Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Strelkas"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 26 2005, 17:48)
*yawns* Kids!  dry.gif Ar naakosho nedeelju saakushu juus reguleet...  laugh.gif
*

LOL, to es *gribu* redzeet...
+Chibi+
dry.gif Labi, muus regulees oh-so-wise Sigfa.
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 28 2005, 00:37)
dry.gif Labi, muus regulees oh-so-wise Sigfa.
*

nope.
Kima
Eu, nu come on!!!! Shonedelj notiek wai nee???? huh.gif Man obligaati jaazin liidz riitdienai!!!!! sad.gif Man jaazin kuraa dienaa pieteiktis uz izstaadi!!!!PLZ
+Chibi+
Edit, edit, edit....

Ja nebūs nekādas party, TAD taisam sanāxmi tāpat un ejam pie manis.
Sigfa
var pie tevis, var pie manis...
Kikyou
;___; Ja man nebūtu tie vecāki ar visu brāli aizbraukuši prom, tad būtu tikusi vai nu uz vienu, vai nu uz otru. ;O;
Sigfa
._O vai tad nav tieshi otraadi, ka tagad vari shaut, kur sirds kaaro?
Kikyou
Nava naudas, nava Rīga. xD
Ar autoštopiem braukt ar neriskēšu.

Diez vai draugi uztvers nopietni "Eeeu Eve, aizdo' man cēneri". laugh.gif
jurc
ETM mozh var aizvest.. vinš jau te kautkur minēja ka varēs kādus paķert no Ventspils! Kikyou, neatmet cerības!!!
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 19:30)

Diez vai draugi uztvers nopietni "Eeeu Eve, aizdo' man cēneri". laugh.gif
*

Tev gan taada ljoti primitiiva attieksme pret shito. Vienmeer var kuatko sashtukot. Kaadas tev probleemas ar draugiem sarunaat? Es gandriiz vai galvu liktu kjiilaa, ka kaads no foruma tev buutu ar mieru aizdot tos 5 Ls, paskaties kautvai uz Chibi laugh.gif
ETM
Nee ar veshanu ir taa, ka ja buutu bijis no sestdienas uz sveetdienu tad viss buutu ok, bet taa man absoluuti nesanaak labi aizbraukt, fiziski laika nepietiek un izturiibas arii nee. tad man no nedeeljas vidus guleet jaasaak. A par to pikji - visu jau var sarunaat wink.gif
-kumori-
QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 19:30)
*

Tu nedrixti laist garam tadu iespeju satikt savus draugus no otaku wink.gif
Autobusa biletes turp un atpakal maxa 6.60Ls, nav nemaz tik daudz... Izludzies vecakiem, gan jau iedos... image
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Mar 2 2005, 20:21)
Es gandriiz vai galvu liktu kjiilaa, ka kaads no foruma tev buutu ar mieru aizdot tos 5 Ls, paskaties kautvai uz Chibi laugh.gif
*

vienreiz pa visam reizem vinjam tomer ir taisniba. Es aizdoshu. happy.gif Es NOSPONSOREESHU!!!!
Kikyou
:| Citiem otaku man vēljomazāk gribās bāzties virsū ar savām problēmām.
Vienmēr tak būs vēl kāda reize, vai ta ne? .-.;

Mimi: Ja šonedēļ būtu nākamnedēļ, tad jau nekādas problēmas nebūtu, jo vecāki būtu atpakaļ. Bet parcik pašlaik šamie nav Latvijā...
+Chibi+
tu man neuzbaazies.......... sad.gif
Kikyou
Tu tak gan jau zini kā tas ir ar tādiem (zābakveidīgajiem? laugh.gif) kā es, kas ar lielām mokām kādam paprasa, cik pulkstenis... ._.;
Anyway. I stay home. Right here. Ze end.

