es gribu buut CO , jo tigra ir mans braalis un es turpinu dzimtas tradiicijas
nu ko? driikst? aaa un weel ... es eedu cepumu...tas noziimee ka es buushu laps CO biedrs
Taison
Nov 12 2006, 02:37
Tigra ir dzeks nevis meitene?
Kikyou
Nov 12 2006, 02:54
Tigra ir gan viņš gan viņa, bet tajā pašā laikā ne viens, ne otrs. Tigra nav ne zīdainis, ne bērns, ne pusaudzis, ne pieaugušais, ne vecs cilvēks, ne līķis, ne nedzimušais. Tigra ir vienšūnis ar dzīvnieku un augu šūnām. Tigra ir hermafrodīts, kas nevar viens pats vairoties. Tigra ir biseksuālis, bet Tigrai nepatīk ne zēni, ne meitenes. Visbeidzot, Tigras nav... bet tomēr Tigra ir!
Kas ir Tigra?
Turbo Istabene, kas Grauž vecu Riepu Atliekas. Jeb saīsinājumā - 100% Haļava.
</spam>
Ahem. Nē, Tigra nav džeks. XD
Tigra2
Nov 12 2006, 03:11
yup, yup mazais maashuk, esi iekšā.
un kikyou tu esi visprecīzāk mani raksturojusi no visiem, kas mani ir mēģinājuši raksturot, jeb vienīgais, kas ir mēģinājis mani raksturot XD
un vai tad es neesmu džeks? Es savā ģimenē esmu vecākais dēls, un man ir divi jaunākie brāļi, kā arī es izšķīros no kabača un plānoju aprecēt storma frizūru.
Keydan
Nov 12 2006, 12:00
No visa ko es te redzeju varu teikt ka tu ,Tigra, vai nu ir kada sena pagaņu dieviete vai nu hermofradite ar lielam problemam ģimene!!!
Izskatās ka es esmu viens no retajiem,kuram ir paveicies redzēt Tigru tās savvaļas dzīvē.
Un tomēr,viņa mani neievēroja.
mani jau obligaati nebija jaaiesaista, tigrinj...
Cowkiller
Nov 13 2006, 01:13
mjaa dojo tigra uzdeva uzziimeet tigru ar meloni un divaam asteem!
kaa lai es uzziimeeju ka neesmu redzeejis tigru?
P.S. tigra neveelies satikties idzert pa alinjam un kas zin ko taalaak...
Tigra2
Dec 10 2006, 16:50
woo-hoo mani 13 novembrii pat uz randinju aicinaaja
thats killin me!
taatad, gan cowkiller, gan keydan ir miilji gaidiiti CO otrajā oficiālajā sanāksmē.
ko vēl es gribētu redzēt...
Taison
tā kā tikai pameegjiniet nebuut >:) uhuu
Cowkiller
Dec 10 2006, 16:58
kad notiek sanaaksme un kur?
Tigra2
Dec 10 2006, 17:04
pie pasaakumiem ir aprakstiits.
CO tuss akvalandee...
un ko noziimee ''<_<'' smailijs tavā postā?
un atceries panjem labi kaartiigas melnas brilles, jo ieraudziisi dažu labu peldkostiimaa, un tad draud koma...
... tas bija domaats par mani...
Cowkiller
Dec 10 2006, 17:09
kur ir taada mape: pasaakumi?
un shis smaidinjs
noziimee to ka nezinaaju kur un kad!
brilles nenjemshu!
Tigra2
Dec 10 2006, 17:14
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3817tagad visu infu par Co pasākumiem likšu arī šai topicā.
Un atcerieties lai kāds arī būtu linku saturs, pasākumi ir jāapmeklē.
Cowkiller
Dec 10 2006, 17:17
neniistiet man par manu stuulbumu!
Ar nozeelu jaapazinjo, ka es dazaadu apstaaklju vadiits officiaali izstajos no CO. Man buus skumji bez jaukajiem un uuberkrutajiem, miiljajiem CO biedriem, bet taa nu sanaacis. ;(
Tigra2
Dec 13 2006, 00:50
Heh, man žēl tevi apbēdināt, storm, bet diemžēl, tu nevari izstāties, jo esi apmeklējis Co pasākumus...
Tevi var no CO izmest vien pēc vasaras, ja neko ar CO saistītu nebūsi darījis. Tā kā, pagaidām, vēljoprojām esi CO biedrs.
