Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CO (creativ otakus, jeb tvana gaaze)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Tigra2

CO Likvidēts
teksts bija paaraak garš tāpēc paskaidrosim ātrāk un vienkāršāk

Jauns klubs, tiem, kas zīmē, gifo, ''staasto'', tanco vai savaadaak ir radoš... wink.gif
Paver jaunas iespējas grupu darbībai.

Ja tu esi iekšā tu:
1. Vari būt kruts, jo tu esi krutā klubā
2. Vari piedalīties visādās kluba aktivitātēs
3. 4x gadā vari piedalīties sanāksmēs
4. Vari haltūrēt kopējā labā un tevi par tocienīs
5. Vari atklāt jaunus talantus
6. Vari īstenot projektus (mangas, varbuut pat anime)
7. Vari iegūt daudz jaunu draugu
Ja tu neesi iekšā tu:
2. 4x gadā sanāksmes paies secen(bet tās buus krutas)
3. Tu vari palikt nepamanīts...
4. Vari izgāzt visus savus projektus, jo nebūs, kas piedalās (man jau vairāki izgāzās, soo, es zinu,ko saku)
5. Šī Iespēja iegūt jaunas paziņas ies secen.

mani šodien, ļoti apbēdināja visi tie, kas neatnāca.. ;_; gadā ir tikai četras obligātās sanāksmes un tomēr... ;_;
nju, ko, metu aaraa. Ja gribees iekljuut atpakalj, atnaaks uz naakamo sanaaksmi.
Un CO heloviina party(atklāto - aka important) atkal neatnaaca daži cilvji, saraksts mainaas...

Kluba barriga - 00.Tigra2
Kluba uuber biedri -
01. Kikyou
02. Sushi
03. Tomoko
04. Karamele
05. Erik4xp
06. Misa
07. Isabel Carmin fon Edelhain
08. Asuka
09. Pakkuns
10. Arfija
11. Arts

Tagad listā iekļaušu vien tos, kas nāks uz sanāksmēm, tie, kas nezin vai grib būt co, lai mierīgi atnāk iechekot tautu, kas un kā...
tie, kurus izņēmu, mierīgi tiks atpakaļ, kad atnāks uz sanāksmi. tas ta viss.

Tagad biedriem ir nummuri. ^.^
Kirara
Oki Tigra, es gribu "ljoti" pieteikties! laugh.gif
Es esmu ziimeetaaja.. tongue.gif
Keydan
Tigra, tu izdomaji vel vienu veidi ka pieverst sev uzmanibu? smile.gif

Ko jus vispar gribat zimet? huh.gif
Tigra2
nju, tas ir klubs ne tikai ziimeetaajiem , ja kas]
bet ja ziimeet tad domaajam vai nu paint komiksusm vai nu mangu, vai nu anime(vismazaakaa iespeeja, bet tomeer)
a tu negribi iestaaties?
Keydan
Tu jau zini... es maku zimet tikai puišus ar lieliem ieročiem vai vienkašu Mech'u. Diezvai es jums noderešu...
Tomoko
Es arī girbu iestāties, es arī gribu iestāties!! Es pat savu "Beznosaukuma" mangu zīmēju ^^
Tigra2
Keydan nodereesi...
tomoko - youre in
kirara - jau sen in
smile.gif
Kazuki
vispaar nav slikta ideja uzveidot shitaadu klubinju. halturshchikiem buus iespeejas izpausties un veel pie tam sajusties kruti. biggrin.gif labaiz tigra
Keydan
Labi ja atradisi ver 2 ne 3 personas tad mani ari var ielikt pie halturšikiem! laugh.gif
Karamele
wahuu iesveižat mani ar tanī ''memberlistā''
labrāt uzķellētu kādu komiksu, vispār jau zīmēju savas mangas, taču kā vienu iesāku tā aibraucu netādā tēmā XD
Erik4xp
OK. Šitais klubiņš man patīk. Pieņemsiet mani??? Varbūt kad nestrādāšu kautko klubiņa labā izdarīšu... tongue.gif
Taison
Hmm... es arii vareetu izmeegjinaat savu veiksmi!! biggrin.gif neviens jau no shitaaa nenomirs... vai arii?
Kikyou
Ja mums savajadzēsies kādu uzupurēt ledusskapja dieviem, tad moš... :)
Tigra2
karamele - youre in
eri4, un taison - lieku juus iekšā, bet atcerieties, ka ar rudeni buus aktīvi jāpiedalās (vai vismaz jaaizdara to bišķīti,ko prasa

ja, kas Kikyou un man ir nosleepums sakarā ar nākamo komiksu. varu tik teikt, ka tas buus labs.(arii LV klasika)
Erik4xp
Ar rudeni!!!
Ha ha ha es jau pārbijos ka tulīt vasarā visu sāksiet citādi man vienkārši laika nav vasarā. Rudenī es būšu availible 100% laugh.gif
Taison
viens jautaajums organizatoriem/organizatorei/organizatoram... Kas mums iisti rudenii buus jaadara?? dry.gif jaaziime komiksi??
Tigra2
tas ir viens no variantiem, a tev kas komiksi nepatiik?

unj, dazji varbuut savaaksies nopietnaakam projektam, taa arii buus alternatiiva taa kaa...

