Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CO (creativ otakus, jeb tvana gaaze)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Tigra2
khm, tas kursh veel nav informaats, viss tak pagriidee notiek kaa nekaa...
19:00 piektdien pie origo.
Līdzi 4 dāvanas(and thats the reason why... noone iznjemot pagriidniekus nenaaks) Mylove, Samurim, Erik4xp un Kikyou
Tā liidzi jaanjem paika...visi kautko sastiepsim un buus.
kaiva
laugh.gif labi, es pagatavošu rosolu
mm, cikos viss beidzas?? Nedomāju, ka mani laidīs kaut kur nakts vidū, bet tā var kaut ko samuldēt.
Jāpieraksta listā, četras dāvanas un rosols, ar pavairāk burkāniem.
Keydan
Hm... Neko nevaru saprast... kad un pie kuras ieejas? Kas TIEŠAM jaņem lidz.
kaiva
Piedodiet, bet es atkal atkratos tikai pēdējajā brīdī, bet man šoreiz ir pat iemesls.
Vakarā riktīgi safanojusies aizgāju gulēt un tagad pamoodos ar smuku temperatūru un galvas sāpēm, tā kā diemžēl man nekas nesanāks, ja vien jūs visi negribat saslimt ar gripu.
Ja tiek apspriests kas tāds ko man vajadzētu zināt, lūdzu informējiet.
Tigra2
sniff sniff.. nebuus rosola... ;_; (materiaaliste tigra) XD
Nekas, nekas, visiem gadās. :3
Ak jā, ēro-jiji nebuus.
Tigra2
Tā... sen te nav būts,tāpēc atvainojos par doublepostu...
Šosestdien 14:00 gaidam visus CO un veel kaadus interesentus pie Origo.

Vispirms vērmanītī būs proves lugai un tad pa taisno(neilgu laicinju veelaak) dosimies visi svinēt MyLove dzimšanas dienu. Paņemt līdzi dāvanu un nedaudz ēdamo, visi pa bikam sanesiis ^.^ Kautkas jau būs... bet nuu, kaa jau nabaga studentinjiem... biggrin.gif
Vairums co jau shito zin, tach, ja kaads tomeer nezin, zinjoju.
Izlasot lūdzu atbildiet, kā arī savu telefona nr. iedodiet.

Tas ta viss... McaCAaa Sawlja
Karamele
es tomēr par spīti pasaules skarbumam būšu un ļoti ceru, ka atvilksies vēlkāds.
vienīgi problemātiski būs ar to, ka pēc 5-dienas koncerta es diezvai būšu dzīva un visdrīzāk pusaizmugusi.
haha nabaga studentiņi, ar to man asocioējas konservi....
bet kas visp taisas nākt? O_o pagaidām liekas, ka tikai es, tigra & diāna.
Dranzer_g
ja vajag es arii varu atvilkties rolleyes.gif , bet nezinu, cik tur cetrataa jautri buus huh.gif
nu bet es taads maaciibu nomociits studentinjs biggrin.gif biggrin.gif
konservu man nava - friii kartupeljus gan varu uztaisiit biggrin.gif
Nu, bet es veel te nepaaraak sen sitajaa forumaa pieregistreejos unsure.gif - tas nekas ?

Klokjvaarpsta
Nu, nu Danzer, nomociitais student, treninjos nemaz tik nomociits neesi tongue.gif Saaksies treninjnometne, tad redzeesi elli