Ja 70% no pašlaik esošajiem aktīvajiem CO biedriem nobalso par tevi izmešanu, tu tiksi izslēgts, taču, pagaidām, ne.
^^
Varbūt tas kalpos par piemēru tam, ka ir viegli iestāties, viegli izlidot, taču grūti aizbēgt.
Man zeel tewi apbeedinaat, Tigra, bet CO pasakumos vairaak nenemsu liidzdaliibu. Ja tew officiaalai izmeshanai vajag balsojumu vai gaidiit liidz vasarai - luudzu
XD, bet taas jau tikai formalitaates. Reaali es izstaajos no tiesi saa briiza.
Karamele
Dec 13 2006, 16:43
žēl gan, bet es jau saodu, ka tu vēlies izstāties no CO. iemeslus lai kā gribētu neprasīšu.
Tigra, kurā dienā tad īsti bija tā akvalande? tad sestdien vai svētdien?
Tigra2
Dec 13 2006, 18:04
Sestdien :3
uj, tas tak spams, ja atbildeeshu ar vienu vārdu...
piemetiishu nelielu info...
no akvalandes prom dosimies 19:00 un tad iesim uz kādu ne pārāk dārgu restorāninju un ieēdīsim saldējumu, lai nosvinētu uzstāšanos animefestā un papriecaatos vai pabeedaatos par to cik akvalandee bija labi/draņķīgi..XD
(apsveram visas iespējas)
Tigra2
Dec 17 2006, 15:06
kas aiztinaas?
un kapeec?
P.S Noskatiijos "video"... kas noticis ar tigru??
lilion
Dec 17 2006, 17:37
mmm, es nebiju, kaut gan teicu, ka būšu, un tāpēc esmu nereāli nikna pati uz sevi, taču riebīgais radījums-gadījums nostājās manā ceļā un izstiepa vias kaulainās ķepiņas, lai es netiktu, un viņam sanāca mani paklupināt. Piedodiet, taču netiku nekādīgi.
Varbūt kāds varētu būt tik mīļš un man pastāstīt, par ko svarīgu tika runāts?
ziņu raksta KAIVA, kuras kompis ir negudrs un ir saglabājis šo ielogošanās veidu kā vienīgo, tāpec, ir slikti.
Cowkiller
Dec 17 2006, 18:11
es uzziimeeju 3 grafiti logotipus
otrdien cerams vareeshu ielikt...
Tigra2
Dec 17 2006, 18:47
Un ar mani nekas nav noticis, es tikai biedēju MyLove un Kikyou...aka es piedzēros no ūdens, visi tak zina, ka destilētam ūdenim ir grādi un sieram arī ir grādi... ou my... un pat melonei ir grādi...
Ak jā, sanāksmē tika nolemts, ka:
1.MyLove ir oficiāli CO sekretārs
2.Uzņemsimies nelielu mangas tulkošanu. Japanese - Latvian. (Tas skan labāk kā English - Latvian, ne?)
3.Turpmākie pasākumi tiks izplānoti pilnīgāk un detalizētāk.(Ar to es domāju sanāksmes, taču tas neizslēdz spontānus, dienu iepriekš paredzētus pasākumus)
Un dažas nianses kuru pieminēšana nav nozīmīga.
Btw. Es labprāt uzklausīšu jūsu ieteikumus par nākamo sanāksmju notikšanas vietām.
(te atradaas nevaiksmiigs joks)
Cowkiller
Dec 17 2006, 19:05
vnk biedeejoshi!
(patiik spams!)
Hahaha.....astoņkājis!
Man likās ka es biju Bebrs.
Karamele
Dec 18 2006, 19:22
wtf Jenots? XD un kibergote? XD Tigra tu saac mani nepatiikami paarsteigt...
Tigra, atvaino, bet man nāksies pārmīt dažus vārdus ar tevi.
Pati te baigais cēlais tīģeris (nepievērst uzmanību nikam), a pārējie te kkādi sermuļi, caunas, astoņkāji, āpši..
Labi, katrs jau visu redz savādāk.
Buši muši.. (-..-)
Tigra2
Dec 18 2006, 21:25
ou jee, to veseli 4 cilveeki uztveera nopietni.... XD
Da viss tas tak ir joks... ai labi dzeeshu aaraa, es tiešām nemaaku jokot ._.
