Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Person below me jebšu cilviņš aiz manis
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186
Karamele
Nah. Negulēju un pēc tam bija blank-coma-sleep.

Cilvēks aiz manis vēlarvien svin no visas sirds (ar pudeli rokās).
Pj..
bah ar seņčiem nesanāks....

CIlvēks zem manis klausas pop mūzkiku( oh my god!)(i mean, to "saldo" mūziku)
Tenma
pops laikam ne vienmēr ir tas pats kas popmūzika un popu gan pat reizēm paklausos. popmūziku - brīvprātīgi piespiedu kārtā tur, kur viņa skan. tas ir neizbeegami.

cilvēks zem manis arii meedz rakstot paariet no translita uz garumziimēm un atpakaļ. sevi atkal pieķeeru
FuschichO
Hmm... skolā, kur garumzīmes neatrodas uz tā taustiņa, kur man patīk tā mēdz notikt, bet mājās sēžot gan ne.

Cilvēks zem manis ir nakts dzīvnieks
Kikyou
Diez vai. Labāk jūtos rīta pusē/pusdienlaikā.

Cilvēks zem manis darbojās uz saules baterijām.
Sushi
Nē, manī lej dīzeli.

Cilvēkam zem manis riebjas blondi cilvēki.
Tenma
nē, bet sev labāk patīk tumši vai rudi mati

cilvēks zem manis ir dabiski ruds
Kikyou
Nein. Pelēktumšibrūns.

Cilvēkam zem manis ir otaku cienīga istaba.
Sushi
Paldiesdievam, nav. XD

Cilvēkam zem manis gribētos to gareno spilvenu ar ecchi anime beibi virsū.
Kikyou
Nēe, labāk puspliku figūriņu nopirkšu. Mazāk vietas aizņem. e_e

Cilvēks zem manis kādreiz ir piespiedu sabiedrisko darbu strādājis.
FuschichO
Skolā skaitās? Grābu lapas kapos x_x

Cilvēks zem manis šodien slēpoja
Misa
neslēpoja.

cilvēks zem manis ēd zemenes.
šobrīd.
Tramvajs
Nē, zemenes ēdu tikai vasarā. Dabīgas un ne no Spānijas.

Cilvēks aiz manis zina, kas ir Hideo Kojima
Isabel Carmin fon Edelhain
kautkas dzirdēts (iet skatīties google)

cilvēks aiz manis ēda jaungadā saldējumu
ChickOo
Nē! Bet daudz un dažādus citus brīnumus gan. smile.gif

Cilvēks aiz manis JaunāGada svinībās nebija spējīgs noturēties kājās. biggrin.gif
Tenma
hmm... ka to ņem - nesvinēju, apmierināju savu datoratkarību, tā kā kājās nespēju noturēties - visu laiku vilka atpakaļ sēdēt un blenzt monitorā biggrin.gif tongue.gif

cilvēks zem manis šobrīd nespēj noturēties kājās šī paša iemesla dēļ
Sushi
Hell no.

Cilvēkam zem manis liekas, ka viņš ir adoptēts.
Tenma
hm... tēvs droši ir manējais, acīmredzami esmu viņā atsitusies. mamma gan jau arī ir īstā - tā ka visticamāk nē, neesmu adoptēta wink.gif

cilvēks zem manis ir izteikti līdzīgs kādam no saviem vecākiem (kuram)
Asuka
yeah.. we`re all crazy as hell.

cilvēks aiz manis jaunā gada naktī raķetes gaisā nešāva, bet izbaudija kaimiņu iztērēto naudu.
FuschichO
Nē, man raķetes nedaudz atgādina tos pāris karus, kuros es piedalījos, kad biju jauns un vesels zellis. Vienā no tiem es zaudēju savu dzīvību... Es jaungada naktī darīju ko jautrāku wink.gif

Cilvēks zem manis mēdz ēst trijos naktī (vai jebkurā citā nakts laikā)
Asuka
dažreiz jau sanāk iekost pa kādam midnight-snack.

cilvēks aiz manis reti guļ.
Pj..
Grūti aizmigt. Ja.

Cilvēks zem manis arī jūtās ļõti neomulīgi kad viņam ir uzvilktas sliktās drēbes.
FuschichO
sliktās drēbes- kad esmu vnk slikti saģērbusies? Hmm.. tad jājautā, vai ir reizes, kad es labi saģērbjos. Esmu pārāk bezkaunīga, slinka un bezgaumīga (tas gan 100%) ^^

Cilvēks zem manis šodien kā sušķis snauda uz termofora
ChickOo
Neeein! Tikai pamodos un man acu priekšā bija suņa pakaļa. o_O

Cilvēks zem manis katru dienu izdzer vismaz 2l Coca-Cola. biggrin.gif
Arts
Ewwww cola piu,to ko,tad jau labāk šņabi.

Cilvēks aiz manis dienā izdzer 3l sulas.
Candyhunter
To dzeru tikai tad, ja kilometra rādiusā nav pieejams pilnīgi nekas cits un ļoti slāpst. Par laimi, tas gadās reti.
Tas bija par kōlu. Nē, sulu nē, pārāk viegli tieku pie alerģiskām reakcijām. Patērēju tēju.

