Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ella
Un es taa saprotu ka vinjsh pats ar nevarees.....
X_Kamui
smile.gif Man ir ideja - ejam pie chibi biggrin.gif
Kima
QUOTE(-Kai- @ Feb 15 2005, 22:12)
smile.gif Man ir ideja - ejam pie chibi biggrin.gif
*

UUUUUUUUUUUUU, Chibi, nereec un nesadauzi kaut ko!!!!! wink.gif
sad.gif mani tagad moka ar paildstundaam un weel projekti, un man shkjiet ka Lija man driiz galwu noskruuwees.........So......me netiek!!!! Un shausmiigas buchas wisiem, wisiem, wisiem!!!! (shkjiet za4peedinjai iipashi romantiskais gariigais buus wisu sho nedeelju...paaraak sapnjaina wink.gif)
Ella
Euuu a kaa buus ar to alfabeetu sad.gif ??????
Lija
Zaķuk neuztraucies.. to galvu neskruūvēs... biggrin.gif es pati tikai vakar apskatījos, ka šodien un pēc dažām dienām man ir exīši... ja godīgi tad gandrīz no krēsla nokritu.. tāpēc arī pati neesmu īsti pārliecināta, vai tikšu šo sestdien... gomen tauta.. unsure.gif
Ella
Hmmm varuut tad tagad raxtat taa "es tieku vai es netieku?" Lai buutu skaidriiba cik tad vispaar var tikt!!! Un pieraxtiet ar vai buusit, jo tas ka var tikt, veel nenoziimee ka naaks!!!
Es tieku, un buushu ja notiks!!!
Yume
Emm, es te skatos kādu spamu izraisa visas "strelku" sarunāšanas.
man ir piedāvāums- visiem ir ārzemju internets?
var uztaisīt LiveJournal community, tieši ar mērķi norunāt "strelkas" lai nav tik bēdīga situācija forumā.
Sigfa
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 20:24)
Emm, es te skatos kādu spamu izraisa visas "strelku" sarunāšanas.
var uztaisīt LiveJournal community, tieši ar mērķi norunāt "strelkas" lai nav tik bēdīga situācija forumā.
*

Es iisti nesaprotu kas tev nepatiik? ja uztaisiisim atsevishkju komuunu, tad tie pasaakumi vairs nebuus atveerti.
Yume
Emm, kā nebūs atvērti? A kāda atšķirība?
Tad te nebūs 105 palas, kur un kas, un vai vispār..
jurc
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 19:24)
*

Bet Latvijā tak pašam savs LiveJournal ir...
Yume
Emm, man pret sviesta cibu ir pretenzijas. dry.gif
Un vispār, te atkal runa iet par kautko citu.

Nu kas tad būs, vai šo sestdien vispār kautkas notiek?
jurc
Izteikšu savu viedokli par jūsu strelkām!
1) uzskatu ka jūs pārāk bieži taisat šitās strelkas, ja tā turpināsies ta drīz vien apniks un beigās neviens neies, skatos ka tagad jau tas sāk notikt....
2) strelkas vajadzētu taisīt ne biežāk par 2x mēnesī, ideāli būtu 1x mēnesī, jo tad būs daudz kas sakrājies pārrunājams, sakrājušas jaunas animes ar ko dalīties utt...
3) Uztaisiet vienreiz tak kautko grandiozāku par strelkām, lai neriidziniekiem arī būtu iemesls atbraukt!
Sigfa
QUOTE(JurCHiX @ Feb 16 2005, 22:39)
Izteikšu savu viedokli par jūsu strelkām!
1) uzskatu ka jūs pārāk bieži taisat šitās strelkas, ja tā turpināsies ta drīz vien apniks un beigās neviens neies, skatos ka tagad jau tas sāk notikt....
2) strelkas vajadzētu taisīt ne biežāk par 2x mēnesī, ideāli būtu 1x mēnesī, jo tad būs daudz kas sakrājies pārrunājams, sakrājušas jaunas animes ar ko dalīties utt...
3) Uztaisiet vienreiz tak kautko grandiozāku par strelkām, lai neriidziniekiem arī būtu iemesls atbraukt!
*

PILNIIGI piekriitu un atbastu sho viedokli.
Yume
Feel free to do it. Man nav laika taisīt neko grandiozu, man vispār panika kautko darīt, jo pašlaik es vienīgā kautko velku.
Nu ko, Ha-san's mani brīdināja, cilvēki negrib neko darīt, viņiem viss jāpasniedz uz šķīvīšā.

Nu dā, nu.. piedāvājiet un dariet tā. Es taču nemaisu.
Sigfa
Ermm.. tavupraat tu panaaksi labveeliigu reakciju ar apvainojumiem?