Kikyou
Dec 18 2006, 22:11
Es atvainojos, Sushi, vai es pareizi sapratu, vai tu nupat noniecināji vienu no viskrutākajiem grauzējiem ever seen in China, Sermuli?! DDDD:
Kā var kaut kas šitāds nepatikt?! Gaaah!
Okei, offtopiks, bet sermuļi rullz šā vai tā. XD Gan jau ar laiku cilvēki iemācīsies atšķirt Tigra-nopietna no Tigra-nenopietna.
man patika tie tituli pat tad ja es nevareeju buut minka;_; manupraat jox bija laps.
par to astoņkāji Mana ideja:D
Nē, Kikyou, tu nesaprati pareizi, diemžēl. XD
Es nenonecināju (vai kā tu tur teici). Es vienkārši sēžu te un ņirdzu
Bet, nu jā.
Btw es ar' labprāt būtu minka, MyLove
Cowkiller
Dec 22 2006, 19:23
grafiti ir cool un minkas ar :3 ^^
Tigra2
Dec 24 2006, 21:59
Man visvairaak simpatizee CO grafiiti 1 variants ^^Njek, tik mans paraksts nebuus atpaziistams...jo neietver sevii sho briiniskjo vaardu tigra...
Njuu, taaks riit 14:00 visus gaidu CO forumaa, tiks lemts shis tas par 28.datumu...
links:
http://z6.invisionfree.com/CreativeOnes/in...amp;showforum=2njek njek
ReD_FoXy
Dec 26 2006, 18:31
Es saku ka otrais izskatiitos teh best.
nupat atgriezāmies no ventspils kur notika kikyou CO tuss...
ja saka godīgi man negribējās braukt atpakaļ , jo tuss bija wnk perfekts! Šis tuss bija daudz vairāk CO garā nekā pārējie, mēs zīmējām ( man parasti nepatīk zīmēt bet šoreiz bija cool) , slidojām, bijām bērnu pilsētiņā ,dzērām enerģijas dzērienu uz ērika rēķina, ēdām garšīgas desiņas,kēksi,cepumus u.t.t. izstaigājām Ventspili un izdomājām daudzas svarīgas lietas par CO vispārīgi.
vispār bija coool juutu liidz tiem ,kas netika
Vienīgais, cilvēku varēja būt vairāk.
Tigra2
Dec 29 2006, 23:53
Yup tuss bija cool...
Pie sienas pieliku to echi, echi paradise ar elfu. ^.^ ...(muhahahahaaaa... nebijushie to neredzeeja un neredzees... >:D )
Man visvairāk patika gulēšana, no sākuma kutināju ēriku un mēs aizņēmām 70 % no visas gultas divatā, tad pārcēlos uz malinju un visi ieņēma katrs pa 1/4 gultas, Tas nenozīmē, ka nebija vietas, kur gulēt, mums vnk bija jautri. Naktī Kikyou aizgāja, jo nolēma, ka grib pagulēt XD... Tad es kādas 3 reizes pamodos un nevarēju atrast Kikyou un kinda visu laiku biju ppārsteigta. Vēl MyLove visu laiku rolingojās, es arī vienreiz izmēģināju un visiem pāri pārvēlos, tas bija cool... man.. XD ...
Kikyou ir the best duša( Ja man tāda būtu, sēdētu tajā 24/7) un the best kaķis in the history, MyLove izlēma, ka tas ir viņas sapņu vīrietis, tomēr... tā, kaķis, ir meitene, Pūka... bet sapņi ir sapņi... XD
Kikyou stāstia, ka Pūka modina un sauc uz virtuvi, lai kāds skatās, kā viņa ēd, un es to izbaudīju uz savas ādas, prikolīgs kaķis, ko lai saka, prikolīgs.
Ēriks pēc enerģijas dzēriena palika uuber žiperīgs, he turned into a Inuyasha! Uzleca uz visām maliņām, sienām, pat uz Sētas! XD
Kikyou Ēriku slidotavā traumēja...bet par to, lai šamais pastāsta pats XD
Tiešām...nabaga tie, kas netika... aaawww... . perfecto tuss :3 . I't was soo Co like...
Cowkiller
Dec 30 2006, 12:26
mjaaa zheel gan...
