nu tad tas pats primais bija vislabaakais...
(sorry visiem par biezhu enaktivitaati..pagaidaam ziimeeju ziimeejumus un nepaspeeju atru dienu regulaari ienaakt otaku..srr visiem!)
Tigra2
Aug 20 2006, 20:42
ES IR ATPAKAĻ !!!
Kā tad ar mežparku? Kautkur paviideeja taada doma, un dazji piekrita, nju tad kas grib uz mežparku? (kautkad no 23 - 30 augustam )
ak jaa logo.... eu, kursh teica, ka es esmu nigers?!!!!pie tam ar sliktu figuuru T_T
Keydan
Aug 20 2006, 21:21
Vai tad neesi? Tad čiganiete!!!
atsūti savu bildi Tigra un tad tevi varēšu uzzīmēt labāku.
Up_Down@one.lv
Tigra2
Aug 21 2006, 16:36
nav vairs bildes, man bishkjinj sagaaja sviestaa kompis pirms kaada laika un visas bildes, kas bija pazuda. T_T
Gan jau kautkad satiksi un uzziimeesi, vari manaa vietaa izmantot hamtaro: taapat visiem buus skaidrs, ka taa esmu es!
Keydan
Aug 21 2006, 16:50
Mani gan neviens neredzeja un nezin ka es iskatos! I'm mister X! Mister Fantomas!
Tomoko
Aug 26 2006, 21:33
Man nebūtu iebildumi par Mežaparku ^^ Tikai, kā ar datumiem? o.o Man nav nekas pret - 29., 30. augustu, 2.,3. septembri. XP
Vai arī bliežam uz Akvalandi? XD (Es pat nezinu, kāpēc man ienāca prātā šī ideja... Laikam Karameles iespaidā..) Jo, kā nekā, bērniem līdz 12 g. maksa par apmeklējumu 2,20Ls, bet pieaugušajiem - 3,00Ls, un laiks neierobežots.. ^^ Apmeklētāju tur jau arī nav daudz... Varēsim tad "labi iekārtoties" XPP *winkwink*
Lai gan tur nav īpaši ko darīt, ja ir īstā kompānija, tad ir ok. XP
Tigra2
Aug 26 2006, 23:29
Akvalande...nav slikta ideja...
...kaads viirieshu kaartas paarstaavis naaks?
ja savaacas pietiekami daudz cilveeku, tikai 2,3 septembris nesķiet vilinoši datumi, lai gan 200 % iespeeju ka naakshu varu nodrošināt, ja tas tiks rīkots 2 nedēļas vēlāk, kā pirmā CO sanāksme!
iedomaajaties, kas pa prikolu -> pirmaa sanaaksme akvalandee
Hmm akvalande mani nesaista....pārāk daudz cilvēku....un CO plānus pārrunāsim saunā.
Labāk uz tējnīcu.A draugus var atstiept??
Tigra2
Aug 27 2006, 00:17
tas atkariibaa no taa kaadus draugus,
{ja vinji ir smuki, tad bez vaarda runas
}
Un jaa draugus var njemt, ja vinji ir nedaudz radnieciigas dveeseles.
Hmm.. man gan labāk liekas, ka.. ai vienalga XD Nez.
Ūdenszeme (akvalande)... nu kā pirmo sanāksmi labāk nē, manuprāt. Haha, es iedomājos- bariņš CO sēž kaut kādā saunā un apspriež, cik tālu tikts ar mangu utt. XD Bet vispār jau varētu.
Keydan
Aug 27 2006, 00:29
Man visa nedeļa bus aizņemta. Pilcpalvas, apavi, burtnicas... Dzimšanas diena (ar draugiem iesim uz tosBH).
Taison
Aug 27 2006, 01:15
{ja vinji ir smuki, tad bez vaarda runas }
khe khe khe kaadam ir pusaudzja vecums
[+/- tam vecumam
]
Neuztraucies...pusaudzis un erm...smuks?Nu jūs redzēsiet.Man vēl jāstrādā uz Po.
