Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ella
Paklau kas tad riit notiek iisti kaads iet? Aya pateica ka nebuus vinjai citi plaani =[[
Za4uk tu buusi???? Kas veel buus??? unsure.gif
Nuin
Jauniņo vajag? biggrin.gif
Atbilde rīt vai iešu, vai nē. tongue.gif
+Chibi+
dry.gif Nu tad juus ejat vai nee? Jo lieku reizi braukt uz centru es nudien nespeeshu...
Seven_of_zero
ME laikam ari bus.
Ella
Me laikam tad nebuus manai krustmaatei ir dzimene, nja es jau itkaa sveetdien pie vinjas aizbraukt varu, bet Aya chan nebuus un nezinu vai za4ux buus a man tur savaadaak dariit nebuus ko =[
+Chibi+
Ella-chan, a tev Fushigi Yuugi nevajag? dry.gif
Ella
Nja artbooka deelj jau nu es neieshu sorry =[
+Chibi+
fascinating. a kaa deelj tu parasti ej, kas tagad truux?
aya-angel
Vāks!!!!!!!!!! Es par artbuku biju aizmirsusi!!!!!!!! *plēš matus uz galvas* Eu es 15.30 piekāpšu pie Origo, vai jūs vēl tur būsiet? Paņemšu no Chibi-chan artbuku&Co.
Hikaru
Es būšu ar Slayersiem un Excel Saga un vēl... Chibi, vispār tev tas DVD players lasa visus DVD? 1. reģionu arī? huh.gif

Lai ta kāds bars atnāk, lai atkal nebūtu par maz.
Yume
Pss!
Ko juus tur atkal sadomaajaat? man izskataas kapuse nemaz nebuus. dry.gif
X_Kamui
Bus gan.... laikam smile.gif

Bet pats es pat nezinu, tik 12.00 uzzinašu iesu vai ne.... sad.gif
aya-angel
Chibi-chan!!!!! Es gaidu atbildi! Njā, ta ka vairs līdz vakaram pie neta netikšu, tad lūdzu atsūti man sms! wink.gif
Seven_of_zero
Iesildu dzinejus paslaik. !5.00 busu. Hikaru pie manis tavs cd.
+Chibi+
Cik es zinu DVD ņem visus...

Un jā, tauta, ja šoreiz atkal atvilxies 4 cilvēki, es pilnīgi oficiāli atsakos no "Iesim pie Chibi" pasākuma, jo man tas viss čakars jau apnicis.

Ja tā notiek, tad nav ko rīkot meetings tik bieži - katru otro sestdienu un pie Sigfa's būs pietiekami. dry.gif
Nuin
Es nesapratu, kur jūs satiekaties? smile.gif
X_Kamui
smile.gif Nuin: Origo, tuvaka pulkstenim ieieja un tur pie eskalatora.... smile.gif
Kima
taa aatri atsaucaas wisi kas buus, taa lai sanaakam 5 un chibi naaksies wien muus njemt pretii.Es, kai, hikaru,lija, laikam nuin.
nju kas sola wairaak??? biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(za4peedinja @ Feb 12 2005, 13:03)
taa aatri atsaucaas wisi kas buus, taa lai sanaakam 5 un chibi naaksies wien muus njemt pretii.Es, kai, hikaru,lija, laikam nuin.
nju kas sola wairaak??? biggrin.gif
*

Seven of zero arī.
+Chibi+
Ok, labi, tad buus vien man juus visus jaanjem. laugh.gif Vairaak kaa 4 kaa nekaa ir! happy.gif
Hikaru
Nu viss skaidrs... pie Chibi nav lemts... dry.gif
+Chibi+
piedo', Hikaru.... sad.gif Tu esi bijis visas taas reizes, kad tas chakars.... apmeeram mans brother-in-arms. Sorry, ka es taads nelaimes putns.

Un viss.

Oficiaali.

Nekaadu "Ejam pie Chibi".

Veel reizi taa mani piechakareet, nu nee.... Sorry, kids.
Sigfa
Jums tur gan daudz iecietiibas un organizatorisku speeju... laugh.gif
Ella
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 12 2005, 00:12)
fascinating. a kaa deelj tu parasti ej, kas tagad truux?
*

Bez Ayas un Za4peedinjas man ir garlaiciigi =]
To Chibi: Mans ir really sorry manai krustmaatei bija dzimene un es vinju jau taa reti satieku =[ Biju ciemos un man turklaat veel no riita skolaa stundas notika (atstraadaajaam vienu no veetras dienaam =[ )
Es visu peecpusdienu biju Bulljos pie Krustmaates un no turienes uz centru nokljuut ir probleema =[ Par to ka mans buutu laikaa nevar buut ne runas =[[[ Veelreiz Sorry unsure.gif unsure.gif unsure.gif
+Chibi+
man vienalga. really. buus man maaciiba. dry.gif
X_Kamui
sad.gif Nu gan šodien stulbi sanaca .....
Gmmmmm.... bija tikai 4 cilveki mad.gif why?

