu jostu, kā viņai ><
Nez, man patīk kaut kāda daļa no reālisma neīstiem varoņiem.
bafina
Jun 24 2010, 00:29
QUOTE(lilion @ Jun 23 2010, 21:56)
Mani biedē tā meiča, jo atgādina konana sievišķo variantu anime stilā. :>
Es esv gribu tādu jostu, kā viņai ><
Nez, man patīk kaut kāda daļa no reālisma neīstiem varoņiem.
Nu, protams, atcerieties kaut vai FF vai... Es tādus animu neskatos :s
FuschichO
Jul 8 2010, 15:16
Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna f.ck you like an animal.
dziesma<-- makes me moist
also. Tamahome! Tamahome!!! LALALALALA. Un I sak sak, jo nedabiski ilgi šito zīmēju.
Fushigi Yuugi jau atkal izēd man smadzenes.
baig foršiņš fushigi yuugi fanarts, jaa.
tikai man tās kājas tā nedaudz dīvaini izskatās, bet tas tā... he's still hawt
Holy crap it is old school but I love it :3
Seja un kaklarota ir riktīgi smukas , bet priekš pārēja tev laikam laika / pacietības nav pieticis
Oh the so animu ANIMU head!
Un slepens žests...
very nice, bet melni-zaļi-zilās bicepsu rotas un tālbraucēju cimdi šķiet pārāk lielā kontrastā ar darba kopējo ambienci.
nedaudz atgādināja danti.
itkā jau pa pirmo izskatās, tik no vēdeera līdz sēžamvietai izskatās, ka pa daudz liels gabals ir
FuschichO
Jul 9 2010, 11:06
QUOTE(sunder @ Jul 8 2010, 23:52)
nedaudz atgādināja danti.
itkā jau pa pirmo izskatās, tik no vēdeera līdz sēžamvietai izskatās, ka pa daudz liels gabals ir
Jā, es ar to vietu mocījos, tagad skatos, ka tiešām, tā ir. Gomen yo.
*drool*
Nu man jau patīk :]
FuschichO
Sep 4 2010, 16:00
Es šodien sakarā ar pirmsstudiju papīru kārtošanu safočēju vairāk kā 100 darbus (no tiem daudz skices un nesaprotama figņa, kaut kas kas nav īsti izdevies utt., daži arī normāli), varētu tā kā iepostot (jo daudzi posto skices), bet bail, ka tā ir foruma piemēslošana.
Shall I Post?
y/n
piemēslot var tikai forumu, kura kontents ir labāks par said mēsliem. domāju, tu vari droši postēt.
Piekrītu Sigfam.
Ir pamatotas aizdomas, ka tavas skices būs dafiga kvalitatīvākas par daža laba ZOMGESNEDĒĻUZĪMĒJUŠOMĀKSLASDARBUOLOLOLOLOLOL.
FuschichO
Sep 5 2010, 00:36
Jūs mani par daudz pārvērtējat.
Man kādu laiku likās, ka es vispār stāvu uz vietas un neprogresēju, uztraucos. Patiesībā ir vēl sliktāk- redzu, ka man daudz kur imaginārajos zīmējumos (tajos, kuriem nav modeļu) ir perspektīves un proporciju kļūdas.
Tomēr uzreiz jautrāks prāts paliek, kad redz, kā zīmēju agrāk:
Tas pēdējais ar kaķi ir no animefesta konkursa. Nu šausmas.
Atsvaidzinājumam kas normālāks. Nākošreiz būs moar. Šis tas vecs, šis tas bezjēdzīgs utt.
Atvainojos par lielajiem bilžu izmēriem- nākošreiz iemetīšu mazākas
Great... now imma hungry...
yukito-San
Sep 5 2010, 20:46
Fizikas dievietei izskatās ka uz glavas ir salocijusies garnele vai kaut kas tamlīdzīgs.
Tam ar to lielo zobenu varētu būt grūti noturēt asmeni dažus mm nost no muguras, lai gan man patīk sarežģītas pozas. (zīmējumos)
Ingas saulessargs ir vienkārši perfekts.
Kaķim pakaļgals nedaudz atgādina žurku vai nūtriju.
Vīnogas ir ļoti reālistiskas.
Man ļoti patīk tas zīmējums ar 3 cilvēkiem (kur tai meitenei kaķis rokās) - nezinu nemaz kāpēc, vienkārši ļoti paķēra, kad ieraudzīju. Un tās vīnogas izskatās mežonīgi labi - gribas aiziet uz veikalu pēc vīnogām ^^
FuschichO
Sep 7 2010, 21:59
Holly F it's cun-fu Jesus!
err... cik man zināms tas, kurš staigāja apkārt ar lapu piesegdams savas neķītrās vietiņas, saucās ādams nevis iesus.
Nah. Tas nevar but Adams. Look at the beard and the 'stash!
tu gribi teikt, ka ādams bija gludi skūts un glīti apcirpts? pie tam, uz fona koka, kurš atgādina divas savijušās sliekas, pat ir rakstīti vārdi.
FuschichO
Sep 7 2010, 22:30
Sigfa, tu trollē? Vai tu tāpat kā yukito nemāki iebraukt lietu būtībā? Es nemaz nesākšu rakstīt attaisnojumu tam debīlajam zīmējumam
sorry, nepamanīju pārējos komentus, debīlais laptops
Man vislabāk patīk tie divi putni. :3 Gravīra?
P.S.Tik tas Ādams skujoties varēja arī no bardas atbrīvoties. XD
FuschichO
Sep 8 2010, 09:20
QUOTE(Tigra2 @ Sep 8 2010, 01:13)
Man vislabāk patīk tie divi putni. :3 Gravīra?