Tomoko
Aug 28 2006, 13:27
Nu, tad tā slavenā sanāksme kaut kad un kaut kur notiek or what? o.o
Tigra2
Aug 28 2006, 16:52
sanaaksme notiek, pirmaa buus iepaziishanaas sanaaksme un notiks 3 septembrii, teejas naminjaa pie operas, piesakaas, kas iet.
un 1 oficiālā sanāksme notiks trešajā sestdienā septembrī; ja vairums dodas uz Kagomes tusiņu, tad tiek pārcelts uz ceturto sestdienu, uz to sanāksmi vēlams ierasties arī tālāk dzīvojošiem, bet ja nopietnu iemeslu dēl nevar, tad nevar:
Nopietnie iemesli:
1. Pārēdos, un tagad man ir pļūtāmais(ar traku piršanu)
2. Iztērēju visu savu naudu (ja nevar saubagot)
3. Vecāki neļauj(ja vecums taads neliels, un ja dziivoo ljoti ljoti ljoti taalu, piemeeram, US
)
Iemesli, kuri nav attaisnojums neierašanās gadījumā:
1. Mani nobrauca mašīna
2. Es nomiru
3. Piedzēros
4. Man ir paģiras
5. Esmu psihenee
....utt...
Tomoko
Aug 28 2006, 19:14
QUOTE(Tigra2 @ Aug 28 2006, 14:52)
sanaaksme notiek, pirmaa buus iepaziishanaas sanaaksme un notiks 3 septembrii, teejas naminjaa pie operas, piesakaas, kas iet.
Ēhhh... pie Operas? Kurš tējas namiņš tas ir? o.ō
QUOTE(Tigra2 @ Aug 28 2006, 14:52)
Iemesli, kuri nav attaisnojums neierašanās gadījumā:
1. Mani nobrauca mašīna
2. Es nomiru
Vispār šie divi iemesli ir vienādi ^_~ Bet tas tā.
Hmmm. Tigra, tu domāji to, kas ir pie kanāla, ja? Nu to, kurā mēs bijām?
Es gan biju domājusi, ka tā kā iešu uz to Kagomes tusiņu. Nu man vismaz tā likās. It kā. Heh, bet es vēl nezinu!
Kikyou
Aug 28 2006, 19:46
3. septembrī netieku, ja vien man no zila gaisa uzrodās nauda. =.=
+Chibi+
Aug 28 2006, 22:33
I'm dying to see how this all ends. ^^
Tigra2
Aug 28 2006, 23:15
trešajā septembrii nav obligaati jaanaak, bet ir veelams, tas ,lai iepaziitos.
Bet obligaati jaanaak uz trešās vai ceturtās nedēļas sanāksmi(pirmo oficiālo,)
so, kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai.
Un jaa, tas ir tas pie kanaala(kautkur 1km raadiusaa ir opera, laikam)
Ai nu labi, gan jau saprataat.
BTW.
mani nobrauca un es nomiru nav viens un tas pats, jo mani redz mašīna nobrauca bet es veel esmu dzīva (vismaz man tā šķiet.. )
(taapeec, labaak nekad neskrien paari dziivai ielai, maaciiba uz muužu)
(lai gan man taapat nekas nenotika, es paarbijos, pieceelos un aizskreeju, vispaar labi, ka mashiina nobremzeeja un es tikai bishkji palidoju)(iebraucu offtopicaa... T_T)
Taison
Aug 28 2006, 23:27
Nopietnie iemesli:
1. Pārēdos, un tagad man ir pļūtāmais(ar traku piršanu)
2. Iztērēju visu savu naudu (ja nevar saubagot)
3. Vecāki neļauj(ja vecums taads neliels, un ja dziivoo ljoti ljoti ljoti taalu, piemeeram, US )
1. paareedoties man ir tikai gaazes... bet tas nav skjeerslis
2. nuuu... shitais gan ir skjeerslis.. paliels... man pashlaik teoreetiski ir tuksh macinsh
3. vecaki neljauj... nezinu vai iisti man atljautu... vinji ir paarak uztraukushies uz mani un shaubos vai laistu mani uz riigu vienu pashu... un attalums arii ir diezgan... [varbuut ja njemtu kaadu draugu liidzi tad gan maybe... bet vai tad draugu njemt liidzi var?
shitas tak ir supers slepens pasaakums...]
4. pashparliecinaatiiba... [arii skjeerslis
] es tak nevienu nepaziistu tur...
+Chibi+
Aug 28 2006, 23:30
QUOTE(Tigra2 @ Aug 28 2006, 23:15)
kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai.
es viņas vecumā naudu, kas nepieciešama braucienam no Ventspils līdz Rīgai un atpakaļ, krātu 3 mēnešus, ja ne vairāk.
Kikyou
Aug 29 2006, 09:46
Hihi, pa ceļu vien izies kādi 8 Ls. ^^ A nekas, I can do everything, ja man ir mēnesis laiks.