The Light of Hope
Dec 30 2006, 14:53
Man ir taads stulbs jautaajums, par kuru es ilgi lauzu savu galvu??? Kaa saprast "CO"??? nu ko tas nozime??
Tomoko
Dec 30 2006, 15:16
Tāpeec es, kaa pati galvenaa clubu paarsaucu par CO (creative otakus) vai (creative olas) kaa patiik labaak..pie tam CO ir arii citas noziimes piemeeram tvana gaaze... mmmm... nju efekts taadas pats kaa dazjiem reti trakiem otaku vineaa lielaa puulii.
Tāpēc,jaunais nosaukums ir CO.
Here you go~
Beidzot saņēmos no skenera nokrāmēt nost visus tos mēslus un ieskenēt šito figņu.
Kā redzat, uz visiem trīs zīmējumiem ir trīs paraksti (manējo, protams, visvieglāk atpazīt/ieraudzīt). Ēriks, Tigra un es katrs zīmējām pa vienai detaļai un mainījamies ar lapām uz riņķi. :3 Kāds moš var atpazīt kas ko zīmēja? Pirmais, pēc manām domām, ir iznācis vislabāk.
Visādi citādi par tusu... Hm. Vairāk tējas pasēdēšana nekā tuss (mūsdienu izpratnē anyway). Bet bija cool, vienīgais žēl, ka nebija sniegs. :/
tajaa pirmaa ziimeejumaa baigi iekrita aciis- ausis par zemu. citaadi- redzu progresu.
Karamele
Jan 5 2007, 12:57
nu nez. man vislabāk patīk vidējais. tāds savādāks nekā abi pārējie.
Cik zināms Ventspilī jums gāja jauki [cik man stāstīja Tigročka]
prieks, ka tā. nākamreiz varbūt es arī jums pievienošos ^^
Erik4xp
Jan 6 2007, 05:43
Khem.. khemm tigrinj kas man par rozaa zakiiti pielikts pirmajaa lapaa (un par ko)?
Tigra2
Jan 18 2007, 23:18
Par to, ka esi geys...
XD
Vispār, ja kāds ne tikai narcistiski meklētu savu vārdu, bet arī iedziļinātos kontekstā, tad, iespējams, iespējams...saprastu
:3 <- viss ok.
Ak jā, pavisam maziņa piebildīte, kas adresēta visiem CO.
16,17 februārī, pie tigras, tiek svinēta MyLove vārda diena un Kikyou un Ērika dzimšanas dienas. Ja kāds vēlas atvilkties tad, paņemiet 3 dāvanas , katram pa vienai. Un arī... kādu mazu našķi, piemēram, paciņu ar persiku zefīriem :B .
Btw. NEpIecIEšaMas TeLpAs, Kur rĪkoT Co tUsU, MaNi VEcākI MaNI nOvĀKs, ja visLaiK rīKošu pie sevis
Normaals uzbrauciens tigra visp
Bet mani blabla var zinemt no biedru piu piu drosi, kaut vai man viss ok xD
Kikyou
Feb 14 2007, 22:13
Ahem. Nezinu kā to pateikt, bet, ja vien viss radikāli nemainās vienas dienas laikā, šķiet, ka piektdien nebūšu. Debili, bet ko lai dara.
EDIT: Brīnumi notiek, tagad drīzāk braucu nekā nebraucu.
es dabūju atpakaļ savu controlu!!!!!
un es jau laprāt atstieptu savu pakaļu, ja vien kāds vispār grib manu smurgulīgo ģīmi tur redzēt. Un es gribētu zināt, kā lai tiek uz to Tigras māju, un tieši kurā datumā, jo sesdien pa dienasvidu esmu bišķīt nenovēršami aizņemta, tāpēc, ja kāds mani vēlas redzēt(jeb, ja kāds vienkārši grib dabūt vairāk dāvanu
), tad lūdzu paskaidrojiet man šo te.
Ā, un par tusa vietu,mmm, man gan ir jāpiezvana, un jāparunā, bet ja tautieši nav dikti lepni un ja man sanāks sarunāt, tad var pie manis uz māju aizlaist, tiesa, tas nav Rīgā, bet pie Rīgas, Kalngalē. 30 minūtes jābrauc ar autobusu, bet tas jau ir tikai piedāvājums, ja nepatīk, var neakceptēt. Bet ja interesē, var ar mani sīkāk apspriest.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.