Arfija
Jul 27 2006, 19:08
a davaa taisam sveetdiena nevienu nepamesto malaa blandiijienu pa pilseetu??Tikai ne sestdienaa!!Nu labi!Taisat sestdienaa...Bet atd jau jums mani neredzeet un man pat leikas ka taa vereetu buut labaak!!
Pa dienu nevarētu Vecrīgā???Kā es jūs atpazīšu???Un cikos,ja šo sestdien???
P.S. Es zinu labas vietas kur ir labio
sushi....nolāpīts naudas nav tik daudz vajadzēs iztikt ar barankām.
P.S. S. WTF
es neesu sarakstā???Bet es pieteicos.Jums nevajag animatoru???
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 27 2006, 21:39
Te maniju pieminam tējnīcas. Visp jau varetu ieteikt Apsaras tējas namiņus. Viens ir kanālmalā...emmm... laikam preti Operai ja nemaldios. Vēl viens Vērmaņdārzā. Personīgi man tur liekas diezgan jauki.
P.s jaunkundzēm ar svārkiem ieteiktu būt bik uzmanīgākām sēžot otrajā stāvā. Logi...
Piekrītu Isai. Esmu tur bijusi un tur patiešām ir ērta vieta pasēdēšanai, tējas iedzeršanai un CO plānu apspriešanai. (Kā agrākajā Jukatan (tie kas bijuši, zinās)) . Bet kāpēc gan pirmo sapūlci nevarētu rīkot šo svestdien vai svētdien, tajā Apsaras tējnīcā?
Karamele
Jul 27 2006, 22:11
jā taisni to tējnīcu es domāju ^^ vienīgi aizmirsu viņai nosaukumu. domāju, ka šo sestdien būtu baigi forši tur satikties vienīgi tur varētu būt visai daudz cilvēku - sestdiena - brīvdiena - daudz cilvēku - maz vietas otrajā (iecienītājā) spilvenstāvā.
Atbildi nevar atrast,lai kā es rušinātos tajā topikā.....
Tējnīca laba....
Keydan
Jul 28 2006, 00:01
Blah, Blah, Blah!
Es esmu tik skops ka pat bezmakasa teju neņemšū!!!
Labak butu kautkur kada parka. Ka jus dojajat 15 cilveki sedes tejus°naiņa? Vajag iznomat banketa zali!
Tigra2
Jul 28 2006, 00:49
labi, tad....
shosestdien, visi 14:00 pie Origo. (agraak nepamodiishos)
nekaadus iipashos plaanus nekalsim, lai gan ja kaads ljoti gribees vareesu izmazgaat tam smadzenes ar n-tajiem naakotnes projektiem, tusinjiem u.c.
Jo shis klubs kaanekaa ir visudariitaaj-meegjinaataaj-klubs.
Buus gan okult-tusinsh, gan ekspediicija, gan seenjoshana gan citas lietas, ko es savaa slimajaa praatinjaa izgudroshu. Iespeejams, ka aizies pat liidz pidzjam balliiteem amerikaanju meiteniishu stilaa.
( ja, kas es to visu domaaju pilniigi nopietni, neljaushu kaadam garlaikoties, saakot ar rudeni buus baisi...)
btw. taalaakdziivojoshie viesi laikam netiks, jo pasaakums nav tik svariigs, lai gan es jau nezinu... )
Karamele
Jul 28 2006, 00:54
es noteikti būšu
jāiet izspiest nauda no sencīšiem ^^
ticu, ticu, ka ar rudeni sāksies murgi par Tigru un asiņainām barankām...brrr
So....man nākt vai nē??Varbūt izdomājam paroles,lai atpazītu viens otru???
Keydan
Jul 28 2006, 12:23
Mani nebus, es bušu vasarnica. Bet mana parole bus tada, jus man teiksiet: "На деребасовской хорошая погода" un es atbildešu: "На Брайтон Бич опять идут дожди".
Karamele
Jul 28 2006, 13:05
paroles nu enz un ies pa ielu gar origo un bālus kaut ko, ja? xD
vispār derētu norunāt konkrētāk kurā vietā, lai nesanāk tā kā toreiz kad gājām uz ķinīti un ar bānāniem vicinājāmies.
Njus es arii labraat pieteiktos, tikai pa vasaru gan iipasha sjuusma naw jo netieku - vasaru pavdu aarpus riigas
. Vai mani njems???
Apsolos piedaliities visos pasaakumos! (j vien man nebuus lauztas abas kaajas etc.
)
Arfija
Jul 28 2006, 14:12
Aaa un ja man paveiksies un mani tigra uznjems savaa muuziigajaa verdziibaa, tad atgaadinu ka pa vasaru nets man nav pieejams taapeec ja kautkas baigi svariigs tad spamo uz 29494271
Arfija
Jul 28 2006, 16:30
NU gan jau,gan jau Tigrinjsh pienjems tevi starp visiem shiem uuberigajiem monstrinjiem!!ekke!!
Tigra2
Jul 28 2006, 17:14
parole: I am alien-gay!!!!(vai I am alien-lesbian! ) un punkts.