Anyway, pati uzprasījies, Führer Tigra - būs tev jāiet mani savākt autostacijā (jo es Rīgā divreiz esmu apmaldījusies - vienreiz ejot uz veikalu, otrreiz nesot miskasti). :B
Jancho
Aug 29 2006, 09:52
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 28 2006, 23:30)
QUOTE(Tigra2 @ Aug 28 2006, 23:15)
kikyou tev ir pietiekami daudz iespeeju liidz tam skaraat ceļam , barankām un tējai.
es viņas vecumā naudu, kas nepieciešama braucienam no Ventspils līdz Rīgai un atpakaļ, krātu 3 mēnešus, ja ne vairāk.
vajag taa kaa es daru, nestraadaat, bet pelniit
. Visu vasaru neko var nedariit un nauda kaut kaadaa sakaraa tiek uzskaitiita katru meenesi
Tigra2
Aug 29 2006, 15:13
Tāks, sakarā ar to, ka te tik daudzi dzīvo tālāk un nāksies visus savākt, tad lai būtu vienkāršāk, staigāsim visi un visus savāksim.
Tagad tikai jāizdomā laiks un līdzi ņemjamie materiāli. Cik ilga būs sanāksme...uc lietas.
Es piedāvāju variantu:
1. Visi savācās 12:00(izņemot brīvprātīgos) (varētu jau arī agrāk, bet tad tālāk dzīvojošiem būtu jāceļas, pārāk jopcik-popcik agri; no kuldīgas vien 2 h ar autobusu, cik tad no vientspils, Valkas vai kāda cita tālā reģiona)
2. Brīvprātīgo pulciņš iet visus savākt, (Tālāk dzīvojošiem būs jāpaziņo autobusa vai vilciena pienākšanas datums, vēlams lai tas pienāk līdz 12:00, bet ja pienaaks 12:05, tad nost jau nesitīs)
3. savāktie tālāk dzīvojošie un brīvprātīgie dodas pie pārējiem, kas gaida kādā vietā (kādā restorānā vai uz soliņiem pie origo, tas ne-brīvprātīgajiem rīdziniekiem vēl jāpaziņo, kur viņi gaidīs)
4. Visi savācās čupiņā un dodas uz tējas namiņu, vai uz kādu citu vietu, ja kādam rodas ģeniāla ideja, jo tas tējas namiņš ir izkārtots tā, ka tur daudziem būs grūti vienam otru dzirdēt, nu jā mēs jau neesam pārāk daudz bet tomēr)
5. Notiek apspriede sakarā ar projektiem(varbūt es pat runu sagatavošu, pa kādām 30 lapām, bet tas laikam nav vajadzīgs, ja kādam tas ir vajadzīgs, ziņojiet)
6. Sanāksme beidzas 18:00 (lai cilvēki paspēj nokļūt mājās)
Līdzi jāņem:
1. Tās 2/3 lapas ko jau esat sazīmējuši, vai arī nee, jo tomeer ir daudz taadu cilveeku, kas visu atstāj uz pēdējo;
2. Zīmēšanas blociņš ar baltām A4 vai A5 lapām
3. Pildspalvas, zīmuļi
4. Barankas, vai sardīnes(tādā gadījumā paņrmiet arī konservu attaisāmo)
5. 1-2 Ls par tēju (ja kāds vēlas ekskluzīvu tēju ņem vairāk.)
6. Zefīri!!!!!
Ko nedrīkst darīt:
1. Pārāk čuģitsa par kāda izskatu (piemēram, ierauga un saka OMFG un noģībst
)
2. Uzmākties (seksuāli, lai gan nelielās devās atļauts
)
3. Neierasties!!!!
Ko mēs apspriedīsim(paskaidrots sīkāk)
1. Mangas zīmēšanu
>>a. ko ar to darīsim
>>b. kas kuru bučos
2. Cosplay(parastais un cross)
>>a. kad notiks masveida tērpu taisīšana un kur
>>b. kas par ko ģērbsies
>>c. kur demonstrēs
3. Tusiņi
>>a. kur notiks(lūgums visiem par to padomāt, vai nav kādam kāda lauku mājiņa, vasarnīca, privātmāja, telpas, nju tā lai izpaliek iires maksa)
>>b. ko tajos darīsim
>>c. kad notiks
4. publiskie pasākumi (viskautkas interesnts ar ko pievērst sev uzmanību)
>>a. kāda rakstura(tēma u.c)
>>b. rīkošana
>>c. vieta
>>d. publika
uttt...
Nju ko, vismaz nebūs garlaicīgi... he he ... hee
Tātad:
1. Brīvprātīgie?... nju kurš kopā ar mani nāks savākt atbraucējus?
2. Kādam ir jautājumi?
Tomoko
Aug 29 2006, 16:17
QUOTE(Kikyou @ Aug 29 2006, 07:46)
Tigra - būs tev jāiet mani savākt autostacijā
Es varu Tevi savākt, es Tevi varu savākt! (Oh, God, esmu slima..)
