Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yume
Tad nu tā, tā kā mēs nevar izlemt kam kas ir labāk, taisam aptauju, lai ir skaidrs.
Lūdzu!
Ito no Kazuki
Woot, laikam paliek tikai brīvdienas (vēl maybe arī piektdiena, kas nav tik briesmīga ><) - stundas beidzas vidēji četros (trešdien un pirmdien - līdz sešiem) un, tā kā tagad olimpiāžu sezona - ilgtermiņa projektiem un parastajām mācībām bonusā vēl gatavošanās. Wupii, skolu nevar nemīlēt happy.gif
Yume
Emm, nu masns pašlaik ZPD raksta, arī nav diez ko jautri, īpaši ka vēl neko nesāku darīt.
aya-angel
Yap, piektdina un sestdiena/sveetdiena buutu ideālas.
Yume
Man svētdienas uzreiz atkrīt, man jastrādā.
+Chibi+
a man teorētiski visu laiku ir jāstrādā un jāmācāš, bet Kaigan biedriem otaku es jebkurā mirklī varu brīvu mirklīti atrast. laugh.gif
Yume
ak, cik žēl Stase ka es nedalu ar tevi šo entuzisamu.
Es nespēju atteikt priekšniecībai piedāvājumam pastrādāt brīvdienās, tas mani kārdina vairāk par Kaigana tikšanos.
* vēl viena reize kad es strādāšu abas brīvdienas un es eju pakārties*
aya-angel
Nekas Yme, es atnākšu un noņemšu tevi nost smile.gif Tad aiziešu pie tava bosa un "mīļi" ar viņu parunāšu biggrin.gif Tici man, pēc tam viņš baidīsies tevi atlaist!!!!!! laugh.gif
+Chibi+
Bez Yumes nav satikshanaas.... sad.gif Nu, un mans entuziasms balstaas uz uzmaniibas truukuma...
aya-angel
Don't worry, Yumchiks būs! wink.gif Viņa no manis neaizbēgs!!!!! Pieķeršos viņai pie kājas un vilkšu uz sapulci!! laugh.gif
Yume
tāks,nu pagaidām par aptaujas rezultātiemm man izskatās ka cilvēkiem būtu viērtāk sestdien, jo lielākai daļai vienalga, un tiem kam nav, tie lielakā daļa grib sestdienā.
Tad nu, ne šo nedēļ, bet nākamnedēļ "strelka" būs sestdienā.
Rob_X
QUOTE(Yume @ Jan 12 2005, 12:46)
Atkārtoju vēlreiz, tā kā izskatās ka piemēram Aya mani nesaprata.
Kaigana "strelka" ir šo sestdien 15.janvārī, iekšā stacijā, pie eskolātora, 16-17:00 tiek gaidīti interesenti. Mani pāris jautājumi spec Elladorai, Za4ukam, Chibi un visiem kam ir vēlēšanās piedalīties cospleyā, vai iet uz anime party.
*

ta kad iisti buus ?? blink.gif
Yume
īsti būs kā mans teica, sestdien, 16-17:00 interesenti tiek gaidīti pie eskolātora, stacijā, netālu no centrāla pulktens.
Feel free to come ans ask what interests you.
Sigfa
brr, man laikam naaksies mekleet, kameer atradiishu, bet ganjau tongue.gif
Yume
Ko meklēt? Mūs vai?
Mans jau var arī kur parasti gaidīt, ja tas būs ērtāk.
Sigfa
nee nee, atsaldeesi smadzeni laukaa gaidot, gan jau atradiis tevi (ja ieradiisies laikus tb. laugh.gif)
Yume
hehe, nu ja mēģinājumu nenokavēšu,tad noteikti būšu laikā arī uz kaigana tikšanos. Vismaz 40 minūtes pa virsu šoreiz nebūs. happy.gif
+Chibi+
*lūdz anime dievus, lai viņai nebūtu°tostund jāstrādā* Woah, vai būs runas par cosplay?
Yume
hai! Man ir čupa ar jautājumiem, un piedāvājumiem. happy.gif
Sadarbība ir forši.
+Chibi+
*bouncy* gr8! happy.gif
Ghoul
Es piemeeram tieku piektdienaas aatri esmu briivs un arii darba nedeelja ir beigusies. Bet veerojot statistiku piektdienaa maz kas tiek taaapeec es vareetu meegjinaat tikt kaadu citu dienu. Un man liekas ka atrast piejamu dienu visiem nav iespeejam tachu vienmeer kaadam tajaa dienaa daudz stundu, kursi, darbs utt. sad.gif
Yume
S.U.D ja palasīsi vismazpēdējo lapu tad redzēsi ka sen jau viss ir nolemts. Un tu tagad raksti ne pa teme.
Sigfa
Taaks, ja riit gribam skatiities anime (iespeejams dabuushu projektoru, ja nee, tad sliktaakajaa gadiijumaa kautvai uz parastaa tv, vai kompja (nav dvd readers)) tad nesiet savus DVD, vai video diskus, or whatever. Muuziku arii buutu neslikti.
Yume
Emmm, man neviens OST's nav ierakstīts, ā nē ir gan, bet nav uz rokām. Tad mans mūziku noteikti nenes.
Un laikam arī video ne, jo.. em, neviena move nav. Vienīgais ko nesen dabūju atpakaļ ir "Kimi no Kaze, kimi no Kume" bet tas ir pavecs gabals.
Seven_of_zero
Esmu paredzetaja vieta , gaidu parejos
Ghoul
QUOTE(Yume @ Jan 14 2005, 21:24)
S.U.D ja palasīsi vismazpēdējo lapu tad redzēsi ka sen jau viss ir nolemts. Un tu tagad raksti ne pa teme.
*

