Arfija
Oct 20 2007, 11:07
O.O ddr... bouilingu nespēlēšu! es ceru, ka nebūšu vienīgā, kas to nedarīs. Tigrai garšo šokolāde? xD
drīkstēs braukt ar tramvaju? ^^ sagaidīšu jūs tur....
vēl kāds brauks?
neprasīt kāpēs es neiešu pāri tiltam un nečāpošu ar kājām...
Brīdinu uzreiz- varēsiet smaidīt ļoti drīz- es tīšos mājās ap 5ciem.
a cik vispār maksā bõlings?
Protams, ka tigrai garšo šokolāde.
Ar tramvaju braukt drīkst, bet būs ilgi jāgaida, jo mēs visdrīzāk čāposim, kau gan tas var mainīties.
Boulings maksā ,cik dzirdēju 6 lati stundā.
Arfija
Oct 20 2007, 11:16
f.k. man ir tikai 5lati.. 3iiniishi ddr. xP tāk što, es esmu par ddr! *četras ķepas gaisā*
hmm.. jādomā, kur, lai es pie velna dabūnu šokolādi Tigrai! XD
mhm.. actually i'm realy scared.. from you- all those 14 people. xD
nea.. ilgi nebūs jāgaida- var braukt ar jebkuru, vai ne, ISA? xD
tāk što- es labāk noziedoju 30 šāņus tramvajam nekā 30 minūtes savu kāju fiziskajai slodzei. XD
droši *
nopērc šokolādi tuvākajā narvesen XD
nu no visiem baidīties nav iemeslu, bet no dažiem ir ^^
būs ilgi jāgaida kamēr mēs atnāksiem, jo mēs tipu tapu* lēnām un mierīgi,. Bet tu vari izbraukt vēlāk.
Arfija
Oct 20 2007, 11:30
nu, nosākuma jums būs mani jāglābj! XD visticamāk būšu sarkanā jaciņā. ar cepurīti vai arī bez. āā.. nu, mani varēs atškirt tikai tā- vienam būtam melna, otram- sarkana šņore. xD
Minēsi vārdos no kuriem? xD
es zinu tikai isu un karameli. xD
gan jau izglābsim. ^^
neminēšu..tad zināsi no kuriem bēgt, un nebūs jautri. No manīm jābaidās nav.un bīstami dzīvībai iet uz co tusu ir tikai nedaudz.
a es pazīstu visus izņemot tevi un vēl kkādu alisi. xD
Arfija
Oct 20 2007, 11:41
mh.. baidies no manis! XD
nē jau nē... xD
oh, crap.. gribās, lai mani nomušī jau pirmajā dienā? xD
btw, kādu šokolādi tu ieteiktu? xD esmu ļoti izvēlīga. neizšķiršos par vienas šokolādes veidu.
lielasi brāļuks ir fazer un ritter(damn īsti neatceros, ka to šokolādīti mazo, kantaino sauca)cienītājs. ^^
Arfija
Oct 20 2007, 12:07
mhm.. fazer... amm... nja... a karūna? xD
Un 3iis mazie šokolādītes batoniņi? xD
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 20 2007, 12:11
Arfij, ar 1, 2, 4, 5, 8, 10 līdz Valguma ielai, tad bik gabaliņs uz priekšu. Cerams to ēku atceries.
Arfija
Oct 20 2007, 12:20
full edit! ^__^
Liels paldies par šī pasākuma izveidošanu! XD
nezinu kā citiem, bet man patika. Kaut gan, ja neskaita, ka tā bija mana pirmā reize ar 12 cilvēkiem kopā... tad jau bija ideāli ok.. blah.. ko es te muldu.. [mūldu tīru taisnību].
ceru, ka dažiem nebūšū tik ļõtīī uzkritusi uz nerviem, ka tas negribēs mani nekad vairāk redzēt.. x]
Tomo- mmhm.. garšīga roka īstenībā bija! ^^ pēc apmēram tundas beigu beigs dabūju sajust garšu! ^^ atplauka... xD
Pakkun- MĪĪLZĪĪĪGS paldies par citramonu! Ja tew nebūtu bijis citramons- es būtu nojūgusies, un tā pat laikam būtu bijis pat labāk... bet nu... xD
Karamel- khe.. tu ņem trīs, bet es ņemšu četrus! XDD
Misa- lol.. tik jautru, atraktīvu un smaidošu cilvēku pirmo reizi savā mūžā biju redzējusi. nekad nebiju domājusi, ka kāds mani piermo reizi ieraugot tā reaģēs! ^^ paldies.. khe.. ^^|nā nā na nā nā... man ar misu ir sikrets... ^^|
pārējie- ļoti jauki tautieši! XD
gribētu pēc iespējas ātrāk atkal kkur tā tīties tīteņos un pieskarties Tigrazaura kabačim.. xD
Tigra- īsts grauzējs.. man izskatījās diezgan piestresots grauzējs.. ^^ Bet likās pat mīļas dabas mīksts un garšīgs kabačmīļotājs grauzējiņš! ^^
bija jauki apsēsties, ielūkoties ēdienkartē, piecelties un atvadīties no visiem.. xD
Tigra2
Oct 24 2007, 17:56
Okeeeeeeei~
Saraksts nedaudz mainiijies; iečekojiet pārmaiņas.
Un atcerās, ka četrrreiz gadā ir jāierodas~
nākamais tuss buus kautkad ziemā.
Kikyou
Oct 26 2007, 21:53
QUOTE(Arfija @ Oct 20 2007, 12:20)
man izskatījās diezgan piestresots grauzējs.. ^^
Parasti tā nav; šoreiz laikam viņai ne tā diena iegadījusies. :/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.