Jaladin
Jan 19 2005, 13:33
QUOTE(-Kai- @ Jan 19 2005, 02:37)
Laikam gan par agru
,
Man sesdien no rita, ar draugiem bija kaut kas (neteikšu kas) ļoti svarigs (man svarigs) ieplanots.....
Ej Kost?
X_Kamui
Jan 20 2005, 16:23
Kost, nesapratu .....
Taa, to kas man bija ieplanots notiks šodien (tagad)
tapec es atnakšu un pat nenokavešu....
+Chibi+
Jan 20 2005, 16:46
man šodien darbā draudīgi paziņoja, ka sestdiena un svētdiena būs baigi pilnās, tādēļ 70% varbūtības, ka es nebūšu... *sobs*
aya-angel
Jan 20 2005, 16:56
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 20 2005, 16:46)
man šodien darbā draudīgi paziņoja, ka sestdiena un svētdiena būs baigi pilnās, tādēļ 70% varbūtības, ka es nebūšu... *sobs*
Eu, kaa tad tu taa? davai ka buut.
Nu pag, būsi optimisti, 30% arī ir iespēja.
Mans gribēja paziņot ka rīt vairs pie neta netiks, tāpēc nekādas izmaiņas vairs nebūs.
15.00??? oki centīšos paspēt ja no Valmieras paspēšu atbraukt...
QUOTE(aya-angel @ Jan 20 2005, 16:56)
labi labi!
And me piekriit Yume'i, ir 30% ir ceriiba!!!!Kaa saka ceriiba merst peedeejaa. Bet nju tik un taa zheel, ka tewi taisaas taa noslogot!!!!
Tas ir negodiigi! sestdien!!!Bet tomeer, ja nesanaax uzreiz, wari tak atchaapot arii weelaak!!!!
Gaidiisim (bet labaak pie pulkstenja!)
+Chibi+
Jan 20 2005, 20:22
*crosses fingers* Ņemot vērā to, ka es biju tā, kas visskaļāk vaimanāja, ka mums vajag meetings katru sestdienu, varat saprast, ka centīšos ierasties... Vismaz uz neilgu laiku pielidošu.... Es taču solīju Aya-chan atnest Furubu!
Un Chibi-chan savus solījumus vienmēr tur! [ vismaz cenšas
]
Baac mans tikko uzvareeja karaa ar Virsdirigjentu Graaviiti .... izdomaaja 6is peek6nji taisiit naakamo meegjinaajumu piektdienas vakaraa un sestdien ar
Nekaa nebija =]]]] Aya-chan mans buus 99%
+Chibi+
Jan 21 2005, 17:29
heh heh heh heh heh *mischievous*
Tie 30% izrādījās tie īstie...
aya-angel
Jan 21 2005, 20:38
Super!!!!!!!!!! Mans laimīgs, ka Chibi-chan būs ar mums kopā!!!!! *^-^* Nep, mans pievāks Chibi-chan ar visu Furubu sev un nevienam nedos!!
+Chibi+
Jan 21 2005, 21:32
wow, es i nedomaaju, ka man un Furubas diskiem ir taada veertiiba!
Kikyou
Jan 21 2005, 23:10
SA-SO-DIITS! ;O;
Būtu es šito izlasījusi aizvakar vai kad, būtu vēl ar tikusi... ;___; Gribu arī! T____T
*dauza galvu pret sienu*
Es gan vēl pajautāšu muterītei ko viņa domā par tādu pēkšņu sestdienas plānu maiņu bet...ir 1% iespēja ka VARBŪT es vēl tieku... tad jau redzēs katrā ziņā...
Edit: ...mja. Prasīju, teica, ka nu jau par vēlu... nu neko darīt. Ja nākamreiz ar būs sestdienā, tad gan braukšu... Cik bieži jūs vispār taisat tās "strelkas"?
Kikumi
Jan 21 2005, 23:14
Hnjā, mans arī gribēja piestaigāt...
Netieku! Jāraksta ZPD! *grauž galda malu*
Hehe, man arī jāraksta ZPD, a ko es daru, stalkerēju silvēkus LJ un mīcu savu jūrascīku. *knudel-knudel*
Kikyou- "srelkas" notiek katru sestdienu, 15:00, visi tiekās pie centrālās stacijas pulksteņa.Feel free to come any time you can.
X_Kamui
Jan 22 2005, 02:20
Ja vien man kads neuzzvanis, tad atnakšu....
+Chibi+
Jan 22 2005, 02:47
Es ZPD nedēļas laikā saskladīju... Un dabūju 2. vietu valstī...... Hē hē hē......
X_Kamui
Jan 22 2005, 03:04
Kas ir ZPD?
aya-angel
Jan 22 2005, 10:28
Zinātniski Petnieciskais Darbs aka ZPD
Yap, mans šodien būs so piesargieties!
Seven_of_zero
Jan 22 2005, 12:30
Pie ka tad mes sodien dodamies?
Pie Sigfa-chan
Paluugshu mani saukt bez suffiksa... nemaz nenjemot veeraa to, ka -chan izmanto meiteneem...
Nav gan tikai uz meiteneem uzprasi ayai
QUOTE( viens cits threads)
Vārds + chan: uzruna starp sievietēm un meitenēm, cieņpilna uzruna, arī pieaugušo uzruna bērniem.
