Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CO (creativ otakus, jeb tvana gaaze)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
rebel
ekhem..
beidzot,pēc mazas diskusijas ar Tigru (paldies par infu! tas mani..sadūšināja XD) esmu saņēmusies,lai lūgtu sevi uzņemt šai ūberklubā. jau iepriekš informēju,ka
*man nav nekādu superspēju
*man nav skenera (kas varētu sagādāt problēmas iepostot kādus darbus šeit)
*man ir bezgala maz laika (kas varētu mani atturēt no Supergigamegakūlu projektu realizēšanas,apmierinoties ar kko pieticīgāku)
*man ir viens Ļoti mazs,bet Tukšs (neapdzīvots,brīvs,pilnīgi pieejams) dzīvoklis, kas varbūt varētu kādreiz aukstā laikā noderēt par sanāksmjvietu.. bet,kad es saku mazs,tas nozīmē patiešām Ļoti Mazs: viena istaba,viena tualete,viena virtuve,viens priekšnams (dz.sērija 119 or sth like that,kam tas kko izsaka XD). šobrīd gan uz savas dzīvesvetas remontlaiku tur ir ievākusies mana tante,bet,kad viņa pazudīs [ceru,ka līdz ziemai būs prom, šobrīdējās ziņas ir,ka ap oktobra beigām varētu izvākties]..varbūt tas var izrādīties noderīgi,ja nesavācas visi,vai arī ir ar mieru draudzīgi saspiesties. XD jo tur ir silts, nav neviena,ko varētu traucēt, un var uzvārīt tēju. ^^ tas tā, ja nu gadījumā kādā brīdī vajadzētu.

so..ņemsiet mani?
Tigra2
protams,kā ta savādāk!^^
(neizmirsti izlasīt pirmā posta pašas beigas biggrin.gif )
rebel
Tu domā rindiņu par to,ka mans tagad būs piederēt Tev? XD
heh,tas jau tik [Tevis pašas vārdiem] tāds nenozīmīgs sīkums.. laugh.gif nāksies samierināties.
Tomoko
Taatad jautaajums - kad tad iisti buus lielaa CO sanaaksme? Un kur domaats vinju riikot? Varbuut Apsaraa again? Zenaa? Savs variants?XD
Un atgaadinu - es briivpraatiigaa. Un es jau zinu, ko savaakshu. Wehehehee...*evil grin*
Tigra2
Tātad sanāksme 24. septembrii, notiks eerm, domaajiet tak, savaadaak es izdomaashu kautko paaraak iipatneeju.
Vienvaardsakot iesakiet labu un plašu vietu, ja ne tas viss notiks
lai buutu paarsteigums neieziimeejiet laaukumu
mees seenjosim un es zinu labas beku vietas, so buus oki, un tad mees taisiisim kempingu turpat mežā, taisiisim maaajas no zarinjiem utt.

jopsaa popsaa redzams arii taapat T_T
Tomoko
Hmm.. runaajot par seeneem - aizbraucam uz Briivdabas muzeju? XDD (Vakar biju - slikta pieredze) Vareesim apmaldiities un mekleet Lielo celju, kaa es ar savu maasu.XD Btw, mees ariidzan paseenjojaam. happy.gif Nebija nemaz tik maz seenes.
Tigra2
Tātad, kas tad būs uz 1 oficiālo Co sanāksmi?
Kikyou
Būšu. Pamēģini tikai datumu nomainīt! Ceturtdien (laikam) eju pirkt biļetes abos virzienos. >_<
Keydan
Ja nebus nekadu problemu es bušu.
Karamele
pāri visam, es būšu. (laikam xPPP)
rebel
24.sept., svētdiena? ja mani kāds apskaidros,kas vēl bez zefīriem/barankām/kabaču pankūkām/sēņu griežamā naža/gumijas zābakiem/diega,ar ko siet kopā zariņus jāņem līdzi,tad kas zina, varbūt arī varētu ierasties...
Kikyou
Pagapagapaga, vai tad sākumā nebija domāts sestdienā? Explain, tā lai es nenopērku autobusa biļetes uz nepareizo dienu. o.ō Man der abas dienas.
Erik4xp
biggrin.gif Es skolā beidzot tiku pie datora... Un laikus...
Svētdien, Svētdien, jo Sestdien es NETIEKU NEKĀDI... sad.gif
Tātad esmu 100%, ja Svētdien........... laugh.gif
Gribu uz sanāksmi... ph34r.gif
kaiva
pateicoties mīļajai tigrai, es var paziņot, ka arī es šeit piedalos biggrin.gif
varat sestdien vai svētdien, man vienalga, tikai laikus izlemiet, ā un es tieku uz sanāksmi laugh.gif
Tigra2
svētdien, svētdien...
tā lai vāirāk tautas tiek;
un tāpēc, ka erik4xp ir bishii >< smile.gif

