Tigra2
Jul 24 2006, 04:09
kaa buutu, ja visiuzrakstiitu savas dziives vietu? es biju domaajusi, ka vislabaak buutu riigaa, jo uz shejieni visvienkaarshaak atkljuut, kaa arii tad vietas izveele buutu vienkaarshaaka.
bet, ja te visi ir sameetaati pa kurzemi(tas ir piemeers) tad jaaskataas taa lai buutu kautkur pa vidu.
(btw, nebriinieties, ja es buushu 30 gadiigs vecis ar taadu skatienu, kas pamodina mirushos un liek tiem beegt
, cik labi buut nezinaamai( ceru, ka tie, kas mani redzeejushi neko neatklaas))
Taison
Jul 24 2006, 11:58
Dziivesvieta- Smiltene!!! 124km no Riigas... 9:30 izbrauc satiksminieks un ja Izkaapju Juglaa tad 11:30 esmu riigaa...
<-- pieredze
Kikyou
Jul 24 2006, 16:03
Nu, man jau liekās Rīgā tomēr būtu vislabāk, tas sanāk vidus visiem, par cik te ir arī tādi no Vidzemes un Latgales (khmm deadstar khmm). :3
Dead Star
Jul 24 2006, 23:23
Kas vēl par "khm,khm" ? a ?
nu es,nebūdama rīdziniece,pilnībā piekrītu,ka jātaisa tie pasākumi Rīgā.kā nekā turp jau nu varētu vieglāk aiztransportēties teiksim lielākajai daļai CO biedru.Rīga kartē tīri labi un ātri atrodama,un visi spēs paveikt sākotnējo grūto uzdevumu-atrast pasākuma vietu
Taison
Jul 24 2006, 23:41
Un kur riigaa buutu taa psaakuma vieta??
Erik4xp
Jul 24 2006, 23:48
APM. 60 km no Rīgas he he....
Vispār baigi nepatīkami ka pa visu latviju tie CO biedri...
Kikyou
Jul 25 2006, 01:08
Lol, jā, mums vajadzētu pašiem savu ciemu uztaisīt, jo mēs esam tik kruti. XD
...ak vai, lūdzu Tigra, saki, ka es tev nepadevu ideju. ._.;
Taison
Jul 25 2006, 02:42
kjipa visi dziivo THE VILLAGE... dziivo mistiskaa ciemataaa... un baidaas no kkadiem briezmonjiem kuri patiesiibaa ir Tigra2 ieteerpies govs kostiimaa
sanaaktu recama komeedija
Man nav ko darīt daudz ar Anime.Tādēļ jāizmanto savas spējas radošos nolūkos(mēli var izmežģīt).
Infa:
Dzīvoju Ziepniekkalnā,var būt brīva visa diena,varu uztaisīt animācijas...
Kur tas tas tieši var notikt??
Karamele
Jul 25 2006, 13:59
nu es pati dzīvoju Vangažos apmēram 40 km no Rīgas.
Bet vai tas viss notiks telpās vai ''svaigā gaisā''?
Keydan
Jul 25 2006, 14:28
Tigrai ir savs kults, viņa mus iemanis zem zemes, aizslуgs buri, Un mocis mums kamer mes zimesim mangu pilna tumsa!
Ehh, mans pilniibaa piekriit par pasaakumu notikshanu Riigaa, ja runa ir par karaoki. Man nekas cits neatliek kaa piekrist par karaoki. Kaapeec? Taapeec, ka man nav ne jausmas, kaapeec. (man shii ideja vienkaarshi taa ne paaraak, bet ja leilaakaa dalja ir par, tad jau...) Ja notiek kkas aaraa, dabaa, tad jau Riiga neder
. Par septembra otro sestdienu vai sveetdienu (negribu shkjirstiit atpakalj, kas tur bija) .. hmm, gan jau, ka tiktu. Laikam, es taa domaaju.
Bet Dead Star, piemeeram.. deelj karaokes jau tu brauktu, vai ne?
Tigra2
Jul 25 2006, 17:11
keydan... tev pilniiga taisniiba....
... (izlasat ljaudis kaartiigi pirmo postu,labi? )
sushi, vienu pashu karaoke neviens neriikos, ja riiko tad riiko daudz un pamatiigi, taa lai buutu veerts braukt.(pie tam karaoki var arii neiekljaut, jo nav aparatuuras T_T )
un es domaaju, ka labaak svaigaa gaisaa(atkriit telpas mekleeshana
), bet, ja buus auksts, tad telpaas(kuras veel jaaatrodd)
Erik4xp
Jul 25 2006, 17:14
Super nekad neesmu kādam piederējis... !
