btw3 Es atcereejos paroli!!!
pie tam papeetot forumu:
1. par logo: Es arii domaaju, ka labaak buutu, kas kopiigs un vispaariigs, un vaardus arii nevajadzeetu, jo sastaavs var mainiities.
2. Luugums paskiceet cilveekus un iepostot savaa galerijaa... (parastasi ziimulis+papiirs) un taadus neapstraadaatus uzreiz arii laist. vnk man vajag zinaat ko katram varees uzdot. (es jau to nupat izdariiju, ejat luureet, ja gribat )
3. Piesakaties, kam ir veelme piedaliities nopietnajaa mangas projektaa: btw. ir jaabuut speejiigam ierasties uz mangas sanaaksmeem; un ir jaabuut kautkaadaam prasmeem (shoreiz ar stickmeniem ir par maz)
4. Par to, ka dazji kautko dara, a dazji neko: atgaadinu, ka aktiiva darbiiba no visu puses tiks gaidiita rudenii, bet tas ka kaads jau kautko dara ir ljoti jauki. Pirmaa gada laikaa biedri var sadaliities kategorijaas: (es laikam buushu ljauna un izveidoshu katra biedra aprakstu, skatoties no mana subjektiivaa viedoklja)
5. Tie, kas galiigi neko nedariis tiks mesti aaraa < - to jau mineeju
6. Es logo laikam taisiishu rudenii... vai vasaras beigaas (jo 4.augustaa es atkaartoti pazuudu un shoreiz pavisam noteikti arii buushu pazudusi liidz 20-25.augustam)
7. Interesanti, kuram pietika pacietiibas sho postu lasiit...
8. Es zinu, kas ir Neopets: man tur pirms gada bija profils, un man bija savi dziivniecinji: tur pats vareeja veidot : (man bija tiigjeri : tigrayasha un myu-chan) un es tur vinjus baroju un speeles speeleeju... bet tad es paarstaaju barot un mani peti nospraaga...
(tas tad arii viss par neopetiem no mana skatiijuma)