Nu ee man itkaa shis tas sarunaats 6dien bet nu kaigana deelj ir veerts atcelt ^^
X_Kamui
Apr 28 2005, 23:48
Es pec 13.00 esmu brivs uz visu dienu........ un nakti
NJa man piemeeram vienreiz ar uz nakti buutu veeleeshanaas palikt bet tad man ilgi un dikti mamma jaakoljii jo es tak esu labaa meitene pa nakti apkaart nevazaajos un ja sadomaashu mani nelaidiis......
njuf taa...gribeejaas saorganizeet, strelku...wisiem aizsuutiiju PM(sorrz dazhiem nepaziistamiem ar...bet juus ar esiet gaidiiti), jo kaut kaa gribeejaas no saakuma uzzinaat, kaa jums ar laikiem...aba shkjiet, ka pati netieku ><
nju taa sestdien pie ratslaukuma, un cik es sapratu no 12-18 ir taa maija graafa diena:
Maija grāfa svētku gadatirgus
Pavasara un ziedoņa atnākšana Rātslaukumā tiek atzīmēta ar Maija grāfa svētkiem un amatnieku gadatirgu maija pirmajā sestdienā. Maija grāfa svētki ar izrotātu Maija kārti un jautrām izdarībām Rātslaukumā saistīti ar senas tradīcijas atdzimšanu Rīgā. Tajos izpaužas viduslaiku spēles prieks un līksmība par pavasara atmodu. Svētku laikā tiek rīkotas sacensības, kuru uzvarētājs iegūst ikgadējā Maija grāfa titulu.
taada bija ideja...par laikiem, tie kas grib, wienojas...taa ir infa wispaareejai apdomaashanai...
Un weel pirms tam no 8-11 (?) ir kaut kaada istaade, te gan gaidiet komentaarus no Yumes...kaut kaa slikti atceros...
Ja gadiijumaa atradiishos blakus tad jav ieskrieshu, bet diez vai, jo jaagatavo kostiims.
Taatad ir neliels pazinjojums, kas domaats Za4peedinjai - "weceniit, Tu tiec gan... wisi shkjeershlji tikko tika aizswiesti taalu prom... atljaujas ar panaacu... taapeec lau Tu ierastos...
"
Tāks tauta, es neizinu ko tūs tur beigās izdomājāt *bet neuzraxtījāt m*tas tādi neko, un es neko vairs nesaprotu*,bet es centrā tusēšu apkārt tā vai tā visu dienu un būtu forši mēs tomēr satiktos kautkur.
Tā kā es pie datora vairs netikšu, tad mans piedāvājums ir 15:00 pie Katedrāles, jo no turienes ir vieglāk pārredzēt kādas tad izklaides mums tiek piedāvātas.
Tātad es gaidu 15:00 pie katedrāles... un, nukas ierodās tas ierodās, galvenais pabrīdiiet ja laiks un vieta tiek pārcelti.
oki, wisiem kam naw slinkums welkaas pie origo/stacijas pulkstenja, buusim wai nu iekshaa pie solinjiem (kaa wienmeer) wai aaraa....ak, jaa jaawelkaas 2os.... hehehheeh
Hikaru
May 14 2005, 12:28
A man savu Anime Bag ņemt līdzi vai neņemt?
2os? T.i. 14:00?? Ko, jau jābrauc uz Rīgu?
X_Kamui
May 14 2005, 14:38
Gi es ........ atkal nokaveju
hmmm.... varbuut ari paspešu
Me grib pateikties taadiem cilweeciniem kaa: Lija, Yume, Za4peedinja (nu winjai wispaar milzoniigs paldies), FaNtA, Maakoniitis, Hikaru un ETM... wienkaarshi esmu ljoti pateiciiga par iespeeju labi pawadiit laiku...
ARIGATO!!!
+Chibi+
May 15 2005, 00:02
Es vēlos pateikties savam darbam un klientiem, kas kā vienmēr sačakarē man dzīvi.
*turpinot tradīciju*
*iklepojās* Es vēlētos pateikties saviem vecākiem, kas mani izaudzināja un deva iespēju saņemt š augsto balvu.. ui.. tas ir no citas operas.
Vārdu sakot... es tūlīt bildes ielikšu.
+Chibi+
May 15 2005, 11:44
Jums pat bija bildes... *raud* Life s.u.c.k.s. WAAAAAAAAAAAAAAH! *paslēpjas zem deķa* Es vairs nekad nelīdīšu laukā.
X_Kamui
May 15 2005, 12:43
mde......
vajadzeja man tomer pienakt
ku i bildes?!
wai es atkal esmu akla?....
nava.. mans darba dators nenem pretii fotoaparaatus.. T.T labaakajaa gadiijumaa vakaraa buus
well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^
QUOTE(Yume @ May 15 2005, 17:20)
well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^
kur juus iisti bijaat?
Worship me, es jūsu dēļ šõdien pēc darba vēl uz e-klubu vilkos, lai bildes noņemtu un ieliktu.
http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=60
X_Kamui
Sep 21 2005, 22:10
Eu cilveeki varbuut taisam kaut ko uz šo sesdienu vai sveetdienu a???????
kadas idejas, idejas...........nu.......nu........
Pss negribeeju jaunu topiku taisiit
Shaisuke
Sep 21 2005, 22:43
Jeeeeeeee... Vareetu Vismaz izklausaas baigi labi... Bet anyway, man ideju nav, varetu tajaa pashaa vecajaa labajaa Jukatan.
~BN~
X_Kamui
Sep 21 2005, 23:08
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 21:43)
Jeeeeeeee... Vareetu Vismaz izklausaas baigi labi... Bet anyway, man ideju nav, varetu tajaa pashaa vecajaa labajaa Jukatan.