Bet buutiibaa labs jautaajums, Tigra, jums tas pasaakums CO sleegtais?
Tigra2
nope, nav slēgtais, nāk visi, kas grib. tikai jārēķinās ar to, ka vietas būs maz, ēdamo jānes pašiem un pārāk trakot nevarēs, jo savādāk mani un Mylove vācāki uzvārīs un izceps utt...
Tā tomēr ir Mylove dzimene, ne Co sanāksme. :3
Kazuki
oh whell.. es ar laikam pievienoshos. a to 6dien taapat 2arpus stundas pirms trenninja nav ko iisti dariit. smile.gif karamelei buus visas iespeejas pa ilgiem laikiem mani paspiidzinaat biggrin.gif
Kentaishi
nu varbūt pieskaitīt var arī mani, bet es vēl ziņošu tongue.gif un laikam jau esmu tāda pati narcissa kā tu nodēvēji Stormu, bet es sarakstā neredzu savu vārdu tongue.gif
kika-chan
es ar gribu, es ar gribu pieteikties šitajā klubiņā... es ceru ka nav vēl par vēlu... happy.gif
Tigra2
Par pieteikshanos...
Nekad nav par vēliu, tiikai ir jādara kkas CO labā, jānāk uz sanāksmēm. Jāsapazīstas. Jārēķinās, ka būs viskas jādara.
Pašlaik gan,lai visi veiksmīgi pabeidz semestri, neko traku neuzdodu, tomēr... vasarā gan būs šādi tādi darbiņi jāveic.
Ierakstīju tevi listā... ja nekonedarīs, izņems ārā, tas ta viss.
Dranzer_g
Es ar sajaa CO klubinjaa gribeetu pieteikties, apsolos buut labs co biedrs rolleyes.gif rolleyes.gif

Es milu anime... & CO smile.gif

un uz MyLove dzimeniiti es arii atvilksos ... biggrin.gif
Kentaishi
es nezinu vai atvilkšos... cikos... es aizmirsu XD
Arts
Hmm,Tigra ir kaut ko aizmirsusi....man līdzi būs lasis un salāti!!^^
Cowkiller
man tiko bija saruna ar Sandru(mammu,muteri,muchu,radiitaaju) mad.gif dry.gif
vinjai riit ir autoskolas kursi, taapeec vajadzees siikajam taisiit est un pasaimniekot pa maaju.
kursi beidzas 17:00 un tas noziimee, ka buushu briivs ap 19iem!
noveelu jums jautri pavadiit laiku!

suutu Diānai buchas dzimenee!:D laugh.gif biggrin.gif
Misa
nekas sawlja brauc 19 ! ^^
Mimi
Es ar veletos pierakstities klubinaa. Var? happy.gif
Shatako
Jupidū!..
Es arī gribu šitajā ūberīgajā klubiņā!
Starpcitu jau kādu laiku gribu iestāties CO!
Vnk Sushi brauc uz sanāksmēm, tusiņiem utt[IZKLAUSĀS INTERESANTI]
Vismaz 10X labāk nekā sēdēt mājās un pie TV graust nagus! XD XD XD
Misa
20 reiz labāk...tici man XD
Shatako
QUOTE(Misa @ Apr 25 2007, 18:09) *

20 reiz labāk...tici man XD

Jām.Ticu ka 20!Vai pat nē.. 22X labāk! XD :3
Shatako
Hehh.. Mani moka zinkāre.. Tad es tgd esmu CO vai nē?! (*_*)
Arts
Dabū contactus un sazinies.
Laikam jau esi,jo jebkura svaiga gaļa ir laba. tongue.gif
Shumins
Co sanāksme!!!!

21.jūlijs; sestdiena.
10:00 pie origo-chan pulksteņa
Aicināti visi esošie un tie, kurus co interesē. Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara.

Dosimies uz mežparku, ceļa izdevumi no origo 30sant turp, 30 sant atpakaļ; tad vēl jāpaņem 3Ls; un kautkaads foods priekš lauvām un ziloņiem XD

yuu~ atbilstoš amv ;P
jaaa bet ne viss ir tik salds
tuvāks relitātei...

IPB Image

bezsakarīga filozofēšana un spamošana garantēta :3

Tigra2
Co sanāksme!!!!

21.jūlijs; sestdiena.
10:00 pie origo-chan pulksteņa
Aicināti visi esošie un tie, kurus co interesē. Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara.

Dosimies uz mežparku, ceļa izdevumi no origo 30sant turp, 30 sant atpakaļ; tad vēl jāpaņem 3Ls; un kautkaads foods priekš lauvām un ziloņiem XD

yuu~ atbilstoš amv ;P
jaaa bet ne viss ir tik salds
tuvāks relitātei...