Tā satiksimies konkreeti pie pulksteņa, pie pukjeem(vai tiem augiem) jo tur var seedeet.
Karameli es atpaziishu gan jau, ja vien shamaa nav dzimumu mainiijusi.
(un, btw, par to pienjemshanu, pienjemam visus, bet, ja neko rudenii vai veelaak nedariis, metiis aaraa.)
QUOTE(Tigra2 @ Jul 28 2006, 17:14)
(un, btw, par to pienjemshanu, pienjemam visus, bet, ja neko rudenii vai veelaak nedariis, metiis aaraa.)
Cntiishos buut informeets par noriseem un trennshos
(man jau tagad ir paaris darbinji, kas visamaz 3x labaax par tiem kas ir ieksaa manaa glerijaa
, bet tas veelaax, jo neatrodos "uz vietas")
Karamele
Jul 28 2006, 18:03
dzimumu neesmu mainījusi bet ak damny damn es netieku, sencīši tikko paziņoja T.T
*dauza galvu pret tastatūru*
Tigra2
Jul 28 2006, 18:17
a varbuut tad atlieka,arfija arii netiek un man naudas maz... ehee.. nu i es ir egoiste...
tad varbuut tiktieshaam kautkur ap augusta beigaam? Tie kas veelas iet, lai izdara labu darbu savaa nodabaa,aiziet izpeetiit ''Zen'', vai to pashu...eekaavinjutursauca pie operas, mums tomeer svariigi atrast labu vietu, kur sestdienaas savaakties.
Karamele
Jul 28 2006, 18:20
piekrītu. pamēģināšu sameklēt kādu labu tējnīciņu Rīgā. un tiksimies augusta beigās.
Arfija
Jul 28 2006, 18:24
Nu tikai tapeec ka es un konfekte netiek varbuut taaapeec jau nevajag uzreiz atcelt visu??Varat aju iet un es ar karameli tiksim uz citiem naakoshajiem pasaakumeim starp tvana gaazi!!??Ko saki tigr??karamel??
Tigra2
Jul 28 2006, 19:05
Arfija aiztinaas, naaksies vien pashai postot...
taa,
Es arii domaaju, ka labaak sveetdien,un tad es buushu, jo man buus bišķi vairaak naudas.(a savaadaak barankaam veel nepietiks)
un
btw es taisu forumu CO (veelaak ielikshu linku, kad pabeigshu
)
Tigra2
Jul 28 2006, 20:50
(sory, par doublepost, bet kaads laicinjsh jau ir pagaajis)
skatieties, zinu, ka iesaaceja darbinjsh, bet saakumam gan jaw derees. (anyway, pashlaik par adminiem, moderatoriem, nevienu neiecelshu, jo vel iisti nezinu, kas par fruktiem juus esat)
http://z6.invisionfree.com/CreativeOnes/
Karamele
Jul 28 2006, 21:02
taisām to visu tad šo sestdien vai? mans taisni pei finansēm tika *sparkles* oo lapele ir ^^ mai var likt par modu vai adminu droši - ir pieredze & esmu kārtīga
Arfija
Jul 28 2006, 22:31
Taaks...Taatad: Peec Tigras pazinjojuma man pa pm: Co atraktiivo un uuberiigo biedru sestdienas sannaksmi paarcelt uz Sveetdienu!Viss paliek pa vecam!Tiekaas 14:00 pie Origo GALVENAAS ieejas!
Parole: Es ir uuberiigs!(Parole manis izdomaata!!Bet nju ok!)(tam nava jaabuut obligaati!Nu es domaaju paroli!)Ja esat redzeejushi karameli tad puulceejieties pie vinjas!Ja esat redzeejis kaadu citu uuberiigo biedru tad pulceejamies pie taa uuberiigaa biedra!Un neaizmirstieties apbrunjoties ar triis barankaam!
Ieposto tie kas grasaas naakt!
Paldies!
Ar cienju uuberiigaa Arfija!
Tigra2
Jul 28 2006, 23:15
parole buus: I am a gay-alien!(vai lesbian-alien! )
skaidrs?
Es te esmu galvenā! mana vara!!!
unnn, nju tad kas buus sveetdien?
un es aa arii nesapratu, tas viss notiks riit vai pariit... im confused...
Arfija
Jul 29 2006, 10:09
Tas viss notiks naakoshajaa dienaa peec shiis sestdienas taatad sveetdien!Pl. 14:00 pie GALVENAAS origo ieejas!Ar triis barankaam!!ahhaa...Es esmu uz leilas robeizhas vai buushu vei nebuushu!Bet iespejams ka buushu!!Nu jebkuraa gadiijumaa zinjoshu vai nu shodien vakaraa vai riit a\no riita!!
Karamele
Jul 29 2006, 13:20
ehem, es darīšu tā kā teica Tigra, pie pulksteņa un kliegšu I'm lesbian-alien
bet ja drīkst jautāt kura ieeja tad ir galvenā o.ō
Arfija
Jul 29 2006, 14:08
taaaks tieshi pretii 23 un 18 trolejka galapunktam!Tur pat netaalu ir makldonalds paari divaam ielaam!Un marshrutnieki staav visaadi!
