Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ella
Nu ee man itkaa shis tas sarunaats 6dien bet nu kaigana deelj ir veerts atcelt ^^
X_Kamui
rolleyes.gif Es pec 13.00 esmu brivs uz visu dienu........ un nakti biggrin.gif
Ella
NJa man piemeeram vienreiz ar uz nakti buutu veeleeshanaas palikt bet tad man ilgi un dikti mamma jaakoljii jo es tak esu labaa meitene pa nakti apkaart nevazaajos un ja sadomaashu mani nelaidiis......
Kima
njuf taa...gribeejaas saorganizeet, strelku...wisiem aizsuutiiju PM(sorrz dazhiem nepaziistamiem ar...bet juus ar esiet gaidiiti), jo kaut kaa gribeejaas no saakuma uzzinaat, kaa jums ar laikiem...aba shkjiet, ka pati netieku ><

nju taa sestdien pie ratslaukuma, un cik es sapratu no 12-18 ir taa maija graafa diena:
Maija grāfa svētku gadatirgus
Pavasara un ziedoņa atnākšana Rātslaukumā tiek atzīmēta ar Maija grāfa svētkiem un amatnieku gadatirgu maija pirmajā sestdienā. Maija grāfa svētki ar izrotātu Maija kārti un jautrām izdarībām Rātslaukumā saistīti ar senas tradīcijas atdzimšanu Rīgā. Tajos izpaužas viduslaiku spēles prieks un līksmība par pavasara atmodu. Svētku laikā tiek rīkotas sacensības, kuru uzvarētājs iegūst ikgadējā Maija grāfa titulu.

taada bija ideja...par laikiem, tie kas grib, wienojas...taa ir infa wispaareejai apdomaashanai...

Un weel pirms tam no 8-11 (?) ir kaut kaada istaade, te gan gaidiet komentaarus no Yumes...kaut kaa slikti atceros...
Nuin
Ja gadiijumaa atradiishos blakus tad jav ieskrieshu, bet diez vai, jo jaagatavo kostiims. biggrin.gif
Zuzix
Taatad ir neliels pazinjojums, kas domaats Za4peedinjai - "weceniit, Tu tiec gan... wisi shkjeershlji tikko tika aizswiesti taalu prom... atljaujas ar panaacu... taapeec lau Tu ierastos... biggrin.gif "
Yume
Tāks tauta, es neizinu ko tūs tur beigās izdomājāt *bet neuzraxtījāt m*tas tādi neko, un es neko vairs nesaprotu*,bet es centrā tusēšu apkārt tā vai tā visu dienu un būtu forši mēs tomēr satiktos kautkur.
Tā kā es pie datora vairs netikšu, tad mans piedāvājums ir 15:00 pie Katedrāles, jo no turienes ir vieglāk pārredzēt kādas tad izklaides mums tiek piedāvātas.
Tātad es gaidu 15:00 pie katedrāles... un, nukas ierodās tas ierodās, galvenais pabrīdiiet ja laiks un vieta tiek pārcelti.
Kima
oki, wisiem kam naw slinkums welkaas pie origo/stacijas pulkstenja, buusim wai nu iekshaa pie solinjiem (kaa wienmeer) wai aaraa....ak, jaa jaawelkaas 2os.... hehehheeh cool.gif
Hikaru
A man savu Anime Bag ņemt līdzi vai neņemt? biggrin.gif

blink.gif 2os? T.i. 14:00?? Ko, jau jābrauc uz Rīgu?
X_Kamui
Gi es ........ atkal nokaveju huh.gif wink.gif