Kikyou
Jan 22 2005, 15:54
QUOTE(Sigfa @ Jan 22 2005, 11:57)
nemaz nenjemot veeraa to, ka -chan izmanto meiteneem...
Nu par Sigfa-nee-chan tevi vēl nenosauca... xD
aya-angel
Jan 22 2005, 21:21
QUOTE(Sigfa @ Jan 22 2005, 12:33)
QUOTE( viens cits threads)
Vārds + chan: uzruna starp sievietēm un meitenēm, cieņpilna uzruna, arī pieaugušo uzruna bērniem.
Nep, tā nav. Meitenes drīkst tā saukt (Vārds+chan) arī savu draugus puišus.
Sigfa es atvainojos ka nosaucu par chan es iisti nezinaaju, taa gadaas ja visus valodas pielietojumus zin tikai no animes , tur chan lietoja ar uz dzjekiem ... Sorry.
+Chibi+
Jan 23 2005, 01:06
Emm Sigfa par mani par apmeeram 1 meenesi vecaaks
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 01:06)
ok, Chibi-chan njemshu veeraa sho kriteeriju
+Chibi+
Jan 23 2005, 19:49
QUOTE(Sigfa @ Jan 23 2005, 02:12)
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 01:06)
ok, Chibi-chan njemshu veeraa sho kriteeriju
Chibi - senpai, lūdzu, vai vēl labāk -> Chibi - sensei...
sensei? kaadaa sakaraa sensei?
+Chibi+
Jan 24 2005, 01:11
'cause I'm wise and old.
X_Kamui
Jan 24 2005, 01:13
And why old?
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 24 2005, 01:11)
'cause I'm wise and old.
pirmo reizi dzirdu ka meitene (
) sevi nosauc par vecu... fascineejoshi... tam laikam ir pamataa kaada psihologjiska ideologjija
+Chibi+
Jan 24 2005, 02:26
A man neviens netic, ka es esmu veca!!!!! Es veel gadsimtu izskatiishos peec teenager!
Nu, Sensei jaabuut wise and old, neh?
Kikyou
Jan 25 2005, 08:53
Lol... Chibi-senseeeei! Teach me the arts of cosplay! ._.
Hmm runājot par tām "strelkām"... Šonedēļ netieku. Radiem dzimene.
Nākamnedēļ netieku. Jāsvin klasesbiedrenei vienai dzimene... Aiznākamnedēļ sestdien, svinu pati savējo (jo svētdien svinēt negribu, tad visiem agri būtu mājās jāiet)..... x____x;
ceramz ka aizaiznaakomnedeelj mees tomeer tewi satiksim!!!!!!
Ir ierosinaajums 5februaarii tas ir aiznaakamaa strelka, jau agri no riita braukt uz Ainazjiem. Muusu jaunsardzes bataljons riiko taadu kaa exkursiju un pazinjas var njemt liidzi par briivu. Piedaavaaju taadu iespeeju tiem kam interesee. Ainazjos iesim uz Juurnieciibas muzeju, peecaak buus vazaashanaas pa piekrasti vecos molus skatoties buushot iespeeja paariet robezju (Kapteinis soliija sarunaat ar robezjsardzi) Peec tam celjaa uz Riigu jau braucam iekshaa Salacgriivaa uz kkaadu Juurnieciibas klubuun tur ar viskautko incantu raadiis staastiis utt... Tad veel kkaadu vietu skatiisimies kur peedeejaa veetra Latvijai dazjus hektaarus zemes anjeemusi. Interesentus pieteikties suutot manam PM =] Atpakalj buusim ap 15:00 vai 16:00. taa kaa uz vakaraa paredzeeto strelku buusit laikaa njemot veeraa to ka soliija pievest klaat ar autobusu kur vajadzees, par muzeju jaamaxaa 20snt. Celj6 ir par briivu. Buus iireets autouss ko apmaksaa Aizsardziibas ministrija.
aya-angel
Jan 25 2005, 19:12
Vienkārši superīgs piedāvājums!! Ļoti ceru, ka tikšu, bet nesolu. Klau, a cik daudzus draugus tu vari ņemt līdzi?
nu bet tas autobus jau arī nav bezizmēru! Takā šā vai tā visi otakieši nesalīstu ja brauktu + ja visi paņemtu pa pāris draugiem!
Par to neuztraucies nedomaaju 1kaart ka buusim tik daudz ja vispaar kaads gribees braukt
Taapeec es luudzu pieteikties man jaazina skaits ja autinj6 buus par mazu dabuus lielaaku =]
+Chibi+
Jan 25 2005, 23:19
man jau ikdienā aizsardzības ministrijas pietiek....
Vinju jau tur nebuus un tev jau ar nekaada sakara ar vinjiem 6inii gadiijumaa nebuus
viss notiek caur muusu bataljona kapteini Melni
+Chibi+
Jan 26 2005, 04:59
bataljoni.. armija.... uuu.. ATKAL.
No spam please!
Mani interesē, ko tad mēs nolēmām darīt sestdien? šo sestdien.
mees noleemaam (
), ka mees iesim pie +Chibi+... (BWAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[..])
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.