Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CO (creativ otakus, jeb tvana gaaze)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Arts
Būs jāizstrādā simbols.... smile.gif Nākošajā pasākumā es noteikti būšu.
Kur Karamele dzīvo??
Arts
Beidzot uztaisīju.....
Vairākiem var nepatikt,bet pie tā pavadīju 40 min(kamēr tos vārdus sarakstīju).
Ikreiz kad ienāks jauns biedrs man būs jātaisa(vai citam,kurš māk ar Flašu kopoties),jauns gifs....
rolleyes.gif rolleyes.gif

Arrghg gomenesai,gomenesai,gomenesai!!!
Nav animēts damn it...viss jāpārstrādā!! ohmy.gif ohmy.gif wacko.gif
Keydan
Kapec es esmu burta "C"??? Es gribu but burta "O" vai augstak!!!
Arts
Ak tā....Es tevi ielikšu burtā P. excl.gif
Galu galā nelieciet to nekur...pēc 30 min būs animēta versija. ph34r.gif
Arts
Sorry Keydan,bet varēji ātrāk pateikt kur gribi nokļūt.Un kāda tur šķirba ka esat kādā burtā,tie nav ranga mērijumi(labi smokošais radījums tiek Tigrai).
Nu animēta versija,ja kāds ieliks vēl labāku es neļaunošos,ar zīmuli var labāku uztaisīt.
Kā patīk??
Yume
Mīļie bērni, beigsim spamot neatbilstošā tam sadaļā, ja jūs te tagad veidojat savu "biedrību" sarunājat tikšanās utt, tad šī nodarbe noteikti nav domāta User art sadaļai.
Vai nu jūs te rakstat postus, kas atbilst sadaļas nosaukuma, vai arī es topiku pārcelšu uz citu sadaļu vai noslēgšu.
Tigra2
Yume, ja ir veeleeshanaas vari paarcelt uz offtopic. Lai gan pashlaik mees apspriezjam logo taa kaa tas vairaak pie useru galerijas iet... lai gtan es nezinu te tiek apspriests viss...(vnk negribaas piemeeslot forumu ar kaadiem 10 topiciem, kas veltiiti vienam mazam CO )

>>> par to logo>>>
baigi labs... juutos pagodinaata biggrin.gif

>>>btw>>>
es shodien 00:00 braucu prom un buushu atpakalj kautkur ap 20-25 augustu sleep.gif ; so uzvedieties labi bez manis un nespamojiet paaraak riktiigi, savaadaak veel aizklapees topicu. prieksh spama(un ne tikai) ir domaats tas forums, ko izveidoju... oki?

http://z6.invisionfree.com/CreativeOnes/
Arts
Paldies..well somebody accepts my creativness...
Mūsu forums ir ļoti tukšs...tikko atvērts un tikai pāris posti...
Un savus zīmējumus nav neviens nav iesniedzis. unsure.gif
Arfija
ehrmm..bu,buu Tigrinj!!
Itkaa kkas naakoshais busu oktobrii paartys...u ziniet es saku uz reiz ka es nebuushu jo naakamaa diena man svinamaa...waa...nja muusu tas logo diezgan interesants ja tikai vinju vareetu redzeet lielaaku..es (nu laiakm tikai es..) nevaru izlasiit neko aks tur rakstiits..man vinsjh paraadaas kaa mazs avatars..
Taison
Neesi vieniigaa kas tur nevaraaja salasiit savu NICK vaardinju biggrin.gif
vinju vajadzeetu izkraasot smile.gif
Sērfijs
Piedodiet par jaukšanos jūsu idillē, bet es nevarēju nepamanīt CO logo..."lielisks" darbs gribās kliegt.
Ak piedodiet jel, bet kad tika izvēlēts kaigan logo (varam pat vecajiem logo uzmest aci http://otaku.lv/index.php?showtopic=789&am...=logo&st=15 ), atmesti tika varianti, kas maigi sakot, šo...emm...thing, pārspēja...how should I put this...vismaz 10 reizes. Es, protams, nevēlos iedragāt jaunā mākslinieka ego, bet vai tiešām biedrībai, kura, kā es saprotu, sastāv no cilvēkiem, kas nododas zīmēšanai, pie pilna saprāta (skaidrā pie tam vēl) vēlās pieņemt šo darbu kā savu,tā teikt, seju.
Tā kā es esmu invalīds visā, kas saistās ar zīmēšanu, es varbūt nesaskatu darba māksliniecisko vērtību, bet es jūsu vietā padomātu 2x pirms pieņemtu savai biedrībai šādu logo.
Keydan
Pag, pag... Vai tad TAS te Logo ir pieņemts???
Kikyou
Līdz Augusta beigām stabili viņš netiks pieņemts, ņemot vērā, ka mūsu vietējā Suzumiya Haruhi Hitlers Tigra tagad ir prom. ^^