1. Tās 2/3 lapas ko jau esat sazīmējuši
Bet esmu sazīmējusi tikai vienu.. un tikai vienu pusi... XP
2. Uzmākties (seksuāli, lai gan nelielās devās atļauts
)
Bļin... un es jau cerēju... * XD * Nelielas devas nav nekas~ XPPP
Keydan
Aug 30 2006, 12:27
Ta... kada datuma?
Tigra2
Aug 30 2006, 13:59
Atkārtoju:
2. Septembris < - iepaziishanas, atnaak tikai tie daži, kas vēlas bišķīt tāpat ķepu ļepu pačupoties,parunaat par anime, paziimeet...
23. septembris/30.septembris(izveelieties, un pamatojiet, kāpēc jā, kāpēc nē) < - real action
Es esmu brīvprātīgā! ^^ Hehehe!
Man vispār vēl nav sākts! Tomoko! Dod melno kaķi!!
OK... Tigra, tātad es piesakos iet ar tevi savākt atbraucējus. Un.. Tomoko, paņem līdzi to grāmatu, ok?
Kikyou
Aug 30 2006, 17:42
Vēlviena lieta. Tiem, kam speciāli uz Rīgu priekš sanāksmes jābrauc, ja brauciet ar autobusu/vilcienu/pasažieru tačku?!, sarakstus var apskatīt iekš
1188.
Tigra, cik ilgs laiks pirms 12 ir ok? Nav jau tā, ka brīvprātīgie ies vākt tautu četros no rīta. XD 11:15 der?
Tigra2
Aug 30 2006, 17:59
yup, der, bet 4:00 no riita arii der; tikai tad man buus jaaiziet no maajas 01:00 lai paspeetu aiziet liidz centram, jo autobusi nekursee tik agri. Un tad mees nezcik stundas seedeesim parkaa uz soliņa un es tevi besiishu ar grandioziem plaaniem un bombardeeshu ar informaaciju par atomu sabrukshanu un pārvērtībām. (un saviem plaaniem sakaraa ar videi nekaitiigas automashiinas konstrukciju un taas buuveeshanu; un beigaas es kautkaa tevi piespiediishu paliidzeet un tad mees buuveesim automashiinu un varbuut Nobela preeemiju dabuusim) (whosh, interesanti gan kursh sho postu lasiis?)
Ja no tevis naaks slikta aura , tad es vispaar nojuugshos un lekšu kanaalaa. Eh, I'm so damn sensitive pret sho auru padariishanu.
Un ja buus paaraak laba aura, es tevii iemiileeshos pat par spiiti tam, ka esmu tjipa Heteroseksuaala, lai gan es par to arii shaubos un
piu piu... piu piu piu piu piu (laikam par daudz uzpuuteni saeedos, tagad muldamais uznaaca, ceru, ka warnu man nedos, lai gan ja arii dos, buushu pelniijusi T_T)
Ak jā, btw, kaapeec te visi tik siiki izspriež pasākumu, kas notiks teju pēc mēneša, man jau patiik, bet tas ir kautkaa diivaini...
Un vai luudzu kaads nevareetu sho topicu paarvietot uz pasaakumiem, bet sakaraa ar to, ka neviens moderators taapat šo topicu nelasa, it iipashi jau manus postus, tad topics paliks nepaarvietots)
Ak jā, tātad veelviens jautaajums, ar ko katrs uz sjejieni atbrauks, vilcienu vai autobusu, vai mikriņu; vnk tas informaacijai lai zinaatu cik grupaas jaasadalaas savaaceejiem, ja laiks sakritiis.
QUOTE(Sushi @ Aug 30 2006, 14:25)
Es esmu brīvprātīgā! ^^ Hehehe!
Man vispār vēl nav sākts! Tomoko! Dod melno kaķi!!
OK... Tigra, tātad es piesakos iet ar tevi savākt atbraucējus. Un.. Tomoko, paņem līdzi to grāmatu, ok?
Hai, hai, Sushi-sama
Atnesīšu to grāmatu~ ^^ *iet un kopē grāmatu (un arī pašu stāstu, ko jāzīmē)*
Btw, joka pēc, es ar gribu pie brīvprātīgajiem pieteikties! XD Būs fun.
Bet 4:00 no rīta gan necelšos. I neceriet. XDD
Es gan labprāt pieceltos uz 4:00
būtu jautri un miegaini
Tad kā ir ar to sestdienu?
Ja vismaz pieci cilveeki grib un var iet, tad riit 14:00 pie Origo; bet luudzu paziņojiet līdz rītdienai, kas grib iet.