IPB Image

bezsakarīga filozofēšana un spamošana garantēta :3
Sushi
QUOTE(Tigra2 @ Jul 15 2007, 21:25) *

Tie, kas pasākumus nav apmeklējuši jau krietnu laiku, un arī šoreiz nebūs, tos ņemu no saraksta ārā. Nav taču nekāda jēga turēt tos co, kas galīgi neko iekš co nedara.

Tas tā kā uz mani attiecās? XD
Es, protams, centīšos būt. Laikam nekas nebija ieplānots. Un, ja ir.. nekas, tiešām baigi sen neesmu COojusies.

Mimi
Vai arī es varu nākt? ^w^
Kaut gan īsti nezinu, vai sanāks. Man 21. vajadzētu sēdēt mājiņā un kūkalēt, kamēr pa tiešo piegādi grāmatu atnesīs, pirmajā pārdošanas dienā - uzminiet, kādu xDDD

Anyway, centīšos tikt, un ceru, ka es jums galīgi nebesīju... wub.gif
Kaut gan es jau biju mežparkā vakar... dry.gif

mani tiešam izslēgs no CO? xP happy.gif
Keydan
Ouh damn it... sestdiena ir diena kad mes vecmati no slimnicas uz vasarnicu dislocesim... var ari but ka dislocesim piektdiena... tad sestdien varešu.
Kikyou
QUOTE(Mimi @ Jul 15 2007, 22:44) *

Vai arī es varu nākt? ^w^

Spriežot pēc šī...
Aicināti visi esošie un tie, kurus co interesē.

NĒ LOL. Loģiski, duh.

Āaa, un es būšu pavisam noteikti. Vecāki jau brīdināti par to, ka man kārtējo cēneri vajag...

Pakkun
eu, nu, davai, cunt me in. kad aptuveni plānojas kāda sanāksme? gribās iepaskatīties kas jūs par zvēriem esat.
Klokjvaarpsta
Ja nav shiniis briivdienaas, es ar labpraat aizietu paveerot juusu kreativitaati darbiibaa, naakamnedeelj mieriigi vareetu.
Karamele
kad būs kaut kas tā teikt publiski? [damn stulbi skan] XD
derētu jau savākt visus aktīvos un tos kuri gatavi kaut ko darīt co biedrus un sliktākajā gadījumā iet kaut vai kādu tējnīcu pademolēt, kādā nedēļas nogalē ja nekur citur. sen nekas tāds nav noticis, liekas pēdējais pasākums bija tas ''zvērudārzs''. Ja nav neviena, kas rīko varu uzņemties to atbildību, un nodoties mazohismam.
p.s. kāda jēga turēt co tos tur [vārdos nesaukšu], kas pat netā neko nedara. viņi ir, bet viņu nav XD
Kikyou
Nākamsestdien (respektīvi 20. oktobrī) publiskais tuss.
Par detaļām tiks ziņots vēlāk (cerams). :>
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Oct 11 2007, 21:35) *

Nākamsestdien (respektīvi 20. oktobrī) publiskais tuss.
Par detaļām tiks ziņots vēlāk (cerams). :>