Keydan
Jul 25 2006, 18:02
As paņepšu ķedes! Buru nevar but bez ķedam! Kurš pirmais valkas ķedes?
P.S. Svaigs gais - A+.
Dead Star
Jul 25 2006, 18:27
Mjā Sushi Dead Star no visa spēka censtos tikt uz mistisko karaoki.Kā nekā viens no galvenajiem argumentiem,kapēc pieteicos dalībai CO un,ja ņem vērā,ka jau ir sarunāts,ko varētu duetā ar kikyou dziedāt ,tad domājam man noteikti jācenšas tikt
.Mistisko karaoki jo vairāk tamdēļ,ka ,kā redzams, nav īsti zināms,vai tāda būs
Tigra2
Jul 25 2006, 22:22
btw, ja tas karaoke buus tad uz lapinjaam tiks sarakstiitas dziesmas(t.i to nosaukumi) un viss samests maisaa, tad katrs vilks, un kas buus tas buus...
Ja buusiet duetaa, tad buus divas dziesmas, jaadzied abaam. Un ja jums iekritiis Lilium, vai my heart will go on and on, buus reti lustiigi
(toties, ja tas iekritiis man tad, uuuuu kaut nu neiekristu, tad mjaa... )
Btw, jums jaaiemaacaas himna:
Tā ir a racacaa a ribidalidallaa... nu jau saprataat.
Arfija
Jul 26 2006, 19:39
njaaaa....nu viss par ko te shobriid iet runa ir karaoke un dziivesvieta...Nu tad es beidzot uzzinaaju taa saucamo gaisotni(telpaas vai svaigaa gaisaa)......Nu bet kuraa vietaa???Aaatraak negribat??Vasaaraa seedeet un niikt aaraa....Bez tam septembrii pirmas divas nedeeljas vissvariigaakaas....Nu vismaz man...hehe....Taatad cik sapratu peec shitaam visaam runaam- karaoke buus tajaa pirmajaa sanaaksmee,tas viss notiks vai nu aaraa vai iekshaa un gandriiz visis CO ir izmeetaati pa visu Latviju....Es butu no galvaspilseetas......Un tagad sekos bezjeedziiga rindinja ar punktinjiem!Uzmaniibu,gataviibu: .................................................................
Un veel : aaa...Mans ir leens nesaprashanaa kaada tad taa himmna ir??Tikai
racacaa a ribidalidallaa
???
Tigra2
Jul 26 2006, 19:50
njeeee.....
http://laacz.lv/f/swf/tuma.swfmaacieties,tak maacieties, un nebuutu slikti ja iemaaciitos taa riikoties ar daarzeni, t.i. puravu (lab, purveni )
Arfija
Jul 26 2006, 20:04
nju....es vairaak nenkjeros uz pilniibaa nekaadaam adreseem tapeec sorry bet newievoshu!nju taatad es no riigas un man no riigas centra 3 minuuteessss!!
Karamele
Jul 26 2006, 20:15
bwhā un es cerēju, ka vismaz šinīs sanāksmēs nebūs enviena mana klasesbiedra xDDD
vispār, ja mēs grauzīsim barankas var būt bīstami - aizrijamies & nosprāgstam.
Nespiid, Karamel, Nespiid!
Muahaha!
Keydan
Jul 26 2006, 21:01
Es himnu nekad neiemacijos! Es gribu TXT failu!
P.S.
Baru dziedat to "PA" skaņu!
Arfija
Jul 27 2006, 12:41
Karamellleee...hahaa...mms16 ar ir!!Nu vismaz kaads saveejais!!
Precīzu vietas nosaukumu.Un himnas vietā dungot??Labāk nekā grieķu himnu dziedāt(vairāk nekā 100 panti).
Arfija
Jul 27 2006, 13:15
Euuu...man nava ko dariit...Uztaisam maajaslapu ???
Arfija
Jul 27 2006, 13:29
Sorry par dubultpostu!!Mant ieshaam nebija ko dariit tapeec "pacentos"!!
Creativ otakus jeb tvana gāze
Karamele
Jul 27 2006, 13:54
Himna njā...
varētu būt teiksim mūsu visu kopīgās mīļākās anime openings?
Arfij, mms61, man tiešām nespīd...
par to mājaslpau es nezinu...
Arfija
Jul 27 2006, 13:55
Kas tieshi tev nespiid??Buut vienai visaa CO tautaa???Bez paziistamiem??
