*pats Stacey n shoulder* būs jau labi, nevajag sist galvu pret sienu. Sigfam pārejas vecums, tas pāries, šadi smiekli neilgs mūžīgi.
bet, OK, Sigfa nolēmām ka mēs ejam pie Stacey,tad mēs ejam pie Stacey. Ja kas, visi sit Sigfu.
Cikos tad iisti notiek tik6anaas? Mans naf paarliecinaats ka buus mans i bikiit apslimis
Notiek ā parasti, 15:00 sestdien. Nu mans būs noteikti, tad jau redzēs cik atnāks.
+Chibi+
Jan 28 2005, 13:07
QUOTE(Yume @ Jan 26 2005, 22:27)
*pats Stacey n shoulder* būs jau labi, nevajag sist galvu pret sienu. Sigfam pārejas vecums, tas pāries, šadi smiekli neilgs mūžīgi.
bet, OK, Sigfa nolēmām ka mēs ejam pie Stacey,tad mēs ejam pie Stacey. Ja kas, visi sit Sigfu.
Vai, cik jauki, ka kāds palīdz man pieņemt dzīves svarīgākos jautājumus....
[speciāli Sigfam]
Nanaway.
Jūs varat nākt. Tikai esiet saprātīgā skaitā. T.i. 4-14. VIETAS TĀPAT NEBŪS!!!!! Un tagad es varu smieties.. BWAH HAH HAH HAH HAH[ to be continued]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un vēl - tā kā ārā ir diezgan pavēs, mēs jau neiesim ar kājām [ kas īstenībā nav tik daudz, 15 min viegli var tikt, vēl vakarnakt čāpoju un priecājos, ka nedzīvoju Bolderājā (no offence Bolderājai, man tur ļoti patīk, tikai jau ne ar kājām!)]. Tātad - tramvajs vai troļļuks, bērni.
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 28 2005, 13:07)
Vai, cik jauki, ka kāds palīdz man pieņemt dzīves svarīgākos jautājumus....
jaa es arii taa domaaju
es iisteniiba pashlaik nemaaku teikt vai riit tikshu, esmu visai pamatiigi saauksteejies, taakaa chibi varees pavadiit savu dienu sveetlaimee.
X_Kamui
Jan 28 2005, 15:00
Gmmm.......
žel ka rit netikšu uz "strelku" ......
Hikaru
Jan 28 2005, 16:31
A es būšu!
Ārā normāla ziema. Es ta varētu bez problēmām ar kājām vienalga cik tālu aiziet. Nu bet whatever.
me ar īsti nezin vai būs uz rītdienas strelku.. īsti nevaru saprast vai esu apslimusi vai tas ir tikai kārtējais pēcsvētku sindroms...
bet centīšos saņemties un ierasties...
+Chibi+
Jan 28 2005, 21:00
Ok, tā, ja atnāk 3 cilvēki, tad viss atkrīt, jo man skriet satikt to mazo cilvēku grupiņu īpaši nevelk. Jo 3 cilvēkiem jau nevajag dzīvokli. Tātad- līdz rītdienas 8am skatīsimies, cik nāx. Jo tagad izskatās, ka meetings nav nepieciešams.
Mans buus vai nebuus ir atkariigs kaa mans riit jutiisies.
+Chibi+
Jan 28 2005, 22:14
Man vienkaarshi pirms un peec tam ir darbs. Taadeelj man ljtoi vajag zinaat.
oy oy, kaads peec tam? liidz cikiem tad mes tur vareesim, pirms tu muus dzen laukaa?
Ta tauta, a kas būs?
Mums te ir atbraukuši Igauņu brāluki, anime fani. var uz kādu brīdi viņiem pieskriet klāt, apsveicināties, iepazīties.
Nu taaks mans ir gandriiz 90% paarliecinaats ka riit buus
+Chibi+
Jan 29 2005, 00:30
QUOTE(Sigfa @ Jan 28 2005, 22:25)
oy oy, kaads peec tam? liidz cikiem tad mes tur vareesim, pirms tu muus dzen laukaa?
es juus nedziishu laukaa, es juus tastaashu uz kaadu neiligu laicinju ap 7iem.
aya-angel
Jan 29 2005, 00:43
Eh, negribās jau Ellu, Yumčiku un Chibi-chanu apbēdināt, bet nāksies vien, jo mans grib būt godīgs: mans nebūs
Hikaru
Jan 29 2005, 10:38
Tad šodien būs vai nebūs?
buus buus. vismaz kaadi chetri cilveeki atnaaks tochna.
+Chibi+
Jan 29 2005, 11:41
Ja juus cnereekjinaatos ar manu dziivokli, es nebuutu.
man arvien vairaak izskataas, ka netikshu, bet tad jau redzees.
UPDT: Ja godiigi, es ieteiktu atlikt shiisnedeeljas strelku, un kaa galveno iemeslu mineeshu muusu maajsaimnieces (Chibi) aciimredzamaas dariishanas citur. Otrs buutu, ka izskataas, ka tieshaam maz cilveeku tiek.
Hikaru
Jan 29 2005, 12:43
Nu tad kā īsti ir?
Seven_of_zero
Jan 29 2005, 13:13
Me bus. Tatad sodien kautkas notiek.?