Oi starp citu... kad būs nākamā strelka? Uz to es mēģināšu ar zobiem, nagiem un ragiem aizvilkties.
X_Kamui
Manupraat "strelka" bus nakamaja sesdiena... - ka vienmer rolleyes.gif
Rags
QUOTE(Kikyou @ Mar 4 2005, 18:55)
Uz to es mēģināšu ar zobiem, nagiem un ragiem aizvilkties.

auch blink.gif
Kikyou
QUOTE(-Kai- @ Mar 4 2005, 19:24)
Manupraat "strelka" bus nakamaja sesdiena... - ka vienmer rolleyes.gif
*

Nu cik es sapratu, daži te izlēma 2x mēnesī taisīt... o.0;
+Chibi+
mums dienas strelka sen nav bijusi.... laugh.gif
Kikyou
Bet vēl tak kāda būs, ko? ._.;;
Rags
woot, sitais party bija ok, pirma reize, tehniskas problemas, bet visuma bija labi biggrin.gif

p.s. Chibi rulz happy.gif
+Chibi+
laugh.gif Visi dziredēja? Un neaizmirstiet to! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Īstenībā viņš to saka tikai tādēļ, ka es arī izgāzos, pasakot, ka kāršu komplektā ir arī 1ieks.. rolleyes.gif

Bet nu jā, pēdējais pasākums bija verrrrrrrry good! Bija iespēja iepazīties ar daudziem jauniem otaku, kas vienmēr ir lieliski. Yup, bija great. happy.gif
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 12:58)
Īstenībā viņš to saka tikai tādēļ, ka es arī izgāzos, pasakot, ka kāršu komplektā ir arī 1ieks.. rolleyes.gif
*

Vai tad dūžus par vieniniekiem vairs neskaita? D:

Nu ko lai saka, jācer, ka vēl kādreiz kautkas šitāds būs, tad gan mēģināšu aizbraukt. (haha, citreiz laicīgi samelošos, ka tas animefests ir laugh.gif...nē paga, tad brālis gribēs braukt līdzi. x_x Ai gan jau kautkā...)
A toč nevienam tur nebija fotoaparāta? ._.
+Chibi+
nevienam pašam! Vai nav muļķīgi? sad.gif
X_Kamui
Hehehe... ka ta var bez fotika tadus pasakumus taisit...
biggrin.gif Iemužinatu to pasakumu fotografijaas... smile.gif
ETM
Fotoaparaats jau nu nav taa vieniigaa lieta kas uz vietas nebija. Gan jau ka naakamreiz buus viss ko vajag, lai bez aizkaveejumiem notiktu tas kam jaanotiek. Shoreiz jau arii mums nepagaaja ne divas stundas kaa bija gan bilde, gan skanja.
+Chibi+
QUOTE(-Kai- @ Mar 5 2005, 23:10)
biggrin.gif Iemužinatu to pasakumu fotografijaas...  smile.gif
*

SO true..... sad.gif Un neviens no maniem draugiem nezinās, kāds no manis Eds sanāk.......
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 22:47)
QUOTE(-Kai- @ Mar 5 2005, 23:10)
biggrin.gif Iemužinatu to pasakumu fotografijaas...  smile.gif
*

SO true..... sad.gif Un neviens no maniem draugiem nezinās, kāds no manis Eds sanāk.......
*

Un es ar nezināšu. T_T
Waaaah... Uz to pēc-2-ned ar būsi Edooo? ;O;
+Chibi+
Es tachu nevaru vēl pēc divām nedēļām atkal kļūt blonda... I mean, tas nozīmē, ka man 2 NEDĒĻAS būs jāpalioek... šitādai dīvainai... Un kur ta fun, ja es uz katru party nākšu kā Eds? laugh.gif Kaut gan, uz nākamo man varētu būt līdzi vismaz cimdi... XD Un mēs varētu piespiest Jushiko uzvilkt spaini galvā, so he could be Al.. Un tad taisīt FMA cosplay fotosesiju... *drifts into dreamworld*
Kikyou
Blonds vēl nava dīvaini o.o; (Dīvaini ir, aizgāju pie friziera, atgriezos ar zilu galvu, peec pirmās mazgaashanas jau esu ar zilzaļu galvu un pēc vēl dažām jau var mani izrotāt un saukt par ziemassvētku eglīti)
Tad jau laikam man nebūs lemts ieraudzīt Chibiedo (eh, gan jau kautkā. o.o). laugh.gif