Linogriezums. Forša, vienkārša tehnika
yukito-San
Sep 8 2010, 12:38
QUOTE(FuschichO @ Sep 7 2010, 21:59)
Yukito-san, nav sevišķi inteliģenti ar tādu nopietnību apspriest piecus gadus vecus vai vienkārši neizdevušos darbus (ko es iepriekšējā postā atzīmēju), jo tas vienkārši nav aktuāli.
Mani par inteliģentu tāpat nevar nosaukt
Gribēju vienkārši uzrakstīt daudz maz saturīgu komentāru. Tā kā es dzīvoju vietā kur laiks ir atpalicis vismaz par pieciem vai stipri vairāk gadiem, man tas bija aktuāli .
tās vīnogas!
QUOTE(Sigfa @ Sep 7 2010, 22:23)
tu gribi teikt, ka ādams bija gludi skūts un glīti apcirpts? pie tam, uz fona koka, kurš atgādina divas savijušās sliekas, pat ir rakstīti vārdi.
viņam vēl nebija paspējusi izaugt bārda pēc radīšanas
es ļoti šaubos, ka dievs radītu cilvēkus orģināli bez apmatojuma... ja vien šis pats nav albīns or smt.
FuschichO
Sep 18 2010, 17:47
yukito-San
Sep 18 2010, 19:19
Aizputes baznīca izskatās patiešām glīti, labi iederētos uz apsveikumu kartiņas
FuschichO
Sep 24 2010, 11:10
FuschichO
Oct 15 2010, 00:37
Cowkiller
Oct 15 2010, 10:34
kaarteejo reizi aciis iekriit tie diivainie dzivniecinji.. nom nom nom
lilion
Oct 15 2010, 14:03
Man gan mazie pusīši o-o
FuschichO
Nov 1 2010, 03:24
Contributing to insecure fagots.
Beidzot kāds raudošs radījums ar sarkanu degunu :> lus ādas krāsojums ir vienkārši smuks
Kas ir domāts ar sarkanajām svītrām?
FuschichO
Nov 1 2010, 22:57
Es vispār gribēju kaut ko ļoti ekspresīgu un ķēpīgu. Sarkanajam nav īpašas nozīmes- es vienkārši vēlējos izcelt tumšo sirdi vai tās vispārējo neesamību krūtīs. Tas caurums gan par zemu noslīdēja, bet ko var gribēt no pusotras stundas ķēpājuma. Tiesa, man jau bija paguvuši rokā iemesties krampji
Šis darbs oficiāli ir skaistākais, ko man ir nācies redzēt šajā forumā! Asaras aizgrābj manu sirsniņu līdz pašiem tās dziļumiem, un krāsas ir to die for!
SKAISTI! <3
FuschichO
Nov 1 2010, 23:20
wow nu tas gan ir... paskaties citas Senseju galerijas XD Es atceros, ka bija tādi skaisti zīmējumi ar baltu govi un melnu zirgu..
Bet man patīk tieši šitas, jo sajūtu līmenī man vislabāk patīk tieši šis. Tā lūk.
Seja skaisti krāsota, fab fab~
Žēl, ka pārējo noslinkoji & nepabeidzi. T.i. nepataupīji vēlākam, lai pavisam nobeigtu, bet kā jau kuram, gan jau negribi pie viena visu laiku turēties un tā.
FuschichO
Nov 2 2010, 13:26
Jā, man, godīgi, ir tāda problēma, ka, lai kaut ko uzzīmētu (sevišķi ko tādu, ko pa vienu reizi nevar uzzīmēt), man vajag gribēt kaut ko pateikt. Man jau ļoti ilgu laiku ir sajūta, ka nav ko teikt- nav arī iedvesmas neko sarežģītu zīmēt
yukito-San
Nov 2 2010, 14:46
Lielisks darbs! Pirmajā brīdī ieskatosies šīs dāmas sejā mani pārņem doma, ka iespējams A-hepatīta izraisītā sliktā pašsajūta viņu ir novedusi līdz asarām
FuschichO
Nov 14 2010, 18:15
Man drausmīgi gribās padirsties, un jūs būsiet mana sliktā garastāvokļa (kurš patiesībā ir labs) upuri.
Jums nebesī tie dupsī sāpinātie cilvēki, kas pēc tādiem komentiem kā "drzzaak bezzodaini" jeb "drīzāk bezzodaini" aiztaisa savu topiku ciet? Un es domāju, ka esmu labs cilvēks, kurš nemelo un prot izmantot MSpaint, editēju viņa darbu, lai parādītu, ko ar to domāju, un atduros pret slēgtām durvīm.
Bet tāpat ielikšu. ahhaha
Ko es izdarīju? Uztaisīju cilvēkam zodu, lai viņš var ēst pēc sirds patikas. Man pat neko pārzīmēt nevajadzēja.
Enīvei. Man pašai nepatīk, ka ielieku kaut ko, kas man liekās kruts, un pēc tam kaut ko tādu mediocre vai sūdīgu. Jums arī nepatīk, vai ne? Nu bet.. kaut ko tak vajag..
Fusch, tu visu sabojāji!1 Es tur vēl gribēju kko ierakstīt, bt EH, par vēlu nācu un topiks jau ciet!! How could you.
Par zīmējumu, ir jau forši, jā. Žēl ka kaut kā uzreiz nevar saprast, kas tur īsti notiek, bet sapratu, ka viņa ir tipa zem ūdens un kāds tur tikko iemeta vēlvienu ābolu, ne?
Kāju priekšas tādas lāčainas sanākušas, nū, apakštilbi.
Nē nu bet smuki, smuki.
FuschichO
Nov 14 2010, 19:08
Jā, kājas šausmīgas. Man ļoti nepatika viņas gleznot un es arī ilgi mocījos, līdz atmetu ar roku XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.