+Chibi+
Jan 29 2005, 13:25
Es buushu. Tachu man 7os jaabuut prom. Choose.
Seven_of_zero
Jan 29 2005, 14:22
OK
Mans nebuus jo Aya-chan nebuus =[[[[ Un ljoti maz cilveeku kaa redzu, Turklaat buus SOZ a man no vinja bail
X_Kamui
Jan 29 2005, 14:57
Hmmm.... es ta pareikinaju, un man iznaca ka es laikam atnakšu.....
varbuut....
Ek, nu runājot par pēdējo strelku.
Man ļoti žēl ka es visus kas bija tomēr atnākuši tā, nepieklāīgi aizsūtīju mājās, taču tā tiešam bija izņēmumsituācija, es nevarēju savējos Igauņus atstāt vienus, kas zin kur Yuki viņus būtu noslēpusi pēcāk.
Gomen nasai minna-san!
Kas mums ar nākamo strelku? Pie Stacey?Vai tomēr Sigfas vecāki mūs ņems pretī?
aya-angel
Jan 30 2005, 11:57
Šigfa
tu nomainiji niku? Gomen aizgāju offtopikā
Runājot par Sigfas vecākiem- varbūt sametisimies un nopirksim viņiem kādu lielu konfekšu kārbu? Viņi ir tik viesmilīgi, a mēs kā mežoņi ielaužamies viņu dzīvoklī nepasakot ne "paldies", ne "labdien" un pat ne "uzredzešanos".
redzees... VARBUUT varees pie maniim... liidz treshdienas vakaram nezinaashu.
OK, galvenais ka līdz sestdienai zini.
Man būtu tāds lūgums - vai kāds varētu sestdien 5 februārī satikties ar mani un padalīties ar savu anime kolekciju? Šī būs retā reize kad es tieku uz Rīgu... uz paris stundiņām.. Apsolos atdod atpakaļ 18 februārī iekš anime party...
+Chibi+
Feb 1 2005, 22:15
Ja ap to laiku Aya-chan man atnestu atpakaļ diskiņus, es padalītos ar'... a kas tevi interesētu?
zenofex
Feb 2 2005, 08:36
Varu padaliities. Kas tevi intereseetu? Diemzheel man nav saraksta, tachu ir ljoti daudz kas.
Nu bet es būšu no rīta - ap 11:00-13:00
Hmm.. es gribētu dabūt:
Last Exile
Naruto [ja nu kāds raksta arī diskos]
Kimi Ga Nozomu Eien
Samurai Champloo
Genshiken
Witch Hunter Robin
Inuyasha
Pagaidām viss, kādam laiciņam pietiks. Būtu priecīgs vismaz daļu no tā dabūt.
O, ko es ieraudzīju... me,me, ja kāds grib padalīties ar Samuray Champloo,padalaties ar mani, man līdz desmitai sērijai ir, a vaiāk nav.
Un... Sigfa, nu kā tad būs?
brr... shovakar pavaicaashu, bet neturiet ceriibas augstu- senchi par to nav paaraak iepriecinaati.
UPDT: senchu nebuus maajaas, taakaa varees naakt, pakrist vecaimaatei uz nerviem
ūūū, tas jau paliek interesanti.
We're comming, we're comming...
X_Kamui
Feb 4 2005, 19:50
Ta tad rit 15.00 pie askalatora?
+Chibi+
Feb 4 2005, 22:14
Uzminiet, kursh nebuus?
Viens jautājums, pie kāde askalatora?
X_Kamui
Feb 4 2005, 22:30
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 4 2005, 21:14)
Uzminiet, kursh nebuus?
Tevis?
Why.....?
Nuin: Origo, tuvaka pulkstenim ieieja un tur pie eskalatora....
taax me neapsola ka buus, bet nju...
Chibi?????kaa tu nebusi? un gravitation????? me raudaas!!!!!!!!!!!T-T
Satiekaamies pie pulkstenja, bet ja auksti, tad parasti esam iekshaam pie ekskalatora kur weel solinji.
Nekas weel naw mainiijies?
+Chibi+
Feb 4 2005, 22:42
Chibi nevar staigaat.... Chibi vakar gandriiz salauza kaaju, taadeelj 2 nedeeeljas buus immobiila.
*skataas uz zilo potiiti*
man te nomaac jautaajums, par ko juus te iisti runaajat ?
nezinu ... man rajonaa strelkas noziimee ielu bandu ciinas
aha, dauzam wisus kam nepatiik anime nju un taa miilji parunaajam ar tiem kas nezin kas ir anime....
naa taa ie sawstarpeeja strelka.
CHIBI!!!!!!!!!!T-T nju man zhel tawas potiites!!!!!2 nedeeljas....tad jau uz naakosho tu arii nebuusi? jeb mumc tewi sawaakt?
Gaidiet varbūt būšu *kāds man saspringts grafiks.*
aya-angel
Feb 4 2005, 23:55
Zaķi, tev vajaga Grāvi? Manam ira, so varu iedot.
CHIBI-CHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAT!?!?!? Kā tas vispār var būt, ka tu nebūsi?? Nep, es atsakos tam ticēt!!!!! Kādam ir pieejams invalidkrēsls???
OK, mans skrien prom, bet kamēr neaizmirsu, šodien gaidam tautu līdz 16:00 jo Aya laikam nokavēs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.