Yume: CO ir TIKAI priekš zīmējošiem (un rakstošiem, bet šķiet, ka zīmējošie te ir vairākumā) cilvēkiem, tā kā man liekās gabals nenokritīs, ja viņš būs zem useru galerijām. Ja ieliks šo offtopikā, tad visādi offtopika nerdi sāks lamāties par to, ka mēs viņu dārgo offtopiku piespamojam ar nekam nederīgiem topikiem (kā tas iespējams arī ir), un sāks mūs par COmoniem lamāt.
Arts
Eh..ko es teicu...Es neapvainošos ja ņemsiet citu logo.Tas itkā bija ermm...demo.
Lai citi ieliek savus variantus.Kikyou ir taisnība..*sāk čakarēt Flash 8* wink.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Jul 31 2006, 23:46) *

mūsu vietējā Suzumiya Haruhi Tigra

oi cik labi trāpīts!

bet ziniet, es tomēr atblastu Yumes domu gājienu, jo skaties neskaties, art sadaļā user galerijās ir topiks, kurā 10 lpp garumā nav neviena zīmējuma~! WTF, kā sacīt jāsaka. Ja jūs taisat biedrību/klubu, tad tam noteikti jābūt vai nu offtopikā, vai pasākumos.
Arfija
Nu man patii arii tepat useru aglerijaas lai gan tieshaa, manupraat labaak butu citaa atbilstoshakaa vieta..Omuliigi aju sheit ir bet kkas anva kaartiibaa kaa sak...Es jutuu!! ph34r.gif mellow.gif tongue.gif
Bet offtopicaa tieshaam negribeetos tapee ka tur kaa sak Kikyo tiesham veel kaads musu saaks lamaat par kkaadiem COmoniem aks peisaarnjo miiljo Offtopicu ar kkaadiem CO postiem..
Arts
Mana ideja-katram savu logo ar CO.Tas mūs izteiktu.Vaitad vajag kopīgu simbolu....ja zīmēs viens,citi nebūs ar to apmierināti.

Here is mine. ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

Arfija
Hehee...Te busu viens no maneejiem!Es jau emsu taada liela slinkotaaja tapee panjeemu bildiiti un redigjeeju!!Iznakaums man pashai ljoti patiik!
:
Click to view attachment
protams gruuti saprast: Augshaa uz taa zveerinja: Ūberīgā Arfija
apaskhaa: Tvana gāze uzbrūk!
Arts
Tādu nevajag rediģēt,vajag zīmēt! wink.gif
Kur tu to zvēru izrāvi un kā manējais patīk??
Un pārējie biedri iesniedz savējos.
Arfija
hihii...man buut talants uz redigjeeshanu deelj sava slinkuma!!
a vot atradu!nu labi,labi!Tas man taads logo no viena guild logo!
Vienaa saitaa tur var tasiiit guildus,veikalus,ruupeeteis par dziivniekiem,kraat naudu,iepirktes un taa taalaak...
taveejais logo man atgaadina kko no blood+!nezinu akpee bet vnkaarshi atgaadina!!Un veel bish elfen lied!! tongue.gif
Keydan
Šei bus mans logo variants! Kad tu lasi uzrakstu galva jabut tada melodija: TAM TAM TAM!!!
Click to view attachment
Scream!!!
Karamele
tas pēdējais toč baigi labs ^^ būs man pašia ar kkas vēlāk jāuztaisa
Arts
My first comic!Nākošie būs labāki tas tāds ātrs bija pa 10 min. ph34r.gif
Nākošie būs krāsaināki un labvēlīgāki pret acīm. wink.gif
Priekš CO!!!! biggrin.gif