(varbuut arii koncertu taisiisim XD )

ai labi, izveeles iespeeju netruuks. taa kaa viss buus oki-doki . wink.gif

Taison
Nee itkaa pret komiksiem man nava iebildumu... Lai gan ziimeet neesmu meegjinaajis....
Tigra2
aa nu jaa un es domaaju, ka KK&KAK ir paaraak garsh nosaukums tapeec varbuut vnk KAKA sleep.gif

(da nee.. tas bija joks)
es domaaju, ka CO buutu labaaks.
Tāpeec es, kaa pati galvenaa clubu paarsaucu par CO (creative otakus) vai (creative olas) kaa patiik labaak..pie tam CO ir arii citas noziimes piemeeram tvana gaaze... mmmm... nju efekts taadas pats kaa dazjiem reti trakiem otaku vineaa lielaa puulii.
Tāpēc,jaunais nosaukums ir CO.
Arfija
nju..oki..oki...Liakam jau eraksti sarakstaa...busuhu taa haltuuraa anime ziimeetaajaa..hehee....
Ayumi
Hmm *apskata klubu* .... Parasti mēdzu strādāt viena pati (arīdzen pie manas mangas) Bet šķiet ka tomēr vēlētos piedalīties jūsu aktivitātēs... (pa visu šo vasaru man pagūs depresīvais sākties, ja nesākšu kko aktīvi darīt xD)
+ me grib atkal Rei satikt (xD zomg)

Ja tieku iekšā, tad mans pirmais jautājums - kad pirmā sanāksme?
Tigra2
Tu ir iekshaa!!!
a pirmaa sanaaksme... kautkad rudenii... happy.gif keee...
taa kaa ir lielas iespeejas savaakties depresiju... he he... he....

bet naakoshvasar, ja buus pietiekami daudz biedru vareesim lugu iestudeet vai kaut ko tamliidziigu, konkursu... ucc. tikai man taada sajuuta, ka es te visus izbesiishu liidz tam taadaa meerogaa, ka visi aiztiisies uz citu valsti... ka tikai taalaak no tigras T_T
mms61
Umm...vareetu pierakstiit arii mani?
Tigra2
youre in, tavs skils iet paari stickmenu liimenim

btw. driiz paraadiisies kluba likumi(lai sarežģītu dzīvi un lai kaadam nepaliek garlaicīgi)

image
Kikyou
Lūuuudzu saki, ka pie noteikumiem nebūs "Nedrīkst sēdēt stūrī un ēst barankas CO sanāksmēs". T_T
Par sanāksmēm starp citu... Cerams, darbadienās jūs neplānojat viņas taisīt? :>
Tigra2
nee, briivdienaas, briivdienaas, t.i. sestdienaa
veel jaadomaa kuraa dienaa rudenii (kautkad septembrii laikam)
btw, barankas ir atļautas, nedrīkstēs garlaikoties.

Keydan
Ne! Barankas nevajag! Labak čipši! Un ari aizliekts est zupas, kapostus un griletas desas! Alu dzert var tikai 20 metus no durvim(jebkuram). Limonadi 5 metru attaluma, bet sulu tikai zem galda un tikai ja ir pilns menes! Likumparkapejs tiks sodits ar bananiem un citroniem! ph34r.gif
Tigra2
ak jaa un sodiitaajs buus keydan,vinjsh sponsorees citronus un banaanus... biggrin.gif
ja vien vinjsh nenolems, ka shaads sods nav vajadziigs.. happy.gif
un soda meers pashalik ir tikai taads, ka ja tu sadusmo tigru, tad vinja ies pie tevis uz maajaam un izriis tavu ledusskapi biggrin.gif
Erik4xp
Un par projektiņiem vienmēr vajadzētu nobalsot vai visiem patīk... huh.gif
Vai vismaz vairākumam...
Jo mēs tāpat tikai prieka pēc... laugh.gif
Keydan
Tad es varu tevi dusmot! Man ledusskapi ur veeeecas desiņas un vecs siers. Man no viena skatina veders sak kliegt agonija. Es nezinu vai tu varesi pec tam normali dzivot...
Tigra2
nju, bet ja neviens neko negribees dariit tad naaksies dariit kaa diktatoram, tāpēc,lai netop-tigrulmanis, visiem skaidrs, ka no 5 priekšlikumiem, vienu ir jāpieņem.
un anyway, gadā jāīsteno būs viskautkas. Vienveidiiba netiek pieļauta.

Tāpēc, ja es izdomāšu ,ka buus karaoke pasākums, tad tu dziedaasi vai nu X dziesmu, vai Ydziesmu , vai Zdziesmu, Vai O dziesmu vie kautko tamliidziigu.
Kopums netiek ietekmeets, ietekmeetas tiek detaļas, ja ļaus te visiem buutiski ietekmeet tad nekas nenotiks. Tas ir kaidrs kā diena.