Es gan to neuztvershu kaa uz sevi teemeetu, jo visaa kur esmu piedaliijies, esmu sniedzis savu atbastu. Vai vismaz centies, bet parasti tas nonaak taalaak.
Yume
blink.gif es apvainoju? Ko es apvainoju? Kur es apvainoju? Es tikai konstatēju faktu, kā tādu. neko citu.
Kikyou
QUOTE(JurCHiX @ Feb 16 2005, 21:39)
*

+ vēl par cik uz Rīgu no kurzemes atbraukt ir apmēram 6 Ls - 1x mēnesī būtu draudzīgs manai kabatasnaudai laugh.gif

Par to "kautko grandiozāku", man jau vispār dziļi vienalga. laugh.gif Man īsti nevajag iemeslu lai pabraukātos... (drausmīgi patīk ar tiem zilzaļajiem autobusiem braukt biggrin.gif)
Kima
oki, warbuut par to retaak tikshanos arii piekriitu, bet shajaa mirklii man saakaas trakais laix un es pat pie lielaakaas gribas netieku, kad un kaa gribu.

Piekriitu Yumei, winja newienu neaiztika un buutiiba ir taisniiba par to ka winja baigi daudz welk, bet jums tikai wajag (man arii, wainiiga....)

Kaut kas grandiozs....un kaa ar festiwaalu??? Nu jau 2. tapee domaaju Jurchix un Sigfa newisai pamatoti to pasniedza (bez aizwainojumiem, taa tachu bija...)

Un tomeer par to livejournal neesmu sajuusmaa, bet nu.... ja tik traucee waru jau paciesties!!!! biggrin.gif

Luudzu newiens neapbiizhoties!!!!Taads nebija mans meerkjis!!!!Es taapaat kaa citi tikai izteicu sawu wiedokli....
Hikaru
Varētu jau pirms "strelkas" sarunāt, kur un kas būs, tepat, un pēc "strelkas" var visu izdzēst (kaut vai visu topiku). Un pirms nākošās strelkas atkal izveidot jaunu topiku. Tā katru reizi pirms katras "strelkas": izveidot jaunu --> sarunāt --> izdzēst --> izveidot --> sarunāt --> izdzēst ...... ja tas nav grūti... vai arī slinkums katru reizi dzēst laukā visu?

P.S. ja nu kas, es šo sestdien tieku un varu būt. wink.gif
Ella
Shausmas =[ Tad notiek kkas jeb nee???? Tauta???? Mees taisam strelku jeb netaisam????
Kikyou
Nu ja taisat, es stabili netieku... Man jāzina būs/nebūs vismaz līdz nedēļas vidum... =/
+Chibi+
mēs varētu šosestiden vienkārši pasēdēt kādā kafejnīcā, jo neizskatās, ka būs daudz cilvēku. Es būšu.
Ella
Es piedaavaaju jums naakt ciemos pie maniim, bet es dziivoju zoljikaa =]
Hikaru
Var aiziet ciemos pie Ellas. smile.gif Ja tautas būs maz, tad vismaz kādus AMV varētu paskatīties.... Es varu atnest dažus-daudz labus neredzētus AMV..... vismaz kaut ko gribās paskatīīīīties. huh.gif
Ella
Droshi =] Hotj 2 amv vienlaiciigi =] man 2 pc gandriiz blakaam =]]]
Abi 17 collu monitoriem =]
Teeju ar nezjeeloshu =]
Tad sarunaats? Naakat pie maniim???? Tas ir braucat =]
Strelka tad kaa parasti centraa pie origo pl 15:00 ?
ETM
Nebuutu labaak abus monjikus pie viena kompa pielikt un uz abiem vienu un to pashu raadiit? lielam baram buutu vieglaak skatiities. Bet nu ko es te... pats jau nemaz negrasos nekur iet.
Yume
Nu tad 15:00 pie pulkseņa, es arī būšu
Nu tauta, sarosās!
+Chibi+
es nebuushu. dry.gif
Nuin
Pagājušo reizi es biju atnācis, bet bija viena kļūda no manas puses, es nepadomāju, kā mani varetu atpazīt. sad.gif
Varbūt šorei uzzvaniet kāds uz mobīlo 6252399 tas ir manas mučas mobiļņiks to es paņemšu līdzi. smile.gif
X_Kamui
Tu biji atnacis ..... smile.gif
Mes bijam pie....nu....tas.... (atkal aizmirsu..... laugh.gif ) у скамейки...