P.S. Bliņas!!
Ekur lines,nākošreiz burti būs noteikti lielāki.

Hunk:My masc is cooler!!
Ninja:Nope,my is.

Hunk:But my gun is much cooler!
Cyber Ninja:......

Cyber Ninja:Katana deflects bullets.
Hunk:Ok,you win!
Kikyou
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 1 2006, 12:10) *

bet ziniet, es tomēr atblastu Yumes domu gājienu, jo skaties neskaties, art sadaļā user galerijās ir topiks, kurā 10 lpp garumā nav neviena zīmējuma~! WTF, kā sacīt jāsaka. Ja jūs taisat biedrību/klubu, tad tam noteikti jābūt vai nu offtopikā, vai pasākumos.

Nu ta laikam viss, kas mums atliek, ir sākt mest šeit mūsu CO-saistītos garadarbus, par cik pārējās sadaļās mūs nolamās. ¦D Bet jā, spams te goda vārds ir.

P.S. Arfija, DIEVA DĒĻ, TIKAI NE NEOPETUS. @_@
P.P.S. Mans jaunais avatars rullz~! (Tie, kam rādās tas vecais ar emo, uztaisa refresh.)
Arfija
P.S. Kikyo saki savus egvardu no neopetiem!! ~.~hihiii...

vaa...plaanoju mazu mini projektinju!hehee...vareetu butu kopeejais komikss... ph34r.gif hahaa....driizz pastaastiishu!
Arts
Labāk stāsti tagad.
I'm ready to asist. ph34r.gif
Intersanti par ko man izcept nākamo Quickie?
Idejas?!
Ayumi
Par logo - Logo, būtu ļoti labi ja tas tomēr būtu viens un kvalitatīvs. Un tajā neiekļautu savu vai kāda cita biedra niku(nezinu vai tā te jau ir bijis, negribu šo spamu skatīties). Tādi piem. ir mani uzskati un man tas šķiet viss pareizākais risinajums. Ņemsim šo lietu nopietni, ļaudis ja reiz taisam kko līdzīgu(tik citā jomā) Kaigan dry.gif

Starpcitu, intresanti vai Co pieņem arī šadas manis veidotas aktivitātes (lol) kas negluži ir saistītas ar mākslu, art etc. XD <- jautajums CO vadonei, ne biedriem (izņemot kritiku)

btw, par kādiem neopets te iet vel runa? Vai esmu ierakstījusies bērnudārza spamer biedrībā?? (atvainojos par vārdiem, šodien tāds garīgais)
Arts
Lūdzu izveido logo un mēs to izvērtēsim.Nu jābūt nopietniem..protams lai tagad visi biedri taisa logo un izvērtēsim tos.Labāko ieliksim skapīti.Varētu vēl izveidot rangu sistēmu...piemēram kurš visvairāk ko dara,tam arī tiek dažādas privilēģijas.Iespējams kādi šajā klubā iestājušies ''prikola''pēc un daži pilnīgi nopietni. wink.gif
Es vēl neesu redzējis neviena darbu priekš CO.... mad.gif

Tu šajā video esi ļōti smukiņa...khe khe khe..laba popiela(riebjas šis vārds). smile.gif

P.S. Kas ir Neopets,kautkāds stulbs saīsinājums?? huh.gif
Arfija
waa..lol.!Nee..neopets nav stulbs vai arii iss saiisinaajums!!hahaa...taa ir viena saite...nu kaa sak veelviena spamoshanas teema!!bwaahaa...