Tagad strelkas bus tikai 2 reizes menesii........ dry.gif
aaaaaaa un tas ir slikti.... sad.gif (man piemeram)

Oi.... heh... kaut gan man sanaca mazs labumiņš no šiis "strelkas"
un par to velreiz paldies Hikaru..... smile.gif
Kima
chibi, me arii atwainojas!!!!Es gribeeju tikt un jau 14:30 biju briiwa, bet mani nejautaajot sawaaca uz jauno maaju.... Sorry!!!!!
Warbuut patiesham taisam 1x 2. nedeeljaaas?
+Chibi+
sad.gif man nav ko teikt. teixim taa, mana uzticiiba Kaigan ir druuuuuusku taa nosliideejusi.... dry.gif
Yume
*evil aura*
Bērni ko jūs darat, kamēr tētis mav mājās?
Kāpēc mama dusmīga?
Kur ir mana siksna?

Bet ja nopietni, tauta, nu kas tas ir ko, es saprotu vēl tos kas uz LFFB bija, bet tas bija viemns Sigfa, a kas ar pārējiem , mati sāp?

*pats Stace on shoulder* It's allright!
zenofex
QUOTE(Yume @ Feb 13 2005, 22:43)
*evil aura*
Bērni ko jūs darat, kamēr tētis mav mājās?
Kāpēc mama dusmīga?
Kur ir mana siksna?

Bet ja nopietni, tauta, nu kas tas ir ko, es saprotu vēl tos kas uz LFFB bija, bet tas bija viemns Sigfa, a kas ar pārējiem , mati sāp?

*pats Stace on shoulder* It's allright!
*

Mani pieskaitiiji? Es ar uz LFFB biju :/
Ella
Kas ir LFFB? o_O
X_Kamui
biggrin.gif Pievienojos jautajumam kas tas par LFFB zveru huh.gif

Es uz "Strelkas biju ja kas... smile.gif
Un tiešam 2 reizes pec kartas Chibi chakarejat mad.gif .... nu kas par lietu... wink.gif

Un mani ar piechakareja - es nenoskatijos Excel Saga sad.gif
ShinChan
QUOTE(Ella @ Feb 13 2005, 23:54)
Kas ir LFFB? o_O
*

LFFB - Latvijas Fantāzijas un Fantastiskas Biedrība
http://www.lffb.lv/

Ak, jā gandrīz aizmirsu. Tauta, kāpēc Chibi čakarējat, ko, a?
Seven_of_zero
Mja mans ari netika, nebiju pirms tam nakti gulejis. un ap 11.no rita nolemu uz 5 min atgulties. kad pamodos bija jau par velu.
Kima
nju 1.x kad vinju piechakareeja es jau nemaz neteicu, ka buushu!!!!!Bet par shito patiesham ATWAINOJOS!!!!!!!! Un man ljoti zheel tawas(Chibi) kjepinjas.
Yume
Tā, nu kās bija tas bija - ko ta tagad. Bet.. es ceru kas bija vainīgi, tādi arī jutās.
Tad nu man jautājums tautai, ja jau mēs tā daramies, varbūt tiešām taisam 2 reizes mēnesī strelkas pie kāda, un 2 reizes kas un ja kāds grib var viebnkārši kādā kafeinīcā satikties.
Ella
Nu es nezinu ja taa dalja kas miit centraa ir ar mieru uz zoljiku vilkties ... pie manis itkaa vareetu, man istabaa 2pc abi 17 collu monitoriem, istabaa ja labi grib saiet pat ap 40 cilveekiem, peec sava dzimenes tusa zinu ka saiet =] un veel kur nokrist vieta paliek tongue.gif
Nu Aya jau zina cik liela man te telpa un yumei varu teikt iedomaajies kaa jo man peec plaana dziivoklis tieshi taads kaa ayas =] nu teiksim 2x meenesii var pie maniim , bet tas taa kaa juus gribat =]
Lija
Visai tautai publisks "Fui", par pēdējo strelku...
Mēs cerībām zūdot izmisīgi raudzījāmies uz visām pusēm, gandrīz visas acis izskatījām... un tauta nenāca un nenāca... Līdz beidzot cerības bija zudušas līdz pēdējai... sad.gif Galvā nevilšus rosījās dažādas domas par labākajiem slepkavību veidiem... Nabaga Chibi nolaistām actiņām, noskumusi vērās grīdā un ik pēc brīža skumīgi nopūtās...
Negulētas naktis, mirušas tantes, vai ugunsgrēki dzīvoklī nav nekas lai nenāktu uz strelku... tongue.gif laugh.gif
Un kas ir galvenais... ME NEREDZĒJA SLAYERS!!!!!! mad.gif
Seven_of_zero
Varbut vel 1x pameginat iet pie Chibi.
Hikaru
QUOTE(Lija @ Feb 14 2005, 16:55)
Negulētas naktis, mirušas tantes, vai ugunsgrēki dzīvoklī nav nekas lai nenāktu uz strelku... tongue.gif  laugh.gif
*