Un par atnakšanu... nezinu, 50% ka bušu....
+Chibi+
Nuin, kas tev bija muguraa? Es seedeeju uz solinja. ^__^ Un meegjinaaju saprast, vai tu tur staavi vai nee..
Nuin
Mugurā man tada kārtīga ziemas jaka, pārsvarā rokas turēju kabatās un vēl bija zilas gaišas džinsas. smile.gif
Seven_of_zero
Ta gatavojos misijai. Jau rakstu dazus AMV un interesantas lietas uz CD. Galvenais tagad ir neaizmigt.
dmonster
$&%*!$%!#^ es dzīvoju Limbažos es nevaru tikt. sad.gif
Nuin
Ceru, ka šoreiz neiznāks abloms kā pagājušo reizi. dry.gif Skataties pie eskalatora puisis ar gaiši zilām džinsenēm. smile.gif
X_Kamui
huh.gif Ta ja mes braucam uz zoļiku tad vajag ņemt lidzi naudu transportam, ka es saprotu... smile.gif wink.gif
Ella
Nee nu kaa jums tas patiik??? Visi aiztinaas man nets saaka straadaat =D
He he =] Nja aiztesaat kaa pleesti =] Kas i ko nobijaaties no maniim vai???
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Mees tur ar Yum4iku un Ayu aardaamies paareejie kluseeshanas zveerestu nodevushi laikam gan bija dry.gif Un vinju arii ieveeroja laugh.gif rolleyes.gif
X_Kamui
Man ir sailor moona pardozešana wacko.gif
Hehe.... jau kadu desmito reizi skatos to X amv, tur ir vienkarši kolosala muzika aaaaaaa... I like it so much rolleyes.gif (vajaga mp3 atrast)
ka ists, nereals X fanats skatišos vel simts reizes..... tongue.gif
ja ta ir slimiba tad man patik slimot.... laugh.gif

laugh.gif Nu gan jus tur tiešam ardijaties....
Yume
Hehe, tās vel puķītes.
Bet es ilgi tā nerēcu par Sailor Moon. Hehe... tas aerikāņu tulkojums bija viens liels LoL.
Hikaru
Kai, ja kas, man ir tas mp3.

Un tajā istabā tiešām var saiet 40 cilvēki?? blink.gif Grūti iedomāties. biggrin.gif
Bet ārdīšanās gan gāja baigi traki, tā sailor moon izsmiet, kā es tur dzirdēju. laugh.gif Ja vēl pēc tam ieslēgtu tādu ārprātu kā Elf Princess Rane, kura ir baiga komēdija un kura man atgādina Excel Sagu, varētu būt vēl trakāk, bet jau bija bīstami palikt. biggrin.gif laugh.gif
Lija
āāā.. sad.gif liekas jums tur gājis pamatīgi jautri... ohmy.gif dikti jau gribējās tikt... bet me aizgulējās (ja tusē divas naktis pēc kārtas, tad ir grūti piecelties - secinājums) *ielien kaktā un nokaunas* pati pagājušo reizi uzbraucu nenākošajiem un tagad pati šitā... sad.gif liekas pa miegam nosūtīju kaut kādu sms Za4pēdiņai..gomen Zaķuk neatceros ko sarakstīju... Jūs varbūt arī Slayers skatījāties????? ohmy.gif
Hikaru
Jap Slayers arī skatījamies. smile.gif Tā kā DVD lasītāja pie Ellas nebija, tad man vismaz bija uz CD "Slayers Return" filma.
Lija
QUOTE(Hikaru @ Feb 21 2005, 16:50)
Jap Slayers arī skatījamies. smile.gif Tā kā DVD lasītāja pie Elles nebija, tad man vismaz bija uz CD "Slayers Return" filma.
*

njus... sad.gif wissssssssss..... briesmīgākā ziņa manā dzīvē (eju kārties...) tā man arī vajadzēja... unsure.gif plīīīz uz next strelku paņem kaut ko no slayers līdzi... smile.gif wink.gif
Hikaru
Labi paņemšu kaut ko vēl... un ja nākošā "Strelka" būs pie kāda, kam ir DVD lasītājs, tad paņemšu pamatīgi daudz Slayers. smile.gif
Lija
wah... biggrin.gif cik daudz slayeru būs.... laugh.gif me priecīga happy.gif ... cerams ka pārējie par to mani nesāks sist un vajāt... *bailīgi skatās pa malām*
Ella
QUOTE(Hikaru @ Feb 21 2005, 16:50)
Jap Slayers arī skatījamies. smile.gif Tā kā DVD lasītāja pie Elles nebija, tad man vismaz bija uz CD "Slayers Return" filma.
*

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Pr ko tad tik laipni???? blink.gif
Hikaru
Gomen Gomen Gomen Gomen Sumimasen Sumimasen Sumimasen. Very very very sorry. sad.gif Vairāk tādu šausmīgu kļūdu nav un nebūs. unsure.gif huh.gif Piedot Ella-chan. unsure.gif
Un tas, ka tev nav DVD lasītāja, nav nekas slikts. Vienkārši man dažāda informācija atrodas uz dažādiem diskiem. Un ja nav DVD-roma, tad vienmēr ir arī kaut kas uz CD. smile.gif Vispār nav svarīgi, kas man ir, jo vienmēr citiem ir daudz kas labs.
Ella
eeee shonedeelj kkas notiek???? Ja jaa tad ir peedeejais laks par to padomaat!!!
Es saprotu ka nenotiek dry.gif
+Chibi+
*yawns* Kids! dry.gif Ar naakosho nedeelju saakushu juus reguleet... laugh.gif
Ella
Uz priekshu =D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.