Karamele
Jul 27 2006, 14:08
yup.
a ja mēs dziedāsim karaoke, tad jau visdrīzāk tas notiks pei Tigras, jo viņai ir karaoke faili
Arfija
Jul 27 2006, 14:16
15 uuberiigie biedri pie Tigras??woowww....Bet amn taa kkoo neticaas ka pie Tigras visi 15...es bij domajausi ka karaokis buus tajaa sanaasmee...
Karamele
Jul 27 2006, 14:17
njā, bet ja sanāksme notiek teiksim parkā? jo tika minēts, ka telpas būs grūti dabūt un iespējams viss notiks svaigā gaisā
Arfija
Jul 27 2006, 15:10
jaa un protams tas viss notiks PARKAA!hehee...padomaasim...un tad jau erdzeesim kur tas notiks!Bet bezjeegaa klainjot pa parku ats atkaa buutu st.lbi
Tigra2
Jul 27 2006, 17:51
Arfij, jauki,ka pecenties, bet nevajadzeeja. aarpus otaku pashlaik veel nekas nenotiks. Un ja veidosim, tad forumu,un veidosim visi kopaa, savaadaak nebuus pietiekami daudz emociju,kas liecina par muusu garu.
Pie tam tas saits liekas taads nopietns.... WTH... ja taisa tad taisa taadu, lai katrs kursh ierauga nospraagst no smiekliem.
(smiekli ir veseliigi
)
btw... galiigi bezceriigaa gadiijumaa(ja neviens neko nedariis) naaksies taisiit switched-cosplay -> zeeni, kaa meitenes un meitenes kaa zeeni ... uuu, ja kaada meitene DBZ cosplayos buus vispaar(jo vinjiem tak nava kreklu
)
Pag, iedomaajaties kaads zeenu, kaa sailormoon ;D
jaa un btw2 , parkaa diezin vai notiks. Es biju domaajusi kaadaa restoraanaa, teejas naminjaa u.c.
Varat jaw kko labu ieteikt...
Ja buus svaigaa gaisaa tad, kaadaaskaistaa vietaa: juurmalaa, pljavaa... krievupee(aka mezjaa) .
bet tas taa. un karaoke shaubos vaipie manis notiks, esbiju domaajusi, ka varbuut izdosies sarunaat ar kaadu karaoke klubu lai atskanjo...(tas staprcitu ir visai reaali)
Karamele
Jul 27 2006, 18:10
ārprāc xDDD switched-cosplay būtu ņirdzīgi, bet varētu darīt tā, ka uz sanāsksmēm visi nāk apmēram cosplay tērpos, ja nav tad nav, bet, ja ir tad velk
par tējas namiņiem neiedomājos
Ja notiktu dabā, tad tad kad labs laiks, varētu notikt pie manis
neko nesolu, bet varbūt varētu mēs okupēt vietējo mežu xDD
Arfija
Jul 27 2006, 18:14
Nu voo...es ta saku ka parkaa tas nevareetu notikttt!!HAHA!!Nu tad daram taaa....Pacelj kjepas kam pa dienu nava ko darit kaa tikai seedeet pie ineta un luureet otaku vai arii kko citu dara..bet tas takaa butuu mazssvariigi..Taatad pacelj kjepas tie kuri darbadienaas ir briivi un var aizkljuut liidz Riigai...Tagad VASARAA!
Tad savaaksimies,,okupeesim teejas naminju pie vecriigas uz kaadaam 3 stundaam, tad iesim demoleet vecriigu un beigu beigaas visi iesim riit Tigras ledusskapi!!
Ne bet nopietni pacelj jepas tie kuri ir briivi d-dienaas!
Tigra2
Jul 27 2006, 18:18
es buushu tikai augusta beigaas
bet var jau kautkad, ap 25... bet tas taa...
Vai tieshaam neviens nevienu teejas klubinju nezin, savaadaaak naaksies veel SAMURAI visu dariit. (visiem naaksies sushi pasuutiit, pa 1,50 Ls...)
aaa, btw. es nupat piedaavaaju vienam cilveekam aiziet uz randinju!
Arfija
Jul 27 2006, 18:24
mmm...Sushi!!Mans miileet Maki Sushi ar Lasi!!HeHe!!!!!!!
Nu ko!Celiet kjepas gaisaa!!Vai tad tieshaam neviens nava briivs??
Karamele
Jul 27 2006, 18:24
njā, bet en visiem garšo sushi, man ta garšo, bet dažiem ne. tējas namiņiem precizētus nosaukumus nezinu vnk enatceros bet viens ir Rīgas centrā, bet otrs netālu no veikala bērnu pasaule.
es esmu brīva tikai un vienīgi sestienās un svētdienās.