wink.gif hmmm.... varbuut ari paspešu
Zuzix
Me grib pateikties taadiem cilweeciniem kaa: Lija, Yume, Za4peedinja (nu winjai wispaar milzoniigs paldies), FaNtA, Maakoniitis, Hikaru un ETM... wienkaarshi esmu ljoti pateiciiga par iespeeju labi pawadiit laiku...
ARIGATO!!!
biggrin.gif
+Chibi+
Es vēlos pateikties savam darbam un klientiem, kas kā vienmēr sačakarē man dzīvi. happy.gif
Yume
*turpinot tradīciju*
*iklepojās* Es vēlētos pateikties saviem vecākiem, kas mani izaudzināja un deva iespēju saņemt š augsto balvu.. ui.. tas ir no citas operas.
Vārdu sakot... es tūlīt bildes ielikšu. happy.gif
+Chibi+
Jums pat bija bildes... *raud* Life s.u.c.k.s. WAAAAAAAAAAAAAAH! *paslēpjas zem deķa* Es vairs nekad nelīdīšu laukā. dry.gif
X_Kamui
wink.gif mde......
vajadzeja man tomer pienakt ph34r.gif
Kima
ku i bildes?! huh.gif wai es atkal esmu akla?....
Yume
nava.. mans darba dators nenem pretii fotoaparaatus.. T.T labaakajaa gadiijumaa vakaraa buus
Zuzix
Newaru sagaidiit taas bildes... Buus ko likt sawaa jaunajaa fotoalbumaa... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Yume
well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^
alt
QUOTE(Yume @ May 15 2005, 17:20)
well, as I like to make mamories.. ^^. bildes buus daudz. Un taa kaa vasara priekshaa, tur buus ne viens vien fotoalbuums. ^^
*

kur juus iisti bijaat?
Yume
Worship me, es jūsu dēļ šõdien pēc darba vēl uz e-klubu vilkos, lai bildes noņemtu un ieliktu.
http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=60
X_Kamui
smile.gif Eu cilveeki varbuut taisam kaut ko uz šo sesdienu vai sveetdienu a???????
kadas idejas, idejas...........nu.......nu........ biggrin.gif

Pss negribeeju jaunu topiku taisiit
Shaisuke
Jeeeeeeee... Vareetu happy.gif Vismaz izklausaas baigi labi... Bet anyway, man ideju nav, varetu tajaa pashaa vecajaa labajaa Jukatan.

~BN~
X_Kamui
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 21:43)
Jeeeeeeee... Vareetu happy.gif Vismaz izklausaas baigi labi... Bet anyway, man ideju nav, varetu tajaa pashaa vecajaa labajaa Jukatan.
~BN~

*

Hehe yukatan rulle rolleyes.gif
un vel es zinu vienu vietiņu kur varetu kaut ko organizeet *Skatas uz chibi pusi*....... Piemeram pie Chibi - proti ja var, es nezinu, varbuut viņai ir kaadi plani uz
briivdienaam. wink.gif
ETM
ja juus taisat sveetdien, es varbuut arii tieku.
Kima
Es ar par sveetdienu!!! ^^
Shaisuke
Jaa Jaa, vajag strelku, vajag. dry.gif

~BN~
Sērfijs
Tā kā es arī vēlos uz šo "strelku" ierasties, tad man der sestdien -21.00 un svētdien, well, heh, svētdien, visdrīzāk, ka uz kādiem 13.00 vai 14.00 var derēt.
ETM
sorre, var likties ka spams, bet man izmainiijaas plani, tagad tieku labaakajaa gadijumaa ja strelka saakas sestdien pirms pusdienlaika, jo vakaraa braucu maajaas.
Naktspukjiite
Ja notiek svētdien, tad es arī varētu uzpeldēt. laugh.gif
FaNtA
tātad pie chibi svētdien no 1300 - 2400? biggrin.gif baigi labi, tad tik jāgaida svētdiena wink.gif
Ghoul
LOL viss tiek nolemts, bet chibi veel neko nav pateikusi wink.gif sveetdien laikam netikshu sad.gif it iipashi ja liidz 24:00 man maajaas ar jaabrauc sad.gif, var jau aatraak aiziet, bet tas nav forshi LOL.
+Chibi+
Pie manis svētdien nevar. Manā mājā notiek filmēšana. So pārceļat uz Jukatānu, vai mēģinat uzmākties Sigfam.
Kima
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 22 2005, 22:32)
Pie manis svētdien nevar. Manā mājā notiek filmēšana. So pārceļat uz Jukatānu, vai mēģinat uzmākties Sigfam.
*