Nu es biju domaajusi uztisiit co komiksu!Nu ka vienu mazu meegjinaajumu!!Tas butuu par meiteni,skolu..Vinajs raksturojums: Vinja ir stiliiga,pievilciiga,pavedinosha,sprotiska,vinaji ir skaists manikirrs- bet vinja nav "blondiine" un vinja nav blondiine..

Vinaj ir bishk 'pasista'!Taada pastulba bet tajaa pshaa laikaa ljoti nopietna un gudra!Vinja patiik skolas nuugjim no savas klases bet vinaji patiik jaunaa maaciibu gada jaunpienaceejs kas ir iists smukuliits un ar smadzeneem!(rets gadiijums!!)

1.dalja risinas skoals gaitenii kur ir gar sienaam pielikti skapiishi un visur staav reperiigie,peivilciigie un gudrie kaa arii uzmaacoshie!Vinja (vaardaa Dokura) iet cauri gaitenim un vinaji aizmuguree paliek siekalojusheis zeeninji...(kekeke...)

~Shis komikss nav ne ecchi,ne hentai ne jebkaada veida perverss...(ja nu tikai dazhbriid kad meiteneem uzmaacas....)(bet ats taa..nava svariigi)
Skola ir ar hormonu paarjukushiem skoleeniem!
Skoals direktore ir veca pretiiga vecene kuari patiik vinajs sekretaars vaardaa Kouta kuns.....

Pieskaas kursh veelas ziimeet sho komiksu-

Arfija!!(viennoziimigii!!Kaa tad autors var nepidalitiies!!)
Ayumi
QUOTE(Arts @ Aug 2 2006, 21:22) *

Lūdzu izveido logo un mēs to izvērtēsim.Nu jābūt nopietniem..protams lai tagad visi biedri taisa logo un izvērtēsim tos.Labāko ieliksim skapīti.Varētu vēl izveidot rangu sistēmu...piemēram kurš visvairāk ko dara,tam arī tiek dažādas privilēģijas.Iespējams kādi šajā klubā iestājušies ''prikola''pēc un daži pilnīgi nopietni. wink.gif
Es vēl neesu redzējis neviena darbu priekš CO.... mad.gif

Tu šajā video esi ļōti smukiņa...khe khe khe..laba popiela(riebjas šis vārds). smile.gif

P.S. Kas ir Neopets,kautkāds stulbs saīsinājums?? huh.gif

Atvaino, es nepamanīju vnk šo ''visi uzzīmēsim un izvērtēsim tos'' happy.gif' Atbalstu tavu ideju par rangu sistēmu.

Mums ar kikyou vienreiz čatā bija runa par kopdarbu sakarā ar CO logo.. lol, redzēsim kā tas izvērtīsies...

Paldies par komplimentu Art blush.gif jūtu ka šitādu lol video izveide pamazām pa manu hobiju kļūst :3
Arfija
heh...njaa...man patika taa vieta kur tev matu kraasas mainiijaass!!*thumbsup*
Keydan
Jus šeit runajat par Logo vertešanu... Kada atzime bus man??? smile.gif
Ayumi
QUOTE(Keydan @ Aug 2 2006, 23:26) *

Jus šeit runajat par Logo vertešanu... Kada atzime bus man??? smile.gif

To vel neviens nezin. Kad visi piedāvājumi tiks izlikti... domāju ka kāds novērtēs tos reizē....
天使 の 唄
kaa juus domaajat, kas es esmu!? (dazji jau zin, esmu kautkas saatanveidiigs, kas maina viedolus. tongue.gif (un paarvietojas gaismas aatrumaa lai tiktu pie datjika))( he he he)

Ayumi, taa tik tureet! protams, ka CO pienjem taadus maakslas darbus. Btw. kaa var panaakt to kraasu-mainjas efektu?