Nu pilnīgi piekrītu... tongue.gif
Ella
Itkaa tu pats baigi biezji buutu bijis dry.gif
(Nenjemiet mani pieree, mans ir shobriid dikti nelaimiigs jo sakjeeris taadu ljoti extreemu slimiibu kaa Veedera Gripa, un ar to slimo visa mana gjimene, un taa kaa aya bija shodien pie manis esmu gandriiz 100% paarliecinaata ka arii vinjas gjimene driiz baudiis shos extremaalos priekus) tongue.gif =[
Hikaru
QUOTE(Ella @ Feb 14 2005, 19:26)
Itkaa tu pats baigi biezji buutu bijis dry.gif
*

Es? Es biju diezgan bieži. Galvenais, biju visas tās reizes, kad nekas nenotika. Nebiju tikai 2 reizes, kad kaut kas tiešām notika, bet tad man bija eksāmeni.... Protams, tas nav nekāds attaisnojums no nenākšanas uz "strelku", bet tomēr man tie eksāmeni mazliet traucēja pa kājām, ka es pakritu un netiku uz "strelku". dry.gif
+Chibi+
Ok. Tā. Viss būtu whatever, ja:

a ) man nebūtu katru reizi jāsarunā ar dzīvokļabiedrenēm, ka viņas kaut kur izvācas. Hei, mani jūs vēl varat atļauties čakarēt, un es piedošu, jo tāda nu man tā soft daba, bet cilvēki, ar kuriem es dzīvoju, tagad jūs lamā katrā pieminēšanas reizē;
b ) man nebūtu katru reizi jālūdz darbā brīvu sestdienu, ok, šoreiz - big deal, man sačakarēta kāja, es nestrādāju. Un vairs arī nestaigāju.

So. Padomājiet, vai jums tas vispār ir vajadzīgs. Tā nākšana pie manis. Varbūt tieši labi, ka neejam, jo te patiesi ir maz vietas. Varbūt izmantosim "iesim pie Chibi" kā galīgi extrēmo variantu? Kad nu pavisam, pavisam nekas vairs neveidojas...
Man i ne tikai maz vietas, bet es arī ne pašā centrā dzīvoju..... unsure.gif

Well. Lemjiet paši. Ar mani varat rēķināties, bet nu pēdējo reizi.

Un jā, ja man tagad amputēs kāju, jūs man pērkat automail. Pilnīgi nopietni. laugh.gif
Yume
Es jau tev piedāvāju, es uztaisīšu. biggrin.gif
Sigfa
shonedeelj pie maniim atkal nevarees, shis tas ieplaanots.
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 14 2005, 22:06)
Un jā, ja man tagad amputēs kāju, jūs man pērkat automail. Pilnīgi nopietni.  laugh.gif
*

Lol, mēs uztaisīsim labdarības akciju ar "Ziedojiet katrs vienu karoti, dakšu vai jebkuru citu metāla priekšmetu, lai būtu materiāls, no kā Chibi taisīt automailu!" laugh.gif

Btw; šonedēļ būs "strelka"? Jo ja tā, tad ļoti iespējams, ka pat es tieku (parādījusies vispār arī iespējamība, ka man sestdien ieliek klavieres, bet tās ja kas varu pārcelt uz pirmdienu)...
A ja šonedēļ nebūs nekas tāds īpašs tajā Rīgā; nākamnedēļ ar varu laikam tikt. laugh.gif
Ella
Shosestdien es tieku.... (ja kkas notiek unsure.gif )
Yume
Es gan neinu vai būšu, 17:00 ir Skyforger Kabatā, es labprāt aizietu, bet tas nozīmē ka netieku pie jums.
Jums mani vispār vajag?
Ella
Tagad ir svariigaakais jautaajums vai vispaar sho sestdien kkas notiek? Un ja notiek tad kur? Nu un Peec tam varam arii padomaat vai vajag lai Yume obligaati buutu smile.gif
X_Kamui
Yap... man ar interese vai šo sesdien vispar kaut kas bus,
jo Sigfa ka man škiet, tur kaut ko sacija ka pie viņa navares.... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.