(aa, un ko juus domaajat par karaoke pasākumu? )

Erik4xp
Ak diktatore... dry.gif
Par Dziesmām... Nevaru sagaidīt, jo jūs iemācīsities lidot lai tiktu tālāk no manis... laugh.gif
Tigra2
Tu esi par?
labi vispaar, ja tu nopietni, tad ja piekritiis veel 3 cilveeki, tas notiks.
(kautkas var notikt tikai tad, ja 5 cilveeki ir par, tāpēc par diktatori, mani deeveet veel nevar wink.gif )

Oki, tad kaadu dziesmu dziedaasi?
Erik4xp
Visas, kas būs... dry.gif laugh.gif
Jūs taču sapratāt ka man ir terible muzikālā dzirde + balss...
Tas pat par jebkuru animēto masu iznīcināšanas ieroci ir bītamāks...
Tigra2
QUOTE(Erik4xp @ Jul 22 2006, 20:58)
Visas, kas būs...  dry.gif  laugh.gif
Jūs taču sapratāt ka man ir terible muzikālā dzirde + balss...
Tas pat par jebkuru animēto masu iznīcināšanas ieroci ir bītamāks...
*

I dont care, pats pieteicies!!!! biggrin.gif
Tagad tev buus iespeeja mani izniicinaat biggrin.gif

Nju, kursh veel grib?
Keydan
Ne. No. Niht. Нет. Ie!
Nekadas KARAOKE!!! NEKAD!!! Ja bus karaoke tad .... es labak klusešu kas tad bus!
Tigra2
aaa, eszinu tu neieradiisies, bet pieliksi pilnu ledusskapi ar galertiem, kurus es ciest nevaru un tad man vinji buus jaaeed un .... jaavemj.
Tu esi ļauns keydan, ļauns. (neņemsim vērā apstākli, ka es saku to tikai uz fantāzijas pamata)

Un kāapēc tad nē?
Keydan
Paldis par komplimetu!
Nju... Es esmu ļoti kautrigs un es nemaku dziedat... vispar nemaku...
Tigra2
tas itin nemaz nav ataisnojums. dry.gif
arii es esmu kautriiga, vismaz šajā gadiijumaa, bet ja veelkaads dzied varu bliezt pa pilno, un balss nezinu vai taa labaakaa.
Tas ir dumi nedariit kauko tikai taapeec, ka esi kautriigs.
A ja nu peekšņi atklājās, ka tev ir uuberlaba balss. Pie tam, neviens neliedz parodeet, repot u.c.c.
Taison
Nuu... es arii itkaa esmu pret shaada veida mulkjoshanos... dry.gif [liidziigs gadiijums kaa keydan...] [+ varbut veel tas meerojamais gabals liidz tai izredzeetajai vietai...]
Keydan
Es dziedu tikai vanna! Vai ari bez vardiem...
Dažreiz dziedaju ar draugu bet stjoba deļ.
Dead Star
Hmm..tad,kad es ieraudzīju ideju par karaokes pasākumu,tad vairs nevarēju atturēties no pieteikšanās laugh.gif Jo sakarīgāks pasākums,jo vairāk mani tas saista XD so , mani lūgums ar ieskaitīt iekš dižā kluba
Skalinja
Nu, ko. Es ar meģināšu pieteikties. unsure.gif
Es varu sniegt šī daudzsološās projekta attīstībā arī savu artavu, tas ir, vismaz varu censties.
Un iepazīt otaku tautu pats par sevi varētu būt diezgan interesanti. rolleyes.gif
Tigra2
u're in!!!

btw
ja kas pirmaa sanaaksme notiek septembra 2 sestdienā, ir idejas par vietu?
un karaoke, kautkad veeelaak, kad dabuus kaads aparatuuru. happy.gif
Arfija
september????2nd saturday?????wwaaacksss......bez maniim neviens no amneejiem nezin ka esmu pieteikusheis shaadam te kuubinjam....hehe....Es ar karaoki ok!Bet es saku ka nedziedaashu!!
Pakkun
ok, ieskaitiet mani arii happy.gif meegjinaats nav zaudeets (reizeem biggrin.gif )
Keydan
02.09 manam draugam bus dzimšanas diena. Ja ta turpinasies es varešu but par "home-siting-member".
mms61
F...Sh...dam... Karaoke? Meroko hates singing!!
Tigra2
njemot veeraa apstaakli, ka nekas gandriiz nav izlemts varam riikot arii 3, vai 4 sestdienaa, so tikai pameegjini neierasties...
mees runaasim par ljoti svariigaam lietaam, un grauziisim barankas, kas jaanjem buus katram saveejaas.
Taison
Bet kur tad vareetu notikt shaads pasaakums??? Tas man taa baigi dveeselee grauzj... [iespeejams ka taalu no maajaam] huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.