Nu jaa sestdienaas es arii tikshu ( laikam) varbuut naakoshajaa sapulcee buushu......... laugh.gif
Yume
Feel free to do it.
Sigfa
ok, izskataas, ka pie manis varees arii shonedeelj. izdomaajiet cikos.
Ghoul
QUOTE(Sigfa @ Jan 18 2005, 17:09)
ok, izskataas, ka pie manis varees arii shonedeelj. izdomaajiet cikos.
*

Kur satikties es nezinu kur tava maajvieta????????-
Ella
Nu tik6anaas notiek parasti Pie origo pulkstenja vai iek6aa pie eskalatora (ieeja blakus pulkstenim) tas gadiijumaa ja aaraa ir auksts laiks.
aya-angel
Super, pie Sigfas ir daudz vietas un mīļi bērni!! ^___^ Manam tur patīk!! smile.gif
+Chibi+
Man ar' pie Sigfas patīk. Īpaši man patīk tā daļa, kad visi kaut ko haosā darās, bet Sigfa izskatās lost and scared, jo mēs esam vareni monstri, kas demolē viņa māju! happy.gif
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 18 2005, 21:07)
Man ar' pie Sigfas patīk. Īpaši man patīk tā daļa, kad visi kaut ko haosā darās, bet Sigfa izskatās lost and scared, jo mēs esam vareni monstri, kas demolē viņa māju! happy.gif
*

lol biggrin.gif laugh.gif
aya-angel
Baidies no mums, Sigfa!!!!!!! biggrin.gif
P.S. Tev pēc mūsu aiziešanas mājās nekas nav pazudis? laugh.gif
Sigfa
nezin nezin. Domaaju, ka nee.
X_Kamui
Taa man patika tas sanaksmes biggrin.gif
tad cikos sesdien bus strelka......
smile.gif man ļoti vajag zinat jo atrak jo labak kaut piemeram.....
+Chibi+
Tikai precizēšanai - mēs ejam pie Sigfas, ja? [būs jāpaņem no mājām haosa radīšanas tools, hah hah!]
aya-angel
Yap, ņem visu, kas radīs haosu smile.gif Es ar paņemšu! laugh.gif
A cikos tu vari nākt? Es te jautāju cikos tauta grib 14.00 vai 15.00?
+Chibi+
es nezinu... es nekad nezinu... so - sarunaajiet, kaa varat!
Man vairāk patiktu 15.00. bet tā tikai patikshana
Ella
Es kko dziredeeju ka buus 15:00 mmm... nez varbuut man tikai izlikaas...
Ella
Starp citu ja esat ieveeroju6i ....... mees visu nedeelju to vien daraam (jau kop6 sestdienas vakara) kaa plaanojam naakamo strelku biggrin.gif Pie taa visa ir vainiigs tikai un vieniigi Sigfa laugh.gif Buus jaapeerk visiem vinjam daavana, par to ka padariija strelkas incantas, iemiiljotas, un galvenais apmekleetas biggrin.gif cool.gif
aya-angel
Ha, ha!! laugh.gif Katrs ieradīsimies ar konfekšu pakām un cepumiem smile.gif
Ella
Un naakamajaa reizee buus jaadaavina sigfam fitnesa centra abonementu laugh.gif
Sigfa
QUOTE(Ella @ Jan 18 2005, 22:03)
Un naakamajaa reizee buus jaadaavina sigfam fitnesa centra abonementu laugh.gif
*

{._O} eem...

Kaadaa vispaar sakaraa es? Ko es izdariiju, ka strelkas peekshnji kljuva interesantas? Ja gribiet pirkt daavanu, peerciet Tadoram un Yumei kuri abi bija pirmie ar ideju riikot shaadas kopaa-sanaakshanas.
Yume
Es precizēšu par laiku.
15:00 ,jo ātrāk es domāju nav vērts.
Ties kas grib ātrāk, nekādu probēlu, tikai esiet pēcāk 15:00 pie pulkstens.
Es atrāk netieku, man vēl jātiek līdz duelantiem, jāparunā ar Yuki, un jāuzzin kas man ir ar cospleyeriem.
Nep, mans ātrāk noteikti negrib. Jo es ļoti labprt vēl pusdienas kautkur paēstu.

Tad nu tā, tagad oficeāli.

15:00, sestdien- 22.01.2005, pie centrālā pulkstens notiek Kaigana "strelka".
Feel free to come, if interested.

Un lieciet takš tēmai mieru, ja gribas runāt par kautko citu. Man šķiet ka te vairs nav nekā spriežama, ja nu vienīgais kādam kautkas par konkrēto lietu piebilstams.
X_Kamui
Heh.... sad.gif 15.00 laikam gan nevarešu.....
+Chibi+
par agru? par veelu? ohmy.gif
X_Kamui
Laikam gan par agru sad.gif ,
Man sesdien no rita, ar draugiem bija kaut kas (neteikšu kas) ļoti svarigs (man svarigs) ieplanots.....
+Chibi+
Erm... tu zini, kur mees esam un vari atnbaakt veelaak?
aya-angel
Yume, šoreiz visu stundu negaidīsim kā pagājušoreiz? Iespējams, ka ar pusstundu pietiks, right?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.