nju labi; tad ko izdomājāt; sēņosim, vai tēju dzersim? (baigi daudz beku mežā)
Kikyou
O~keeeei! Tad svētdien.
Kikyou autobuss Rīgas autenē būs 11:15 (vēljoprojām paliek spēkā tas par "līdz 12:00 jābūt Rīgā", ne?), Kikyou prom brauc 19:00. Lūdzu savākt, citādāk apmaldīsies un nosprāgs badā. Der?

P.S. Tēja skan labi.
kaiva
Es iešu pat ja mani sēņot vilks, ka tik man neliek viņas ēst dry.gif , pret lasīšanu nav nekādu iebildumu, bet tējas dzeršana tiešām neskan slikti smile.gif
cik es sapratu 12 blink.gif pie origo pulksteņa, pagaidīt kamēr savācas kaut kāds dīvainīšu bariņš biggrin.gif pāris reizes iemaukt pa pieri un pievienoties, tad saprast, ka nav īstie iet pie nākamajiem, un tā kamēr satiek īstos biggrin.gif esmu visu pareizi sapratusi laugh.gif ??
Tigra2
yup yup viss pareizi; tas viss pieder pie lietas XD
tātad 100% iet:

Es;
kikyou;
Erik;
Kaiva;
Karamele
sushi
tomoko

50% :
rebel
Keydan
...

nju..?
Karamele
omg es atjēdzos un otaku.lv iegāju o.ō lol esmu slima, bet traisos palikt vēl slimāka aizbraukdama uz pasākumu biggrin.gif bet es patiešām centīšos būt ja vien man autobusā nesāksies nenosakāma agonija. xP
Tigra2
thats the spirit!
Es kad esmu slima, eju uz skolu...^^(tagad jau neesmu, bet kad esmu)
un.. vai tiešām neviens vairs nebuus?
Kikyou
QUOTE(Karamele @ Sep 21 2006, 11:42) *

omg es atjēdzos un otaku.lv iegāju o.ō lol esmu slima, bet traisos palikt vēl slimāka aizbraukdama uz pasākumu biggrin.gif bet es patiešām centīšos būt ja vien man autobusā nesāksies nenosakāma agonija. xP

Apliec siltu šallīti, padzersi siltu tēju (tā ideja par tēju tak paliek spēkā, koa a?), paņem līdzi zāles un viss būs ok. ^^ Es jau ar neesmu īpaši vesela, a šā vai tā braukšu.
kaiva
laugh.gif visi slimo
es ar sadzeršos zāles, sapilināšu acīs, salasīšu kapeikas, un jūs mani no braukšanas neaturēsiet.
kaut tā svētdiena ātrāk pienāktu smile.gif
Karamele
tēja? *skrien taisīt tēju* šalle būs, zāles ir, salvetes ir un uz priekšu jūs visus aplipināt biggrin.gif
tikai vienu gan es nesapratu tas ir šosvētdien vai nākošsvētdien?
Tigra2
ŠO!
24.septembris.
es jau sāku domāt, varbūt vēl kāds sadomājies, ka nākošo.. ;_;
*shiwers**shiwers*
Karamele
oo yē, nebūs tik ilgi jāgaida :3
*gaida*
bet redzi Tigra, es muļķīte tomēr iedomājos, ka maybe vēl nākamo sestdien notiks xP
Tigra2
QUOTE(Karamele @ Sep 21 2006, 19:18) *