droši vien kautkad no rīta ~10 :3 un dosimies uz slepeno uuber special mistisko vietu
Karamele
varbūt kādos 12.00? man sestdienu rīti ir aizņemti [egoistiski] un tad maybe jau visi būtu pamodušiesap tiem 12.00~
Ir doma doties uz Zelta Boulinga halli, kur varētu apkaunot sevi spēlējot DDR. pēctam varbūt varētu pasēdēt kādā tējnīcā.
ja kādam kādas labākas idejas - spļaujat ārā.
Misa
ak šīs idejas skan tik jauki ^^
man gan patiktu kāda jauka filma forumcinemas.(piemēram šausmene uhuhuu)
bet tējnīca un bouligs arī ir forši.
jā un ideja par 12 man arī patīk labāk..jo es mīlu savu segu un spilvenu...nevēlos tos tik agri pamest >.<
Kikyou
12:00 skan labāk. Īstenībā man nepatīk mosties 5:30, lai skrietu uz autobusu. XD
Unnn, es laikam vairāk esmu par zē-bē halli. Filma? C'mon, ja iet uz filmu, tad to ir jāskatās, un ja to ir jāskatās, tad mēs tā arī nesapratīsim, ko par ķēmiem esam sev atvilkuši līdz.
Klokjvaarpsta
'Key! Naakamsestdien 12os (nesapratu kaa vareeja uzpeldeet pl. 10, ja ap to laiku pat modinaataajs veel nav saacis zvaniit, doh!) Filmu toch nevajag, ja ne uz datora, jo kjinii runaat nav ieteicams, un vispaar manaa uztveree co (tobish maaksliniekiem) buutu laiku jaavada baaros. Anyway, count me in
Misa
jā laikam taisnība vien ir.
Tad jau laikam vairākums par buolingu?
karamel, tad tu rīkosi? varu palīdzēt.
(>.< es neprotu spēlēt baulingu ,kaut gan ,to esmu darījusi daudz reizes)
Kikyou
Ā, vēlviena lieta, tā lai nesanāk tā kā toreiz akvaparkā; dzeršanas domājams nebūs. XD
Pakkun
QUOTE(Kikyou @ Oct 12 2007, 17:34) *

Ā, vēlviena lieta, tā lai nesanāk tā kā toreiz akvaparkā; dzeršanas domājams nebūs. XD

;_______________;
undux
Es gribu!
Tigra2
jaa, atminjas, atminjas, .. cowkillers un vinja sashutums...
Karamele
yap, misa, rīkošu.
lol pakkun, šoreiz izpaliks tev pudele pie sāniem XD
undux, gribēt nav kaitīgi.
maybe labak būtu uz ddr? [yap esmu atkarībniece] nez vai visi māk/vēlas spēlēt bouligu, bet gan jau katrs darīs ko gribēs. piekrītat pēc tam arī doties uz tējnīcu? btw maybe varat ieteikt kadu jauku kaktu kur pasēdēt?
Misa
gomen bet kas ir "ddr"?
jā tējnīcas vienmēr ir bijušas foršas. ^o^
Arts
Tjip taads automaats ar paklaajinju un uz vinja jaadejo.
Parasti ir 2player versijas.Jautriiba garanteeta,jo var panjirgt kaa dejo citi.....un citi njirdz kaa dejo Tu.
Teejniica.....teejnicaa.....fakinaa teejniica happy.gif
Kuri brauks,un kuri dzers(teeju)?
Misa
paldies par paskaidrojumu.^^
brauks visi uri grib un dzers tēju visi , kuri brauks xD
Misa
Notiek CO atvērtais tuss (tas nozīmē, ka uz to var ierasties visi, kuri ir co, vēlas iestāties co, vai grib paskatīties, kas tas tāds ir un tad izdomāt vai iestāties.)
Sākuma laiks - šo sestdien (20. oktobrī) 13.oo pie origo līdz apmēram 19.oo (tiešāk pie tiem mazajiem kociņiem, priedītēm, ja kāds nezin kur tādas ir tad stāviet pie pulksteņa, mēs ieraudzīsim un aiziesim izglābt )^^
Norises vieta - visi tiekās pie origo un tālāk tipina uz zelta boulinga halli, kur notiks boulinga spēlēšana un ddr, pēc aktīvajām aktivitātēm visi dosies uz tējas namiņu "Apsara", kurš atrodas Vērmaņa dārzā, un tur izdomā ko darīt tālāk* vilkties uz mājām, vai *darī kko vēl.visiem jāatnes dāviņas Tigrai, kurai ir dzimšanas diena
pagaidām ir pieteikušies
Tigra
Misa
Karamele
Tomoko
Kikyo
Sushi
Erik4xp
Pakkuns
Arfija
Storms
Arts(+1)
Isa
droši var peiteikties vēl, ierakstot to šajā topikā.
Ja nepieciešama informācija, tad var rakstīt man pm, vai sms... var arī zvanīt 26194102.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.