Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ella
1dienas - 4dienas vakari ....dažreiz ar izņemumiem ....
gramozeks
obaa man ir 23/ais oktobrisbriivs laugh.gif + 2diena un 4diena naako6nedeelj!!! laugh.gif
X_Kamui
Visa nakamaa nedeeļa man ir briiva.... rudens briivdienas XDDD hehe rolleyes.gif
Sērfijs
QUOTE(-Kai- @ Oct 19 2005, 09:45)
Visa nakamaa nedeeļa man ir briiva.... rudens briivdienas XDDD hehe rolleyes.gif
*

Same goes here.
Shaisuke
QUOTE(Sephiroth @ Oct 19 2005, 12:18)
QUOTE(-Kai- @ Oct 19 2005, 09:45)
*

Same goes here.
*

And here biggrin.gif

~BN~
GunMetaL
nu ta kautko ir plaanots pasaakt vai tikai runas, un man atkal buus jaaiegrimst dziljaa kompja rubaashana visas nedeeljas garumaa biggrin.gif
Hikaru
Man nav tādu rudens brīvdienu. sad.gif Bet tāpat esmu daudz-maz brīvs. biggrin.gif
ETM
Nu jaa.. dazhi te maacaas vairs ne skolaa.... un dzhi veel straadaa. bet vajag sarunaat laikus un tad jau daudz ko var izbriiveet.
Yume
Emm, nu jā. Man ar nav brīvdienas, plus man vel dubultais laika grafiks tagad, ta ka man būs brīvas tikai piektdiena, pec četriem, un sestdiena. Pārejais vis aizštopēc. ( aaa, es gribu citu darbu)
X_Kamui
A jus uz to darbu.... image
gramozeks
ja kaut ko ilgi domaasim, tad mums viss var pajukt!!! sad.gif
GunMetaL
nu dod priekshlikumus taadaa zinja.but don't ask me. esu slikts organizaators un manas idejas ir vienmeer garaam
Kima
viss jau buutu ok, tikai vajadziigas telpas....piedaavaajumi?
Ella
Ko tieshi juus veelaties? Varu piedaavaat pie manis, vietas nav daudz, ir 2 kompi, 3 & 4 pentium, dvd lasiitaajs & raxtiitaajs 17' monitori, viens no tiem plakanais (tas taa jo zinu ka jautaajums par PC tikuntaa uzpeldees) ...
No centra shurp atkljuut naf gruuti.... ceturtdienas vakars aizsists....
+ S.o.Z. soliija man FF atvest biggrin.gif
sipps
es ta ari isti nesmu izpratis si topika nozimi unsure.gif ja kautkas tiek rikots, tad vienmer jau kads nevares tikt,kadam bus jastrada, vai vel kautkas jadara.
vai ari visi gaida magisko stundu.kad visi vares tikt?
gramozeks
laugh.gif taaatad visi uz 6o topiku http://otaku.lv/index.php?act=ST&f=19&t=1731&st=0 un raxtam visi savas briivdienas teko6ajam meenesim!!! laugh.gif (neaizmirstiet ja juus jau esat raxtiiju6i 6ajaa topaa, tad izlabojiet savu Editu ok??? smile.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.