oo yē, nebūs tik ilgi jāgaida :3
*gaida*
bet redzi Tigra, es muļķīte tomēr iedomājos, ka maybe vēl nākamo sestdien notiks xP

visiem gadās, kļūdīties ir cilvēcīgi, tas neliecina par muļķību.(tas vienkārši liecina par to, ka tev ir talants mani biedēt XD )
Tomoko
Soo - shosveetdien, 12.00 pie Origo pulkstenja? (Es eju savaakt Kikyou, un man pofig vai vinja to grib vai negrib) XD UN cik es sapratu - mees dzeram teeju... Right?
Tigra2
jaa par briivpraatiigajiem, 10:55 pie origo pulksteņa iesim savākt Kikyou visi kopā.
Kā arī tad būs interesantāk gaidīt līdz 12, kad sanāks visi.
Karamele
jā, jā Tigra... baidies *boo* xD
mhmp? brīvprātīgie? laikam piesakos, jo labs garīgais xPPP
Tomoko
Nu, savaaksim Kikyou, kaut kur pastaigaasim un 12 tiksimies ar paareejo otaku dalju XP Btw... man ir priekshnojauta - es kaveeshu.. XPP
Sushi
Es tiešām ļoti atvainojos... bet šo visu jūs varējāt izrunāt skapī (skype).
Pietiek, ja Tigra vnk ieliek postu ar informāciju: kur? cikos? ko daram? utt..
Tas jau sāk čatu atgādināt...
Sorry, esmu ļauna pēdējā laikā

Un kas vēl.. ja jau šitā, tad jāpārceļ taču šis topiks uz citu vietu, nevis user'u galerijas..
Tigra2
vispār, šeit jau arī tiek logo apspriests, vai vismaz tika, un tiks, kautkad;
un šis ir pārāk juceklīgs topics, lai to kautkur iebāztu ;_;

(kāpēc Kaigan ir savs subforums, a CO nava...pietiktu tak ar vienu maziņu subforumiņu, kur vienkārši apvienot visus CO topicus, a nee... vadībai žēl... T_T)

ak jā, tas varbūt atgādina chatu, bet nava, jo vajag taču zināt kādi brīvprātīgie buus, kurus gaidīt ucc; un ja katrā atbildē ir jēdzīga atbilde, tad tas nava chats, jo chatā nereti vienu atbildi sastāda kautkāds smailijs.
Erik4xp
Uuuuuuhuuuuu laugh.gif
Es nevaru sagaidiit!!!
Tātad es būšu laikus, lai sagaidītu kikyou un lūdzu nemainiet neko vairs, jo šī ir tā retā reize kad tieku pie datora dry.gif . [Šoreiz tusēju bankā]
Ja ko mainat piezvana man kāds uz telefonu, citādi es būšu kā pamests vientuļnieks pie origo, kurš kautko gaida. [iedomājieties melnbaltu cilvēciņu ar izteiktu ēnu krāsainā cilvēku pūlī]

Karamelei tas "Galvas sprādzinātājs". Es ļoti ilgi skatījos un kautkas ar mani notika...
Tomoko
Btw, ja kaads nezinaas kaa mani atpaziit - tureeshu rokaas DBZ plakaatu! laugh.gif Banaali, bet neko labaaku nevareeju izdomaat.
Btw, kaadam ar kaadu plakaatinju vajag? XD (Labi, tas taa, vairaak offtopic)
Karamele
lol mans paraksts ietekmē cilvēkus XD
Tomo, man vajag DBZ plakātu >_________< *like omg*
labākais tas ka man galīgi nekas nezīmējas ._. uzskricelēšu kko ātri autobusā, jo man autobusos parasti uznāk iedvesmas lēkmes.
mms61
Njaa...Es netieku *cries*
Damn then temperature mad.gif
rebel
nn,tik jautājums,ap cikiem tas viss varētu būt cauri? jo man tā kā būtu nepieciešams apmeklēt vecmāmiņu, uz vakarpusi man pie viņas noteikti jābūt...
un tad es es tā ar pagaidām neesmu sapratusi - kkādi savi zīmējumi līdzi ar jāņem or sth?
/cenšos ievākt infu,lai zinātu,vai varēšu ierasties/

argh,un nu jau es sāku bīties,ka ja atnākšu, jutīšos pamatīgi Sveša.
Kikyou
Ja nekas nav mainījies, beigsies ap 18:00, bet cik es sapratu, daži arī agrāk šmauks prom. Sveša nejutīsies gan jau, būs ok. ^^