Divas nedēļas ir ilgs laiks īstenībā... turpat vai es ar varētu kautko uzcept cosplayam....
*padomā un attopās kautkur starp slinkumu un vēllielāku slinkumu*.....~____~;; laikam ne...
+Chibi+
Ch..i..bi..edo? blink.gif
Kikyou
Mmmh. Baidies no manām vārdu saīsināšanas prasmēm... o_o;
Sigfa
prasmeem? you're kiddin' me, right? tavsgjeniaalaasvaardusaiisinaashanasprasmesizceljasarto,kanekotaaiistinevarsapra
st,gandriizkaasheit.
Kikyou
Nu, protams... Neesmu un nekad nebūšu ne uz pusi tik ģeniāla kā Jūs. dry.gif
Yume
Psst, negribu traucēt, bet-
Mums strelka šo sestdien ir?
X_Kamui
Es ar visam četram par strelku.... sen jau nebija...

Hehe man vel Hikaru diskus ar amv ir beidzot jaatdod..... biggrin.gif
Yume
Un man faktiski Chibi arī ir mazā baltā kastīte jatdod, tas nozīmē, ka ja ne strelka, tad kāda daļa ta vai tā satiekās. un vienmēr jau var aiziet uz Jukatanu. happy.gif
Rags
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2005, 20:12)
prasmeem? you're kiddin' me, right? tavsgjeniaalaasvaardusaiisinaashanasprasmesizceljasarto,kanekotaaiistinevarsapra
st,gandriizkaasheit.
*

emm, ja kas tad tas bija joks, kuru ka redzams ne visi saprata tongue.gif
Ella
Sho sestdien es nekaa nevaru man ir vokaalajaa gjeneraalmegjinaajums...
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Mar 9 2005, 22:15)
Nu, protams... Neesmu un nekad nebūšu ne uz pusi tik ģeniāla kā Jūs. dry.gif
*

paldies paldies, pirmoreiz mani kaads nosauc par gjeniaalu.

Par strelku runaajot, pie maniim nevarees, bet es domaaju, ka vareetu sevi aizvilkt, ja kautkas notiek.
Hikaru
Nu a pie Chibi vēl nereizi nav būta "strelka"... biggrin.gif
Lija
QUOTE(Yume @ Mar 10 2005, 01:01)
Un man faktiski Chibi arī ir mazā baltā kastīte jatdod, tas nozīmē, ka ja ne strelka, tad kāda daļa ta vai tā satiekās. un vienmēr jau var aiziet uz Jukatanu. happy.gif
*

jā!!! Jukatans rulzzz.... me tik sen tur nav bijusi!!!! Davai tauta, davai taisam strelku!!!! biggrin.gif
Yume
Jap, jo izskatās ka itas vietas mums nemaz nebūs.
Tad esjam uz Jukatanu, kā parasti- sestdien 15:00 vai kautkas mainās?
Kima
Yay!!!! Jukatan!!!!!!!! luuk tikai me laikam netiek......... sad.gif

P.S. Sigfaa neapbiizho Kikyou!!!!!

P.P.S. neaizmirstiet tiiras zekjiites, ja ejat uz Jukatanu.... wink.gif
alt
nezinu ka ajums ar taam strelkaam man shovakar ir strelka Liepaajaa tongue.gif

vobshem gan jau ka Rozju laukums taa ap devinjiem vakaraa...
jurc
QUOTE(alt @ Mar 10 2005, 13:47)
vobshem gan jau ka Rozju laukums taa ap devinjiem vakaraa...
*

ok.. būšu klāt un sagaidīšu! biggrin.gif biggrin.gif
Yume
O, strelku padarīšana zeļ un plaukst. happy.gif
Hikaru
QUOTE(Yume @ Mar 10 2005, 10:36)
Jap, jo izskatās ka itas vietas mums nemaz nebūs.
Tad esjam uz Jukatanu, kā parasti- sestdien 15:00 vai kautkas mainās?
*

Man ir viens ļoti īss jautājums. Nevis divi jautājumi, bet gan viens vienīgs jautājums.

Kas ir Jukatan?

Jautājums ir uzdots un 60 simboli ir uzrakstīti, ne? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.