Tigra2
Jul 29 2006, 15:31
pie pulkstenja ir vieta, kur reiz bija nolemts savaakties...
veel vinju dazji deevee par saurona aci...
nju ir skaidrs?
Arfija
Jul 29 2006, 16:43
tas lielais riigas pulkstenis kur iekshaa restoraans?
Oh damnīga man tā dzīve. Gan jau, ka es būšu. Nja, nu tā ir, ka netiek pie interneta- viss notiekās aiz muguras..
Oki doki... tātad es būšu rīt pie tā pulksteņa (par barankām negarantēju). Tigra un Karameļka zin kā es izskatos. UN.. ko tad mēs darīsim? iesim uz tējas namiņu un apspriedīsim turpmākās CO gaitas? vai arī piem paņemsim savus darbus un rādīsim viens otram?? Ehh... cik tad man vispār nauda jāņem ir?
Arfija
Jul 29 2006, 18:18
nu esdomajau ka tu vareetu pakjert liidzi kaadus 3 latus!!
laiakm jau iesim uz teejas naminju peec manaam domaam un dzersim teeju!!!
Tigra2
Jul 29 2006, 19:09
aha aha; apspriediisim CO naakotnes projektus.
taatad iet:
Tigra
Arfija
Karamele
Sushi
... un kas veel?...
Taison
Jul 29 2006, 23:05
Hmm... peedeejaa laikaa neesmu sekojis liidzi jaunumiem bet cik var noprast runa iet par sanaaksmi kas buus kaad driizumaa laikam... Right??? bet katraa zinjaa es nebuushu/netikshu...
Karamele
Jul 29 2006, 23:24
es paņemšu līdzi jaunākos skricelējumus. ^^
P.S. varēsiet mani atpazīt pēc tā, ka es izskatīšos pēc galīga frīka T.T
noņirgsities - garantēju
Erik4xp
Jul 30 2006, 00:39
Nu ................. [visu iespējamo un neiespējamo slikto vārdu salikums]
Es neiegāju forumā kādu laiku un palaižu šito garām, jo nepaņēmu rīt dienu brīvu....
Es netieku dah.........
Erik4xp
Jul 30 2006, 08:29
Tomēr paņēmu šodien brīvu... He he he es būšu. Pasākums taču vēl notiek...
Tigra2
Jul 30 2006, 11:41
notiek, notiek, bet aarfija nebuus.
taatad beigaas uz pasaakumu taisaas vien chetri cilveeki
Es, sushi, karamele un erik4xp
Arfija
Jul 30 2006, 14:59
veelu veiksmi!!lai jums labi klaajas!!
(MAN IIGNS NOSKANJOJUMS(nenjemiet pieree!!)
Karamele
Jul 30 2006, 22:25
baigi jautri gāja teikšu godīgi ^^ tikai uz pasākumiem kas notiks manos bēniņos, mani klasesbiedri nenāks xD
Erik4xp
Jul 30 2006, 22:32
Bija labi... Tik nākamreiz es zināšu labu laiku pirms viss notiks... Citādi es tak nevarēju gandrīz paspēt.
[Labi ka "GANDRĪZ" neskaitās...]
Karamele
Jul 30 2006, 22:34
jā, nebūtu tu atskrējis to dažu mirkļu laikā mēs varbūt būtu aizgājušas.
Bet ar laivu brauktu e sgan vairs negribu xD man vēl nav nācies tā kārtīgi izžūt T.T
Erik4xp
Jul 30 2006, 22:38
Godīgi es tos dažus mirkļus gaidīju un skatījos vai mani vispār atpazīsiet
.
Un vispār tā laivu būšana bija tāda riebīga, jo tā laiva man nepatika fuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Un tādu naudu par to braucienu vajadzēja izdot...
Mums nākamreiz tik tiešām kas riktīgi labāks jāizdomāaa...
Vismaz 10 x labaak...
Karamele
Jul 30 2006, 22:42
jā, būtu jāizdomā, kas labāks nekā peldēties smīrdīgā kanālā xD bet man tagad uz rokas ir zilums aira formā
nākamreiz varētu...hmmm nezinu xD
P.S. tev mobīlajā vēl arvien tas pats fons jeb nomainīji? xD
Erik4xp
Jul 30 2006, 22:48
Aij lai mammai prieks atstāšu...
Karamele
Jul 30 2006, 22:52
*rēc*
bet tev piestāvēja xD
P.S. mana mamma ir totāli pret pasākumiem manos bēniņos, bet gan ar laiku viņu pielauzīšu
Erik4xp
Jul 30 2006, 22:56
Par pasākumu - kautko jāsāk domāt, jo atrāk sāksim domāt, jo interesantāks pasākums izdosies...
Un es labprāt satiktos ar citiem CO biedriem. Tā kā gaidām atsaucību...
[Izmisīgi meklēju dzēšgumīju]
Karamele
Jul 30 2006, 22:58
piekrītu, jāsāk kustināt smadzenes.
Kurš var piedāvāt labu vietu kur varētu teiksim ''izplesties?''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.