Arfija
Jul 27 2006, 18:27
Konfektiit cel savu apslienaato kjepu tachu gaisaa!!!Iesim demoleet Riigu!!@!!
NU sushi it iipashi ar lasi jaunu varu apeest!!Hehehe!!Vienmeer atcereeshos vienu lietu- Tas smird bet garsho labi!!
Tigra2
Jul 27 2006, 18:29
iii-ne!!!!
nesmird gan, tu laikam vinju esi eedusi suudiigaa restoraanaa. (vai arii speciaali iesmakushu, lai speeciigaaks aromaats
)
aa un sho sestdien, sveetdien esmu briiva, taa kaa varat kautko ieplaanot. (bez manis jau arii var, bet es jutiishos pamesta T_T )
un skumjaas ziimeeshu mangu, kameer pavadiishu 20 dienas un naktis bez kompja...
Karamele
Jul 27 2006, 18:30
kāpēc vēl jāraksta kaut, kas tāds kā - '' *pacelj savu kjepinjuzz*'' vai tik pat pokemonisks?
nu jā man garšo suši, bet ne visiem otakiešiem viņi garšo...tātad, ja mēs sēžam samurājā tad visi ēd, bet viens sēdēs skatīsies? o.ō
Tigra2
Jul 27 2006, 18:32
QUOTE(Karamele @ Jul 27 2006, 18:30)
kāpēc vēl jāraksta kaut, kas tāds kā - '' *pacelj savu kjepinjuzz*'' vai tik pat pokemonisks?
nu jā man garšo suši, bet ne visiem otakiešiem viņi garšo...tātad, ja mēs sēžam samurājā tad visi ēd, bet viens sēdēs skatīsies? o.ō
nju vispaar jaw tur ir arii citi eedieni...
Bet es vispaar domaaju, ka taa buutu ne visai laba ideja, jo tur varees tuseet tikai tik ilgi kameer eediis... so labaak teejas naminjsh (iesim okupeet kaadu)
btw, es Arfiju uz randinju uzaicinaaju! Bet vinja mani atraidiija, eju sliicinaaties
Karamele
Jul 27 2006, 18:34
jā tāpēc labāk tējas namiņi ^^ kurš zin labus tējas namiņus? answer me! i beg you...
bwhā Tigra apsveicu xD
Arfija
Jul 27 2006, 18:34
Nu Tigrinj...Es peerku jau gatavus sushi no veikalaa...aatraas uzkodaas!!Hahaa!!Tad tos sushi iebaazh maza akastiitee un atd kad attasia tad taada ne paaraak patiikama smacinja!!
Nu ''kjepinjuzzz'' tur taa nebija!!!:P bet jebkuraa agdiijumaa celiet savas rokas augshaa un kliedziet- ES VARU I SVEETDIEN I DEE DIENAA!!!!!(Speciaali ar vairaakaam izsaukuma ziimiiteem!!)
Karamele
Jul 27 2006, 18:37
es jau uzrakstīju, ka varu tikai brīvdienās un domāju, ka domājošiem otakiešiem ar to vajadzētu pietikt
ja pērk sūdīgos ātrajos restorānos varētu gan gadīties nesvaigs lasis...
Arfija
Jul 27 2006, 18:38
nu veikalaa nevis restoraanaa!!
jusu ko lasiit esat atmaaciijsuheis vai??
Karamele
Jul 27 2006, 18:44
nu veikalā vai restorānā, kas ir sliktas kvalitātes...
a davai šo sestdien Tigra vācamies uz kaut kurieni, lai neviens nejūtas pamests ^^ ko saki?
Tigra2
Jul 27 2006, 18:45
oki, oki.mieru mieru, ja te daudz spamosim: kaads iedomaasies aizsleegt.
Btw, sameeraa svariigs jautaajums:
Cik veci esat, un vai vecaaki atljauj palikt pa nakti? uzticas... uc, jo sakaraa ar to arii tiks nolemts cik stay-night tusinju buus.
var jau... tikai ne agri, man peec darba buus neguleeta svineeshanas nakts, so kautkad ap 1iem, 2iem;
un no saakuma jaasavaac veel vismaz 5 cilveeki >.<, kas naaks.
Karamele
Jul 27 2006, 18:50
domāju, ka pa nakti man palikt atļautu...cerams... nu man ir 12 gadu.
domāju, ka 5 cilvēki noteikti savāksies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.