Starp citu, kurā vietā mēs vispār būsim? Kautkādā kafūzi vai ...? Jo vienkārši beidzot muterīte sākusi bakstīt par šitajām lietām. Jā, bremze. XD
Un un un... Būs kāds, kas pavada atpakaļ līdz autenei pēc sapulces? Nav jau tā, ka man baigi patīk, kad citiem mani jāpavada, lieta tāda, ka orientācijas spējas man ir zem nulles.

P.S. Divi deviņi septiņi deviņi četri seši četri divi, ja nu kautkas.
rebel
MWAHAHAHAHA! yesss! tomēr jāatzīst,ka,ja tas ir citrosept'a nopelns, tad citrosept ir pasaules labākās zāles. mana acs ir Gandrīz pilnīgi ok, un es tomēr grasos šodien uzrasties. Laikam.
Cowkiller
veeleetos iesaistiities shajaa organizaacijaa, jo esmu cilveeks, kuram vnk ir seno titaanu un Grain Kain dotais talants ziimeet viso ko veelos! laugh.gif
btw vai shii ir kaada sekta vai kults? biggrin.gif
Tigra2
Ok!
Youre in!

Btw, buutu tā kā tas logo jāzīmē...

IPB Image
tekstu logo nebuus, un tas buus daudz izstrādātāks, š'ir tikai ideja.
to gan izbrāķēja, bet ja nedēļas laikā neuzradīsies labāka šis arī būs logo.
iru-chan
es piesakos
Lalī
es ari gribu pieteikties!
Tigra2
labi, logo pieņmets, varat visi mēģināt to izstrādāt, sakrāsot, uzsmukināt utt. ja neviens to nedariis buus taads kaads ir... biggrin.gif (un tā arī drošivien būs...)

jauninjie esat iekšā, tik vēlams visur kur piedalīties.
te jau tā neko nedarošos ap ziemassvētkiem atsijās, tā kā vienkāršākais veids ir laiku palaikam kautko uzmurgot un paint X ielikt biggrin.gif

Taison
ko tas dziivniecinsh tur savaas rokjelees un eed??? un tas dziivniecinsh kas tur ir KaamiiC vai ne? biggrin.gif
Karamele
omg cik slepkavniecisks maita xD kā man riebjas kāmji O_o pretīgi radījumi *brrr* viņi vienmēr uz mani blenž...
Bet logo ir ģeniāls xD
Asuka
es arī gribu iestāties creativ otaku un buut kruta! tongue.gif Varu, varu, varu? plzzz....! smile.gif un es gribētu lai kāds man pamāca labāk zīmēt...! (jo Tomoko nemaak maacīt) happy.gif
Aven
QUOTE(Asuka @ Oct 24 2006, 15:09) *

es arī gribu iestāties creativ otaku un buut kruta! tongue.gif Varu, varu, varu? plzzz....! smile.gif un es gribētu lai kāds man pamāca labāk zīmēt...! (jo Tomoko nemaak maacīt) happy.gif

Nevar iemācīt to ko nemāk tongue.gif
Tigra2
Esi iekšā Asuka, bet centies un improve your skills, eksistē tak makten daudz tuotriālu.

Un tas nav kāmis.... tas ir vilkacis... T_T un viņš ēd kabaci.
Karamele
wha? tas NAV kāmis? O_o
man laikam redze galīgā čupā. Bet tam ir jābūt kāmim XD
nu vienalga man viņš nepatīk, bet samierinos ar dzīves rūgtumu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.