Unn...btw2...
es baigi aktiivi ziimeeju peedeejaa laikaa un trenneejos cik vien varu, lai varam driizumaa saakt kaartiigu mangas projektu. (man jau ir padomaa viena rakstnieka darbs... Aleksandrs Po < - ja kaads ir dzirdeejis...)
Starp citu lielisks rakstnieks, un mangu veidot tiktieshaam vareetu, labi, jo staasti ir pirmkaart origjinaali,otrkaart ne paaraak gari(ierunaajas slinkaa latvja daba wink.gif )

(ja kaadam veel nav pielecis, kas es esmu tad: nu moins....cik OC devil-like-biedrus juus paziistat, pie tam taadus, kas jau tresho reizi aizmirsis paroli... sleep.gif )

Tigra2
btw3 Es atcereejos paroli!!!

pie tam papeetot forumu:
1. par logo: Es arii domaaju, ka labaak buutu, kas kopiigs un vispaariigs, un vaardus arii nevajadzeetu, jo sastaavs var mainiities.
2. Luugums paskiceet cilveekus un iepostot savaa galerijaa... (parastasi ziimulis+papiirs) un taadus neapstraadaatus uzreiz arii laist. vnk man vajag zinaat ko katram varees uzdot. (es jau to nupat izdariiju, ejat luureet, ja gribat )
3. Piesakaties, kam ir veelme piedaliities nopietnajaa mangas projektaa: btw. ir jaabuut speejiigam ierasties uz mangas sanaaksmeem; un ir jaabuut kautkaadaam prasmeem (shoreiz ar stickmeniem ir par maz)
4. Par to, ka dazji kautko dara, a dazji neko: atgaadinu, ka aktiiva darbiiba no visu puses tiks gaidiita rudenii, bet tas ka kaads jau kautko dara ir ljoti jauki. Pirmaa gada laikaa biedri var sadaliities kategorijaas: (es laikam buushu ljauna un izveidoshu katra biedra aprakstu, skatoties no mana subjektiivaa viedoklja)
5. Tie, kas galiigi neko nedariis tiks mesti aaraa < - to jau mineeju
6. Es logo laikam taisiishu rudenii... vai vasaras beigaas (jo 4.augustaa es atkaartoti pazuudu un shoreiz pavisam noteikti arii buushu pazudusi liidz 20-25.augustam)
7. Interesanti, kuram pietika pacietiibas sho postu lasiit...
8. Es zinu, kas ir Neopets: man tur pirms gada bija profils, un man bija savi dziivniecinji: tur pats vareeja veidot : (man bija tiigjeri : tigrayasha un myu-chan) un es tur vinjus baroju un speeles speeleeju... bet tad es paarstaaju barot un mani peti nospraaga... biggrin.gif (tas tad arii viss par neopetiem no mana skatiijuma)
Arfija
1.A peti nevar nospraagt!!Es vinjus nebaroju jau gadu un vinji veel ir dziivi!!bwaahaa...
2.Man pietika pacietiibas lasiit tavu postu,Tigra!
3.Labi jaa jaa par logo ok!
4.Cilveecinjus??Profilaa,no prikshas vai kaa??(anime tach vai ne??)
5.Ziimeshu,ziimeeshu bet tikai ielikshu veelaak kad tikshu pie fochika!
6.Mangas....Waa...Buus CO veidotaas mangas graamatas ar origjinaalrakstiem!!Liksim arhiivaa un peec gadiem 3 atkal skatiisimies!!waaahaahaa.....
Keydan
Ko jus domajat ar vardiem "paskicet cilvekus" ??? Es visu laiku skiceju cilvekus! Tikai visi ar ar zonbeniem! Tagat man ir daudz fanarta uz WARHAMMER 40k temu.
Arfija
Nu vispaar ja taa padoma aatd tik tieshaam tev taisniiba Keydan!Mees visi manupraat visu laiku skiceejam cilveecinjus it iiapshi anime!Nu laikam jau uzdevums ir uzskiceet jaunu (uzsveru vaardu SKICEET!) darbu ar cilveku!Nu pavisma jaunu!
Erik4xp
Click to view attachment
Maziņš sviests... Kad ar CD [corel draw] apstrādāšu būs labāk...
Jautājums - vai vērts apstrādāt??? huh.gif
[Kā nekā mans laiks ir dārks]
+Chibi+
QUOTE(Keydan @ Aug 1 2006, 22:25) *