Jukatan sveetdienaas sleegts >< so....SIIIIIIGFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! we just soooooooo wub.gif ya happy.gif
Xexe...bet nu vispaar jau alternatiivas ira?Pie manis nevar, talka or something >< , un kursh ta gribeetu vilkties uz S-pili....
So...kas atsauksies pa labam?Citaadi beigsies pa sliktam happy.gif ph34r.gif
Yume
Es svētdien strādāju, ātrāk par 19:00 vaļā netieku. SO, ja jūs vŗēl kautkur pēc iepriekš minētā laika esat, tad es piezvanīšu, un iarēšos uz jūsu pusi.
anti
kas ir tā Jukatana? tb, kur, kas, kā.
pa bāriem/krogiem/kafe nestaigāju, tādēļ nav ne jausmas.

(un iekš www.kursuzsauks.lv slinkums meklēt)
Yume
Jukatan ir tējas namiņš Stabu ielā, pretī Drogasam.

Jauka un mājīga vieta. happy.gif
Kima
QUOTE(Yume @ Sep 22 2005, 22:58)
Jukatan ir tējas namiņš Stabu ielā, pretī Drogasam.

Jauka un mājīga vieta. happy.gif
*

Tik nedomaat ka tas tejas klubs ir pielidzinams Apsaras >< ufffff.....
Daudz maajiigaaks, atverts bet norobezhots....no sveshu galdinjiem neviens neberziisies klaat un neskatiisies, kas tad kruuzee!!!
Cik atceros, tur strelkas jau bija un viesiem, kas bija patika.
Tik saku veelreiz, sveetdien sleegts (bet ientereseetiem, stabu un teerbatas stuurs, no 12 liidz 21 happy.gif place where i live...nava briinums ka man i atlaides).
Njufu?kursh var puenjemt pie seviim Otaku baru?
anti
skaidrs. es gan neesmu bijusi arī tanī Apsaras tējas namiņā, tādēļ nezinu, kas tur tik nelabs ir :)

bet nu anyway, vēl nezinu, vai būšu, man 7dien jāstrādā naktsmaiņa.
X_Kamui
Hahaha nugan s......... wink.gif pirmais ieminejos par strelku un pats nezinu vai tikšuu XDDDDDDDDDDD
FaNtA
a navar sarunaat lai jukatans straadaatu arii 7dien? un ku sigfa i palicis?
Sigfa
Sigfa tepat vien ir. Pie maniim laikam nevarees, jo senchiem nav veelmes uz vienu dienu izvaakties, bet es veel paarajutaashu.
Shaisuke
QUOTE(Sigfa @ Sep 23 2005, 14:54)
Sigfa tepat vien ir. Pie maniim laikam nevarees, jo senchiem nav veelmes uz vienu dienu izvaakties, bet es veel paarajutaashu.
*

Kapeec jaaizvaacas? Lai satusee ar mums biggrin.gif

~BN~
Janchux
tad kaa riit ir ar to strelku? kur un cikos?
Sigfa
pie maniim nevar, es pietam pats riitapusee nebuushu maajaas. Uz vakarpusi vareetu aiziet kautkur ar otaku biggrin.gif Vietinju ir daudz.
anti
tusiņš busiņš nojuka?
Sigfa
tusinjsh businjsh notika, tikai mazaa meerogaa smile.gif
Rudoru-san
Grrr... dry.gif
Iepriekš netiek paziņots, bet man tāpat laukos bija jāsēž... Oh well... *nopūta*
Turpinu tik gaidīt nākamo strelku, drīzāk jau 15. oktobra tusiņu. ph34r.gif smile.gif
P.S. Citreiz lūgums paziņot laikus, vai vismaz norunāt kādu konkrētu vietu! rolleyes.gif
X_Kamui
QUOTE(Sigfa @ Sep 25 2005, 21:41)
tusinjsh businjsh notika, tikai mazaa meerogaa smile.gif
*

rolleyes.gif Paaraaak mazaa merogaa!!!
Sigfa
a tur tikai saveejie tongue.gif viss notika pa privaatiem kontaktiem, tobish zvaniem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.