~BN~ Hehe yukatan rulle
un vel es zinu vienu vietiņu kur varetu kaut ko organizeet *Skatas uz chibi pusi*....... Piemeram pie Chibi - proti ja var, es nezinu, varbuut viņai ir kaadi plani uz
briivdienaam.
ja juus taisat sveetdien, es varbuut arii tieku.
Es ar par sveetdienu!!! ^^
Shaisuke
Sep 22 2005, 13:36
Jaa Jaa, vajag strelku, vajag.
~BN~
Sērfijs
Sep 22 2005, 16:34
Tā kā es arī vēlos uz šo "strelku" ierasties, tad man der sestdien -21.00 un svētdien, well, heh, svētdien, visdrīzāk, ka uz kādiem 13.00 vai 14.00 var derēt.
sorre, var likties ka spams, bet man izmainiijaas plani, tagad tieku labaakajaa gadijumaa ja strelka saakas sestdien pirms pusdienlaika, jo vakaraa braucu maajaas.
Naktspukjiite
Sep 22 2005, 20:07
Ja notiek svētdien, tad es arī varētu uzpeldēt.
tātad pie chibi svētdien no 1300 - 2400?
baigi labi, tad tik jāgaida svētdiena
LOL viss tiek nolemts, bet chibi veel neko nav pateikusi
sveetdien laikam netikshu
it iipashi ja liidz 24:00 man maajaas ar jaabrauc
, var jau aatraak aiziet, bet tas nav forshi LOL.
+Chibi+
Sep 22 2005, 22:32
Pie manis svētdien nevar. Manā mājā notiek filmēšana. So pārceļat uz Jukatānu, vai mēģinat uzmākties Sigfam.
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 22 2005, 22:32)
Pie manis svētdien nevar. Manā mājā notiek filmēšana. So pārceļat uz Jukatānu, vai mēģinat uzmākties Sigfam.
Jukatan sveetdienaas sleegts >< so....SIIIIIIGFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! we just soooooooo
ya
Xexe...bet nu vispaar jau alternatiivas ira?Pie manis nevar, talka or something >< , un kursh ta gribeetu vilkties uz S-pili....
So...kas atsauksies pa labam?Citaadi beigsies pa sliktam
Es svētdien strādāju, ātrāk par 19:00 vaļā netieku. SO, ja jūs vŗēl kautkur pēc iepriekš minētā laika esat, tad es piezvanīšu, un iarēšos uz jūsu pusi.
kas ir tā Jukatana? tb, kur, kas, kā.
pa bāriem/krogiem/kafe nestaigāju, tādēļ nav ne jausmas.
(un iekš www.kursuzsauks.lv slinkums meklēt)
Jukatan ir tējas namiņš Stabu ielā, pretī Drogasam.
Jauka un mājīga vieta.
QUOTE(Yume @ Sep 22 2005, 22:58)
Jukatan ir tējas namiņš Stabu ielā, pretī Drogasam.
Jauka un mājīga vieta.
Tik nedomaat ka tas tejas klubs ir pielidzinams Apsaras >< ufffff.....
Daudz maajiigaaks, atverts bet norobezhots....no sveshu galdinjiem neviens neberziisies klaat un neskatiisies, kas tad kruuzee!!!
Cik atceros, tur strelkas jau bija un viesiem, kas bija patika.
Tik saku veelreiz, sveetdien sleegts (bet ientereseetiem, stabu un teerbatas stuurs, no 12 liidz 21
place where i live...nava briinums ka man i atlaides).
Njufu?kursh var puenjemt pie seviim Otaku baru?
skaidrs. es gan neesmu bijusi arī tanī Apsaras tējas namiņā, tādēļ nezinu, kas tur tik nelabs ir :)
bet nu anyway, vēl nezinu, vai būšu, man 7dien jāstrādā naktsmaiņa.
X_Kamui
Sep 23 2005, 09:01
Hahaha nugan s.........
pirmais ieminejos par strelku un pats nezinu vai tikšuu XDDDDDDDDDDD
a navar sarunaat lai jukatans straadaatu arii 7dien? un ku sigfa i palicis?
Sigfa tepat vien ir. Pie maniim laikam nevarees, jo senchiem nav veelmes uz vienu dienu izvaakties, bet es veel paarajutaashu.
Shaisuke
Sep 23 2005, 20:05
QUOTE(Sigfa @ Sep 23 2005, 14:54)
Sigfa tepat vien ir. Pie maniim laikam nevarees, jo senchiem nav veelmes uz vienu dienu izvaakties, bet es veel paarajutaashu.
Kapeec jaaizvaacas? Lai satusee ar mums
~BN~
Janchux
Sep 24 2005, 20:47
tad kaa riit ir ar to strelku? kur un cikos?
pie maniim nevar, es pietam pats riitapusee nebuushu maajaas. Uz vakarpusi vareetu aiziet kautkur ar otaku
Vietinju ir daudz.
tusinjsh businjsh notika, tikai mazaa meerogaa
Rudoru-san
Sep 25 2005, 22:58
Grrr...
Iepriekš netiek paziņots, bet man tāpat laukos bija jāsēž... Oh well... *nopūta*
Turpinu tik gaidīt nākamo strelku, drīzāk jau 15. oktobra tusiņu.
P.S. Citreiz lūgums paziņot laikus, vai vismaz norunāt kādu konkrētu vietu!
X_Kamui
Sep 25 2005, 23:28
QUOTE(Sigfa @ Sep 25 2005, 21:41)
tusinjsh businjsh notika, tikai mazaa meerogaa
Paaraaak mazaa merogaa!!!
a tur tikai saveejie
viss notika pa privaatiem kontaktiem, tobish zvaniem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.