Cilvēks aiz manis pirms iešanas ārā ielūkojas termometrā, lai zinātu kā saģērbties. Visu dienu novazājos ar rudens zābakiem un brīnījos, kāpēc tik ļoti salst kājas.
ChickOo
Nu nevisai. biggrin.gif Jo neģērbjos rudens drēbēs. tongue.gif

Cilvēks aiz manis ir aukstuma izturīgs un viņam nesalst!
FuschichO
Hmm.. kad sportā dzen ārā, tad jā, bet kad 3 h jāsēž neko nedarot pārāk plānās drēbēs, vai arī zābaki par plānu tad nē. Vispār uzskatu, ka ja kājas un aknas siltas, tad nosalt nav iespējams.

Cilvēks zem manis nepilngadīgs būdams ir dzēris vodku naktī kaut kādā pārdaugavas bandītrajonā uz ielas, ziemā pa tiešo no pudeles un pēc tam dziedājis pokemonu tēmu
Asuka
iedzert pārdaugavā ir gadījies, bet par pokemoniem gan neko neatceros.

cilvēks aiz manis tagad strādā.
Candyhunter
Nē. No darba izvairos kā no mēra. Tā kā nekad nav gadījies izvairīties no mēra, tad izvairos no darba kā kāds cits izvairītos no mēra.

Cilvēks aiz manis aizguļas ar nolūku.
ChickOo
Nu īstenībā nē. smile.gif Bet reti gadās to darīt. xD

Cilvēkam aiz manis patīk ēst sniegu!
Asuka
tīru - labprāt. XD

cilvēks aiz manis jau ir uzcēlis savu šīs ziemas sniegavīru.
ReD_FoXy
Labojums - sniega VĒRSI. biggrin.gif

Cilvēkam aiz manis patīk celties agri.
Spectre
UN jā un nē - man patīk celties 7:30-50 pašam - tādā veidā diena nav pazaudēta, bet man nepatīk celties 6:30 uz darbu >.< a ko padarīsi - get a better job ? biggrin.gif

Cilvēks zem maīm nevar attapties pēc garajām brīvdienām
Tenma
laikam, es vakar domāju, ka vēl ir 6diena biggrin.gif

cilvēks zem manis šodien spļauj uguni
Candyhunter
Nē.

Cilvēks aiz manis zaudē rakstīt-tieksmi, tikko kā ierauga Worda balto lapu.
FuschichO
Dzettai iya! Es protu izzīst da jebko no nekā.

Cilvēku zem manis šodien kāds ļoti dīvainā veidā pārsteidza. Kā?
Candyhunter
Māte uzrakstīja šādu atbildi uz manu īsziņu: "Ja"
Tas bija negaidīti, jo jautājums bija par to, vai viņa attaisnos manus šodienas stundu kavējumus, jo skolā ir smieklīgi auksti.

Cilvēks aiz manis ir iekavējis savu interneta vietu lasīšanu. Dienas ar LJ frendlistu, negribas neko svarīgu palaist garām, visam jāburas cauri.
Spectre
Nejūtu to ka esmu ko iekavējis. Nu labi joprojām neesmu izlasijis ZS/NY apsveikumus iekš propogandas un ķēžu vēstuļu mitekļa -= kodovoje nazvanje=- draugiem.lv

Cilvēks zem manīm izjūt tieksmi pēc savas gultas -> jo aukstāks ārā, jo ilgāk gribās tajā palikt
Candyhunter
Jā. Ja pastieptos ar roku, gandrīz varētu to aizsniegt... bet nē, jāsēž kārtīgi pie galda un jālasa. Atliek tāpat tuntulēties.

Cilvēks aiz manis šodien apēda vārītu olu.
Kikyou
Nē, bet aizvakar gan.

Cilvēks zem manis bieži apmierina savu ziņkārību.
Asuka
mm .. yeah, pretty often.

cilvēkam aiz manis pēdējā laikā naktīs nenāk miegs.
Tenma
man pēdējā laikā ir ellīgi grūti pamosties bez 10-12h miega. ja godīgi, parasti es vairs pat necenšos. ziema...

cilvēks zem manis diennaktī guļ mazāk kā 6h
Spectre
A ko padarīsi, ka diena paiet tik ātri un gribās arī ko sev izdarīt ? tā nu sanāk 1:?? iet gulēt un 6:30 celties

Cilvēks zem manīm nesaprot kā tā var dzīvot
Tenma
saprot un kā vēl, agrāk, savus 4 gadus atpakaļ, arī es tā varēju.

cilvēks zem manis labprāt ziemas pavadītu miegā
Sushi
Nē, man žēl laiku.

Cilvēkam zem manis šodien sejā tika iemests sniegs.
Pj..
Jā, zēni no klases apmētāja, - tika arī seja. Zēni domā ka esmu emo, wich i am NOT.

Cilvēks zem mani IR emo.
Candyhunter
Es nē. Bet cilvēkam virs manis ir tik totāli emo paraksts, ka es arī neatturētos iesmērēt sniegu sejā happy.gif Nē, nu stilīgi, protams, bet nebrīnies nākamreiz.

Cilvēkam aiz manis šodien iesniga sejā.
FuschichO
Mmm, jā, tas gan

Cilvēkam zem manis šodien iesprāga acs
Pj..
QUOTE(Candyhunter @ Jan 7 2009, 16:24) *

Es nē. Bet cilvēkam virs manis ir tik totāli emo paraksts.

kas tur emo?

Nē, man šodien nekas ar aci nebija.

Cilvēks, zem manis var pateikt vecākiem ko vien vēlas(i mean, rupjus vārdus) un viņam nekas no tā nebus.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.