Es oficiāli paziņoju, ka labprāt ierastos...
Bet tad jau redzēs, ja savāksies pietiekams cilvēku daudzums. Vispār jau nav īpaši liela vajadzība šito taisīt, ne? Tāpat noteikti būs (ja vispār būs) ļoti maz cilvēku...
Vai tad mēs 3. nebija satikšanās? Vai arī es te tikai murgoju... o.ō
Btw, es uz iepazīšanos netikšu (laikam) jo esmu galīgi tukšā līdz oktobrim. Vai arī es tikai skatīšos, kā Jūs dzerat tēju... o.o
Erik4xp
Sep 1 2006, 19:06
Es rīt būšu Rīga pirkšu sev mobīlo. Un pagaidām esmu pieslēdzies internetam uz momentu, jo vajag informācīju par tiem mobiļkiem, es vēl kādu nedēļu nerādīšos...
ReD_FoXy
Sep 1 2006, 22:04
Mosh riit arii es paraadiishos.
jopciki, popcik, triis cilveeki!
Tātad visi paluur otaku rīt no rīta 12:00; ja pa nakti nebūs uzradušies divi cilvēki(ja Tomoko nāk, tad tikai vienu vaig), tad notiks vazāšanās.
Es apdomāju iespēju izlietot lietderīgāk rītdienu un ar tiem, kas atnāk pastaigāt un pameklēt vēl kādu vietu, kas varētu būt standarta savākšanās vieta CO;
Un vispār, kas ir bijis Zen? Varbūt arī uz turieni aizčāpot? Paskatīties kas un kā.
Lai gan, vai kādam vispār ir vēlēšanās pavazāties pa Rīgu tējas dzeršanas vietā?
Hmm....varbuut man arii atnaakt?
thinking....
Eh! Laikam es arii buushu!
Labi, tad tomēr dzersim tēju.
Tātad visi 14:00 pie saurona acs, t.i. origo pulksteņa. līdzi paņemiet kkādu vecu ķēpājumu kladi, vai pussaķēpātu burtnīcu, varbūt kautko vajadzēs pierakstīt, bet tikai varbūt. (pilniigi iespējams, ka visiem uznaaks kjeepajamais un visi saaks kautko ziimeet, (tas reiz ir noticis) )
Haha!! Paldies, ka man nebija internets un ka es to nevarēju izlasīt. XD I'm sorry, if I am traitor.
Rīt, cik es sapratu jābūt - so es nāku rīt.
Bet ko tad tu agrāk par to neuztraucies? Ar to vajadzēja rēķināties.. ja nebija kas skaidrs, varēji pats paprasīt mob. nr, vai kaut vai paskatīties tel. nr. topikā.
So.. tā ir tava problēma!
Tā, rīt notiks tā savākšanās pie Origo pulksteņa. 14:00
Kā jau dažiem ir zināms, mob. es nelietoju, nepatīk man viņi.
Tātad rīt 100 % iet:
Tomoko
Sushi
Es
Arts(nes šurp zefīrus, ja neesi notiesājis)
unj...
paziņojiet, lai zinam, ko gaidīt, cik maisiņus man ņemt.
Atpazīšanās zīme:
maxima maisiņi(es atnesīšu visiem, mauksim tos galvā, vai rokā tirinaasim, liidz visi atnaaks)
Jāatnāk 13:55 - 14:05 ilgāk nestāvēsim
Mani Sushi un mūsu Hitlerls ir redzējušas, tā kā vismaz kāds mani zinās. ^_~ Bet tā vispār manis nezinātājiem - atbildēšu uz nummuru 29957465 un vilkšu kreklu uz kura būs uzdrukāta FMA bilde ^_~ Tā kā būs viegli atpazīt.
Karamele
Sep 2 2006, 22:04
ieraudzīju tigras postu un izlasīju biju šokā...
jauki es tieku
neesmu brīvprātīga, bet es būšu.
QUOTE(Tigra2 @ Sep 2 2006, 19:22)
Jāatnāk 13:55 - 14:05 ilgāk nestāvēsim
Ooooh, no, nācās vien mani gaidīt un pietam ilgi. Muahahaha!!!
Anyway, bija jautri~Es pat nedaudz apslimu ^^ *nosķaudās*
Erik4xp
Sep 5 2006, 19:45
Sory, bet man problēmas ar piekļuvi internetam....
Visss bija labi nopirku mobīlo, BET nekādīgi tos CO biedrus nevarēju atrast...
Runājot par mobīlo - Skatīt manā otaku profilāaa... (jabūt sākas ar 22...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.