Šei bus mans logo variants! Kad tu lasi uzrakstu galva jabut tada melodija: TAM TAM TAM!!!
Click to view attachment
Scream!!!

Dear, tev tur textiņā kļūda. Tavā logo. Creative otakus, nevis creativ.
Arts
Varētu kautko vienkāršāku.Un tev tekstā ir kļūdas...
Keydan
Gramatika nekad nebija mana stipra puse!
Taison
Te ir manc variants:
Click to view attachment
no malas pastoties vajadzeetu visu saspiestaaku un burtus biezaakus... huh.gif
Keydan
IPB Image
Veca tema bet jauns izpildijums! Manuprat labak pr pirmo.
P.S.
All hail to AP!!!
Tigra2
Hmm, man liekas, ka te cilvēki bišķiņ nesaprot logo definīciju...

A logotype (from the Greek λογότυπο), commonly known as a logo, is the graphic element, symbol, and icon of a trademark or brand, which is set in a special typeface or arranged in a particular way. The shapes, colors, fonts and images usually different from others in a similar market.

logo ir: IPB Image
un
IPB Image

vispārsakot, tas ir kas vienkāršs, jo jāsaprot, kas tur rakstiits arī ļoti,ļoti samazinot.
Piemēram, es ne Jāņa nesaprastu, kas rakstīts Keydan logo,ja tas būtu lapas pašā stūrītī, 20X20 pikseļi; kā arī no Taison logo, es redzētu vien burtus;
Atzīšos, ka man tiktiešām patīk Keydan ideja: un tā var ļoti labi kalpot kā reklāma; bet kā logo, tas diemžēl nederēs.
Pie tam logo vienlīdz labi jāizskatās kā krāsainam, tā melnbaltam, tā arī grayscale.
Lūdzu ņemiet šo vērā taisot nākamos logo variantus. sleep.gif
Taison
Heh labs logo keydan! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tas zinaatniskais teksts par CO - DA BEST biggrin.gif
Keydan
Thanks!
IPB Image
Mis Tigra! Vai kautkas tads???
Arts
Object!!!
Mēs neesam kautkāds ķīmīķu pulciņš.
Keydan padomā-mums ir divas lietas par CO...
Tas ir arī ķīmiskais nosaukums.
Tas arī ir animes nosaukums.
Kāpēc iekš LOGO nevar tos savienot??
CO ir nāvējošs,pareizi??
Un nāvējošais jāapvieno ar skaisto.

Nu,Keydan kas notiek kad apvieno abus?? wink.gif
Keydan
Vakar izliekšu... Man tagad vajag dodties uz vasarnicu! sad.gif
P.S.
IZMANTOT "CO" KA ĶIMISKO LIETU LOGO TAISIŠANAI IR MANA IDEJA!!! NEZAGT!!!
smile.gif
Arts
Ekur idejas...
1.Ļaunā Tigra izveidoja CO,lai ar to varētu paverdzināt cilvēkus. (Kas ira viņa pati teica ka ir ļauna).
2.CO attīstās un no gāzēm var saskatīt puķi.
3.Mans itkā logo...burti izskatās pārāk stulbi un tie ir jānomaina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.